עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by gorzany,

שלום, יש לי מחשב פנטיום 4 ולאחרונה בכל פעם שאני מכבה את המחשב, ווינדווס נתקע בעת הסגירה (ההודעה שווינדוס נסגר כרגע נשארת תקועה על המסך). אך כעת יש בעיה חדשה, המחשב לא עולה, הוא טוען ומראה לי את המסך עם פרטים על המעבד והזיכרון ואח"כ מראה לי מסך עם רקע של MSI (לוח האם שלי) ונתקע שם. ניסיתי לפתוח את המחשב בsafe mode אך ללא הועיל. מה לעשות? אני לא מתפקד בלי אינטרנט.... תודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 725 צפיות
  2. הבעיה היא של חבר שלי, לא שלי. בזמן האחרון התקנתי לו זוג זכרונות ו-9600XT, התקנתי דריברים מעודכנים והכל עבד מצויין עד לפני יומיים. הדאמפים מצביעים על הדריברים אבל הייתי רוצה שמישהו קצת יותר מנוסה יסתכל על זה. הדאמפים מצורפים.(כולם מהיום ואתמול) [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  3. זה נראה לי המקום הכי מתאים בפורום אז בבקשה אז ככה ב-2 התמונות למטה תראו אלו כבלים יש לי בבקשה בבקשה אנשים תסבירו מה לחבר ולאן...!!! תודה לעוזרים... http://www.pictor.co.il/lils22/142203/5535857.jpg http://www.pictor.co.il/lils22/142203/5535867.jpg מה לחבר ולאן!!!

• 9 תגובות
    • 640 צפיות
  4. Started by galz,

לא ידעתי איפה לשים ופה נראה לי הכי מתאים האם מומלץ להשאיר לפטופ פתוח תמיד, אם הוא מחובר לחשמל, כמו שאני משאיר את המחשב הרגיל שלי ולכבות אותו פעם בשבוע בערך?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. קניתי מחשב חדש... חלקים כמובן..! החלטתי לקנות גם ביג טייפון למחשב. התחלתי להרכיב את המחשב(עם עזרא מחבר שעובד כטכנאי בivory כי זה הפעם הראשונה שיוצא לי להרכיב מחשב פיזי. קיצר סיימנו להרקיב הכל חיברנו לחשמל והמחשב לא נידלק(כאילו בא להידלק וניכבה) שיארנו שהבעיה בביג טייפון אז פירנו והרכבנו מחדש והמחשב עבד. קיצר התקנתי ווינדוס והכל והיום הביאו לי עוד מאוורר 120 וכשבאתי להרכיב את המאוורר המערכת שוב לא נידלקה פיקתי את המוורר ושוב לא נידלק פירקתי חלק חלק ושוב לא נידלק. מה לעזאזת הבעיהההה?!??! אני חייייבבבבבב עזרא מלאה פה בקשהההה כל מי שיש לו מושג למה המחשב מקצר!! נ.ב הספק שלי הוא Thermaltake TR2 W0070 ATX 430W Power Supply

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  6. כמו בכותרת אני לא יודע בידיוק איך זה קרה.. אבל מה שכן, אני יודע שחבר שלי הכניס בטעון כזה קו טלפון במקום כרטיס רשת ואחרי זה זה לא עבד.. זה קשור איך שהוא? בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by ben_amitai,

אם אני מחליף מעבד חובה גם להחליף זיכרון???

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  8. Started by elad-k1,

המעבד נידבק לי לגוף קירור. הפרדתי בניהם כי המחשב לא היה תקין החזרתי תמעבד ניקתי אותו ושמתי מישחה והיסתדר! עכשיו איך מונעים את הבעיה הזאת שלא תחזור שוב על עצמה?!

• 9 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by Rhx,

שלום, לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות לי בעיות, ב3 ימים האחרונים. כאשר אני עובד על המחשב, ומעמיס עליו קצת, אפילו לא מעמיס, 2 תוכנות רצות ברקע ואנטי וירוס, המחשב קופא ועוצר ולא זז, כאשר אני מזיז את העכבר המחשב כבר לא מגיב ואני נאלץ לעשות ריסט, זה קורה לי בסביבות ה5-6 פעמים ביום, וזה לא טוב. בעיית טמפרטורה אין לי, אני שומר על המארז מסודר ומנקה אותו כל פעם, ובודק טמפ' ועוקב אחרי זה. לפעמים כשאני עושה ריסט המחשב מראה לי מסך כחול, אני מודע לכך שיש בעיה בחומרה או טמפ', אז את הטמפ' אני פוטר מפה... יש הצעות?

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  10. כשאני משחק WarCraft III לעתים קרובות המשחק נתקע קצת... אמרו לי שרוב הסיכויים שזה בגלל הזיכרון ושכדאי לי להוסיף עוד (יש לי 512 - להוסיף עוד 512) כשפתחתי את Task Manager כשהמשחק נתקע ראיתי שה Commit Charge לא עולה 400K השאלה שלי - אם Commit charge זה מה שאני חושב שזה (זיכרון?) אז הבעייה היא לא עם הזיכרון אלא עם הכרטיס מסך (יש לי nVIDIA GeForce FX 5200 - 128 מגה) מה דעתכם? כתבתי את ההודעה הזו פה בהנחה ש Commit Charge זה זיכרון וזה אומר שאני צודק בהנחה שהבעייה היא לא עם הזיכרון (או שלא? אני לא מבין בזה הרבה) אז מה להחליף? כרטיס מסך או זיכרון? אמרו לי שיש בעייה עם הספק... צריך להחליף ספק ובשביל זה צריך להחליף מארז... המפרט: Computer: Operating System Micro…

• 9 תגובות
    • 688 צפיות
  11. Started by st0m,

שלום ... יש לי geforce 6600GT 128mb 128bit עכשיו רציתי לשאול אתכם האם כדאי לי לשדרג אותו לכרטיס X1800GTO ? או להישאר איתו ולא לשדרג ... כי בזמן הקרוב אני לא אקנה מחשב חדש אז רציתי שיהיה משהו טוב ושיריץ לי משחקים חדשים בצורה טובה מאוד ואפילו חלקה בעתיד . אם יש משהו אחר שאתם ממליצים אז תכתבו ... ויש לי עוד שאלה , האם קירור טוב של כרטיס מסך משפיע על הביצועים שלו ?!? ובבקשה תענו מהר כי זה דחוףףףףףףף

• 9 תגובות
    • 649 צפיות
  12. הוא מראה לי ככה: http://img54.imageshack.us/img54/4418/ss1dr.jpg אבל בDVD בטלוויזיה הוא עובד בסדר.. זה דיסק תמונות דרך אגב.. הכונן DVD במחשב: Toshiba DVD SD-M1712 ty

• 9 תגובות
    • 945 צפיות
  13. Started by ag43,

הורדתי תוכנה בשם harddrive themometer והיא אומרת לי שהכונן שלי ב58 מעלות. אני לא חושב שזה הגיוני כי הטמפרטורה לא זזה גם אם הוא בIDLE וגם אם הוא בעומס. איזה תוכנה אמינה יש ע"מ לנטר טמפרטורת הרד דיסק? (לא EVEREST היא עושה לי מסכים כחולים משום מה)

• 9 תגובות
    • 666 צפיות
  14. Started by גיא_בס,

המחשב שלי מרעיש בצורה מוגזמת וזה לא קשור למאורר מה עושים?

• 9 תגובות
    • 931 צפיות
  15. Started by Boomerang,

יש לי כבר למעלה משנה צורב NEC 3520A ולפני שבוע הוא הפסיק לזהות דיסקים (גם DVD וגם CD). כשמכניסים דיסק הנורה שלו מהבהבת במשך חצי דקה, ו- windows מראה כאילו הוא עושה משהו (ה- cursor מתחלף לכזה של CD) אבל אחרי זה הוא טוען שאין דיסק בכונן. גם דרך Nero Disc Info הוא טוען שאין שם דיסק. ניסיתי להזיז את הכונן שיישב על ה- IDE השני אבל זה המשיך להתנהג אותו דבר. יש לי כונן DVD נוסף (לא צורב) שממשיך להתנהג רגיל לגמרי, לכן לא נראה לי שזו בעייה כללית ב- windows (מה גם שלא היו לי שינויים בתוכנות המותקנות בשבועיים האחרונים) יש למישהו רעיון?

• 9 תגובות
    • 736 צפיות
  16. Started by gtf,

זאת בעיה במחשב הישן שלי (פנטיום 1). כשאני מפעיל את המחשב הוא בודק את התקני הIDE (מסטר וסלייב) ורושם NONE על כל ההתקנים, במעבר לחלון הבא הוא מבקש דיסק BOOT. נראה שהמחשב לא מזהה אותם, מה הבעיה יכול להיות שנשרף משהו?? לא נגעתי בכלום זה פשוט ככה נהיה, אחרי שהמחשב פעל המון זמן בסדר.

• 9 תגובות
    • 532 צפיות
  17. Started by dragon772,

המחשב שלי עושה ריסטים בעומס ולפעמים לא בעומס אבל זה קורה די הרבה בזמן האחרון ועוד דבר שיניתי את הכוננים מ fat32 ל ntfs ומאז שאני עושה ריסט ידני לא מופיע המסך הכחול שבודק את הכוננים לפני העלת הווינדווז מישהיו יכול לעזור לי בקשר לשני הבעיות הללו? תודה לעזורים.

• 9 תגובות
    • 778 צפיות
  18. יש לי צורב DVD של HEC ורציתי לדעת האם פעולה ממושכת כמו צפיית 3 סרטים ברצף יכולה להזיק לו? כי אני יודע שהדיסקים מתחממים מאוד

• 9 תגובות
    • 642 צפיות
  19. Started by RayZ,

יש לי אין סוף בעיות עם המחשב, (ראו מפרט בחתימה), הוא נורא איטי, מקרטע, עובד כמו איזה מחשב ישן, וכל דבר עושה כמו צב. במשחקים הוא מציג לי מהירויות שנובעות מהמעבד, (כגון: העברת שקופיות מהירה, טעינת יעד חדש במהירות, וכו'), אבל המשחק עצמו מקרטע,והולך די לאט. יש לי עוד מחשב בבית. מחשב סלרון 2.8, עם 256MB זיכרון של סאמסונג,לוח GIGABYTE פשוט, וכרטיס מסך Ge-Force 4 MX 440 ,והמשחקים שם ממש טסים! (חוץ ממהירויות המעבד), השחקן שבמשחק פועל מהר יותר, זאת אומרת, הכל מהיר יותר ובלי קירטועים. לפני כמה חודשים אמרו לי שיש לי בעיה בלוח. לא טיפלתי בזה, אבל עדיין.. עשיתי בדיקות בנצ'מארק ב Sisoft Sendra 2005, ותראו מה יצא: בדיקת המעבד - המעבד משתווה ל: Intel Pentium 4-E 530 3Ghz 1ML2 - Win32 x86…

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  20. קרה לי כבר פעמיים, שהמחשב נכבה מעצמו, ואי אפשר היה להדליק אותו (פשוט לא היתה שום תגובה אחרי לחיצות על POWER) אחרי כמה שעות , פשוט לחצתי על ה POWER שוב והמחשב עובד, כאילו כלום לא קרה. אני מניח שזו בעיה שקשורה בספק, אבל זה ספק חדש של 500W ... מה יכול לגרום לכזה דבר?

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  21. Started by ilanZx,

שלום... יש לי בעיה עם הכרטיס קול שלי ( עושה לי מסכים כחולים ועוד כמה בעיות ) אז קניתי כרטיס קול חדש. הכרטיס קול הישן שלי מחובר ללוח אם ביטלתי אותו בביוס חיברתי תכרטיס קול החדש וחיברתי תכבל הזה שיש לו ל CDROM שאני מפעיל את האונדאוס ושם את הדיסק ההתקנה של הכרטיס קול זה מתקין ואחרי כמה זמן זה כותב לי את השגיאה הזאת : Setup could not detect any Sound Blaster hardware on your system. Please ensure that your Sound Blaster hardware is properly installed before running this Setup pregram. Setup will now exit. למה זה קורה? אין לי עכשיו SOUND במחשב... עם אתה יכולים בבקשה לעזור לי..

• 9 תגובות
    • 739 צפיות
  22. Started by Vector13,

העברתי את המחשב למארז חדש, ופתאום לא בא לו לפעול, כשאני מדליק אותו המסך לא מראה כלום ... וזאת לא בעיה בכטיס מסך כי ניסיתי שתיים. נ.ב החלפתי את המשחה הטרמית במעבד. תודה מראש !!

• 9 תגובות
    • 633 צפיות
  23. Started by Chaos,

שלום לכולם. המחשב שלי, שאת מפרטו תוכלו לראות בצד ימין, נתקע בעת תפריטי המשחקים של NBA בשנים 2005 ו 2006. בנוסף, הוא נתקע בעבר במשחקים הבאים: - Fifa 2006. - Battlefield 2. - Age of Empires 3 Trial. ה"תקיעה" משמעותה מסך קופא, רעש "טרררר", ואין כל אפשרות אחרת לצאת מהמצב הזה, חוץ מלחיצה על כפתור ה Restart. יש לציין, כי הוא לא נתקע במשחקים Doom 3 ו HL2 על כל מצבי המשחק שלו. כמו כן, הדרייברים מעודכנים (78.01), ה DirectX מעודכן ולדעתי גם תקין. אשמח לקבל כל עזרה ורעיון לסיוע, קובי.

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by בזיק,

הכונן 'E' שהיה של הצורב נעלם. נכון לעכשיו יש לי רק את A של הפלופי ,את C של הקשיח וD של הCDROM בDEVICE MANAGER יש את הצורב עם הדרייבר שלו, והוא מצויין כפועל ללא בעיות. ניתקתי את הצורב, הפעלתי וכיביתי את המחשב, חיברתי שוב את הצורב והפעלתי את המחשב. זה לא עזר עשיתי UNINSTALL לדרייבר והעליתי מחדש את המחשב . גם זה לא עזר. (למרות שהדרייבר הופיע) למישהו יש רעיון? יש לי וwindows xp sp2

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מכל מיני דברים...בזמן האחרון גם היו לי רסטרטים והכול אבל עכשיו הם הפסיקו תודה לאל אחרי שיצאו הדרייברים החדשים של ati אבל לפעמים יש פריזים כאלה של איזה שנייה כאילו המחשב הולך להתקע כמו פעם...קיצר פתחתי אותו והסתכלתי על המאורר של הכרטיס מסך...כשאני מדליק את המחשב המאורר כזה מתחיל להסתובב לאט לאט כאילו לא בבת אחת מהר כמו כל שאר המאווררים במחשב כזה לאט ואז כשהוא כבר מסתובב נורמאלי זה נראה כאילו הוא מסתובב לאט יותר משאר המאוררים...אני לא יודע אולי אני מדמיין שזה לאט יותר...אבל בקשר למאורר של הכרטיס זה תקין שהוא מתחיל להסתובב לאט כזה? הכרטיס הוא ati radeon 9500 pro 128mb

• 9 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים