עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן.. יש לי בעיה מרגיזה ביותר כבר קרוב לכמה חודשים, בכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, הוא נכבה בזמן הטעינה של מערכת ההפעלה או ממש שנייה אחרי שהטעינה מסתיימת. אותה הבעיה קיימת גם כשאני מנסה להתקין לדוגמה את המערכת הפעלה מחדש (במקרה הזה אני נתקל בבעיה הזאת גם ישר אחרי שאני מדליק את המחשב), אני מדליק את המחשב, משנה בביוס שיעלה את הCD ראשון, הדיסק עולה ובזמן הטעינה של הדיסק המחשב פשוט נכבה. אחרי שהמחשב נכבה אין אפשרות להדליק אותו אלא אם אני מוציא ומחזיר את החשמל. אם זה עוזר, מדובר במחשב נייד MSI EX623. ניסיתי אולי לחשוב שיש איזה שהיא בעיה שנגרמת בגלל הסוללה, ניסיתי עם סוללה, בלי סוללה, עם סוללה בלי חשמל, אותה תגובה נשארת. כך גם עם הCD, ניסיתי להתקין מערכת הפעלה דרך DOK והבעי…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by HiTRuN,

היי, לפני פחות מחודש רכשתי מכשיר טלוויזיה LCD של Panasonic , דגם TH-L32C4 . הכל עובד נהדר, למכשיר יש חיבור 1 של HDMI (לצערי לא בדקתי את זה) . בכל מקרה ,חיברתי את הטלוויזיה למחשב דרך כבל HDMI TO HDMI (כרטיס המסך שלי ATI Radeon HD 5800 Series) הכל עבד נהדר, גם תמונה איכותית , וגם איכות סאונד מעולה. לפני יומיים הטלוויזיה הפסיקה לקלוט את הכניסה של HDMI , החלפתי כבל , החלפתי מימיר (בנוסף יש לי HOT-HD) . כלום לא עזר , פניתי לתמיכה של Panasonic וטכנאי הגיע אלי היום . אחרי בדיקה שלו, כניסת ה - HDMI במכשיר הטלוויזיה נשרפה . כמובן שזו Panasonic, החליפו לא במקום את הכניסה. עכשיו שאני מחבר את המימר HOT-HD אני מקבל תמונה וסאונד , אבל שאני מחבר את המחשב אני לא מקבל כלום . אני …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. היי, יש לי מחשב במפרט: לוח אם: Asus P8H77-M ספק כוח: Cheiftec ctg-600-80P מעבד i5 3570 כרטיס מסך קואדרו FX - 1800 3 דיסקים קשיחים: 1 טרה של סיגייט 2 טרה של ווסטרןדיגיטל 500 גיגה סיגייט. Disk Management בכלל לא נפתח. 5 מחיצות עולות. 3 מחיצות מוצגות אבל ללא פרטים. כמה תפוס\פנוי, אם בכלל יש חומר... מאיפה להתחיל לבדוק? אגב המחשב פורמט היום ועדיין אותה תופעה... תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. צהריים טובים לכולם. יש לי HP pavilion 14 אינץ'. Model : 14-ce3002nj NVIDIA® GeForce® MX250‎ (זיכרון GDDR5 ייעודי של 4‎ GB) נקנה לפני כ - 3 וחצי שנים. התקלה : מסך מרצד. גם ב"מנהל משימות". הכל מעודכן, כרגע על win11. להכניס למעבדה ולהחליף מסך מניח שיעלה לי איזור ה700-800 ש"ח. אני מתלבט האם כדאי להחליף מסך באופן עצמאי, ואם כן היכן מוצאים? amazon ודומיו לא מצאתי. או לרכוש מחשב חדש בתקציב של 1000 ש"ח אולי יד 2. אשמח לדעתכם. נ.ב. - רכשתי את המחשב בזמנו בסכום ב4200 ש"ח ודי מאכזב לגלות שהמחשב לא שמיש לאחר 3 שנים. זה בנוסף לעוד מס' בעיות שבג…

5. Started by zabal12,

שלום ביצעתי פרמוט לDOK שלי ועכשיו המחשב לא ממש מזה אותו אני לא מצליח לכתוב אליו. ואין עליו שום קובץ . מה עושים ? עדכון : רק המחשב שלי לא מזהה את ה-DOK במחשב אחר הוא עובד רגיל

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by gal,

אז ככה:היה לי לפני כמה זמן מסך מאג דגם 770V וקניתי כרטיס מסך של INNO גיפורס 2 עם 64 מגה זכרון.אבל משום מה הם לא הסתדרו ביחד או שזה המחשב שלי גם יכול להיות.כל פעם שההרד דיסק שלי עבד או הזזתי את העכבר על פני שולחן העבודה היו רצים לי כאלה פסים מלמעלה למטה דבר מעצבן מאוד מה שניסיתי לעשות לא עזר חבל על הזמן.לאחר כמה זמן החזרתי לחנות את הכרטיס מסך. לאחרונה קניתי מסך PROVIEW שטוח חדש והוא מעולה שאלתי היא:אם אני אקנה את אותו כרטיס מסך עכשיו הוא יעבוד נורמלי לפי דעתכם? האם זה אולי המחשב שלי שלא מסתדר עם כרטיס המסך הזה?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. לאחי יש מחשב , cellron 667 וציפסט של SIS לא בדקתי עוד את הלוח אם נדמה לי של אינטל. בכל מקרה תראה שמו לו במחשב כרטיס מסך TNT 2 מובנה. כלומר לוקח מהזיכרון 32 מגה . עכשיו הבעייה היא שנכנסתי היום לביוס והיה שם Shared Memory שהיה על 32 ומשום מה שיניתי את זה ל 0 (NONE) לא יודע למה עשייתי את זה, בקיצור עשיתי שמירה והפעלתי מחדש את המחשב, ועכשיו אני רואה כל הזמן המון קווים על המסך, לא רואים כלום נורמלי הרבה קווים צהובים כאלה.. אבל אני יודע שהמחשב עובד כמו שצריך כי שאני לחוץ DEL זה משנה מסך וכאילו נכנס לביוס.. איך לעזאזל אני מוריד את הקווים האלו ומחזיר את זה למצב נורמלי, ניסיתי כבר RESET, כיבוי מחשב, ניתוק כבל והוצאת בטריה ...

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. כשהמחשב שלי נכנס למצב שינה המאווררים עדיין עובדים וזה מפריע לי . מי אחראי על זה הלו או הספק?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. איך עושים איחוי קבצים בווינדוס 7 ?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by ehudtr,

יש לי בעיה של חלונות קופצים,בין היתר מאתרים מפוקפקים. התקנתי ad block plus וזה חסם אבל לא הכל.התקנתי בנוסף superantispyware בגירסה החינמית וזה ניקה לי את המחשב אבל עדיין יש לי חלונות קופצים,מה עושים?

11. Started by Devil Servant,

שלום. מאז שקנינו לאחותי מחשב (בערך חודש) קנינו לה גם את המסך samsung 730bf,מסך איכותי מאוד. אבל מאז ששמנו אותו הוא מרצד בקטנה,ולפעמים זה ממש חמור. כמובן שהמוכרים אמרו לי לשנות את מס' ההרצים אבל זה לא עזר,לפני שאני לוקח אליהם את המסך? אני רוצה לציין שהמסך מחובר באנולוג ולא בDVI,אין לי חיבור כזה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by ניבר,

היי , יש לי מחשב די ישן. המליצו לשים במחשב כונן SSD. האם זה בא במקום הרדיסק או בנוסף לו? האם המפרט שלי תומך בכונן SSD? בתודה מראש ויום מקסים מפרט: מעבד: פנטיום דואל קור E-5200 2.5 GHZ זיכרון ראם: 4G כרטיס מסך : GEFORCE 1030 לוח אם: ASUSTeK, P5KPL-CM מערכת הפעלה : ווינדוס 10

13. Started by Lilach Shperling,

שלום, אח שלי נעדר מזה 3 וחצי שבועות בחו"ל ומוגדר כנעדר במשטרה פה ובהולנד. ידוע לנו כי יש בידיו ipad ויש לנו את ה-serial number (לא התחבר לחשבון האפל שלו) כמובן שאפל לא ישתפו איתנו פעולה. אך האם יש מישהו שיודע לאתר מיקום לפי ה-sn? בנוסף, חושדים כי יצר יוזר פיקטיבי בטוויטר שגם אותו רוצים לבחון. האם אפשר לאתר את מיקום ההתחברות של היוזר? למי שיש רעיון אשמח לשמוע, תודה, לילך

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. לא שומע 5.1 דרך כבל אופטי בחיבור למחשב WINDOWS 10 לוח אם: asus z390-a https://www.asus.com/il/Motherboards/PRIME-Z390-A/ מחובר ל- https://www.cnet.com/products/logitech-z-5500/spec... דרך כבל אופטי במחשב הישן עבד לי, בחדש לא עובד... כשאני נכנס ל-SOUND ואז מקש ימיני על SPDIF DIGITAL OUT אין אופציה של CONFIGURE וכשאני לוחץ על TEST זה משמיע לי רק 2 רמקולים ימין ושמאל. מישהו יועד איך מסדרים את זה? …

15. Started by andorct90,

היי חברים, איזה דרך מומלצת להצפין קבצים בwin10 , שלא יוכלו לעשות בהם שימוש יותר , לפני מסירת מחשב ( אין אפשרות לפרמט לצערי) ?

16. Started by erantzur,

שלום, היה לי בעיה במחשב שניסיתי להדליק אותו הוא נדלק לשנייה נכבה ומתחיל מחדש, שלחתי אותו לתיקון אמרו לי שזה לוח אם לא תקין ושאין להם אפשרות להחליף אותו כי הם לא מוצאים אותו או משהו מתאים למכירה. לוח אם - Z97-PRO4 -ASRock - Socket LGA1150 CPU - Intel Z97 chipset i7-4790K Quad core CPU - LGA1150 - 4.0 G 16GB (2x8GB) DDR3 1866MHz CL10 - 1.5v אם מישהו יודע איפה מוכרים כזה או שיש אפשרות אחרת?

17. היי שבת שלום , במחשב Vostro 3568 הסוללה הפסיקה להטען לפני דיי הרבה זמן המחשב עובד ללא סוללה ועם סוללה אבל (מטען מחובר) נעדכנתי את הביוסלגרסא האחרונה . ניסתי לאתחל את הסוללה הערה: בהתחלה הסוללה לא הייתה נטענת , אחרי עדכון הביוס היא לא מזוהה , פעלתי לפי ההדרכה ההבאה: הסוללה זוההת אבל לא נטענת אחרי זה אתחלתי אותה מחדש והיא לא מזוהה מאז. בכלי האבחון של דל , נמצא שגיאה 20000131 ושום דבר על המטען , והמטען מזוהה בביוס כ "לא ידוע " לפני ששולחים לתיקון במסגרת האחריות יש לכם עוד הצעות ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by mik133,

שלום יש לי ראוטר EDIMAX6204WG ובזמן האחרון יש לי מלא בעייות אינטרנט למשל יש לנו 2 מחשבים על הראוטר שלי זה המשני ושל ההורים זה הראשי עכשיו ברגע שאנחנו מדליקים את המחשב שלי המהירות של המחשב השני צונחת ברמה שבקושי פשר לגלוש ואצלי הכל בסדר, בנוסף האינטרנט לפעמים נופל סתם ככה וצריך לרסט את הראוטור כדי שיחזור. עכשיו השאלה יש מצב שהראוטר כבר גוסס כי הוא אצלנו 4 שנים ובגלל זה הבעיות? המהירות אצלנו דרך אגב היא 12MB. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Dj_Gal,

כן כן אני יודע ..מסכים גרועים ..לא שווים .. טוב באו אני יחדש לכם ...זה מסך חייה .. אני עכשיו על רזוליציה של 1280X1024 עם קצב ריענון של 120 .. עומק הצבע מדהים ...פשוט רואים מדהים ..אבל מה כל פעם שאני מדליק את המחשב או סתם אחרי שאני יוצא מהשומר מסך שלי .. צריך לכוון את המסך מחדש.. כאילו הוא זז לצד כזה ..רואים שחור מואר יענו איפה שאמור המסך למלאות .. וזה מזה מעצבן ..התקשרתי אליהם הם דיבר יפה נחמדים אקיצר שירות טוב .. אמרתי להם את הבעיה והם אמרו לי אין בעיה נחליף לך מסך .. טוב הם באו להחליף לי מסך הכל טוב ויפה ..אני פותח את המסך וכוון ..חוזר מביצפר ואני רואה שזה עוד פעם קרה .. כבר החלפתי מסך פעמיים וזה קורה לי את אותו בעיה ... ולחבר שלי יש את אותו מססך בדיוק אבל לו זה לא קו…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אתמול החלטתי שאני מעדכן את הביוס, עידכנתי וכנראה שהגרסה לא התאימה. למרות שהורדתי את העדכון מהאתר של ביוס והוא אמור להיות טוב. אז ככה לבעיה: המחשב נדלק עולה לביוס, ואז קורס ונתקע. המתח של המעבד עומד על 1.8V יתכן? לפני זה, זה היה 1.52 ולפעמים הוא נדלק וקורס ישר ולפעמים הוא נדלק ולא רואים כלום במסך אבל הוא עובד. תודה לכל העוזרים

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Sikopp,

בכמה ניתן למכור מחשב עם המרט הבא: i7 870 מעבד h55ms2h לוח 6 rab זכרונות DDR3 artic freezer 7 מאורר למעבד 120GB SSD sandisk דיסק קשיח 1 -ראשי 500 GB WD - דיסק קשיח 2 - משני Antec 500W ספק כוח Asus GTX 560ti -כרטיס מסך

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. יש דרך ? (מלבד לחבר למסך וכו' )

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. יש לי כונן חיצוני Maxtor One Touch 160gb הוא עבד מצויין, עד שיום אחד המחשב הפסיק לזהות אותו! כשאני מחבר אותו לUSB המחשב מזהה שחיברתי אותו ומודיע לי על כך אבל כשאני נכנס ל"מחשב שלי" הוא פשוט לא נימצא שם! הדבר היחיד שהוא נותן לי זה אפשרות ל "הוצאת חומרה באופן בטוח" למטה בסרגל של התחל ב"מנהל התקנים" הוא דווקא כן מזהה אותו! ובDisk managemant הוא לא... מה אני עושה ? יש לי שם המון חומר מאד מאד חשוב!!! מאד אשמח אם תוכלו לעזור !

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. הי, יש לי מחשב נייח (WIN7 אם זה משנה) שמחובר לאינטרנט דרך ראוטר. הטאבלט מזהה את הרשת ומתחבר אליה ללא בעיה בכל מקום בבית. עכשיו קיבלתי מחשב נייח נוסף שיש עליו XP והוא לא מזהה אותה. אני לא יכול לחבר אותו עם כבל כי המרחק לראוטר ארוך מדי. איך לגרום לו לזהות שיש רשת אלחוטית? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by ElPelado,

שלום לכם לפני כשבוע פגע ברק בבניין שלי ונשרפו כמה דברים. ביניהם המחשב. כלומר הוא לא נדלק. לפני כחמש שנים פגע גם ברק ונשרפו העכבר, מקלדת, מצלמה אינטרנט, ספק וכפי מה שחנות המחשבים אמרה, הלוח אם גם. ממה שהצלחתי לבדוק עד כה, רק המצלמה נשרפה ולא המקלדת או העכבר. ברור לי שהספק נשרף... אבל איך אני יכול לבדוק בעצמי אם הלוח אם נשרף גם, מבלי לשלם לחנות מחשבים שאחר כך תגיד לי שזה כן נשרף כדי שאני אשלם להם איזה 1000 ש"ח? ממה שרואים, שום קבל לא התפוצץ או נזל חומר כלשהו החוצה... האם אפשר להסתמך על זה או שחייבים לחבר ספק חדש ולבדוק? תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים