עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום. אני מנסה לפרמט את המחשב של דודתי. מה שיש לה שהמחשב עולה ולא נכנס לווינדוס. כאילו אחרי הטעינה של המחשב הוא פתאום מפסיק לעבוד. יש אפשרות להכנס למסך הביוס. נכנסתי ולא מצאתי שם את האפשרויות בחירה/בחירה שהמחשב יטען ישר מהדיסק של הווינדוס. זה מה שכתוב בעמוד של הביוס. bios fenrures serup 2A7G9KPNJ. יש לי תמונות של העמוד שצילמתי בפלאפון אם יהיה צורך.. אודה לכם על עזרה. תודה מראש. למי שלא הבין- אחרי הטעינה המחשב לא מפעיל כלום. הוא לא מגיע אפילו למצב שרואים טעינה של ווינדוס. אחרי שהוא שואל אם אני רוצה ללחוץ על del הוא מפסיק לעבוד. אחרי שאני לוחץ על del זה מגיע לי למצב של הביוס שיש בתמונות. אין שם איך להכנס לבוט..ואני לא יכול לעשות שהמחשב יפעיל את הדיסק של הווינ…

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by amig,

אהלן, קניתי נייד חדש מדגם Hp Probook 430 g1 ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט (לא אלחוטי ולא באמצעות כבל). הורדתי מהאתר של HP את עידכוני הדרייברים ואני עדיין לא מצליח להתחבר לאינטרנט. ב"מנל המשימות" יש איקסים צהובים בכל המקומות שקשורים ביבורי האינטרנט, וממה שהבנתי המחשב לא מזהה את החיבור למרות שהתקנתי את הדרייברים. אשמח לכל עצה תודה עמי

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. הי אני צריך עזרה בפתיחת מחיצה בכונן במחשב את רוב הפעולות אני יודע אבל אני לא מצליח לפתוח מחיצה גדולה של 180GB אשמח לעזרה תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by iveco,

בדקתי בגוגל וראיתי שהבעיה הזאת מוכרת ... כל פעם שאני מזיז את הסמן של העבר עם הגלגלת למעלה ומטה יש פריזים קטנים הדף לא זורם חלק זה לא קורה כל הזמן אבל ברוב המקרים או שהדף עולה ויורד לאט יותר מגוגל כרום למשל זה ממש מעצבן , זה נתקע לשניה אבל זה מעצבן הדף לא זורם וצריך לגלול בלחיצה על הסמן של הדפדפן בצד ימין יש פיתרון אחר ? - - - תגובה אוחדה: - - - קראתי קצת בבלוג וירדתי ל AD BLOCK 2..5.1 וגם זה לא עזר חזר ל GOOGLE CHROME

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Eviljelly,

שלום , ביומיים האחרונים יש לי תקלה מוזרה , המחשב נכבה לגמרי בפתאומיות בזמנים לא קבועים . שינויים שעשיתי לאחרונה : לפני שבוע וחצי התקנתי הרדיסק חדש ועל הדרך פירקתי וניקיתי את כל המאווררים במחשב . אני נוטה לשלול בעיה של טמפרטורות כי כשאני משחק ב BF2 אין קריסות \ האטות משמעותיות במשחק . המחשב נכבה בדרך כלל אחרי כמה שעות של ריצה ללא בעיות או קריסות . אגב, הסיבה שהתקנתי הרדיסק חדש זה שהנוכחי שלי לפעמים משמיע רעשים , אז קניתי אותו לגיבוי וכרגע אני משתמש גם בהרדיסק שעושה רעשים עד שהוא יתפגר . יש סיכוי שההרדיסק הבעייתי גורם לכיבוי המחשב ? (מפרט בצד)

6. Started by Moshe2,

קניתי חלקים למחשב חדש הרכבתי הכל להלן המפרט bios לא עולה המחשב נדלק בלחיצת הפעלה מאוורר cpu עובד בצד התחתון הימני בלוח אם ישנם 4 נורות בריבוע שנדלקות אחת אחרי השניה בשלישית הוא עוצר לאחר כ10 שניות הוא כבה ונדלק מעצמו וחוזר חלילה נסיתי להוציא ram 1 ולהפעיל לנתק כרטיס גרפי ושאר חלקים וכן לאפס bios לא עוזר יש בעיה בלוח או מה יכול להיות?? Intel Core i7 9700K Arctic Cooling Freezer 33 Gigabyte Z370 AORUS Gaming K3 Antec GX500 Window Case Antec HCG-650G 650W Gold Power WD HDD 2.0TB 64MB SATA3 Red Gigabyte GeForce GTX 1060 VR Ready GV-N1060WF2OC-6GD DDR 4 16G (8Gx2) 3200 Trident Z G.Skill ADATA XPG SSD 480G…

7. Started by Omri.L,

היום כשפתחתי אותו והשתמשתי בו כמה דק' הוא נתקע קצת' ואחרי כמה שניות נהיה מסך שחור שלא הצלחתי לשחזר ממנו את הפעילות. אחרי שהפעלתי מחדש וישר רצתי לעשות סריקה זה קרה פעם נוספת אחרי כמה דק'... עכשיו שבאתי להפעיל אותו הוא עשה הרבה צפצפופים עד שכיביתי אותו (ולא עלה כמובן) ומאז שאני מפעיל אותו הוא פשוט לא מצפצף בכלל ולא מעלה כלום למסך... הספק כח בסדר אגב מישהו יודע מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. היי חברים, לא השתמשתי במחשב שלי (מחשב נייח) בערך חצי שנה הוא היה בקופסא כאשר הכבל חשמל וכבל hdmi היו מחוברים למסך אך לא למחשב. יש לי מחשב טוב מחשב גיימינג שקניתי לפני שנה ומסך של dell u2414h אני מחבר את המסך למחשב בכבל hdmi. יש שתי יציאות hdmi במסך. ניסיתי את שתיהן כמו גם לשנות בהגדרות hdmi1/hdmi2. חיברתי כבל hdmi חדש ועדיין אותו מקרה. כאשר אני מדליק את המחשב יש הודעה על המסך שלא מחובר מחשב - no cable hdmi is connected אם אני עובר ליציאת hdmi השניה אז הוא נותן לי הודעה אחרת entering power save mode. המחשב עולה עם נורות ונראה שעובד בסדר. עכבר ומקלדת מחוברים עם נורות. הבעיה היא שאין לי מסך נוסף שאני יכול לבדוק איתו כדי לבודד את הבעיה. ממש אשמח לעזרה כאן ח…

9. Started by mccartney,

שלום! מדובר במחשב ישן, בערך מסביבות שנת 2005, לוח אם של GIGABYTE ומעבד Pentium D 2.8 (יש לי את הפרטים המלאים אבל לא לפניי כרגע) המחשב היה מלא בכל מיני רוגלות ותכננתי לפרמט ולהתקין מ"ה חדשה. לפני כמה ימים,כשהבת הקטנה שלי השתמשה במחשב, עלה איזשהו חלון שלא ניתן היה לסגור והבת הקטנה שלי לחצה על איזשהו כפתור. כמה דקות אח"כ ההמחשב נכבה באופן פתאומי. מאז, הוא נתקע באתחול בטבלה שבה מפורטים התקנים שונים עם מספר IRQ וכו' - הוא נתקע כאשר הוא מגיע ל-ACPI חיברתי USB DVD עם דיסק התקנה של XP ואז הוא דווקא הצליח לאתחל ממנו. התקנתי XP. אבל גם עם מ"ה חדשה הוא לא הצליח לאתחל. ניסיתי כמה פעמים ואיכשהו פתאום הוא הצליח לאתחל את ה-HD עם ה-XP החדש כדי לסיים את ההתקנה. אבל מאז הוא שוב לא מצליח ל…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. מדובר על לוח GIGABYTE Z77X-D3H. צירפתי תמונה שממחישה את התופעה. לא מצאתי פיתרון ברשת.. אשמח אם תוכלו לעזור.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by tenz,

שלום לכולם מחר אני מקבל את המחשב החדש שלי. ורציתי לדעת אם יש צורך לעדכן את הלוח אם שלי? הלוח זה Gigabyte z370 aorus gaming k3 את המחשב הרכיבו לי והכל ב tms איפה שקניתי הכל. רק רציתי לדעת אם יש צורך לעדכן את הלוח האם? ומה בדיוק צריך לעדכן בלוח אם. כי יש הרבה עדכון שונים כמו Audio, Lan, usb, chipset יש צורך להתקין את הכל? windows 10 אגב. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. Started by eliavozeri,

שלום לכם, יש לי תופעה מוזרה במחשב (זה לא משהו חדש אבל חשבתי שהגיע הזמן שאני אשאל), המחשב שלי קופא לעיתים בלי שום סיבה מוצדקת, לפעמים זה תוך כדי משחק לפעמים זה בגלישה באינטרנט ולפעמים זה סתם כשהוא עובד ברקע (כלומר אף אחד לא עובד עליו). בקופא הכוונה היא שאני לא יכול לעשות כלום, גם לא CTRL -ALT -DEL . המחשב פשוט לא מגיב ואני חייב לכבות אותו דרך לחיצה על restart או לחיצה ארוכה על כפתור ה-power. אין לי תוכנה שרצה ברקע שגורמת לבעיה הזאת ויותר מזה. זה גם קרה לי במחשב הישן שהיה לי. מאז החלפתי מחשב, מודם, מיקום של המחשב בבית, קניתי ספק כח שידע להתמודד גם עם שינויי מתחים (חשבתי אולי זה קשור). בדקתי את החום של המעבד וזאת לא הבעיה, עשיתי מיליון בדיקות של חומרה וניתקתי כל פעם משהו אחר…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by fkdskate,

שלום רב!!! במזן האחרון שמתי לב שהמחשב שלי התחיל להתקע ,וזה לא היה כך!. ואני מאמין שזאת בעיה שכרטיס הזכרון הפנימי שלי,אך כמובן ..רציתי להתייעץ עם מומחים . כיצד אני יכול לבדוק עם זה קשור לזיכרון פנימי, וכיצד אני בודק אם זה לא ווירוס או משהו,יכול ליהיות שזה לא תקיעת המחשב מעומס,אך בגלל זה נכנסתי לפה ושאלתי אותכם. ------------- יש לי מחשב פנטיום 4 ,1500 מגה-הרטז כרטיס זכרון 256. אני לא יודע מה לעשות אנא עזרו לי ,תודה!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by ShiraOved,

היי, בדקתי במנהל הישומים ו ekrn של ESet לוקח לי מלא זיכרון 100%. האם אני יכולה למחוק לגמרי את האפליקציה eset? בתמונה ששלחתי המצב יותר "רגוע" כי ביטלתי כמה מהביצועים של eset בזמן אמת. ההגנה של ווינדוס 10 מספיקה? אם כן אז האם יש תוכנות חינמיות בטוחות? הסתכלתי ברשת וזו בעיה יחסית נפוצה, אבל לא הצלחתי לפתור ואני חוששת למחוק את התוכנה. האם היא הכרחית? ועוד שאלה, בהגדרות של ווינדוס להגנה מפני וירוסים ואיומים, אם אני נכנסת לניהול הגדרות, יש כל מיני אפשרויות, בזמן אמת, בענן, אוטומטית וכו... ובכולן כתוב שהמחשב שלי יהיה חשוף חוץ מהאפשרות של זמן אמת שהיא חסומה לי ואין לי אםשרות להפעיל. אז לא הפעלתי אף בחירה. להשאיר ככה? רשום שלא נדרשת פעולה ושeset פועל.

15. שלום, המחשב שלי החל בתקופה האחרונה לכבות את עצמו. מדובר במחשב בן 3 שנים - AMD ATHLON 64 5400 ליבה כפולה. אמנם מחשב ישן אבל הוא עובד בצורה מהירה ומעולה (אינטרנט זה השימושים שלי), ואני לא מעוניין להחליף אותו. התקנתי את התוכנה speedfan ואני רואה שהמעבד מגיע לטמפרטורות לא הגיוניות של 70-80 מעלות וברגע שהוא מטפס ל-110 מעלות אז הוא נכבה. פתחתי את המחשב, והמצב נראה טוב בפנים - אבק אין, שני המאוררים (של המעבד והמארז) עובדים בצורה מלאה ותקינה. מה יכולה להיות הסיבה להתחממות? ומה אתם ממליצים לי לעשות? תודה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Aviram Tavor,

שלום יש לי מחשב ישן בן 8, עומד בערך שנתיים ללא שימוש. הייתה לו בעיה שהיה נכבה לפעמים כשהמארז היה מקבל מכה קלה (לדוגמה אם מניחים עליו משהו), וחוץ מזה היה איטי- למשל המוזיקה היתה מגמגמת אם פותחים דף אינטרנט. חשבתי להשמיש אותו בתור מחשב משני, כרגע אני עם מק וחסר לי ווינדוס פה ושם. יש בכלל טיפול כזה שמרענן את המערכת? אולי אצטרך להחליף חלק מהרכיבים? המפרט- intel dual core e8400 זיכרון 4gb ddr2, 800 כרטיס מסך ati hd4850 לוח אם X48-DS5 gygabite כונן קשיח של WD אשמח לעצתכם תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. Started by abr328,

שלום רב, המחשב שלי מאד איטי לאחרונה, בדקתי ומצאתי שמותקנות בו 3 תוכנות אנטי וירוס : MACAFEE , AVAST ו MICROSOFT SECURITY ESSENTIAKS על איזה מהן עדיף לוותר ? בתודה אברהם

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by ShaySolomon,

שלום, אתמול פירמטתי את המחשב, הכל עובד מצויין עד לרגע שהפעלתי את הסטים שלי וניסיתי להעלות משחק (לדוג' - BIOSHOCK). כאשר אני מעלה משחק, לא משנה איזה, ולא רק מהסטים אני נתקל בשגיאה. מצ"ב צילום מסך שמראה את הבעיה. תודה רבה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. המעבד שלי מתחמם באופן נוראי (celeron 700), עד לטמפרטורה של 90 מעלות צלזיוס. פירקתי את הצלעות קירור וחיברתי אותם חזרה וזה לא סידר את הבעיה. חשבתי שאולי המקור של הבעיה הוא שלא מרחתי משחה טרמית על הליבה של המעבד, אבל אז גיליתי שזה עוזר להוריד רק טמפרטורה אחת פחות או יותר אז זה לא זה... בדקתי בביוס את המהירות של המאוורר ופעם אחת זה הראה לי 4500, ופעם אחרת 3500. מה אני צריך לעשות?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Hamudi Gufa,

שלום חברים יש לי מחשב נייד אסוס 750gb ו 24 gb ssd השאלה אם אני יכול להתקין את הווינדוס על ה 24 gb אם כן איך אני יכול לעשות את זה תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. בעיות במערכת עריכה הראשית שלי... היו בעיות אחרות, נפתרו עכשיו שוב: המחשב לפעמים "מקרטע" בזמן עריכת הוידאו. אפילו בזמן שסתם מזיזים את העכבר- הוא מקרטע. תקלה חדשה שצצה- פשוט עושה ריסטרט, ואז עולה מסך הדוס ,ריק, רק פס למעלה מהבהב ושום כלום... ככה תקוע... הוחלף זיכרונות, הוצאתי את כל הארדיסקים (יש 9), הוצאתי את כל הכרטיסים והחזרתי, ביטלתי אוברקלוק עדין שהיה - עדיין זה ככה. בפוקס זה עולה, נתקע שוב ושוב חוזר... מה הבעיה? נתקלתם? (לוח אסוס P5WD2, כרטיס מסך X850 GTO ).

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי מחשב שבניתי לפני פחות משנה. זה מחשב עבודה בבית שעובד קשה בתלת מימד כל יום. בגלל זה קשה לי לנתק אותו לכמה ימים ולתת אותו לאיזה מעבדה, אני צריך להמשיך לעבוד איתו כל הזמן אבל אני צריך עזרה.... לפני כמה ימים, זה התחיל אחרי כל מני עדכונים שעשיתי לתוכנות כבדות שאני עובד איתם (אני חושב), או אולי שזאת בעיית חומרה בכלל, אני לא מומחה גדול. כל מני תוכנות כמו CATALYST ו SKYPE ,WINFASTלא נפתחות לי בכלל ולא מגיבות כשאני מנסה להפעיל. כל סרט שאני מנסה לראות בכל פורמט, ישר נסגרת התוכנה שלו (וניסיתי כמה תוכנות שונות) תוכנת תלת מימד שאני עובד איתה נסגרת לי כל הזמן לי סיבה מוגדרת. מעבר לזה, כל פעם כשאני מנסה להכנס לתוך SAFE MODE, הוא מגיע למסך WELCOME, ואז עושה ריסטרט. עשי…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by steam5,

שלום, יש לי מחשב נייד של ASUS I5 דור 10 קניתי אותו לפני 3 חודשים בערך. (VIVOBOOK) לאחרונה אני מרגיש שהוא מתחמם מאוד אני שם לב שזה קורה כאשר אני מחובר עם המטען ישירות לחשמל . לדוג' כאשר אני פותח כרום עם לפחות 13 טאבים הוא קופץ ל 100 מעלות ואז נוחת ל 60 פלוס. אם אני עושה את אותה פעולה ללא מטען הוא קופץ ל65 ויורד ל 48 מעלות. מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה והאם זה משהו שאני יכול לתקן לבד לפני שאני שולח למעבדה כיוון שאני צריך את המחשב וזו תהיה בעיה מספר ימים שיהיה במעבדה. אודה לעזרתכם.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by R-E-L,

יש לי לוח ASUS A7V133-C וכשיוצאות לו גירסאות חדשות של ביוס ואני מנסה לעדכן אותו עם הביוס של גרסת C ה"מעדכן" של ווינדוס אומר לי שהגירסה לא תואמת לגירסא שעל הלוח... הדבר המוזר הוא שהוא כן נותן לי לעדכן לביוסים חדשים של הגירסא הרגילה, לא "C"... זה לא ממש בעיה אבל זה מוזר... יש למישהו מושג למה זה קורה?? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. Started by er0101,

בעת ההדלקה אין תצוגה, נורת הHD נדלקת קבוע ולא משתנה גם אם המחשב נשאר דולק. ניתוק הכוננים (2 אופטיים ו2 הרדיסקים) גורם לנורה לא להדלק אך עדין אין וידאו- סיגנל. מעבד פנטיום 4 SLOT 478, לוח-אם V845DX (לא הצלחתי לזהות יצרן) חשבתי שהבעיה בלוח. יש עוד רעיונות לפני בזבוז 250 ש"ח?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים