תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
גם ביוטיוב וגם במקומות אחרים הווידאו רץ עם תקיעה קטנה כל כמה שניות. אבל ללא הכבל הוא רץ מעולה. לפטופ דל XPS 15 חדש דרייבר של ניבידיה מעודכן. התקנתי את הדרייברים לבד אז אולי שכחתי משהו (אם כי לא מצאתי משהו כזה) כמו כן ניסיתי להריץ עם לפטופ דל ישן מאותו מקור ווידאו וכן עבד חלק דרך הכבל. רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה במסך, מסך לא מוכר של compoint 17 לפעמים המסך הופך לצהוב בכל המסך וזה מעצבן נורא וגשאני מוציא ומכניס את הכבל של המסך למקום אז זה מסתדר אבל לא להרבה זמן אם מישהו יוכל לעזור אני מאוד יודה לו
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים המחשב שלי ניהיה ממש איטי בזמן האחרון.. הוא נקי ולא מתחמם אבל הביצועים שלו ממש ירדו.. במשחקים לדוגמא כמו קונטר גו יש לי 100 משהו יכול לעזור בבקשה? אני לא רוצה לעשות פירמוט כי האינטרנט שלי ממש איטי ואני אצטרך להוריד מעל 400 גיגה שך משחקים ואין לי זמן בגלל העבודה.. אני שעתיים גג ביום במחשב.. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, עקב מזג האוויר המאתגר אתמול הייתה לי קפיצת חשמל ומאז המחשב לא עולה. על פי בדיקות כנראה לוח האם הלך. זה היה מחשב נייח ישן של דל עם ווינדוס XP ששימש בעיקר לעבודה ולכן אני חייבת למצוא גישה לקבצים ששם. יש לי מחשב נייח נוסף של לנובו גם כן ישן שאין לו מערכת הפעלה. במידה והחיבורים של הארד דיסק מתאימים בין המחשבים השונים, האם יהיה ניתן להעביר את ההארד דיסק מהמחשב הישן לחדש והוא יצליח לעלות דרכו את המערכת הפעלה?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה יש לי שאלה ממש חשובה ודחופה... אני בעל מחשב עם R7 3700x וRTX 2060 מחשב חדש(שבועיים אצלי) ושהוא לא במאמץ המעבד הוא טמפרטורה של כ50-60 מעלות ולרוב על 55 פלוס, ובמאמץ של משחקים כמו GTA, FORTNITE ועוד כל מיני המעבד קופץ לטמפרטורה של 70-80 מעלות והכי גבוה שיצא לי זה 76 מעלות וישר עצרתי כי נלחצתי שלא תיהיה בעיה בלתי הפיכה. בעיה כאן והשאלה שלי פה זה שזה קראתי וראיתי מלא דברים על הR7 3700X וכתוב ורואים שהוא מגיע לטמפרטורות גבוהות ורציתי לדעת אם שלי טמפרטורה תקינה כי זה מוריד לי FPS ברמות הזויותתת במקום שאני איהיה בFOPRTNITE על 200-240 זה מוריד לי ל120 (זה לא דבר נורמלי) ודרך אגב אני עם המאוורר סטאק שמגיע בקופסא עם הR7, יודע שאופציה מעולה זאת להחליף מאוורר אבל עכשיו …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתנצל מראש, זה קצת ארוך, אז נסו לעקוב: בחודשים האחרונים, נהרסו לי במחשב שני דיסקים קשיחים, שהיו בני 5 שנים. הכונן השני שנהרס, עבד בסדר ללא התראה, עד שיום אחד כשהייתי מעביר לדיסק הקשיח קבצים כלשהם, שמתי לב שהוא היה מעביר במהירות גבוהה יותר ממה שראיתי אי פעם, בסדר גודל של 300-400 מגה לשניה שזה לא הגיוני. באותן העברה לאחר מכן, מהירות ההעברה היתה צונחת ל-0 ואז הההעברה היתה נתקעת ולא הייתי יכול לסגור את ההעברה ללא אתחול המחשב, הבעיה היא שכאשר אתחלתי את המחשב מחדש, WINDOWS לא עלה וכל הזמן היה בטעינה. רק לאחר שניתקתי את הדיסק הקשיח (כבל SATA) בזמן אמת (או כשמחשב היה סגור) מיד מע' ההפעלה היתה עולה כרגיל. אז הבנתי שיש בעיה, וכשהרצתי בדיקה עם CRYSTALDISKINF…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה ברזולוציה עם כל משחק שאני מתקין. כל המשחקים אצלי מוגדרים על רזולוציה של 1024X768 אבל הבעיה היא, שלמרות שהגדרתי רזולוציה מסויימת במציאות קיימת רזולוציה אחרת. במשחקים רבים הרזולוציה בפועל היא 800X600, במשחקים אחרים התפריטים במשחק נמצאים ברזולוציה שונה כאשר יש פס שחור, כלומר קטע ריק שעליו אין כלום. יש לי כרטיס מסך של קריאטיב GeForce 2 GTS ואני משתמש בדרייבים המעודכנים ביותר של קריאטיב אירופה. השמתמשתי כבר בדרייברים של nVidia אך הבעיה לא נפתרה. מקווה לעזרה, תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק חצוני של WD של 500G הוא מלא ב 300G חלק מהתיקיות שבו לא רואים וגם שאני בודק כמות קבצים הוא רושם פחות ממה שיש בפועל. בפולדרים מופיע שיש 0 קבצים גם שיש 100 קבצים ויותר שרוצים להעתיק לתוכו מהמחשב הוא רושם בקבצים מסוימים שהנתיב או השם ארוך מדי וגם שקצרתי משמעותית את השם הוא לא מאפשר להעתיק הדיסק מפורמט ב FAT32 המחשב הוא ויסטה 32 אבל זה קרה גם ב XP האם יש לי בעיית חיבור של הדיסק או שזו בעיית תוכנה מה עושים כדי לראות את כל הקבצים תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי. בתקופה האחרונה יש חי תופעה שהמחשב שלי נכבה בזמן משחקים בצורה רנדומלית. זה קורה בכמה משחקים (ניסיתי גם helldivers וגם baldurs gate). לפעמים זה קורה אחרי חצי שעה של משחק, לפעמים אחרי שעתיים ולפעמים אני יכול לשחק 3 שעות ומעלה בלי קריסה. מעבד אמד 5900 כרטיס אמד 6900 עם בלוק מים. עדכנתי ביוס לפני כמה ימים, לא עזר. עדכנתי דרייבר של אמד, לא עזר. ניסיתי לנתק את הדימים ולהחזיר אותם בצורה טובה, לא עזר. לפי הניטור בתוכנה של אמד, המעבד לא עובר את ה70 מעלות בזמן משחק (ניצול של 30-40 אחוז), הכרטיס על 40-50 מעלות אבל הhotspot מגיע ל100-110 מעלות (ניצול של 90-100 אחוז). ספק כח של אסוס 1200 וואט. כל החומרה בת 3 שנים מקסימום.…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, המפרט: P4 3.0GHZ 2GB DDR I לוח אם כלשהו.. 80GB WD ספר ג'נרי ניסיתי התקנה עם 2 גרסאות שונות של ווינדואס , ככה שהבעיה כנראה בחומרה. אני מקבל ב48 אחוז \51 אחוז את השגיאה הבאה: http://ufu.co.il/files/07686q5riurdmcpw2oln.png אשמח לקבל הכוונה למה יכולה להיות הבעיה.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי אני לא בטוח מה קרה,אני מניח שזה וירוס.. אתמול בלילה הורדתי איזו תוכנה,אם אני לא טועה הייתי צריך לעשות ריסט כדי שהיא תעבוד. אחרי שהדלקתי את המחשב,הXP נטען ונטען אבל בסוף הוא נתקע על מסך שחור,ובסוף התחלף למסך כחול שכתוב בו STOP: c0000218 unknown error מישהו יודע מה קרה? ד"א ניסיתי סייף מוד וגם יש מסך כחול עם שגיאה אחרת.. תודה רבה מראש לעוזרםי ישלי שם דברים חשובים
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה התחיל היום כשניסיתי להפעיל את מקס פיין. אחרי תעינה קצרה המחשב קפא, ולא היתה אפשרות לעשות כלום חוץ מרסטרט. אחר כך בדקתי עוד משחק וגיליתי שזה ממשיך גם במשחק הזה. ניסיתי לראות סרט והמחשב קפא לפני שהסרט התחיל. עשיתי בדיקת ווירוסים, וזה לא גילה כלום. מה לעשות? פנטיום 3. 660 מה"צ. Riva TNT 2.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עשיתי היום עדכון דרייב AMD. כרגע מותקן לי על המחשב גרסה 14.9. אבל אחרי העדכון פתאום הווינדוס שלי כאילו חזר למב בסיבי, כאשר סרגל הכלים למטה הפך להיות לבן (יש לי ווינדוס 7). וכשאני לדוגמא פותח כמה חלונות אינטרנט זה מראה לי אותם ברשימה ולא בכמה חלונות כמו שזה מראה בדרך כלל. הוספתי תמונה כדי להמחיש... אני לא מצליח להחזיר את המצב לנורמלי, כשאני נכנס למאפיינים דרך שולחן העבודה, אני רואה שזה על מצב ווינדוס 7 רגיל ולא על בסיסי, אבל הכול נראה כאילו הוא על מצב בסיסי. זה די משבש לי תוכנה מסוינת של אדובי שאני מנסה לעבוד איתה. אני גם שמתי לב שזה קצת תוקע לי את העכבר כשאני מזיז אותו לכיוון "האיקס האדום" כשאני מנסה לסגור חלון. איך אני מתקן את המצב? האם יהיה חכם להסיר את עדכון הדרייבר …
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן מקרה מוזר.. עד אתמול בלילה המחשב עבד כרגיל ללא בעיות בבוקר הדלקתי את המסך וראיתי שהוא נדלק מחדש בלילה בכל מקרה כשהווינדוס (windows xp 64bit) עלה (מאחרי המסך טעינה של הווינדוס) אין תצוגה יש רק קווים וצבעים על המסך בשלל צבעים וצורות.. כמו ג'יבריש של גרפיקה לא יודע איך לתאר את זה.. משהו מעוות ניסיתי להסיר את הדרייבר של הכרטיס מסך דרך סייף-מוד וזה עבד עד שהתקנתי שוב דרייבר (רשמי של ATI). האמת שגם אחרי שהתקנתי את הדרייבר זה עבד.. רק אחרי שעשיתי ריסטרט נוסף זה חזר למצב הזה... בקיצור אני לא יודע מה לעשות אין לי מושג אם זה וירוס ופורמט יעזור או שזה הכרטיס מסך שהחליט לשבוק חיים (למרות שזה מוזר.. כי בלי דרייבר הוא עובד ובסייף מוד גם.. עובד רגיל) או שזה משהו אחר.. (בדקתי את המע…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי צורב LG 52X24X52X ויש לי תוכנת נרו אקספרס גירסה 6 החדש אני קניתי דיסקים לצריבה 48X אני שם את רשימת השירים שלי ולוחץ NEXT ואז יש לי לבחור מהירויות שם אני בוחר מהירות 4X ברגע שאני מכניס את הדיסק לכונן וסוגר את הכונן אין לי אפשרות 4X יש לי הכי נמוך 8X מה אני יכול לעשות שהמהירות צריבה תיהיה על 4X תודה
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב נייד שלי , אחרי שאני מריץ תוכנית התוכנית מייד נסגרת ולא מופיע press any key to continue... אלה מייד נסגרת. מופיעה לי הקוד הזה אשמח לעזרה בשינוי ההגדרות, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משדרג במחשב הנייד שלי כונן רגיל לכונן SSD, המחשב במקור הגיע עם וינדוס 8, וכרגע מותקן עליו וינדוס 10, על התחתית של המחשב יש מדבקה שכתוב windows 8 ללא סריאל, אני מעוניין להתקין וינדוס 10 חדש ונקי על הכונן החדש, יש דרך להוציא את הסריאל נאמבר מהכונן הנוכחי? או שאין מנוס מלעשות קלון לכונן החדש?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
חברים :'( :'( :'( אחרי שהרכבתי את המחשב ה-LCD לא פעל וראיתי שאיזה חוט יצא מההלחמה. אז פירקתי את הפאנל הקדמי ובחכמתי שכחתי את המחשב מחובר לחשמל, אבל לא דולק. אחרי שפירקתי את ה-LCD, בטעות נלחץ הכפתור הפעלה ופתאום שמעתי קול מהמאוורר של המעבד וראיתי שהוא מסתובב לאט ובשניות קלטתי שההלחמות של ה-FANBUS נוגעות במארז והמחשב דולק!! כנראה שה-12 וולט מה-FANBUS העביר זרם לכל המארז.. יו אני לא מאמין איך כל זה קרה ועוד בטעות.. עכשיו אני מנסה להדליק תמחשב לא נדלק אבל הנורה של ה-RAM LED דולקת בלוח מתי שלוחצים על הכפתור של ההפעלה, עושה רושם שה-RAM מנסים לפעול. עשן יצא מה-FANBUS במהלך התקלה והפסיק, אז ניתקתי דבר ראשון את ה-FANBUS והשארתי רק את הלוח אם מחובר למתח, ללא כרטיס מסך וללא PCI, בני…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לרכוש כונן שיתאים לשני לוחות האם הבאים: GA-H310M-DS2 1151 DDR4 GIGABYTE H310 MSI PRO B660M-A WIFI אני משער שאין אופציה לחבר כונן nvme לראשון? מה האופציות שלי? מעוניין בכונן שיחובר רק באופן זמני מדי פעם ולכן לא מחפש משהו שיקח זמן כל פעם להרכיב. האם יש אופציה לכונן חיצוני? חשוב לציין שהוא יהיה הכונן היחיד שיהיה מחובר באותו זמן ואני צריך שיהיה מסוגל להריץ מערכת הפעלה של וינדאוס 11.
-
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. ליפני זמן קצר קיבלתי מחשב ישן מחבר ותיק, החבר הציע שניזרוק אותו מהגג של הביניין שלו (עקב התיסכולים הרבים שהיו לו עם המחשב ). כמובן שאני סירבתי בתוקף להרוג את היצור החמוד וביקשתי ממנו שיתן אותו לי ושאני ינסה לתקן אותו, מרוב ההיתייאשות הגוברת שהייתה אצלו הוא אמר לי שהמחשב שיך לי ושאני יעשה איתו מה שאני רוצה ( ) כשהגעתי לביתי מאושר מאד עם המחשב הישן\חדש שלי דבר ראשון שעשיתי הוא כמובן ליפתוח אותו וליראות מה הולך בפנים.. וגיליתי דברים מאד מוזרים: 1) כל הכבלים שאמורים להיות מחוברים ללוח אם, לא היו מחוברים (זה כולל את הכבלים של הכפתור הדלקה, ריסט, IDE וכו") 2) במקום של המעבד ראיתי מן "חומה" שעלייה כניראה מורכב המעבד 3) על הלוח אם היו שני סטיקים של זיכרון ראם …
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן קראתי בכמה מאמרים שיש אפשרות ב VISTA להפוך התקן USB לשימוש לזיכרון RAM - יש לי HD חיצוני של 250GB ואני רוצה להשתמש ב -2 GIGA ממנו למטרת זיכרון RAM . האם זה אפשרי? אם כן אשמח לדעת איך ?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני בתהליכי התקנה של חלונות 10 מסקרצ': המחשב (NUCI3) מחובר לטלויזיה (LG) דרך כבל HDMI. כאשר אני מחבר אוזניות - אין בעיה. כאשר אני מוציא את האוזניות - השמע לא מנותב לרמקולים של הטלויזיה. נראה שהשמע מקונפג כמו שצריך, לפי לוח הבקרה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי כאן מחשב בן שנה וחצי שלא עולה, אחרי ההדלקה, אני רואה בבוט סקרין את הפרטים של הכרטיס מסך ואז ישר אחרי זה זה נתקע עם השם של Award bios 2000 ו 4 ציפצופים ארוכים. אחרי ריסטרט נשמע רק אחד ארוך. נראה לי שבהתחלה זה היה 5 ארוכים. מה פשר התקלה בחומרה? מה כדאי לבדוק?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכל עוזרי הלילה של האתר . עד כה עבדתי עם המחשב מהכרטיס מסך עם DVI אל המסך וניסיתי לחבר את המסך הישן במקביל שהיה בו חיבור VGA ולכרטיס המסך שלי אין חיבור כזה אז חיברתי דרך הלוח אם. ברגע שחיברתי את הVGA ללוח אם המסך שלי על DVI נכבה ישר (באותו רגע ירדתי מלחבר את המסך הישן) וניסיתי להחזיר את הישן עם DVI כמו שהיה קודם אך לא קולט. ניסיתי לחבר את הDVI ללוח אם ועדיין אין קליטה , לאחר מכן ניסיתי את הVGA מהלוח אם למסך וזה כן עבד וככה גיליתי שהמחשב בכלל לא קולט את הכרטיס מסך שלי (כשניסיתי להתקין דרייברים מחדש). חייב לציין שהמאווררים של הכרטיס מסך כן נפעלים בזמן ההדלקה אך נכבים לאחר מכן (משהו עם הטכנולוגיה של NVIDIA). ניסיתי לרסט ביוס ולא עבד. …
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך HD 7950 - ואני חווה נפילות רנדומליות במשחקים אני חושד בספק כח - אבל לא ממש בטוח -והתקנתי GPU-Z עם לוג לראות אם יש משהו חשוד במהלך משחקים עם גרפיקה כבדה (הסיבה שאני חושד בספק כוח הוא כי החלפתי כרטיס מסך ועדיין יש לי את אותם בעיות של התרסקויות רנדומליות לדסקטופ ולא קריסות של המחשב כולו) תוך כדי בדיקה של הקובץ - אני מוצא שיש לי הרבה מאוד שורות שבהם ה GPU Load [%] , עובר את ה 100 אחוז (מגיע ל 150 ויותר) כאשר במנוחה הוא בערך על 5-6 אחוז עוד משהו - הלוג לא מראה את המתחים - שזה בעיקר מעניין אותי.. - יש למישהו מושג למה זה ? (יש לי את הגרסה הכי עדכנית של GPU-Z) מצורף קובץ של הלוג תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-