תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כבר כמה ימים יש לי בעיה ברשת האינטרנט לא עובד חלק הגלילה של האתרים לא חלקה וגם סרטונים לא עובדים חלק והכרטיס גרפי עובד על 100% ממש מוזר בדקתי שגעות ומזקים המחשב נקי בטלתי את כול האפשריות בכרטיס ושמתי על ברירת מיחדל גם את האקספלורר וכלום לא עזר לי יש לי מעבד של אינטל Intel® Core i7 CPU 975 @ 3.33GHz ליבות 8 ספק שלי 1200W ניבדק והוא תקין יש לי כרטיס חדש של XFX HD 7970 זה ממש מעצבן שאני מנגן סרטים על המחשב אין לי בעיה אם צריך עוד פרטים תגדו לי
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
כשהיה לי את המעבד הישן (PENTIUM 2 400) עבד לי מצויין המשחק, בלי תקלות, בלי בעיות. עכשיו, קניתי את המעבד של אי.אמ.די , אטלון אקס פי 1700, כמובן שהחלפתי לוח אם, אך לעומת זאת לא החלפתי שום דבר במחשב חוץ מאת הדרייברים שהורדתי מהאינטרנט (שגם איתם לא הצלחתי להפעיל את המשחק). אותה בעיה הייתה גם לחבר שלי שי לו פנטיום 4 1700. יש לכם מושג איך אני יכול לסדר את הבעיה?
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7900GT עם הדרייבר הכי חדש עכשיו בכל המשחקים כמעט יש לי עיווטים בגראפיקה לא דברים רציניים אבל עדיין כל מיניי קווים כאלו על המסך ודברים מוזרים זה התחיל מלפני 5 ימים בערך... יש מצב זה בגלל הOC שעשיתי? אולי זה יותר מידיי עבור הכרטיס? יש לי מהירויות של 1450--550 אבל הOC בכלל מלפני חודש והבעיה התחילה רק בימים האחרונים..
-
- 11 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים בפתאומיות כל המשחקים הפסיקו לעבוד לי נכנסתי ל dxdiag ושם היו חלקים שמסומן בהם ש direct3d ו agp texture ועוד כל מיני לא פועלים... ניסיתי להפעיל אותם אבל פשוט אי היה אפשר.... (הכפתור היה דהוי) בימים האחרונים בבכלל המחשב שלי עובד לאט ונתקע לעיתים רבות ****הערות משהו מאוד מוזר קרה לי הצלחתי לשחק max payne אבל בגראפיקה מזוויעה איטיות תקיעות וכעבור 5 דקות אני מקבל בווינדוס איכס פי הודעת שגיאה כחולה שבה רשומים דברים על קריסת bios בעיות בכרטיס מסך ו dump memory העוזר ראשון יקבל ממני 500$$$$$ אוקי? חחח עריכה: יתכן והכרטיס מסך נדפק לי? (GEforce2MX)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, התקנתי אתמול את המשחק ושמתי לב שהגרפיקה ממש נוראית, שמתי את ההגדרות על מדיום/אקסטרה והבעיה עדיין לא נפתרה יש לציין שב-BF4 המשחק עבד לי די טוב על מדיום ביחס לכרטיס מסך שיש לי.. המפרט שלי הוא: לוח אם Asrock h77 משהו כזה מעבד i5 3470 זיכרונות 8gb ddr3 כרטיס מסך HD7850 1GB
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום. מאיץ גרפי intel HD graphics 610. מעבד G4560. לא מזמן ווינדוס 10 ביצע עדכון גדול. מאז יש לי בעיות עם התצוגה. ווידאו ביוטיוב מופיע כירוק לפעמים (כאשר לא מנגן). כאשר אני עובר ל full screen כאשר אני צופה ביוטיוב יש לי 2-3 שניות של מסך שחור. האם מדובר בבעיה של דרייברים עם ה GPU? אינני יודע. אשמח לשמוע עצתכם. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אחרי כמה שעות או דקות :'( (תלוי איזה משחק) המשחקים מתעוותים לי ורק אחרי שאני עושה ריסט זה מסתדר לכמה דקות זה קורה לי בכל המשחקים. יש לי: כרטיס מסך GFORCE 6600GT 128MB מעבד intel 2.8 512MB RAM אם מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור אותה אז בבקשה תעזור לי!!!!אני לא יכול לשחק בכלום... תודה מראש con206
-
- 37 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני משחק Flight Simulator 2002 Pro אחרי כמה זמן (ולפעמים ישר בהתחלה) פתאום בלי שום הזהרה מוקדמת המשחק משתגע.... כל הטקסטורות מתחילות להשתנות והמודלים מתעוותים וכל התלת מימד הולך לעזאזל. אני לא חושב שזאת בעיה במשחק כי אין נקודה קבועה שהבעיה מתחילה אז אני חושב שאלו כמה סיבות: 1) הזיכרון במחשב שלי מורכב ככה: 128mb PC100, 256mb PC133 וזה גורם לכרטיס האיטי לעבוד מהר ואולי הוא מתחיל להתעייף. 2) המארז שלי מאוד קטן וצפוף ויש לי תנור חימום (AMD). כדי לפתור את הבעיה הזאת ולהעביר את הזמן בחופש בניתי פאן-באס וקדחתי כמה חורי אוורור. המאוורר העליון שמוציא קיטור לפעמים נכבה (כנראה יש מגע רופף) וכשזה קורה המעבד קופץ ל 80 מעלות. אולי זאת הבעיה? 3) זה לא קורא בשום משחק אחר. אולי אני אומ…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כאשר אני ממיינת דואר יוצא לפי שם השולח - הוא כותב לי את שם השולח ככותרת - ואחריו מס' אימיילים ששלח, ושוב את אותו שם שולח ומס' אימיילים שנשלחו - כיצד ניתן לסדר ששם השולח יופיע ככותרת פעם אחת ואחריו כל האימיילים ששלח?
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי לוח ישן של msi מהמחשב הישן, ואני רוצה לעשות לא עידכון ביוס, אז ככה כתוב בביוס החדש של הלוח את השיטה לעדכן והם אמרו את זה : WARNING!!!!! DON'T FLASH FROM A FLOPPY DISK!!!! DON'T FLASH WHEN YOUR SYSTEM IS RUNNING FINE!!!! DON'T FLASH IF YOU DON'T KNOW WHAT YOU ARE DOING!!!! אני הבנתי אותם סבבה, אז היה כתוב גם שזה הדרך היחידה לעשות: 7. When you get the A:\ prompt, type the following sequence: C: <enter> cd\test <enter> C:\test> awdfl783m BIOS file (to save or not to save old BIOS is the users decision) שוב אני הבנתי אותם הם אומרים להעביר את הביוס לאיזה שהוא תיקיה בC אז הם אמרו ליצור דיסק הפעלה של ms dos ואני עשתי הכל טוב ויפה אני מריץ תמחשב ואז רוש…
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני מדבר עם אנשים בסקייפ, והם תמיד שומעים אצלי רעשי רקע מוזרים כאלה... רעשים סטטים כאלו. אני ניסיתי להחליף בין המקרופון השולחני - לבין המקרופון המובנה שיש במצלמה שלי... וזה עדיין לא עוזר. עדיין אותם רעשים.... מה יש לי לעשות בנוגע לזה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
בחרתי באפשרות dma אם זמין גם בדיוידי וגם בצורב הצורב עבר לdma אבל הצורב נשאר על pio 4 מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
בדקתי את הדיסק עם תוכנת HD Tune וקיבלתי את התוצאה המופיעה בצילום המצורף האם יש אפשרות לתקן את הבעיה או שצריך לזרוק את הדיסק? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לי winxp pro ואני צריך לבצע mirror ל20 גיגה כרגע מותקן אצלי raid 0 על 2 דיסקים של 120 גיגה איך אני יכול מבצע שחלק מהדיסק שבraid יבצע mirror לדיסק של ה20 גיגה ? אני מקווה שאני מספיק ברור... :
-
- 10 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק נייד 16GB sundisk שפתאום החליט ביום בהיר אחד להגן על עצמו מפני כתיבה/מחיקה. כל מיני ניסיונות לאתחל או לשנות את המצב עלו בתוהו. ניסיתי בין היתר לפרמט עם תוכנה hp usb disk format ללא הצלחה שיחקתי בכל מיני הגדרות אבטחה ושיתוף , ניסיתי אפילו ב SAFE MODE ללא הצלחה. תמיד בסוף כל תהליך שניסיתי קיבלתי תשובה "הדיסק מוגן מפני כתיבה". יש לציין שיש על הדיסק מידע שעובד מצויין כמו סרטים ומוזיקה, רק שאי אפשר למחוק או לכתוב עליו כלום !! לא מצאתי יותר מידי פתרונות מועילים ברשת וכל מה שניסיתי על סמך זה לא הצליח. אין לי על הדיסק כפתור HOLD או איזה סוויץ שמגן מכתיבה (לא חיצוני בכל זאת) אנא עזרתכם. תודה
-
- 2 תגובות
- 16.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי דיסק און קיי בנפח 512 מגה (התקן USB), קרתה תקלה והמכשיר היה במכנסיים בשעה שהם היו במייבש הכביסה. לאחר מכן הוא עבד חלק ללא בעיות (עבר בין תיקיות, הציג מידע, פתח קבצים). אבל כעת הוא לא עובד בכלל ונותן הודעת שגיאה: PLEASE INSERT DISC INTO DRIVE F שמכניסים את הדיסק הוא מזהה שיש דיסק ומציג אותו במחשב האישי אבל לא נותן לגשת לתכנים שבו וזה כבר נבדק בשלושה מחשבים שונים ובשתי מערכות הפעלה שונות, האם יש דרך לגרום לו לעבוד שוב על מנת שיהיה ניתן להוציא את המידע או שכדאי לפרמט ישר בתקווה שזה מה שיחזיר אותו לפעילות? בנוסף אני רואה שהוא לא מזהה את הקיבולת של ההתקן (0 BYTES) והמצב של ההתקן הוא BUSY. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מחיצה של 11 גיגה שכולם תפוסים ניסיתי לפרמט והוא פורמט תוך שניה אבל כשהמחשב עשה בוט הוא טען שיש שגיאה וכשהמחשב שוב עלה המחיצה חזרה לקדמותה מה אני עושה במצב כזה?
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אחרי בדיקת שגיאות לכוננים, הופיעה לי ההודעה הזאת כשהמחשב עלה: http://imageshack.us/photo/my-images/854/85006180.png/ כשאני מנסה לגבות, זה לא נותן לי ובכללי אני לא יודע מה קרה, אחרי בדיקה ב HD tune זה הראה לי את זה: http://imageshack.us/photo/my-images/545/daaddd.png/ מה אני אמור לעשות?, מה הבעיה בדיסק הקשיח?, איך אפשר לסדר את זה? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
לא מזמן קיבלתי דיסק קשיח חדש. המחשב שלי לא הכי חדש ולפניו היו לי 2 דיסקים קשיחים( הם עדיין קימים בחיבור ישן כבל אפור כזה). הדיסק החדש שקיבלתי הוא SATA ( כבל אדום) חיברתי אותו הכל עבד כמו שצריך.. בשבוע האחרון אני נתקל בבעיה מוזרה מידי פעם בזמן שהמחשב דולק (זה קורה פעם בכמה שעות) פתאום הדיסק הקשיח החדש כאילו מתנתק, נעלם מהמחשב שלי, אני פשוט לא רואה את הכונן, והמחשב כאילו מזהה שהוא לא מחובר למחשב.. (הכוננים הקודמים נמצאים ואיתם אין בעיה) בשביל לפתור את הבעיה הזאת אני חייב להפעיל את המחשב מחדש ככה כל פעם. בהתחלה כמו שציינתי הכל עבד טוב, וזה בעיה חדשה.. תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, אני חייב את העזרה שלכם. יש לי דיסק קשיח חיצוני שאני מחבר אותו למחשב ואני מנסה לפתוח את הכונן הוא רשום לי " לא הייתה אפשרות לבצע את הבקשה עקב בעיה בהתקן קלט/פלט. חיברתי את הדיסק הקשיח גם פנימית למחשב ללא מגירה הוא נותן לי את אותה הודעת שגיאה. פרטי הדיסק הקשיח: SEAGATE WUXISG 500GB. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום אנשים המחשב שלי בן 6 שנים כמעט כל החלקים במחשב ישנים 3 דיסקים קשיחים SATA WIN7 64 BIT אני מוריד סרטים וצופה בהם באותו דיסק קשיח. בזמן האחרון כשאני מוריד סרטים בUTORRENT וגם צופה בסרטים אחרים בVLC אז הדיסק קשיח מאוד איטי . כשאני לא מוריד הצפייה חלקה. האיטיות לא קורית כשאני מוריד לדיסק וצופה בסרטים בדיסק אחר.החלפתי צמה של החשמל אבל זה לא עוזר. בדקתי מתחים בSPEEDFAN מצורף תמונה מה הבעיה? בתודה מראש
-
- 26 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אז ככה: יש לי שני דיסקים קשיחים. אחד מהם עובד כמו שצריך והשני התחיל לעשות בעיות לפני כמה שבועות: 1) ניתן להעתיק ממנו קבצים, אך כאשר אני מנסה להעתיק משהו אליו זה לוקח שעות (3 שעות ל-700 מגה לדוגמא). 2) לפעמים (וזאת בעיה חדשה), הוא פשוט נעלם וכבר לא מופיע במחשב שלי. אני חושב שיש לזה קשר לכך שכשאני הולך ל: System Properties, Hardware, Device Manager, IDE ATA/ATAPI controllers מופיעים שם שני Primary IDE Channel ושני Secondery IDE Channel כשאני נכנס למאפיינים שלהם ול-Advanced Settings ב-Primary הראשון כתוב ב-Current Transfer Mode: Not Applicable כך גם ב-Device 0 וגם ב-Device 1 ב-Transfer Mode זה על DMA if available כאשר ב-Primary השני כתוב ב-Current Transfer Mode: Ultra DMA Mo…
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה בלפטופ שלו - הלפטופ היה פתוח מאתמול, היו כמה בעיות (מסך שחור בעת הפתיחה ולא הגיב- הוא סידר את הבעיה ע"י כיבוי המחשב והדלקתו מחדש). הוא נשאר דולק עד היום על מצב שינה (מסך מורד למטה - סגור). היום כאשר הוא פתח את המסך ובעצם הוציא את המחשב ממצב השינה והוא קיבל את הודעה הבאה: A disk read error occurred Press Ctrl+ Alt+ Del ro reRECOVERY. הוא לחץ על המקשים ועכשיו זה תקוע לו (בערך שעתיים וחצי) על ההודעה: Error loading operating system. חשוב לי להדגיש שהלפטופ היה מחובר לחשמל כל הזמן - רק לפני כמה דקות הוא ניתק את המטען ואמרתי לו לחבר שוב. אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-