עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ozeini,

שלום! אני לא יודע מה יש לי במחשב בזמן האחרון אבל כשאני מתקין משחקין או פותח קבצי RAR\ZAP הוא עובד כמו צב. את אותם משחקים שכרגע אני מנסה להתקין והוא טוען ים זמן הוא התקין לפני כחודש בקצב הרבה יותר מהיר, גם קובץ מסויים של RAR שפתחתי לפני כחודש במס' דקות עכשיו נפתח לי רק לאחר 40 דקות!!! אני לא יודע אם זה קשור אבל הלפתי לא מזמן את הזיכרון (מ-512MB ל-1024MB) ואולי הזיכרון הזה לא טוב או משהו. יש מצב? יש איזה תוכנה או משהו שאני יכול לבדוק למה זה כזה איטי? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. מנסה להתקין את MAFIA שכזכור מגיע על 3 דיסקים. לאחר שההתקנה מבקשת CD2, אני מכניס אותו, לוחץ OK ולא קורה כלום - המחשב לא מנסה לקרוא מהCD, וההתקנה מפסיקה להגיב. שאר הישומים עבדים ללא בעיה והמחשב מגיב כרגיל. ניסיתי להעביר את הדיסקים למחשב בתור קבצי ISO ולהתקינם מכונן וירטואלי, הבעיה נשארה בעינה. ניסיתי לכבות אנטיוירוס - כנ"ל. אם לוחצים OK ללא החלפת דיסק, ההודעה חוזרת על עצמה. ניתן לקרוא מהדיסק כאשר ההתקנה תקועה. במחשב אחר שבדקתי, ההתקנה עובדת כמו שצריך. המחשב שלי עובד מעולה פרט לבעיה המוזרה הזאת. אשמח לעזרה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by cobara,

שלום! קניתי מערז חיצוני עבור HD שלא היה במישוש. אני רוצה לראות ממנו סרטים והשאילה שלי האם זה יכול לדפוק אותו ? כמה זמן מומלץ לעבוד מכונן נייד כזה בלי לכבות אותו? תודה,

• 9 תגובות
    • 588 צפיות
  4. המחשב מתכבה אחרי 15 שניות מרגע שהוא נדלק מזה יכול להיות?

• 9 תגובות
    • 870 צפיות
  5. Started by TheSlayer,

יש לי במחשב שתי כניסות USB שנמצאות על לוח האם (וזהו, רק שניים). משום מה פתאום כל מה שאני מחבר לכניסות האלה לא עובד. בדקתי בהתקני מערכת, וה-USB מזוהה שם. אפילו הסרתי את הדרייברים, עשיתי הפעלה מחדש וחלונות זיהה אותם שוב. פתחתי את המחשב והכל נראה בסדר (אין איזה חיבור שיכול להתנתק כי הם ממש מחוברים ללוח האם). מה אפשר לעשות? דרך אגב, יש לי במחשב הזה Windows XP.

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. שלום כולם, אחרי שההארד דיסק הקודם שלי נהרס, קיבלתי לפני שבוע במסגרת האחריות אחד חדש (160 S-ATA של WD ) בקיצור היום התקנתי ווינדוס והכל נראה חלק... עד שאני נכנס למשחקים ותוך כמה שניות מקבל את המסך הזה http://img182.imageshack.us/img182/5391/dsc00190kd2.jpg מה הבעיה ? זה בהארד דיסק או בתוכנות ? תודה רבה לעוזרים , אתה כבר משתגע מכל הבעיות של המחשב הזה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. טוב אני לא בדיוק יודע מה הסיבה לכך, המסך או הכרטיס מסך,או שניהם ,או אף אחד מהם, אבל כשאני מדליק את המחשב כבר בקטע של הWELCOME הוא מתעוות יעני לא מראה את כל המסך , יש פסים בכל מיני צבעים , או חלק לבן כזה, וגם כשהוא נכנס כבר לוינדוס , הוא נכבה ואז נדלק ככה, וגם האייקונים על שולחן העבודה נעלמים . אני פשוט מוציא את זה מהחשמל , בכלל , הכל, מחכה כה דקות ומדליק שוב , ואז זה בסדר..אבל יש לי תחושה שבקרוב גם זה לא יעזור , אני צריך לטפל בבעיה, רק שאני לא יודע מה בדיוק הבעיה...? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ozeini,

קניתי למחשב לא מזמן זיכרון של קינגסטון 1024MB, והיה לי (עדיין יש) זיכרון של A.DATA 512MB. כשקניתי את ה-1024 המוכר אמר לי לא לחבר אותו יחד עם ה-512 כי אז המחשב יעבוד רק על ה-512 למרות שהוא יראה כאילו יש לי (1536MB). האם זה נכון? אם אני יחבר את שניהם בתכלס אני יקבל רק לפי הנמוך? תודה

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by hagaiharif,

שלום לכולם! א. רציתי לדעת כיצד אני מפעיל את מצב שינה במחשב. האופציה קיימת אצלי באפשרויות צריכת חשמל, אבל משום מה הוא בוחר רק להפעיל את השומר מסך ו'כיבוי צג', ולא את כיבוי הכוננים ומצב שינה. ב. מה ההבדל מבחינת צריכת החשמל בין מחשב שכל הזמן פועל למשחב שישן? ג. האם כדאי בכלל להפעיל את האופציה הזו?? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. Started by grove,

שלום לכולם אני חושב שאני בפורום הנכון זו תופעה שמטרידה אותי כבר שבוע המחשב הוא לא שלי הוא של חבר שלי שביקש שאני אקנה לו את המחשב מפרט: GA-G31M-S2L 2XSAMSUNG DD2 667 1GB=2GB E4600 מאוורר למעבד רגיל WD500GB SATA2 LG DVDRW SATA 8500GT GIGABYTE 512MB EZCOOL 450W ההתקנה שלי של XP היא רגילה לחלוטין התקנתי עם הדיסק הזה עשרות עמדות כך שזו על בטוח לא בעיית חומרה עידכנתי ביוס כמו שהומלץ באתר הזה באחד מהדיונים אין וירוסים הרצתי MEMTEST על הזכרונות לילה שלם 21 סייקלים והכל תקין הרצתי PCMARK 3DMARK הכל תקין פיקס המסך BSOD מופיע באופן אקראי לחלוטין מספר השגיאה היא כללית מאוד STOP 0X0000007F ואז הוא כותב שהוא יוצר קובץ DUMP וזהו. חיפשתי לעשות עידכון ביוס לכרטיס מסך אבל עוד לא יצא. למיש…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. היי לכולם! כיביתי את המחשב אתמול בלילה, ניסיתי להדליק אותו היום בבוקר, אבל הוא לא נדלק הוא בהתחלה הדליק לשבריר שנייה את הנוריות כיווי אבל הן נכבו ומאז הוא לא נדלק בכלל בדקתי את הספק ואת כל הכבלים, אין כבלים נפוחים או קרועים, הוא לא מריח מוזר או שרוף האם זה יכול להיות הכפתור הדלקה? יש לי את המארז צ'אקרה של enermax מאז שקניתי אותו, אחרי כל כיבוי הוא עושה בלאגן ופעם אחרי פריקת חשמל הוא פתאום היה נדלק, עכשיו הוא לא נדלק גם אחרי זה... האם זה הספק או הכפתור, או שניהם? אשמח לעזרה (הספק עדיין באחריות, נראה לי אני אלך מחר לחנות ממנה קניתי ואראה מה הם יכולים לעשות) אין לי אפשרות לבדוק עם ספק אחר, כי אני לא יודעת איך לפרק ועדיף שאני לא אהרוס גם את המחשב השני... חחחח תוד…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום! ניתקלתי בבעיה שמתמשכת כבר כמה שבועות. בזמן שאני משחק במשחקים במחשב שפעם היו עובדים לי חלק וסיימתי אותם והכל טוב יפה לדוגמא: The Godfather, FIFA 08, POP3 וכו'... אז בעת ההרצה שלהם אני יכול לשחק זמן מסויים(הזמן לא קבוע כל פעם זמן אחר 5 דקות 2 דקות רבע שעה...) ופתאום המחשב מתכבה ללא הודעה(מסך כחול), פשוט מתכבה וזהו. עכשיו בדקתי כמה אופציות בדקתי את החום של המחשב בזמן מאמץ והטמפ' של הכרטיס מסך(ATI X1800XT) יציב בין 51c עד 60c בעת הפעלת משחק והטמפ' של המעבד(AMD Athlon 64bit 3500+) גם יציב 37c עד 45c בעת הפעלת משחק (כמובן לפעמים גם יותר במספר קטן של מעלות). הגעתי למסקנה נוספת אולי זה בעיה בספק הכוח? התחממות של ספק הכוח? או שהספר כוח כבר לא עובד כראוי? בקיצור הגעתי למסקנות…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. [: אוקי ככה.. מצאתי מחשב.. פנטיום 4 2.6 , 256 זיכרון שהוספתי לו,80 ג'יגה הארדיסק ide ,לוח אם -P5S800-VM,וזהו כעיקרון. קיצר אני מתחיל לפרמט את המחשב מגיע לבחירת הכוננים ואז שם בוחר הכל טוב ואז המחשב עושה פירמוט,ומתי שהוא מעתיק את הקבצים הוא פשוט נתקע שם.. לא אומר שחסר קובץ פשוט לא זז.. זה לא טמפ' כי אז זה היה מתכבה וגם הטמפ' די נמוכות אז מה יכולה להיות הבעיה??!? הבעיה לא בדיסק פירמוט כי יש לו אפס שריטות והוא מקורי ופימטתי איתו לפני חודש מחשב אחר.. אז מה יכולה להיות הבעיה?! תודה עלוזרים

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  14. אז כאמור הלוח הוא גיגהבייט ga-ep35-ds3l מעבד E8400 המחשב הוא לא שלי אלא של אדם שלא מבין יותר מדי לכן אני לא יכול להגיד אם התופעה הזו זה משהו חדש או שזה היה תמיד, אני קורא לזה תופעה מכיוון שזו לא בדיוק תקלה, אבל זה עדיין מטריד אותי. מה שקורה זה ככה, כשאני מבצע שינוי בביוס (כשאני עושה save changes) המחשב נכבה לכמה שניות, נדלק לבד, נכבה שוב, נדלק, ככה מספר פעמים ואז נדלק לבד ועובד בסדר והשינויים נשמרים. מאנשים עם ניסיון עם בלוח האמור, זאת תופעה נפוצה? אם כן, מתוך עניין - למה זה קורה?

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  15. שלום. אני התקנתי משחק , נכנסתי והמסך התחיל להבהב כזה, יצאתי מהמשחק , מחקתי אותו , נכנסתי למשחק אחר וגם שם הוא הבהב . מה הבעיה? במסך? כאילו ככה המסך לא עושה בעיות, סרטים וסתם כשאני עובד הכל בסדר, רק במשחקים וזה לא היה ככה, רק לפני כמה ימים שיחקתי והיה בסדר.. חוץ מזה המסך והמפרט די חדישים...חודש בערך. המסך הוא T220P . דרייבר של כרטיס מסך מותקן 8.12. תודה. המשך יום נעים.

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  16. שלום לכולם.. יש לי בעיה מוזרה לאחרונה ולאחר שבדקתי שזה לא נובע מהגדרות של חיסכון באנרגיה או משהו כזה החלטתי לפנות אל מומחי הפורום. אוקי אז כולם מכירים את הגדרות החיסכון באנרגיה של כל מחשב ממוצע : קיימת אפשרות לגרום למחשב לישון לאחר מספר מסוים של דקות ולצג לכבות גם כן . אצלי ההגדרות היו שלאחר 20 דקות ללא שימוש במחשב הצג כבה ולאחר 30 שעה המחשב נכנס למצב שינה. מה שקרה זה שלאחר ש"הערתי" את המחשב , נורת החיווי של הצג עברה ממצב כבוי (כתום ) לפועל (ירוק) כמו שצריך , אבל בהבהובים רצופים של הנורה הירוקה במשך כ-5 דקות ! זה ממש מעצבן שיש לך מחשב טוב ומהיר אבל אתה לא יכול להיכנס אליו לפחות 5 דקות בכל פעם . המצב חזר על עצמו פעם אחר פעם וגם כאשר המחשב כבוי לגמרי ואני מדליק אותו המצב חו…

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  17. לאחר שאני מפעיל את המחשב , ותהליך ה POST מתבצע המחשב מבקש ממני תמיד ללחוץ F1 . (אני מקווה ש POST זה התהליך הראשון איפה שנכנסים לביוס ) נכנסתילביוס , ולא ראיתי שם כלום. זה התחיל להופיע אחרי שהצאתי את הסוללה כדי לאפס את הלוח.

• 9 תגובות
    • 931 צפיות
  18. אהלן, באחד המחשבים אצלי התחילה בעיה שלא הצלחתי למצוא לה פיתרון כאשר אני מדליק את המחשב , יש BOOT אך כאשר המחשב מגיע לטעינת xp...הכוונה שזה מראה שזה טוען את מערכת ההפעלה.. מסך החשב נכבה ואין שום תגובה מצד המחשב... עשיתי פירמוט לוינדווס ושאר הכוננים הכל הלך מתוכנן אך שוב אחרי ההתקנה של הוינדוס החדש זה נתן אותה תגובה המחשב עולה במצב בטוח , כאשר אני מפעיל במצב בטוח צבעי המסך משתגעים (גם לפי הפירמוט) שורה לדוגמא שזה מציג: windows xp windows xp windows xp windows xp windows xp windows xp windows xp (כל זה בדוס) ניקיתי את המחשב מאבק, החלפתי וניקיתי קצת את הסלוטים והראמ עצמו זה עבד כרגיל (פעם אחת בלבד)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מדובר במחשב לפני 4 שנים שאני מנסה לתקן. מאיפה כדאי להתחיל? חשבתי אולי זו בעיה בכרטיס מסך ואם כן מה כדאי לעשות?

• 9 תגובות
    • 828 צפיות
  20. Started by tomer03,

זאת הפעם הראשונה שנרשמתי לאתר..בדכ הסתפקתי בלקרוא בפורומים וללמוד מבעיות של אחרים. הפעם לא מצאתי בשום פורום את אותה בעיה! אז ככה המסך של asus mw221c והכרטיס מסך הוא hd4870 הבעיה היא שכשאני נכנס למשחקים מסוימים כגון alone in the dark//assian creed ועכשיו גם mirror edge שהמסך נהיה חצוי בצדדים,מין 2 פסים שחורים אחד מלמעלה ואחד מלמטה,כך שהתמונה לא ניפרסת לכל אורך המסך.. זה לא בעיה בהגדרות הגרפיות כי כבר ניסיתי את כולם,ואף את כל הרזולוציות! במסך לא ניתנת אפשרות למתיחת התמונה כי זה DVI וזה ממש מעצבן! על mirror edge ממש לא בא לי לוותר..אז מה ניתן עוד לעשות?!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ShOw-Time,

יש לי בעיה שצצה רק בחודשיים האחרונים משהו כזה כל משחק שאני מתחיל לשחק,גם הכבדים יותר וגם הפחות,קורס לי המחשב אחרי רבע שעה של משחק בערך ככה סתם בוינדוס זה לא קורה,רק כשהמחשב מתאמץ בעצם במסך פתאום הכל נהיה שחור,ומופיעה הודעה שהמסך מנותק מהמחשב,והמחשב פשוט נתקע,וריסט לא פותר את הבעיה כי עדיין המסך רושם שהוא מנותק אז חייבים לכבות את המחשב ולהדליק מחדש בעיה מוזרה,יכול להיות שזה טמפרטורה אבל לא נראה לי כי בחיים זה לא קרה אז למה שעכשיו המחשב יתחמם פתאום יותר מדיי 1950 PRO מעבד 3600X2 2GB RAM

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  22. שלום לכל חברי הפורום בזמן שאני משחק את המשחק far cry 2 +gta4 +crysis warhead המחשב פשוט יוצא לי מהמישחקים הנמחשב חדש מאוד (בין שבוע וחצי) לאחר כמה פעמים של יציאה ללא התראה היום הופיע לי מסך כחול פתחתי את הקובץ וקיבלתי שכתוב שם "ככול הניראה ניגרם ביגלל (senfilt.sys (senfilt+4c76d " עם מישהוא יכול לעזור לי (מישהוא שמבין) מה הבעיה אני ישמח מאוד כי אני לא הבנתי בתודה מראש לכולם ושבת שלום

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Bengo5,

כל פעם שאני נכנס למשחק כלשהוא לאחר כמה דקות הוא נתקע ומופיעות לי כאלה תמונות של המשחק בעיוות כזה.. כשאני בא לצאת המחשב קופא לכמה שניות ואז חוזר לפעולה אך הפעם קפץ לי מסך כחול והמחשב עשה ריסט.. הכרטיס מסך הלך?<

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  24. היי חברים מצטער על החפירה אבל אני מיואש פעם אחרונה שדיווחתי לכם על הבעיה הזאת עשיתי הכל עדכונים להכל ואפילו שנמוכים לגרסה של כרטיס מסך לגרסה שיצאה לפני שש גרסאות במאי 2008 ! יש לי כרטיס מסך Geforce 8800GT 512 אני כבר עצבני מאוד על הנושא עכשיו אני שואל אותכם יש משהו נוסף שאפשר לעשות ? אם אני אתקשר לחנות מחשבים שקניתי ממנה את הכרטיס מסך ויגיד להם שהוא עושה לי מסכים כחולים הם יחליפו מיד ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by VanGuard,

כאשר אני מדליק את המחשב הוא מבצע POST ויש את הביפ שהכל תקין. לאחר השלב שהוא כותב איזה סוג מעבד וכמה זכרונות יש הוא אמור להתחיל את השלב של בדיקת ה-IDE אך במקום זה הוא מעלה את התפריט של ה-SETUP ומודיע לי חגיגית את ההודעה הבאה: "during the last boot up your system hung for an improper cpu setting. your system is working in safe mode" לדעתי ההגדרות נכונות (P4 1800 וההגדרה היא 1800 מה"צ , תדר מעבד על 33\100) ניסיתי להעלות את הגדרות ה-DEFAULT אך לאחר שאני שומר המחשב מבצע RESET ולא עולה בכלל. אין ביפים , המסך לא נדלק ועובר לPOWER SAVE וכלום לא קורה פרט לכך שהמאווררים עובדים. ניסיתי להעלות את המחשב רק עם זכרונות מעבד וכרטיס מסך אך זה לא עזר.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים