עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, קיבלתי מחבר כבל בשביל השלט של הטלויזיה שבמחשב. החיבור של הכבל שבור. לכבל חיבור כמו של רמקולים כזה. אממממ... אני לא בטוח איפה אפשר לקנות כזה כבל. אם מישו יודע שיגיד בבקשה זה יכול לעזור גם אולי. רציתי לדעת אם אפשר לתקן את זה אולי... קישור לתמונה: http://www.k-soccer.co.il/IM000180.JPG תודה לעוזרים יונתן

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Mazo,

היי, יש לי איזו בעיה מוזרה במחשב, מידי פעם כשאני מדליק אותו, לאחר שהוא מראה את החלון של הלוח אם ואת החלון של העלייה של המערכת הפעלה, הוא נתקע על מסך שחור ולא עולה. בנוסף, לפעמים אחרי שאני מצליח להדליק אותו תוך דקה בערך הכל נתקע ורואים על המסך המון פסים צבעוניים. הבעיות האלה לפעמים קורות ולפעמים המחשב עולה בסדר, לא ממש ברור באיזה תדירות זה קורה, זה ממש לפעמים ככה ולפעמים ככה. לדיסק קשיח בעבר היו בעיות אז חשבתי שזה אולי קורה שוב והרצתי תוכנה לבדיקת הדיסק קשיח, התוכנה לא מצאה סקטורים פגומים וגם לא בעיות אחרות. בנוסף ניסיתי לנתק ולחבר את המחשב לחשמל, להריץ את MEMTEST על מנת לבדוק את הזכרונות (ונראה שהכל בסדר), וגם לרסט את ה-CMOS, אבל תמיד מתישהו הבעיה הזו חוזרת. בנוסף, זה גם …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום לכולם. בבוקר הדלקתי את המסך אחרי שהמחשב נשאר דלוק בלילה, והזזתי את העכבר כדי שיראה תצוגה. פתאום נשמע צפצוף אחד ארוך שלא הפסיק עד שכיביתי את המחשב. כשהדלקתי לא הייתה תצוגה ונשמעו צפצוף 1 או 2 ובעקבותיהם 8 צפצופים קצרים ומהירים. ניסיתי לבדוק אם זאת בעיה בזכרון, ניתקתי את כל הכוננים הקשיחים, שיחקתי עם הסטיקים (בדקתי כל אחד לחוד ובדקתי גם סטיק מהמחשב של אח שלי שעובד טוב מאוד.) אך עדיין נשמעו הצפצופים. המפרט: MSI K9N NEO AMD Athlon 64 X2 4600 3GB DDR2 nVIDIA GeForce 7600GS 256MB PCIe 3 הארדיסקים שונים וספק 350W EZ COOL חיפשתי קצת באינטרנט והבנתי שהצפצופים האלו יכולים להיות 2 דברים, לפי הביוס שלי: 1 long, 8 short Display/Retrace test failed 8 short Display memory Re…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by zion561,

היי חברים לא השתמשתי הרבה זמן בלפטופ,היום ניסיתי להכנס ליוזר אבל לא זוכר את הסיסמא איך אני יכול לעשות סיסמא חדשה או לכל היתר לשחזר אותה? WIN7

5. Started by surfface,

יש לי כונן קשיח שמחולק ל3 מחיצות C,E,F (כונן קשיח שני זה D) ואני רוצה לאחד את כונן F לתוך E אייך זה עושה לי טעות ולא מאפשר לי ,יש WINDOWS XP במחיצה של E האם זה קשור ואייך אני כן יאחד תסבירו לי בבקשה. צרפתי תמונה של המחיצות מהתוכנה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by ינון ליפר,

שלום ברשותי מחשב נייד של lenovo דגם IdeaPad Gaming 3 81Y4009FIV ברצוני לברר האם ניתן להטעין את המחשב הנייד דרך חיבור usb type c ניסיתי לברר לבד בגוגל אך ללא תוצאה קונקרטית. אשמח לעזרתכם תודה

7. שאני מפעיל את הביטרנט ואת האמיול אז הם מכבים לי את המחשב שאני לא במחשב ואני מכבה את המסך זה לא מכבה אבל אם אני לא מכבה את המסך והמחשב מתכבה אז זה מתחיל לכבות את המחשב וכל הזמן יותר מהר ורק אחרי כמה זמן זה לא מכבה יותר הקיצר אני מקווה שהבנתם מישהו יכול לעזור לי לפתור את זה?

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by e.m,

יש לי מחשב שמחובר בשני מסכים, משום מה לאחרונה המסך המשני נדלק בהפעלת מחשב רק לאחר איזה רבע שעה. זה קורה רק בהדלקת מחשב, התקנתי גרסא מחדש של הוינדוס ועדיין אותה בעיה... יש לציין שהמחשב מזהה את המסך אבל רואים שחור בדקתי את המסך והוא תקין, מה יכולה להיות הבעיה ?

9. Started by isravle,

אהלן חברה, רכשתי מחשב בחמישי, והרכבתי אותו לבד כולל קירורים וכו. השתמשתי בתוכנה CPUID HWMonitor על מנת לתעד את המערכת בזמן כמה ששיחקתי : call of duty IW DOOM Overwatch על היה על ULTRA והייתי על איזה 180-210 FPS ועל רזולוציה 1080. אשמח את עזרתכם במבט על כל המידע שבתמונה שצירפתי (אני רוצה לישון בשקט שהמחשב תקין גם בזמן מאמץ) שיחקתי בכל משחק כשעה וכשיצאתי לקחתי את התמונה הנ"ל.

10. שלום רב, אתמול ניסיתי לחבר לוח אם מסוג GIGABYTE מסדרת S עם POWER SAVE (אפליקציה שבאה עם הלוח ) , הסרתי את הלוח הקיים שהיה שייך לחברת INTEL שזה לוח מובנה שבא עם מחשבי המותג של HP הסתבכתי עם המארז כי לא ניתן להרכיב את הפאנל של ה I/O ובקיצור לאחר תלאות רבות הרכבתי גם את המעבד החדש של הדואל CORE 2 ואת המאוורר של ARCTRIC COOLER . חיברתי את הספק הג'נרי שלי שהוא כביכול 450W REAL ( עלק ) , חיברתי את כל החיבורים הקטנים על הלוח , ובאתי להדליק את הכל ותתנחשו מה ? המחשב לא נדלק ולא מגיב . יש אפשרות שהמארז עם החוטים הקטנים שבו לא מתאים להרכבה שכזאת ? אשמח לקבל תגובות. תודה מציין שהלוח אם של GIGABYTE הוא מתוצרת - GA-G31M-ESL2 בכל אופן מצאתי מארז אחר ושם אני אתקין כבר את הכל מחדש .

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום. יש לי בעיה מוזרה כאשר אני מחפש בג'ימייל 'HOT' אני רואה את המייל HOT-SHERUTISHI ורשום שהוא מופיע בדואר נכנס אבל כשאני נכנס לתיקיית דואר נכנס אני לא רואה את המייל הזה. האם זה קרה לעוד מישהו? מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. עשיתי בדיקת מהירות בשני מחשבים שונים במחשב הפחות טוב מהירות ההורדה קרוב ל 50 , העלאה 5. במחשב היותר טוב מהירות הורדה בסביבות 9 והעלאה קרוב ל- 5. הכוונה שהנייד הטוב יותר היא מבחינת המפרט השלו. איך יש הבדל כזה גדול בין הניידים.?

13. Started by shai11,

יש לי מחשב יש להורדות P2 יש לי עליו מלא סרטים אני חייב להחיות אותו פשוט קניתי צורב חיברתי כמובן שחיבתי את המחשב ליפני ושאני מדליק אותו אני שומע 3 ציפצופים אחד ארוך ו2 קצרים והמסך לא נידלק ניתקתי הכול וחיברתי ובדקתי חלקים טוב אולי מישהו יודע מה הציפצוף אומר כל חלק שתגידו אני יחליך זה עולה לי כסף אה והלוח היא e139761 חייב עזרהה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום לכולם! יש בבעלותי הארדיסק חיצוני של SEGATE 7200.11 בנפח של 1T ,לפני כשבוע הוא נפל מגובה של חצי מטר ומאז המחשב אינו מזהה אותו. ההארדיסק משמיע רעש כאילו המנוע מנסה להתניע ולא מצליח (לא רעש של קליקים). החלטתי להוציא את ההארדיסק ולפתוח אותו. לאחר שפתחתי את המכסה שלו ראיתי ששום דבר לא שבור , הראש נראה תקין (לא מולחם לדיסק) ואז גיליתי שהדיסקים לא מסתובבים(כמובן חיברתי לשם כך חשמל) המשכתי בנסיונות להבין מה מונע מהדיסק להסתובב.... מעל לדיסקים עצמם באמצע יש מעין סוגר/תופסן שמוברג עם 5 ברגי כוכב, לאחר ששחררתי את הברגים ראיתי שהדיסקים מסתובבים חופשי (סובבתי אותם עם האצבע ולא ע"י חיבור חשמל) האם משהו נתקל בבעיה דומה? מה לפי דעתכם הבעיה? אשמח לכל תגובה!!!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. המסך לא נידלק אבל המחשב עובד פרקתי והרכבתי תמחשב 5 פעמים חשבתי אולי יש קצר למשהו יש רעיון העלתי למעבד טיפה מתח אולי זה שרף אותו אני צריך לדעת את מה להחליף LANPARTY UT nF4 Ultra-D מבית DFI ?Opteron64 148 (2.2Ghz) (S-939)? LEADTEK WinFast PX6800 GS TDH pci-e 256mb Kingston DDR 512MB 400Mhz*2 Thermaltake 430 WATT TR2 2 FAN

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. התחיל להיות לי מסכים כחולים אז הביאו לי את התוכנה MEMTEST עשיתי אותה וגילתי שהזיכרון מקולקל אז הלכתי והחלפתי אותו שהלכתי לחנות ראיתי אותו מוציא מקופסא חדשה זיכרון חדש של (TwinMos 1 GB DDR2 667 ) סלוט אחד בקיצור אותו דבר כמו שהיה לי ובחנות עשו בדיקה עם MEMTEST ולא היה שום שגיאה אדומה אז לקחתי את המחשב הביתה אני מגיע משחק במחשב ויום למחרת אני מדליק אותו שומע שירים באיסקיו ופתאום מסך כחול אני מכניס את הMEMTEST ואני רואה שגיאות אדומות ועוד פעם הזיכרון דפוק! תגידו לי מה הבעיה? אך בחנות הזיכרון בלי שגיאות ועובד טוב וכעבור יום הזיכרון שוב דפוק! יכול להיות שזה משהו במחשב שגורם לו להיות פיתאום דפוק? מזה יכול להיות? בבקשה תעזרווו לייי המחשבבבב חדששש

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. ערב טוב, כמו בכותרת היום החלפתי את הכונן הקשיח של המחשב asus u36 sg ועכשיו בזמן התקנת תוכנות אני שם לב שהמחשב לא מזהה את הכרטיס מסך הנוסף (geforce 610m) אלא רק את המובנה של אינטל. בגלל שזו לא הפעם הראשונה שאני עושה דבר כזה אני בטוח כמעט בוודאות שלא נגעתי בשום דבר חוץ מהברגים שמחברים את הכונן למקום ולא עשיתי שום נזק בפנים ובכל זאת מדובר בלפטופ בן 4... ניתן איכשהו לבדוק מה הבעיה איתו? אוי לפתוח אותו שוב ולבדוק נזק חיצוני? תודה מראש.

18. Started by URON,

הפעלתי את המחשב הווינדוס עלה והופיעה הודעה שנעשה שיחזור לנקודה קודמת ואז הופיע מסך כחול לכמה שניות ואז עלתה אופצייה ל"סייף מוד", המחשב עולה בסייף מוד אבל , אין נקודות שיחזור שאני יכול לשחזר. מה עושים ? מצרף תמונה של המסך הכחול.. הודעת השגיאה שקבלתי - "חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 50 BCP1: FFFFF8A0058C1000 BCP2: 0000000000000000 BCP3: FFFFF8000332C78F BCP4: 0000000000000000 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\111013-30825-01.dmp C:\Users\אורי\App…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Guy950,

בוקר טוב לחברי הפורום, התלבטתי האם לפתוח את השרשור הזה בתת-פורום ווינדוס או כאן, אבל הגעתי למסקנה שכאן יתאים יותר. אני מקווה שצדקתי. חבר טוב פנה אליי בבקשה שאפרמט את המחשב המיושן שלו. המחשב בן 8-7 שנים, לצורך ההבהרה מדובר במעבד אינטל דור שני, 8GB ראם וכרטיס HD 5850 וHDD בודד. אני הרכבתי לו את המחשב בזמנו, אז זה מה שאני פחות או יותר זוכר מהמחשב. כששאלתי אותו לסיבת הפרמוט הוא רק הסביר שיש יותר מדי זבל במחשב, הוא רוצה מחשב נקי עד שירכוש מחשב חדש בעוד כשנה-שנה וחצי. כעת אני בדילמה ואני צריך חידוד רציני לגבי האופן שבו ווינדוס 10 פועל. כרגע יש לו ווינדוס 7, הוא לא הפעיל בזמנו את הווינדוס 10 אז הוא לא זכאי יותר לווינדוס 10 בחינם. באמצע…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אני מנסה לחבר בין המחשב למסך עם כבל HDMI-HDMI וזה תמיד מראה "אין אות" ניסיתי את זה בשתי טלוויזיות , אז חשבתי זה אולי בעיה בחיבור עצמו וקניתי כבל HDMI-DVI וזה אותו דבר..... המסך עובד לי רק אם אני מחבר כבל שהוא לא מאחד היציאות של הכרטיס מסך, אין לי מושג מה הבעיה זה פיתאום הפסיק לעבוד.. הכרטיס מסך הוא טוב וגם די חדש מסוג SPARKLE GTX 670 יכול להיות שהוא לא מוגדר או משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. אורח קאנדוקו
    Started by אורח קאנדוקו,

מישהו יודע איך אפשר להתקין מערכת הפעלה של הסתדרות המורים הניתנת כשידרוג בלבד למערכת הפעלה רגילה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by eliazu88,

שלום יש לי כבל USB2 LPt כלומר הוא מתחבר למחשב דרך כניסת יואסבי רגילה, והיציאה של הכבל היא יציאת LPT. הנה קישור לתמונה להמחשה: http://www.usbgear.com/USBG-PR1.html אני שואל איך שולטים במוצא, כלומר איך לדוגמא אני יכול להוציא "1" לוגי בפין 1 , ו"0" לוגי בפין 2. או כל צירוף אחר ב25 פינים שעומדים לרשותי. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by geniaXP,

היו לי רעשים מהמאוורר של הספק בזמן עליית המחשב. פתחתי את המחשב, את הספק, ניקיתי את המאוורר והכל, חיברתי חזרה. המחשב עולה בסדר בלי רעש. כעבור 10-15 דקות פתאום מתחיל רעש ממש מחריד מהספק והפעם לא מהמאוורר. כיביתי והדלקתי שוב, כעבור 5 דקות שוב אותו דבר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום כולם חבר שלי חיבר 2 מסכים בגלל שהוא חיבר 2 הוא החליט שוהא צריך לעלות תרוולציוה ל 1270 + 2400 משהו כזה קיצר המסך לא תואם לכאלה רוולציות והוציא לו הודעה שהרולציה לא נתמכת קיצר הוא ניתק תמסכים וניסה לחבר 1 ועדיין כול פעם שהמחשב נדלק המחשב עובד אבל המסך לא אמרתי לו שיכנס לsafe mode אבל עדיין לא עזר המסך לא מגיב כאילו הוא לא מחובר אבל הוא מחובר טוב מאוד מה עושים ?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. היי יש לי מדפסת שמתחברת דרך חיבור USB ועוד כמה אביזרים דומים אני רוצה לחבר את כולם אלחוטית דרך בלוטוס למחשב מה לקנות בשיבל לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים