עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום וברכה, יש לי שתי שאלות קודם כל פרטים על המחשב intel core 2 dou e8400 3.00GHZ 4.00GB RAM windows 7 ultimate 64 ביט בעיה ראשונה זה שהמחשב שלי עולה ממש לאט...ביטלתי את התוכנות בMSCONFIG.. יש לציין שעד שהווינדוס עולה לוקח כמה דקות.. משהווינדוס עולה אז כבר הכול די בסדר.. אבל עדיין המחשב נתקע לפעמים..אין לי הרבה תוכנות..פשוט כשהווינדוס נטען (במסך השחור) לוקח המון זמן...ניסיתי לעשות איחוי לכונן C וD (יש לי שני מחיצות על המחשב בהרדיסק אחד) ניסתי סריקת וירוסים אך הכול בסדר.. בעיה שניה כונן C שלי תפוס ואני לא יודע היכן מסתתרים הקבצים הגדולים...כי אני לא מתקין עליו דברים..הכול על D....אין לי מושג מה תופס כ"כ הרבה מקום..אשמח לייעוץ לפיתרון לדבר תודה מראש!

• 38 תגובות
    • 6.2k צפיות
  2. Started by waseemsheety,

מחשב נייד מסוג LENOVO YOGA 2 PRO... WINDOWS 8.1 64-BIT בטעות מחכתי את הDRIVER של הWIRELESS ועכשיו אין לי אפשרות להתחברת לאינטרנט... זה קרה כשנכנסתי בMANAGE במחשב שלי ומשם נכנסתי לDEVICE MANAGER ואז לNETWORK ADAPTERS ועשיתי UNINSTALL לDRIVER של הWIRELESS ואז כשלחצתי על כפתור הזכוכית מגדלת שאמורה להחזיר את הDRIVER המחשב נתקע ועכשיו אני תקוע בלי אינטרנט... סליחה על החפירה... אני לא מוצא DRIVER למחשב שלי בכדי לעשות לו שוב INSTALL... השם של הדרייבר היה משהו כמו intel r wireless n 7260 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Rockstatement10,

הורדתי משחק כלשהו מהאינטרנט בחלקים, וקבעתי שהוא יירד לכונן החיצוני שמחובר למחשב שלי ולא למחיצה של הוינדוס. בקיצור, לאחר שהכל ירד אני שם לב שהנפח ב-SSD של הוינדוס אוזל מאוד מהר ומגיע למצב שנשאר לו 1MB פנויים... איך זה? ובדקתי והקבצים נשמרו בכונן החיצוני ולא ב-SSD... סרקתי וירוסים ואין כלום. מה הבעיה? SSD תקול?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי Windows 8 כבר למעלה משנה ולאחרונה גיליתי שחסרות לי כמה "אותיות" בסייר קבצים. נכנסתי למאפייני המחשב ולמנהל ההתקנים וראיתי את התמונה הבאה: http://s21.postimg.org/7hoe0hwyb/CDrom.jpg' alt='CDrom.jpg'> במחשב מותקן צורב DVD פיזי של LG ועוד שני כוננים וירטואלים בשיטת Daemon Tools (רגילים כי STPD דורש אתחול מחדש). אני לא משתמש הרבה בדיסקים ולכן לקח לי זמן לשים לב שיש בעיה. הBIOS מזהה את הLG וגם לאתחל איתו אפשר. העליתי את המחשב עם Windows PE והכוננים עובדים. זה Windows 8 pro 64bit. איך אני מסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by POPCORN,

יש לי מחשב נייח מעבד intel e7500 core 2 due חיברתי 4 זכרונות של 2gb כל אחד שאני עושה מאפיינים על המחשב אני רואה שרשום זיכרון מותקן ram: 8gb (2.96 gb ניתנים לשימוש) משהו יודע למה זה?? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם יש לי בעיה במחשב מזה כבר כמה חודשיים, אני רק לא סגור אם זה בעיית חומרה או תוכנה, הבעיה : כשאני מפעיל מוזיקה במחשב המוזיקה מתנגנת אבל לא ברצף זה כאשר השיר על המחשב ובמידה אני שומע אותו בYOUTUBE השיר עובד בכמה שניות הראשונות ולאחר מכן מפסיק כנ''ל על סרטונים בFACEBOOK ובYOUTUBE אני באמת כבר לא חושב על פתרונות עדכנתי דריברים החלפתי אוזניות בדקתי את זה בכמה דפדפנים החלפתי חיבורים של כרטיס הקול במקום החיבור של הפרונט חיברתי מאחור יש לציין שכאשר שיר מחליט שהוא עובד הוא עובד עד הסוף ,כנל על הסרטונים זה קורה מידי פעם בקיצור עוד רעיונות לפני שאני זורק את המחשב מהחלון? המחשב וותיק בן חמש לפחות אבל החומרה מצוינת , הלוח אם ASUS P5QC מעבד E8400 כרטיס מסך 260GTX 3G DDR2 …

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by ngn1,

כיצד הופכים קובץ ורד למצב ראי היינו, שניתן להדפיס אותו על שקף הפוך, [אדגיש, שבקובץ יש טקסט בתיבות טקסט ונדרשים פונטים מסויימים ולכן אין פונקציה של משחקים בגופנים].

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by orrans,

היי קניתי מחשב חדש רציתי לדעת אם אני יוכל לעשות איתו סטרים בצורה חלקה במחשב הישן שהיה גם ממש חזק משום מה היה לי הרבה FPS DROPS כל פעם שהסטרמתי ואני מתכוון שזה ירד ביותר מחצי מהירות האינטרנט שלי זה 40 מגה (בבדיקות מראה 60) עם מסלול גיימינג העלאה בין 1 ל3 לא זוכר בדיוק תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by oza87,

שלום, אני מנסה להגדיר את כיוון המפרט מחשב שלי בחתימה שיהיה משמאל לימין ( יישור שמאל-אנגלית) אך משום מה אני לא מצליח כאן באתר, ניסיתי גם לשים קודים של HTML ולא הצלחתי...מישהו יכול לעזור? זה מה שרשמתי כדי ליישר את הטקסט לצד שמאל <p dir="ltr">TEXT</p>

10. רציתי להכניס הערה לטובת הגולשים : ראיתי מאמרים שכדאי להתקין Hone Primune כי היא מערכת הפעלה יותר קלה מ PRO ו UN ורציתי לבדוק את זה בעצמי ולא נעים להגיד זה קצת בולשיט , אין הבדל ממש בביצועים מבחינת צריכה זיכרון או מעבד משהו מהותי , ההבדלים כמעט ולא קיימים וניסיתי כמה מערכות הפעלה , המערכת ההפעלה היחידה שהרגשתי שהיא קלה מכולם ויכול להיות שאני טועה אבל זה WIN8 ממש הייתה קלה יחסית ל XP ו 7 אבל הממשק מעצבן לא סבלתי את זה . מה שאני רושם זה מהחוויה האישית שלי , מי שחושב שיתקין WIN7 BASIC והוא ירגיש מערכת קלה יחסית ל PRO למשל הוא טועה זה אותו מערכת הפעלה אותם משאבים רק פחות פיצרים , אבל עיקר עיקר ההבדל זה בכסף למרות שלאיש הפרטי זה לא ממש משנה נכון ? Torrent זה הכול , תודה

• 22 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. חשבתי לקנות את זה ב 120 שקל גוף קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 וספק כח 300 שקל FSP 500W Active PFC 120mm Fan SATAx3 או 500W SS-500ET 120mm אני חושב ללכת על ה FSP הוא שקט וטוב מתלבט עדיין במחשב יהיו 2 כוננים אופטים ( זה נוח אוהב את זה ) 4 כוננים קשיחים כרטיס מסך GTS 450 עם 6 PIN

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by avrahams1,

היי, יש לי מחשב נייח שכפתור ההדלקה שלו נדפק (הכפתור הפיזי, החלקים הפנימיים עובדים מצוין). מה הדרך הכי מהירה וזולה לתקן את זה? הזמנתי מאיביי כפתור בכמה שקלים אבל ייקח לו המון זמן להגיע, למישהו יש מושג אם יש מקום בארץ שאפשר להשיג כפתור הדלקה שמתחבר ללוח אם? או אולי אתם מכירים דרך אחרת שתחזיק עד שהכפתור יגיע? תודה מראש, אבי.

13. Started by zivgev,

אהלן, לאחרונה אני מקבל את המסך הכחול הבא: בחיפוש באינטרנט ראיתי כל מיני סיבות ואחת מהן מצביע על ההארדיסק. ברשותי 3 הארדיסקים. 1-SSD- עליו מותקנת המערכת הפעלה - הרצתי עליו מספר בדיקות ונמצא תקין. ועוד 2 הארדיסקים של טרה וגם עליהם עשיתי מספר בדיקות ונמצאו תקינים. בנוסף, לאחרונה קיבלתי את המסך הבא: לא יודע אם לקשור את זה למקרה של המסך הכחול. ניסיתי לנתק את כל מה שמחובר למחשב כולל הכרטיס מסך וכרגע אני עובד עם הכרטיס המובנה והכל עובד כמו שצריך. בנוסף עשיתי גם בדיקת מאמץ לכרטיס מסך שלפתע עשה רעשים מוזרים (רק במהלך הבדיקה), שינמכתי\עידכנתי דרייברים ועדיין חוזר על עצמו מידי פעם. חשוב לציין כי המחשב נקנה לפני שנה וקצת (הכרטיס מסך הוא - 280x) האם מישהו נתקל בכזה דבר?…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by RevBlue,

יש לי מחשב שולחני ונייד, ועל השולחני גיליתי בזמן האחרון בעיית גישה לאתרים בחו"ל. למשל newegg.com לא עולה בכלל, ו- twitch.tv אם עולה אז איטי מאוד, והרבה זמן הסטרים עצמו של הוידאו אף פעם לא טוען עד הסוף. אני משתמש ב- FF, ניסיתי בכרום וזה דווקא נכנס אבל איטי מאוד. אני מחובר דרך מתאם HPNA של בזק. העניין שעל הנייד שלי שמחובר באותה נקודה קווי, אין את הבעיה הזאת. אין לי DNS או פרוקסי מוגדר. למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  15. בהמשך לת'רד הזה כרטיס Sapphire 7950 לאחר התקנה, רנדומלית המסך נכבה תחת עומס. המסך נכבה == המסך מאבד את האות מכרטיס המסך ונכנס ל Sleep Mode. יש לציין שהתופעה קוראת באופן רנדומלי, אין חוקיות מסויימת. OCCT עובד חלק שעה וחצי ולעומת זאת 10 דקות במשחק (לדוגמא Rome Total War 2) והכרטיס קורס. ניתן לראות את המפרט בפרופיל מצד ימין. מישהו מכיר / נתקל בתופעה?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by יוליוס,

כשמנסה להתקין על מחשב נייד עם מערכת הפעלה וינדוס 7 מופיע לי השגיאות הבאות . מה לעשות http://www.up2me.co.il/images/55231704.jpg

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. אחרי קניית מחשב חדש, העברתי את המחשב הישן מהסלון אל חדר השינה, במטרה לחבר אותו לטלוויזיה. הטלוויזיה היא Toshiba LCD 36 inch (אני לא בבית כרגע, אז אין לי את הדגם המדוייק). בכל מקרה, לטלוויזה יש שני חיבורי HDMI ובנוסף חיבור VGA רגיל. אין חיבור DVI לצערי. מבחינת אודיו, יש אין סוף כניסות ויציאות RCA (אולי גם S/PDIF אבל אני לא סגור על זה. במחשב, לעומת זאת, יש כניסות/יציאות אודיו של 3.5 מ"מ בלבד (לאוזניות/מיקרופון/רמקולים קטנים) מלוח האם. בכרטיס המסך (HD 6770) יש חיבורים לDVI ו-HDMI. הטלוויזה כרגע מחוברת עם כבל HDMI ל-DVI אל המחשב (HDMI שני תפוס ע"י הכרומקאסט) - יש תמונה והכל סבבה. מבחית סאונד, ניסיתי לחבר את הטלוויזה למחשב באמצאות כבל 3.5 מ"מ ל-RCA, אבל לא משנה איזו כניסה/יציא…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by rivki1985,

הי אני מנסה לעשות שיחזור על הכרטיס זיכרון של הנייד שלי אבל שאני מכניסה את הפלאפון למחשב הוא מזהה אותו רק כמכשירים ניידים וכשאני מפעילה את התוכנת גיבוי הוא לא מזזה את המכשירים הניידים רק כונן קשיח או דיסק CD יש פתרון? מצורף קובץ צילום מסך

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by עמוסס,

חלונות 7 ultimate 64bit 6 גיגה זיכרון + 6גיגה pagefile. אני מפעיל רק את פיירפוקס 35 וכלי פיתוח לאנדרואיד. ברקע רצים עוד מספר דברים כמו AVG אבל כששתי התוכנות האלה באויר אחרי ריסטרט, הזיכרון הוא באיזור 2.6 גיגה (performance tab ב task manager). ככל שעובר הזמן, הזיכרון התפוס עולה ללא קשר למה שרואים ב processes* וכשזה מגיע לאיזור 4.6-5 גיגה, המחשב מתחיל להתריע על בעיות זיכרון וממליץ לי לסגור תוכנות כדי להמשיך לעבוד. אם אני מתעלם, הוא מתחיל להשתגע, לתקוע דברים עד שאני חייב לעשות ריסטרט לגמרי. אם אני סוגר את שתי התוכנות ומסתכל על הזיכרון הוא כבר יותר גבוה מהזיכרון שהיה אחרי ריסטרט כאילו משהו אוכל לי מהזיכרון אבל מצליח להסתתר. 1) איך זה שכמות הזיכרון גבוהה יותר מסך כל מה שהוא מצ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, יש לי מחשב נייד של HP עם מסך מגע (אם זה משנה). הוא בסדר ואין איתו שום בעיה, עד שאני מוריד את המסך והוא עובר למצב שינה אני חושב, אחרי שהוא נדלק (לא ממצב כיבוי, הווינדוס מודיע על "המשך") הוא נהיה איטי לגמרי. לחלונות מסויימים לוקח זמן לזוז מצד אחד של המסך לצד השני והמחשב מגיב ממש לאט. מה גורם לזה ומה אפשר לעשות? מפרט מחשב: I3 U380 4GB RAM Windows 7 Home Premium SP1 64bit

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. בגלל קושי כספי כרגע לקנות מחשב חדש , לקחתי מחשב שהיה זרוק ACER עם לוח 939 ושמתי לו 2 מעבדים לבדיקה : Opteron 180 ו 3800X2 הייתי בטוח שהשיפור מול ה PD 820 יהיה משמעותי על פי הבנצמרקים http://www.cpu-world.com/Compare/891/AMD_Dual-Core_Opteron_180_vs_Intel_Pentium_D_820.html רק לפי זה ההבדל גדול אבל בפועל ה PD הרבה יותר מהיר אפילו שאני מריץ סרט HD 1080P הוא מגיע ל 40 אחוז מאמץ לעומת ה 180 אופטרון שמגיע ל 90 אחוז !!!! איך זה יכול להיות ? החלפתי ספק כח , זכרונות , גוף קירור ואין שתי המעבדים אופטרון והאתלון X 2 היו חלשים משמעותית מה PD הכול עובד מצויין עד שמגיעים לאינטרנט ופה מתחילה הבעיה , המחשב אפילו נתקע !!! שמתי לב שעל הלוח 939 חלק מהקבלים ירוקים אבל לא נפוחים יכול להיות…

• 33 תגובות
    • 6.9k צפיות
  22. אהלן, החלטתי להוסיף זיכרון למחשב שלי, זה הלוח אם שלי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3601&kw=GA-H55M-S2V1.4#ov מעבד i3 550, ווינדוס 7 64 ביט. קניתי את זה: http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=9525761&csid=_22 במקום הזיכרון שיש לי כרגע (2X2GB). אחרי התקנת הזיכרון החדש במקום הישן, המחשב קופא במסך העלייה של ווינדוס (איפה שכתוב starting windows ויש את האנימציה הזאת). הBIOS שלי מעודכן, ניסיתי לרסט CMOS, לשנות את הוולטאג' בBIOS ליותר מ1.5 למרות ש1.5 אמור להספיק, לשנות את ההגדרות timing. הכל לשווא, המחשב לא עולה. אם אני מחזיר את הזיכרון הישן הכל בסדר. אם אני מנסה סטיק אחד חדש וסטיק אחד ישן המחשב שוב קופא באותו…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by proevo4ever,

היי, המעבד מגיע לטמפרטורה מטורפת. מה אני יכול לעשות בנוגע לזה? יש למעבד מאוורר ייעודי

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by magafaim,

שלום, קניתי מסך רחב חדש והכל נראה מתוח לרוחב, לאחר שנכנסתי לאפשרויות רזולוציה הבנתי שהרזולוציה שניתנת לי היא של מסך רגיל ולא רחב. אני משתמש בכרטיס מסך מובנה של לוח אם מדגם GIGABYTE EG41MF-US2H. האם ישנה אפשרות שהלוח אם אינו תומך במסך רחב? המסך הוא ENVISION H2276WDL תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, יש לי לפטופ של סמסונג שקניתי לפני שנתיים. לפטופ מאוד חזק שעלה לי כמעט 5000 שקל בזמנו. הבנתי בלפטופ יש 2 כרטיסי מסך: (הכרטיס החלש שהמחשב משתמש בו כרגע) - Intel® HD Graphics 4000 (הכרטיס "החזק" שהמחשב לא משתמש בו) - AMD Radeon. HD 7670M ההגדרות של המחשב הם: זיכרון - 8GB RAM מעבד - Intel® Core i5-3210M CPU @ 2.50GHz 2.50GHz מערכת הפעלה Windows 7 64bit השאלה שלי.. היכן אני יכול להגדיר את הכרטיס מסך השני (שהוא החזק ויכול להריץ משחקים טובים)? כי כשאני נכנס לאתרים כמו SystemReqLab לבדוק אם המחשב יכול להריץ את המשחק הוא מזהה לפי הכרטיס מסך 4000 (הראשון). ועוד שאלה, היכן אני יכול להוריד דרייברים לעדכון? כי בערך שנתיים לא עידכנתי.. בגלל שבאתר הרשמי של ATI כשאני מוריד משם, זה…

דיונים חדשים בפורומים