עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ElPelado,

שלום לכם לפני כשבוע פגע ברק בבניין שלי ונשרפו כמה דברים. ביניהם המחשב. כלומר הוא לא נדלק. לפני כחמש שנים פגע גם ברק ונשרפו העכבר, מקלדת, מצלמה אינטרנט, ספק וכפי מה שחנות המחשבים אמרה, הלוח אם גם. ממה שהצלחתי לבדוק עד כה, רק המצלמה נשרפה ולא המקלדת או העכבר. ברור לי שהספק נשרף... אבל איך אני יכול לבדוק בעצמי אם הלוח אם נשרף גם, מבלי לשלם לחנות מחשבים שאחר כך תגיד לי שזה כן נשרף כדי שאני אשלם להם איזה 1000 ש"ח? ממה שרואים, שום קבל לא התפוצץ או נזל חומר כלשהו החוצה... האם אפשר להסתמך על זה או שחייבים לחבר ספק חדש ולבדוק? תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by erez213,

בחלק שמחברים למחשב (העגול הזה), אז יש בפנים חוט דק (מנחושת אני חושב), והוא אכשהו יצא לי משם, אז עכשיו כשאני מחבר את המטען למחשב הסוללה לא נטענת, אבל מצד שני היא לא מתבזבזת, כאילו החשמל הולך רק למחשב ולא לסוללה. בקיצור, מה אני עושה כדי לסדר את זה? יש לי אחריות בתוקף למחשב, השאלה אם זה מכסה גם את זה? ואם לא אז צריך להחליף את כל המטען או רק לתקן את זה איכשהו? תודה רבה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Demagh,

המפרט הוא: מעבד:Intel Pentium 4 Northwood 2.6c HT לוח אם: Asus P4P800 Deluxe זיכרון: 1GB DDR400 כ.מ. FX5200 המחשב נדלק, מאווררים מסתובבים וגם הכונן הקשיח, אך מסרב לעשות פוסט. בדקתי שוב חיבורים, חיבורי חשמל, עשיתי ריסט ל CMOS. מה הלאה, לפני שמתחילים לבקש מחשבים ישנים של חברים ולפרק אותם?

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by CaRTeR,

אהלן חברה אז ככה יש לי הרדדסיק 4 גיגה שישמש למטרת מודינג של חלון ..... אבל לפני שאני עושה עליו תמוד אני רוצה שבמקום שיהיו לי שתי מחיצות למשל :\E ו :\G שיהיה לי רק אייך אני עושה את זה ?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Daniel Amar,

שלום, המאוורר שלי מרעיש ואני לא מצליח למצוא את הגורם. פירקתי את המכסה התחתון וניסיתי לנקות עם ספריי לניקוי- לא עזר. למישהו יש רעיון?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. יש לי לוח אם של P2, ויש בו רק 2 שקעים של מאורר, אחד ליד המעבד (תפוס) ואחד ליד כרטיס המסך (פנוי). למארז שלי אין מאורר ולכן פירקתי מאורר מספק כח הרוס ואני רוצה לחבר אותו למארז. 2 אופציות לפני: א. להשיג חוט ארוך עם חיבור מתאים ולחבר את המאורר המפורק ליציאה שיש לי ליד כרטיס המסך. ב. לחבר את המאורר לספק כח (הוא משהו כמו 250W, ישן וג'נרי), ושוב על ידי שאמצא חיבור מתאים. השאלה, בעיקר לאופציה השניה: איך אני מוודא שהמאורר לא יישרף לי מהחשמל שיקבל מהספק כח? (או מהלוח אם)?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by fkdskate,

שלום רב!!! במזן האחרון שמתי לב שהמחשב שלי התחיל להתקע ,וזה לא היה כך!. ואני מאמין שזאת בעיה שכרטיס הזכרון הפנימי שלי,אך כמובן ..רציתי להתייעץ עם מומחים . כיצד אני יכול לבדוק עם זה קשור לזיכרון פנימי, וכיצד אני בודק אם זה לא ווירוס או משהו,יכול ליהיות שזה לא תקיעת המחשב מעומס,אך בגלל זה נכנסתי לפה ושאלתי אותכם. ------------- יש לי מחשב פנטיום 4 ,1500 מגה-הרטז כרטיס זכרון 256. אני לא יודע מה לעשות אנא עזרו לי ,תודה!

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. בבקשה תעזרו!! הוצאתי את המעבד סלרון 366 מגה הרץ שעובד במחשב השני בסלון כדי לבדוק פטניום 3 500 על לוח שאני יודע שתומך בו והמחשב לא פעל, החזרתי שוב למעבד שפעל איתו (הסלרון) והמחשב לא עובד, לא מעלה אפילו תביוס מה עושים??? לא יכול להיות הרי שזה נשרף כי הוא עבד לפני דקה והוצאתי שהמחשב היה מכובה

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by glior,

שלום, המחשב שלי נשבר(המסך שבור לגמרי מפורק מהלפטופ), אבל נידלק המחשב. יש לי בהרדיסק תיקיות שאני צריכה. יש דרך להעביר את הנתונים? בבקשה דחוף. תודה.

10. Started by chichy,

שלום אני עובד תחת WIN XP. יש לי התקן לא מזוהה. אם תוכלו לעזור לי במציאת תשובה לאיזה התקן מדובר? אגב, ההתקן, לפי מה שכתוב, מחובר דרך LPT שאצלי מחוברים אליו סורק, ומהסורק יש כניסה למדפסת.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by ItachiSan,

שלום, יש לי בעיה של מסכים כחולים בוינדוס 7 32bit. יש לי על המחשב גם ויסטה והיא פועלת בסדר. המחשב עצמו בן שנה נראה לי ולא עשיתי OC. המסכים הכחולים מופיעים באופן רנדומאלי, בד"כ כשמחשב חוזר ממצב שינה אבל הם יכולים גם להופיע סתם כך באמצע עבודה. יש מצב שיום אחד יהיו לי 10 מסכים כחולים אחד אחרי השני ושאחר כך ששבוע לא יהיה מסך כחול אחד. לפי התוכנה BlueScreenPreview הבעיה היא בדרייבר ntkrnlpa.exe ות'כלס נגרמת בגלל בעיה בצריכת חשמל של הכרטיס רשת כשחוזרים ממצב שינה או משהו כזה. ניסתי לבטל את האפשרות שהכרטיס רשת יוכל להעיר את המחשב ממצב שינה ושנייה אחרי זה קיבלתי מסך כחול. ניסתי גם להתקין את ה 7 מחדש ולעדכן את כל הדרייברים אבל זה לא עזר. השגיאה שמתקבלת היא תמיד: 0x0000001A. לפי גוגל…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by HellWarrior,

שלום לכולכם. לפני כשבוע קיבלתי את מסך הLCD שלי Hyundai 17Q, אבל יש בעיה אחת....אני לא מצליח (פיזית ) לייצב אותו, אני מתכוון, ליישר את המרקע עצמו, אני מפחד להשתמש בכח כדי לא להזיק ולא מצאתי שום כפתור או משהו שומדע ממנו להיות במצב ורטיקלי ולא הוריזנטלי ולא רשום כלום באתר וההוראות שבאו עימו. מישהו נתקל בבעיה הפטטית הזו או שמע עליה ויכול לעזור לי ? כרגע החזרתי אותו לקופסא בינתיים חח תודה רבה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by maorcohen1991,

הורדתי משחק ואני רוצה לשנות את הרזולוציה וזה לא מתאפשר לי .. הוא רושם לי "שצריך לגעת בהגדרות של הכרטיס שייתן אפשרות לגעת בהגדרות הרזלוציה / איכות התצוגה". עזרה בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by motorishta2,

ערב טוב. כבר כמה פעמים אני מקבל שגיאה בהעברת קבצים שמשקלם עולה על 5 ג'יגה בדרך כלל, עם דיסקים חיצוניים שונים לרבות 2.5, זה כבר הדיסק הקשיח השלישי שאני מחבר על מנת להעתיק סרטים לחברים, ומידי פעם אני מקבל את השגיאה הבאה. אני שולל פגם במערכת ההפעלה כי עברתי לפני שבוע מ-7 ל-8. הפעם מדובר בדיסק חדש לגמרי של Transcend StoreJet 25H3 1T.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by nadav_g,

שלום יש לי מחשב עם דיסק קשיח אחד S-ATA ועכשיו חיברתי לו עוד אחד שהוא P-ATA בכל מיקרה שמדליקים את המחשב מופיעה לי הודעה NTDLR is mmising please restart אחרי ריסטרט המחשב עולה רגיל מה הבעיה? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. בזמן האחרון המחשב שלי נתקע בלי שום התראה מוקדמת, כאשר על המסך בחלקו העליון בלבד מופיעה שורה של פסים ירוקים דקים מאוד. מאותו רגע המחשב פשוט קופא ואין שום אפשרות לגעת לא בעכבר ולא במקלדת אלא לעשות ריסט. ???

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by trxman,

אני אחרי פירמוט -- > התקננתי כל הדרריברים אבל כל מה שאני מחבר ל USB המחשב לא מזהה אותו !!! וזה בעיה כי הכרטיס קול שלי הוא חיצוני והוא מתחבר דרך ה USB אז אין לי סאונד בגלל זה מישהו יודע מה אפשר לעשות ?? תודה מראש לכל העוזרים

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. - נייח או נייד? נייח - מערכת הפעלה: WIN 7 -64 BIT - תארו את התקלה בקצרה, במידת הצורך הוסיפו תמונה. כשאני מחבר DOK לחיבור הקדמי (באחורי זה לא קורה) האינטרנט מתנתק לי וזה מחרפן כי אני צריך עבודות בDOK ואני לא יכול לחפש באינטרנט דברים באמצע. (אני מחובר עם מתאם רשת USB) - מתי החלה התרחשות התקלה? מזמן - האם בוצעו שינויים כלשהם בתוכנה/חומרה? לא יכול להיות שאני צריך להחליף לוח אם?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. היי, משום מה לאחר בחירת הSYMBOLS בWINDBG לא ניתן לפענח את הקובץ, אשמח אם תוכלו לסייע. מדובר על W7 X86 נ.ב : בדיקת הדיסק הקשיח עברה ללא בעיות , גם MEMTEST. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by gogogo455,

שלום הייתי רוצה עזרה בהגדרות הביוס אני לא מבין ממש במחשבים אז לא לדבר בבקשה בשפה מתקדמת אבל בכל מקרה אשמח אם מישהו יעזור לי לבחור את ההגדרות הכי טובות למערכת שלי תודה לעונים.

21. Started by LoopXXX,

המאורר חדל לעבוד. יש איזשהו משהו שאפשר לבדוק איתו אם המאוורר הלך או שפשוט לא יודע השתנה משהו אולי בביוס אולי באיזה תכונה? לא התעסקתי בביוס אבל לפעמים יש באגים משןם מקום אז... בכל מיקרה איזה מאוורר כדאי לשים במקומו? מהחנות נאמר לי שכל 120 יהיה טוב אבל אני רוצ לאחד שדוחף אוויר בכמות לפחות כמו של מוג'ן המקורי.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום רב, עזרתכם תתקבל בברכה. אני חדש כאן ואני מקווה שאני עושה את זה נכון. ברשותי טאבלט בעל מקלדת נשלפת עליו מותקן WINDOWS 10 HOME EDITION בשם ACER ASPIRE SWITCH 10 SW5-012 בכל פעם כשה-WIFI דולק, ה-BLUETOOTH מתנתק (בין אם זה אוזנייה, רמקול, מקלדת וכו'). בהתחלה חשבתי שה-BLUETOOTH פשוט מתנתק אקראית, אך גיליתי זאת לאחר שכיביתי והדלקתי את ה-WIFI כמשחק, לראות מה יקרה. בכל פעם כשה-WIFI כבוי, ה-BLUETOOTH נשאר מחובר כל הזמן. בנוסף העירו לי שמדובר בבעיה בדרייבר של מכשירי ה-BT אבל מדובר במדיות מוזיקה (רמקול נייד AC BTS-F7 ואוזניות sennheiser HD4.40) שהם לא זקוקים לדרייבר. בנוסף ניסיתי להתקין מחדש ולשחק עם ההגדרות הקיימות במנהל ההתקנים …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי מחשב שבניתי לפני פחות משנה. זה מחשב עבודה בבית שעובד קשה בתלת מימד כל יום. בגלל זה קשה לי לנתק אותו לכמה ימים ולתת אותו לאיזה מעבדה, אני צריך להמשיך לעבוד איתו כל הזמן אבל אני צריך עזרה.... לפני כמה ימים, זה התחיל אחרי כל מני עדכונים שעשיתי לתוכנות כבדות שאני עובד איתם (אני חושב), או אולי שזאת בעיית חומרה בכלל, אני לא מומחה גדול. כל מני תוכנות כמו CATALYST ו SKYPE ,WINFASTלא נפתחות לי בכלל ולא מגיבות כשאני מנסה להפעיל. כל סרט שאני מנסה לראות בכל פורמט, ישר נסגרת התוכנה שלו (וניסיתי כמה תוכנות שונות) תוכנת תלת מימד שאני עובד איתה נסגרת לי כל הזמן לי סיבה מוגדרת. מעבר לזה, כל פעם כשאני מנסה להכנס לתוך SAFE MODE, הוא מגיע למסך WELCOME, ואז עושה ריסטרט. עשי…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. כרטיס מסוג readeon 9250 יושב על לוח של פנטיום 3 ענתיק, עם AGP במיהירות X2. \= (צ'יפסט של via, אם זה עוזר במשהו) הכרטיס מחליף GEFORCE2 ישן, ששבק חיים, ואחרי פירמוט והתקנה נקיה לחלוטין, התקנתי את הדריבר (קאטאליסט) הכי מעודכן. הבעיה מתבטאת בצורה של ריסטים רנדומאלים כשהתצוגה קופאת, או בצורה של "שגיאת vpu recorder" שאם אני תופס את מי שהמציא את זה, אני מכניס לו מלט לנחיר. בנתיים אני מתאגרף עם המגירה. איך אני מפסיק את התופעה הזאת שעלתה לי בבריאות ובמגירה חדשה לשולחן? מה האפשרויות שעומדות בפני? כדאי להחליף את הכרטיס? אודה למי שיעזור לי בשעתי בקשה זו.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by gogogo455,

רק רוצה לדעת מה זה ואם שווה להחליף לזה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים