תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
אני קניתי מחשב חדש לפני בערך שנה. ובימים האחרונים אני חשבתי על להפוך את המחשב הישן למחשב סלוני. הבעיה איתו עכשיו היא שכשאני מדליק את המחשב זה כל מה שקורה זה שהמנורות של המקלדת מהבהבות במהירות. יש דרך לפתור את זה או לפחות להבין מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה ( חודש אחרון) אני נתקל בבעיה בעליית הווינדוס (XP LITE) בלפטופ שלי , מדובר ב MSI WIND . הבעיה היא בעליית הווינדוס , פעם בכמה הדלקות ( 10 נגיד) המחשב נתקע על המסך הכחול שבין הלוגו הנטען של xp לבין עליית המערכת עצמה. המסך הכחול תמיד ישנו , אחרי הלוגו בפעמים שהוא נדלק זה מופיע ל 2 שניות ואז המערכת עולה , אבל לפעמים זה פשוט נתקע עליו. מה לדעתכם הבעיה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב, המסך לא עובד, ואין לי מושג למה. אני כמובן שלא יודע אם מערכת ההפעלה עולה. הנורה של ההארד דיסק דלוקה תמידית. המאווררים עובדים והלוח שלי (abit ugugu) כותב שהוא הגיע לתהליך Post מספר 90 - Complete Ugugu initial process AWARD BIOS take over booting job ושם דבר לא קורה. ניסיתי לנתק את כל ההארד דיסק והסי די רום (כולל את החשמל שלהם). ניסיתי להוציא אפילו את הכרטיס מסך, לנתק את כל המאווררים, לנתק את כל החיבורים ולהשאיר רק את כבל החשמל, מקלדת ומסך. ניסיתי להעביר את הזיכרון לסלוט אחר שום דבר לא עובד. המחשב בדיוק חזר אתמול מהיבואן עם לוח כנראה חדש ועבד בחנות כמו שצריך. אין לי מושג מה קרה ולמה זה לא עובד. מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אהלן חברים המחשב שלי לא נדלק פתאום משום מה.. אני מוודא חיבור חשמל הכל בסדר.. כשאני לוחץ על הכפתור הדלקה המחשב נדלק לשבריר שניה ממש ונכבה וככה חוזר חלילה.. אני חושב שזה משהו שקשור ללוח אם.. אבל אין לי מושג מה לעשות.. אני אובד עצות.. יש למשהו רעיון?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא מריץ מעט מספרים בממורי צ'ק(נראה לי...) ואשז הוא פשוט עוצר.... אבל ברגע שאני עושה ריסטארט הוא מסיים את הממורי צ'ק ועולה כרגיל.... HELP!!!! איתן
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
משום מה המחשב שלי החליט שהוא לא מוכן להדליק את המסך . כאשר אני מדליק את המחשב אני לא מקבל שום צפצופים ועושה רושם שהמחשב עולה כרגיל רק שאני לא רואה כלום על המסך . המסך עובד, בדקתי על מחשב אחר . האם הבעיה בכרטיס המסך ? אם לא , מה עוד יכולות להיות הבעיות ?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
כן אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה או לווינדאוס אבל שאני מדליק את המחשב הוא עולה ושאני שם את הווינדאוס (home edition xp( יש את הטעינה ואז המסך פשוט מת אבל שאני מריץ את הSAFE |MODE המסך עובד מה הבעיה
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ (קצת ישן): HP Pavilion ze2055ea בעבר קרתה התקלה פעם אחת כבר, שכאשר נגמרת הסוללה לגמרי הוא פשוט לא נדלק יותר (גם עם חיבור לחשמל כמובן). אז עוד איכשהו אחרי שחיכיתי טיפה ואולי עברו קצת שינויים כימיים בסוללה המחשב נדלק והתחיל לעלות וזה הספיק, ברגע שהוא נדלק הוא טוען את הסוללה. שמרתי על המחשב שלא תגמר הסוללה ורצה הגורל ומישהו בחוכמתו שוב שכח את המחשב דולק בעבודה. עכשיו אין לי שום דרך להדליק את המחשב. חשוב לציין כי הוא לא באמת מת ומשהו לא תקין בסוללה כנראה מאחר והצלחתי להדליקו ללא הסוללה אבל כשכיביתי אותו להחזיר אותה הוא הפסיק להדלק ואני לא מצליח לחזור על המקרה שוב סימפטומים: -שום נורה אינה נדלקת גם בעת חיבור לחשמל (נוריות חיצוניות או פנימיות אם אני פ…
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS P4T533 זכרון של סמסונג 256X2 RDRAM ומעבד 2.4 פרסקוט המאווררים מסתובבים אבל המסך לא נדלק.. יש פתרון?
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בהדלקת מחשב שלא היה בשימוש כמה שבועות, בחלק מהזמן הוא לא היה מחובר לחשמל, לא נעשה בו שינוי חומרה לאחרונה, והמחשב היה יציב במשך תקופה ארוכה. בנסיון להדליק את המחשב לא מגיע סיגנל למסך (המסך עובד תקין עם מחשב אחר) והאורות של המקלדת לא נדלקים בלחיצה על ה caps lock (ניסיתי לחבר שתי מקלדות שונות). לחיצה ממושכת על כפתור ה power מכבה את המחשב, אבל עזיבת הכפתור גורמת למחשב להידלק מחדש. המאוורר של ה CPU עובד, אחד מתוך שני המאווררים של המארז עובד (יכול להיות שהמאוורר שלא עובד אמור להיכנס לשימוש רק בזמן התחממות), ה DVD מגיב, והאור בעכבר נדלק. קרו לי כמה פעמים תופעות דומות עם כפתור ה power נדמה לי שבעקבות אי שימוש ממושך, ניתוק מהחשמל, או החלפות חומרה, אבל אחרי כמה …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ! כשאני מדליק את המחשב אני מקבל את ההודעה הבאה: oc fail - please enter setup to change ox fail settings אני לא מוצא אותם בביוס ואני לא מבין מה התקלה .. אולי מישהו יעזור לי .. אני לא יודע אם הנושא קשור לפורום הנ"ל אבל זה הכי הפורום הכי קרוב שחשבתי שקשור ..
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
הבעיה: כשאני מדליק את המחשב הוא לא תמיד נדלק באופן מלא, לא נדלק באופן מלא הכוונה שהמתח נדלק (מנורת החיווי על המארז עצמו נדלקת), המאוררים נדלקים אך אין את הציפצוף של ההדלקה וכמובן שלמסך לא יוצאת תמונה. עצות? נ.ב: הבעיה קיימת כבר שנים, אך כעת כשהחלטתי לקנות מחשב חדש ואת הישן להעביר לחמי הגיע הזמן לתקן
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום נתקלתי בבעיה במחשב שכאשר אני מדליק אותו הוא פועל, כלומר שומעים את המאווררים עובדים, אבל כלום לא עולה במסך (וגם אין את הציפצוף ששומעים תמיד בהדלקה של המחשב) החלפתי ספק כח (לאותו דגם של ספק כח חדש) וזה לא פתר את הבעיה G&T 500W מה שכן: כאשר אני מכבה את המתג של הספק כח, ומדליק את המחשב, הוא פועל לחצי שניה ונכבה (מעין פריקת מתח) ואז כשאני מדליק את המתג ושוב מדליק את המחשב, המחשב עובד כאילו לא קרה כלום חשוב לציין שבכל הדלקה של המחשב לאחר כיבוי צריך לעשות את הפעולה הזו מחדש מה הבעיה? תודה מפרט המחשב Computer: Computer Type ACPI Uniprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack [ TRIAL VERSION ] Internet Explorer 8.0.6001.18702 (IE 8.0) …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב..המחשב שלי עולה כרטיס מסך עובד...אבל המסך לא נדלק ...חשבתי שיש לי בעיה בכרטיס מסך אז החלפתי ל3 כרטיסים שונים וזאת לא הבעיה...מישהו אולי יודע מה זה יכול להיות ? תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב היום ואני מחבר את הכבל חשמל ואת הכבל של המסך מדליק אותו ואין כלום אין אות, השאלה אם חייב מערכת הפעלה כלשהי ישר או שאין ביוס מובנה, איזשהי אופציה לא צריכה להידלק? פשוט אין כלום.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב היום ואני מחבר את הכבל חשמל ואת הכבל של המסך מדליק אותו ואין כלום אין אות, השאלה אם חייב מערכת הפעלה כלשהי ישר או שאין ביוס מובנה, איזשהי אופציה לא צריכה להידלק? פשוט אין כלום.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מדובר על מחשב נייד dell inspiron 3521 בזמן הדלקת המחשב, המחשב לא מצליח לעלות, המסך נדלק (אבל המחשב לא עולה) והמחשב משמיע 2-3 צפצופים. לאחר שאני מכבה אותו ולאחר מס' ניסיונות להדליק המחשב עולה מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 6 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אז ככה אני לא יכול להדליק את המחשב! אני בא להדליק את המחשב ופאף לא נדלק! אני מוצאי את כבל החשמל מחכה 5 שניות מחבר ואז המחשב נדלק! מהיציאה למסך משורשר ספק AT של 230WATT הספק הראשי הוא ATX300WATT ג'נריק הלוח הוא הלוח הנאצי של כל הזמנים ASUS cuv4x והמעבד הוא PIII800EB אודה על עזרתכם
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי WIN 7 ויש לי מדפסת HP 4500 משולבת . לאחר ההתקנה של המדפסת ( לפי ההוראות : להתקין ואז לחבר את הכבל באמצע מתי שזה מודיע ) המדפסת מופיע אבל ששלוחים להדפסה זה לא מדפיס . ומופיע הודעה ( מצורף קובץ) בבדיקה התברר שזה מפסיק את פעילת ה SERVICE Print Spooler הסרתי והתקנתי את המדפסת מספר פעמים וזה לא עזר ( גם החלפתי כבל USB ) גם שאני מפעיל ידני את ה SERVICE ברגע שנשלח הדפסה זה מופסק . במחשב XP זה מדפיס בלי בעיה . אגב בסריקת מסמך אין בעיות . [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מדפסת xerox docuprint m750 לפני כמה חודשים ומאז יש לי את הבעיה הנ"ל: לעיתים קרובות שאני מדפיס יוצא לי באמצע המסמך פעם אחת או כמה פעמים כתב ג'יבריש כחול שחוצה את המסמך לרוחבו, או לפעמים קו דק אופקי שחור. פעם גם קרה לי שהכתב יצא מעוות (בפרופורציות גודל לא מובנות). בהתחלה חשבתי שזה קורה רק בעברית, רק בכתב מסוים (כנראה david) אבל נוכחתי לדעת שזה קורה גם בסוגי כתב אחרים ואם אני לא טועה גם כשהדפסתי באנגלית. זה קרה לי גם פעם כשהדפסתי תמונה. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP 959C די ישנה יש לומר... אבל עובדת טוב... בזמן האחרון כשאני שולח להדפסה, אני רואה את האייקון למטה של מנהל המדפסת... מחכה שההדפסה תתחיל אבל היא לא מתחילה אחרי כמה דקות מנהל ההדפסות נעלם, ואני נשאר בלי ההדפסה... מה לעשות? תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום ... קניתי DVD-RW ובבית יש לי CD ROM עכשיו כשהוספתיי את את DVD RW המחשב עכשיו לא יודע שיש CD-ROM ו DVD-RW פשוט לא יודע המחשב שיש מה לעשות בשביל שהמחשב ידע ש ה CD-RW ן DVD -RW מוותקנים במחשב .????
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מבקש להציג בעיה בה נתקלתי לאחרונה. אני מתאר אותה בפרותרות ע"מ לתאר כל מה שבצעתי עד היום. להל"ן תיאור המערכת שלי: XP Pro with Pentium 4, 3GHz Gigabyte : GA-8I865-G RAM: 256 Mb DDR400 1. רציתי להגדיל את זיכרון RAM ע"י הוספת סטיק נוסף של RAM: 256 Mb DDR400 . במחשב היה מותקן סטיק של KING MAX והסטיק שהוספתי היה של CEON. המחשב הראה 512MB. התחלתי לעבוד וכאשר המחשב היה קצט בעומס (סריקת וירוסים ידנית וגלישה בו זמנית באינטרנט) המחשב קפה לאחר כ- 7 דקות עבודה. חזרתי על הפעולה פעמיים -> אותה תופעה. 2. חששתי שאולי אי-ההתאמה בין הסטיקים מחברות השונות גרמה לתופעה. בקשתי מקרוב משפחה להשאיל לי סטיק נוסף של CEON זהה לחלוטין לראשון. הרכבתי שני סטיקי RAM זהים והרצתי. הת…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי ארד דיסק בנפח של 80 גיג'ה. אני רוצה להוסיף עוד אחד של אותה כמות וכשאני מחבר את שניהם הווינדוס לא עולה זתומרת הוא מעלה רגיל את המחשב ואז שצריך לעלות הקטע של הטעינה של הווינדוס הוא כזה נתקע ואז מפעיל את עצמו מחדש כילו זה מכוון שזה יהיה על הארד דיסק שהוספתי ולא על הראשון שבו בעצם מותקן הווינדוס. הכבלים שאני מחבר איתם זה עוד יציאה שיוצאת מהארד דיסק הראשון, זתומרת החיבורים שמחוברים לארד דיסק יוצאים משניהם עוד אחת זתומרת מפצל לשניהם. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש לי ערכה שמחברים אותה להארד דיסק פנימי ככה שאפשר לחבר אותה מבלי להכניס את ההארד דיסק לתוך המחשב. מההארד דיסק יש כבל מתח לחשמל ומתאם IDE או SATA שמתחבר למחשב ב-USB. אני מחבר את ההארד דיסק ואח"כ הולך ל-MANAGE ורואה את המסך הבא וכשאני מנסה לעשות INITIALIZE אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת DEVICE .NOT REA,אגב ההארד דיסק לא מזוהה בביוס (ויש לי יותר מאחד שלא מזוהה ככה שהוא לא תקול). http://img187.imageshack.us/my.php?image=33504929vz9.jpg
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-