עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shlosi,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש בשעה טובה ומוצלחת. המחשב מזהה שהמדפסת מחוברת, אבל לא מאפשר לי להדפיס שום דבר. ניסיתי להוריד דרייבר מהאתר של בראד'ר והעלתי חרס בידי. חוץ מזה, יש לי במחשב חיבור e-sata. חברתי את ההארד דיסק החיצוני שלי בחיבור הזה, ההארד דיסק נדלק (נדלקו האורות והוא רעד בצורה נורמלית), ושם זה נגמר. כשחיברתי אותו דרך יואסבי הוא עבד בלי בעייה. כשאני מחבר אותו ללפטופ דרך הe-sata אז אין בעייה בכלל. חשבתי שאולי בדיסק ההתקנה של לוח האם יש איזושהי אופציה של e-sata שפספסתי אבל לא מצאתי דבר כזה, וגם באתר של גיגבייט לא מצאתי. צרפתי קובץ של הmanage כדי שתראו מה העניין בדיוק. כל הפותר הבעייה הרי הוא ישובח. החלקים הם: מדפסת Brother MFC5440 הארד דיסק חיצוני Seagate freeagent xtre…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by arkadur,

לאחר התקנת WIN7 על S12 של לנובו, יחד עם הדרייברים לעיתים העכבר לא מגיב לפרק זמן מסויים, וחוזר לעצמו. ניתוק ולוגאין מחדש "פותרים" את הבעיה, האם מדובר בבעיה ברמת הדרייבר? (SYNPRES או משהו בסגנון, אם אני זוכר נכון)

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום לכולם! אני הזמני מאייבורי דיסק קשיח חיצוני דגם מדוייק: http://ivory.co.il/product.asp?productid=2464&CatCode=405 והתקלה היא שהדיסק קשיח מתקתק בל פעם שהוא נדלק או נכנס למצב "שינה" אבל לא בהעברת קבצים. לעומת זאת במחשב אחר הוא כן משמיע תיקתוקים ואף התקיע את המחשב -האם הדיסק תקין? זו הפעם השניה שאני החלפתי דיסק קשיח מאותו דגם והבעיה חזרה על עצמה... יש לזה פתרון ,כמו עדכון קשוחה כי אני לא מצאתי. תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by adis,

שלום, יש לי בעיה בהדלקת מחשב שלא היה בשימוש כמה שבועות, בחלק מהזמן הוא לא היה מחובר לחשמל, לא נעשה בו שינוי חומרה לאחרונה, והמחשב היה יציב במשך תקופה ארוכה. בנסיון להדליק את המחשב לא מגיע סיגנל למסך (המסך עובד תקין עם מחשב אחר) והאורות של המקלדת לא נדלקים בלחיצה על ה caps lock (ניסיתי לחבר שתי מקלדות שונות). לחיצה ממושכת על כפתור ה power מכבה את המחשב, אבל עזיבת הכפתור גורמת למחשב להידלק מחדש. המאוורר של ה CPU עובד, אחד מתוך שני המאווררים של המארז עובד (יכול להיות שהמאוורר שלא עובד אמור להיכנס לשימוש רק בזמן התחממות), ה DVD מגיב, והאור בעכבר נדלק. קרו לי כמה פעמים תופעות דומות עם כפתור ה power נדמה לי שבעקבות אי שימוש ממושך, ניתוק מהחשמל, או החלפות חומרה, אבל אחרי כמה …

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. לפני שליחה למעבדה אני זקוק לעצה איך עוד ניתן לשכנע את המדפסת הנ"ל לחזור להדפסה בכל צבעי הקשת במקום הגוון הכחלחל שהשתלט על כל ההדפסות. התקלה החלה לאחר שהתקבלה הודעה שלא ראיתי במו עיני על בעיה כלשהי עם הצבעים והמלצה להתקין שוב את הדרייבר. אז זה נעשה (בחלונות 98) עם הדרייבר העדכני ביותר. בדקתי שפרופיל הצבע שמופיע בהגדרות הוא הנכון (ניסיתי גם להחליף, לא עזר). יישרתי וניקיתי את ראש הדיו כמה פעמים ושמתי ראש צבעוני חדש אך ללא הועיל. אשמח לכל הארה שתוציא אותי מהבלוז.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום! לא ממזמן קניתי מחשב חדש, וחלק מהתכנון שלי היה לחבר גם את הכונן הקשיח מהמחשב הישן למחשב החדש - ושיתפקד כולו בשביל אחי הקטן. היום חיברתי את אותו הארד דיסק ישן, והוא הופיע לי בשתי מחיצות נפרדות - כמו שהיה במחשב הישן. מה אני צריך לעשות כדי לפרמט אותו מהתחלה עד הסוף? להחזיר אותו למחיצה אחת כוללת, למחוק הכל מהכל מהכל (כולל Windows שמותקן עליו). תודה רבה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. לא שומע 5.1 דרך כבל אופטי בחיבור למחשב WINDOWS 10 לוח אם: asus z390-a https://www.asus.com/il/Motherboards/PRIME-Z390-A/ מחובר ל- https://www.cnet.com/products/logitech-z-5500/spec... דרך כבל אופטי במחשב הישן עבד לי, בחדש לא עובד... כשאני נכנס ל-SOUND ואז מקש ימיני על SPDIF DIGITAL OUT אין אופציה של CONFIGURE וכשאני לוחץ על TEST זה משמיע לי רק 2 רמקולים ימין ושמאל. מישהו יועד איך מסדרים את זה? …

8. Started by Hamudi Gufa,

שלום חברים יש לי מחשב נייד אסוס 750gb ו 24 gb ssd השאלה אם אני יכול להתקין את הווינדוס על ה 24 gb אם כן איך אני יכול לעשות את זה תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by gogogo455,

רק רוצה לדעת מה זה ואם שווה להחליף לזה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by hardgore1,

הי יש לי adblock על chrome. באתר יד 2 יש מלא באנרים, כאילו אין לי בכלל את הad block.. יש לזה פתרון? תודה

11. שלום, יש לי עכבר שמחובר בחיבור USB של TEAC בערך שנה וחצי ולא מזמן התחיל לעשות לי בעיות שאני משתמש בו לשימושים רגילים ולפעמים הוא פשוט קופא לכמה שניות (המקלדת כן מגיבה בזמן הזה) ואחרי זה משתחרר ועובד כאילו שום דבר לא היה. חשדתי שאולי הספק (chieftec aps-550s) מידי פעם לא נותן לעכבר מתח אז החלפתי את החיבור של הUSB לאחד אחר אבל זה עדיין ממשיך לעשות את אותה הבעיה.. זה קורה לא רק בתוכנה מסויימת אלא ברגעים אקראיים.. לרוב יש קבוצת רגעים כאלו ואחרי זה כמה שעות של "שקט" ואז עוד קבוצה כזאת של עכבר נתקע לכמה שניות משתחרר, עובר 10 שניות, שוע נתקע לכמה שניות, עובר עוד קצת ושוב עד שמסתיימת הקבוצה הזאת. מה עושים? לעכבר הזה יש 7 מקשים מעבר ל3 הרגילים - 5 מולטימדיה ועוד 2 שאפשר לתכנת אז אנ…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. יש לי טלויזיה toshiba 32av600e...לטלויזיה יש גם חיבור VGA וגם HDMI כשאני מחבר לVGA אין בעיה אבל כשאני מחבר לHDMI הוא עובד אבל אם אני מעביר ערוץ ואז מחזיר לHDMI הוא פתאום לא קולט ואני צריך להפעיל את המחשב מחדש כדי לראות תמונה שוב...מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. Started by silky,

אהלן. אני כותב כעת מהמחשב של השותף שלי והוא לא אוהב את זה אז עזרו לי מהר בבקשה... לקחתי את המפרט בחתימה והעברתי את החומרה מהמארז הישן ל ANTEC-900 החדש שקיבלתי. לאחר שסיימתי והעברתי את הכל. המחשב נדלק אך אני שומע צפצוף כל 9 שניות ואני לא רואה כלום. לפי מה שהבנתי זה יכול להיות 4 דברים: לוח,מעבד,זכרון,כ.מסך? נכון? לכן אפרט לכם פה על כל אחד מהחלקים ומה עשיתי לו: לוח: כלום, לא מאמין שהוא נדפק. זכרונות: כנ"ל. מעבד: פירקתי את ה BT שעליו, ניקיתי עם איזה בושם זול(80% אלכוהול) כי לא מצאתי אציטון, ניגבתי ושמתי משחה טרמית ואת הקירור בחזרה. כ.מסך-פירקתי את הקירור , ניקיתי מאבק, אבל לא נשארה לי משחה טרמית אז החזרתי בלי לגעת בכלל בחלק שנוגע בליבה. חשוב לציין: נזהרתי להאריק את…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. השאלה בכותרת (לפחות 3 פעמים בשבוע,הוא לא מגיב - וכל מה,שעוזר זה ריסטרט).! מפרט המחשב: ___________ לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. מעבד:intel i5-2500k. מאוורר מעבד:ZALMAN CNPSX11. זיכרון:(Crosair XMS 8GB DDR3 1600MHZ (4*2GB. כרטיס מסך:6970. מארז המחשב:Antec P183 V3. דיסק קשיח ראשי:INTEL SSD 520 SERIES 180GB. דיסק קשיח שני:WD 1TB CAVIAR BLACK. מערכת הפעלה:Windows 7 Ultimate-64Bit. תודה רבה מאוד מראש לעוזרים. ​

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by AxeOr,

-------

16. Started by Spawn123,

שלום!!! יש לי שני מערכות הפעלה אחד XP והשני 98 כשאני מדליק את המחשב הוא שואל אותי באיזה מערכת להשתמש... הוא מחכה 30 שניות ואז ממשיך או עד שאני לוחץ... איך אני יכול לכוון את הזמן שהוא יחכה ? למשל לא 30 שניות אלא 2 שניות? תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by nir007,

אוקיי יש לי מחשב נייד שאני מפעיל אותו לא עולה כלום חוץ ממסך שחור וקו למעלה.. ניסתי להעדכן ביוס לא הלך. ניסתי לפרמט הוא נותן לי את השגיאה STOP:0X0000007B עשיתי חיפוש קצר בגוגל ומצאתי פיתרון לבעיה אבל אצלי הבעיה לא נפתרה אני השמח לעצות תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום. יש לי בעיה בהתקנת windows xp pro sp3 פירמטטי אותו בעבר כמה פעמים אך עכשו אני לא מצליח שאני מפרמט הוא מגיע למסך ההתקנה הכחול ואחרי כמה אחוז הוא מכבה את המחשב, בהתחלה חשבתי זה הדיסק אז החלפתי דיסק יש לי 2 דיסקים שונים שעובדים, בשתיהם הוא נכבה לי בהתקנה. לקחתי windows 7 התקנתי אותו והוא הצליח ללא שום בעיה. אני רוצה להחליף ל xp ואני לא יודע מה הבעיה הוא פשוט מכבה את עצמו בהתקנה..

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by arik_bulldog,

משהו מוזר קורה לאחרונה במחשב. אני לא יכול לצלם תמונה אז אנסה להסביר כמה שיותר ברור. כשמפעילים את המחשב, לפני הלוגו של הווינדוס יש שני דברים, בהתחלה תמונה מסויימת ואחרי זה מפרט של הנתונים הכתובים בלבן על מסך שחור. לאחרונה קורה משהו מוזר, באותה תמונה ראשונה יש כל מיני נקודות צבעוניות על המסך, והמפרט מחשב כתוב באותה צורה, רק יש אותיות שכתובות פתאום בצבעים שונים. אני חושב שגם בלוגו של הווינדוס בהפעלתו יש נקודות צבעוניות על המסך שלא אמורות להיות. תחילה לא התייחסתי, אבל עכשיו אני רואה שזה נהיה יותר צבעוני. אז מה זה יכול להיות? LSD? המחשב בטריפ?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by zombie,

יש לי 8800gtx וספק קרוסאייר 520 זכרונות ocz 2gb 800mhz וכשאני משחק במשחקים המחשב מזמזם אני חושב שזה הכרטיס מסך מה זה אומר?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. היי. קניתי מחשב חדש, [את המפרט אתם יכולים לראות ב "המפרט שלי"] . אז הכל סבבה רק שאני מריץ משחק כבד כמו cRYSIS, או שאני שם developer 1 בCS 1.6 (1000 FPS) , אז יש רעש כזה כמו צפצוף מהמחשב.. רעש חזק שאפשר ממש לשמוע! כאילו המחשב מתאמץ יותר מידי אז הוא מתחיל לצפצף.. אבל זה לא אמור להיות ככה נכון? המחשב לא אמור פתאום בגלל משחק כבד להתחיל לעשות רעש חזק עם צפצופים.. אז מה הבעיה? ואם זה בעיה בחומרה אז זה הכרטיס מסך או המעבד או מה? זה חשוב כי יש אחריות והם אמרו לי להגיד להם מה לא בסדר ולשלוח להם את החלק בנפרד לבדיקה.. אז זה הכרטיס מסך או משהו אחר? אם זה הכרטיס אז אני אשלח להם אותו.. תודה! עריכה: עדכון: כדי לבדוק שיניתי את מהירות המאוורר של הכרטיס מסך מ30 ל 100% , חיכיתי כמה דקות וה…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Jesper,

בעיה שקורה במחשב של אבא שלי בעבודה: יש לו Disk On Key ישן של KINGSTON, בנפח 128 מגה, שהוא קיבל במתנה והוא משתמש בו במחשב בעבודה כבר הרבה זמן. בזמן האחרון 128 מגה כבר לא מספיקים לו אז הוא קנה Disk On Key חדש של SanDisk בנפח 4 ג'יגה. אבל, הוא אומר שהמחשב שלו בעבודה לפעמים לא מזהה את ה-Disk On Key. כלומר, לפעמים כשהוא מחבר את הדיסק המחשב מזהה אותו, ולפעמים הוא מחבר את הדיסק והמחשב לא מזהה אותו בכלל. לכן הוא נתן לי את ה-SanDisk וקנה דיסק של KINGSTON בנפח 4 ג'יגה, בגלל שהוא אומר שלהרבה אנשים אצלם במשרד יש Disk On Key של KINGSTON ולכולם הוא עובד. אבל, כשהוא חיבר את הדיסק החדש שהוא קנה המחשב שלו בכלל לא זיהה אותו. יש לכם רעיונות למה זה קורה? ידוע לי שיהיה לכם קשה להבין מה מקור ה…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. ברשותי מחשב ישן למדי: P4-3.2G לוח 915G (תושבת 775) ספק HEC-300W AR-TF כרטיס מסך NVIDIA 7300GS עד היום עבד ללא כל תקלה אך כעת פשוט לא מגיב לכפתור ההדלקה: * נוריות לוח האם דולקות (ליד חיבור ה-)24PIN * כל שאר המחשב מת (כל המאווררים עומדים, נוריות LAN כבויות) * החלפה בספק חדש מהקופסה לא שינתה במאום. * מהספק הקיים נשמע מעין קול דק של חריקה עם החיבור למתח. * אין התחממות או ריח שרוף. המלצות/רעיונות? תודה, גונן.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by יוני777,

עשיתי שחזור מערכת לנקודת זמן, וכרום לא עולה אני מנסה להוריד חדש ולא מצליח כשאני מנסה להפעיל כרום הוא נותן ליה הודעה שאני לא כ"כ מבין מה הוא אומר, אבל נראה לי זה בסגנון שהקובץ לא קיים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. יש לי בעיה דיי רצינית במחשב. לאחר ניסיון פירמוט (הצלחתי לעלות את ה-USB שיעלה ראשון בהפעלת ה-WINDOWS) וביצעתי המרה והכל לMBR , הגעתי לשלב ההתקנה בחרתי כונן C להתקין והוא התחיל בתהליך ההתקנה , באמצע ההתקנה היית שגיאה שלא ניתן להשלים את ההתקנה וכל השינויים בוטלו. כיבתי את המחשב והדלקתי אותו מחדש ואני כרגע ללא מערכת הפעלה במחשב. התקנתי על USB חדש ואחר מערכת הפעלה WIN 10 64 חדש הכנסתי למחשב מנסה לאתחל דרך ה-USB אבל אני מקבל את השגיאה הבאה אני אובד עצות מה עושים ?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.