תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
משהו מוזר עובר על המחשב שלי.. אני יסביר בתמונות כי זה הכי פשוט. למי שלא הבין.. זה מראה שאין לי מקום ולא נותן לי להוריד שום דבר או להתקין שום דבר.. שאני מוחק קובץ זה לא מפנה מקום.. הסל מיחזור ריק.. חיפשתי קצת בגוגל וביוטיוב ומצאתי תוכנה בשם AOMEI Partition Assistant שאמורה לעזור אבל לפני שאני עושה משהו אולי מישהו ממכם מבין בזה יותר ויוכל למצוא לי פתרון קל, פשוט ומהיר. הנה תמונה מהתוכנה עצמה שמראה כמה מקום פנוי באמת יש.. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
הייתה לי בעיה של קובץ LOWID אחרי שלא הצלחתי לפתור את הסוגיה החלפתי את הגירסה של האימיול שלי לגירסה V0.47 השאלה הפשוטה שלי איך אני משחזר את השרת שרת הנט של התונכה להיות זמין כמו בזמנים הטובים עזרתכם בברכה,
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
כשאני שולח מייל , מופיע למי שמגיע פעם השם שלי כשולח דוד, ופעם אחרת "אני" כשולח. נכנסתי להגדרות ומוגדר כדוד. מה פתרון בעיה הזו ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! כל פעם שאני מדליק את המחשב מחדש, האינטרנט שלי נפתח מלא פעמים והוא לא מפסיק. עד אחרי איזה חמש דקות הוא מפסיק ואז אני עושה עלב "סיים מסימה". ועשיתי אנטי ווירוס. בדיקת שגיאות וכלום לא עוזר. :asthanos: מה אני צריך לעשות שזה לא יקרה יותר? (אני לא רוצה לפרמט) למה זה קורה בכלל?
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
כבר חודש שאני מדבר עם בזק 166 לגבי בעיה של גלישה איטית עד אפסית. דברתי עם עשרה טכנאים עד היום (לפחות) כל אחד אומר משהו אחר. אחרי שהחליפו לי ראוטר וכבל עשו ריסטרט כמה וכמה פעמים לנתב, עדיין נשארתי עם בעיה בעיקר במחשב נייח אחד שמחובר עם הכבל לראוטר זאת לעומת מחשב שני וסלולרי שעובדים על הרשת האלחוטית. בעיית הגלישה האיטית אינה תמידית, לא כל הזמן. לפעמים גם יש בעיה של גלישה איטית בכל המכשירים. בקיצור לטענת חלק מהטכנאים הבעיה היא במחשב עם הכבל שאחת התוכנות שלו או האפליקציות או ההגדרות גורמת להאטה. האם יש בזה מן האמת? האם אין כאן נסיון להתנער מבעיה שקשורה ברשת שלהם? איך ניתן לבדוק את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי שינמוך גירסא מ IE9 ל 8. לאחר השינמוך, שום דף מהמועדפים לא עבד. ניסיתי להוסיף מחדש כול מיני אתרים וקיבלתי הודעה Catastrophic failure. עשיתי כמובן uninstall ו install מחדש ל IE8. ניסיתי לרסט את כול ההגדרות. חיפשתי באינטרנט כול מיני פתרונות כמו לבטל את ה adds on וגם זה לא עזר... מישהו נתקל בבעיה ? אני חייב לעבוד עם exporer 8 בגלל שאני עובד עם Quality Center שלא תומך בשום גירסא אחרת או דפדפן אחר בצורה אופטימלית. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם האינטרנט במחשב שלי, יש לנו כמה מחשבים בבית יש אחד בממד ואחד בחדר שלי המודם והראוטר נמצאים בממד ולי יש כרטיס רשת בחדר שקולט מהממד. (30MBׂ) מאז שיש לי את המחשב הזה תמיד היו לי בעיות אינטרנט בין אם האינטרנט מפסיק לעבוד או שהאינטרנט מאוד איטי, השאלה שלי היא איך אני יכול לשפר את המהירות של האינטרנט שלי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי מרינדה, ושאני עושה לו התחבר אני מקבל את זה: יש למישהו מושג מה עושים?? ואיך אני עושה שיראו במירנדה תרשימה של האיסקיו הקודם אני ממש אודה למי שיעזור!! תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב איסקיו 5.1 עשיתי פירמוט למחשב לאחר שעשיתי פירמוט השמות של החברים שלי הכול עם סימני שאלה ??? כאלה וגם האווי שלהם . מה אפשר לעשות ? יש איזה פאצ'ט שאפשר להוריד לתיקון
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
כשאני מאתחל את המחשב יש לי תמיד הודעת שגיאה (עוד לפני שהווינדוס עולה) YOUR CHIP FAN IS TO LOW PRESS F1 TO CONTNIUE איך אני מבטל את ההודעה הזאת תודה
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום, ברשותי דיסק גיבוי חיצוני של seagate בחיבור USB שעבד בצורה תקינה. הדיסק הפסיק לפתע לתפקד (לגבות ) ותקע את כל המחשב. לאחר ניתוק וחיבור מחדש ניסיתי להעלות קבצי הגיבוי- ללא הצלחה. נסיון לתיקון קבצי הדיסק- לא הצליח. כעת אני מנסה לאתחל הדיסק ומקבל את ההודעה הבאה: לא היתה אפשרות לבצע הבקשה עקב שגיאה של התקן קלט/פלט. הורדתי את תוכנת discwizard מאתר seagate אך התוכנה מודיעה לי כי היא לא מזהה אביזר של seagate ולכן לא מופעלת. הדיסק עצמו מזוהה ע"י המחשב שלי אך מודיע על 0 נתונים ן- RAW. איך ניתן לאתחל את הדיסק? בתודה מראש :s05:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כחודש התקלקל לי לוח האם Asus P4C800 E-Deluxe. היום קיבלתי לוח חלופי זהה (אני חושד שזה לוח משומש אבל לא משנה). ולבעיה: כשאני עושה "Restart" דרך ה-Windows אז הכל עובד חלק עד השלב שהמחשב אמור להידלק מחדש. אבל אז, המסך פשוט נהיה שחור, וכלום לא מגיב עד שאני לוחץ על כפתור ה "Reset"... מה שמוזר זה שכאשר אני עושה "Shut Down", אז המחשב נכבה כרגיל ולא עושה שום בעיות. ניסיתי לשחק בהגדרות בביוס וניסתי גם לפתור את הבעיה ע"י פורמט אבל כלום לא עוזר יכול להיות שמשהו לא מוגדר טוב בביוס?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אהלן! ברשותי מחשב נייד HP PAVILION DV5 עם מערכת ויסטה הום פרימיום. לאחרונה קניתי כונן קשיח של WD 1.5TB וכאשר הוא מחובר למחשב, בעת הדלקה - הוינדוס לא עולה, יש מסך שחור וכלום לא זז כאשר הוא מנותק - הכל עולה תקין וגם בעת חיבור בוינדוס עצמו, הכונן תקין ואפשר לעבוד איתו. ניסיתי לשחק עם ענייני הBOOT - אך ללא הועיל.. יש עצות ?
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
לפני כמה ימים החלטתי לשחזר מקובץ GHOST את אחת ממערכות ההפעלה שלי, WIN XP שיושבת במחיצה C מתוך שלוש מחיצות - C,D,E. לאחר השחזור רק מערכת WIN XP עולה והויסטה שמותקנת במחיצה D KT. קראתי ועשיתי הרבה נסיונות לפתרון שמוצעות ברשת אבל ללא הועיל. למשל לאתחל מדיסק התקנה של ויסטה - לא עושה BOOT אצלי אז לא עזר ועוד ועוד. עודה מאוד למי שיעזור לי ליפתור את בעיה. תודה ענקית מראש. ביי
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
לפני כיומיים התחילה אצלי בעיה, בכול פעם שאני מדליק את המחשב אני מקבל מסך שחור עם כל מיני כתוביות באנגלית. למעשה זה המסך הראשון לפני שמערכת ההפעלה מתחילה לעלות. בכדי שמערכת ההפעלה תעלה אני חייב ללחוץ על כפתור ה F1 במקלדת, פעולה שלא הייתי צריך לעשות אותה עד כה. ניסתי לעשות שיחזור מערכת אך הדבר לא הועיל. אם אני לוחץ על כפתור ה ESC אז אני מגיע למסך סגול, עם כל מיני כתוביות באנגלית. מה עלי לעשות בכדי לפתור בעיה מטרידה זאת? אני משתמש בחלונות XP.
-
- 10 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שמתי את הדיסק של אקס פי בסי די ועשיתי BOOT ואחרי שזה פירמט והעתיק את הקבצים למחשב במסך הכחול זה עושה RESET וכשזה בא להעלות את ההמשך של ההתקנה זה נתקע בדוס וכותב: NTLDR is missing press ctrl+alt+del to restart בבקשה תעזרו לי זה די דחוף לי
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני בא להתקין את הדריבר של הכרטיס קול (מובנה בלוח אם) מהדיסק של הלוח אם (זה הדגם של הלוח אם שלי ASUS P5GC-MX/1333) וזה אומר לי את הבעיה הזאת באמצע ההתקנה http://img190.imageshack.us/img190/633/sfdg.jpg ואז זה יוצא מההתקנה איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? תודה ויום טוב..
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד Dell - inspiron 15. אני מישתמש חלונות 8.1 , נימצא אצלי שנתיים וחצי. משהו מוזר. ספק מחובר חשמל למחשב נייד בטעינה, וזה תקין. בדקתי במחשב נייד טעינה ורואים מלאה 100% מחוברת וניטענת. ועדיין מחובר ספק חשמל. והיתחלתי לשחק משחק Forthite Battle Royale שיחקנו 3 או 4 שעות ושמתי לב במחשב נייד כמה אחוז סוללה כתוב מחוברת וניטענת וירד 76% . והספק עדיין מחובר לחשמל. ולא מבין למה זה ספק כתוב מחוברת וניטענת זה יורד 76% ולא נישאר סוללה 100% מלאה. באמצע המשחק? האם באמצע שעות המשחק משפיע ממש ממש ירידה טעינה סוללה בזמן מחוברת וניטענת ספק חשמל, האם זה נכון? אני בדקתי עידכון ביוס גירסה A04 זה ישן, אני עשיתי עידכון חדש גירסה A11 …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב די ישן. זה קורה לאחרונה די הרבה. פתאום אחרי שהמחשב יוצא לשומר מסך ולפעמים באמצע העבודה. המסך כותב NO SIGNAL. כדאי לסדר את זה, צריך לנתק את הכ. מסך המלוח אם ולהחזיר אותו והוא חוזר לפעול. זה הפך למטרד רציני. התקלה מוכרת? במה מדובר? בתקלה כ. מסך? מסך? לוח-אם? אשמח לעזרה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי.. א.נראה שאני חדש באתר אני מכיר אותו הרבה זמן לא יוצא להשתתף ולכתוב כי אני חייל קרבי שטוחן בכל מקרה יש כלם אחלה אתר וכל הכבוד לכם.... ב.נמאס לי מהמחשב החלטתי לפרמט (פעם הייתי טוב בדברים האלה) בקיצור הוא רושם לי הודעה "setup did not find any hard disk drives installed in your computer..........." ולא נותן להמשיך בפירמוט ואני לא יודע מה לעשות... אמשח לקבל קצת עזרה. תודה נ.ב. אם צריך את כל ההודעה אני יכתוב.
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי חיבור ל-adsl יש לי פינג נמוך אבל המשחק עובד בקיטועים אבל רק ברשת אני אולי צריך דרייברים ללוח אבל אני לא מוצא תעזרו לי!! p-3 866mhz asus cusl2 128 sdram windows me ד"א ב win xp זה עובד טוב אבל אני לא אוהב אותו
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי את הקספלור 7 הכול טוב אבל יש לי בעיה שהוא לא פותח לי חלונות מסוימים למשל באתר שאני רוצה להוריד משהו יש שמה דאונלונד אני לוחץ ולא קורא כלום זה חוזר לאוטו הדף ובאקספלור השני זה עבד כנל גם לגבי משחק שהייתי משחק בוואלה הוא לא פותח לי את חלון של המשחק מישהו יודע מה הבעיה? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי בעיה במחשב בזמן שאני פותח דף אינטרנט אחרי חצי דקה בערך אני מקבל הודעה בחלון נפרד והיא: אינטרנט אקספלורר נתקל בבעיה ועליו להיסגר .אנו מתנצלים על אי הנוחות יש המשך והוא : לקבלת מידע נוסף אודות שגיאה זו לחץ כאן לחצתי וזה מה שהיה כתוב חתימת שגיאה modname : kernel32.dll appver.6.0.2900.2180 offset:0001eb33 appname:iexplorer.exe modver:5.1.2600.2180 זהו. אני מקווה שמידע זה יעזור לכם לעזור לי המון תודות אופיר עמותת אור ירוק לחיים [br]פורסם בתאריך: 19.08.2007 בשעה 18:18:04 ובנוסף לזה נפתח לי חלון חדש ובוא כתוב שגיאת יישום החריגה מצב חריג לא ידוע בתוכנה OXE06D7363 אירעה ביישום במיקום 0X7C81EB33
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הבעיה באמת דחופה מהעובדה שהאינטרנט עלול ליפול לי שוב בדקות הקרובות. הבעיה היא כזו- הרשת שלי תקינה (כך לפי דבריו של נציג תמיכה מבזק), אך האקספלורר לא מציג דפי אינטרנט. בנוסף, כאשר ניסינו ל"לשלוח" פינג לאתר כלשהו של בזק זה אכן קלט מה שמוכיח שהבעיה היא באקספלורר (הפיירפוקס כלל לא פועל). לאחר 31 דקות שיחה איתו בטלפון שלא הובילו לשום מקום, עשיתי שיחזור מערכת והאינטרנט אכן פעל! זו הייתה הקלה לכמה דקות אך לאחר מכן הסתבר שהבעיה חזרה וחזרה, כך כשלוש פעמים. אין לי מושג מה יכול לפתור את הבעיה ומה יכול לגרום לה. אולי זה הAVG? הZONE ALARM? אשמח לתשובות, אני אובד עצות!
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
תקשיבו חבר'ה הייתה לי בעיה שהפרופיל של הוינדוס נעלם.פירמטתי את ההארד דיסק והתקנתי מערכת הפעלה חדשה ואחרי שבועיים שימוש הפרופיל נעלם שוב יש מצב נדפק ההארד דיסק והוא מעלים מידע או משהו כזה? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-