עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Hamudi Gufa,

שלום חברים יש לי מחשב נייד אסוס 750gb ו 24 gb ssd השאלה אם אני יכול להתקין את הווינדוס על ה 24 gb אם כן איך אני יכול לעשות את זה תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by SweeT_EviL,

בלי שום סיבה מיוחדת העכבר נכבה ונדלק לעיתים תכופות באמצע משחק בCS(בזמן האחרון לא יצא לי לשחק בעוד משהו), עכשיו זה קרה גם כמה פעמים בוינדוס עצמו.. מה נראה לכם הבעיה? MX518

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by רקיע,

יש לי ווינדוס 7 ויש לי קובץ שזה סרט בפורמט AVI איך צורבים אותו על DVD דרך הווינדוס ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Aviram Tavor,

שלום יש לי מחשב ישן בן 8, עומד בערך שנתיים ללא שימוש. הייתה לו בעיה שהיה נכבה לפעמים כשהמארז היה מקבל מכה קלה (לדוגמה אם מניחים עליו משהו), וחוץ מזה היה איטי- למשל המוזיקה היתה מגמגמת אם פותחים דף אינטרנט. חשבתי להשמיש אותו בתור מחשב משני, כרגע אני עם מק וחסר לי ווינדוס פה ושם. יש בכלל טיפול כזה שמרענן את המערכת? אולי אצטרך להחליף חלק מהרכיבים? המפרט- intel dual core e8400 זיכרון 4gb ddr2, 800 כרטיס מסך ati hd4850 לוח אם X48-DS5 gygabite כונן קשיח של WD אשמח לעצתכם תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Adun,

שלום שמתי לב שכשהמחשב שלי חוטף מכה (בטעות מהכסא) או זעזוע, הוא עושה ריסט אוטומטי. האם זה תקין? אולי מערכת הגנה או משהו? אשמח לדעת לוח אם: אסוס MAXIMUS VI HERO http://www.asus.com/Motherboards/MAXIMUS_VI_HERO/

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. בימים האחרונים נתקלתי בבעיית ריצודים במסך הטלוויזיה שמחובר למחשב בעת שידורי סטרימינג -הכוונה לפס שקוף שנמשך לרוחב כל המסך עולה ויורד מלמעלה למטה וחוזר חלילה מדובר בטלוויזית lcd samsung- במסך מחשב עצמו רואים את השידור חלק ללא ריצודים (אבל אני מעדיף לראות בטלוויזיה) הקו הזה מופיע רק בשידורי סטרימינג (למשל, שאני רואה סרט מהמחשב או גולש באינטרנט תוך כדי צפייה במסך טלוויזיה אין שום בעיה) המחשב והטלוויזיה מחוברים בנקודות חשמל שונות ומרוחקות כ-4 מטרים זה מזו ניתקתי גם את הממיר וזה לא פתר את הבעיה הסרתי והתקנתי מחדש את נגן הפלאש בגרסתו האחרונה, כמו כן עדכנתי דרייברים של כרטיס מסך (9800 gtx ( נתון נוסף- טלוויזיה מסוג hd ready רזולוצייה שאני עובד במחשב בחיבור (dvi to hdmi) הי…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. קניתי מחשב חדש אם הארד דיסק חדש sata2 wd 200gb יש לי הארד דיסק ישן שאני רוצה לחבר למחשב רק כדי להאביר מידע הישן הוא 160GB איך אני יכול לחבר את הישן למחשב החדש כי הכבלים לא מתאימים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. מדובר על לוח GIGABYTE Z77X-D3H. צירפתי תמונה שממחישה את התופעה. לא מצאתי פיתרון ברשת.. אשמח אם תוכלו לעזור.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Big_White,

איך מוצאים את מקור הבעיה? :s05:

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. זה המפרט: Abit NF7-SL rev.2.0 Mobile AMD 2500+@3600+ (2405mhz) 12x200@1.875v Vantec AeroFlow 4070 + Nanoterm Blue 2x512 Dual Channel PC3200@400mhz Western Digital 800JB PATA Western Digital 1200JD SATA Spphire Radeon 9800 Pro@Stock 380\680 Creative SB Audigy @ 5.1 Through Sony STR-DB840 TEAC W552E 52x24x52 AOpen DVD 48x16 SF2 - 80mm Fan - In Generic 80mm Fan - Out Generic 120mm Fan - Out CrystalFontz LCD 4x20 Compucase MidiTower 6919 Black זה כתוב ומפורט גם ב"מפרט המחשב שלי" בצד. הספק הוא הרי HEC 300W שמדדו ומצאו שיכול לעמוד גם ב 350W~ האם אני דורש ממנו יותר מדי ? (שימו לב ל OC, סנדרה טוענת לצריכה של 115W רק מהמעבד)

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום, המחשב שלי החל בתקופה האחרונה לכבות את עצמו. מדובר במחשב בן 3 שנים - AMD ATHLON 64 5400 ליבה כפולה. אמנם מחשב ישן אבל הוא עובד בצורה מהירה ומעולה (אינטרנט זה השימושים שלי), ואני לא מעוניין להחליף אותו. התקנתי את התוכנה speedfan ואני רואה שהמעבד מגיע לטמפרטורות לא הגיוניות של 70-80 מעלות וברגע שהוא מטפס ל-110 מעלות אז הוא נכבה. פתחתי את המחשב, והמצב נראה טוב בפנים - אבק אין, שני המאוררים (של המעבד והמארז) עובדים בצורה מלאה ותקינה. מה יכולה להיות הסיבה להתחממות? ומה אתם ממליצים לי לעשות? תודה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by NesheR16,

האם, ואיך ניתן לפצל מחשב אחד ל2 עמדות עבודה נפרדות? כל דרך יצירתית תתקבל בברכה המטרה היא לפצל מחשב ל2 מקלדות, 2 עכברים, 2 מסכים, ושכל אחד מהם יעבוד על יוזר משלו או אם יש דבר כזה אפילו על מערכת הפעלה נפרדת? (מעדיף להמנע מזה). לא התעסקתי עם זה, ומאמין שזה לא אפשרי אבל מעדיף לשאול עוד אנשים, תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום. אני מנסה לפרמט את המחשב של דודתי. מה שיש לה שהמחשב עולה ולא נכנס לווינדוס. כאילו אחרי הטעינה של המחשב הוא פתאום מפסיק לעבוד. יש אפשרות להכנס למסך הביוס. נכנסתי ולא מצאתי שם את האפשרויות בחירה/בחירה שהמחשב יטען ישר מהדיסק של הווינדוס. זה מה שכתוב בעמוד של הביוס. bios fenrures serup 2A7G9KPNJ. יש לי תמונות של העמוד שצילמתי בפלאפון אם יהיה צורך.. אודה לכם על עזרה. תודה מראש. למי שלא הבין- אחרי הטעינה המחשב לא מפעיל כלום. הוא לא מגיע אפילו למצב שרואים טעינה של ווינדוס. אחרי שהוא שואל אם אני רוצה ללחוץ על del הוא מפסיק לעבוד. אחרי שאני לוחץ על del זה מגיע לי למצב של הביוס שיש בתמונות. אין שם איך להכנס לבוט..ואני לא יכול לעשות שהמחשב יפעיל את הדיסק של הווינ…

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by MoRtZkInG,

יש לי עכבר אופטי MICROSOFT INTELLI EXSPLORER 1.0A הוא מתחבר דרך USB והשבוע הוא חזר לעשות בעיות, להתנתק ולכבות כך שהפתרון החידי שפותר את זה הוא לנתק אותו מהמחשב ולחבר מחדש. הבנתי שיש אפשרות לפתוח את העכבר ולהלחים את החוטים שלו מחדש, אני אשמח אם מישהו יסביר טיפה יותר בפירוט מה צריך לעשות

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by jfkk,

שלום מסך מרצד בעת צפיה בסירטונים בפייס בוק דפדפן כרום ביטלתי האצת חומרה Win 7 תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by steam5,

שלום, יש לי מחשב נייד של ASUS I5 דור 10 קניתי אותו לפני 3 חודשים בערך. (VIVOBOOK) לאחרונה אני מרגיש שהוא מתחמם מאוד אני שם לב שזה קורה כאשר אני מחובר עם המטען ישירות לחשמל . לדוג' כאשר אני פותח כרום עם לפחות 13 טאבים הוא קופץ ל 100 מעלות ואז נוחת ל 60 פלוס. אם אני עושה את אותה פעולה ללא מטען הוא קופץ ל65 ויורד ל 48 מעלות. מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה והאם זה משהו שאני יכול לתקן לבד לפני שאני שולח למעבדה כיוון שאני צריך את המחשב וזו תהיה בעיה מספר ימים שיהיה במעבדה. אודה לעזרתכם.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום חברים לאחרונה רכשתי מחשב של Dell Inspiron מסדרת 7559-67001G2HGUW1 מפרט מצורף בתמונה למטה. הרזולוצייה מוגדרת על 2160*3840 ו 30p הרץ. ( מצורף גם תצלום של המפרט של הכרטיס גרפי). במסך רואים מצוין אך בהפעלה של תוכנות מסוימות ( מצורפת תמונה ) הרזולוצייה לא מותאמת לגודל המסך והממשק של התוכנה מוצג ברזולוצייה קטנה מאוד (מצורפות תמונות) לאחר פניה לתמיכה טכנית של Microsoft ושל Nvidia לא הצלחתי להתגבר על הבעיה, התומכים של מיקרוסופט ניסו לשחק עם הגדות התצוגה ולשנות DPI אף לשווא התצוגה נותרה קטנה, חלקם אמרו שזה בעייה נפוצה במסכים 4k וצריך לפתור אותה לפי הוראות היצרן Dell ,שגם אצלו לא מצאתי מענה לבעיה הזו. אשמח אם תוכלו לשפוך אור על הנושא ולסייע. התקנתי דרי…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Alonleibo,

לאחרונה באחד המחשבים בבית צצה לה בעיה. המחשב עושה BOOT ומגיע עד לשלב שבו ישנו הלוגו של Windows והוא מנסה לטעון - ואז נכבה. לא Restart אלא נכבה. כיבוי מוחלט. אם אני מנסה לעלות ב-Safe Mode אז הוא מצליח לעלות. והוא יכול להשאר פתוח כמה שבא לי.(וסרקתי לווירוסים, NOD32 אומר שאין) בדקתי ב-BIOS, הטמפ' תקינות... למישהוא יש מושג מה הבעיה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by זוהר05,

שלום רב ברשותי netbook lenovo s10 ,המחשב זוחל בצורה מחרידה. לאחר פירמוט ל WIN 8.1. ביצעתי בדיקה לHD, ה S.M.R.T יצא מצוין, כמו"כ ה error scan, רק ה benchmark נראה לא טוב, האם הבעיה חד משמעית בדיסק קשיח? בנוסף אני רגיל כאשר יש סקטורים פגומים מצב כתיבה לדיסק במנהל המשימות עומד על 100% וכאן זה לא המצב, אשמח לתשובות מהמומחים. תודה מראש. מצורפים צילומי מסך.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Rockstatement10,

הורדתי משחק כלשהו מהאינטרנט בחלקים, וקבעתי שהוא יירד לכונן החיצוני שמחובר למחשב שלי ולא למחיצה של הוינדוס. בקיצור, לאחר שהכל ירד אני שם לב שהנפח ב-SSD של הוינדוס אוזל מאוד מהר ומגיע למצב שנשאר לו 1MB פנויים... איך זה? ובדקתי והקבצים נשמרו בכונן החיצוני ולא ב-SSD... סרקתי וירוסים ואין כלום. מה הבעיה? SSD תקול?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by VooDoo3,

שלום אנשים , יש לי עכבר Microsoft - Wheel Mouse Optical שקניתי לפני כחודשיים . מההתחלה הוא התחיל לזייף - לרקד קלות על המסך , לסרב לעזוב נקודה מסויימת - רק לאחר משיכה חזקה של העכבר לכיוון הרצוי הוא מואיל בטובו לזוז וכו' ... חשבתי לתת לו זמן "להתרגל לשטח" אבל נשאר בשלו .. :AR15: התופעה קטנה כאשר אני על משטח בעל צבע אחיד אבל כאשר המשטח צבעוני אין לי סיכוי לשלוט על העכבר . הורדתי את הדרייברים הכי חדשים , וזה עדיין לא עוזר , מה אפשר לעשות ?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by law89,

כמו שרשמו לי לפני כמה חודשים טובים, כנראה שהכוננים של טרנסקנד לא הכי איכותיים. לאחרונה כשאני מנסה לעלות גיבוי זה פשוט דופק לי לחלוטין את המחשב ומחייב התקנה מחדש. כשאני מעלה גיבוי ישן, הוא מצליח לעלות אותו (המחשב עובד קצת איטי). איך אני יכול לבדוק אם יש תקלה ב-SSD? ראיתי שיש כל מיני מכשירים שמתחברים למחשב באמצעות USB ואפשר לחבר אליהם כונני nvme. יצא למישהו להתנסות בכוננים כאלה?

23. Started by Idani26,

שלום לכולם קניתי לפני כמה חודשים מחשב חדש היום נתקלתי בהודעה מוזרה של המערכת אני משתמש בווינדוס 7 32 ביט בהתחלה חשבתי שזאת איזשהי תקלה חד פעמית אבל ההודעה חוזרת. בנוסף בהפעלת המחשב גם מופיעה לי הודעת BAD על ההארד דיסק ומאפשר לי להפעיל אחכ את הווינדוס באמצעות F1 . גיביתי את כל המחשב ככה שלפחות אני לא אהיה מופתע אם הוא יהרס לחלוטין. מה לדעתכם אני צריך לעשות לפנות לקבלת כונן קשיח חדש? היצרן הוא WD 10EARS-00Y5B1

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. היי, אז ככה יש משחקים שאם אני נכנס הלהם בfull screen אז המסך פשוט נהיה שחור אפור עכשיו זה לא בעיה במסך בדקתי ו זה לא שהמחשב ניכבה זה פשוט שחור אפור ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מלסגור את המחשב עם הכפתור כיבוי. חשוב לציין שאותם משחקים שזה קורה בהם אז אם אני איך שהוא מצליח להכנס אז אני מעביר אותם לחלון קטן אז זה לא קורה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by eliavozeri,

שלום לכם, יש לי תופעה מוזרה במחשב (זה לא משהו חדש אבל חשבתי שהגיע הזמן שאני אשאל), המחשב שלי קופא לעיתים בלי שום סיבה מוצדקת, לפעמים זה תוך כדי משחק לפעמים זה בגלישה באינטרנט ולפעמים זה סתם כשהוא עובד ברקע (כלומר אף אחד לא עובד עליו). בקופא הכוונה היא שאני לא יכול לעשות כלום, גם לא CTRL -ALT -DEL . המחשב פשוט לא מגיב ואני חייב לכבות אותו דרך לחיצה על restart או לחיצה ארוכה על כפתור ה-power. אין לי תוכנה שרצה ברקע שגורמת לבעיה הזאת ויותר מזה. זה גם קרה לי במחשב הישן שהיה לי. מאז החלפתי מחשב, מודם, מיקום של המחשב בבית, קניתי ספק כח שידע להתמודד גם עם שינויי מתחים (חשבתי אולי זה קשור). בדקתי את החום של המעבד וזאת לא הבעיה, עשיתי מיליון בדיקות של חומרה וניתקתי כל פעם משהו אחר…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים