תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,281 דיונים בפורום זה
-
שלום בזמן האחרון המחשב נתקע לכמה דקות ואז חוזר לעצמו, אתמול הוא החליט לא להדלק והוינדוס ניסה לעשות Repair ללא הצלחה. מפה נתנו לי שתי אפשרויות פירמוט או ריפרש, הלכתי על ריפרש כדי לא לאבד את המידע ושזה יתקין מחדש את הוינדוס. התקיעות נעלמו,אבל היום שוב בהדלקה או אמר שיש Disk failure ואז עשה Repair והגיע לשולחן עבודה. אני משתמש בוינדוס 8 מקורי, מפרט: Intel Quad-Core i5 3470 Gigabyte GA-B75-D3H Seagate Barracuda 1TB ST1000DM003 Hynix 4x2 DDR31600MHz -הורדתי SeaTools וזה הודיע על סקטורים פגומים באחת הבדיקות, וזה הציע להוריד את הגירסא של הדוס לנסות לתקן, אבל מתי שאני עושה בוט לסביבת הדוס הוא לא מזהה את ההארדיסק.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר זמן רב מאוד שבה המערכת שלי עבדה עם הארד דיסק מכאני החלטתי להתקין מערכת הפעלה על הssd שלי. הכל היה טוב ויפה ועבד למשל 5 שעות ולפתע דבר מוזר קרה - explorer.exe - קורס ברציפות. מיד חשדתי בssd שלי. אולם כשניסיתי להפעיל מחדש את המחשב הוא פשוט לא עשה פוסט, החשיך מסך וכך גם חשך עולמי. פירקתי הצלבתי בין כל החלקים האפשריים ופסלתי את כל האפשרויות - ספק כרטיס מסך זיכרון ואפילו ה ssd. מסתבר שהכשהחלפתי כעת את הכבל חשמל, הבעיה נפתרה, אומנם נדפקה לי מערכת ההפעלה החדשה והנקייה. מה אתם אומרים? אפשרי או לא אפשרי? בכל שנותיי לא נתקלתי בדבר שכזה..
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, מישהו יודע איך לעדכן לכרטיס דרייבר במחשב הזה? לגרסה האחרונה של AMD? כרגע אני מחויב להתשמש בדרייבר האחרון של DELL שהוא מינואר 2013, חיפשתי כבר ולא מצאתי איך לדעכן את הדרייבר הזה. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אני מנסה כל הזמן להדליק ולכבות את ה-wifi אך ללא הואיל. הנורה פשוט לא רוצה להדלק. רק נורת הבלוטוס נדלקת לי. ובגלל זה אני לא מצליח לגלוש דרך WiFi. מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז קניתי את ה Microsoft HD 3000 , הכל טוב ויפה כאשר אני משתמש בתוכנה שמגיעה איתה - Microsoft LifeCam , הוידיאו נראה מעולה ורץ ב30 fps ב 720p כאשר אני בודק אותה בכל מקום אחר , למשל בסטרימיניג בטוויץ' וכו' אז אני מקבל בערך 5 fps לא משנה כמעט באיזו רזולוציה .וב 720p זה מגיע גם למצגת שקופיות ב 1fps . בדקתי גם בלפטופ שלי ואני מקבל עם המצלמה המובנת תוצאות יותר טובות ...כל הדרייברים עדכניים וכו'
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי צורב במחשב הנייח של חברת LG הדגם הוא GH22NS70 הצורב בן 3 שנים שנקנה עם המחשב בהשמעה של דיסקים אין שום בעיה הבעיה בצריבת CD-R שהוא לא מצליח לצרוב דיסקים של חברת SILVER LINE אבל בקושי של חברות אחרות כמו ETION , אחרי הצריבה שמסתכלים על הדיסק לא רואים את מקום הצריבה בצבע שונה כמו שמקובל לראות בדיסקים צרובים,אחרי צריבת DVD של חברת ETION רואים בברור על הדיסק את החלק הצרוב כמקובל הצורב גם מאוד מרעיש שמכניסים דיסק אליו הרעש קיים גם בעת הצריבה ניסיתי להכניס דיסק לניקוי הצורב אבל זה לא עזר ניסיתי להסיר מנהל התקן ולהתקין מחדש [הסרתי במנהל התקנים ביצעתי רסטרט ווינדוס התקין מחדש באופן אוטומטי אחרי עליית המחשב] וגם לא עזר אשמח לקבל עזרה תודה רב…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום למומחים המחשב שלי-חלונות 7 עולה למסך משתמש , ללא סיסמה, עם צורך ללחוץ על הכפתור עם שם המשתמש במרכז המסך ,כדי להגיע לדסקטופ. אין לי צורך במסך המשתמש, מוגדר רק משתמש אחד במחשב זה ואני רוצה להגיע ישירות לדסקטופ כשמדליק את המחשב. איך אני משנה את עליית המחשב כדי להגיע ישר לדסקטופ? תודה ערן
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב! קורה לי לאחרונה שאם אני מכבה את המסך למשך 10 דקות ללא מגע במחשב, כאשר אני מדליק את המסך, אני רואה את שולחן העבודה, ולאחר שנייה המסך נהיה שחור, חשוב לציין שהמסך ממשיך לקבל הספקת חשמל שכן הנורה של המסך דולקת, רק המסך נהיה שחור. בעצם יוצא שאם אני מכבה את המסך ומדליק אותו מיד לאחר מכן, שוב אני רואה את שולחן העבודה ומיד נכבה המסך. על מנת שהמסך יישאר דלוק אני צריך לפעמים 10 דקות לכבות ולהדליק את המסך כדי לראות תמונה קבועה. מה הבעיה? מסך? כרטיס מסך?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה חוקית של ווינדוס 7 בתוך המחשב הנייד בעמוד שנקרא "אפשרויות צריכת חשמל" האופציה שנקראת "בחר מה קורה בעת סגירת המכסה של המחשב" לא עובדת !!כלומר אני לא יכול לשנות שם את ההגדרות למה זה ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כשבוע וחצי לאחר עדכון דריבר לחדש, כל דריבר שאני מנסה להתקין גורם לי לBLACK SCREEN או בהתקנה או בהפעלת המחשב מחדש, ללא דריבר המערכת עובדת אני יכול להריץ משחקים (עולים ממש לאט) כמו כן לראות סרטים ולהשתמש במחשב, כך שנראה שה GPU תקין.... דברים שניסיתי: בדיקה על שתי מערכות win 7 ו win 8.1 (נקייה) מעודכנים (חוץ משני UPDATES הראשון KB3000850 שגורם ללולאת אתחול אין סופית על המחשב, והשני KB 3004394 שAMD ממליצה להסיר מכיוון שהוא גורם לבעיות גראפיות והתנגשויות עם דריברים) בדקתי את כל הדריברים של המערכות (ואני מתכוון כולם) בין דריבר לדריבר בוצעה הסרה מלאה של הקודם (SAFEMODE, מהריגסטרי ושאריות של תקיות) התקנה ישירה של הדריבר בלבד OLDSCHOOL ביטול אנטי וירוס (AVG) …
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מה נשמע מה שלומכם,לפני שאתם רואים את הסירטון אני רוצה להגיד,שהיה לי מאוד קשה להעלות את זה העלתי מחבר השקעתי מלא רק בשביל שתבינו אז אני מקווה לתשובה ועכשיו הסירטון<"><: rgb(250, 250, 250);"> מכאן הכנתי את הדיסק: יצירת דיסק לתיקון מערכת להסביר לכם אולי איך זה קרה ? רציתי לעשות להעביר gb לכונן שני ועשיתי עם איזו תוכנה השם שלה הוא:partition wizard home edition ,ושבצד שמאל שבתוכנה לחצתי על extended וקבעתי אז הייתי צריך לעשות ריסט לשמור על השינוים אחרי זה זה קרה פעם ראשונה שהורדתי את הדיסק ממיקרוסופט אז זה עבד אחר כך זה זה לא עבד לי התיקון וניסיתי לעשות אם הדיסק אבל זה לא עבד פעם שנייה וכן הורדתי את הדיסק עוד פעם וזה לא עבד מקווה שתעזורו לי לפתור בע…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, היום שיחקתי במשחק שניקרא Dota 2, ואחרי כמה דקות משחק המחשב שלי נכבה ונדלק מחדש. זה לא קרה לי אף פעם ואני משאר שמה שקשור לזה הוא שאתמול החלפתי כרטיס מסך חדש. החלפתי את ה GeForce 9800 GT הישן בGTX 970. מה יכולה להיות הסיבה? אולי לא חיברתי אותו כמו שצריך? או שאולי זה טמפ' גבוהה? ספק כוח חלש? למרות שבדקתי אותו והוא מספק 700W ולא אמורה להיות אם זה בעיה לפי דעתי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
פני שבועיים קניתי מחשב בשביל משחקים המפרט שלו מופיע כאן מעבד inel i7 4790k לוח אם gigabyte z97x-sli זיכרון 8g ram ספק corsair 650w למחשב הזה חיברתי כרטיס מסך GIGABYTE R9 280X לpci-e X16 בלוח אם התקנתי את כל הדרייברים שקיבלתי ביחד עם הכרטיס. כשאני מדליק את המחשב כן עולה לי המסך כמו שצריך רק כשאני רוצה להריץ משחקים כמו call of duty החדש, shadow of mordor המחשב מראה לי את הסירטונים בהתחלה ואז מסך שחור וזהו הוא לא נכנס לי אפילו למסך הראשי של המשחק. מישהו בבקשה יכול לעזור לי מה הבעיה??
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חדש בן שבועיים בערך במחשב יש 2 כוננים אחד ssd שעליו מותקן הווינדוס והשני כונן קשיח של seagate barracuda 1tb מההתחלה שמעתי רעשים אבל לא ממש התייחסתי כי בכל זאת זהו לא רעש חזק ועוצמתי. שיותר התחלתי לשים לב לרעש ניסיתי להבין מאיפה הוא מגיע, שללתי את כל האפשרויות מלבד הכונן הקשיח שהרעש ככל הנראה מגיע ממנו. תיאור התופעה: כל זמן לא מוגדר הכונן הקשיח משמיע רעש כזה של "דינג" מתכתי כמו רעש שמזכיר חיכוך של 2 מתכות לזמן קצר. הדינג הזה קורה פעם אחת ואזאחרי זמן לא ידוע עוד פעם חוזרעל עצמו(ככל הנראה הרעש קורה מתי שהכונן חושב יותר). מה היא הבעיה ? מישהו מוכן לאבחן לי את הבעיה ואת הפתרון בבקשה? הרעש הזה קצת מדאיג אותי כי הרי הוא לא רעש טבעי של כונן קשיח כמו רעש של…
-
- 18 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
הי, פירמטתי את המחשב הנייד והתקנתי עליו ווינדוס 8.1, מאז כל פעם שהמחשב כנס למצב שינה אני לא מצליח לגרום לו להתעורר (הוא דולק אך לא רואים כלום על המסך). אשמח לעזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
windows 7 מעודכן 64bit. הלוח- GA-H81M-D2V עכבר+מקלדת ב USB. כמו בכותרת- ב BIOS עובדים רק האחוריים(כולם), ותחת Windows עובדים אך ורק הקדמיים(שוב, כולם). שאלה נוספת - ה Windows/לוח מזהה רק 2 רמקולים מתוך ה 5.1 שלי (mx540). כשאני מסתכל על החיבורים בלוח אני רואה אחד כ- line in, אחד כ line-out ואחד למיקרופון. אבל הלוח עצמו מוגדר כ 2/5.1/7.1. יש לי 3 חיבורים של הרמקולים. חיבור של שלושתם לא פותר. אשמח לעזרה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש וכאשר התקנתי מערכת הפעלה המחשב עבד טוב אך לאחר שכיביתי אותו מערכת ההפעלה קרסה ולא עולה יותר (משך כחול ויש מצב שראיתי שם גם DISK FAILURE). עכשיו מערכת ההפעלה עולה בסייף מוד אבל כאשר אני מעלה אותה במצב רגיל המחשב שוב קורס מיד (התצוגה משתבשת ואז הוא קורס). יש מצב שמדובר ב-SSD לא תקין או שההתקנה של הווינדוס לא תקינה (התקנתי גם 7 וגם 8 דרך USB שהכנתי עם RUFUS).
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לפניי כמה שבועות העלתי דיון לגבי קפיצה פתאומית (ורגעית) של התמונה במסך, בעיקר בגלישה (chrome), וחשבתי שפתרתי אותה אבל כנראה שלא בדיוק. בעיה נוספת היא שסרטים ב-youtube פשוט מנוגנים בצורה לא חלקה. (אין בעיה של ניגון סרטים מהמחשב) הם נטענים מהר, לא נתקעים, ובגדול נראים טוב (1080p). אבל - כשמשהו זז יחסית מהר לאורך/רוחב התמונה, התנועה נראית מקוטעת ולא חלקה (לא תקועה, פשוט לא חלקה) כאילו הסרט נחתך לאלפית שנייה בכל מיני מקומות אקראיים... זה גורם לדברים להיראות מאוד לא טבעיים, ומאוד לא זורמים - אמנם בצורה מינורית אבל זה מציק! מפרט: core i3 4130 msi b85m-p33 2x4GB corsair vengance msi r9 280x viewsonic vx2370 התקנתי מחדש את הדפדפן, את הדרייבר של הכ"מ, ניסיתי לנטרל את ה-fl…
-
- 35 תגובות
- 5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חבר'ה, לפני חמישה ימים החלטתי לנקות את המחשב לאחר תקופה ארוכה שלא פתחתי אותו..ניקיתי בעזרת פאן ושואב אבק כמו שאני עושה תמיד. לאחר שסיימתי, ניסיתי להפעיל את המחשב והוא עשה ציפצופים לא פוסקים. החלטתי לא לקחת סיכון, לקחתי אותו לKSP , הבחור שם בדק לי את המחשב, ולאחר כמה בדיקות החליט שהראם הוא הגורם. לאחר כמה ניסיונות חוזרים של הוצאה והכנסה של הזיכרונות המחשב עבד והכל טוב ויפה. בעיית הציפצופים נעלמה, אבל עכשיו יש בעייה אחרת.. המחשב קופא כל פעם, גם במאמץ וגם בלי מאמץ. ואחרי שאני עושה RESTART הוא נדלק אבל לא מגיע למסך הראשון אפילו , נשמע כאילו הוא מאתחל את עצמו כל שנייה מחדש-- בקיצור לא עובד. אני לא בדיוק יודע מה הבעיה, אבל כשאני מוציא ומחזיר את הזיכרונות הבעיה מסתדרת כאיל…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן ביצעתי פירמוט למחשב ולמרות שהתקנתי את כל הדרייבים של המחשב אני מעוניין לוודא כי היציאות של הUSB3 שלי אכן מתפקדות במהירות הגבוהה ביותר האפשרית. במנהל ההתקנים אומנם אני לא מזהה בעייה http://gyazo.com/afbaddac17ef3279a4a17e5d7c56a930 אם זאת בגלל שיש לי מלא יציות USB3 ו 2 אני רוצה לעבור אחד אחד פיזית ולדעת שהוא עובד במהירות גבוהה. איך ניתן לבדוק זאת?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שאני מנסה להתחבר לbluetooth. שאני מנסה להוסיף חיבור חדש מופיעה הודעה: "bluetooth is not ready". שאני נכנס לאפשרויות ומנסה ללחוץ על הenable זה כותב : activate bluetooth using Fn + F2 or the radio ON\OFF switch. יש לציין שהאופציה הראשונה מובילה בכלל לאפשרות לשינוי של הגדרות צריכת חשמל בין מצב מאוזן למצב חיסכון בצריכה, ואת האופציה השנייה חיפשתי הרבה בלוח הבקרה ולא מצאתי. מישהו יודע מה הפתרון? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי נייד Acer One 10.1 יש לי תוכנה ישנה שאני לא רואה בא את כל הכתוב בגלל שהמסך קטן אני מנסה להגדיל את הרזולוציה אבל זה לא עוזר , (במחשב עם windows 7 וכרטיס מסך אני רואה הכל) יש אפשרות או תוכנה שיכולה לתת רזולוציה של מגיע מובנת עם המחשב?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחר עדכון של הדרייבר של הכרטיס מסך הנ"ל (AMD Catalyst 14.12) לאחר עבודה מאומצת (אפילו לא ממש מאומצת, משחקים ברמה בינונית) הכרטיס מסך קופא, מראה קווים אופקיים (ולפעמים אנכיים) בצבעים שחור אפור כזה, והכרטיס מסך נתקע ואיתו גם המחשב. מדי פעם אני מצליח לעשות Alt Tab בחזרה לdesktop ושם רושם לי שהדרייבר נכשל והוא עשה לעצמו ריסט. האם מישהו נתקל בבעייה כזאת? לא דווקא בכרטיס מסך הנ"ל... המלצות לפתרון לפני שאני שולח את המחשב למעבדה לתיקון (במסגרת האחראיות)? תודה. (מצורפים צילומי מסך של הדברים שנראים לי רלוונטיים)
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, התקנתי, ולאכזבתי הרבה.. הוא לא עובד.. כשאני מדליק אותו הוא נדלק ל-2-3 שניות (נורת power נדלקת, מאווררים מסתובבים), ונכבה (נורה ומאווררים) - ושוב נדלק ונכבה בלי סוף עד שאני מכבה אותו על ידי כיבוי הספק. סרטון של המצב אין צפצופים או שום סימן אחר (למען האמת אני לא ממש זוכר אם הרמקול שמצפצף תקין אבל אני מניח שכן..) החומרה: מארז כולל ספק Antec NSK4480B II 380W מעבד Intel Core i3 4160 3.6Ghz LGA1150 Tray קרור למעבד Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 לוח אם Gigabyte GA-H81M-D2V זיכרון G.Skill 8GB DDR3 1600 SSD SanDisk Ultra II 240GB - SDSSDHII-240G-G25 ניסיתי לנתק את הSSD והזיכרון ככה שמחובר רק לוח האם עם המעבד (לא שהמחשב יעבוד ככה אבל אולי היה מצפצף או משהו.…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מעבר AMD Phenom II x3 435, לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H, זיכרון 2GB PC3-10600U של Crucial ב- DIMM בודד, כרטיס מסך מסך on-board, דיסק 250GB של Samsung, ספק Seasonic SS-380. על המחשב מותקנת מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium (עם רישיון חוקי וכל העדכונים) והוא משמש בעיקר לגלישה באינטרנט. היה יציב ותקין עד לפני כמה שבועות, אז התחיל לקפוא לעיתים קרובות. אין מסך כחול, אין שגיאות ה- event logs - פשוט קופא וחוזר לעבוד רק אחרי איתחול. הבעיה הלכה והחמירה, עכשיו הוא קופא אחרי זמן קצר למדי ולפעמים גם לא עולה אם לא מנתקים אותו לחלוטין מהחשמל לכמה דקות. לפעמים התצורה משתבשת כשהוא קופא. ההשערה הראשונה שלי היתה בעיית זיכרון, הרצתי עליו memtest86+ המשך שמונה שעות ולא נמצאה שגיאה אחת.…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-