תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
באחד המקרים בהם נהגתי בחוסר מחשבה קל ומצאתי את עצמי מתקין אימג' בעזרת התוכנה GHOST , ובמקום לבחור האפשרות של התקנה על פרטישן ספציפי , התקנתי על הדיסק כולו ....! המצב הנתון הוא : יש לי פרטישן בכונן C , עם המערכת הפעלה שירדה מהאימג' ואת שאר הדיסק הקשיח ללא פרטישן כלשהו ... יצרתי פרטישן ופירמטתי אותו דרך ה DISK MANAGER של ה WINDOWS 2000 . במצב המקורי היה לי פרטישן של C עם מערכת הפעלה , ופרטישן נוסף D שבו נמצא החומר החשוב . למישהו יש רעיון / דרך / הצעה / ניסיון במקרים דומים ויוכל לעזור לי ?? ראשי תלוי בכך ! המביא מידע מועיל יתוגמל בהתאם ...
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך און בורד הנקרא : ati radeon hd3200 עם כניסת hd \dvi\vga יש לי צג מחשב lcd הנקרא asus vh222 22inch אתמול בשעה טובה רכשתי טלוזיה lcd מסוג טושיבה 32 inc + כבל hd. שאני מחבר את צג המחשב בלבד ב dvi למחשב מופיע לי בפנל ניהול של הכרטיס מסך ככה: משמע למחשב מחובר צג אחד אסוס. שאני מחבר למחשב בנוסף (צג אסוס כבר מחובר )את הטושיבה עם כבל ה- hd ,לא מוצגים לי שני מסכים בפנל ניהול שאני יכול לשלוט עליהם אלא רק מסך אחד של טושיבה,תמונה להמחשה : כרגע המסך הרגיל של המחשב (אסוס ) והטושיבה מחוברים למחשב,ובכל זאת הוא מראה רק את הטושיבה,עקב כך יש לי כמה בעיות : 1.שאני שם בטושיבה את ערוץ ה- hd המסך של המחשב (אסוס ) נכבה,ואני יכול לראות רק בטושיבה.בגלל …
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום. לפני כשנתיים העברתי לאבי את המחשב הקודם שלי (שהורכב ע"י טכנאי) מעבד: Intel Pentium 4 511 2.80Ghz 1Mb Chace Box לוח אם: ECS Elite Group 915-M5GL זיכרון: (PQI DDR 1024Mb 400Mhz@266Mhz (512MB X2 דיסק קשיח: Samsung 80GB 8Mb Buffer SATA2 Westren Digital 320GB 8Mb Buffer SATA2 מארז: Frontier Amazing AM11A-SV/BK+80Mm X2+120Mm Fans כרטיס מסך: Gigabyte GeForce 7600GT 256Mb 128Bit Silent Pipe 2 צורב DVD: Nec Dvd_Rw Nd-3550A Sliver כונן CD: Nec CD-Rom Cd-3002b Bridge כונן דיסקטים: "Floppy Disk Bridge Genric 3.5 ספק כח: Accord Atx-400 400W +12V 18A מסך מחשב: Samsung 971P רמקולים: System of 2.1 Speakers With Badass Bass מקלדת: Microsoft® …
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מצליח לעשות BOOT מה-CD אחרי שקיבלתי את המסך הכחול הנוראי עם השגיאה UNMOUNTABLE BOOT_VOLUME, קראתי קצת באינטרנט שאני צריך לעשות REPAIR דרך CHKDSK אבל כשאני מנסה לעשות BOOT מ CD המחשב כותב לי NO OPERATION SYSTEM FOUND. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרטיס קול מובנה creative, אין יציאה ברמקולים או באוזניות וינדוס 8, היה עדכון שבוצע אבל שחזרתי מערכת ועדיין אין קול בוינדוס נראה שהכל מותקן תקין, ואפילו רואים שיש קול בגרף
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי את המחשב שלי לפני 3 שנים עם I7 וזיכרון של 8G שהמחשב ירוץ טוב. יש לי מחוג שמראה לי את האחוזים שהמחשב משתמש בזיכרון ראם. תוך שימוש המחשב אני מבין ורואה כבר תקופה שהאחוזים רק עולים והזיכרוןניהיה בשימוש לא משנה מכמה תוכנות אני יוצא או מבטל. לפעמים זה מגיע ל 80% אחוז שרק האפלקציה של ה G502 ׁוהאנטי וירוס עובד ככה שלפעמים המחשב כל כמה שעות נתקע כי הוא פשוט נחנק ויוצא לעשות 2-3 ריסטים ביום. אז לפני כחודש חידשתי את הנורטון שלי ואכן הוא עזר לי בבעיות רבות אבל לא בזאת. החזרתי את הווינדאוס 7 במקום ה-10 כי חשבתי שאולי זה עשה את הבעיה וגם לא. לאחר פשפושים באינטרנט והמלצות הורדתי את malwarebytes anti-malware ועדיין שום דבר למרות שמראה לי שהוא מוצא הרבה זבל שתופס לי את הראם עדיין ז…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב! ברשותי מחשב נייד dell xps, בעל כונן ssd. האם פרמוט המחשב פעמים רבות עלול להזיק לו? (יכול להבין למה זה לא טוב בדיסק רגיל, אבל בssd?) תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי בעיה קטנה ניסיתי להחליף מארז למחשב שלי, וחלק פלסטיק קטן ליד המעבד נשבר בכל מקרה, אח"כ כשניסיתי להפעיל את המחשב במארז החדש לא ראו שום דבר על המסך והיה ריח מסריח של עשן כזה בחדר הסתכלתי על המעבד אח"כ והיה עליו חומר דביק שחור כזה..הוא נראה די שרוף מה אני יכולה לעשות עכשיו? ...יש דרך לתקן את זה ? ומה בכלל הבעיה? -תודה רבה- הילה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני עובד תחת WIN XP. יש לי התקן לא מזוהה. אם תוכלו לעזור לי במציאת תשובה לאיזה התקן מדובר? אגב, ההתקן, לפי מה שכתוב, מחובר דרך LPT שאצלי מחוברים אליו סורק, ומהסורק יש כניסה למדפסת.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הוספתי למחשב שלי 512מגה זיכרון SDRAM היו בו לפני זה 128מג. כך שביחד היה צריך לצאצ 640מגה זיכרון... עכשיו הבעיה היא שהלוך מזהה רק 384מגה משום מה... כל אחד מהצי'פים החדשים לבד נותן 256 אולפ 1 חדש + הישן או רק 2 החדשים ביחד נותנים תמיד 256מגה... רק 3 הצי'פים ביחד נותנים 384מגה... כל הציפים עובדים והלוח תומך עד 756מגה.... הלוח הוא Asus Spacewalker אם יש למישהו מושג איך מתקנים את זה אשמח לגלות מקס.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ADSL ומערכת אזעקה מותקנים על אותו קו. הבעיה היא שהמערכת אזעקה והמודם שולחים את אותם אותות (מדברים באותה שפה) כך שכאשר המערכת אזעקה מופעלת (פריצה לבית) היא שולחת את האות שלה למודם ולא למוקד. המודם הוא של אלקטל והמערכת אזעקה PIMA RX-150 (של "אסי ביטחון" עם זה קשור) כבר ניסינו כמה אפשרויות חיבור האזעקה לפני הפיצול קו כל מיני משחקים עם חוטים .היו כאן שלושה טכנאים שונים של האזעקה אף אחד לא עלה על פיתרון. בבזק אומרים שצריך לחבר עם המפצל שמחברים אליו את הטלפון אבל זאת לא הבעיה כי המערכת שולחת קו רק שהוא נתקע במודם. תושיעו אותי! לקנות עוד קו לא בא בחשבון (עוד 70 שקל בחודש)! נ.ב פורסם גם בפורום רשתות ואינטרנט מהיר (מה שלא מתאים תמחקו)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש בחלקים מ pch הרכיב אותו אבל כשמדליקים את המחשב הוא נכבה ישר לאחר 10 שניות בדקנו את החיבורים והכול ולא מצאנו את הבעיה מה זה יכול להיות ???
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה קניתי היום PDA וUSB בכלל לא מזהה אותו בעוד שבמחשב השני שלי הוא זיהה תוך שניה... אני לא מוצא דריוורים חדשים או אחרים להוריד חוץ מאלה של הwindows שהוא מתקין לבד למחשב יש 6 USB את עכבר הוא מזהה רק אם אני מדליק את המחשב איתו כלומר אם אני ינתק באמצע ויחזיר הוא כבר לא מזהה.. יש איזה בעיה בדריוורים שלהם... ניסיתי להסיר אותם בדיוויס מנג'ר ולא עזר..
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מצליח לכבות את המחשב כי בכל פעם שאני מסמן לו על כיבוי הוא נכבה ומיד נדלק מה לעשות?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שרובכם מכירים את הבעיה הזו, אני מקבל את ההודעה הזו לפני שהמערכת הפעלה עולה. אני לא מצליח להבין איפה הבעיה. ההרדיסק הינו חדש החלפתי כבל SATA ניסיתי ספק כח אחר זכרונות אחרים התקנה מחודשת של הווינדוס (שאגב לא מזהה את ההרדיסק) הלוח הוא של MSI מה אפשר עוד לעשות בנידון?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, לא מזמן החלפתי לוח אם למחשב, ומאז יש לי בעיה: כמה זמן אחרי ההדלקה(לא קבוע), יש מין רעש של פצפוץ לשניה מהרמקולים, והמחשב קופא. הכוונה היא שאמצעי הקלט אינם מגיבים (מקלדת, עכבר). המסך אינו משתנה, קופא על המסך הקיים. לפעמים גם אנימציות ממשיכות לרוץ(כמו קבצי GIF) לזמן מסוים, לא יודע אם בלי הפסקה. מפרט: Gigabyte GA-MA69GM-S2H Amd Athlon X2 5600+ Geforce 8800GTS 512 Mb Kingston 2GB RAM (1GB*2) ENERMAX LIBERTY 400W Samsung Flashpoint F3 500GB לוח אם קודם: Asus m2n-e תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מכרתי מחשב, פנטיום 3, 866, כרטיס מסך וודו 3 זיכרון 196 מגה. לפני המכירה פירמטתי והתקנתי הכל עליו ,הגדרתי הכל- המחשב עבד חלק, ללא שום בעיה, עבד כמו סוס ! (אצלי כבר כמה שנים עולם לא עשה בעיה אחת!) הבחור בא, ראה, בדק אותו אצלי, לקח אותו ושילם, הפעיל ועבד איתו יומיים. עכשיו הוא מגיע, לטענתו המחשב נכבה לו תוך כדי עבודה ולא נדלק. כשאני מדליק יש צפצוף ארוך מהלוח. אני יודע מה לעשות במצבים כאלה אך כלום לא עזר- הוצאתי כל רכיב, הוצאתי את כל החומרה החוצה, גם ללא שום כרטיס וזיכרון הוא עדיין נותן צפצוף ארוך,והמסך לא נדלק. גם ללא כרטיס מסך בכלל יש את אותו צפצוף. כמובן אני לא אשם, הוא ראה שהוא עובד מצויין ולכן קנה ,עכשיו יש גם בעיה של "ראית שהוא עובד ועבדת איתו.אתה שרפת אותו,בעיה שלך" …
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה בזמן האחרון שאני כבר משתגע ממנה.. אני לא מוצא שום סיבה לזה אני שחקתי בסימס 2 כבר הרבה פעמים ועכשיו פתאום כשאני קצת משחק המשחק נתקע לי מראה פסים לכל אורך המסך וריבועים קטנים כאלה הכל נמרחחחח לי ואחרי כמה שניות הוא מכבה לי את המסך ... אני עושה ריסט הכל עובד בסדר הטמפרטורה נמוכה, של המעבד ממוצע 50 ושל הכרטיס מסך לא יותר מ45 בערך ובמצב רגיל 33... מה זה יכול להיות?? ניקיתי את הכרטיס מסך חשבתי אולי אבק לא יודע מה ... כלום! ד"א הכל על הגדרות סטנדרטיות לא המהרתי את המחשב בכלל.. המפרט שלי: AMD 2000 + 1.7GHZ ASUS A7S333 Geforce FX 5700 Ultra 1024 MB DDR אלה נתונים עיקריים אם צריך עוד משהו תגידו.. תודה!!
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
lenovo thinkpad x230 בן שנה וחצי האם זו בעיה במסך או בתוכנה?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סתם לדוגמא אני משחק אססין קריד 3 הדרישות הן : Phenom 9550 Quad-Core Radeon HD 5770 512MB 4 GB DX 11 ולי יש: AMD PHENOM X6 1075T 3.0 OVERCLOCKED TO 3.9 CROSSFIRE SHAPPIRE 6850 X2 6GB RAM וישלי 20 FPS איך יכול להיות?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי מחשב dell vostro 2520, windows 7 ultimate x64 המחשב חדש, ועד עכשיו גלשתי ישירות כשהמודם מחובר למחשב, שלשום ניסיתי להתחבר דרך רשת אלחוטית המחשב מתחבר לרשת אלחוטית, אבל כשאני מנסה לגלוש (בבדקתי כל דפדפן: אקספלורר, פיירפוקס, כרום) אני מקבל את השגיאה הבאה: Access Denied (policy_denied) Your system policy has denied access to the requested URL. For assistance, contact your network support team." השגיאה מוצגת בניסיון גלישה לכל אתר הבעייה רק בחיבור לרשת האלחוטית - כל רשת אלחוטית (בדקתי על עוד רשתות אלחוטיות) והרשתות עצמם תקינות, אפשר לגלוש דרכם עם מחשבים אחרים. ניסיתי גם להתקין כרטיס רשת חיצוני נוסף, שוב אותה בעייה תוכנת אזוראוס למשל, כן יכולה לשלוח מידע גם כשאני מקבל …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אצלי בבית הראוטר נמצא בממ"ד. (ראוטר של בזק) אני מעוניין בקליטה טובה יותר בחדר שנמצא בקומה העליונה. ניתן לקנות משהו שיעשה את העבודה? בנוסף, בחדר יש לי מחשב HTPC שמותקן עליו OpenElec. רציתי לחבר אליו דונגל לWIFI, של TPLINK, איך אני מתקין את הדרייבר עליו? לפי מה שקראתי קצת ברשת, קיימים פתרונות כמו להעביר את האינטרנט דרך החשמל, עם כל מיני תוספות שאפשר לקנות. העניין הוא, שמדובר על מודם נוסף גם בחדר שינה. האם אצטרך את הדונגל? אם אכן צריך עוד ראוטר, איך זה מבחינת קרינה? בעייתי? מדובר בחדר שינה עם תינוק קטן.. תודה רבה על העזרה. ערב טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במה עדףי להשקיע בזיכון יותר או במעבד ? למשל G2020 8GB או I3 4GB או I5 2GB וכו' נתתי סתם דוגמא , תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה לגלוש לאתר נענע וזאת השגיאה שאני מקבל מהכרום: www.nana10.co.il didn’t send any data. ERR_EMPTY_RESPONSE שגיאה דומה מתקבלת גם כשאני מנסה דרך האקספלורר... מיותר לציין כי כשאני מנסה להתחבר דרך מחשב אחר (היושב על אותה הרשת) אז אין שגיאה. ניסיתי לעשות flush ל DNS דרך CMD, וגם ניסיתי להשתמש בDNS של גוגל (8.8.8.8) הבעיה לא נפתרה עזרה :-)
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-