עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by מחשב חמוד,

יש לי את המחשב חצי שנה בערך וכל יום אני מדליק אותו והכל עובד טוב ויפה הפעם האחרונה שהשתמשתי בו לפני הרעש זה היה אתמול בערך והוא עבד יפה בלי רעש בלי כלום היום אני בא להדליק אותו ופתאום יש רעשים מוזרים כמו רעש של מקרר (למי שמכיר) אז הוא השמיע רעש כזה כמו של מקרר והמערכת הפעלה עלתה והכל היה תקין אבל לא לקחתי סיכונים כי קצת פחדתי שלא יקרה לו משהו(שלא ישרף פתאום או יהיה קצר) כי זה מחשב של 2000 שקל.. קיצור אני פונה אליכם שתגידו לי ממה הבעיה יכולה לנבוע פתחתי את המארז ניקיתי לכלוך ואבק סגרתי אותו טוב כמו שצריך ועדיין שהפעלתי עדייו הרעש הזה היה...מישהו אולי יודע ממה זה נובע?

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. שלום, יש לי מחשב חדש עם מפרט חזק למדי. Intel Quad Core i5 4670 3.4Ghz S1150 Gigabyte GA-B85M-D3H S1150 16G (2x8GB) Crucial DDR3 1600Mhz SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda Windows 8 Home Premium 64 bit אני מחובר לאינטרנט על תשתית של בזק. מהירות של 30 מ"ב. הבעיה היא שכל הזמן אני שם לב שמהירות הגלישה שלי נהיית מאוד איטית. נסיון לאתחל את הראוטר לא עוזר. רק לאחר שאני עושה DISABLE לכרטיס רשת ואז שוב ENABLE המהירות חוזרת לקצב טוב. הבעיה שצריך לעשות את זה כל הזמן , לפעמים פעמיים -שלוש בשעה. למישהו יש פתרון? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אתמול התקנתי לוח NF4 SLI INFINITY של DFI. ישנם בין 7 ל-8 (זה תמיד משתנה) התקני PCI לא מזוהים במנל ההתקנים של ווינדוס. אני בווינדוס XP עם SP2. יש לי בסה"כ 2 כרטיסי PCI: רשת וקול ושניהם מוגדרים כראוי. מצורפת תמונה: [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  4. יש לי מחשב ישן יחסית, (nVidia 9800GTX, AMD core 2 duo, 4 GB RAM DDR2, MA78GM-S2H), שבוע שעבר עדכנתי דרייברים לכרטיס מסך ומאז אני חווה קצת קריסות. עכשיו הוא הגדיל לעשות ואחרי הקריסה האחרונה הוא מראה מסך "מלוכלך" בקווים צהובים בזמן הבדיקות של הבוט ובכל שאר הבוט סימני קריאה על כל המסך. המערכת לא עובדת... יש פתרונות?

• 9 תגובות
    • 948 צפיות
  5. שלום אני שבוטע הבא קונה כרטיס מסך geforce 4 ממישהו שהוא מוכר אותו ב30ש"ח זה מחיר מציאה! בעולם חחח אז רציתי לישאול שאלה יש לי עוד מחשב בבית ויש בו כרטיס מסך עגלה intel graphics card conntroller 82815 זה כרטיס מסך מובנה ובכרטיס מסך יש 32 זיכרון ו24סיביות ושאני מפעיל בוא מישחק לוקח הרבה זמן ליטעון אותו ואחרי הטעינה המישחק לא עובד בסדר הוא עם תקיעות כאלה זה מישחק קונטר סטרייק 1.6 (לא משנה) אבל השאלה אם אני ישים לו geforce 4 התקיעות יעלמו והטעינה תהיה יותר מהירה? במחשב יש 733 mhz 196mb sd ram והכרטיס מסך שציינתי זה יעזור הכרטיס שאני יקנה ג'יפורס 4?? ד"א יש לי מחשב בבית שיש בוא 500mhz וג'יפורס 2 והמשחק עובד ממש חלק ומהר... ואם אני מעביר את הגיפורס 2 למחשב השני עם ה 733 מגה הרץ…

• 9 תגובות
    • 667 צפיות
  6. שלום רב, ברשותי מחשב נייד בן 3 מדגם : samsung np370r5e-s01IL. לאחרונה, כאשר אני פותח את המסך (מלמעלה למטה) והמחשב נדלק, אני רואה את הצבעים מטושטש. כאשר אני משחק קצת עם כיוון המסך (למעלה ולמטה) זה מסתדר עד הפעם הבאה בה אני סוגר ופותח מחדש את המסך. מה יכולה להיות הבעיה ? יש לי סברה שמדובר בכבל (flat) קרוע. מה דעתכם ? נתקלתם בבעיה דומה אי פעם ? תודה

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by eyalzf,

שלום לכולם, יש לי מחשב t2-ae1 של asus עם AMD 64 Athlon המחשב הגיע עם 256MB זכרון של Kingstone ועבד בסדר גמור (קצת לאט, אבל בסדר). מהרגע שהוספתי זכרון המחשב התחיל לעשות Reset לבד ולהקפיץ מסכים כחולים. שדרגתי את תוכנת ה BIOS לעדכון הכי חדש שיש וזה לא עזר.. ניסיתי להתקין מחדש את ה Windows XP אבל כשהזכרון השני מחובר אפילו ההתקנה לא עובדת!!! החלפתי בין הזכרונות וכל אחד מהם בנפרד עובד כמו שצריך.. ממש חבל לי לעבוד עם 256MB עלובים ואני ממש אשמח אם למישהו יש רעיון כלשהו למצב תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכם! בדיוק היום קיבלתי היום את המארז של המחשב החדש שלי (Raidmax Scorpio 868), ועוד לפני שהתחלתי להרכיב שמתי לב שבספק שבא עם המארז קיים כבל 20 פינים בלבד.. הסתכלתי על לוח האם (ABIT AN8 Ultra), ושמתי לב ששם יש צורך ב 24 פינים.. אני לא יודע מה לעשות עכשיו, אין לי כבר כסף לקנות ספק.. חשבתי על מתאם או משהו, אבל אני לא יודע אם יש דבר כזה.. אנא מכם! עזרו לי! :'(

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  9. Started by coperl,

מביא לי את ההודעה הבאה [ATTACH=CONFIG]3908[/ATTACH]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by n98,

שלום רב!! ברשותי לפטופ של חברת LG עפ ווינדוס 7. לפני כמה זמן מישהו התעסק לי במחשב ומאז אני מצליח להתחבר לרשת אלחוטית רק כאשר יש קליטה מלאה(5 קווים) אך אם אין(4 קווים ופחות) הוא אומר שיש בעיה להתחבר לרשת אלחוטית... מה הבעיה וכיצד ניתן לפטור אותה? תודה רבה מראש לכל העוזרים!!! שבוע טוב!!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by mik133,

שלום יש לי ראוטר EDIMAX6204WG ובזמן האחרון יש לי מלא בעייות אינטרנט למשל יש לנו 2 מחשבים על הראוטר שלי זה המשני ושל ההורים זה הראשי עכשיו ברגע שאנחנו מדליקים את המחשב שלי המהירות של המחשב השני צונחת ברמה שבקושי פשר לגלוש ואצלי הכל בסדר, בנוסף האינטרנט לפעמים נופל סתם ככה וצריך לרסט את הראוטור כדי שיחזור. עכשיו השאלה יש מצב שהראוטר כבר גוסס כי הוא אצלנו 4 שנים ובגלל זה הבעיות? המהירות אצלנו דרך אגב היא 12MB. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by ronmar,

המנהל משימות מראה לי שהזיכרון שלי תמיד על 80%-90%... ויש לי 8GB RAM... זה המחשב שלי: מעבד: AMD Athlon X4 840 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 BOX לוח אם: Gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3 זיכרונות: Kingston 4GB DDR3 Crusial 4GB DDR3 1333 כרטיס מסך: Gigabyte HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - OC

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. המחשב מתכבה אחרי 15 שניות מרגע שהוא נדלק מזה יכול להיות?

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  14. Started by ciauai,

אני משחק במשחק ופתאום יש תקיעה קטנה כזו נגיד אם אני פתאום עושה איזה תזוזה מהירה אבל בדקתי עם FRAPS והוא רושם 60 FPS וב Ctrl+Alt+Del אני רואה רק 50% למטה אך יכול להיות? אם זה לא הזיכרון והFPS גובהה? נראה לי זה הארדיסק זה יכול להיות?

• 9 תגובות
    • 673 צפיות
  15. Started by Forest14,

האם יש בעיה לחבר מאוורר (נוקטואה NF-A4*20) שמיועד ל5V ללוח אם (חיבורים רגילים) של מאווררים?

16. Started by isildur,

יש לי בעייה עם HD של מקסטור 7200 40GB היום התקנתי אותו, חיברתי את כל הכבלים של החשמל וה IDE אבל כשאני מדליק את המחשב הביוס מזהה שהדיסק בעל שטח פנוי של 0MB ולא נותן לי לקבוע אותו כ-Boot drive בדקתי את הג'מפר והוא מסודר נכון מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. יש לי כמה מחשבים חלשים מיותרים בבית. האם יש דרך להשתמש בהם כמחשב אחד? מכירים תוכנה / טכניקה / דרך פעולה / כיוון לדרך פעולה? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום. קניתי מחשב חדש, הגיע מורכב מהמעבדה והכל עובד. התקנתי XPproSP3. בכל פעם שאני מכניס את המחשב ל-hibernation, הוא מבצע את הפעולה, כבה ומיד מתעורר אוטומטית. זה קורה גם עם standby. כיביתי את כל ה-Wake up on... ב-BIOS, כיביתי את ההגדרות הרלוונטיות ב-Windows (כלומר allow this device to bring the computer out of standby וגם wake-up capabilities של שני ה-LAN-ים), עדכנתי את ה-BIOS לגרסה F9, ניסיתי לנתק את כל חיבורי הרשת/מקלדת/עכבר/מסך/כל כבל אחר שמצאתי, ועדיין המחשב מתעורר אוטומטית מיד עם סיום תהליך ה-hibernation. מדי פעם, לעתים רחוקות מאוד, המחשב לא מתעורר, אלא רק בלחיצה על כפתור ההדלקה. בכל מקרה, בכל פעם המחשב עולה בצורה תקינה. יש לכם עצות בנושא? תודה.

• 9 תגובות
    • 869 צפיות
  19. היי לכולם! כיביתי את המחשב אתמול בלילה, ניסיתי להדליק אותו היום בבוקר, אבל הוא לא נדלק הוא בהתחלה הדליק לשבריר שנייה את הנוריות כיווי אבל הן נכבו ומאז הוא לא נדלק בכלל בדקתי את הספק ואת כל הכבלים, אין כבלים נפוחים או קרועים, הוא לא מריח מוזר או שרוף האם זה יכול להיות הכפתור הדלקה? יש לי את המארז צ'אקרה של enermax מאז שקניתי אותו, אחרי כל כיבוי הוא עושה בלאגן ופעם אחרי פריקת חשמל הוא פתאום היה נדלק, עכשיו הוא לא נדלק גם אחרי זה... האם זה הספק או הכפתור, או שניהם? אשמח לעזרה (הספק עדיין באחריות, נראה לי אני אלך מחר לחנות ממנה קניתי ואראה מה הם יכולים לעשות) אין לי אפשרות לבדוק עם ספק אחר, כי אני לא יודעת איך לפרק ועדיף שאני לא אהרוס גם את המחשב השני... חחחח תוד…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. התמונה פשוט קופאת והמוזיקה משתתקת ואי אפשר לעשות כלום ctrl+alt+delete לא מגיב במקרה הזה... פשוט אין מה לעשות... רק ריסט.. וזה קורה לעיתים תכופות בזמן האחרון.. ממוצע של פעמיים שלוש ליום ואפילו יותר... יש אולי למישהו מושג מה זו הבעיה הזו? ולפעמים גם יש חלון כחול משהו עם dump memory לא הבנתי בדיוק על מה מדובר.. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם! בשמחה ;D רבה קיבלתי מחשב ישן ( P3 750 או קרוב . . . ) וברצוני להפוך אותו לשרת אינטרנט לינוקס (ע"פ המלצות של רבים וטובים ). הבעיה היא שאין לו כונן אופטי (הבעיה נפתרה . . . קניתי לו צורב DVD) אך לאחר החיבור וההפעלה התברר כי הביוס נעול ע"י ססמא של תומך המחשבים של המשרד. :s05: מה עושים כדי ל"פרוץ" את הביוס כדי להגדיר את הכונן האופטי לאיתחול המערכת? תודה מראש אבואפיק

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  22. Started by Ran Ventura,

הפעלתי את המחשב ופתאום לא עובד הקליק הימני זה עכבר אלחוטי של מייקרוסופט והחלפתי בטריות ולא עוזר הקליק השמאלי עובד והכל אבל משום מה אין קליק ימני מה יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 9.4k צפיות
  23. Started by FatherBoard,

כשאני מנסה להפעיל את המשחק על DIRECT3D אז הוא מהבהב לרגע ואז חוזר בחזרה לווינדוס. כשזה על SOFTWARE RENDERER זה לא קורה, אבל אז רואים חרא! מה אני עושה לעז***? :-\

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by kalda01,

הופיעה אצלי הודעת אזהרה שדיסק SSD לא תקין. (מצורפת תמונה) מערכת ההפעלה היא לינוקס-אובונטו מדובר בדיסק בן 5 שנים EVO 860 M.2 500GB המחשב בנתיים מתפקד כרגיל אבל אני מעוניין להחליף את הדיסק הזה. מהי הדרך המומלצת ללא התקנה מחדש של מערכת ההפעלה, לשכפל את הדיסק הקיים אל SSD חדש כך שלאחר השיכפול המערכת תעלה רגיל עם הדיסק החדש?

25. Started by refael1967,

אם משהו יודע אך משחררים מעבד שנדבק לגוף קרור ע"י המשחה שהתיבשה ניסיתי לשחרר ע"י מברג קטן בעדינות אים יש איזה חומר שממיס אבל לא יפגע במעבד

• 9 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.