עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by SUBX2,

מישהוא יכול להציע פתרונות לבעיה יש לציין כי אין בעיות טמפרטורה וגם אין בעיות של יציבות של המארז יאולי הספק,DRIVERS או משהוא אני ממש לא יודע תודה לכל העוזר בדר SUBX2 במערכת חלונות XP המחשב לא מצליח לגמור את ההתקנה בWIN98 מהדורה 2 לאחר זמן מה המערכת נופלת [מופעלת מחדש] ממש מבאס .....

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by IMAGUY1X,

יש לי מחשב ככהHD6870AMD ATHLON X44 GB RAMוספק כוח לא זוכר SEASONIC 600 נראליהמשחקים עובדים לי פשוט מעפן!@BF3 אני משחק על LOWה FPS לפעמים יורד ל 30-40 !! בזמן פיצוץ וזה פשוט משגע שזה חלק חלק חלק פתאום ירידה ממש..הייתי מבין ULTA אבל זה פאקינג LOW זה לא מחשב עעד כדי כך מעפןהינא הטמפ במשחק ...זה בערך כמו שבמאמץ רק שבמאמץ זה הגיע ל 67 מעלות בכרטיס מסך!!המחשב אחרי ניקוי !! ניקיתי כל אבק שהיה אפשר לנקות ..דרייבר הכי עדכני

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Alex Bendersky,

שלום, ברשותי מחשב LENOVO 3000 N200 עם WIN7(לא יודע אם מקורי). ניסתי לפרמט אותו מספר פעמים, הישגתי את הKEY(עם תוכנה, נראה לי); שום דבר לא עבד. אני רוצה למכור את המחשב. פשוט לא רוצה שיישארו בו סיסמאות וכו'.

4. Started by I7210I,

שלום אשמח לשמוע רעיונות איך לתקן את הבעיה הבאה הצמדתי את כרום לשורת המשימות, וכשאני לוחץ עליו קליק ימני לא נפתח לי תפריט מלא ובחירה של גלישה נסתרת למשל וכן בתפריט לא מופיע הפקדים בצד ימין.. ושמתי לב לעוד דבר, כשאני נניח פותח כרטיסיה חדשה משורת המשימות ואחר כך פותח שוב את כרום משולחן העבודה אז אני כביכול פותח דפדפן חדש ולא כרטיסיה חדשה , כלומר שני דפדפנים רצים במקביל צירפתי תמונות להבנה של הבעיות, יש לומר שאני אחרי התקנה מחדש של הוינדוס (1607) וכן התקנה מחדש של הכרום..וגם איפוס שלו! תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by infrequent,

הי, יש לי מחשב נייח כבר קרוב ל-3 שנים - יום בהיר אחד (ממש כך... הוא עבד באופן מלא ללא אף תקלה עד עכשיו) הוא כבר לא הצליח להידלק יותר (הוא נדלק ונכבה בלולאה ולא מגיע ל-POST). העברתי את המחשב לחברה בה קניתי לבדיקה - והם אמרו בינתיים שהם "ניקו מגעים בלוח אם" והלוח אם עובד תקין בבדיקות מבודדות שלהם אך יש צורך בעוד בדיקות. רציתי לשאול כמה שאלות בנושא: 1. מה לפי דעתכם יכול להיות גורם סביר לבעיה הנ"ל. 2. מה זה אומר "ניקו מגעים בלוח אם" ? (הלוח אם קרוב לסוף האחריות - ואם יש בעיה בלוח אם אני לא מעוניין בפתרונות חלקיים שכאלו) 3. האם ליצור קשר עם החברות עצמם של החלקים יכול לעזור במשהו, או שאני חייב להתנהל מול הסניף בו קניתי (למרות שהם עושים לי בעיות). …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by SHARO21,

למה שאני מוריד את הורדה והיא נכבה מחשב זה ממש מוזר אנא תעזרו לי מה בעיה היא בדיוק????

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. Started by geniaXP,

היו לי רעשים מהמאוורר של הספק בזמן עליית המחשב. פתחתי את המחשב, את הספק, ניקיתי את המאוורר והכל, חיברתי חזרה. המחשב עולה בסדר בלי רעש. כעבור 10-15 דקות פתאום מתחיל רעש ממש מחריד מהספק והפעם לא מהמאוורר. כיביתי והדלקתי שוב, כעבור 5 דקות שוב אותו דבר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אהלן חבר'ה, אז כמו שהבנתם מהכותרת אני דפקתי את המחשב שלי....שוב. ניסיתי לשדרג את הפריצה של האקס בוקס שלי (לא הלך - אפילו מחקתי את הפריצה הקודמת השם ירחם!) ולשם כך נאלצתי לחבר את הכונן DVD למחשב. לאחר שכיביתי את המחשב וניתקתי את הכונן, הדלקתי את המחשב שוב. הכל מחובר כמו שצריך בפנים אולם המחשב נדלק, כל המאווררים עובדים, אין תצוגה והמחשב נכבה לאחר דקה בערך ושוב נדלק מהר וחוזר חלילה עד שאני מפסיק את הפעולה שלו ידנית עם לחיצה ארוכה על כפתור ה POWER. אין אפילו מסך של ביוס, כמו כן אין צפצופים. לעזרתכם אודה! תודה מראש, מני.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by No-One,

שלום לכולם, הורדתי מהאתר של ASUS קובץ מכווץ לעדכון ביוס, ירד קובץ עם סיומת 506, שלא נפתח לי בשום תוכנה (אם בכלל אמורים לפתוח אותו). מה עושים איתו?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. התקנתי מחדש ווינדווס אחרי שהחלפתי הרדיסקים כי האחד שעליו הייתה המערכת חרק (ואישהוא כבר לא), כרגע יש לי WD150GB RAPTOR כראשי עם מערכת הפעלה, והמשניים הם SAMSUNG1TB (חדש) וSEAGATE500GB (שעליו הייתה מערכת ההפעלה). בקיצור, המחשב נכבה עצמאית פעם בשעה-שעתיים ובכל פעם שאני מעלה פיקאסה (קורה אחרי 5 דקות, שעולה עם השגיאות הבאות : CBlockFile::OpenBlock err=5, cachindex_0 ןאח"כ CBlockFile::OpenBlock err=5, thumbs2_0.db) אחרי ההתקנה צצו כל מיני בעיות מוזרות, המארז התחיל להרעיש (רעשי מאמץ) אחרי שקודם היה שקט למדי והמחשב נכבה כפעמיים, מה שעשיתי היה לשים מחדש משחה תרמית, לראשונה אחרי שנתיים (ע"פ הוראות שראיתי באינטרנט). קישור להודעה התהליך התתקנה: http://hwzone.co.il/community/index.php…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by e.m,

יש לי מחשב שמחובר בשני מסכים, משום מה לאחרונה המסך המשני נדלק בהפעלת מחשב רק לאחר איזה רבע שעה. זה קורה רק בהדלקת מחשב, התקנתי גרסא מחדש של הוינדוס ועדיין אותה בעיה... יש לציין שהמחשב מזהה את המסך אבל רואים שחור בדקתי את המסך והוא תקין, מה יכולה להיות הבעיה ?

12. לאחורנה גיליתי שהמחשב שלי מקרטע וזה מפריע לי מאוד, ניסיתי לחפש תשובות בגוגל אך ללא הצלחה. זה מתחיל מהעליה של המחשב בשלב הBIOS ( סרטון: https://vid.me/4TWi ) הדפי אינטרנט מקרטעים בגלילה, תגובת המחשב איטית ואני מקבל FPS נמוך אפילו במשחקים שאינם דורשים הרבה. לאחר ניסיון של OC למעבד הייתה קפיצה מ90-100 FPS בCS:GO (עדיין המשחק מרגיש כאילו הוא מקרטע) ל150 FPS יציב והמשחק פשוט רץ חלק. המחשב לא הסתדר כל כך טוב עם הOC ,אפילו כהעליתי מ200 ל210 ולכן ויתרתי. זאת נראית בעיה של מעבד\לוח אם.. האם תוכלו לשפוך קצת אור על הנושא? מפרט: לוח אם: GA-880GM-D2H REV 1 מעבד: AMD Athlon II x4 640 3.0ghz כונן קשיח: INTEL SSD 120GB כרטיס מסך: AMD HD6850 עשיתי גם בדיקת וירוסים, MALEWARE וכו'..

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by אוריפ,

שלום! קניתי הארד דיסק SATA2 של היטאצ'י על לוח DFI NF4 ULTRA-D... מישום מה זה נותן את התמונה המצורפת... למה? איך מעבירים לSATA2? [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. בזמן האחרון כשאני שומע מוזיקה ישנם רעשים מוזרים ביותר משהו כמו שיש במכשירי קשר כמו צליל מתכתי מיד אחרי כמה שניות הרעש מתחיל ולא שומעים כלום רק רעש זה קורה גם בצפיה בחלק מהסרטים (לא דיוידי) זה לא קורה בכל הדיסקים אלא בחלק מהם אותם דיסקים נבדקו במחשב אחר ואין בעיה הדיסקים חדשים ומקוריים האם כרטיס הקול מזייף? (אבל בחלק מהדיסקים שומעים היטב ובאותו פורמט) או שזה בעיה במערכת ההפעלה? חלונות 95 או שהמחשב ישן מדי? פנטיום 1

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אוקיי בתחילת ההתקנה של windows xp אני לחצתי F6 ושמתי את הדיסקט של הSATA וזה עבד כמו גדול יצרתי פרטישן חדש פירמטתי אותו והתקנתי עליו את הקבצים אחרי שהוא סיים להתקין את הקבצים הוא עשה ריסט והעלה את השלב השני של ההתקנה ששם יש את הסריאל ורשום עוד כמה זמן ההתקנה תיגמר [לא כמו בהתקנה הקודמת] עכשיו הוא בדיוק העתיק את הקבצים על ההתחלה ופתח חלון כזה שרשום שם ככה: [ואני מצטט] Software Installation Silicon 3112 RATA has not passed windows logo testing to verify it's compatibilly with windows XP והוא אומר גם שאם אתה תמשיך את ההתקנה של זה זה עלול לפגוע בwindows ושואל אותי אם להמשיך או לא אני ניסיתי להתקין פעם אחת ולחצתי כן ופעם אחת גם לחצתי לא.. ועדיין תמיד הwindows יצא דפוק ואי אפשר …

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by L1ron,

לפני כן הוא היה מראה על שגיאה שחסר קובץ ווינדוס , אח"כ השיעה של reboot and select proper boot device , אח"כ היה ישר קוא מדיסק של ווינדוס ונכנס להתקנה כברירת מחדל. תוך כדי הוא גם הפסיק לזהות את ההארדיסק בביוס - וורשום Hard Drive בהתקנים וזהו. בדקתי שההארדיסק מחובר היטב לכבלים. ההארדיסק פועל , שאני נוגע בוא אני מרגיש שמשהו שם פועל. כעת הוא גם לא קורא מהדיסק של הווינדוס. לפני כל זה במקרה עשיתי בדיקה של ההארדיסק עם תוכנת הHDD HELTH ותוצאותיה היו 50% .

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. הת'רד ה 10 על המחשב שלי אם לא יותר,שכה יהיה לי טוב. המחשב שלי חדש.. נקנה לפני חודשיים וחצי,הנה כל מה שקרה: לאחר התייעצות בפורום על מפרט,ולאחר כמה קיצוצים שלי ,הגעתי למפרט למחשב זה. (ראו חתימה). כשהגיע המחשב.. הוא היה בסדר בהתחלה. התחלתי להתקין אינטרנט,תוכנות הגנה וכו'. לאחר יומיים אכזבה.. המחשב ממש איטי. הכרטיס המסך הראשון - איכות ירודה,מסכים שחורים (!) ,תקיעות. הכרטיס הוחלף . לאחר מיכן המחשב נבדק,המחשב עובד כמו מחשב פנטיום 2. (אבל,המעבד עובד פיקס. הכרטיס מצויין,הזיכרון טוב ) במעבדה ששם נבדק המחשב אושר שהלוח דפוק. סיכמתי עם המעבדה שאחליף את הלוח אחרי פסח. החלטתי בכל זאת לפרמט מלחצים אחרים,פירמטתי.. המחשב נשלח למעבדה שנית,נבדק שוב.. מה קרה? פתאום הם מאשרים שהלוח בסדר. והמח…

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכולם! במחשב שלי הseurce boot לא היה פעיל, ובשביל להפעילו עשיתי פעולה בBIOS, שאחריה המסך לא נדלק ואין גם גישה לBIOS בכלל. פשוט המסך עם בלאק-אאוט טוטאלי. הפעולה שעשיתי זה שהשבתתי את הCMR בכדי להגיע לseurce boot שיהיה פעיל. בנוסף עשיתי פעולה בשביל זה שעשיתי UPDATE לאחד מהKEYS שבBIOS. כרגע מה שניסיתי לפעול ולא עזר, הוצאתי את בטריית CMOS והחזרתי אחרי כמה דק'. תודה לכולם!

19. Started by moping,

היי! הרכבתי מחשב חדש מעבד I5 לוח ג'יגהבייט H67M כרטיס מסך חזק של GAINWARO GTX560 1024M 2ג'יגה זיכרון ספק ג'נרי המאווררים עובדים אך מסך שחור. בכרטיס ONBORD המחשב עובד וקיימת תצוגה. 1) האם זה קשור לספק? 2) קיימות בכרטיס 2 כניסות לתקע חשמל אחד המאוורר של הכרטיס מסך עובד ואילו על השני המאוורר לא עובד? אשמח לשמוע פתרונות המחשב חדש! המון תודה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. יש לי בעיה די מעצבנת למשל אני מכניס דיסק לסידי רום , ואחרי זה פותח את הסידי רום מוציא את הדיסק שהיה בפנים ומכניס אחד אחר לתוך הסידי רום , הסידי רום מזהה לי את הדיסק הראשון ולא את השני, ניסיתי לעשות לווינדוס Update אבל זה לא עזר... למישהו יש פיתרון ? תודה !

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by ofer_mat,

משהו יודע למה כל כך חשוך במשחק הזה??

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by ithamar21,

שלום אז ככה נדפק לי הכרטיס רשת שעל הלוח עצמו asrok m4 extreme זה הלוח כשאני מחבר את הכבל רשת יש נורה אחת ירוקה ואחת צהובה מהבהבת במחשב עצמו כתוב לי חיבור מוגבל עם סימן קריאה fun jin ft16-04b זה הכרטיס רשת שלקחתי ממחשב ישן אבל אני לא מוצא לו דרייבר אני מחבר אליו כבל רשת שתי הנורות ירוקות אבל במחשב עצמו יש על האינטרנט איקס דרייבר יפתור את זה אבל אני לא מוצא

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום לכולם. לפני כחודש קיבלתי מחבר את הכרטיס מסך GTX970 G1 של גיגבייט, והרכבתי סביב הכרטיס הזה את המפרט הבא (המחשב מיועד למשחקים על רזולוצית 1080P) : I5 6500 Arctic freez 11pro Asus B150 Pro D3 4x4GB DDR3 1333Mhz ספק כח SEASONIC 620W חדש. וכונן 500GB 7200RPM של סמסונג, העניין הוא שהכונן כבר בן כ5-6 שנים, לקחתי אותו ממחשב ישן. כל הטמפרטורות נמוכות גם במאמץ של כלל הרכיבים, אבל במהלך משחקים כמו לדוגמה CSGO יש תקיעות של שנייה לערך ואז המשחק חוזר לעבוד, שנייה שבא המסך והסאונד קופאים, זה קורה בכל המשחקים אבל לא שמתי לב לשום בעיה מיוחדת כאשר מערכת ההפעלה עובדת או בזמן גלישה באינטרנט. יש דרך לבדוק את תקינות הכונן? …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by kfir1200,

שלום לכולם ושבת שלום אני מנסה לפצל את כונן C שלי ומשום מה הוא מגביל אותי, אני יכול לפצל עד 242011 MB : ואם אני מנסה לבחור מעל 242011 MB זה רושם לי שהגודל לאחר כיווץ יהיה 0 MB : ויש לי 422GB פנויים, כפי שניתן לראות בתמונה : ניסיתי כמה מדריכים אבל זה לא עזר ואני אשמח לעזרה :)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. המסך לא נידלק אבל המחשב עובד פרקתי והרכבתי תמחשב 5 פעמים חשבתי אולי יש קצר למשהו יש רעיון העלתי למעבד טיפה מתח אולי זה שרף אותו אני צריך לדעת את מה להחליף LANPARTY UT nF4 Ultra-D מבית DFI ?Opteron64 148 (2.2Ghz) (S-939)? LEADTEK WinFast PX6800 GS TDH pci-e 256mb Kingston DDR 512MB 400Mhz*2 Thermaltake 430 WATT TR2 2 FAN

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים