עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ירוחם לונג,

קניתי מחשב מחודש של דל E5410 i5, לאחר כמה חודשים (כבר אין אחריות) המטען הפסיק להטעין את המחשב, המחשב נכבה לחלוטין, ניסיתי בטריה אחרת מטען אחר וכלום לא עזר. הלכתי לטכנאי הוא אמר לי שככל הנראה הלך הלוח אם. רציתי להזמין בעצמי חדש ולחסוך עלויות, ואיך שזה נראה יש שתי סוגים ואני לא יודע מה מתאים לשלי: ראיתי את זה: http://www.ebay.com/itm/Dell-Latitude-E5410-Socket-G1-Laptop-Motherboard-P-N-D1VN4-/141437767344?pt=Motherboards&hash=item20ee590eb0 ואת זה: http://www.ebay.com/itm/Dell-Latitude-E5410-Intel-Motherboard-59DMW-48-4GN01-011-/131321491754?pt=Motherboards&hash=item1e935ef12a#viTabs_0 שניהם במחירים סבירים משומשים. אשמח מאוד אם משהו יוכל להסביר לי איך בודקים התאמה.…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by zam,

מופיעה אצלי עכשיו ההודעה הזו ואני לא יכול להתחבר ל-google. - - - תגובה אוחדה: - - - עליתי על הבעיה. משום מה התאריך שלי השתנה לשנת 2016. מוזר. אין מישהו אצלי בבית שיודע או יכול להתעסק עם המחשב.

3. Started by user1552,

אני לא מצליח לפתוח את לוח הבקרה של התוכנה , ניסיתי לאפס את הסיסמה. אבל אי אפשר התוכנה לא נותנת לי לכבות אותה ניסיתי לכבות את התוכנה עם אותו התקנה או התקנה של גרסה משודרגת ואי אפשר. היא פשוט נעלה לי את המחשב זאת כבר הפעם השנייה שזה קורה לי אותו בעיה לאחר פירמוט. אי אפשר למחוק אותה מהסרת תוכנות כי היא נמצאת בתוך המערכת. איך אני בכל זאת יכול להסיר אותה מבלי לפרמט?

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. שלום, המסך של המחשב נכנס למצב שינה ולא נדלק ע"י תזוזה של העכבר או מקלדת רק אם אני לוחץ על הכפתור Exit במסך הוא נדלק שוב יש לציין המחשב לא נכבה או יש שגיאות וזה מחשב חדש שנקנה לפני פחות מחודש. חומרה מסך MAG 23 inch מעבד I7 4790K כרטיס מסך 780GTX TI MSI לוח אם Asus z97 sabertooth mark 1 תודההה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום חבריה, המחשב נתקבל לפני כ-4 חודשים . לפני כחודש הופיעו נקודות שחורות על המסך לפני שבוע המסך החל לרצד ולא ניתן לראות מאום היו חגים והמחשב שימש ללימודים היום פתחתי קריאה ,איש השרות טוען כי המחשב קיבל מכה ואו נפל וזה לא במסגרת האחריות המחשב אצלי לא זז הוא נמצא על שולחן עבודה בבית אין אפשרות שהוא קיבל מכה ואו נפל. אודה על הסבר לבעיה מתחילתה תודה אהוד

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. היה לי כרטיס טלויזיה שפשוט היה ג'אנק רציני מלא דיליי אי התאמה רצינית בין קול לתמונה , אז החלטתי לקנות כרטיס טלויזיה חדש הסתכלתי על המחירים ובחרתי כרטיס טלויזיה ב 225 שקל פנימי PCIE אחרי גישוש באתר של אייבורי ראיתי שיש כרטיס טלויזיה הרבה יותר טוב בפחות כסף שווה להחליף ? Encore ENXTV-X4 יש לו רולוציה יותר גבוהה הוא חיצוני ב 185 שקל ? איך זה יכול להיות שיש לכרטיס טלויזיה נתונים גבוהים יותר מהכרטיס שלי והכרטיס שלי יותר יקר ? הרזולוציה שלי נעה בין 350 עד 720 אנלוגי ושם זה FULL HD כרטיס טלויזיה AverTV Volar HD PRO עולה עוד 10 שקלים 235 עם נתונים הרבה יותר גבוהים מהכרטיס שלי שווה להחליף את הכרטיס? https://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&id=2678&orderBy=priceLow

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by sharino,

אהלן, יש לי כרטיס מסך די ישן כמו שרשמתי בכותרת geforce9500gt של gainward שנקנה בארץ הבעיה איתו שכל פעם שאני מכניס אותו למחשב ומעלה את הווינדווס(WIN7) המחשב ישר קורס עם כרטיס מסך אחר הכל עובד בסדר ככה שאני מניח שהבעיה בכרטיס השאלה היא האם מישהו יודע איך עובד העניין של אחריות על כזה דבר? הם זה לכל החיים במקרה? ואיך ניתן לקבל את האחריות? ואולי בכלל מישהו מכם מכיר פיתרון לבעיה והכרטיס תקין למרות שנראה שלא תודה שחר

8. בכונן C שמכיל 50 גיגה נשארו לי כ-2 גיגה ומצאתי שיש לי בו תוכנה - WIN PE X86 X64 ועוד אחת בשם WIN PE X86 X64 WIMS 'שתיהן תופסות כ1.5 גיגה . האם אני יכול למחוק אותן? על המחשב מותקן ווינדוס 7 אולטימט, והוא גירסת שידרוג ׁׁ(שאנשי מערכת החינוך רוכשים במחיר מוזל). זאת גירסת שידרוג (המחייבת גירסה ישנה יותר של ווינדוס) שהתקנתי על מחשב חדש שקניתי לפני שנתיים. בזמן ההתקנה היו לי בעיות ונעזרתי בתמיכה של מיקרוסופט ורק אחרי יומיים המחשב עלה, ויתכן שהתוכנה הזו מהם, אבל אני לא בטוח, (אין לי בוט כפול). השאלה האם אפשר למחוק אותה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by 3emi,

לעזאזל אני שונא שדברים כאלו קורים התחיל לי היום שמתי לב אחרי כמה דקות הכרטיס מסך עובד על 98 אחוז ב IDLE בדסקטופ אפילו שאני כותב מזיז את העכבר ועובד רגיל אני חייב לכבות ולהדליק מחדש ואז זה בסדר עד שהוא מתחיל שוב אחרי כמה דקות הרצתי malwarebytes לא מצא משהו וגם רוט קיט מה אני יעשה עם זה עכשיו :\ גם קיבלתי מסך כחול לא יודע אם זה קשור כתב לי משהו CLOCK CYCLE שלא ענה השעון בזמן אף פעם לא ראיתי הודעה כזאת הערב עדכנתי כונן SAMSUNG 840 EVO עם התוכנה שאמורה לפתור בעיה של ביצועים אולי זה קשור? עריכה " עכשיו סגרתי STEAM וזה עדיין רץ ב 98 אחוז ואז סגרתי STEAM דרך ה TASK MANAGER וה GPU חזר ל 0-1 אחוז שימוש מה זה ?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by Guy950,

היי, הייתי הבוקר במחשב והכל עבד מצוין עד שברגע אחד הכל השתנה והמחשב נעשה איטי להחריד. עד כדי כך שהפעלה מחדש לקחה כמה דקות טובות וגישה לביוס לקחה בקירוב של רבע שעה. כשהגעתי לביוס התגלה שהמעבד הגיע ל92 מעלות כאשר בד"כ הוא מסתובב סביב ה50 מעלות. המסקנה היא שהקירור מים שלי CoolIT Eco התקלקל אבל כאשר המחשב פועל אני מסוגל להרגיש את המשאבה עובדת ומרגיש שיש זרם בתוך הצינורות. לפני הולך לקנות קירור חדש למעבד האם יש משהו שעליי לבדוק? הם כדאי לי לפנות לחנות בחשש שיש נזק למעבד? הוא הגיע ל92 מעלות והמחשב לא הפעיל שום מנגנון הגנתי אלא ישר נהיה איתי. בנוסף, עוד מעט אעבור לפורום קירור לבקש המלצה לקירור מעבד אבל לפני כן רציתי לשאול שאלה - הקירור הנוכחי כולל מעגן שהודבק בחלק האחורי של הלוח…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by aviv888,

הלוח ברשותי הוא מסדרת Ultra Durable ומספרו GA-B75M-D3H(בעל טכנולוגיית Dual UEFI Bios) אתמול בעת הפעלת המחשב הקפיץ של מקש ההדלקה של המחשב נתקע, הדרך היחידה לשחררו הייתה ע"י לחיצה עליו, רצה הגורל והשטות הקטנה הזו גרמה לBios Backup לא מכוון אצלי כפי שניתן לראות בסרטון: כעת המחשב נדלק עם מסך Gigabyte אדום של DUAL UEFI BIOS במקום עם המסך האחר והשונה של GIGABYTE שהיה נדלק בשנתיים האחרונות. בנוסף הBios הקודם היה ה"מיושן והטוב"(מסך כחול, BIOS "ישן") וכעת יש לי Bios שונה עם ממשק גרפי "יפה יותר" שנראה חדש יותר(כנראה כעת יש לי גרסה שונה מהמקורית שנמחקה עקב התהליך) בכל אופן עם הBIOS הנוכחי, כשWIN7 מנסה לעלות מתבצע RESET מיידי והוא לא עולה. אני מגיע לבסוף למסך שמאפשר לבחור בי…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by erezkalifa,

היי, יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור כבר כמה ימים וגם לאחר שוטטות ברשת בכל אתר אינטרנט אפשרי. קניתי מחשב נייד HP שהגיע עם ווינדוס 8 אני מאוד רוצה לחזור מ8 ל7 אך לא מצליח לא משנה איזה דרך ניסיתי לבצע זאת.. אני מנסה להחליף ווינדוס כי בווינדוס עצמו אני לא מצליח להתקין כמעט שום דבר ולחלץ שום קובץ שאינו מקורי מאתר החברה של התוכנה שאני מנסה להוריד, דוגמאת נרו לצריבה וכאלה.. רצוי לציין שפירמטתי את המחשב במטרה למחוק את הווינדוס ולהתקין את ה7 וזה לא הלך..ניסיתי להתקין את ה7 במקביל ל8 לא הצלחתי, בגדול ניסיתי כל מדריך אפשרי ולא צלחתי.. תודה רבה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום חבר קנה כרטיס מסך חדש והביא לי את הישן שלו דגם הכרטיס מסך: 5750 HD של חברת sapphire הכנסתי את הכרטיס מסך ללוח אם שלי ובהדלקה הכרטיס עובד אבל אין לי תצוגה הכרטיס תקין במיליון אחוז כי במחשב של חבר שלי זה עבד. רציתי לשאול אולי הדגם של הלוח אם שלי לא תומך בכרטיס הזה. הלוח אם שלי: MSI דגם: ms-7369 תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Dudu Abitbol,

שלום לכולם וחג שמח אתמול ניקתי את המחשב הנייח שלי מאבק מיד לאחר שחיברתי אותו התצוגה על המסך השתנה לצבע כחול ( כלומר המסך מונוטוני עם תצוגה רגילה ) ביצעתי מס פעולות : החלפתי כבלים עידכנתי את כרטיס המסך ואיפסתי את ההגדרות חיברתי מחשב נוסף ו התוצאה זהה מה שמצביע על מסך תקול אבל כאשר מכבים ומדליקים את המסך עולה הלוגו של החברה בצבע מלא כנל גם תפריט המסך . אשמח לעזרתכם... תודה רבה

15. Started by tmpusr,

בחודשיים האחרונים חלה האוטה משמעותית בחלק מהפעולות במחשב: * זמני קומפילציה ב-visual studio איטיים מאוד * תקשורת דרך דרייבר NDIS יעודי לכרטיס פיתוח חומרה ב-RJ45 מאוד איטית. * לעיתים פתיחת תוכנות לוקחת המון. במחשב אחר, חלש יותר, הכל רץ הרבה יותר מהר. בנוסף, מדי פעם המקלדת "משתגעת" והמקשים כאילו מוקצים לפעולות אחריות - F מתנהג כמו ALT, מקש C כמו HOME והשאר לא ממש מגיבים. מסתדר אחרי RESTART אותו דבר עם העכבר - מדי פעם קליק שמאלי מתנהג כ-download link למשל. גם מסתדר אחרי RESTART מפרט: I7-4770K SSD 256GB 32GB RAM לוח Z77 GTX660TI OC LOGITECH G700S KEYBOARD MICROSOFT X6 מלבד וירוס (לא מצאתי) ולפרמט מחדש - יש רעיונות איך לאבחן מה הבעיה? תודה

• 40 תגובות
    • 6.1k צפיות
  16. Started by Avocado,

לאחרונה המאוורר של המעבד עובד קשה בלי סיבה, גם אם שום תוכנה לא פועלת. עשיתי פירמוט, אפילו החלפתי הארדדיסק. דרייברים והכל מותקן כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה? תודה!

17. סתם הסתכלתי ב Task Manager בחלונות ופתאום אני רואה את זה... אני מניח שאיזה משחק דפוק ב steam התקין את זה, השאלה שלי: א. למה זה טוב בכללי. ב. איך אני יכול לדעת מי התקין את זה ? ג. האם על מעבד אינטל צריך את זה או שאפשר להסיר (והאם המשחק יפגע מזה?)

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by khsur1,

שלום , הבנתי שאפשר לעשות למעבד overclocking ולהגדיל אותו ל 4.0 GHZ בישביל שהוא ירים את הביצועים במישחקים שלוקחים יותר מהמעבד ופחות מהכרטיס מסך ...כמו ARMA ... METRO LAST NIGHT .... וכו וכו..... השאלה שלי זה האם באמת כדי לעשות את זה והאם זה באמת ישפר משמעותית את הביצועים או שזה זניח מאוד ולא צריך לגעת בכלל ? רק לרקורד -( עדין לא בדקתי איך המישחקים עובדים בכלל על המעבד הזה כי עדין לא קיבלתי את המחשב הוא מגיע רק ביום שלישי ....אבל סתם רציתי להבין ) המערכת קירור של המעבד -scythe mugen 4 cpu cooler scmg- 4000 - תודה לעונים יום טוב.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ohadco5,

שלום, המחשב שלי קורס בזמן שאני משחק משחקים (fifa 15 dota 2 ) . הוא קורס כל פעם בזמנים שונים ( יכול לקרוס בחמש דקות הראשונות במשחק וגם אחרי שעתיים של משחק) שלחתי בפעם ראשונה את כרטיס המסך לתיקון וקיבלתי תשובה שהכל תקין אז לאחר מכן שלחתי את כל המחשב לתיקון והחליפו לי את המאוורר. אחרי כל התיקונים עדיין קורס לי המחשב. יכול להיות שזה בעיית תוכנה ולא חומרה? תודה לעוזרים! המפרט שלי: Mainboard : Gigabyte B75M-D3H Chipset : Intel Ivy Bridge Processor : Intel Core i5 3550 @ 3300 MHz (max : 3700) Physical Memory : 8192 MB (2 x 4096 DDR3-SDRAM ) Video Card : NVIDIA GeForce GTX 460 Hard Disk : Western Digital WD10EALX-009BA0 ATA Device (1000GB) silverStone Precision Black X2 120…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by amnesia,

שלום, רכשתי את המדפסת לפני כחצי שנה, וכל פעם שמשהו מתקשר הביתה והפקס של המדפסת עובדת ומוגדרת ל 8 צלצולים הפקס עולה על השיחה באופן אקראי, יכול להיות אחרי 2 דקות או 20 דקות ואין שום דרך לעצור אותו. ניסיתי: - לשלוח לתיקון (קבלתי מדפסת חדשה במקום). - לנסות לחבר לקו טלפון ישיר של בזק, כשזה לא עבד הוספתי גם פילטר (לא מחובר למרכזיה). - דיברתי עם התמיכה שלהם, הוא אמר לי מה להגדיר וזה עדיין קורה. - עדכנתי גרסא לחדשה ביותר. כבר אובד עצות, במדפסת הקודמת של HP לא היו מעולם בעיות עם הפקס והחיבור היה זהה ל CANON. אני מתלבט אם לקנות מדפסת חדשה וזהו או אם משהו פה אולי יוכל להעלות רעיון שלא חשבתי עליו. תודה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by rondamri,

בידוק קניתי רמקולים למחשב 2.1 micro lab m820 עכשיו הבעיה שמשהו בהגדרות לא טוב, כאילו זה מפעיל רק רמקול שמאל ואני יודע שזה לא בעיה ברמקול עצמו כי החלפתי בינהם שהשני יהיה שמאל ואז עבד עכשיו אני יודע שזה משהו בהגדרות. הבעיה היא שכשאני מחבר יש לי כמה אפשריות כמו שתיראו בתמונה הבעיה שכל אפשרות שאני בוחר שם אין סאונד ביכלל חוץ ממה שמסומן בV שבזה יש לי רק מרמקול שמאל: http://jpg.co.il/view/543e254c5b37d.png/ עם אפשר עזרה בבקשה איך לסדר את זה (ניסתי לעשות עדכון דרבירים וקודקים וכאלה כבר) תודה

22. אתמול שידרגו לי את מהירות האינטרנט מ12 ל 100 בבזק בינלאומי. עד אתמול גלשתי על מהירות 12 עם חייגן עם תשתית 100 מגה ושיחות הווידאו לחו"ל היו נראות מצוין. אחרי השדרוג ל 100 מגה הורידו לי את החייגן והחיבור הוא אוטומטי. כרגע המצב הוא שהשיחות באיכות ירודה ולא רואים את הצד השני באיכות כמו שהיה לפני. יש לציין שבבדיקות המהירות יחד עם הנציגים של הוט ובזק היו מצויינות והיה לי את מלוא רוחב הפס. האם יש איזשהו קשר לחייגן?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by saargold,

בתיקית D רשום שיש לי מעט זיכרון ( מצורף תמונה ) איך אני מוחק קצת מהזיכרון שם? תודה וחג שמח

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by I7210I,

שלום יש לי מחשב נייד ASUS K55A עשיתי לו פירמוט והתקנת עליוWIN 8.1 64BIT וחסרים לי דרייברים,הדיסק שמגיע איתו מתאים לWIN 7 באתר של אסוס אין דריברים נדרשים (אחרי מה שהתקנתי עדיין חסרים)איזה תוכנה יכולה לגלות מה חסר ולהוריד או להפנות להורדה?וכן להגיד אם מה התקנתי זה הנכון? תודה

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. אהלן, המחשב שלי מחובר באופן קבוע לטלוויזיה, לאחרונה מבלי ששיניתי הגדרות כלשהן לאחר שצפיתי בסרט בטלוויזיה כשחזרתי למחשב הבחנתי שכל התצוגה שלי מטושטשת במסך. ניסיתי את הדברים הבאים(לא בהכרח לפי הסדר הזה) ללא הצלחה: 1. ניתוק הטלוויזיה ואתחול. 2. עדכון דרייברים של כ. מסך. 3. החזרת ההגדרות בממשק ניהול כ. מסך לב. מחדל. 4. CLEARTYPE, לא עזר בטקסט ו-וודאי שלא בשאר הפריטים המוצגים(אייקונים, תמונות, כפתורים וכד'). 5. ווידוא כי כל החיבורים מחוזקים היטב. 6. ניסיון של שינוי רזולוציות. 7. הצלבה של כבל. אציין רק שבטלוויזיה רואים תקין כך שמדובר במסך תקול(לא סביר) או הגדרות. אשמח לרעיונות נוספים.

• 17 תגובות
    • 9.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים