תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום, המחשב שלי החל בתקופה האחרונה לכבות את עצמו. מדובר במחשב בן 3 שנים - AMD ATHLON 64 5400 ליבה כפולה. אמנם מחשב ישן אבל הוא עובד בצורה מהירה ומעולה (אינטרנט זה השימושים שלי), ואני לא מעוניין להחליף אותו. התקנתי את התוכנה speedfan ואני רואה שהמעבד מגיע לטמפרטורות לא הגיוניות של 70-80 מעלות וברגע שהוא מטפס ל-110 מעלות אז הוא נכבה. פתחתי את המחשב, והמצב נראה טוב בפנים - אבק אין, שני המאוררים (של המעבד והמארז) עובדים בצורה מלאה ותקינה. מה יכולה להיות הסיבה להתחממות? ומה אתם ממליצים לי לעשות? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המאורר חדל לעבוד. יש איזשהו משהו שאפשר לבדוק איתו אם המאוורר הלך או שפשוט לא יודע השתנה משהו אולי בביוס אולי באיזה תכונה? לא התעסקתי בביוס אבל לפעמים יש באגים משןם מקום אז... בכל מיקרה איזה מאוורר כדאי לשים במקומו? מהחנות נאמר לי שכל 120 יהיה טוב אבל אני רוצ לאחד שדוחף אוויר בכמות לפחות כמו של מוג'ן המקורי.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח אם Z370 HD3P שהיה מחובר לו כונן HDD בחיבור Sata 3 שתחילה חובר ב-Port 0. לפני כמה זמן רציתי לבצע התקנה מחודשת של כל מערכת ההפעלה ולעשות את ההתקנה על כונן SSD חדש עם חיבור m.2 בלוח האם שלי יש שני חיבורי m.2 וכשקראתי בחוברת ההדרכה של לוח הבקרה שלי הבנתי שכדאי לחבר לחיבור m.2 העליון מביניהם אך שכאשר החיבור הזה תפוס, לא ניתן להשתמש ב-Sata 3 ב-Port 0 ולכן שיניתי את החיבור של כונן ה-HDD ל-Port 1. מאז, הכונן HDD מזוהה בביוס, הוא מזוהה גם בווינדוס כשאני בודק את החיבורים ב״מערכת ההתקנים״ אבל משום מה הוא לא מופיע לי בתיקיית ״המחשב שלי״. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתמול החלטתי שאני מעדכן את הביוס, עידכנתי וכנראה שהגרסה לא התאימה. למרות שהורדתי את העדכון מהאתר של ביוס והוא אמור להיות טוב. אז ככה לבעיה: המחשב נדלק עולה לביוס, ואז קורס ונתקע. המתח של המעבד עומד על 1.8V יתכן? לפני זה, זה היה 1.52 ולפעמים הוא נדלק וקורס ישר ולפעמים הוא נדלק ולא רואים כלום במסך אבל הוא עובד. תודה לכל העוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי SSD כונן C אחד שאליו מותקנת מ.הפעלה ויש לעוד HDD כונן D , עד היום המחשב היה עובד ומתנהג ללא דופי וכמצופה , לאחרונה אני שומע רעשים של כאילו המחשב קם ממצב שינה גם כשאיני נוגע בכלום(המחשב דולק אצלי קבוע) אם הזמן הבנתי רוב הסיכויים מדובר בסוג של שינה והתעוררות של כונן D כי כשאני עובד או גולש באינטרט ומנסה לעשות איזושהי פעולה על כונן D אז אני שומע רעש "התעוררות" של המחשב וגם לאג או השתהות כמה שניות לפתיחת החלון של כונן D שיתעורר... זה מצב שלא היה לי לפני כן ,מצב די מעצבן תוך כדי עבודה גם הרעשים וגם ההשהייה יש מושג למישהו איך פותרים את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי לוח אם ASUS TUF X470 PLUS GAMING. עליו מותקנים לי 2 אחסונים: SEAGATE 3.5 SATA HDD- עליו כל המשחקים והקבצי מחשב היום-יומיים. 256GB SSD PCIe Gen3x4 M.2 2280 ADATA - עליו יושב הוינדוס. בלוח יש לי מיקום נוסף לM.2 פנוי והחלטתי להוסיף אחסון נוסף מסוג EVO 970 500GB. אממה - אחרי חיבור ההתקן אני לא מוצא מחיצה חדשה ב"ניהול התקנים/אחסון". ניסיתי לבדוק בBIOS ואני כן רואה את האחסון החדש רק שאני לא מצליח להבין אם אני אמור להפעיל אותו קודם מהBIOS או לא.. ואם כן אז איך? הFRAMEWARE של הBIOS שלי לא מובן לי ואני לא מצליח לעשות זאת לבד. לעזרתכם אודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי את הבעיה מספר חודשים ובזמן האחרון היא ממש החמירה עד כדי כך שהמסך נכבה כל כמה דקות ללא התראה. במיוחד במשחקי מחשב כאילו הוא עמוס מדי. ובנוסף יש פסים אנכיים מוזרים על המסך כאילו הכרטיס מסך נדפק. הכרטיס הוא GTX570, איך אני פותר את הבעיה חברים בבקשה ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני Maxtor One Touch 160gb הוא עבד מצויין, עד שיום אחד המחשב הפסיק לזהות אותו! כשאני מחבר אותו לUSB המחשב מזהה שחיברתי אותו ומודיע לי על כך אבל כשאני נכנס ל"מחשב שלי" הוא פשוט לא נימצא שם! הדבר היחיד שהוא נותן לי זה אפשרות ל "הוצאת חומרה באופן בטוח" למטה בסרגל של התחל ב"מנהל התקנים" הוא דווקא כן מזהה אותו! ובDisk managemant הוא לא... מה אני עושה ? יש לי שם המון חומר מאד מאד חשוב!!! מאד אשמח אם תוכלו לעזור !
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, היה לי בעיה במחשב שניסיתי להדליק אותו הוא נדלק לשנייה נכבה ומתחיל מחדש, שלחתי אותו לתיקון אמרו לי שזה לוח אם לא תקין ושאין להם אפשרות להחליף אותו כי הם לא מוצאים אותו או משהו מתאים למכירה. לוח אם - Z97-PRO4 -ASRock - Socket LGA1150 CPU - Intel Z97 chipset i7-4790K Quad core CPU - LGA1150 - 4.0 G 16GB (2x8GB) DDR3 1866MHz CL10 - 1.5v אם מישהו יודע איפה מוכרים כזה או שיש אפשרות אחרת?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש בכלל חיה כזאת-וירוס בביוס?זה מה ששני טכנאים משני מעבדות שונות אמרו לי . ואני חשבתי שאולי עדכון ביוס ימחק הוירוס. דבר שני,אפשר בבקשה קישור\מדריך לעדכון ביוס עם awdflash תודה ושבת שלום
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי 8800GT של TWINTEC ושאני מחבר אותו ללוח אז המסך לא נדלק ואם אני מוציא אותו ומעביר את הכבל של המסך לON-BOARD אז הוא כן נדלק, מישהו יודע מה עושים?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאן מחברים את החוטים של המארז (כיבוי הדלקה ריסט) POWER LED POWER SW RESET SW HDD LED http://img152.imageshack.us/img152/7650/systempanelheaderze6.jpg על ה-PS2_USB_PWR1 Jumper יש ג'מפר שנמצא במצב 5VSB+ זה בסדר ? ולאן צריך לחבר את ה-USB יש 2 יציאות על הלוח USB67 ו-USB45
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום רב. יש לי XP, כ. קול (כנראה ישן מאוד אבל זה מה שיש כרגע...) של קריאטיב דגם CT4810 ובדריבר ג'יניוס התוכנה מצאה לי דריבר בשבילו.זה לא עזר. עדיין לא שמעתי כלום. ד"א בדקתי ה-כ-ל. חיבורים,התנגשוית,ווליומים למיניהם... ואין כלום. זה בעיה של דריבר פה? אולי הדריבר לא מתאים? ואם כן,יש למישהו דרך להשיג אותו? * קיבלתי ממישהו דריבר SBAudioSetup_W2k מהאתר http://ccftp.creative.com/manualdn/D...oSetup_W2k.zip אבל עדיין אני לא שומע כלום.וד"א זה אותו דריבר בדיוק שהXP נתן לי כשהוא זיהה אותו אוטומטית. אז מה? הכרטיס דפוק? זה כבר כרטיס שני שאני מכניס. ד"א,במנהל ההתקנים הוא נראה כך: Creative AudioPCI (ES1371,ES1373) (WDM) תודה מראש!;-)
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי תופעה מוזרה במחשב (זה לא משהו חדש אבל חשבתי שהגיע הזמן שאני אשאל), המחשב שלי קופא לעיתים בלי שום סיבה מוצדקת, לפעמים זה תוך כדי משחק לפעמים זה בגלישה באינטרנט ולפעמים זה סתם כשהוא עובד ברקע (כלומר אף אחד לא עובד עליו). בקופא הכוונה היא שאני לא יכול לעשות כלום, גם לא CTRL -ALT -DEL . המחשב פשוט לא מגיב ואני חייב לכבות אותו דרך לחיצה על restart או לחיצה ארוכה על כפתור ה-power. אין לי תוכנה שרצה ברקע שגורמת לבעיה הזאת ויותר מזה. זה גם קרה לי במחשב הישן שהיה לי. מאז החלפתי מחשב, מודם, מיקום של המחשב בבית, קניתי ספק כח שידע להתמודד גם עם שינויי מתחים (חשבתי אולי זה קשור). בדקתי את החום של המעבד וזאת לא הבעיה, עשיתי מיליון בדיקות של חומרה וניתקתי כל פעם משהו אחר…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה עזרה בהגדרות הביוס אני לא מבין ממש במחשבים אז לא לדבר בבקשה בשפה מתקדמת אבל בכל מקרה אשמח אם מישהו יעזור לי לבחור את ההגדרות הכי טובות למערכת שלי תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מדי פעם המחשב נתקע על המסך השחור הראשוני ולא עולה. אני צריך לחכות הרבה זמן ואז כשאני מדליק שוב הוא עולה. מה לעשות? חייב עזרה. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מחשב נייד אסוס 750gb ו 24 gb ssd השאלה אם אני יכול להתקין את הווינדוס על ה 24 gb אם כן איך אני יכול לעשות את זה תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולכם. לפני כשבוע קיבלתי את מסך הLCD שלי Hyundai 17Q, אבל יש בעיה אחת....אני לא מצליח (פיזית ) לייצב אותו, אני מתכוון, ליישר את המרקע עצמו, אני מפחד להשתמש בכח כדי לא להזיק ולא מצאתי שום כפתור או משהו שומדע ממנו להיות במצב ורטיקלי ולא הוריזנטלי ולא רשום כלום באתר וההוראות שבאו עימו. מישהו נתקל בבעיה הפטטית הזו או שמע עליה ויכול לעזור לי ? כרגע החזרתי אותו לקופסא בינתיים חח תודה רבה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת - יש דיסק בכונן הדיסקים אך המחשב לא מגיע למסך שבו הוא מבקש ממני ללחוץ על מקש כלשהו כדי לקרוא מהדיסק. יש מסך שחור כלשהו, מסך של הBIOS, מסך שחור נוסף לכמה שניות ואז עולה הווינדוס (שמבקש סיסטם ריפייר ולא מצליח לתקן אותו). כונן הדיסקים מוגדר כראשון שעולה (והוא מזוהה כמובן). אם זה משנה הוא מתחבר בIDE (כונן הSATA שיש לי שם שבק חיים בערך.. בעיה לפעם אחרת). אפילו איפסתי את ההגדרות של הBIOS. מה אני מפספס פה? (אני מחפש פתרונות לבעיות הנוכחית ולא דרכים לעקוף אותה..)
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לפניי כמה זמן המחשב שלי קרס ולא נדלק יותר לאחר כמה זמן הגיע טכנאי ניתק את הכרטיס מסך וחיבר אותו לכרטיס מסך של הלוח אם ואמר שבכרטיס מסך קיצר את המחשב ויש להחליף אותו היום קניתי כרטיס מסך חברתי אותו ושוב המחשב לא נדלק מה הסיבה לזה לדעתכם ואיך לתקן?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המפרט הוא: מעבד:Intel Pentium 4 Northwood 2.6c HT לוח אם: Asus P4P800 Deluxe זיכרון: 1GB DDR400 כ.מ. FX5200 המחשב נדלק, מאווררים מסתובבים וגם הכונן הקשיח, אך מסרב לעשות פוסט. בדקתי שוב חיבורים, חיבורי חשמל, עשיתי ריסט ל CMOS. מה הלאה, לפני שמתחילים לבקש מחשבים ישנים של חברים ולפרק אותם?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום - זקוקה לעצה סופר דחופה עם הדלקת המחשב ישנם מספר מקשים קבועים שלא מגיבים כמו האות ה' ד' ועוד בדרך כלל זה מסתדר אחרי כמה דקות ולפעמים לא שום מתג לא נבחר בחלון "אפשרויות נגישות" ז"א כולם מבוטלים הבעיה היא לא במקלדת (של מייקרוסופט) HELP
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו!! הוצאתי את המעבד סלרון 366 מגה הרץ שעובד במחשב השני בסלון כדי לבדוק פטניום 3 500 על לוח שאני יודע שתומך בו והמחשב לא פעל, החזרתי שוב למעבד שפעל איתו (הסלרון) והמחשב לא עובד, לא מעלה אפילו תביוס מה עושים??? לא יכול להיות הרי שזה נשרף כי הוא עבד לפני דקה והוצאתי שהמחשב היה מכובה
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מדובר disk on key ששמתי עליו מערכת לינוקס בעזרת המדריך על מערכת היובינטו כדי שתיהיה boot able. אני רוצה לפרמט אותו ולא יכול. מה הפתרון?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-