תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
מה הדרך הכי נכונה וטובה להגדיר את ה PAGE FILE ? אני חייב לציין שיש לי הרבה כוננים קשיחים בבית SATA2 , ככה שאם צריך להוסיף כונן זאת לא הבעיה . ה PAGE FILE יושב על כונן C כברירת מחדל רציתי לדעת מה הדרך הכי טובה לגרום למחשב לעבוד הכי טוב יש לי כרגע 3 דיסקים במחשב וזיכרון פיזי 1792 מגה בייט נכון לעכשיו ביטלתי את ה PAGE FILE ב C , ביטלתי את ה PAGE FILE ב D , שמתי את ה PAGE FILE ב E בכונן קשיח שיש עליו רק קובץ של GHOST גיבוי ומעבר לזה אין כלום עשיתי CUSTOM 2688-2688 וזהו .. ישנה אפשרות להגדיר את ה PAGE FILE על כל הכוננים הקשיחים C D E מה אתם עושים ? מה הכי טוב למחשב ? TODA
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב מזה כבר כמה חודשיים, אני רק לא סגור אם זה בעיית חומרה או תוכנה, הבעיה : כשאני מפעיל מוזיקה במחשב המוזיקה מתנגנת אבל לא ברצף זה כאשר השיר על המחשב ובמידה אני שומע אותו בYOUTUBE השיר עובד בכמה שניות הראשונות ולאחר מכן מפסיק כנ''ל על סרטונים בFACEBOOK ובYOUTUBE אני באמת כבר לא חושב על פתרונות עדכנתי דריברים החלפתי אוזניות בדקתי את זה בכמה דפדפנים החלפתי חיבורים של כרטיס הקול במקום החיבור של הפרונט חיברתי מאחור יש לציין שכאשר שיר מחליט שהוא עובד הוא עובד עד הסוף ,כנל על הסרטונים זה קורה מידי פעם בקיצור עוד רעיונות לפני שאני זורק את המחשב מהחלון? המחשב וותיק בן חמש לפחות אבל החומרה מצוינת , הלוח אם ASUS P5QC מעבד E8400 כרטיס מסך 260GTX 3G DDR2 …
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי Windows 8 כבר למעלה משנה ולאחרונה גיליתי שחסרות לי כמה "אותיות" בסייר קבצים. נכנסתי למאפייני המחשב ולמנהל ההתקנים וראיתי את התמונה הבאה: http://s21.postimg.org/7hoe0hwyb/CDrom.jpg' alt='CDrom.jpg'> במחשב מותקן צורב DVD פיזי של LG ועוד שני כוננים וירטואלים בשיטת Daemon Tools (רגילים כי STPD דורש אתחול מחדש). אני לא משתמש הרבה בדיסקים ולכן לקח לי זמן לשים לב שיש בעיה. הBIOS מזהה את הLG וגם לאתחל איתו אפשר. העליתי את המחשב עם Windows PE והכוננים עובדים. זה Windows 8 pro 64bit. איך אני מסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אהלן, לאחרונה אני מקבל את המסך הכחול הבא: בחיפוש באינטרנט ראיתי כל מיני סיבות ואחת מהן מצביע על ההארדיסק. ברשותי 3 הארדיסקים. 1-SSD- עליו מותקנת המערכת הפעלה - הרצתי עליו מספר בדיקות ונמצא תקין. ועוד 2 הארדיסקים של טרה וגם עליהם עשיתי מספר בדיקות ונמצאו תקינים. בנוסף, לאחרונה קיבלתי את המסך הבא: לא יודע אם לקשור את זה למקרה של המסך הכחול. ניסיתי לנתק את כל מה שמחובר למחשב כולל הכרטיס מסך וכרגע אני עובד עם הכרטיס המובנה והכל עובד כמו שצריך. בנוסף עשיתי גם בדיקת מאמץ לכרטיס מסך שלפתע עשה רעשים מוזרים (רק במהלך הבדיקה), שינמכתי\עידכנתי דרייברים ועדיין חוזר על עצמו מידי פעם. חשוב לציין כי המחשב נקנה לפני שנה וקצת (הכרטיס מסך הוא - 280x) האם מישהו נתקל בכזה דבר?…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייח שכפתור ההדלקה שלו נדפק (הכפתור הפיזי, החלקים הפנימיים עובדים מצוין). מה הדרך הכי מהירה וזולה לתקן את זה? הזמנתי מאיביי כפתור בכמה שקלים אבל ייקח לו המון זמן להגיע, למישהו יש מושג אם יש מקום בארץ שאפשר להשיג כפתור הדלקה שמתחבר ללוח אם? או אולי אתם מכירים דרך אחרת שתחזיק עד שהכפתור יגיע? תודה מראש, אבי.
-
- 4 תגובות
- 4.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של HP עם מסך מגע (אם זה משנה). הוא בסדר ואין איתו שום בעיה, עד שאני מוריד את המסך והוא עובר למצב שינה אני חושב, אחרי שהוא נדלק (לא ממצב כיבוי, הווינדוס מודיע על "המשך") הוא נהיה איטי לגמרי. לחלונות מסויימים לוקח זמן לזוז מצד אחד של המסך לצד השני והמחשב מגיב ממש לאט. מה גורם לזה ומה אפשר לעשות? מפרט מחשב: I3 U380 4GB RAM Windows 7 Home Premium SP1 64bit
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, החלטתי להוסיף זיכרון למחשב שלי, זה הלוח אם שלי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3601&kw=GA-H55M-S2V1.4#ov מעבד i3 550, ווינדוס 7 64 ביט. קניתי את זה: http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=9525761&csid=_22 במקום הזיכרון שיש לי כרגע (2X2GB). אחרי התקנת הזיכרון החדש במקום הישן, המחשב קופא במסך העלייה של ווינדוס (איפה שכתוב starting windows ויש את האנימציה הזאת). הBIOS שלי מעודכן, ניסיתי לרסט CMOS, לשנות את הוולטאג' בBIOS ליותר מ1.5 למרות ש1.5 אמור להספיק, לשנות את ההגדרות timing. הכל לשווא, המחשב לא עולה. אם אני מחזיר את הזיכרון הישן הכל בסדר. אם אני מנסה סטיק אחד חדש וסטיק אחד ישן המחשב שוב קופא באותו…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חלונות 7 ultimate 64bit 6 גיגה זיכרון + 6גיגה pagefile. אני מפעיל רק את פיירפוקס 35 וכלי פיתוח לאנדרואיד. ברקע רצים עוד מספר דברים כמו AVG אבל כששתי התוכנות האלה באויר אחרי ריסטרט, הזיכרון הוא באיזור 2.6 גיגה (performance tab ב task manager). ככל שעובר הזמן, הזיכרון התפוס עולה ללא קשר למה שרואים ב processes* וכשזה מגיע לאיזור 4.6-5 גיגה, המחשב מתחיל להתריע על בעיות זיכרון וממליץ לי לסגור תוכנות כדי להמשיך לעבוד. אם אני מתעלם, הוא מתחיל להשתגע, לתקוע דברים עד שאני חייב לעשות ריסטרט לגמרי. אם אני סוגר את שתי התוכנות ומסתכל על הזיכרון הוא כבר יותר גבוה מהזיכרון שהיה אחרי ריסטרט כאילו משהו אוכל לי מהזיכרון אבל מצליח להסתתר. 1) איך זה שכמות הזיכרון גבוהה יותר מסך כל מה שהוא מצ…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי להכניס הערה לטובת הגולשים : ראיתי מאמרים שכדאי להתקין Hone Primune כי היא מערכת הפעלה יותר קלה מ PRO ו UN ורציתי לבדוק את זה בעצמי ולא נעים להגיד זה קצת בולשיט , אין הבדל ממש בביצועים מבחינת צריכה זיכרון או מעבד משהו מהותי , ההבדלים כמעט ולא קיימים וניסיתי כמה מערכות הפעלה , המערכת ההפעלה היחידה שהרגשתי שהיא קלה מכולם ויכול להיות שאני טועה אבל זה WIN8 ממש הייתה קלה יחסית ל XP ו 7 אבל הממשק מעצבן לא סבלתי את זה . מה שאני רושם זה מהחוויה האישית שלי , מי שחושב שיתקין WIN7 BASIC והוא ירגיש מערכת קלה יחסית ל PRO למשל הוא טועה זה אותו מערכת הפעלה אותם משאבים רק פחות פיצרים , אבל עיקר עיקר ההבדל זה בכסף למרות שלאיש הפרטי זה לא ממש משנה נכון ? Torrent זה הכול , תודה
-
- 22 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי מסך רחב חדש והכל נראה מתוח לרוחב, לאחר שנכנסתי לאפשרויות רזולוציה הבנתי שהרזולוציה שניתנת לי היא של מסך רגיל ולא רחב. אני משתמש בכרטיס מסך מובנה של לוח אם מדגם GIGABYTE EG41MF-US2H. האם ישנה אפשרות שהלוח אם אינו תומך במסך רחב? המסך הוא ENVISION H2276WDL תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלפתי ווינדוס לפני חודש וחצי,בהתחלה הכל עבד רגיל עד שהופיעה בעיה ובה המחשב לא נכנס לשינה,וגם למצב שינה לא נכנס... לא הותקנו תוכנות חריגות במחשב,הבעיה הופיעה בלי שום סיבה. תודה רבה לעונים.
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, המעבד מגיע לטמפרטורה מטורפת. מה אני יכול לעשות בנוגע לזה? יש למעבד מאוורר ייעודי
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
באתר http://www.dailymotion.com יש סרטון שעולה תשלום לצפייה ניסיתי שתי תוכנות חינמיות שמורידות סרטים אבל כשאני מכניס להם הלינק שתיהם כותבות לי error יש דרך להוריד את הסרטון הזה ? הינה הלינק לסרטון http://www.dailymotion.com/swf/video/xsdrj8?autoPlay=1%27
-
- 3 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
בהמשך לת'רד הזה כרטיס Sapphire 7950 לאחר התקנה, רנדומלית המסך נכבה תחת עומס. המסך נכבה == המסך מאבד את האות מכרטיס המסך ונכנס ל Sleep Mode. יש לציין שהתופעה קוראת באופן רנדומלי, אין חוקיות מסויימת. OCCT עובד חלק שעה וחצי ולעומת זאת 10 דקות במשחק (לדוגמא Rome Total War 2) והכרטיס קורס. ניתן לראות את המפרט בפרופיל מצד ימין. מישהו מכיר / נתקל בתופעה?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ של סמסונג שקניתי לפני שנתיים. לפטופ מאוד חזק שעלה לי כמעט 5000 שקל בזמנו. הבנתי בלפטופ יש 2 כרטיסי מסך: (הכרטיס החלש שהמחשב משתמש בו כרגע) - Intel® HD Graphics 4000 (הכרטיס "החזק" שהמחשב לא משתמש בו) - AMD Radeon. HD 7670M ההגדרות של המחשב הם: זיכרון - 8GB RAM מעבד - Intel® Core i5-3210M CPU @ 2.50GHz 2.50GHz מערכת הפעלה Windows 7 64bit השאלה שלי.. היכן אני יכול להגדיר את הכרטיס מסך השני (שהוא החזק ויכול להריץ משחקים טובים)? כי כשאני נכנס לאתרים כמו SystemReqLab לבדוק אם המחשב יכול להריץ את המשחק הוא מזהה לפי הכרטיס מסך 4000 (הראשון). ועוד שאלה, היכן אני יכול להוריד דרייברים לעדכון? כי בערך שנתיים לא עידכנתי.. בגלל שבאתר הרשמי של ATI כשאני מוריד משם, זה…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, שימו לב בתמונה הנ"ל: http://gyazo.com/9a02cc15141ad772656ac5afb8d01c21 כאשר אני מקיש על המחשב שלי, מופיעים לי המון התקנים שלא קיימים בפועל, K,M,I,L לא קיימים/מחוברים למחשב ועדיין מופיעים, מה גם שלמחשב עצמו לוקח המון זמן להיטען (ראו את הבר למעלה שנצבע בירוק) לוקח לו נצח להיטען ואם אני רק נוגע איפשהו על אחד הכוננים האלו. הכל נתקע. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ssd1 -ocz 60 giga ssd2 patriot torch 120 giga את שניהם הפעלתי בraid 0.המטרה שלי זה להוציא את המקסימום מהם ומי sata 2 שיש לי . שאלה ראשונה האם להפעיל אותם ברייד 0 כ180 גיגה או כ 60 גיגה (פה אני מפסיד נפח, ככה שהאופציה הזאת נפסלת) ? וכשכבר הפעלתי אותם ברייד 0 כ 180 גיגה הגעתי לשלב בהתקנת הוינדוס הוא לא מראה לי את כונן , אולי להתקין את הוינדוס מי usb? מה לא עשיתי נכון/לא נכון? תודה לפותרים את התעלומה ())
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי שתי שאלות קודם כל פרטים על המחשב intel core 2 dou e8400 3.00GHZ 4.00GB RAM windows 7 ultimate 64 ביט בעיה ראשונה זה שהמחשב שלי עולה ממש לאט...ביטלתי את התוכנות בMSCONFIG.. יש לציין שעד שהווינדוס עולה לוקח כמה דקות.. משהווינדוס עולה אז כבר הכול די בסדר.. אבל עדיין המחשב נתקע לפעמים..אין לי הרבה תוכנות..פשוט כשהווינדוס נטען (במסך השחור) לוקח המון זמן...ניסיתי לעשות איחוי לכונן C וD (יש לי שני מחיצות על המחשב בהרדיסק אחד) ניסתי סריקת וירוסים אך הכול בסדר.. בעיה שניה כונן C שלי תפוס ואני לא יודע היכן מסתתרים הקבצים הגדולים...כי אני לא מתקין עליו דברים..הכול על D....אין לי מושג מה תופס כ"כ הרבה מקום..אשמח לייעוץ לפיתרון לדבר תודה מראש!
-
- 38 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
בזמן התקנת מערכת הפעלה על דיסק SSD חדש נתקלתי בהודעה: WINDOWS SETUP COULD NOT CONFIGURE TO RUN ON THIS COMPUTERS HARDWRAE מצאתי פתרון לזה באינטרנט שבעצם דילג על התקלה והמשיך להתקין. זה הפתרון: http://www.tomshardware.com/answers/id-1651700/windows-setup-configure-run-computer-hardware.html המחשב פועל כרגע כרגיל אבל החשש שלי הוא שעדיין משהו תקול במערכת הפעלה ואולי יתגלה בהמשך. האם מישהו נתקל בדבר? האם יש לי סיבה לעשות משהו ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שהרכבתי כונן ssd , שכמובן לא מסתובב ולא משמיע רעש, התחלתי פתאום לשמוע סוג של תיקים/רשרוש מעצבן מהמאוורר העליון שבמארז שלי ( שכנראה היו גם קודם לכן עם הכונן המכני). אני קצת פריק של מחשב שקט ככל הניתן. האם יש דרך לשמן, או משהו שיעזור לבטל רעש זה? מדובר במארז antec p182. המאורר הוא 120 מ"מ. את שני המאוררים הנוספים של המארז ( אותו גודל) אני לא כל כך שומע.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמובן שבביוס מוגדר שעכבר לא יעיר את המחשב (אך נראה לי שזה מתייחס לחיבור PS2) וכמובן שבחלונות הלכתי במנהל ההתקנים לעכבר וסימנתי שהוא לא יוכל להעיר את המחשב... מה עושים ?
-
- 46 תגובות
- 5.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לפטופ וכאשר אני מקליד האותיות מתהפכות לי כאשר אני מחבר מקלדת חיצונית USB זה כותב לי בסדר. לפי מה שאמרו לי צריך לשנות ברגיסטרי ב initialkeyboardindicators לשנות שיהיה 0 שזה אומר מצב כבוי לאחר שעשיתי restart הרגיסטרי השתנה שוב ל 2 מה שאומר שה num lock הופעל, איך אני מבטל אותו לצמיתות במחשב נייד?
-
- 9 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לעצתכם. מזה מספר ימים אני לא מצליח להתחבר מהמחשב הביתי לחשבון ה - one drive שלי (לשעבר sky drive). ניסיתי גם עם אקספלורר וגם עם פיירפוקס, וזה לא נותן לי להיכנס, הדפדפן כותב לי שלא ניתן לטעון את הדף המבוקש, אולי כי השרת עמוס. החלק המעניין, במחשב אחר, עם כרום, זה כן נכנס, וכנ"ל בטאבלט שלי עם אנדרויד. ניסיתי להחזיר את כרום למחשב המדובר, וזה לא עובד...ניסיתי לכבות את האנטי וירוס, לא עובד. יש למישהו רעיון איך לגשת לזה ? תודה ! נתוני רקע נוספים: חלונות 8.1, אנטי וירוס של Bit Defender (כרגע, עוד חודש נגמר הרישיון ואני לא מחדש). עדכון חדש: הרגע הצלחתי להיכנס באמצעות חלון private בפיירפוקס. חלון רגיל ואקספלורר עדיין לא נכנסים.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-