תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם היום ניסיתי להפעיל את המחשב אבל משום מה המסך לא פעל אז חיברתי אותו לכרטיס מסך של הלוח אם ישיר הופיע לי מין הודעה מוזרה שהדרייברים קורסים או משהו כזה אז ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש אבל הוא לא נתן לי להתקין וההודעות האלו עלו http://up407.siz.co.il/up3/mmxd1amxezte.jpg http://up407.siz.co.il/up2/zhmiwyeyxfwz.jpg בבקשה אם משהו יכול לעזור לי לא הבנתי מה הוא רוצה הדרייברים לא באים ביחד עם הAMD Catalyst?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד מדגם Toshiba p50-B-103 משום מה התעדכן לי הדרייבר של הכרטיס קול ומאז אין לי סאונד. אני לא מצליח למצוא את הדרייבר המתאים באתר של טושיבה. מערכת הפעלה windows 10, מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 9600XT עם הדרייוור הכי עדכני ואני מקבל הודעת שגיאה ב WINDOWS שיש בעיה בדרייוור וצריך לבטל את ההאצה בחומרה. האם יש פתרון לבעיה זו? תודה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
נחנסתי לביוס bios-------power ----------hardware monitor הוא הראה לי שה תמפרטורה 3.3v VOLTAGE -------- 2.896v והוא היה על אדום מה זה אומר? בה מה הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
ניסיתי לשלוח מייל כנראה כבד והוא לא נשלח, כל פעם כשאני רוצה לשלוח מייל או לקבל הוא מנסה שוב לשלוח את המייל הכבד ולא מצליח ומוציא לי הודעה שאי אפשר לשלוח את המייל. לכן אני מקבל הודעות אחרי הרבה זמן. איך אני יכול לבטל את המייל הזה ? הוא לא נמצא בהודעות שנישלחו .
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי הארד דיסק של wd 250g חדש והתקנתי עליו ווינדוס xp. הבעיה היא שכשהכנסתי את הדיסק התקנה הוא לא התייחס להארד דיסק בתור 250g אלא הראה רק 130g. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום אנשים. יש לי מידע חשוב על ההארד דיסק והווינדוס עליו נדפק. ניסיתי להתקין מחדש אבל הוא דורש לעשות פורמט . איך אני מציל את המידע על ההארד דיסק מבלי לפרמט . למישהו יש רעיון?
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום ... אני מנסה להתקין וינדוס עכשיו אני בטוח שהבעיה לא בדיסק או בסי די רום כי החלפתי סידי רום והדיסק עבד על מחשב אחר כשאני מנסה להתקין תוינדוס הוא נכנס לבוט ונתקע שםם יכול להיות שזאת בעיה בהארד דיסק??? תודהה
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי חברים, ניסתי היום לשנות יעד של קובץ במחשב שלי ובטעות שילבתי את הדיסק קשיח ביחד עם הקובץ של התמונות וכאשר אני לוחץ על Pictures זה מביא אותי לדיסקק הקשיח. יש מישהו שיכול לעזור לי? (מתואר בתמונה)
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי HD 250 גיגה, חילקתי אותו ל-4 פרטישנים הכל עבד בwinXP (הדבר היחידי שעבד..), התקנתי WIN2K במקום ה-XP ועכשיו בווינדוס 2000 מופיעים רק 2 פרטישנים. למישהו יש מושג מה קורה פה לעזאזל?!? :s07:
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהארד דיסק כל פעם שאני מעלה את הWINDOWS לוקח למחשב עוד 2 דקות עד שאני יכול להתחבר לאינטרנט ועד שכל הדברים שקשורים ל SYSTEM עולים הבעיה היא כמאת 100 % בהארד דיסק בגלל שקניתי מחשב חדש וזה עדיין עושה את זה אני חוושב שיש הרבה BAD SECTORS כי פירמטתי את הארד דיסק הזה מיליון פעם ורק אז זה התחיל, איך אני עושה איזה ניקוי. א יש לי : NTFS FORMAT
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הי אתמול באמצע העבודה, המחשב שלי כיבה את עצמו. כאשר הדלקתי מחדש קיבלתי שגיאה "DEVICE BOOT FAILOUR". אם אני מחבר הארד דיסק אחר למחשב בתור MASTER אני מצליח להגיע לווינדוס, אבל את ההארד דיסק המקורי לא ניתן לראות במחשב שלי או בDISK MANAGEMENT. להערכתי ההארד דיסק תקין פיזית - ניתן לשמוע שהוא מסתובב. יש תוכנה מסוימת שתוכל לתקן אותו בלי צורך לגשת לווינדוס? עריכה - בביוס ניתן לראות את ההארד דיסק הבעייתי... הוא מופיע ברשימת הBOOT DEVICES.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, אחד מההארד דיסקים, שעליו מותקנת מערכת ההפעלה, לא עולה. בביוס הכל כרגיל הוא מזוהה. התקנתי ווינדוס על ההארד דיסק השני, ודרכו המחשב עולה. אני יכול לסייר בין הקבצים של 2 ההארד דיסקים. אז עם ההארד דיסק תקין, והוא תקין, מה בדיוק קרה? ההודעה שאני מקבל: disk boot failure insert system disk and press enter ניסיתי כל מיני פתרונות שונים שמצאתי ברשת, שום דבר לא עזר. רעיונות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, משום מה ההארד דיסק שלי עושה הרבה רעש לפעמים והנורה האדומה נדלקת לפעמים בקביעות.. הדבר מתבטא גם באופן פעולה איטי של המחשב... עשיתי סריקות באנטי וירוס ובאנטי ספייוור, אבל עדיין אותו דבר והמחשב עדיין איטי מהרגיל. מפרט המחשבן מימין. תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום! יש לי הארד דיסק Maxtor 541DX 2B020H1 20.4 GB עכשיו הוא עבד לי מצויין עד לפני שבוע ....הוא פשוט לא עלה וגם הווסטרן דיגידל 80 גיגה שלי שניהם פשוט לא עבדו יענו בכלל או שעשו רעשים עכשיו אני חושד שהבעיה היא בכבל של הארד דחסק עצמו כי אני בטעות קרעתי את הגיד האמצעי שלו :( אז את הגיד ליפפתי עם איזיליובנד ולפעמים הוא עולה הארד דיסק ולפעמים לא עכשיו הספק הכי גדול שלי היה שאחרי שעשיתי לשניהם איחוי דיסק לא היה לי איתו בכלל בעיות אבל זה חוזר לעיתים יותר רחוקות אבל זה קורה.......המליצו לי להוריד ACTIVE SMAR ואכן התוכנה רושמת לי שיש שגיאה במאקסטור והוא מראה לי מין חץ אדום כזה עם השם של הבעיה הבאה: ULTRA ATA CRC ERRORS ובסימנייה סטטוס יש לי מן חץ אדום עם המספר 3.....מי שיכול ל…
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי שלושה הרדיסקים, שני IDE ועוד אחד SATA, כעקרון רציתי שהסאטא יחזיק את וינדוס, אבל ההתקנה של וינדוס סירבה לקבל את ההארדיסק סאטא בתור כונן C, לא משנה מה עשיתי בביוס (אם אתם מכירים את הבעיה ויודעים לסדר אותה אשמח), בסוף ביטלתי את כל ההארדיסקים האחרים מהביוס והשארתי רק את הסאטא, באופן מפתיע, ההתקנה זיהתה את כולם אבל הסאטא היה כונן C, וכך התקנתי, הבעיה היא שאחרי שוינדוס עלה והחזרתי את ההארדיסקים יש בעיה אחרת, נגיד ואני נכנס לכונן F ( כונן של הסאטא) , יש איזה 3 שניות שבהן "המחשב שלי" נתקע ומפסיק להגיב, ורק אחרי זה אפשר לגשת לכונן. ככה זה עם כל הכוננים, ושמתי לב שזה מוריד מאוד מביצועים של הכונן כאשר כמה תוכנות קוראות\ כותבות ממנו במקביל. ניסיתי: להסיר דרייורים של אנ…
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום כשאני מנסה להוריד קבצים דרך ה utorrent אני מקבל שגיאה cyclic redundancy check error/ ניסיתי לעשות checkdisk ותיקון של השגיאות שהוא מוצא. אבל זה לא עזר. קראתי שזה יכול להיות בעיה של מתח, אם החליף כבל sata' האם זה יכול לעזור. בנוסף לעיתים מעלם לי הכונן מהמחשב שלי ושאני עושה הפעלה מחדש הכונן חוזר
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבד שלשום קרס לי המחשב הנייד כשהוא מציג מסך כחול, וכרגע המחשב לא עולה בכלל חבר שלי אמר שהבעיה כנראה בהארד דיסק(משהו שנקרא בד סקטורס או משהו כזה) , האם יש אפשרות להחליף או לקנות הארד דיסק אחר למחשב הנייד שלי ? (המחשב בן - 4-5 שנים של חברת ACER) תודה מראש על כל תגובה
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם :'( היום החלטתי שאני מתקין לינוקס בנוסף לווינדווס שלי שווינדווס יהיה ב c: שגודלו 30 גיגה ואת כונן d שלי החלטתי לצמצם בגודל מ 130 גיגה ל 105 גיגה וליצור עוד מחיצה של לינוקס כדי להתקין את לינוקס עליו הבעיה שניסיתי לצמצם את כונן d המחשב עשה ריסטארט ובא לצמצם את הכונן ל 105 גיגה קיבלתי פתאום מסך כחול המחשב עשה ריסטארט ואז כשהוא בא להתחיל לעלות לוונדווס הוא עשה סריקה ל d ושם הוא שוב קיבל מסך כחול עכשיו אם אני מבטל את הבדיקה הווינדווס עולה וכאילו d שלי מפורמט אני חושב שעדין יש דרך להציל את החומר הכל כך חשוב שיש לי בכונן d רק אני לא יודע מהי הדרך..:\ נ.ב ההארד דיסק שלי maxtor 160 gb sata 8mb עריכה: לא הפרטישן מג'יק ולא אני עשינו פורמט ל d ככה שנראה לי שהחומ…
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אוקיי ההארד דיסק הנוכחי שלי הוא 60 ג'יגה של MAXTOR יש לי הארד דיסק חדש נוסף של 250 ג'יגה של HITACHI ברגע שאני מחבר אותו ומדליק את המחשב אז יש מין קולות מוזרים והמחשב עולה לאט והוא לא מזהה את ההארד דיסק.. ניסיתי לשים את ההארד דיסק הזה כSLAVE וגם כMASTER וזה לא עובד אם למישהו יש רעיון או פתרון או משהו בבקשה תעזרו לי... ???
-
- 9 תגובות
- 602 צפיות
-
-
התקנתי WIN XP על הארד דיסק של מחשב נייד (התקנתי כשהו מחובר למחשב נייח עם מתאם)...עד פה הכל בסדר הווינדוס עולה כשהוא מחובר למחשב הנייח והכל טוב. כשאני מחזיר אותו למחשב הנייד אני מפעיל את המחשב ולפני שאמור להיות המסך שטוען את הווינדוס אני פשוט רואה מסך שחור ולא קורה כלום.. מה לעשות?? חשוב לציין שההארד דיסק חדש... תודה.
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי יש לי הארד דיסק נייד של WD יחסית חדש סך הכול שנה אצלי לפני כמה ימים אח שלי הפיל אותו ומאז הוא עושה בעיות מאוד קשות.... שאני מחבר אותו למחשב ולחשמל הוא עובד והמחשב קולט אותו אבל הוא לא נותן לפתוח אותו ולהיכנס לכונן ולקבצים בפנים והוא אחרי כמה דקות שנתקע הוא רושם לי הודעה שההארד דיסק לא מאותחל ואם אני רוצה לאתחל אותו...גם כשאני רוצה לאתחל אותו הוא נתקע באמצע ניסיתי לעשות איתחול מהוינדוס מהCMD וגם דרך תוכנה של WD וכלום לא עובד... אני חייב את עזרתכם נגמרה האחריות שלו ולא בא לי לזרוק 500 שקל לפח...אני לא מדבר על לשחזר את כל המידע שלי את זה כבר הבנתי שהסיכוי אפסי אבל לפחות שיעבוד... תודה לעוזרים.....
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום, קיימת בעיה בהארד דיסק במחשב ביתי. כשההארד דיסק מחובר, הווינדווס עולה בצורה איטית מאוד או שלא עולה כלל. בניתוקו המחשב עולה בצורה מהירה. מערכת ההפעלה נמצאת על כונן SSD 250GB, וההארד דיסק הבעייתי הוא רגיל עם חיבור SATA. האם ניתן לתקן את ההארד דיסק בעזרת כלים מסוימים או שמדובר בבעיית חומרה? תודה, רועי.
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מהיום בבוקר הדיסק הקשיח התחיל להשמיע קליקים כאלה, ואחרי כמה ריסטרטים הוא כבר הפסיק לעלות והמשיך עם הקליקים, בדרך כלל בקצב קבוע כשאני מעלה את המחשב רשום: disk error press any key to restart ולפני זה היה גם שמשהו חסר[windows\system32\msconfig\system וצריך לתקן עם הדיסק המקורי של ווינדוס, להעלות וללחוץ R עשיתי את זה וזה הגיע לפקודות של דוס שלא ממש הצלחתי לתפעל מישהו יודע מה הבעיה ומה אפשר לעשות? \: (אני משתמש במחשב אחר כדי לרשום את ההודעה הזאת)
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכם! בנ-דודה שלי הביא לי את המחשב שלו שאני אסדר אותו. יש לו בעיה(אחת מכמה) שאחרי ריסטרט הHDD לא מזוהה, או סתם הוא לא מזוהה וצריך לכבות ולהדליק את המחשב. קשה לי להגיד פרטים מדויקים מכיוון שגם הווינדוס לא טוב. אני יכול להגיד בערך 9800GT E8400 לוח אם של אינטל HD של SEAGATE. אריאל
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-