תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני מעביר איזה קובץ מדיסק קשיח אחד לשני או מדיסק קשיח לדיסק און קיי כשאני משאיר את החלון העברה ברקע ועובר למשהו אחר ההעברה נתקעת, אני צריך להישאר עם החלון של ההעברה עד שזה מסיים ורק ככה זה לא נתקע. מה הבעיה? ויסטה 64 SAMSUNG F! 1T MAXTOR 1 T
-
שלום לכולם, לפני כמה שבועות בניתי מחשב, I5 750, קירור מים. בקיצור לאחר הרבה בעיות בהרכבה הצלחתי להפעיל אותו והתקנתי את הווינדוס, במחשב עבד איזה יומיים בצורה נהדרת. אחרי יומיים כשבאתי להדליק אותו, הוא נדלק ונכבה לאחר שניה, ומאז הוא פשוט לא מצליח להדלק, כל הזמן נדלק נכבה, נדלק נכבה, נדלק נכבה. לא יודע מה לעשות, בבקשה עזרה. חשוב להוסיף שמאז שהוא פעל נהדר ועד שהוא לא נדלק לא פתחתי את המארז.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי מסך LCD של LG וכל כמה שניות הוא נכבה אין תמונה אבל המנורה מראה שהוא דולק לפני שלקחתי את המסך לתיקון החלפתי במסך ישן ושם הוא קצת רועד (יכול להיות בגלל שהוא ישן ) בכל מקרא כאשר נכנסים לWIN או למאפיני תצוגה יש כמו כיבוי של המסך לחצי שניה והוא נדלק שוב כך שיכול להיות שהכרטיס מסך דפוק asus ti4200 איך אני יכול לדעת מה קורא, בבדיקה שמגיעה עם הכרטיס הוא נמצא תקין
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מצלמה דיגיטלית של קנון PowerShot SD110\IXUS IIs (הIXUS זה השם החדש של הסדרה, או משהו כזה, אני די בטוח שככה קוראים לדגם הזה עכשיו) וניסיתי כבר להעביר תמונת JPG בגודל שהמצלמה מצלמת בו לכרטיס SD, ויכלתי לראות את התמונה בצג של המצלמה. (זה היה סקרינשוט מאיזה משחק, לצורך העניין). עכשיו, חשבתי, שלמה לא לנסות את זה גם עם וידאו. השאלה היא, איך לעזאזל אני ממיר סרטים\סרטונים\משהו כזה לפורמט שהמצלמה משתמשת בו. העלתי קובץ קטן שצולם ע"י המצלמה, אני משער שזה יעזור כדי לבדוק איזה פורמט זה בדיוק. http://planet.nana.co.il/dcstealth/MVI_0275.AVI תודה מראש כמובן למי שיצליח לעזור אחרי שקראתי הבנתי שלא הייתי מספיק ברור: המצלמה, מן הסתם, לא מסוגלת לנגן כל קובץ AVI שאני אתן לה. ואנ…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה, יש לי מחשב חדש בן שנה. הבטריות של העכבר התחילו פתאום להגמר תוך יומיים, שמתי בטריות חדשות לגמרי. חיברתי עכבר אחר וגם איתו אותו סיפור. מישהו נתקל בכזה מקרה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב חדש של ASUS בין כמה שבועות, כשאני על המחשב אני דואג לעבוד איתו עם מטען מחובר. האם תקין?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן, מס ' שאלות ברשותכם בנוגע לאפשרות של שדרוג מחשב נייד של HP 14 bs-101nj: לאחר עבודה על HP אחר עם SSD ומפרט חזק יותר, מרגיש לי כאילו חזרתי לתקופת האבן עם המחשב הנ"ל. אני שוקל שדרוג בהנחה וזה רלוונטי מבחינת עלות\תועלת- או שמא כדאי לי למשוך איתו ולרכוש מחשב אחר בהזדמנות? השדרוג הכי אינטואיטיבי שחשבתי עליו זה כונן SSD בתור התחלה- אני בכיוון או שזיכרון RAM קריטי יותר לביצועים בסיסיים (וורד, סרטים, גלישה)? -כרגע אני עם 8 גיגה ( Mhz 1333.3 DDR4-2666 / PC4-21300 Micron tech) איזה כונן SSD יכול להתאים ללוח האם שלי : hp 831f motherboard? על איזה דגם תמליצו בתקציב של 70-100 usd? האם אני יכול לבצע את השדרוג הנ"ל בעצמי או מו…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ניסיתי כמה פעמים לעדכן את ווינדוס 10, העדכון מתקדם והכל, ואז כשזה מגיע לשלב של הפעלה מחדש הוא לא נדלק, ואם אני מנסה להדליק לבד אחרי כמה שעות, הוא מבטל את כל העדכונים
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, קניתי לפני כמה חודשים מחשב נייד חדש lenovo c340 ושמתי לב שהוא מתחמם קצת בשטח שמעל המקלדת, קורה לרוב לאחר צפייה בנטפליקס או שאני מחבר את המחשב לטלוויזיה וגולש. בנוסף, שומעים את המאוורר (לא ברמה חזקה), האם זה תקין? יש איזה תוכנה שיכולה להראות את מצב הרכיבים, התקינות והטמפרטורה של המחשב? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה בזמן האחרון יש לי מסך כחול שקורה כבר מידי יום. הורדתי תוכנה שנקראת BlueScreenView. והיא מראה שגיאה של CRITICAL PROCESS DIED. הקובץ שיש איתו את הבעיה זה ntoskrnl.exe . ורושם לידו Bug Check Code 0x000000ef הבעיה הזאת הייתי לפני הרבה זמן והיא נעלמה לתקופה של איזה חודש בערך. וכיום היא חוזרת מידי יום ויום. חשוב מאוד לציין כל הדרייברים מעודכנים כל פעם מהאתר של היצרן. עשיתי בדיקה של הזכרונות mdsched.exe ואחרי הסריקה לא נמצאה כל תקלה. מידי פעם זה קורה כשאני מנסה להיכנס למשחקים שונים שמותקנים חלקם על ה ssd וחלקם על ה hdd. ולפעמים זה קורה סתם בלי קשר לשום דבר שאני עושה. השאלה מה זה יכול להיות כתוצאה ממה? חומרה? תוכנה? המערכת הפעלה? …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
A PROBLEM HAS BEEN DETECTED AND WINDOWS has been shut down to prevent damage to your computer DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL if this is the first time youve seen this stop error screen,restart your computer if this screen appears again follow check to make sure any new hardware or software is properly installed. if this is a new installation , ask your hardware or software manafacturer for any windows updates pumight need. if problems continue , disable or remove any newly installed hardware or software, disable BIOS memory options such as caching or shudowing if you need to use safe mode remove or disable components, restart your computer, prees F8 to select Advanced s…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן קניתי מחשב בובה (Quad, 8800gtx, 4gb ram). השבוע התקנתי אקס.פי. 64 ביט (הויסטה 64 לא עובד לי טוב) כדי לנצל את כל ה4 ג'יגה ראם (אני מנצל את כל הראם לעיתים קרובות). שאני מקליק כפתור ימני על המחשב שלי לבדוק את הראם אני רואה שרשום רק 3.2 ג'יגה. חשבתי שהמהות העיקרית של 64 ביט היא היכולת של הוינדואוז להשתמש בהרבה יותר זיכרון, לא? (בעיקר שכל מחשב משפחתי פשוט מגיע היום עם ג'יגה ראם). שכשאלתי אדם עם מחשב בעל מפרט כמעט זהה לשלי הוא אמר שלו הוינדואוז כן מראה את כל ה4 ג'יגה (גם אקס.פי 64 ביט). מישהו יודע מה הסיבה? ואיך ניתן לנצל את הראם במלואו? ד"א, האקס.פי. 64 שלי לא תומך עברית (אין באפשרויות התקנה). איך בכל זאת ניתן להוסיף לו עברית? (שרציתי להתקין מדיסק אחר הוא נ…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב העתיק של אבא שבק, אז קנינו לו חדש. לא משהו משוכלל במיוחד - מעבד G3260, לוח אם Gigabyte GA-H81M-S2PV, ארבעה ג'יגה של DDR3 1333, דיסק ישן ששכב אצלי חצי שנה במגירה - אבל בהחלט מספיק לגלישה באינטרנט, יותר מזה הוא לא צריך. אבל הוא איטי בצורה שלא תיאמן: התקנת Windows 7 Home Premium x64 מ- DoK לקחה יותר מארבע שעות (לא יודע כמה בדיוק, אחרי ארבע שעות התייאשתי והלכתי, כך שזה יכול להיות קצת יותר או עוד יום שלם), עליה מאיתחול לוקחת לפחות ארבעים דקות (זה מה שהמתנתי עד עכשיו והמחשב עוד לא סיים לעלות) כל ניסיון לעשות משהו כשהמחשב עבד לקח המון זמן, למשל המתנתי יותר מ- 20 דקות לפתיחת ה- event viewer עד שהתייאשתיץ לפי ה- task manager, המחשב לא מתאמץ בכלל: 4% מעבד, 20% זיכרון. אז מה ל…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני נתקל בבעיה מוזרה מאוד בניסיון להשתמש בדיסק קשיח שיש לי במחשב. יש לי SSD עליו מותקנת מערכת ההפעלה ווינדוס 10. יש לי כונן נוסף (D) המשמש כדיסק קשיח לאחסון בנפח 1TB. הבעיה: 1. הכונן אינו מופיע ב 'מחשב שלי'. 2. הכונן מופיע תחת הכותרת unknown בdevice manager.--> לאחר שאני מוחק את ה'מכשיר', מאתר מחדש הוא מופיע בשמו המלא ולאחר מספר דקות גם תחת 'המחשב שלי'. 3. לאחר שהכונן מופיע ואני רואה את התיקיות, לחיצה על אחת מהתיקיות או שפותחת את התקייה לאחר מספר דקות ואני מצליח לפתוח קובץ כמו תמונה גם לאחר מספר דקות או שאינה פותחת אותה ותוקעת את התהליך! #ניסיתי להחליף את המיקום שבו הכונן מחובר ולמספר דקות הייתה לי גישה לתקיות שפסקה תוך …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הלוח ברשותי הוא מסדרת Ultra Durable ומספרו GA-B75M-D3H(בעל טכנולוגיית Dual UEFI Bios) אתמול בעת הפעלת המחשב הקפיץ של מקש ההדלקה של המחשב נתקע, הדרך היחידה לשחררו הייתה ע"י לחיצה עליו, רצה הגורל והשטות הקטנה הזו גרמה לBios Backup לא מכוון אצלי כפי שניתן לראות בסרטון: כעת המחשב נדלק עם מסך Gigabyte אדום של DUAL UEFI BIOS במקום עם המסך האחר והשונה של GIGABYTE שהיה נדלק בשנתיים האחרונות. בנוסף הBios הקודם היה ה"מיושן והטוב"(מסך כחול, BIOS "ישן") וכעת יש לי Bios שונה עם ממשק גרפי "יפה יותר" שנראה חדש יותר(כנראה כעת יש לי גרסה שונה מהמקורית שנמחקה עקב התהליך) בכל אופן עם הBIOS הנוכחי, כשWIN7 מנסה לעלות מתבצע RESET מיידי והוא לא עולה. אני מגיע לבסוף למסך שמאפשר לבחור בי…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום בלילה כיביתי תמחשב. אחרי כמה זמן הוא פשוט נדלק לבד אין לי מושג למה הלכתי וכיביתי אותו. אחרי זה הוא נדלק שוב (כשכבר ישנתי) וככה מצאתי אותו בבוקר. אין לי מושג למה זה נגרם. הערה: המחשב של אחותי שמחובר למחשב שלי בכבל מוצלב היה דלוק. בתודה מראש לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים , יש לי מחשב נייד מסוג HP EliteBook 840 G1 התצוגה במסך עצמו בסדר גמור אבל לא במסך חיצוני (ניסית כמה מסכים) המעבר צבעים לא חלק קשה לי להסביר בגלל זה גם היה לי קשה לחפש פתרונות למרות שהפכתי את גוגל צרפתי תמונות כדי שתוכלו להבין למה אני מתכוון ניסיתי לעדכן דרייברים של הכרטיס מסך מהאתר הרשמי וניסיתי גם לחבר את המסך ליציאת displayport לא עזר אשמח לרעיונות נוספים!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים אשמח מאוד אם מישהו יוכל לפתור לי את הבעיה הנתונים: מסך של חברת AOC Q3279VWFD מחובר עם כבל HDMI אין כרטיס מסך - כרטיס מסך מובנה של intel 630 בוצעו הבדיקות הבאות: 1. החלפתי מחשב -עדיין קורה 2. כבל הוחלף מDVI ל - HDMI 3. דרייברים עודכנו 4. בוצעו עדכונים למערכת הפעלה הבעיה : היא שהמסך בצורה אקראית נהיה שחור לכמה רגעים באמצע עבודה ואז חוזר ...משהו הזוי
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לא מצליח להתקין את כרטיס הרשת לאחר שמחקתי אותו פעמיים והעלתי המחשב מחדש האם להחליף כרטיס רשת?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אח שלי קנה לא מזמן מחשב חדש כשהכרטיס מסך מובנה בלוח אם. עכשיו הוא צריך כרטיס מסך כי הוא מתחיל לשחק במשחק חדש. עכשיו יש לי מחשב בן 3-4 שנים עם כרטיס GeForce 6200 LE שיספיק לו למשחק שהוא צריך. ניסיתי לחבר אותו ללוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L (rev 1.0). כאשר הפעלתי את המחשב הוא לא הציג כלום. אחרי זה ניסיתי לחבר את המסך לחיבור ה-onboard חזרה והשארתי את הכ. מסך בפנים, וגם לא עלה שום דבר. יש לציין שחיכיתי לא יותר מ 8-9 שניות כי זה הלחיץ אותי. אחרי זה הוצאתי את הכרטיס והכל עבד כמו שצריך. מה הסיבה לכך? הכרטיס הזה עבד יפה מאוד במחשב הקודם. חיברתי אותו לחיבור היחיד שהתאים (חיבור של PCI Express תכלת) ואידקתי אותו כמו שצריך. תודה רבה (אם אני לא שואל במקום הנכון אנא הפנו אותי) ערי…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם יש למישהו מחשב שנתקע בצורה רנדומלית, לאחר ניקוי המחשב לגמריי מבחינת TEMP ודברים אחרים. המחשב עובד בסדר אבל נתקע כל מס' דקות רנדומליות. יכול להיות שזאת בעיה בספק כוחו - אפשר לבדוק ב BIOS. אבל אם הבעיה היא בלוח אם, איך אני יכול לבדוק את זה? גם דרך הBIOS?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני ממש זקוק לעזרתכם עם בעיה מוזרה ביותר. ראשית אציין שאומנם אינני מחשיב עצמי מומחה בתחום, אך אינני מתחיל, הרכבתי מחשבים, פירקתי והתקנתי מערכות הפעלה של מייקרוסופט מגרסה 3.1 ועד היום. לפני מספר חודשים המחשב הישן שלי התחיל לעשות בעיות. לקח לו 10 דקות או יותר לעלות, ואחרי זמן מה הפסיק לעלות. פרמטתי את חלונות 7 32 ביט שהיו לי, וזה לא באמת עזר. החלטתי שהגיע זמן להחליף מחשב. קניתי מחשב חדש מבוסס i5 מדור רביעי, עם 8 גיגה זיכרון, לוח אם מכובד ודיסק של 1 טרה בייט. מחשב טוב לעבודה, לא לגיימרים. מה שעוד קניתי, ומצטייר כטעות, זה חלונות 8.1. מאז רכישת המחשב לפני כשלושה חודשים, פירמטתי את המחשב 4 פעמים. לא כי אני נהנה מזה, אלא כי כל כמה שבועות, גם ללא שימוש אינטנסיבי, אלא בסיסי …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי אתמול את המחשב החדש עם הארדיסק WD 320gb 24\7 7200rpm 16mb SATA2(לוח עם gigabyte ga ma770-ds3). התקנתי XP והכל פועל סבבה. הבעיה שכל כמה דקות יש רעשים של שריקות חלשות כאלה מהמחשב..זה לא רעש של מאווררים או משהו..נראה לי זה מההארדיק. יש איזו אפשרות לבדוק אם ההארדיסק תקין ? תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הביאו לי לוח שמתי עליו את הפנטיום 3 שלי והזכרונות וכרטיס מסך וכל מה שצריך והוא לא מזהה את ההארדיסק ואת הכונן ואת הפלופי שמחובר אליו למה? ניסיתי לאפס את הביוס ועדיין הוא לא מזהה ניסיתי גם לג'מפר אחרת את הכוננים ולא עזר בבקשה תגובה מהירה כי אני פה עם כל החלקים סביבי
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-