עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by alex542,

איך ניתן לנקות קורוזיה בעיקר על הגוקים?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. Started by cganir,

אתמול בצהריים הופתעתי לגלות שהמחשב שלי החליט לבצע BOOT עצמאי לאחר שהשאתרי אותו דולק לכמה שעות. עוד יותר הופתעתי לגלות, שב BOOT הבא כלל לא יכולתי להכנס למערכת שלי ! Windows XP. בכל פעם שעשיתי אתחול - המערכת הגיעה למסך המשתמשים - ואז עשתה לעצמה מיידית RESET. ניסיתי להפעיל את ווינדוס על מצב של Safe mode, אולם בכל פעם שביצעתי זאת, המחשב נתקע בשלב הטענת הדרייבר של ALi Magik (הצ'יפסט). ניסיתי גם להכנס במצב של תיקון ווינדוס - אבל לא יכולתי לבצע כלום. לאחר כמעט יום שלם של נסיונות, החלטתי שזהו. כנראה שהדיסק הקשיח מת, ולכן עלי להתקין את המערכת מחדש. לאחר התלבטויות קשות - הפעלתי את תוכנת ההתקנה, ולהפתעתי - גם תוכנת ההתקנה נתקעה עם BSOD רענן ! הייתי בהלם ! פה התעורר חשדי שהבעיה היא ל…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. דיייי! זה לא יכול להימשך! ניסיתי הכל! לא משנה מה, בעיית ה INFINITE LOOP ממשיכה! הנה פירוט הבעיה (באנגלית): http://planet.nana.co.il/punani/ati מסתבר שלהמון אנשים יש בעיה כמו שלי... הנה האשכול שפתחתי באתר RAGE3D.COM: http://www.rage3d.com/board/showthread.php?s=&threadid=33620804 תראו אם אתם מבינים ומה לדעתכם ניתן לעשות? איך בדיוק ניתן לגורם ל ATI להבין שהבעיה הזאת היא כוללת ושהם יעשו משהו בנידון?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Rockstatement10,

אחת לחודש בערך כשאני מדליק את המחשב אז פתאום אין תצוגה במסך ואני צריך לשחק קצת עם הכרטיס כדי שזה יעבוד ואני לא יודע למה.. כשאני מחבר למובנה אז הכל עובד כמו שצריך אבל זה באמת משגע אותי ומציק.. המאווררים שלו תמיד מסתובבים והכל אבל לא יודע למה זה קורה כל תקופה מסוימת. יש רעיונות?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. לאחורנה גיליתי שהמחשב שלי מקרטע וזה מפריע לי מאוד, ניסיתי לחפש תשובות בגוגל אך ללא הצלחה. זה מתחיל מהעליה של המחשב בשלב הBIOS ( סרטון: https://vid.me/4TWi ) הדפי אינטרנט מקרטעים בגלילה, תגובת המחשב איטית ואני מקבל FPS נמוך אפילו במשחקים שאינם דורשים הרבה. לאחר ניסיון של OC למעבד הייתה קפיצה מ90-100 FPS בCS:GO (עדיין המשחק מרגיש כאילו הוא מקרטע) ל150 FPS יציב והמשחק פשוט רץ חלק. המחשב לא הסתדר כל כך טוב עם הOC ,אפילו כהעליתי מ200 ל210 ולכן ויתרתי. זאת נראית בעיה של מעבד\לוח אם.. האם תוכלו לשפוך קצת אור על הנושא? מפרט: לוח אם: GA-880GM-D2H REV 1 מעבד: AMD Athlon II x4 640 3.0ghz כונן קשיח: INTEL SSD 120GB כרטיס מסך: AMD HD6850 עשיתי גם בדיקת וירוסים, MALEWARE וכו'..

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by kobibatat,

שלום. השבוע החלפתי מחשב וכאשר אני מכבה אותו המסך לא נכנס למצב STANDBY כמו בכול מחשב. המסך מחובר לכרטיס מסך GEFORCE . המנורה של המסך נשארת דלוקה והוא מחפש סיגנל.מסך סמסונג. בתודה. קובי

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by simonidis1,

שלום רב קניתי פלאש בעל קיבולת של 15 gb אך כאשר אני מנסה להעביר סרטי blue ray רושם שאין מספיק מקום אף שקבצים אלה שוקלים הרבה פחות מ 15 GB לציין שקבצים אחרים עוברים בצורה מיטבית לעזרתכם אודה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אהלן. אני משתמש ב- Core i7 3770K כבר כשנתיים. עשיתי לו המהרה ל-4.7GHZ ללא בעיות ואני מריץ את המחשב ככה כבר שנה שלמה עם קירור מים. במקרה שמתי לב ש-WIN8.1 מראה לי רק שתי ליבות במקום 4 וגם CPUZ כמובן שלא כיביתי את הליבות ב-BIOS. אודה לעזרה דחופה בנושא!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכולם. יש לי בעיה שנמשכת כבר כמה חודשים, להלן: כאשר אני מוריד קבצי Torrent, בין אם זה עם uTorrent או Bitlord, יש לי בעיות שונות. ראשית, אני מוריד משחקים של Reloaded שהם נחשבים להכי אמינים ואני מוריד אותם מאתרים אמינים, כגון Torrentleech. הבעיה מתחלקת ל-2: 1. הקובץ יורד בתור תיקייה שבתוכה יש קבצי rar שיש לחלץ אותם, בעת החילוץ הוא מתריע על קבצים פגומים. 2. הקובץ יורד בצורה של קובץ iso אשר אני פותח אותו עם Daemon tools, וכאשר אני מתקין את המשחק, אני מקבל שגיאות של קבצים חסרים או שגיאה של Decompression error. יש לי מחשב Windows 7 professional x64 עם 8 גיגה זיכרון, מעבד i3 וכרטיס מסך geforce 650 gtx. לפני כשנה החליפו לי את לוח האם מכיוון שהוא נשרף, וכעת יש לי לוח של giga…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. אורח קאנדוקו
    Started by אורח קאנדוקו,

מישהו יודע איך אפשר להתקין מערכת הפעלה של הסתדרות המורים הניתנת כשידרוג בלבד למערכת הפעלה רגילה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Eli236,

בס"ד שלום לכולם, התקנתי את THE WITCHER 3 על המחשב שלי היום ומשום מה כל פעם שאני מפעיל אותו אחרי כמה דקות המחשב שלי פשוט עושה ריסטארט. לא הצלחתי לבדוק באינטרנט איך לבדוק את הטמפרטורה של המחשב אחרי שהוא קרס כדי לדעת אם זה בגלל זה, אז אני לא ממש בטוח. ניסיתי להסתכל בEvent Viewer וזה מה שאני מקבל: לא ממש הצלחתי להבין מה זה אומר. אני מניח שהבעיה היא בכרטיס מסך או מעבד או משהו כזה. אבל מה שמוזר זה שבדרך כלל אם אני מריץ משחקים כבדים מדי זה פשוט מוריד לי FPS. אבל לא מכבה לי את המחשב לגמרי. אני לא מקבל BSOD ואחרי שהוא נדלק לא מופיעה שום הודעה. ניסיתי להתסכל באשכול דומה שנפתח פה אבל לא ממש הצלחתי למצוא משם פתרון למקר…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. זה פתאום קרה לי לא יודע איך אני לא מתעסק בOC ביאוס וכל הדברים האלה... לא התקנתי שום דבר חדש אין לי מושג מה קורה פה חוץ מזה שהכוננים עצמם פועלים אבל המחשב לא מזהה אותם ובעצם לא עושה כלום! בקשה תעזרו לי

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום, קיבלתי מדודה שלי מחשב נייד של HP Pavilion Notebook - 15-p100dx, פירמטתי את המחשב לווינדוס 10 פרו 15063, למחשב יש בעיה, שלא נוגעים בו כ20-30 דק המסך מתכבה אבל המחשב לא, זאת אומרת שהאור של המחשב בלחצן דולק אבל המסך לא נדלק בתזוזה של העכבר או לחיצה במקלדת, הפתרון היחידי במצב הזה הוא לכבות מהכפתור בלחיצה ארוכה והדלקה מחדש, ניסיתי לעדכן ביוס ולא עזר, האם מישהו מכיר פתרון לבעיה? תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by onetwo,

האם באתר סדרות הישראלי יש וירוסים, malware ושאר מרעין בישין או שהכל סבבה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. היי, בכל הפעלה מחדש של המחשב שלי, לפני עליית מערכת ההפעלה, מופיע המסך המצורף להודעה זו כתמונה. הוא משתחרר רק בלחיצה על F1 ורציתי לדעת איך אפשר להיפטר ממנו ולתת למערכת ההפעלה לעלות באופן רגיל. תודה רבה :-)

16. שלום לכולם יש לי בבית מחשב ישן מאוד שאין לי עליו מערכת הפעלה כי פירמטו אותו יש לו הרדיסק, כונן דיסקטים גדולים ודיסקטים קטנים. עכשיו הבעיה: אין לי בבית דיסקטים ישנים גדולים ואני רוצה להפעיל את המחשב ולשחק איתו קצת הבנתי שאני צריך להשיג דיסקט boot אבל אם אין לי כזה והכונן לא כ"כ קורא דיסקטים קטנים אז מה אני יכול לעשות? יש איזשהי דרך שאני יוכל להשתמש בו בלי דיסקט בוט? אם כן איך? אולי איזשהי מערכת הפעלה שונה מדוס? דרך אגב יש למחשב הרדיסק של 50 מגה תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by nim901,

שלום, הרכבתי היום את הטוניק, איך שאני מחבר לחשמל - הוא נופל טוב, הרמתי תפיוז אני מחבר - הכל טוב ויפה בביוס הכל מזוהה אין בעיות. עולה המחשב - מגיעים ל XP והמחשב מצפצף כאילו אין מחר ואני גם חושב שהXP נתקע, לא בדקתי את זה לעומק (כי 2 בלילה) מישהו יודע מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by ultramind,

שלום אז ככה לפני 3 ימים ככה המחשב שלי התחיל לעשות רעש מפחיד של איזה טרקטור או פיאט אונו שנת 89 וזה היה מפחיד פחדתי שהמחשב הולך להתפוצץ עלי. ניתקתי אותו ואז פתחתי תמארז ניקיתי עם פן פירקתי תגוף קירור של המעבד ניקיתי גם תחלק הפנימי. אחרי שעשיתי את זה אני מדליק תמחשב הוא לא נדלק לא מראה לי כלום במסך עושה לי צפצופים והמחשב פשוט לא עולה לא נכנס ל BIOS כלום וחיברתי את הכול טוב כמו שצריך, עם מישהו יודע מה הבעיה שבבקשה יעזור לי. זה ממש דחוף אני לא רוצה שהמחשב ילך סתם לתיקון באיזה חנות מחשבים

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Nir Amiliyaner,

בתמונה שהעליתי תוכלו לראות שהמחשב לא עולה. ניסתי למלא אחר כל ההוראות. נכנסתי ל bios ונתתי למחשב פקודה לקרוא את הדיסק קודם ולא את ההארד דרייב, בכדי לעשות "SYSTEM REPAIR" דרך ההתקנה של Windows7. אבל, כאשר ניסיתי לעשות זאת המחשב מראה שהוא לכאורה קורא את הדיסק "Boot from CD......." אבל כעבור 2 שניות אני רואה שוב את אותה הודעה שאתם רואים בתמונה, ללא הצלחה להעלות את דיסק הווינדוס. יש שאומרים שההרדיסק הלך, אבל אני רוצה לעשות את כל הבדיקות לפני שאני מגיע למסקנה הזאת, כיוון שיש לי קבצים יקרי ערך עליו. מאוד אעריך את עזרתכם.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Rami0786,

בוקר טוב לכולם.... יש לי את התקלה הזאת מלא זמן ואיני מצליח להתגבר עליה בשום דרך אפשרית... אולי מישהו יודע מה אפשר לעשות... כאשר אני מתקין את הדרייבים של הבלוטוס הכל מותקן כהלכה מלבד דבר אחד התקן היקפי של בלוטוס במצב התקן בתוך מאפייני התקן היקפי של בלוטוס רשום : "מנהלי ההתקנים של התקן זה אינם מותקנים (קוד 28) לא נבחר מנהל התקן עבור רכיב או ערכת המידע של ההתקן. כדי לאתר מנהל התקן עבור התקן זה. לחץ על "עדכון מנהל התקן"" אי אפשר ללחוץ על זה בכלל... יש לי מחשב נייד dell inspiron n5110 9682

21. Started by Shlomi062,

אהלן, יש לי משהו מוזר בכרום אני מנסה לגלוש לאתרים וקופץ לי דף להתקנת תוספים עם דומיין הזה: "erutmfkijm.pw", כשמנסה לצאת מהדף זה נכנס למסך מלא ותוקע את הגלישה. צירפתי צלום של הדף שמופיע לי כשניסיתי להיכנס לספורט 5 לדוגמא. יש למישהו דרך לעזור? תודה מראש!

22. Started by יוני777,

עשיתי שחזור מערכת לנקודת זמן, וכרום לא עולה אני מנסה להוריד חדש ולא מצליח כשאני מנסה להפעיל כרום הוא נותן ליה הודעה שאני לא כ"כ מבין מה הוא אומר, אבל נראה לי זה בסגנון שהקובץ לא קיים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Itzik 007,

שלום, יש לי HD חיצוני של WD, 1TB MY BOOK ESSENTIAL. בחיים לא הייתה לי בעיה איתו. אני עובד עם הכונן כבר כמה שנים, בעיקר על שני מחשבים (7 + XP). מיותר לציין שכל עולמי נמצא על הכונן - מסמכים חשובים, תוכנות וכו' וכו'. אתמול, חבר רצה שאני אעביר לו סרט מהכונן שלי למחשב הנייד שלו - מקבוק של אפל. הבאתי לו את הכונן והוא הכניס אותו כמו שצריך לנייד שלו, אבל זה לא עלה. הנייד שאל אותו כמה שאלות (אותן לא ראיתי) אבל הוא אמר לי שבשום מצב לא הייתה אופציה של למחוק או לשנות משהו (רק בסגנון של האם אתה רוצה שההתקן יהפוך לכונן). בסוף, הכונן שלי לא עלה אצלו והחלטתי לחבר אותו למחשב שלי (בו הוא עבד כרגיל גם דקה לפני) ופתאום אין תגובה. תמיד זה מעלה לי אופציה של לפתוח את הדיסק + אזהרה מהאנטי וירוס.…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by shahar07,

צרפתי תמונה, מה עליי לעשות ?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים