תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד של אסוס N550jk עם כרטיס מסך של intel מדגם hd graphics 4600 וכרטיס מסך נוסף של nvidia 850M. כבר הרבה זמן שיש לי בעיה מאוד מוזרה עם הדרייברים של הכרטיס מסך של אינטל, זה התחיל כשראיתי וידאו על המחשב ומשהו בניגודיות היה דפוק, התמונה הייתה נורא קונטרסטית. ניסיתי לעדכן כמה פעמים את הדרייברים של הכרטיס אבל זה לא עבד והוידאו עדיין היה דפוק. אח"כ ניסיתי להסיר את הדרייבר של הכרטיס מסך והכל עבד אבל כל פעם שאני מכבה ומדליק את המחשב הבעיה חוזרת ואני צריך כל פעם לחזור על הפעולה של ההסרה של הדרייבר של הכרטיס מסך. שוב אומר, עדכנתי לדרייברים הכי חדשים וזה לא עזר. פתרונות מישהו ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק של וינדוס 7 מקורי שהשתמשתי בו למחשב שלי. הזמנתי מחשב חדש ללא מערכת הפעלה. אני אוכל להשתמש בדיסק שלי ללא בעיה ?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הצורב/נגן DVD* נדפק לי, (סתכלו במפרט...) זה התחיל היום בהיר אחד כשניסיתי לצרוב קובץ MPEG 500 מגה בתוכנה Easy CD Creator 5 Platinum , ופתאום אחרי 3 דקות, הוא סיים לצרוב ואמר איזה שגיאה שלא ניתן לסיים את הצריבה, ומאז, כשאני מכניס דיסק לא משנה איזה, אז הוא פשוט לא קורא אותו, ובדקתי את הכבלים והכל בסדר, וניסיתי להחליף מקומות עם הסידי הרגיל של LG 52X ... אבל הוא עדיין דפוק. יש עצות? כי אני "בטעות" שכחתי לשלוח לכלנית את תעודת האחריות... (לשנתיים...) . *הצורב הוא באיזה טכנולוגיה חדשה של פיליפס והוא יודע לקרא DVD במהירות 12... לא יודע איך פיליפס עשו את זה אבל הוא קרא לי סרטי DVD באיכות מצוינת בלי קירטועים...
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כאשר קופץ החשמל המחשב כבה ואין סימן חיים לאל פסק גם כן שום אורות שום צלילים...ואילו כשאני מנתק מהחשמל את האל פסק באופן יזום אז הוא עובד והמחשב גם ממשיך לעבוד...מה ניתן לעשות? הוא כביכול עובד ולכן לא נראה לי שהאחריות תעזור לי במקרה הזה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הורדתי את הדרייורים של הלוח GIGABYTE GA-8I945PL-G מהאתר של החברה בכתובת הזו: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1915&dl=1#dl (גרסא 2) וגם גירסא 1 מפה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1884#dl אחר כך התקנתי את הדרייורים ועשיתי איתחול למחשב כפי שמיתבקש... ולהפתעתי המחשב נשאר כמו קודם,שום התקנה של דרייור לא נקלטה! מישהו יודע מה הבעיה ומה הפתרון? תודה מראש TANGUSH
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני עומד להתקין H100i במחשב שלי, ויש לי בעיה קטנה. החיבור חשמל שלו הוא SATA כמו של כונן קשיח רגיל, ויש לי כבר כבל אחד מהספק עם שלושה חיבורים כאלה שאחד מהם כרגע פנוי. אני מעדיף לא להוציא עוד כבל עם שלושה חיבורים מהספק רק בשביל ה-H100i וגם לדחוף עוד כבל מיותר בסידור כבלים. מה שאני צריך זה כבל מאריך SATA שיתחבר לחיבור השלישי הפנוי בכבל שכבר בשימוש, בדקתי ב KSP, TMS, אא מחשבים ואין להם דבר כזה... נראה לי שאני צריך משהו כזה: http://www.ebay.com/itm/12-SATA-15-Pin-Male-to-Female-Power-Extension-Cable-/161031826927?pt=US_Power_Cables_Connectors&hash=item257e3eadef מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ אם בכלל? אם לא אני אזמין מאיביי. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרטיס מסך די ישן כמו שרשמתי בכותרת geforce9500gt של gainward שנקנה בארץ הבעיה איתו שכל פעם שאני מכניס אותו למחשב ומעלה את הווינדווס(WIN7) המחשב ישר קורס עם כרטיס מסך אחר הכל עובד בסדר ככה שאני מניח שהבעיה בכרטיס השאלה היא האם מישהו יודע איך עובד העניין של אחריות על כזה דבר? הם זה לכל החיים במקרה? ואיך ניתן לקבל את האחריות? ואולי בכלל מישהו מכם מכיר פיתרון לבעיה והכרטיס תקין למרות שנראה שלא תודה שחר
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, יש לי מחשב הורדות שבניתי מכל מיני חלקים של המחשבים הישנים שלי.. בגדול זה פנטיום 4 1.7 GHz עם לוח של אינטל D845WN, זכרון 640 MB SDRAM ושני הארדיסקים - 1. 60 ג'יגה של WD, והשני 40 ג'יגה של SAMSUNG (הגדול יותר הוא המאסטר והשני סלייב), שניהם מחוברים בכבל IDE ל PRIMARY. שניהם תומכים במהירות UDMA 5 (ATA-100) x. על המחשב מותקן WIN XP PRO. עכשיו הקטע הוא כזה - שאני מעביר ברשת הביתית מידע אני מצפה לקבל מהירות סביב 11MB/s ~ (רשת ביתית רגילה של 100MB).. ומהכונן הראשון אני בהחלט מקבל קצב סביב ה 12mb/s ~ , אבל מהכונן השני אני מקבל משהו כמו רביעית מזה... 3mb/s ~ .. למה זה קורה ? בעבר לא היה לי כבל IDE כפול והכונן השני היה מחובר ל IDE SECONDARY והיה איטי בגלל שהוא הוגדר כ U…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש מעבד פנטיום 4, 3 גיגההרץ 1024 זיכרון דידיאר 2, מערכת הפעלה וינדוס אקספי בקיצור הכל חדש לאחרונה שמתי לב שהמחשב מזוהם בspywares ולכן התקנתי גם service pack 2, וגם תוכנות אנטי ספייאוור כמו adaware ו-spybot, הוירוס שאני משתמש בו הוא nod 32. התוכנות הועילו ומחקו את רוב הרוגלות אבל הופיעה הודעה על רוגלה אחת שהתוכנות לא מצליחות להסיר. כשעה אחרי שהופיעה ההודעה נדלק המחשב מחדש ומאז אי אפשר להיכנס לשולחן העבודה, כל פעם המחשב נכבה כדקה אחרי ההדלקה ומאתחל את עצמו. מה עליי לעשות? אני עובד עצות תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הדיסק מחובר לבד וללא רייד ל asus p5w DH הוא מזוהה בשמו בביוס אם כי כudma5. כשאני עושה בוט עם דיסק של win xp אחרי הפורמט הוא אומר שהפורמט נכשל (גם במלא וגם במהיר). מה עושים? אני לא מאמין שהוא דפוק פיזית כי היום הוצאתי מאריזה - הוא חדש לגמרי. למישהו יש רעיונות?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
DELL VOSTRO 2520 עם I3 דור שני ו4 גיגה ראם, הוספתי 4 גיגה ראם זהה לחלוטין, החלפתי כונן לSSD EVO 850 שהתפנה לי, התקנתי וינדוס חדש, והמחשב נשאר עגלה. אפשר עזרה עם זה? תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא בטוח שזה כל כך קשור לפה אבל... טוב אז יש לי הרבה תוכנות שפשוט לא פעלות ואם אני מוציא ומכניס את הסוללה של הBIOS אז הם פועלות עד שאני מכבה את המחשב עוד פעם
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא כל כך מבין בזה ולא יודע איך לעשות את זה... אז אני צריך את העזרה שלכם מי שמבין בדומיינים שרתים teamspeak וזה קניתי שם דומיין , יש לי דומיין, ואני רוצה שהשם דומיין הזה יהיה הכתובת של שרת הטים ספיק שלי קניתי דומיין דרך האתר domainthenet.com אני לא יודע אם זה אוטומטית מזהה את הIP החיצוני שלי... כעבור שעה שעתיים וגם אחרי שעשיתי "רשומות מסוג A נועדו להפנות את שם הדומיין הראשי או אחד מהסב-דומיינים לכתובת IP." הגדרה כזאת לכתובת מהדומיין לכתובת ה IP לי זה מתחבר חלק לשם דומיין אבל אחרים לא מצליחים להתחבר עם השם דומיין רושם להם cannot resolve hostname מה יכול להיות הבעיה? למה אני מצליח להתחבר חלק והם לא ? אם הם רושמים את כתובת ה IP שלי הם מצליחים להתחבר אבל עם השם …
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
היי אתמול פרמטתי את המחשב ומחקתי הכל חוץ מכונן D אחרי הפרמוט אני בא להיכנס לכונן והוא לא שם הכנסתי הוצאתי החלפתי כבלים לכונן קשיח וכלום הוא לא על המחשב אז נכנסתי ל"ניהול מחשב ניהול דיסקים" וכתוב שם שהוא דינאמי תמונה: אני חייב אותו יש לי שם מלא דברים חשובים שאסור שימחקו (זה כונן קשיח נפרד לא במחיצה מC) אשמח מאוד לעזרה תודה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אין לי מושג אני כבר משתגעת קניתי מסך DELL U2410 חדש לפני שבוע והכל מתעוות לי אני יודעת שאני צריכה לשחק ברזולוציה ואני לא מצליחה אולי תעזרו לי פליז ד"א אני מצרפת 2 קבצים הראשון צילום מסך מהמחשב שלי השני שלחו לי איך זה אמור להראות [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מנסה להתקין WIN7 ULTIMATE 64BIT עם OFFICE2010 PRO, שניהם קבצי התקנה מקוריים מ-MSDN. על המחשב הראשון הלכ מותקן ועובד במכה ראשונה, במחשב השני WIN7 מותקן אבל לחלק מהעדכונים לוקח פעם-פעמיים עד שהם מותקנים (לפעמים נכשלים בפעם הראשונה) וההתקנה של OFFICE 2010 נכשלת די בהתחלה ללא כל הודעת שגיאה ברורה. מפרט המחשב שבו הכל תקין: I7-930, GA-X58A-UD3R, 6GB DDR3 מפרט המחשב הבעייתי: I5-2500K, ASUS P8Z68V, 8GB DDR3 רצ"ב קובץ ה-LOG שנוצר בעת השגיאה: Log Name: Application Source: Windows Error Reporting Date: 2/4/2012 9:39:27 AM Event ID: 1001 Task Category: None Level: Information Keywords: Classic User: N/A Computer: GONEN-MAIN Description: Fault bucket …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים המחשב שלי ניהיה ממש איטי בזמן האחרון.. הוא נקי ולא מתחמם אבל הביצועים שלו ממש ירדו.. במשחקים לדוגמא כמו קונטר גו יש לי 100 משהו יכול לעזור בבקשה? אני לא רוצה לעשות פירמוט כי האינטרנט שלי ממש איטי ואני אצטרך להוריד מעל 400 גיגה שך משחקים ואין לי זמן בגלל העבודה.. אני שעתיים גג ביום במחשב.. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, וזה פעם ראשונה שאני מקבל מסך כחול. הטמפרטורות תקינות. אני מצרף קובץ DMP http://www.2shared.com/file/6383224/dab6ee69/Mini062009-01.html (אני כרגע מוריד את התוכנות בשביל לקרוא את הקובץ אבל זה מוריד מאד מאד לעט) ------ זהו הוריד לי מה עושים? Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Documents and Settings\Alex\Desktop\Mini062009-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: C:\WINDOWS\Symbols Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestam…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. יש לי רמקולים קרטיב 5.1 ולוח אם גיגה ביט דגם GA-8I915P Duo Pro. כאשר אני מנסה לשמוע מוזיקה אני לא מצליח בדקתי בלוח בקרה והכל חיובי (כיאלו שום דבר לא על שקט) ובדקתי בהתקנים ומצוי שהדריבר של הכרטיס קול כן מותקן מה יכול ליהות הבעיה? 2. יש לי לוח אם של גיגה ביט כמו שציתי מקודם... ויש לי 200 wd כאשר אני מנסה לפרמט את המחשב בצורה הרגילה (כמו שפירמטי לפני שקניתי את המחשב... במחשב הישן הייתי מצליח) כאשר אני מנסה לפרמט במחשב הזה אני לא מצליח.. המחשב רושם לי שאני צריך להתקין את הארד דיסק.... אני מכניס את דיסק הפעלה של הוינדוס אחרי זה לוחץ F6 ואז אני מגיעה לחלון של להתקין את הארד דיסק... (קודם לכן שמרתי את התקנה של הארד דיסק בדיסק) כאשר אני מנסה להתקין זה לא מתקין לי תוכלו לעזור …
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, קוד כל תודה לכל מי שענה לי אשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/560501-Cyclic-redundancy-check?p=5025227#.VR40IWccSUl , הייתי במילואים ולא יכלתי לענות.. הצלחתי לשחזר בערך 95% מהנתונים, הHDD הלך טוטאלית.. דבר שני, רציתי להתייעץ ולשאול לגבי HDD שיש לי. יש לי HDD אחר יחסית ישן (4 שנים), שעושה קצת רעשים כשנגשים לקבצים מסויימים עליו (למעשה, הקבצים שהצלחתי לשחזר מהHDD ההרוס). יש תוכנה שנקראת HD sentinel, שאני לא יודע כמה היא אמינה, אבל היא אומרת שהhealth של הHDD הוא 88% (שאגב אמרה שהhealth של הHDD ההרוס הוא 46%). בנוסף, יש לי HDD נייד אפילו יותר ישן (בערך 6 שנים או יותר), שהhealh שלו הוא 100%, אך עבודה איתו גורמת לרעשים טיפה יותר חמורים מהHDD שציינתי. כאן כן נ…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב עם 6GB זכרון שעובד ב triple channel לאחרונה שמתי לב לתופעה מוזרה, כ-10% מהמקרים בהם אני מדליק את המחשב אני מגלה שהביוס והווינדוס מזההים רק 4 GB בלבד. לאחר כיבוי והדלקה של המחשב (ריסטרט לא עוזר כאן) הביוס והווינדוס חוזרים לזההות את ה6GB שיש לי במקור הרצתי memtest86 במשך 7 שעות ללא כל שגיאה. אשמח אם יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי. יש לי לוח אם די ישן של ASUS דגם P5G41C-M LX. כאשר אני מפעיל את המחשב והוא מתחיל לעלות, הוא נעצר על מסך הביוס (עם הלוגו של ASUS). צריך ללחוץ ALT+CTRL+DEL מספר פעמים, בדרך כלל 6-8 פעמים עד שהוא "משתכנע" ועולה. לאחר מכן הוא עובד והכל בסדר. האם מישהו מכיר את התופעה ו/או יש לה פתרון או שלוח האם סיים את הקריירה שלו?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היום קניתי את ההרדיסק חיברתי אותו למחשב על parimary slave הכל טוב ויפה הביוס קורא אותו הווינדוס קורא אותו אני נכנס לפרטישן מגי'ק הוא מראה לי את ההרדיסק בסימון צהוב dynamic disk לוחץ בצד creat new partition שואל אותי על איזה הרדיסק ליצור מחיצה אני מסמן לו את החדש ואז הוא נותן לי הודעה מוזרה "the selected disk contains one or more partitions wich cannot be moved to complete this task use the oporations menu rathar then a wizard" מה לא ניסיתי בתוכנה לא הצלחתי ליצור מחיצה חדשה בהרדיסק אני משתגע כבר, אם מישהו יוכל לעזור לי אני או להסביר לי איך ליצור מחיצה אחת של 50 ראשית שבה תהיה מערכת ההפעלה ועוד 2 מחיצות שכל אחת של 100 ב NTFS כמובן אני יודה לו מאוד ... ד"א ההארדיסק חדש מהש…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום,כבר שבוע שהמחשב שלי לא פועל כמו שצריך במצב הרגיל הווינדוס 7 עולה אבל יש רקע שחור ורק סימן העכבר נראה ניסיתי לעשות שחזור דרך המצב הבטוח אך ללא הצלחה,ניקיתי את הדיסק עם ccleaner ועדיין איטי במצב הבטוח ועכשיו אני לא מצליח בכלל לנסות לשחזר דרך המצב הבטוח יש דרך לתקן את זה? כי דבר דומה קרה לי בעבר והצלחתי להפעיל במצב רגיל דרך שחזור
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-