תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הסיפור שלי קצת ארוך כי אני רוצה לתת לכם את כל הפרטים מקרה ממש ממש מוזר יש לי 2 כוננים קשיחים, אחד 300G שהוא הראשי עליו יושב הווינדוס השני 500 G שבעיקר שם יושב רוב החומר והוא הארדיסק הפעיל אתמול התחלתי לבצע סדר הארדיסק הגדול, מחקתי המון חומר, התחלתי להתקין מכונות וירטואליות ב VMWARE ולאחר התתקנה שהתחלתי לעבוד עליהם פתאום קיבלתי שגיאה שהוא לא יכול להפעיל את המכונה הוירטואלית. נכנסתי למחשב שלי ולא ראיתי את הכונן קשיח עשיתי ריסטרט למחשב, ראיתי שהכונן חזר למחשב שלי, התחלתי לעבוד שוב עם הכונן הנ'ל, ועוד פעם קיבלתי שגיאה.... התחלתי שמוע את הכונן מתאמץ ואז "נופל" ששומעים את הסיכה נתקעת... ביצעתי בדיקה של תוכנה HDD למצוא סקטורים פגומים. ולאחר הלילה באמת ראיתי שיש 23 א…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 ויש לי קובץ שזה סרט בפורמט AVI איך צורבים אותו על DVD דרך הווינדוס ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום שמתי לב שכשהמחשב שלי חוטף מכה (בטעות מהכסא) או זעזוע, הוא עושה ריסט אוטומטי. האם זה תקין? אולי מערכת הגנה או משהו? אשמח לדעת לוח אם: אסוס MAXIMUS VI HERO http://www.asus.com/Motherboards/MAXIMUS_VI_HERO/
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום בבוקר כשהדלקתי את המחשב ואת המסך, אז המחשב נדלק אבל המסך לא, היה כתוב NO SIGNAL ואז נורית המסך נהייתה בצבע כתום והמסך היה שחור,בזמן שהמחשב דולק לחצתי כמה פעמים על כפתור הPOWER של המסך אבל עדיין המסך לא נדלק. שכיביתי את המחשב ואז הדלקתי בחזרה אז המסך נתן תמונה כמו תמיד. יש לי כרטיס מסך אונבורד ואין לי אפשרות לנסות עם כרטיס מסך אחר כי הלוח אם שלי מדגם MSI 945GZM3 יש לו יציאת PCI EXPRESS LITE X4 שזה אומר שהוא תומך רק בכרטיסי מסך ישנים מאוד של MSI. המסך מחשב הוא מסך LCD. יש למישהו מושג למה זה קורה? המסך מחשב עדיין באחריות ככה שנראה לכם שזה סיבה מספיק טובה בשביל לקחת אותו לבדיקה? יש לציין שזה פעם שלישית שזה קורה לי. אני לחוץ בגלל שאני מוכר את המסך הזה והיום צריך לבוא מישה…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, מחשב נייד של HP שאני מחבר כבל HDMI ממנו לטלוויזיה, יש תמונה אבל אין סאונד. אציין שכמובן הכבל תקין ונבדק על מכשירים אחרים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מצלמה דיגיטלית של קנון PowerShot SD110\IXUS IIs (הIXUS זה השם החדש של הסדרה, או משהו כזה, אני די בטוח שככה קוראים לדגם הזה עכשיו) וניסיתי כבר להעביר תמונת JPG בגודל שהמצלמה מצלמת בו לכרטיס SD, ויכלתי לראות את התמונה בצג של המצלמה. (זה היה סקרינשוט מאיזה משחק, לצורך העניין). עכשיו, חשבתי, שלמה לא לנסות את זה גם עם וידאו. השאלה היא, איך לעזאזל אני ממיר סרטים\סרטונים\משהו כזה לפורמט שהמצלמה משתמשת בו. העלתי קובץ קטן שצולם ע"י המצלמה, אני משער שזה יעזור כדי לבדוק איזה פורמט זה בדיוק. http://planet.nana.co.il/dcstealth/MVI_0275.AVI תודה מראש כמובן למי שיצליח לעזור אחרי שקראתי הבנתי שלא הייתי מספיק ברור: המצלמה, מן הסתם, לא מסוגלת לנגן כל קובץ AVI שאני אתן לה. ואנ…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפני כמה חודשים מחשב חדש היום נתקלתי בהודעה מוזרה של המערכת אני משתמש בווינדוס 7 32 ביט בהתחלה חשבתי שזאת איזשהי תקלה חד פעמית אבל ההודעה חוזרת. בנוסף בהפעלת המחשב גם מופיעה לי הודעת BAD על ההארד דיסק ומאפשר לי להפעיל אחכ את הווינדוס באמצעות F1 . גיביתי את כל המחשב ככה שלפחות אני לא אהיה מופתע אם הוא יהרס לחלוטין. מה לדעתכם אני צריך לעשות לפנות לקבלת כונן קשיח חדש? היצרן הוא WD 10EARS-00Y5B1
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ניסיתי היום להוסיף כרטיס זיכרון למחשב שלי...ו HD נוסף בעת ובעונה אחת המחשב עומד כבוי בדרך כלל...מדליקים אותו אחת לשבוע כשהתחלתי את המחשב >> הכל נדלק כל המאווררים עובדים לרבות של כרטיס המסך. ולא היה אות במסך הכוונה של DATA כי המסך מזהה כמנתקים את הכבל!!! או מחזירים יש חיווי של נורה כיביתי(מתח ראשי בספק) - ניתקתי את כרטיס הזיכרון הנוסף ( יש כבר 2 של 2G וניסיתי עוד 1G - שניראה לי שזו בעיה בפני עצמה) הדלקתי = כל המאווררים עובדים - אין אות הוצאתי / הכנסתי זיכרונות + מגעי HD + כרטיס מסך + כל מה שתרצו לרבות ערוצים נוספים בספק.... אין אות DATA אבל המסך מזהה אם המחשב מחובר או לא - יש נורת חיווי ניסיתי גם להחליף כרטיס מסך וכבל מסך.....אין אות DATA בניסיון האחרון ( אני חוש…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי מחשב ישן למדי: P4-3.2G לוח 915G (תושבת 775) ספק HEC-300W AR-TF כרטיס מסך NVIDIA 7300GS עד היום עבד ללא כל תקלה אך כעת פשוט לא מגיב לכפתור ההדלקה: * נוריות לוח האם דולקות (ליד חיבור ה-)24PIN * כל שאר המחשב מת (כל המאווררים עומדים, נוריות LAN כבויות) * החלפה בספק חדש מהקופסה לא שינתה במאום. * מהספק הקיים נשמע מעין קול דק של חריקה עם החיבור למתח. * אין התחממות או ריח שרוף. המלצות/רעיונות? תודה, גונן.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחי יש מחשב עם הארד-דיסק SATA יחיד והוא רצה לפרמט אותו, אחרי שהתגלו מס' בעיות תוכנה. אני מנבה לעלות את הווינדויס דרך ה- CD, אבל הוא לא מזהה את ההארק דיסק משום מה. ניסיתי להחליף חיבור SATA, אבל זה לא עוזר. מעבר לזה, אני כבר לא מצליח להעלות את הווינדויס, הוא כל פעם מראה לי מסך כחול. מה לעשות - יש מתח להארד-דיסק רק שיש לי הרושם שהמחשב לא מזהה את הארד-דיסק... לוח אם: ABIT NF-S, ביוס - Phoenix Awardbios
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משום מה בזמן האחרון הכונן של ה CD נפתח באופן רנדומלי ואין לי ממש רעיונות בנושא... זהו צורב של סמסונג יש לי עוד כונן של DVD והוא לא עושה לי שום בעיה למישהו יש רעיון?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לפני כשבועיים קניתי כרטיס מסך חדש לשדרג מ 760 TI GFORCE לREDON 460 RX 4G החלפתי את הכרטיסי מסך הכל עבד.. לפני כמה ימים אני מגיע הביתה מעבודה והמחשב שלי נמצא במצב של סלייפ מוד ישן כמו תמיד (אני לא סוגר את המחשב בבית בכלל) ניסיתי להעיר אותו בתזוזות של העכבר הוא לא נדלק,לחיצה על רווח או אנטר גם לא עזר המחשב לא נדלק עשיתי רייסטרט המחשב עלה ללוגו של הווינדוס ולקראת סוף הטעינה פשוט המסך ניהיה שחור והנורית מהבהבת של המסך הוא רושם NO SIGNAL ונכנס לסלייף מוד ואני שומע את הוינדוס עולה אבל כבר בלי מסך הוא שחור...עכשיו אם אני נכנס דרך SAFE MODE המחשב עולה בצורה תקינה ו עובד ב SAFE MODE אם אני נכנס לdevice manager ו עושה DISABLE לכרטיס מסך הווינדוס עולה נורמאלי בצו…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כל פעם שאני מפעיל את המחשב עולה לי האתר הזה ואין לי מושג איך אני מוריד אותו. יש לי אנטי ווירוס נורטון 360. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב, אתמול הייתי צריך להחליף גוף קירור למחשב מאחר ולקודמו המאוור התקלקל ולא היה אפשר לאלתר משהו שיתלבש על אותו גוף קירור. אז קניתי חדש. פירקתי את הלוח מהמארז לעבודה נוחה יותר, פירקתי את כל הקליפסים ומה שצריך..ניקיתי את הליבה של המעבד מהמשחה הקודמת, שמתי חדשה, שמתי את הגוף קירור והידקתי אותו כמו שצריך. הכל כמובן בעדינות, אם הייתי שובר משהו לא הייתי בא לפה.. החזרתי הכל למקום, חיברתי את החשמל בחזרה ללוח אם וניסיתי להדליק. המחשב נדלק, לא משפיע שום ציפצוף. אבל מה? אין פלט למסך. הוא מחובר למסך בחיבור DVI, והמסך פשוט לא נדלק. המסך תקין, בדקתי, WII שמחובר אליו ב VGA עובד פנטסטי. ניסיתי אולי לגלות אם המחשב עלה גם והגיע למסך הנעילה של הווינדוס וניסיתי ללחוץ עם הע…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת - יש דיסק בכונן הדיסקים אך המחשב לא מגיע למסך שבו הוא מבקש ממני ללחוץ על מקש כלשהו כדי לקרוא מהדיסק. יש מסך שחור כלשהו, מסך של הBIOS, מסך שחור נוסף לכמה שניות ואז עולה הווינדוס (שמבקש סיסטם ריפייר ולא מצליח לתקן אותו). כונן הדיסקים מוגדר כראשון שעולה (והוא מזוהה כמובן). אם זה משנה הוא מתחבר בIDE (כונן הSATA שיש לי שם שבק חיים בערך.. בעיה לפעם אחרת). אפילו איפסתי את ההגדרות של הBIOS. מה אני מפספס פה? (אני מחפש פתרונות לבעיות הנוכחית ולא דרכים לעקוף אותה..)
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים לאחרונה רכשתי מחשב של Dell Inspiron מסדרת 7559-67001G2HGUW1 מפרט מצורף בתמונה למטה. הרזולוצייה מוגדרת על 2160*3840 ו 30p הרץ. ( מצורף גם תצלום של המפרט של הכרטיס גרפי). במסך רואים מצוין אך בהפעלה של תוכנות מסוימות ( מצורפת תמונה ) הרזולוצייה לא מותאמת לגודל המסך והממשק של התוכנה מוצג ברזולוצייה קטנה מאוד (מצורפות תמונות) לאחר פניה לתמיכה טכנית של Microsoft ושל Nvidia לא הצלחתי להתגבר על הבעיה, התומכים של מיקרוסופט ניסו לשחק עם הגדות התצוגה ולשנות DPI אף לשווא התצוגה נותרה קטנה, חלקם אמרו שזה בעייה נפוצה במסכים 4k וצריך לפתור אותה לפי הוראות היצרן Dell ,שגם אצלו לא מצאתי מענה לבעיה הזו. אשמח אם תוכלו לשפוך אור על הנושא ולסייע. התקנתי דרי…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים , יש לי עכבר Microsoft - Wheel Mouse Optical שקניתי לפני כחודשיים . מההתחלה הוא התחיל לזייף - לרקד קלות על המסך , לסרב לעזוב נקודה מסויימת - רק לאחר משיכה חזקה של העכבר לכיוון הרצוי הוא מואיל בטובו לזוז וכו' ... חשבתי לתת לו זמן "להתרגל לשטח" אבל נשאר בשלו .. :AR15: התופעה קטנה כאשר אני על משטח בעל צבע אחיד אבל כאשר המשטח צבעוני אין לי סיכוי לשלוט על העכבר . הורדתי את הדרייברים הכי חדשים , וזה עדיין לא עוזר , מה אפשר לעשות ?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי עכבר אופטי MICROSOFT INTELLI EXSPLORER 1.0A הוא מתחבר דרך USB והשבוע הוא חזר לעשות בעיות, להתנתק ולכבות כך שהפתרון החידי שפותר את זה הוא לנתק אותו מהמחשב ולחבר מחדש. הבנתי שיש אפשרות לפתוח את העכבר ולהלחים את החוטים שלו מחדש, אני אשמח אם מישהו יסביר טיפה יותר בפירוט מה צריך לעשות
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני חווה איזושהיא בעיה כבר הרבה זמן שמתחילה לעלות לי על העצבים. לפני שנה וחצי - שנתיים קניתי את המחשב הבא: intel e5200 Gigabyte 73PVM-S2H 1x2G DDR2 800 (סטיק אחד) מהיום שהוא נקנה אני ממש לא מרוצה מהמהירות שלו. גם אחרי פרמוט נקי (WINDOWS 7), אני מרגיש את המחשב זז באיטיות שאופיינית למחשבים ישנים ממנו בהרבה. סתם לדוגמא התקנתי WINDOWS 7 על מחשב עם מעבד E2180 (מעבד חלש די משמעותית) והWINDOWS פשוט טס. אני חושד שאולי אחת הסיבות זה שיש לי סטיק אחד של זיכרון ולכן הם לא עובדים בDUAL (אני יודע שהתוספת ביצועים היא כמה אחוזים בודדים, פשוט אין לי רעיונות אחרים). אני מבין שזו שאלה מאוד כללית, אבל אני אשמח אם מישהו לפחות ייתן לי כיוון. תודה מראש,
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה באחד המחשבים בבית צצה לה בעיה. המחשב עושה BOOT ומגיע עד לשלב שבו ישנו הלוגו של Windows והוא מנסה לטעון - ואז נכבה. לא Restart אלא נכבה. כיבוי מוחלט. אם אני מנסה לעלות ב-Safe Mode אז הוא מצליח לעלות. והוא יכול להשאר פתוח כמה שבא לי.(וסרקתי לווירוסים, NOD32 אומר שאין) בדקתי ב-BIOS, הטמפ' תקינות... למישהוא יש מושג מה הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי לוח b75m-d3v שהוא DUAL BIOS. ה MAIN BIOS פגום פיזית. אם אני ישים את ה Backup Bios במקום ה MAIN, הלוח יעבוד כרגיל? (תהיה גישה לביוס, אפשר יהיה לעדכן וכו') בתיאוריה נראה שיעבוד, אך אשמח לתגובות מאנשים שעשו זאת פיזית. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, זקוק לתוכנה חינמית לבדיקת חומרת מחשב באופן מקיף ויסודי. הסיבה לכך היא הופעת מסכים כחולים באופן תדיר למדי. התוכנה צריכה להיות מופעלת מה-CD בעת איתחול המחשב. תודה מראש,
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין תוסף, אבל כל פעם שאני גורר אותו לדף של התוספים זה כאילו פותח את החלון שבו אני אמור לאשר או משהו, אבל לא באמת מראה לי אותו. אני לא יכול ללחוץ על שום דבר אחר, כמו שיש חלון שפתוח וכל פעם שאני לוחץ על משהו זה עושה את הצליל הזה שיש משהו אחר שפתוח והדרך היחידה לחזור למצב רגיל היא alt+f4. ניסיתי להתקין את התוסף ישר מהחנות ואני מקבל את אותה תוצאה. למה זה קורה ואיך אני מסדר את זה? נ.ב. מדובר בתוסף של IDM
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס גיפורס 4 כמה אפשר לגבות עליו כולל התקנה ? רציתי להתייעץ אתכם ! 64 MB תומך ב DirectX 7
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מסך מרצד בעת צפיה בסירטונים בפייס בוק דפדפן כרום ביטלתי האצת חומרה Win 7 תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-