עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by avi.hagit,

שלום לכולם וערב טוב קניתי סוף סוף מחשב חדש מחשב שאתם בפורומים המלצתם לי יש לי בעיה אם הדיסק קשיח של 160 gb לאחר שהתקנתי את הוינדוס xp sp2 שלי המחשב מזהה לי רק 131 gb יש למישהו מושג למה זה קורה לי לא נראה לי שהוא אמור להעלים לי 29 gb תודה מראש לכול העוזרים

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  2. Started by avishi,

יש לי דיסק IDE כאשר אני ניכנס לניהול דיסקים נותן לי את ההודעה הבאה. the drive cannot find the sector requested. ניסיתי לתקן בעזרת MBR FIX זה לא עזר. תודה מראש לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ys1,

שלום, זקוק לעזרה לגבי הבעיה הבאה: בגלישה ב- Chrome הדפדפן כאילו נתקע, לא מציג כלום בזמן שבתחתית מצד שמאל מופיעה ההודעה "Establishing secure connection". בניסיון גלישה עם Edge לאותו אתר (במקרה זה ynet), אין שום בעיה והכל תקין. כבר ניסיתי להתקין מחדש את המחשב, ותקופה מסוימת זה עבד בסדר ופתאום חזר בדיוק לאותה הבעיה. מערכת ההפעלה היא Windows 10 Pro 64 bit Engilsh. מישהו יודע למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את הבעיה ? המעניין הוא שיש לי מחשב נוסף בדיוק אותו דבר מבחינת החומרה, מחובר על אותה רשת, ושם אין את הבעיה הזו... תודה.

4. שלום!! לאחרונה גיליתי בעיה מוזרה במחשב, כאשר אני עוזב אותו לכמה שעות כשהוא דלוק, האינטרנט ממשיך לעבוד האיי סי קיו והמסנג'ר פועלים אך הדפדפנים שלי לא עובדים. כדי להפעיל אותם מחדש אני צריך להפעיל מחדש את המחשב ואז הכל חוזר לעבוד. **אני חושב שהבעיה התחילה אחרי שהייתה הפסקה חשמל** מה אני צריך לעשוב כדי לפתור את הבעיה? תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  5. התרנתי ויסטה ורשום לי בקול hdmi שאין לי בכלל והדיסק של הדריבר קול לא תואם ויסטה מה עושים עכשיו אני לא שומע כלום הכרטיס קול מובנה על הלוח אם דגם 945P-G ניסתי להוריד מהאתר אבל עדיין לא עובד מה עושים????

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ETB,

בתפריט של הדריבר של הכרטיס יש סימני שאלה במקום פונטים בעברית. יש לי WINXP באנגלית. איך אני מסדר את הדפק הזה???????????????????????????

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  7. Started by Gil28,

לא מצליח להתקין את המודם הנ"ל אצל חבר (התקנתי לו ויסטה על המחשב החדש) יש דריברים חדשים? פתרון אחר?

8. Started by oozy,

מתי שאני מתקין דריבר חדש למחשב ואחר כך עושה הפעלה מחדש.המסך של המחשב מתכבה לי ולא נדלק ניסתי מלא דריברים כולם אותה בעיה לקחתי את המחשב לתכנעי ואפילו הוא לא יודע מה לעשות אם הבעיה הזאת השאלה שלי למה המסך מתכבה לי מתי שאני מתקין דריברים למחשב והאם אפשר לתקן את הבעיה הזוהת תודה..... והמפרט שלי הוא דריבר Intel® Pentium® D CPU 3.40GHz ספק כוח HX520W כרטיס מסך EAX1900XT 512MB זיכרון 1 ג'יגה

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  9. Started by yoav1000,

יש לי בעיה יש לי לוח אם של MSI ויש לו 2 חיבורי SATA של VIA ואני צריך להתקין דריברים בהתקנה של חלונות על ידי דיסקט אבל בזמן האחרון המחשב כל הזמן קורס ובישביל להדליק אותו אני חייב את הדיסק של הוינדוס זה ניתוח הקריסה מתוכנת windbg: ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 100000D1, {30, 7, 0, f84709a0} Unable to load image viamraid.sys, Win32 error 2 *** WARNING: …

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  10. Started by mDs,

אני משחק את המשחק Counter-Strike, רוב המשחק בנוי על כמה fps יש לך.. לכן עד היום נכנסתי למאפינים של הכרטיס מסך , למחלקה של ה opengl ושם שניתי את ההגדרה מברירית מחדל למושבת תמיד! וכל קיבלתי בין 80 ל100 fps ! אבל, אחרי שהתקנתי את הדרברים החדים אפשרות זו נעלמה לי, ולכן יש לי כרגע 60 fps לא זז. אז השאלה שלי איפה אני יכול להחזיר את האפשרות של הopengl? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  11. Started by Gohan,

התקנתי את הדריברים האחרונים(מהאתר) ואין לי אופציה של dual view. וכשאני מעביר לטלוויזיה (ב singel view) התצוגה נשארת במסך ובטלוויזיה רואים רק שחור ופסים לבנים. הכרטיס הוא gf3ti500. מישהו מכיר את זה,יודע על פתרון? תודה.

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  12. Started by miim17,

יש לי כרטיס מסך AGP RANG 128 ATI . אני בטוח שזה הכרטיס גם ע"פ מה שרשום עליו, וגם ע"פ מה שרשום בחברה שמכרה את המחשב הנ"ל. הורדתי בערך 5 דריברים ממקורות שונים - גם ע"פ שם הכרטיס - כלומר מחברת ATI וגם מהחברה שמכרה את המחשב שטוענת שזה הדריבר לכרטיס. כלומר 100% שהדריבר נכון. הבעיה: המחשב (חלונות 2000) טוען בתוקף שהדריברים שאני מוריד לא תואמים לחומרה שלי. יש עוד פיתרון?

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  13. Started by Bishop1,

כל פעם המחשב נתקע ואני מקבל את ההודעה הזאת driver stopped responding and has recovered display driver AMD driver stopped responding and has successfully recovered מישהו יודע מה זה? יש לציין שמחקתי את הדרייבר והתקנתי והבעיה עדיין לא נפתרה.

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by Bishop1,

התקנתי דרייבר לכרטיס מסך עכשיו שאני לוחץ מקש ימיני על שולחן העבודה ונכנס ל amd catalyst control center זה חושב חושב עושה מסך שחור ויוצא וגם אני לא רואה את ההורדה בצד שמאל למטה איפה שהסקייפ והכל מה לעשות???? כל פעם התקנתי ומחקתי את הדרייבר וזה עדיין לא עובד! זה הכרטיס מסך שיש לי amd redon R9 290 series ובגלל זה אני רואה מטושטט!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by אלי ירדני,

שלום חברים הבעיה בגדול היא שלא ניתן לחבר את המסך ליציאת הHDMI. העניין הוא שהורדתי את ההתקנה של הדרייבר והורדתי מהאתר של היצרן של המחשב והתקנתי הכל (לכאורה) כמו שצריך, ועדיין כשמחברים מסך לHDMI לא רואים כלום. בלחיצה על מקש חלונות וP נפתח סוג של חלון שכתוב שאין את לוח הבקרה של ניבידיה, בשלב זה לא הצלחתי להתקין את הלוח הבקרה הזה גם שלדעתי זה אמור לבוא יחד עם הדרייבר. לא נראה לי שזה ממש הבעייה כי כל הביצועי וידאו מתקדמים כמו החלקות על המסך וכאלה מגיעות עם כמו תקיעות מוזרות, אפי' בכתיבה בוורד לוקח לו שנייה לקלוט שכתבתי משהו, ועוד... כשהורדתי את ההתקנה של הדרייבר העניין הזה הסתדר מה שאומר שהדרייבר עצמו בעייתי. למישהו יש עוד הצעות מה לעשות זה כבר ממש מתסכ…

16. Started by אלי ירדני,

שלום רב. נתקלתי בבעיה בRealtek, כשאני מכניס אוזניות המחשב לא מזהה אותם, הדבר המוזר שאם אני מדליק את המחשב כאשר האוזניות בפנים אז הוא כן משמיע מהאוזניות, או אם אני הופך את הדרייבר ללא זמין ומחזיר אותו כאשר האוזניות בפנים, אז הם כן נקלטות. הותקנה על המחשב מערכת חדשה של ווינדוס 10 1909 (לא עדכון) - הבעיה הייתה מההתחלה. מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש ע"י הורדה מלאה של הדרייבר מהאתר של דל, ולא עזר. המחשב: DELL VOSTRO 3583 תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. איך שאני מפעיל אותו הווינדוס אומר לי שהוא ניתקל בבעיה ועליו להסגר אהה ואיך אני מחבר את הכרטיס לטלויזיה (radeon X1800XT 512) כאילו חיברתי את הכבלים והכל אבל לא מצאתי אפשרות בדרייבר פעם היה לי nvidia וזה היה ממש פשוט אבל עכשיו אני לא מבין כלום חוץ מהבעיה בדרייבר

18. Started by עומר,

עברתי פורומים רבים ומרובים בשאלתי ואמרו לי להגיע לכאן ... אז ככה : ברשותי מחשב מסוג AMD 1700M וכרטיס מסך GeForce 3 Ti 220 ו- Windows XP . מדי פעם כשאני משחק במשחקים (כל משחק ) נופל לי המחשב תוך הצגת מסך כחול בו רשום שהקובץ שמפיל את המחשב הוא הקובץ cmuda.sys אמרו לי שזהו קובץ של הדרייבר של כרטיס הקול . הסרתי את הדרייבר ,שיחקתי בלעדיו ,ועדיין המחשב נופל ... האם למשהו יש מושג מה לעשות כדי לפתור את הבעיה ?????

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  19. Started by eldadf,

הטכנאי שלי החליף לי את הלוח אם במחשב ומשום מה עכשיו הסאוונד במחשב לא עובד ,אני חושב שזו יכולה להיות בעיה בדרייברים אבל אין לי מושג איפה הדיסק עם הדרייבר של הקול והייתי שמח עם מישהו היה יכול להגיד לי איך אני יכול לזהות איזה כרטיס קול יש לי כדי שאני יוכל להיכנס לאתר של החברה ולהוריד דרייברים משם בתודה מראש...

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  20. Started by oRion122,

שלום אני חדש כאן ויש לי בעיה !!!! פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים ושאני מנסה להתקין את הדרייבר של soundMax מופיעה שגיאה שאומרת .....driver not found! reboot your system,and run thisesetup agianיש לי ווינדוס xp sp2 תודה מראש למי שיעזור..........

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  21. Started by BerkoLeeor,

לאחר התקנת ווינדוז 8 על כונן SSD חדש על מחשב נייד asus n550jv התחילה בעיה עם הדרייבר של הכרטיס מסך. הורדתי את הדרייבר העדכני Gefocre 334.89 notebook לכרטיס מסך שיש לי geforce 750m ולאחר ההתקנה שלו המחשב עובד קצת כבד ובdevice manager מופיע סימן קריאה צהוב על הדרייבר שלו ורשום code 43 erreor בDecive stauts. רק לאחר הסרת הדרייבר הcode 43 error נעלם והמחשב רץ כמו שצריך. לפני התקנת הSSD לא הייתה את הבעיה הזאת הדרייבר הותקן ועבד כמו שצריך. נסיתי להסיר ולהתקין מס' פעמים את הדרייבר ולהתקין וזה לא הסתדר.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by I7210I,

שלום התקנתי מחדש את הוינדוס במחשב שלי ויש בעיה מוזרה ששמתי לב אליה, הלוח asus maximus vii ranger מותקן בו כרטיס קול של אסוס שבא עם הלוח, התקנתי את הדרייברים המתאימים לו מהאתר של אסוס ומשום מה אחרי השמעה של שיר אחד אני מקבל את ההודעה המצורפת והכרטיס קול קורס, אותו הדבר קורה גם בדרייברים שהמערכת מורידה לבד, איך יוצאים מזה? תודה רבה

23. שלום קניתי מצלמת רשת של חברת chicony דגם icam 6185- מצלמה+מיקרופון מובנה המחשב שלי עונה לדרישות מערכת מינימום שלהם. התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם המצלמה- מזהה וידאו אך לא קול במיקרופון המובנה. במנהל התקנים רשום תחת התקנים אחרים: usb2.0 audio device בסימן שאלה צהוב (כשאני מוציא את הכבל הוא כמובן נעלם) במחשב אחר זה תקין- ז"א הבעיה לא במצלמה. ניסיתי להחליף ל- usb אחרים- לא תקין התקנתי sp3 – לא תקין ניסיתי להוריד דרייברים אחרים דרך האינטרנט- ללא הצלחה. אני כבר מיואש ולא מוצא פיתרונות..... יש הצעות??? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  24. Started by TheGame,

שלום לכם ! אני יש לי כרטיס מסך של שאפיר x1900gt עכשיו אני התקנתי דרייברים וזה...אני משחק פיפ"א 2007 באמצע המסך נכבה כאילו הולך לעשות ריסט , אבל הוא לא עושה ריסט... הוא פשוט יוצא לוידואס ומביא לי את ההודעה הבאה : מה זה ??? למה זה עושה את זה??? איך אני פותר את זה ??? תודה רבה ! ! ! יום טוב

• 11 תגובות
    • 894 צפיות
  25. Started by mz155,

כשאני רואה סרטים בBSplayer, אחרי בערך רבע שעה, קורה אחד משני דברים: 1. יש מסך כחול שאומר שהחומרה לא הותקנה כמו שצריך ואז הוא מפעיל את המחשב מחדש 2. הסרט הופך להיות שחור וכתוב שהדרייבר הפסיק לפעול וחזר לפעול שוב (כתוב שהקובץ הזה nvlddmkm) חשוב לציין שהמחשב חדש, נקנה לפני שבועיים. הדרייבר של הכרטיס מסך הוא הכי מעודכן שיש (האתר של nvidia) והמחשב רץ על ויסטה.. תודה לעוזרים mz155

• 3 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.