עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by CkerCky,

שלום לכולם! עד לפני משהו כמו חודש המחשב עבד מצויין, יש לי אותו כבר כמה שנים (שדרגתי כמה חלקים בזמן הזה), ורק בחודש האחרון הוא התחיל לעשות ריסטרט באמצע. בדרך כלל אני משחק dota 2, ובעקרון הדרישות שלו לא יותר מדי גבוהות. ניסיתי מלא דברים ואפילו פירמטתי את המחשב אבל עדיין זה קורה.. אני לא חושב שזאת בעיה של התחממות (כרטיס מסך לא עובר את ה60, מעבד לא עובר את ה55). חשבתי אולי זאת בעיה בראם, כי מרגע שאני מדליק את המחשב השימוש בו הוא לפחות 50%.. (יש לי 2 ג'יגה, זאת אומרת שמרגע שאני מדליק המחשב משתמש בלפחות 1, אני משתמש בוינדוס7, הגיוני?) מעבד E6750 dual core 2.66 כרטיס מסך NVIDIA GeForce GTS 250 אני אשמח להצעות ורעיונות למה זה קורה. תודה!

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by user1552,

כדאי להשתמש בה או שזה יעשה לי נזק למחשב?

• 53 תגובות
    • 10.1k צפיות
  3. שלום, ברשותי מחשב שרכשתי בשנת 2009 בעל המפרט הבא: - לוח ga-ep43-ds3l - מעבד E8400 (תושבת LGA775) - קירור למעבד OCZ Vanquisher. - 4 סטיקים של זיכרון Geil, כל אחד 2 גיגה (המקסימום שהלוח מאפשר מבחינת כמות סטיקים). - ספק כח Antec EarthWatts 500 - חמישה כוננים קשיחים SATA וצורב DVD אחד (המקסימום שהלוח מאפשר מבחינת חיבורי SATA). - כרטיס מסך ATI HD4850 לא חשבתי עדיין על החלפת מחשב כי הוא עבד מצוין וסיפק את צרכיי באופן מלא. לפני שבוע הדלקתי את המחשב והיה שקט (ללא הביפ של הפוסט), לאחר כמה שניות של שקט, היה נשמע כאילו המתח נפסק לרגע ושוב הוא מנסה להידלק (שומעים שכל המאווררים נכבים ושוב מתחילים). ניתקתי מהלוח הכל והשארתי רק מעבד, כרטיס מסך וסטיק אחד של זיכרון - אותו דבר. …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. המחשב נדלק (אין צפצופים עם ההדלקה) כל המאווררים עובדים כולל זה של המעבד. הנורה בלוח אם דולקת, אך לא מגיע שום דבר למסך. האור במקלדת (עם חיבור יו.אס.בי) לא נדלק המחשב נקנה לפני שנתיים, הרדיסק 2 טרה, ספק 450 וואט. זכרון 4 ג'יגה, לוח אם של אסוס. חיברתי מחשב ישן שלי וכל הציוד ההקפי עבד .

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by ron9630,

יש לי את כרטיס המסך GTX 680 Windforce עם השלוש מאוורים, קניתי אותו לפני כמעט שנתיים אני חושב, בחודש האחרון התחילו בעיות איתו של צבעים מוזרים בכל מיני מקומות, במיוחד בסרטונים, זה קורה גם בתמונות וסתם בדפים, גם ב FXP וכדומה. חשוב להבהיר שזה אף אחד לא קרה לי בשום משחק וגם לא בשולחן העבודה. תמונות: http://prntscr.com/49x1u1 http://prntscr.com/49x2rj http://prntscr.com/49x6dr בדקתי טמפ' של הכרטיס מסך שזה קורה והם תמיד נמצאות על 50~55. הדרייברים של הכרטיס מסך הכי מעודכנים, ניסיתי להוריד גרסה וגם שם זה קורה, המשיך לקרות אחרי שהחזרתי. בדקתי שהכרטיס מסך יושב טוב במארז וששום חוט לא רופף והכל נראה בסדר. ניסיתי להחליף דפדפנים, למחוק את הפלאש פלייר ולהתקין שום דבר לא עזר. פתח…

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by alexml902,

שלום לכולם,היום להפתעתי גיליתי שכל המקום שלי בכונן מלא. התחלתי להריץ בדיקות ודרך תוכנה שנקראית RIDNACS מצאתי שיש לי באחת התיקיות כמות אדירה של מקום תפוס. הכתובת של התיקיה היא C:\Users\Alex\AppData\Roaming\TuneUp Software\TuneUp Utilitie והשם שלה הוא CrashDumps בתוכה קיימים מלא קבצים בגדלים של כ100 מגה לאחד. על המחשב היתה מותקנת תוכנה בשם TuneUp 2014 מאז קניית המחשב, מחקתי אותה ומסתבר שאין לה שום קשר לתוכנה הנ"ל. אשמח לייעוץ מה כדאי לעשות והאם אפשר פשוט למחוק את כל תוכן התיקיה שמוגדרת כרגע לקריאה בלבד. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by guyst,

שלום לכולכם אז ככה, קניתי מחשב נייד חדש(מחודש) דרך EBAY. מדובר ב DELL PRECISION M4700. המחשב הגיע לפני כמה ימים ואני לא מצליח לגרום לו להתחבר לאינטרנט. פרטי המחשב: מערכת הפעלה: WIN7 64 PRO מתאם רשת אלחוטי: INTEL CENTRINO ADVANCED N6205 פרטי התקלה: - התחברות עם הכרטיס המובנה: המחשב מתחבר לרשת האלחוטית ויש סיגנל מעולה, אבל שום גלישה. גם לא ניתן להתחבר לראוטר. - כנ"ל עם מתאם חיצוני USB. - בחיבור קווי: גם אין כלום, והאייקון של החיבור(המחשב הקטן בסרגל למטה) מראה חיבור תקול. בין יתר הבדיקות שביצעתי עד עתה: פינגים ל 127.0.0.1, לראוטר, לגוגל מחזירים תשובות חיוביות. יש DHCP והמחשב מקבל כתובת לעצמו וגם רואה את הראוטר.(מקבל אוטומטית, וכן גם ניסיתי ידנית) חומת האש מנוטרלת. ניסיתי גם…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Avocado,

עשיתי למחשב פרמוט, התקנתי דרייברים חדשים, אפילו עדכנתי את הBIOS (לא יודע אם יש קשר..), ויש למחשב פתאום הרבה תקיעות (שלא היו לפני הפרמוט. לדוגמא אם יוטיוב פועל ברקע עם שיר, ואני פותח חלונית אינטרנט חדשה, הוא נתקע לחצי שנייה-שנייה והשיר שברקע גם עושה צליל תקיעה כזה. באופן כללי, כל פעולה שדורשת טיפה מאמץ מהמחשב גורמת לתקיעה קטנה. מה יכול להיות הגורם לזה פתאום? תודה

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. שאני מגדיל סרטון למסך מלא לפעמים הלינק של הסרטו מוצג בפינה השמאלית למטה. זה קורה גם ביוטיוב, גם בIMDB, גם בFB ובעוד סתם אתרים רנדומלים ששמים סרטונים מובנים בעמוד שלהם. זה לא רק סרטונים שמקורם ביוטיוב. מישהו נתקל בזה? אני לא ממש מוצא מידע על זה בגוגל אבל זה קצת קשה לחפש. אודה לעזרה. תודה רבה וצום קל לכולם

10. קניתי לוח, מעבד i3 וזכרונות חדשים. את הלוח והזכרונות קניתי מ-NewEgg והיום קיבלתי אותם עם חבר שחזר: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813157467 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820148770 חיברתי הכל למארז יחד עם ספק 500W של טרמלטק שעבד על מחשב אחר עד לזמן שפורק. כשאני מדליק את המחשב אני לא שומע שום ציפצוף וחיברתי אותו על חיבור ה-VGA למוניטור שלי שמחובר לעוד מחשב ולא קורא כלום ז"א הוא לא מוצא Signal (אני לוחץ על source והמוניטור עובר בין המצבים ומחפש) ניסיתי לנתק הכל מהמחשב, כוננים, מאווררים, פשוט הכל (חוץ מזכרונות כמובן), הדבר היחידי שמחובר זה הקונקטור שמדליק את המחשב וכלום לא קורא, אני גם לא שומע שום ציפצוף אם אני מוציא את הזכרונות…

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. Started by swlal,

שלום לכולם! הרכבתי מחשב מלוח אם של לנובו מסדרת THINKCENTER M55E (9637 בהתחלה היה לי בעיה שהוא כלל לא עלה ונתקע במסך פתיחה. ראה דיון: http://hwzone.co.il/community/threads/551697-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%A6%D7%9C%D7%99%D7%97-%D7%9C%D7%91%D7%A6%D7%A2-boot-%D7%95%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%A4%D7%AA%D7%99%D7%97%D7%94-%D7%94%D7%95%D7%90-%D7%A0%D7%99%D7%AA%D7%A7%D7%A2#.VCvmJ_l_v4Y אחרי שהחלפתי מעבד הצלחתי סוף סוף לבצע BOOTING וגם לגשת להגדרות ה BIOS הבעיה היא שכשהמחשב מנסה להריץ מערכת הפעלה, הוא מתחיל בפעולה (מופיע לוגו של ווינדוס) ואז אחרי כמה שניות קורס או לפעמים נתקע ניסיתי להחליף כמה כוננים קשיחים ואף ניסיתי להתקין מערכת הפעלה חדשה…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. שלטם ותודה מראש על הקריאה והעזרה. עברתי היום מחלונות 7 ל-8.1 (עוד לא בטוח אם זה היה חכם, אבל ימים יגידו). לא התקנתי על אותו כונן, כי קניתי ssd חדש במיוחד בשביל מערכת ההפעלה, כך שזו בעצם התקנה חדשה לגמרי ולא שדרוג. מחוברת לי מערכת רמקולים 5.1 של logitech. עד חלונות 7, אחרי ההתקנה היה צריך להתקין את הדרייבר של realtek כדי שיהיה סאונד, אבל הפעם היה כבר סאונד בלי זה. למרות זאת, בבדיקת הרמקולים של windows, כשכל רמקול צריך לנגן צליל זיהוי, הסנטר מנגן גם את הצליל של עצמו וגם את הצליל של הסאבוופר, והסאב עצמו שותק לגמרי. התקנתי בכל זאת את הדרייבר של realtek (הכי מעודכן מהאתר שלהם) והבעיה נשארה בעינה. גם בבדיקת הרמקולים של realtek קורה אותו הדבר. לא הצלחתי למצוא לזה שום פיתרון, כו…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by efishams,

שלום, רכשתי 2 מודמים סלולריים בחיבור USB , המאפשרים גלישה על הרשת המהירה 7.2MB. בחיבור המודם למחשב יש זיהוי USB והתוכנה הותקנה בהצלחה. המודם מתחבר לרשת הנתונים המהירה, אך מסרב לגלוש (אין תנועה בנפח הנתונים). התופעה מתרחשת בשניהם, כך שסביר כי מדובר בתקלה. יש ברשותי מודם שלישי נוסף (זהה לחלוטין), שהוא כן גולש עם סים קארד על אותו המחשב. 1. האם צריך לקנפג את המודם בדרך כלשהי? 2. האם כל סים קראד של רשת מהירה, שנשלף מהסלולרי, מאפשר גלישה עם מודם USB? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  14. Started by ykg,

יצרתי Bootable usb עם ווינדוס 7 עליו, על פי המדריך הנ"ל http://pcsupport.about.com/od/windows7/a/install-windows-7-usb.htm. הצלחתי לעלות איתו על מהלפ טופ היחסית חדש שלי. במחשב הישן (לוח P35 של Abit) יש שלוש אופציות: USB FDD USB ZIP/LS USB CD ROM שמתי את שלושתם ראשונים והוא פשוט לא עולה מהUSB אלא מגיע לדיסק הקשיח בסוף של דבר ועולה עם הווינדוס הישן שלי. יכול להיות שהלוח לא תומך? המחשב מ2008 בערך. יש עוד משהו שאני יכול לעשות? הפורמט של הUSB הוא NTFS אם זה משנה משהו. איו פה עניינים של UEFI ו-SECURE BOOT כי זה מחשב מהזמנים של אנטיוחוס

• 7 תגובות
    • 5.8k צפיות
  15. Started by niross,

שלום לכולם, אני חווה תופעה מוזרה שבה בזמן שאני צופה בסרטי תלת מימד, ישנן קטיעות או תקיעות קצרות בווידאו. חשבתי בהתחלה שמדובר בבעיה במחשב או בכבל החיבור לטלוויזיה, וגם החלפתי נגן (עובד עם Pot Player), אבל הבעיה ממשיכה להתרחש. מדובק במחשב חזק - 3770K 3.5 GHz Core i-7 עם כרטיס מסך Geforce GTX 660. הסרטים רצים בסדר גמור כל עוד אני מנגן אותם כside by side - ניגון רגיל של סרט, בלי שאני מבקש מהטלוויזיה להפוך אותם ל3D, אבל ברגע שאני מפעיל את התלת מימד בטלוויזיה - הקטיעות מופיעות. בדרך כלל הן מופיעות בסצינות עם הרבה אפקטים/פרטים. עדכנתי את גרסת התוכנה של הטלוויזיה לגרסה המעודכנת ביותר וגם הdriver של הכרטיס מסך מעודכן. יש לכם מושג במה מדובר? תודה מראש, ניר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מחפש כבר שעתיים איך להוריד אלבום משותף של DROPBOX. הסבר: חבר שלי שיתף איתי אלבום שלו >>> אני רוצה להוריד את כל התמונות >>> אין כפתור הורדה. או משהו שדומה לזה. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. מקווה שאני במקום הנכון, כי לא כל כך ידעתי לאן להפנות את השאלה. הבעיה: ישנם סרטים מסויימים שכאשר אני שם אותם על מסך מלא, הסרטים פשוט מקרטעים ובקיטועים קלים שחוזרים לאחור כמה וכמה פעמים וזה בלתי נסבל ולא מובן. כשאני מוריד את הסרט ממסך מלא זה לא קורה ויש סרטים שהקיטועים הללו לא קורים בכלל גם כשאני על מסך מלא. אם זה חשוב, אני משתמש ב - BSPlayer ויש ברשותי את הדרייבר העדכני ביותר של הכרטיס מסך. גם עם הדרייבר הישן יותר זה עשה בעיות בסרטים מסויימים. יש למישהו קצה חוט? המפרט בחתימה, תודה.

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by daniel123,

שלום רב, אני קניתי את המיני מחשב מKSP לפני כמה ימים הוספתי לו עוד זכרון והחלפתי הארד דיסק בחנות ועכשיו רוצה להתקין ווינדוס 7 עליו והוא מראה לי את ההודעה הזאת ולא מעלה את ההתקנה. תודה מראש לעוזרים.

19. שלום חבר'ה, יש לי הרבה ניסיון במחשבים אבל אשמח אם תאירו לי את הבעיה. לפני כחצי שעה התחלתי לקבל פריזים במחשב פתאום, הכל קפא. בדקתי טמפ' וראיתי שהמעבד עומד על 90%. אז פתחתי את המחשב והופתעתי לגלות שכל המאווררים חדלו מלפעול. המאוורר של המעבד ניסה לזוז קצת אבל נעצר אחר תנועה קלה. חשבתי שזו בעיית חשמל אולי והכבל שאחראי על המאווררים התקלקל או משהו אבל כשהחלפתי את המאוורר של המעבד בחדש (שהסתבר שהיה מחובר ישירות ללוח אם), הוא עבד בלי בעיה באותה נקודת חשמל של המאוורר הקודם. כך שהחשד שלי כרגע הוא שכל המאווררים התקלקלו פתאום, אבל זה נשמע לי מוזר מידי, יש לכם עוד רעיון מה קרה לעזאזל פתאום? תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. היי לא מזמן התחיל המחשב שלי לעשות בעיות עד שעכשיו הוא בקושי שמיש: א. הוא מתרסק למסכים כחולים בעת שיטוט באינטרנט, לפעמים סתם בדסקטופ וגם במשחקים ב. לאחרונה הוא מה WIFI כל הזמן כשמחשב אחר באותו הבית לא מתנתק (לרגע המסך נהיה שחור ואז האינטרנט מתנתק) ג. משחקים ושאר תוכנות לפתע לא פועלים / נתקעים בדרך כלל בשלב הטעינה, לאחרונה גם ה AVG ד. גוגל כרום כל הזמן מעלה את עמוד השגיאה האפור שלו / לפעמם הוא מתרסק ולא מגיב הבעיה הראשונה התחילה קודם וכל השאר דיי באו בעקבותיה צעדים שכבר עשיתי: א. פירמטתי את המחשב ב. התקנתי ווינדווס מדיסק אחר ג. החלפתי הארד דיסק והתקנתי ווינדוס פעם נוספת דד. שיחקתי עם כל הסטיקים של הראם ככה שבדקתי את המחשב שאחד מהם בחוץ (כל פעם אחד אחר) הבעיות חוזרות בכל המק…

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by shapin,

היי חבר'ה אתמול במשך שש שעות (מתסכלות) ברצף ניסיתי להיכנס לBIOS, הלוח הוא GIGABYTE EP43-DS3L. אלו השלבים שעשיתי אתמול: 1. עדכון גרסא. 2. ניסיתי להוריד TOUCH BIOS, הלוח שלי לא תומך. 3. קניתי מקלדת PS\2, עובדת במחשב אחר, לא עובדת במחשב הזה, שאני מחבר אותה היא מקפיאה את מסך הפוסט (עד שאני מוציא ואז המחשב עולה), לא ניתן להגדיר אותה בווינדוס (המחשב לא מזהה אותה בכלל!). 4. שינוי הערך ברגיסטרי I8042PRT, לא עזר. 5. אני עם G15 בדרך כלל וידוע שהמקלדת לא נדלקת לפני הווינדוס, אלא אם כן סימנת בביוס שיקבל מקלדת USB (מה שאני לא יכול לעשות כי אני לא מצליח להיכנס). 6. איפסתי את הביוס ואת הCMOS, הDEAFULT בביוס הוא לא לקבל מקלדת USB, זה כמובן לא עזר. 7. ניסיתי לנתק הכל ולהשאיר רק את המקלדת…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by I7210I,

שלום השתמשתי בVMWARE בכדי ליצור תיקיה משותפת עם המחשב שלי,תחת רשתות- מחשב הרגיל עדיין מופיע המחשב מהVM אע"פ שכבר מחקתי אותו...איך אפשר למחוק את השם משם? תודה

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by tal12,

שלום! מפרט המחשב: לוח אם:abit ip35 מעבד: INTEL E8400 כרטיס מסך: ATI HD4850 חזרתי מהצבא ובאתי להדליק את המחשב והוא לא מגיב לכפתור ההפעלה, פתחתי את המארז והמנורה שעל לוח האם דולקת מה שמעיד שהלוח אם מקבל חשמל וזה שולל בעיה בספק כמו כן ניסיתי להחליף גם את כפתור ההפעלה של המחשב וגםאת הבטרייה של לוח האם אבל שום דבר לא עזר? אשמח לקבל עזרה! תודה ויום טוב!

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by jfkk,

כיצד אני מבטל את מסך האריחים להיכנס לשולחן העבודה ישר (מעלה תמונה ) http://imagizer.imageshack.com/ /img537/9507/NfgbG8.png נסיתי את המאמר הזה כדי להיכנס באופן ישיר לשולחן העבודה של מערכת ההפעלה, במקום לממשק האריחים, תוכל להיעזר במדריך הבא: http://support.microsoft.co.il/ יש לי בעיה עם תזמון משימות http://imagizer.imageshack.com/img746/9329/yiXuMM.jpg בעיה שניה כל הפעלה מחדש עולה לי תיקיית הספריות win 8 http://imagizer.imageshack.com/img537/5971/CVUbXM.jpg תודה

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. שלום, בזמן האחרון, הופיעה לי תקלה במחשב ("כשל בתצורת לחץ והפעל" ) בכל פעם שניסיתי להיכנס לאופיס. לאחר נסיונות רבים לא הצלחתי לפתור את הבעיה ומאז נוצרה בעיה חדשה... ככל הנראה מחקתי את האופיס. - מאז לאחר עצה חכמה בפורום בצעתי שיחזור וחזרתי לבעיה של: "כשל בתצורת לחץ והפעל"- ניסתי להיכנס מספר פעמים והופיעה לי השאלה לגבי המפתח של התכונה (יש לציין שהמחשב שלי - לפטופ-נקנה עם התוכנה ... ) ניסיתי להכניס את הקוד שמופיע מתחת למחשב אך משום מה המחשב לא אישר זאת בטענה שזה קוד לא נכון. מישהו יכול להסביר לי מה אפשר לעשות כדי לפתור את התקלה הזאת ולמה זה קרה פתאום???? תודה רבה, יעל.

דיונים חדשים בפורומים