עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Necessary_Evil,

שלום אנשים, לאח שלי יש בעיה... כשהוא משחק heroes4 יש לו לפעמים את ההודעה הזו... מערכת הפעלה WIN2K , פנטיום 3 866, 128 מ"ב זיכרון פנימי, יש לו 4 ג'יגה פנויים בכונן של הוינדוס, כרטיס מסך וודוו 4500. הגדלתי לו את הזיכרון הוירטואלי וזה לא עזר... הצעות יתקבלו בברכה (: תודה, חציל

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by blah_6,

שלום לכולם, יש לי בעייה שקיימת כבר זמן די רב שמאוד מציקה. שאני מדליק את המחשב המאווררים עובדים, הלדים של לוח האם גם דלקים אבל המסך לא מראה כלום (צבע כתום לא ירוק). רק אם אני לוחץ קבוע על כפתור ה power במשך כ 2-3 שניות אז המחשב עולה. לגבי הכיבוי גם בעיה, מבצע כיבוי רגיל דרך ה windows, מראה שהוא נכבה אבל עדיין המאווררים ואורות הלדים של לוח האם דולקים (לא נותר לי אלא לכבות את ה switch הראשי של המחשב). הבעיה מתחילה קצת להציק משום שהכיבוי דרך ה switch הראשי דופק לפעמים את קבצי המערכת (לפעמים הוא מראה בעיות בזכרונות אבל שהרצתי בדיקת זכרונות אין שום בעיה, ולפעמים בעיות בקבצים של הדיסק הקשיח). שה windows כן עולה אז בדר"כ הוא עובד כרגיל, לפעמים (וזה קורה בדר"כ שמפעילים איזה וידאו)…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by yoram1,

המחשב שלי amd-3000 s 939 k8nf-9 לוח אם של גיגהבייט כרטיס מסך 6660gt של גיגהבייט דיסק קשיח של wd זכרונות 1024 של a data המחשב עם הדרייברים האחרונים של החלקים הטמפרטורות של החלקים בסדר . ולמרות כל זאת משחקים נתקעים לי (פריזים , דיליים) יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה?

• 9 תגובות
    • 961 צפיות
  4. Started by snapdragon,

המחשב נתקע בכל פעם שאני מריץ איזה סרט, וגם התחיל להתקע לי הCOH לפעמים זה קורה מיד ולפעמים אחרי כמה שניות. המחשב נתקע לגמרי ורק ריסט מציל אותו, לפעמים המסך נכבה ונכנס לסטנדביי - כאילו שאין שדר מהכ. מסך. עדכון דיירבר לכרטיס מסך גרם למחשב כולו לעבוד בצורה איטית אז אני עדין עובד עם דרייבר ישן. רעיונות ? תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. יש לי Geforce 4Ti 4200 עם VIVO , כשהתקנתי את הגרסה 40.71 של nVidia התברר לי שאין לי את האופציה הזאת יותר :AR15:! למישהו יש פיתרון? ??? יש לי windows XP .

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, ברשותי מחשב שרכשתי בשנת 2009 בעל המפרט הבא: - לוח ga-ep43-ds3l - מעבד E8400 (תושבת LGA775) - קירור למעבד OCZ Vanquisher. - 4 סטיקים של זיכרון Geil, כל אחד 2 גיגה (המקסימום שהלוח מאפשר מבחינת כמות סטיקים). - ספק כח Antec EarthWatts 500 - חמישה כוננים קשיחים SATA וצורב DVD אחד (המקסימום שהלוח מאפשר מבחינת חיבורי SATA). - כרטיס מסך ATI HD4850 לא חשבתי עדיין על החלפת מחשב כי הוא עבד מצוין וסיפק את צרכיי באופן מלא. לפני שבוע הדלקתי את המחשב והיה שקט (ללא הביפ של הפוסט), לאחר כמה שניות של שקט, היה נשמע כאילו המתח נפסק לרגע ושוב הוא מנסה להידלק (שומעים שכל המאווררים נכבים ושוב מתחילים). ניתקתי מהלוח הכל והשארתי רק מעבד, כרטיס מסך וסטיק אחד של זיכרון - אותו דבר. …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by The incredible,

אהלן חברה, לאחרונה יש לי בבית הפסקות חשמל גם שנגרמות לא בגלל מזג האוויר בגלל שהמתח אצלנו נמוך וגם בגלל מזג האוויר, האם אל פסק יסדר את זה? הבנתי שיש נפילת מתח וקפיצת מתח שאין לי מושג מה ההבדל ביניהם, אך אני מניח שאם זה קרה לבד זה קפיצת מתח. ואם זה קרה בגלל מזג האוויר אז זה נפילת מתח נכון? שאי אפשר להרים יותר? האם זה יכול לגרום לי נזק למחשב כי עד שהחלפתי מחשב גם למחשב הקודם קרו את ההפסקות חשמל האלה ולא קרה כלום השאלה אם נניח לכרטיס מסך זה יכול להוריד ביצועים / למעבד מה שלא נראה לי הגיוני. הספק כוח שלי הוא לא ג'נרי אך בכל זאת, ואם זה חשוב זה Antec 550W. תודה לעוזרים, ושבת שלום!

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. שלום לכולם , המחשב שלי התחיל להתקע פעם בכמה ימים בשבועות האחרונים... לוח האם מדגם p55-us3L של GIGABYTE . המחשב בן 9 חודשים. פתחתי היום את המחשב ופירקתי אותו לגורמים וניקיתי כל גרגר אבק ועדיין המחשב ממשיך להשמיע את האזעקה. העלתי את ה"אזעקה" ליוטיוב : http://www.youtube.com/watch?v=apDTopeKvAE מה הבעיה? תודה על העזרה!

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  9. Started by I7210I,

שלום יש לי בעיה במחשב יש לי USB ומחוברים אליו כמה דברים יש לי 4 יציאות מאחורה אליו מחובר מסך(DELL עם 4 יציאות USB)מדפסת מקדימה יש פאנל שמחובר לUSB שמאחורה בתוך המחשב דרך חיבור USB בלבד ואצלו יש עוד 3 יציאות קורה מידי פעם שהיציאות לא עובדות ורק אלו שמאחורה עובדות.יש גם עוד שתי יציאות מקדימה שמחוברות ישר ללוח והם גם תמיד עובדות. חשבתי שהבעיה היא בספק הכוח בזמנו ולכן החלפתי אותו לספק חזק אבל לא זאת היתה הבעיה ואמרולי שאולי עלי לקנות עוד כרטיס USB2 לPCI מכיון שכרגע כל היציאות USB הם עובדות בעצם תחת כרטיס אחד שקורס. השאלה שלי האם זה יפתור לי את הבעיה?וכן איך אני יכול לדעת האם יש לי מקום להוסיף את הכרטיס הזה במחשב? תודה

• 9 תגובות
    • 930 צפיות
  10. Started by SUB-ZIRO,

יש לי לוח אם של חברת MSI שהוא עובד ואחרי פרק זמן לא קצוב הוא נכבה בדקתי את המחשב פיזית וגיליתי שאחד מהקבלים שממוקמים ליד המעבד נפוח ויצא ממנו קמו קצף כזה וגם המייצבי מתח השחורים המרובעים רותחים לפי דעתי (ותקנו אותי אם אני טועה) הבעיה שמייצבי המתח חמים מאוד היא בגלל שהקבל לא תקין אשמח לדעת אם התאוריה שלי נכונה חיפשתי את הרכיב הנ"ל באריה"ב אבל ללא תוצאות זה בעיה להסיג את החלקים האלה בארץ או שבכל חנות אני אוכל למצוא (כתוב על הקבל שהוא של 1800UF עם6.3 V ובשורה השניה כתוב MCZ) ? ועוד שאלה אחרונה במידה ומצאתי את הרכיב כדאי לקחת את זה להלחמה (בחנות שמלחימים רכיבים עדינים לא משנה כמה יעלה השאלה היא של כדאיות אגב האחריות כבר מזמן עברה) תודה רבה רבה רבה מראש לעוזרים מנהלים אם זה ל…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי לוח אם של DFI SLI DR עם יציאו ממנו של INFRA RED ואני לא מצליח להפעיל אותה התקנתי את הדריבר שלו המחשב זמהה אבל אני לא מצליח או שאני אל משמ ידוע איך להפעיל אותו בבקשה!! תעזרו לי

• 9 תגובות
    • 660 צפיות
  12. Started by pavlo,

שלום לכל חברי הפורום הנכבדים, לפני 4 חודשים בערך אחותי קנתה מחשב חדש מ KSP עם מעבד Intel P4 3GHz תומך ב HT עם 256 מ"ב זיכרון הארד דיסק 80 ג'יגה 7200 והמחשב פשוט לא זז!!! (וזה ככה מהיום הראשון שהיא קיבלה אותו.) כרגע מותקנת במחשב מערכת הפעלה + אנטי וירוס. (Windows XP SP2 + Anti Virus NOD32) כדי להכנס למחשב שלי לדוגמא, לאחר לחיצה כפולה על האייקון אני צריך להמתין בערך 6-7 שניות עד שהוא נפתח. (ולפעמים אפילו יותר ) לפתוח את האקספלורר בשביל לגלוש לוקח נצח נצחים (הבנתם את הרעיון ) מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים מראש.

• 9 תגובות
    • 902 צפיות
  13. Started by stingeR-,

האם זכרונות sd ram של חבר שלי עלולות לגרום ללוח האם האם הישן שלי בעיות כאשר אני יפעיל אותם עליו? אני לא יודע באיזה מצב הם. יכול להיות שרופים ויכול להיות שהם בסדר אבל האם הם עלולים לגרום קצר לבקר או משהו ?? לשריפה של משהו וכדומה.... ???

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by prvesuav,

כשאני מדליק את המחשב אני מקבל את ההודעה הבאה: windows could not start because the following file is missing or corrupt: WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM you can attempt to repair this file by starting windows setup CD-ROM. select `r` at the first screen to start repair. אבל כשאני מכניס את הדיסק של ה windows ורוצה ללחוץ על "R" הוא מעלה לי מסך כחול עם ההודעה : setup did not find any hard disk drives installed in your computer make sure any hard disk drives are powered on and properly connected to your computer, and that any disk-related hardware configuration is correct. this may involve running a manufacturer-supplied diagnosic …

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by daniel123,

קניתי מחשב לפני שנה(הכל חדש חוץ משני הארד דיסקים), לאחר זמן מה פתאום נהיו שגיאות לעיתים רחוקות, פתרתי את הבעיה בכך שנתקתי את אחד הארד דיסקים והבעיה נפתרה אך השגיאה המשיכה לחזור. האם יש דרכים לפתור את הבעיה או שכדאי לשלוח את המחשב לבדיקה בחנות? דבר נוסף ששמתי לב לאחרונה זה כשנכנסתי לביוס לBOOT DEVICE לא ראו את הכונן ה SSD(שנרכש יחד עם המחשב) בו מותקן הווינדוס. תודה לעוזרים.

16. שלום! לפני כארבעה חודשים קניתי מחשב חדש שהרכבתי לבד (לא הרכבתי פיזית אותו אלה בחרתי איזה חלקים אני רוצה) מפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 לוח אם: Gigabyte ga-ep45-ds4 כרטיס מסך: BFG 285GTX OC2 זיכרון: A-DATA 4GB Gameing 800Mhz DDR2 ספק: FSP 700W מארז: Gigabyte 3D MARS מערכת: WINDOWS XP הבעיה היא שכאשר אני משחק במשחקים כגון: GTA 4,CRYSIS WARHEAD,Assassin's Creed crysis,cod 5,cod 2 מה שקורה אני שם על גראפיקה וביצועים גבוהים ואז בכל המשחקים אחרי 10-40 דקת המשחק היה מאבד את הגראפיקה היו קופצים ריבועים מוזרים צבעים ורודים או מסך בהיר עד כדי לבן ולא יכלתי להמשיך לשחק עד שלא הייתי יוצא מהמשחק. בנוסף כמה פעמים בודדות היה יוצא לשולחן עבודה מהמשחק והיה מופיע מסך כחול ואז נעלם ו…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by idofr,

הייי כולם אחרי שנתנקתי רשת וסידרתי הכול התחלתי לשחק בא עכשיו התקנתי far cry וכשאני מתחיל לשחק הוא מתחיל לעשות לי טיקים כאלה ואז הנורה של הארד דיסק דולקת הרבה והמשחק נתקע לכמה שניות (זה קורה כול כמה שניות) חשבתי שזה קשור איכשהו לOC אז הורדתי אותו והחזרתי הכול בלוח לכמו שהיה ועדיין זה קורה (פחות קצת אבל קורה) עכשיו אם אני זוכר נכון גם ששחקתי במשחק על הארד דיסק הקודם זה קרה מידי פעם הדיסק הקודם היה סי-גייט 80 ועכשיו יש WD 200 שניהם בSATA ו.....זה כול הפרטים שניראה לי קשורים אם אתה רוצים לדעת עוד תגידו בבקשה שמישו יראה מה אני עושה עם זה .... בתודה עידו

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  18. אהלן. לאחרונה רכשתי כונן חיצוני של סיגייט, 2TB חיבור USB3. במחשב הישן שלי, הוא היה מפסיק לעבוד כשהמחשב כבוי. אתמול הרכבתי את המחשב החדש שלי ושמתי לב שהכונן ממשיך להסתובב גם כשהמחשב כבוי. שומעים את הרעש שלו ומרגישים שהוא מסתובב אבל לא קורא נתונים. אני לא מצליח למצוא פתרונות באינטרנט לנושא הזה. הלוח אם שאני משתמש: Asus P8Z77-V-Deluxe תודה

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  19. Started by ZaKeN17,

ערב טוב, קניתי מחשב חדש להלן המפרט: מעבד- Q6600 לוח אם - gigabyte p35 ds3l זיכרון- ocz ddr2 1000mhz 4GB כרטיס מסך- Club3D Geforce 9800GTX 512MB ספק כוח- HEC 600W הצגת הבעיה: כאשר אני משחק במחשב (assasians creed) אחרי כשעה בערך עולה לי המסך הכחול של הוינדוס שאומר שהפסיק את פעולת הוינדוס ע"מ למנוע נזק לחומרה... איפה יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  20. Started by SilvertrancE,

ישלי מסך כחול בפתאומיות שאני במשחק [CS] לא יודע למה זה ככה זה חוזר על עצמו פעם בכמה ימים

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  21. Started by Rockstatement10,

אחת לחודש בערך כשאני מדליק את המחשב אז פתאום אין תצוגה במסך ואני צריך לשחק קצת עם הכרטיס כדי שזה יעבוד ואני לא יודע למה.. כשאני מחבר למובנה אז הכל עובד כמו שצריך אבל זה באמת משגע אותי ומציק.. המאווררים שלו תמיד מסתובבים והכל אבל לא יודע למה זה קורה כל תקופה מסוימת. יש רעיונות?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by dima_ga,

שלום רב... יש לי 6 יציאות USB במחשב. 4 מאחורה 2 מקדימה. מאחרוה הכל תקין אבל מקדימה מה שאני לא מכניס זה תמיד לא מזהה את זה ומאחרוה זה פועל...נראה לי הUSB מקדימה פשוט לא מחובר..תם יודעים איך לחבר אותו?

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  23. כאשר אני רוצה לקום מהמחשב אני לוחץ על הלחצן של ה-STAND BY (הבנתי שלא רצוי לכבות את המחשב) במקלדת ומגיע למצב שבו אני מקבל הודעה preparing to stand by ונתקע, הוא לא ממשיך בפעולה, גם אם אני מחכה זמן שהוא מעבר לסבירות ההגיונית . כדי לצאת מזה אני צריך לעשות restart , מחכה שהמחשב יעלה שוב, ואז אני שוב לוחץ על ה- standby ורק אז הפעולה מצליחה עד כמה שאני מצליח להיזכר, זה התחיל לאחר שהתקנתי את nerro 5 יש לי XP פרופשיונל האם יתכן שזה בגלל התוכנה? יש לכם פתרון בשבילי? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ORrrr,

אז ככה, מאז התקנתי את ה AGP Miniport של הצ'יפסט שלי אם אני נכנס CS נגיד, אז אחרי הקונסול כמה שניות פתאום הודעת שגיאה כזאת HL.exe bla bla lba... וגם ניסיתי לתת לו הרצת 3Dmark2001SE והוא נפל ועשה ריסטרט למחשב על המבחן הראשון.. הצילו? :[

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. הי, השארתי את המחשב דולק עם משחק ברקע והלכתי, חזרתי אחרי שעה להודעת BIOS שלא נמצא התקן Bootable .. איתחלתי והוא עלה כרגיל אלא שאין סאונד, בדקתי הכל וניתקתי הכל וחיברתי שוב, ואין סאונד. בPlayback Devices הספיקרס באפור לא ניתן לאיפשור ניסיתי את הwin 7 השני שמותקן בדואל בוט ושם אותה בעיה. ניסיתי MS Fix לבעיות סאונד אבל לא עזר, חשבתי שיתכן ושבב הקול בלוח אם הלך אבל המיקרופון עובד. הכבל אכן מחובר לכניסה הכחולה Line In. ניסיתי גם נקודת שחזור באחת המערכות והייתה קריסה לsturtup repair שלאחריה הוא סיים בהצלחה את השיחזור אבל עדיין ללא סאונד. [ATTACH=CONFIG]9807[/ATTACH] אובד עצות [ATTACH=CONFIG]9808[/ATTACH]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.