תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
פעם היו לי שני כוננים כאשר על כל אחד מהם התקנתי WINDOWS 10. הWINDOWS עשה לי טבלה, בחרתי מערכת - אנטר והיא עלתה. אך בשלב כלשהו, במחשב חדש, התקנתי שוב שני כוננים זה לצד זה וכך היה: התקנתי מערכת הפעלה 1 על כונן 1 - עבד התקנתי מערכת הפעלה 2 על כונן 2 - עבד וקיבלתי טבלה לבחירת מערכת הפעלה הסרתי באופן זמנתי את כונן 2 וציפיתי שמערכת הפעלה 1 תעבוד, או שאקבל את הטבלה ואבחר את מערכת הפעלה 1 אך במקום זאת הגיע מסך כחול הבא: מאז, גם כשהחזרתי את הכונן 2 - לא ניתן יותר לגשת למערכת הפעלה 1. עשיתי שוב את התהליך מחדש - ושוב מסך כחול לאחר הסרת הכונן השני.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
זהו המחשב של חבר שלי. הבעיה היא שהמחשב שלו עושה בעיה בבוט, כלומר אין בוט. סימפטומים: 1. אם מוציאים את המעבד מהתושבת ומחזירים המחשב עושה בוט, אבל תוך כיבוי-שניים הבעיה חוזרת. 2. אם מזיזים את המארז קצת המחשב נתקע לגמרי. עוד משהו, בשני המקרים, גם אם אין בוט וגם אם המחשב נתקע המחשב עושה מין מנגינה מוזרה .. כמו סירנה של אזעקה. פרטי המחשב: P4 1.8 Asus P4B266C Kingston 256MB 266MHZ
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי בורד מסוג MS-6163 תקין ועובד אבל בזמן עבודה ללא כול התראה הוא מצפצף ציפצופים מוזרים בכול מני רצפים אם ראיתם את space balls אז ככה הוא עושה בלייפ בלופ ובלייייייפ מידי פעם ללא כול סיבה נראת לעין וללא כול בעיה בתיפקוד המחשב (לא במהלך העליה של הביוס - רק במהלך עבודה על הווינדוס) מערכת הפעלה WINXP ללא כרטיסים חוץ מלוח כרטיס מסך AGP מעפן וHD 10 + CD-ASUS וכמובן מארז ATX אם למשהו יש מושג אשמח לשמוע על פתרונות או טריקים להשתקתו או על הסיבות לבלייפים (BIOS מעודכן ,WINDOWS נקי הותקן פעמיים, מעבד סלוט 1 450 P3 ,זכרון 256 SDRAM133) תודה ???
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
קורה לי בזמן האחרון שהמסך לא עובד לאיזה 20 דקות נגיד [זה בזמן ההפעלה ולא באמצע משחק או משהו כזה] ואז אחרי שהמשב נדלק הוא נכנס אוטומטית לביוס וכותב בצד during the last boot up,your system hung for improper frequency combination. your system is now working in safe mode.to optimize the system is now working in safe mode. to optimize the system performance and reliability make sure the frequency combination conforms to the specifications of your cpu,dimm and other connected devices [בהודעה יש מספר שגיאות כתיב כי נאלצתי להעתיק אותה ידנית מהביוס] אם מישהו יודע מה הבעיה שבבקשה יסביר לי ויאמר לי גם איך לפתור אותה
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
טוב סתכלו היה לי איזה משהו קיצר הפסתי ת ביוס על ידי הזזת ה ג'מפיר קיצר הכול יתהפס ואני לא יודע איך כנראה םגם השעון התהפס וכול השיט הזה קיצר כול פעם שנידלק לי הוינדוס הוא רושם משהו שיש בעיה אם הנתונים וצצריך לכוון אותם ותשעון והתאריך כבר כיוונת זה עדיין רושם לי את זה מה אני צריך לעשות לכוון עוד בישביל שזה לא ירשום לי תהודעה הזות.... ואם אתם רוצים סקריין שוט של ההודעה תגידו כי לא בעיה להביא....
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב עולה לי מסך שחור עם ההודעה הבאה bios rom checsum error detecting floppy drive a media insert system disk and press enter עכשיו למזלי יש לי את הדיסקט אבל הוא מחכה שאני ירשום לו פקודה ואין לי מושג מה לרשום ? נא עזרתכם
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בביוס הוא עושה לי בעיות באיתחול המחשב הוא כותב לי award boot blocknbios v1.0 Bios rom checksum error שאלתי איך אני יכול לעדכן את הביוס על ידי דיסקט איתחול עם קובץ פלש הנתונים שיש לי על הבורד הם ASUS P4S533-MX ACPI BIOS REVISION 1006 אודה לכם אם תציעו לי איך לפתור את הבעיה בתודה קובי
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אנשים תעזרו לי כשהמחשב נדלק הדבר היחידי שרץ זה מקף קטן בצד שמאל של המסך אני לא יכול להכנס לביוס ואני לא רואה כלום עד לרגע שהוינדווס מתחיל תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט את המחשב אבל אין לי את התקליטון אתחול של הווינדוס.. ועכשיו אני מנסה לשנות בביוס את הגדרה שתיהיה על הסידי רום.. אבל אני לא מצליח מקווה שתעזרו לי בבקשה כי המחשב שלי כבר עוד מעט גוסס בבקשה ???
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
הביוס שלי עולה לאט (post) אני חושב שזה בגלל שהוצאתי הארד דיסק אחד (היו לי 3 עכשיו יש לי 2) וזה מה שהוא מראה לי בביוס (תמונה מגוגל) Initializing USB Controllers http://blog-imgs-19.fc2.com/g/o/m/gomacat/e8400-SET00005s.jpg חיפשתי בגוגל את הבעיה ומצאתי איזה אשכול בפורום שפתר את הבעיה אבל לא הבנתי ממש את הפיתרון (ואני חושב שאסור להביא לפה פורומים אחרים) אז הבאתי ציטוט ציטוט: ------------------------------------------------------------------ Quote: Originally Posted by MikeMartial I do have two SATA hard drives, and at one point in time I had the "USB MASS Storage Device" icon in my lower right taskbar---someone had mentioned to me that "that was normal for that to pop up…
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי מחשב חדש, התקנתי ווינדוס XP וכעת אני רוצה להתקין ויסטה. הגדרתי בביוס שהסלוט הראשון בboot יהיה שייך לcd-rom ושמרתי, למרות זאת, הוא כותב שהוא עושה בוט של הדיסק לשניה (לא ממתין),וממשיך למערכת כרגיל... ד"א הדיסק הוא דיסק מקורי של ויסטה ובהגדרות של הboot ההרד דיסק נמצא ראשון למרות שהגדרתי בביוס שהכונן יעלה ראשון. תודה מראש ;D
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב לנובו I5 ובביוס אין שום דבר שמראה טמפרטורה זה הגיוני ? עשיתי עידכון ביוס מ 2011 ל 2014 ועדיין אין שום דבר שמראה טמפרטורה אם המעבד מתחמם איך אני אמור לדעת ? ממש הזוי
-
- 0 תגובות
- 396 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה, יש לי ביוס כפול של גיגביט, נכנסתי לביוס המשני ואמרתי לו לפעול לפי המשני ולא לפי הראשוני ומאז הוא עשה ריסטרט ולא מראה לי כלום על המסך ורק מנסה לקרוא את כונן איי !!! אשמח אם מישהו שיודע יענה לי דחוף ואפילו ייתן לי טלפון שלו שאני אדבר איתו...
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי חבר שיש לו את הלוח הנ"ל , לא ניתן ליכנס ל-hardware monitor (זהו המקום שרואים בו את הטמפרטורות ואת הסל"ד של המאווררים) עידכנו ביוס לגירסה 1004 והבעיה לא נפתרה , מישהו אולי נתקל בבעיה הזאת או שלחילופין יודע איך פותרים אותה ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
מקווה שזה קשור לפה אם לא תגידו לי לאן זה קשור ואני יעביר, יש לי לוח אם abit ip35-E ואני מחפש את האופציה של smart fan ולא מוצא אותה רציתי לדעת אולי זה מוסתר ואני צריך ללחוץ על מקש כלשהו כדי שהדברים המוסתרים יופיעו לי אם מישהו יודע או מישהו שיש לו את הלוח אם הזה יכול להגיד לי איך עושים את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד dell inspiron 1501 ופירמטתי אותו הכל הלך כשורה, הורדתי מהאתר של דל דרייברים וזה הוריד אותם בלי שמות אלא עם מספרים אז ניסיתי להפעיל 1 מהם (שהיה עם סייומת exe) ואז הופיע לי מסך שחור של דוס אז סגרתי אותו ואז הופיע חלון שהתחיל לכתוב שמתבצע עדכון לביוס ואני ידעתי שאסור לעצור כאלה דברים באמצע אז נתתי לזה לעבוד ואז פתאום זה התנתק מהחשמל ומכיון שהבטריה היתה גמורה אז המחשב כבה ואז כשניסיתי להפעיל מחדש את המחשב אז הנורות נדלקו אבל הביוס לא עלה והמסך נשאר שחור ללא שום כיתוב. מה לעשות? נגמר לי האחריות אפשר בכלל במצב כזה לצרוב מחדש את הביוס? אם אפשר כמה בערך זה עולה? והאם אני אצטרך להתקין את המערכת הפעלה? תודה רבה מאד למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אחרי דחיפת הביוס לבצועים מקסימלים המחשב לא מהתחל ולא מצפצף ,ניסיתי להוציא את הסוללה מלוח האם וזה גם לא עזר .האם ניתן לאפס את הביוס בדרך כלשהי או שמדובר בזה שלוח האם נפגע בבקשה עיזרו לי לפני שאני יקנה חומרה שלא לצורך וסתבך עם הוצאות מיותרות.. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, שאני מדליק את המחשב, עוד לפני שיש את האופציה של להכנס לביוס המחשב כותב "scaning bios" חיכיתי מלא מלא זמן, יותר משעה, ופשוט לא מגיב.. ניסיתי גם להוציא את הסוללה מהלוח אם ולהחזיר.. לא עובד.. מה עושים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר תכוננים שלי אחד רגיל אחד צורב דיוידי וכשאני מדליק תמחשב יש לי בעיה עם ה- Pri Master.. Not Detected Pri Slave.. Not Detected Sec Master.. Not Detected Sec Slave.. Not Detected איך אני מגדיר אותם כדי שזה יפעל?!?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
לא יודע איך ולמה ננעל לי הביוס אני לא יכול להכנס עליו ואחרי 3 פעמים שאני מנסה לנחש תסיסמא צריך שוב ריסט...יש למישהו דרך לגלות את הסיסמא?
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לפרמט את המחשב של דודתי. מה שיש לה שהמחשב עולה ולא נכנס לווינדוס. כאילו אחרי הטעינה של המחשב הוא פתאום מפסיק לעבוד. יש אפשרות להכנס למסך הביוס. נכנסתי ולא מצאתי שם את האפשרויות בחירה/בחירה שהמחשב יטען ישר מהדיסק של הווינדוס. זה מה שכתוב בעמוד של הביוס. bios fenrures serup 2A7G9KPNJ. יש לי תמונות של העמוד שצילמתי בפלאפון אם יהיה צורך.. אודה לכם על עזרה. תודה מראש. למי שלא הבין- אחרי הטעינה המחשב לא מפעיל כלום. הוא לא מגיע אפילו למצב שרואים טעינה של ווינדוס. אחרי שהוא שואל אם אני רוצה ללחוץ על del הוא מפסיק לעבוד. אחרי שאני לוחץ על del זה מגיע לי למצב של הביוס שיש בתמונות. אין שם איך להכנס לבוט..ואני לא יכול לעשות שהמחשב יפעיל את הדיסק של הווינ…
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד של ASUS דגם S550C , אני מעוניינת לבצע לו איפוס מערכת בשביל לנקות אותו כי הוא נתקע וקופא בלי סוף. כאשר אני נכנסת לע"י לחצן F9 בזמן הפעלת המחשב , אני נכנסת לפתרון בעיות ואז לאיפוס המחשב, הוא מתחיל את התהליך ואז מתקבלת לי ההודעה: "לא ניתן לאפס את המחשב שלך. מחיצת כונן נדרשת חסרה." מדובר על windows 8 מקורי שבא עם המחשב. תודה מראש לעוזרים!
-
- 19 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי מחשב חדש עם דיסק של מקסטור 250 ג'יגה. כאשר התקנתי את מערכת ההפעלה לראשונה רציתי לחלק את הכונן ל-2 מחיצות עוד בעת ביצוע התקנת מערכת ההפעלה אבל שמתי לב שההתקנה לא יודעת לזהות כוננים בנפחים גדולים מ -100 ג'יגה (אם אני לא טועה במספר) , אז מה שעשיתי בעצם זה שהגדרתי 70 ג'יגה לכונן C שעליו הותקנה מערכת ההפעלה, ואת השאר השארתי Unpartittioned כלומר ליתר המקום בדיסק לא הקצתי מקום ואת ההקצאה של יתר המקום ביצעתי לאחר התקנת מערכת ההפעה בעזרת Adminstrative tools -> Computer management->Disk managenent. הכל עבד טוב ויפה. מתי מתעוררת בעיה? כאשר אני מעוניין להתקין מערכת הפעלה מחדש ותוך כדי לפרמט רק את כונן C ולהשאיר את כל התכנים בכונן D כשהיו. משום מה אני מקבל הודעה …
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים המחשב שלי עבד כמו שצריך המשחקים שלי עבדו על FPS נורמלי. אתמול שמתי לב שפתאום יש ירידה משמעותית של הFPS לדוגמא ב TOTAL WAR ROME 2. יש שם אפשרות של BENCHMARK, אז לפני איזה 5 ימים עשיתי BENCHMARK על האיכות ULTRA והייתי 60FPS יציב. עכשיו כשאני עושה BENCHMARK על אותו איכות יש לי 20FPS יציב והוא לא עולה. גם כשאני שם על האיכות LOW יש לי 30FPS יציב. מה לא עובד? וזה לא המשחק היחידי שניסיתי... ניסיתי כל מה שאני יודע, לעשות HIGH PRIORITY, לסגור את כל התוכנות שפתוחות וכו'... המפרט שלי: GTX 760 I5 2400 12RAM 1TB WINDOWS 8.1 תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סתם לדוגמא אני משחק אססין קריד 3 הדרישות הן : Phenom 9550 Quad-Core Radeon HD 5770 512MB 4 GB DX 11 ולי יש: AMD PHENOM X6 1075T 3.0 OVERCLOCKED TO 3.9 CROSSFIRE SHAPPIRE 6850 X2 6GB RAM וישלי 20 FPS איך יכול להיות?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-