תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחר עדכון של הדרייבר של הכרטיס מסך הנ"ל (AMD Catalyst 14.12) לאחר עבודה מאומצת (אפילו לא ממש מאומצת, משחקים ברמה בינונית) הכרטיס מסך קופא, מראה קווים אופקיים (ולפעמים אנכיים) בצבעים שחור אפור כזה, והכרטיס מסך נתקע ואיתו גם המחשב. מדי פעם אני מצליח לעשות Alt Tab בחזרה לdesktop ושם רושם לי שהדרייבר נכשל והוא עשה לעצמו ריסט. האם מישהו נתקל בבעייה כזאת? לא דווקא בכרטיס מסך הנ"ל... המלצות לפתרון לפני שאני שולח את המחשב למעבדה לתיקון (במסגרת האחראיות)? תודה. (מצורפים צילומי מסך של הדברים שנראים לי רלוונטיים)
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, התקנתי, ולאכזבתי הרבה.. הוא לא עובד.. כשאני מדליק אותו הוא נדלק ל-2-3 שניות (נורת power נדלקת, מאווררים מסתובבים), ונכבה (נורה ומאווררים) - ושוב נדלק ונכבה בלי סוף עד שאני מכבה אותו על ידי כיבוי הספק. סרטון של המצב אין צפצופים או שום סימן אחר (למען האמת אני לא ממש זוכר אם הרמקול שמצפצף תקין אבל אני מניח שכן..) החומרה: מארז כולל ספק Antec NSK4480B II 380W מעבד Intel Core i3 4160 3.6Ghz LGA1150 Tray קרור למעבד Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 לוח אם Gigabyte GA-H81M-D2V זיכרון G.Skill 8GB DDR3 1600 SSD SanDisk Ultra II 240GB - SDSSDHII-240G-G25 ניסיתי לנתק את הSSD והזיכרון ככה שמחובר רק לוח האם עם המעבד (לא שהמחשב יעבוד ככה אבל אולי היה מצפצף או משהו.…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מעבר AMD Phenom II x3 435, לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H, זיכרון 2GB PC3-10600U של Crucial ב- DIMM בודד, כרטיס מסך מסך on-board, דיסק 250GB של Samsung, ספק Seasonic SS-380. על המחשב מותקנת מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium (עם רישיון חוקי וכל העדכונים) והוא משמש בעיקר לגלישה באינטרנט. היה יציב ותקין עד לפני כמה שבועות, אז התחיל לקפוא לעיתים קרובות. אין מסך כחול, אין שגיאות ה- event logs - פשוט קופא וחוזר לעבוד רק אחרי איתחול. הבעיה הלכה והחמירה, עכשיו הוא קופא אחרי זמן קצר למדי ולפעמים גם לא עולה אם לא מנתקים אותו לחלוטין מהחשמל לכמה דקות. לפעמים התצורה משתבשת כשהוא קופא. ההשערה הראשונה שלי היתה בעיית זיכרון, הרצתי עליו memtest86+ המשך שמונה שעות ולא נמצאה שגיאה אחת.…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אז הרכבתי מחשב חדש לוח אם: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13454 מאורר: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12208 משום מה, גם כאשר FAN CONTROL מאופשר בביוס המאורר רץ כול הזמן על 2300RPM עידכנתי את הביוס, אך עדיין לא עוזר. אולי אני לא משחק בהגדרות הנכונות? למישהו יש את לוח עם ביוס דומה ויכול לאזור לי?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר אור, אתמול בערב הדלקתי אתה מחשב ולהפתעתי קפצה לי ההודעה הבאה :: [h=1]Power Surge On Hub Port: A USB device has exceeded the power limits of its hub port[/h]היו לי שם 2 אופציות ללחוץ על CLOSE או RESTART ניסיתי ללחוץ על שניהם וההודעה ממשיכה לקפוץ יש לי רק עכבר שמחובר לUSB 3.0 מאחורה וזהו מישהו מכיר/יודע/חווה את הנושא??
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, בימים האחרונים, בזמן שאני "מעיר" את המחשב לאחר המתנה המסך מהבהב מס' שניות ואז מתייצב. המסך נקנה לפני כ-5 שנים. היכן הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מוריד cod aw בסטים ובזמן ההורדה דפים נפתחים בדיליי של 3-4 שניות אני לא יכול לשחק משחקים אחרים רציתי לדעת אם זה בסדר או לא למפרט הזה intel core i5 4590 gtx 970 8gb ram אני לא אומר שיש לי מפרט סופר על או משהו ואיך זה הגיוני שזה קורה.. אני רק רוצה לדעת אם זה הגיוני ועוד שאלה זה אם למשל אני מוריד cod aw או לדוגמא cs go שתיהם צריכים להאט לי את המחשב באותה צורה בזמן הורדה? או שבגלל שcod aw יותר גדול אז המשחב יותר יתאמץ? או בקיצור אם המחשב מתאמץ באותה מידה בשתי הדוגמאות של המשחקים האלה בזמן הורדה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי הבעיה היא כזאת: היום הדלקתי את המחשב, אך להפתעתי במסך הטלויזיה אליו הוא מחובר היה רשום no signal. המחשב היה מחובר עד כה לכרטיס מסך חיצוני של ג'יפורס. ניסיתי לפרק ולחבר את הכרטיס מסך החיצוני, להדליק ולכבות, אך שום דבר לא עזר. חיברתי את הטלויזיה אל כרטיס מסך הonboard והייתה תצוגה. בשלב זה, תוך כדי שאני משלים עם זה שהכרטיס מסך החיצוני כנראה "הלך". הרכבתי לאט לאט את המארז בחזרה אך כשבאתי להדליק את המחשב - כלום לא קרה. כלומר - אני שומע את המאווררים (גם של המעבד) - אך שום דבר חוץ מזה. לא תצוגה, לא "ביפ" של הדלקת המחשב, אין תאורה של חיבור הETHERNET. ניתקתי את כל ההארדיסקים, את הזכרונות. אך המצב אותו דבר. אין אפילו רעשים רעשים של זכרון לא הוכנס / לא הוכנס היטב אני אובד עצות א…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן (נקנה לפני 4 וחצי שנים), רציתי לשדרג לו זיכרון RAM כרגע יש לו 4 גיגה ראם 2X2. רציתי להוסיף עוד 4 גיגה בצורה של 2X2, מכיוון שאף פעם לא עשיתי זאת, רציתי לשאול האם זה צריך להיות מאותו חברה? אותו סוג מהירות HZ? האם ניתן להוסיף סטיק אחד של 4 גיגה? (קשה למצוא היום 2X2) ובקיצור, מה הדברים שאני צריך לוודא לפני הקנייה? Manufacturer : Kingston Type : DDR3-SDRAM PC3-10700 (667 MHz) - [DDR3-1333] Format : UDIMM (133.35 x 0) Size : 2048 MB (2 ranks, 8 banks) זה תיאור הדגם מה - PC 'WIZARD.
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רב, אז בחודש האחרון נתקלתי בכמה מסכים כחולים (אלה של המוות), בדרך כלל במהלך צפייה במדיה או במהלך משחק. השגיאה שאלה הציגו הייתה KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR. חיפוש רחב מימדים בגוגל הציג גורמים ופתרונות שונים, כך שהייתי די חסר אונים. ניסיתי לשער מה יכולה להיות הבעיה, היות ולאחרונה החלפתי מכרטיס מסך של ATI לכרטיס של NVIDIA ללא התקנה נקייה. כמו כן, מאחר ובדיוק באותה תקופה נשבר לי הקונקטור מפלסטיק של ה-SATA ב-SSD, חשבתי שאולי החיבור רופף, והוא זה שמוביל למסכים הכחולים. החלטתי לפני מספר שעות להריץ בדיקה לזכרונות. במהלך הבדיקה, כאמור, התגלו 31 שגיאות. בתצלום המסך המצורף תוכלו לראות זאת בעצמכם. רציתי רק לדעת האם זה אומר שהזכרונות כבר גמורים (הם פועלים על אוברקלוק כבר משהו…
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מפרט נוכחי: A-10-5800K ASUS F2A85-M PRO (pci e 2.0) s 4X4GB CORSAIR Vengeance 1333mhz ddr 3 sapphire dual x r9 280 3gb gddr 3 oc pci 3.0 SSD 64GB Main drive HDD 1T drive אני מתכוון לשדרג את המעבד שלי בקרוב. אני לא רוצה לבזבז הרבה כסף ומחפש איפה אפשר לחסוך. אופציה ראשונה לחסכון היא להשאיר את הלוח אם, כי AMD Richland A10-6790K תואם ללוח אם הנוכחי שלי. קטע נוסף שקרה לי בזמן האחרון הוא שאתמול אחרי כ4 שעות משחק בDA3, הלוח אם התחמם לי באופן חריג קצת. לצערי לא הצלחתי לקלוט את הטמפרטורה דרך הCPUID MONITOR... יש סיבה לדאגה? לדעתי זה בגלל המארז הקטן יחסית, והכרטיס הגדול יחסית, אז כנראה אצטרך להחליף מארז ולהוסיף איזה מאורר או שתיים אז את זה גם אני צריך לקחת בחשבון... שאלה ראשונה של…
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק bootable של וינדוס אקס פי שאני מנסה להכין ממנו bootable usb. ניסתי להשתמש ב-rafus ו-WinFromUsb ובשינהם אני מקבל מסך כחול ממש בתחילת ההתקנה, כשעולים מהusb. יש לציין שכשעולים מהדיסק הכל בסדר. אני מפרמט את הusb כ-ntfs מהסיבה שהכלים הללו לא מצליחים לפרמט אותו כ-fat32. יש למשהו אולי הצעה לכלי אחר שידע להכין לי את זה? ניסיתי גם את הכלי של מיקרוסופט שמקבל iso ומכין bootable usb, אבל הוא סירב לעבוד עם הiso שהכנתי מהדיסק אקס פי המקורי שלי..
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי ווינדוס 8.1 מקורי והמחשב עושה לי בעיות וברצוני לשחזר את המערכת אך אין לי כונן דיסקים בשביל להכניס את הדיסק.. איך אני משחזר?
-
- 17 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
המאוורר של המעבד כל שנייה עובד מהר ואז לאט וזה עושה רעש מרגיז ואני לא יודע מה ניסגר איתו. ניסיתי לנתק את החשמל של המאוורר מהלוח ולהחזיר ולא עזר. איך אפשר לבדוק מה הבעיה? אגב אני רוצה לעשות בדיקה כללית של החלקים לראות שהכל תקין כמו שעושים benchmark לכוננים. יש איזה תוכנה או כמה תוכנות שמומלצות לעניין? תודה וחג שמח!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, בשבוע שבועיים האחרונים המחשב לא נדלק! כלומר רק אחרי מלא ניסיונות של "כיבוי - והדלקה" הוא מועיל בטובו להתעורר. מה שקורה בעצם שכל המאווררים עובדים - כולל של הכרטיס מסך - מעבד - ספק כוח - הנוריות של הרשת מהבהבות - אבל המקלדת והעכבר לא מקבלים לא נדלקים בנוסף אין תמונה על המסך כלומר המסך לא מקבל שום תקשורת מהכרטיס מסך. ניסיתי להוציא את הכרטיס מסך ולשים את ה DVI על הכרטיס מסך המובנה של המחשב ועדיין אותה התוצאה. אני פרקתי חשמל מהמחשב - כלומר הוצאתי את הכבל חשמל של המחשב - לחצתי כמה שניות על כפתור הדלקה - המחשב "נדלק" לכמה שניות ונכבה.. ועדיין זה לא עובד. עוד משהו אני חייב לציין - השארתי את המחשב שלי דולק במשך 5 ימים ואתמול הוא פשוט נכבה מעצמו - ומאז הוא מסרב להידלק. מה הבעי…
-
- 32 תגובות
- 9k צפיות
-
-
היי, עד היום היה לי כרטיס מסך HD5870 והיום קיבלתי HD5970. רציתי לשים אותם בCF, חיברתי את שניהם ללוח אם (X58A-UD7) והתקנתי את הדרייברים הכי חדשים (אחרי שמחקתי את הישנים עם Driver sweeper). כשאני מריץ בדיקות Unigine או 3DMark 11 המסך שלי מתחיל לרצד. הBenchmarkים לא קורסים ואף התוצאה מראה שכולם עובדים כמו שצריך ונותנים תוצאה גבוהה. הבעיה היא שפיזית על המסך היו ריצודים משוגעים לאורך כל הבדיקה. למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות כדי לסדר את הבעיה? תודה מראש, עמית.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בבית מחשב, מסך ורמקולים. הם מחוברים כולם לאותו מפצל שמחובר למגן ברקים (מהפשוטים של Hyundai) שמחובר לשקע בקיר. לפני מספר דקות הייתה כנראה עליית מתח והמגן ברקים הפסיק את אספקת החשמל לרגע. זו לא פעם ראשונה שזה קורה. בפעמים הקודמות שזה קרה אספקת החשמל חזרה מיד אחרי והכל היה בסדר (כל המכשירים נדלקו שוב וחזרו לעבוד). הפעם קרו שני דברים שונים... האחד הוא שהנורה במגן ברקים שאמורה להעיד האם קיימת הגנה נדפקה (היא בקושי מאירה). אני מניח שזה אומר שצריך להחליף אותו.השני והוא מה שמדאיג אותי זה שהמחשב לא נדלק הפעם מיד אחרי, בעוד שאר המכשירים כן. חשבתי שאולי רכיב כלשהו נשרף, אבל לא היה שום ריח. אחרי דקה-שתיים ניסיתי לשנות את השקע שאליו מחובר המחשב לאחד אחר במפצל - זה לא עזר. מיד אח…
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי חברים, אני ממשיך דיון. הדיון המקורי פה: http://hwzone.co.il/community/threads/554412-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%90-%D7%A0%D7%93%D7%9C%D7%A7 אז ככה, הלוח אם מדגם GIGABYTE H87 D3י נשלח למעבדות NEW VISION המעבדות הרשמית של GIGABYTE בישראל. אחרי שבוע הם אמרו שהם צרבו מחדש את ה BIOS .. בנוסף הם גם החליפו תופסן שנשבר לי באחד ה USB... שמח ומאושר לקחתי את הלוח אם הביתה - הרכבתי אותו -וכשניסיתי להדליק המחשב לא נדלק. אין תגובה חיברתי את הכפתור הדלקה בוודאות למקום הנכון בנוסף קניתי גם ספק כוח חדש מ KSP .. ככה שאני לא חושב שזה הספק כוח..
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן רציתי לשאול איך אני מוחק קבצים שברגע שאני רוצה למחוק אותם עולה לי הודעת שגיאה שהם בשימוש או שהתיקייה שלהם פתוחה למרות שזה בכלל לא נכון ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חושש שיש לי יותר מדי תהליכים ברקע, יש גם תהליכים כפולים שאינני יודע אם זה בסדר. המפרט בחתימה והנה התמונות: ולמה בחלק מהתליכים רשום לי "32 סיביות", בזמן שהמערכת הפעלה היא 64 BIT? אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי, מנסה להפעיל לראשונה את המערכת החדשה שלי מקבל שגיאה 34 על הDebug כאשר בבדיקה בחוברת של לוח כתוב שזה early cpu initialization ניסתי לשתמש בסטיק אחד ל זיכרון בוצע Clear ל CMOS ניסתי להחליף את הסלוט של הזיכרון ועדין איןBoot אודה לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לחברה שלי יש לפטופ ישן שהפסיק לעבוד, אני מניח שזו איזוה בעיית חומרה. על הדסקטופ יש לה כמה קבצים שמאד חשוב לה להציל. מה הדרך הפשוט ביותר? משהו יכול לתת לינק ל-LiveUSB מומלץ? מדובר בווינדוס XP. תודה.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! כבר לא מעט זמן שאני לא מצליח לראות סרטים במחשב או ביוטיוב בדפדפן אקספלורר (בכרום רואים תקין). זה נראה כאילו יש זום כ"כ גדול על הסרט ובגלל זה התצוגה מטושטשת. כרטיס מסך: Gigabyte R9 280X. דרייבר: העדכני ביותר. נגן: BSPlayer. הבעיה לדעתי היא לא בדרייבר מכיוון שהבעיה התחילה עוד כשהייתי עם הדרייבר הקודם. במשחקים אין בעיה כזאת. אני שולל גם בעיה בסרט כי זה קורה לי בכל הסרטים וגם בכאלה שכבר עבדו כמו שצריך. מקווה לשמוע פיתרונות כי אני כבר מיואש. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://srv1.jpg.co.il/10/5494233d9a639.jpg התקנתי ווינדוס לפני כמה ימים...הכל עובד בסדר,אבל עכשיו שאני מפעיל את המחשב הוא מציג לי את המסך הנל חיכה חצי דקה עשה ריסטרט ואז הריץ וניכנס לווינדוס. מה הבעיה? כמובן שהדיסק של ווינדוס לא מחובר, תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-