עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Leo101,

שלום, אני חווה איזושהיא בעיה כבר הרבה זמן שמתחילה לעלות לי על העצבים. לפני שנה וחצי - שנתיים קניתי את המחשב הבא: intel e5200 Gigabyte 73PVM-S2H 1x2G DDR2 800 (סטיק אחד) מהיום שהוא נקנה אני ממש לא מרוצה מהמהירות שלו. גם אחרי פרמוט נקי (WINDOWS 7), אני מרגיש את המחשב זז באיטיות שאופיינית למחשבים ישנים ממנו בהרבה. סתם לדוגמא התקנתי WINDOWS 7 על מחשב עם מעבד E2180 (מעבד חלש די משמעותית) והWINDOWS פשוט טס. אני חושד שאולי אחת הסיבות זה שיש לי סטיק אחד של זיכרון ולכן הם לא עובדים בDUAL (אני יודע שהתוספת ביצועים היא כמה אחוזים בודדים, פשוט אין לי רעיונות אחרים). אני מבין שזו שאלה מאוד כללית, אבל אני אשמח אם מישהו לפחות ייתן לי כיוון. תודה מראש,

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by עודד ברטוב,

אני מנסה להתקין תוסף, אבל כל פעם שאני גורר אותו לדף של התוספים זה כאילו פותח את החלון שבו אני אמור לאשר או משהו, אבל לא באמת מראה לי אותו. אני לא יכול ללחוץ על שום דבר אחר, כמו שיש חלון שפתוח וכל פעם שאני לוחץ על משהו זה עושה את הצליל הזה שיש משהו אחר שפתוח והדרך היחידה לחזור למצב רגיל היא alt+f4. ניסיתי להתקין את התוסף ישר מהחנות ואני מקבל את אותה תוצאה. למה זה קורה ואיך אני מסדר את זה? נ.ב. מדובר בתוסף של IDM

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. אשמח למדריך. תודה מומחים!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by ToMeRv32,

הבעיה היא כזאת - יש דיסק בכונן הדיסקים אך המחשב לא מגיע למסך שבו הוא מבקש ממני ללחוץ על מקש כלשהו כדי לקרוא מהדיסק. יש מסך שחור כלשהו, מסך של הBIOS, מסך שחור נוסף לכמה שניות ואז עולה הווינדוס (שמבקש סיסטם ריפייר ולא מצליח לתקן אותו). כונן הדיסקים מוגדר כראשון שעולה (והוא מזוהה כמובן). אם זה משנה הוא מתחבר בIDE (כונן הSATA שיש לי שם שבק חיים בערך.. בעיה לפעם אחרת). אפילו איפסתי את ההגדרות של הBIOS. מה אני מפספס פה? (אני מחפש פתרונות לבעיות הנוכחית ולא דרכים לעקוף אותה..)

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. ברשותי מחשב ישן למדי: P4-3.2G לוח 915G (תושבת 775) ספק HEC-300W AR-TF כרטיס מסך NVIDIA 7300GS עד היום עבד ללא כל תקלה אך כעת פשוט לא מגיב לכפתור ההדלקה: * נוריות לוח האם דולקות (ליד חיבור ה-)24PIN * כל שאר המחשב מת (כל המאווררים עומדים, נוריות LAN כבויות) * החלפה בספק חדש מהקופסה לא שינתה במאום. * מהספק הקיים נשמע מעין קול דק של חריקה עם החיבור למתח. * אין התחממות או ריח שרוף. המלצות/רעיונות? תודה, גונן.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by valleyzz,

מחשב נייח: cpu i5-4670, 8gb ram, gtx760 מערכת הפעלה: Windows 7 Home Prem ( לא מקורי ) אני משחק בCOD GHOSTS או ב- Assassin creed 4 ואחרי דקה או שתיים שהמשחק פועל הוא יוצא לי לשולחן עבודה ( ממזער ) לפעמים זה יוצא ולפעמים זה לא, הורדתי הגדרות זה לא עזר. *מופיע על תקלה של ווינדוס משו בקשר לשיפור הצבעים האם זה קשור ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by gogogo455,

שלום הייתי רוצה עזרה בהגדרות הביוס אני לא מבין ממש במחשבים אז לא לדבר בבקשה בשפה מתקדמת אבל בכל מקרה אשמח אם מישהו יעזור לי לבחור את ההגדרות הכי טובות למערכת שלי תודה לעונים.

8. כאשר אני טוען סרטוני וידיאו ביוטיוב לוקח להם משהו כמו 5-10 שניות עד אשר הסירטון פועל- ניסיתי במספר דפדפנים אותו הדבר. כמו גם כאשר אני מפעיל קובץ וידיאו שנמצא על המחשב לוקח לו כמה שניות לטעון ואז הוא קופץ קדימה (תלוי כמה שניות הוא טען את הקובץ). תודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכולם! אני לפני כשבועיים קניתי כרטיס מסך חדש לשדרג מ 760 TI GFORCE לREDON 460 RX 4G החלפתי את הכרטיסי מסך הכל עבד.. לפני כמה ימים אני מגיע הביתה מעבודה והמחשב שלי נמצא במצב של סלייפ מוד ישן כמו תמיד (אני לא סוגר את המחשב בבית בכלל) ניסיתי להעיר אותו בתזוזות של העכבר הוא לא נדלק,לחיצה על רווח או אנטר גם לא עזר המחשב לא נדלק עשיתי רייסטרט המחשב עלה ללוגו של הווינדוס ולקראת סוף הטעינה פשוט המסך ניהיה שחור והנורית מהבהבת של המסך הוא רושם NO SIGNAL ונכנס לסלייף מוד ואני שומע את הוינדוס עולה אבל כבר בלי מסך הוא שחור...עכשיו אם אני נכנס דרך SAFE MODE המחשב עולה בצורה תקינה ו עובד ב SAFE MODE אם אני נכנס לdevice manager ו עושה DISABLE לכרטיס מסך הווינדוס עולה נורמאלי בצו…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Burkey,

שלום לכולם, אני זקוק לעצתכם. מזה מספר ימים אני לא מצליח להתחבר מהמחשב הביתי לחשבון ה - one drive שלי (לשעבר sky drive). ניסיתי גם עם אקספלורר וגם עם פיירפוקס, וזה לא נותן לי להיכנס, הדפדפן כותב לי שלא ניתן לטעון את הדף המבוקש, אולי כי השרת עמוס. החלק המעניין, במחשב אחר, עם כרום, זה כן נכנס, וכנ"ל בטאבלט שלי עם אנדרויד. ניסיתי להחזיר את כרום למחשב המדובר, וזה לא עובד...ניסיתי לכבות את האנטי וירוס, לא עובד. יש למישהו רעיון איך לגשת לזה ? תודה ! נתוני רקע נוספים: חלונות 8.1, אנטי וירוס של Bit Defender (כרגע, עוד חודש נגמר הרישיון ואני לא מחדש). עדכון חדש: הרגע הצלחתי להיכנס באמצעות חלון private בפיירפוקס. חלון רגיל ואקספלורר עדיין לא נכנסים.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by lalush33,

הכל..שמות של תיקיוות כמו מין שפה מוזרה כזאת משו יכול לעזור??

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Ranash87,

שלום לכולם, המחשב שלי נכבה תוך כדי עבודה ולא נדלק שוב. הוא אפילו לא מגיע ל post. אודה לכם אם תוכלו להכווין אותי לבעיה: המפרט: i7 3770k asus p8z77 v pro gskill ripjaws 2x8gb 1600mhz seasonic g-550 gold sandisk extreme pro 480 gb wd green 2 tb sata3 מה ניסיתי עד כה: להחליף ספק. לאתחל cmos להחליף סוללה לג'מפר בלוח אם את מתג ההפעלה רק stick אחד של ram ב slot אחר לנסות דיסק אחד כל פעם ב slot אחר לנקות את הלוח אם נראה לי שזה הלוח אם אבל עוד לא יצא לי להתקשל במצב שהמחשב פשוט מת לחלוטין. אשמח לעזרה ותובנות נוספות. יום טוב, רן.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. המעבד שלי מתחמם באופן נוראי (celeron 700), עד לטמפרטורה של 90 מעלות צלזיוס. פירקתי את הצלעות קירור וחיברתי אותם חזרה וזה לא סידר את הבעיה. חשבתי שאולי המקור של הבעיה הוא שלא מרחתי משחה טרמית על הליבה של המעבד, אבל אז גיליתי שזה עוזר להוריד רק טמפרטורה אחת פחות או יותר אז זה לא זה... בדקתי בביוס את המהירות של המאוורר ופעם אחת זה הראה לי 4500, ופעם אחרת 3500. מה אני צריך לעשות?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. הי קניתי מחשב נייד חדש Dell Vostro 14 5000 5490-10210U8G25GL3OS מחשב נייד מבית DELL בעל מסך 14.0 אינטש, מעבד Intel® Core™ i5-10210U 1.6GHz - 4.2GHz, זיכרון פנימי בנפח 8GB, כונן SSD בנפח 256GB, מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce® MX230 2GB וכולל מערכת הפעלה Linux זה המחשב, הגיע עם ubonto מנסה להתקין ווינדוס 10 עם דיסקאון קי, ומקבל את ההודעה הזאת: תמונה מצורפת תודה נ.ב הדיסקאון קי עצמו תקין , התקנתי איתו על מחשב אחר

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. יש דרך ? (מלבד לחבר למסך וכו' )

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. שלום, הכרום שלי כנראה עדכן את עצמו, ועכשיו כל הטקסט (של התפריטים, של העמודים, הכל), הפך להיות 20-30 אחוז יותר גדול. גם הסרגלי כלים הפכו להיות יותר גדולים. ניסיתי להוסיף שורה - "/high-dpi-support=1 /force-device-scale-factor=1" אך זה לא עבד. איך אני מחזיר את הכרום שלי לגודל נורמלי? תודה!

17. שלום לכולם. windows xp שלושה משתמשים. אחד המשתמשים נתקע באמצע פעולה בword (זה מהסיפורים - לא הייתי שם) ומאז הוא לא מעלה explorer.exe. כלומר - בפתיחה הוא מציג הודעת שגיאה, יש יישום פתוח בשם explorer.exe אבל תכל'ס הוא לא עובד. ניסיון להפעלתו מהחדש נתקלת באותה הודעת שגיאה. משתמש אחר, נפתח ללא explorer.exe אבל אפשר להפעיל אותו במנהל המשימות. במשתמש השלישי הוא עובד חלק. הבעיה נשארת גם בsafe mode אשמח לעזרתכם. תודה רבה [נפתר ע"י שימוש בשחזור המערכת].

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by ASTR4L,

שלום יש לי ווינדוס 7 64BIT מותקן על SSD. אני מנסה להתקין את הדריוור של ההתקן הבא "Intel® Management Engine Interface" הוא מתקין אבל נותן קוד שגיאה 10 This device cannot start. (Code 10) ניסיתי עידכון דריוורים לא עזר. לוח אם הוא ASUS MAXIMUS VI HERO

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום יש לי כרטיס מסך Gigabyte Geforce GTX 660 2GB Windforce OC כבר כמה שנים, והוא עושה לי בעיות בשנה האחרונה. מדי פעם, כשהכרטיס לא מבצע פעולות כבדות או פעולות בכלל, הדרייברים של הכרטיס פשוט קורסים, לפעמים לא קורה כלום, לפעמים התצוגה נתקעת לכמה שניות ולפעמים כל המחשב קורס לגמרי וצריך לעשות לו ריסט. שמתי לב גם שאם אני משחק במשחקי מחשב, או מפעיל חישובים כבדים על הכרטיס (לדוגמה בעזרת Cuda או עבור פרויקט מסוים דרך BOINC למי שמכיר) הכרטיס נוטה להתחמם ממש ודי קשה לו לקרר את עצמו, אפילו אם אני מכוון את המאווררים ל100% כאשר הוא מגיע ל60 מעלות צלזיוס (הוא עולה לאט לאט ל61, 62, 63.. וכו). לפני ששיניתי בהגדרות של הכרטיס את עוצמת המאווררים, שיגיעו ל100% ב60 מעלות צ…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by masteryoda91,

כבר כחודשיים לקבל מידי פעם BSOD הורדתי תוכנה BlueScreenView ויש שוני מידי פעם בסיבת המסך הכחול (מצרף תמונה) ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא הבנתי במה מדובר

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום, יש לי משטח קירור, וחיברתי אותו למחשב באמצע משחק (מתחבר USB), ולפתע העכבר USB שעובד על BLUETOOTH הפסיק לעבוד, הוא דולק אבל לא מגיב. חיברתי את העכבר לUSB אחר והוינדוס אומר לי שהמכשיר תקול. עכשיו זה מוזר כי זה עבד תקין ללא בעיות עד שחיברתי את המשטח קירור, אגב שנכנסתי לבדוק חיבורי USB ב DEVICE MANAGER שמתי לב שיש קצת יותר מדי דברים "מחוברים" למחשב, שלא נראה לי הגיוני. העלתי תמונה לדוגמא זה נראה לכם הגיוני? משהו לא מסתדר לי פה כי העכבר עובד תקין במחשב אחר, עשיתי RESET למחשב ועדיין לא עובד. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שבת שלום חברים ! המחשב שלי חזר מתיקון במעבדה והחליפו לי את הכונן הקשיח,פירמטתי אותו,התקנתי דרייברים ללוח אם למעבד ולווינדוס 7. עשיתי טעות שלא יצרתי מחיצות כבר בהתקנת הווינדוס אבל הבנתי שאפשר ליצור מחיצות גם אחרי ההתקנה,אחרי עדכון כל הדרייברים,נכנסתי ליוטיוב ומצאתי את זה : יש לי כונן בגודל של טרה אחד,אבל כשאני בא לפצל את C לגודל של 50 ג'יגה ואת D ל 900 ג'יגה ,הוא כבר אומר ש C תפוס ע"י יותר מ 450 ג'יגה ,איך זה יכול להיות ? מה הטעות שלי? מה לא הבנתי ? מיותר לציין שכבר בדקתי במחשב שיש לי כונן של טרה אחד,והוא מלא רק במערכת הפעלה ועוד כמה תוכנות קטנות שסה"כ תופסות 30 ג'יגה מכל הדיסק,אודה מאוד לעזרה,תודה !

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אתמול החלטתי שאני מעדכן את הביוס, עידכנתי וכנראה שהגרסה לא התאימה. למרות שהורדתי את העדכון מהאתר של ביוס והוא אמור להיות טוב. אז ככה לבעיה: המחשב נדלק עולה לביוס, ואז קורס ונתקע. המתח של המעבד עומד על 1.8V יתכן? לפני זה, זה היה 1.52 ולפעמים הוא נדלק וקורס ישר ולפעמים הוא נדלק ולא רואים כלום במסך אבל הוא עובד. תודה לכל העוזרים

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. בעיות במערכת עריכה הראשית שלי... היו בעיות אחרות, נפתרו עכשיו שוב: המחשב לפעמים "מקרטע" בזמן עריכת הוידאו. אפילו בזמן שסתם מזיזים את העכבר- הוא מקרטע. תקלה חדשה שצצה- פשוט עושה ריסטרט, ואז עולה מסך הדוס ,ריק, רק פס למעלה מהבהב ושום כלום... ככה תקוע... הוחלף זיכרונות, הוצאתי את כל הארדיסקים (יש 9), הוצאתי את כל הכרטיסים והחזרתי, ביטלתי אוברקלוק עדין שהיה - עדיין זה ככה. בפוקס זה עולה, נתקע שוב ושוב חוזר... מה הבעיה? נתקלתם? (לוח אסוס P5WD2, כרטיס מסך X850 GTO ).

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. ניסינו להתקין דרייברים וזה לא עובד! עם זה יעזור (ואין לי ניסיון בדברים האלה) כתוב על האריזה PCI to USB 2 Host Card והחבר שלי משתמש במחשב עם WINDWOS 98 ( אולי צריץ להוריד עדכון ל-98 כי הוא לא תומך ב-USB 2?). בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים