תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
לפני כשבוע וחצי לאחר עדכון דריבר לחדש, כל דריבר שאני מנסה להתקין גורם לי לBLACK SCREEN או בהתקנה או בהפעלת המחשב מחדש, ללא דריבר המערכת עובדת אני יכול להריץ משחקים (עולים ממש לאט) כמו כן לראות סרטים ולהשתמש במחשב, כך שנראה שה GPU תקין.... דברים שניסיתי: בדיקה על שתי מערכות win 7 ו win 8.1 (נקייה) מעודכנים (חוץ משני UPDATES הראשון KB3000850 שגורם ללולאת אתחול אין סופית על המחשב, והשני KB 3004394 שAMD ממליצה להסיר מכיוון שהוא גורם לבעיות גראפיות והתנגשויות עם דריברים) בדקתי את כל הדריברים של המערכות (ואני מתכוון כולם) בין דריבר לדריבר בוצעה הסרה מלאה של הקודם (SAFEMODE, מהריגסטרי ושאריות של תקיות) התקנה ישירה של הדריבר בלבד OLDSCHOOL ביטול אנטי וירוס (AVG) …
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שבניתי לפני פחות משנה. זה מחשב עבודה בבית שעובד קשה בתלת מימד כל יום. בגלל זה קשה לי לנתק אותו לכמה ימים ולתת אותו לאיזה מעבדה, אני צריך להמשיך לעבוד איתו כל הזמן אבל אני צריך עזרה.... לפני כמה ימים, זה התחיל אחרי כל מני עדכונים שעשיתי לתוכנות כבדות שאני עובד איתם (אני חושב), או אולי שזאת בעיית חומרה בכלל, אני לא מומחה גדול. כל מני תוכנות כמו CATALYST ו SKYPE ,WINFASTלא נפתחות לי בכלל ולא מגיבות כשאני מנסה להפעיל. כל סרט שאני מנסה לראות בכל פורמט, ישר נסגרת התוכנה שלו (וניסיתי כמה תוכנות שונות) תוכנת תלת מימד שאני עובד איתה נסגרת לי כל הזמן לי סיבה מוגדרת. מעבר לזה, כל פעם כשאני מנסה להכנס לתוך SAFE MODE, הוא מגיע למסך WELCOME, ואז עושה ריסטרט. עשי…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן! כל משחק שמצריך שימוש בגרפיקה מתקדמת כלשהי, המחשב מתחיל להרעיש בצורה מטורפת, וקשה לדעת מאיפה זה בדיוק... מספיק שאני עושה ALT + TAB והמחשב נהיה שקט שוב, עד שאני חוזר למשחק. זה מהכרטיס מסך? כי פעם בדיוק באותו משחק המחשב היא שקט... מה הבעיה והפתרונות האפשריים? תודה!
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי את הבעיה מספר חודשים ובזמן האחרון היא ממש החמירה עד כדי כך שהמסך נכבה כל כמה דקות ללא התראה. במיוחד במשחקי מחשב כאילו הוא עמוס מדי. ובנוסף יש פסים אנכיים מוזרים על המסך כאילו הכרטיס מסך נדפק. הכרטיס הוא GTX570, איך אני פותר את הבעיה חברים בבקשה ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב דל אינספיריון 15 איך שלא קוראים לזה מיועד לגרפיקה ממש חבל על הזמן אבל אנילא מצליח לחבר את המחשב לבלוטוס אם מישהו יודע איך להפעיל תןדה רבה אחלה פורום
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב, אתמול הייתי צריך להחליף גוף קירור למחשב מאחר ולקודמו המאוור התקלקל ולא היה אפשר לאלתר משהו שיתלבש על אותו גוף קירור. אז קניתי חדש. פירקתי את הלוח מהמארז לעבודה נוחה יותר, פירקתי את כל הקליפסים ומה שצריך..ניקיתי את הליבה של המעבד מהמשחה הקודמת, שמתי חדשה, שמתי את הגוף קירור והידקתי אותו כמו שצריך. הכל כמובן בעדינות, אם הייתי שובר משהו לא הייתי בא לפה.. החזרתי הכל למקום, חיברתי את החשמל בחזרה ללוח אם וניסיתי להדליק. המחשב נדלק, לא משפיע שום ציפצוף. אבל מה? אין פלט למסך. הוא מחובר למסך בחיבור DVI, והמסך פשוט לא נדלק. המסך תקין, בדקתי, WII שמחובר אליו ב VGA עובד פנטסטי. ניסיתי אולי לגלות אם המחשב עלה גם והגיע למסך הנעילה של הווינדוס וניסיתי ללחוץ עם הע…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה התחיל היום כשניסיתי להפעיל את מקס פיין. אחרי תעינה קצרה המחשב קפא, ולא היתה אפשרות לעשות כלום חוץ מרסטרט. אחר כך בדקתי עוד משחק וגיליתי שזה ממשיך גם במשחק הזה. ניסיתי לראות סרט והמחשב קפא לפני שהסרט התחיל. עשיתי בדיקת ווירוסים, וזה לא גילה כלום. מה לעשות? פנטיום 3. 660 מה"צ. Riva TNT 2.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי מסך שני שעבד. יום אחד אני נתקתי את הכבל של המסך ואחרי כמה שעות החזרתי אותו בחזרה, משהו שכבר עשיתי הרבה פעמים, אחרי שחיברתי את המסך בחזרה למחשב הוא כתב לי Entering power save mode ואחרי, שהוא לא מקבל אוט מהכבל. הכבל הוא DVI-D שמחובר למתאם DVI נקבה לDP זכר, המתאם חדש בדקתי שהכבלים מחוברים היטב ניסיתי לחבר מסך אחר וגם הוא כתב את אותו דבר מצורפת התמונה של ההודע על המסך אשמח לתשובה, תודה
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
התקנתי משחק במחשב סימנתי לו שיעשה לי את האייקון של המשחק בשולחן העבודה סיימתי להתקין ואין לי את האייקון של המשחק מה עושים ? איך מתקנים ? אשמח לעזרה תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שאני שולח פינג לראוטר הממוצע זה 1 MS אבל שמתי לב שיש קפיצות של 60 MS וכו' רציתי לדעת אם מסתכלים על הממוצע רק ? או ששווה להחליף כרטיס רשת ? כי ב WOT פתאום המשחק משתגע עם הפינגים 90 קופץ 140 ושוב חוזר ל 90 יכול להיות שזאת בעיה בכרטיס רשת ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי Dell VOSTRO 3500 כ-8 שנים. לפני חצי שנה הוא התחיל להשמיע צפצופים וקניתי חדש. עכשיו עם כל אילוצי הקורונה והעבודה מהבית, בודקת אפשרות להשמיש אותו לצורך עבודה משרדית + אינטרנט. הרצתי דיאגנוזה דרך ה-BIOS שמראה שהבעיה בהארד דיסק (no hard disk detected). ראיתי שממש פשוט להחליף הארד דיסק במחשב הזה והוצאתי את הישן. אני רוצה להחליף אותו בהארד דיסק חדש SSD של 250 GB, ויש לי כמה שאלות: 1) האם SSD יעבוד טוב, כלומר בהתאמה לחומרה של המחשב הנ"ל? (מצרפת צילום מסך של המפרט הטכני) 2) אם כן, איזה SSD כדאי לקנות, בהנחה שאני רוצה להשקיע כמה שפחות. החיפושים שלי העלו את זה - https://1pc.co.il/product.aspx?id=8945 3) האם אוכל להתקי…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה נשמע חברים ? לאחרונה אני שם לב שהמעבד מגיע ל70 מעלות ומתחיל לצפצף במשחקים כמו FAR CRY 5/SNIPER GHOST WARRIOR 3 על אולטרט... מעבד I7-5820K כרטיס מסך GTX1070TI 32GB RAM 2133 DDR4 יש קירור נוזלי לא יודע אם הוא תקין או לא זה הדבר היחיד שאני חושד בו הוא מסתובב אבל כשנוגעים בו שתי הצינורות מים חמים גם החוזר וגם זה שהולך למעבד... המעבד במנוחה נע בין 40-45 מעלות הגיוני ? אני זוכר שהוא היה עומד על מתחת ל40 לפני שהיה מצפצף (חשוב לציין שמיקום המחשב לא שונה והוא נמצא באותו מקום ועובר ניקוי אבק )
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח למדריך. תודה מומחים!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב מבוסס (P4 2.8 (478 ,לוח אם של MSI. הבעיה היא שבחצי שנה האחרונה נאלצתי להחליף 3 ספקים שעושה רושם שנשרפו (המחשב נדלק רק אחרי החלפת ספק). כמו כן המחשב מבצע ריסטים במהלך העבודה באופן קבוע, שללתי בעיית תוכנה. בבדיקת זכרון התגלו המון שגיאות, אך כשבדקתי את הזכרונות במחשב אחר הם יצאו תקינים. יכול להיות שיש בעיה רצינית בלוח ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , ביומיים האחרונים יש לי תקלה מוזרה , המחשב נכבה לגמרי בפתאומיות בזמנים לא קבועים . שינויים שעשיתי לאחרונה : לפני שבוע וחצי התקנתי הרדיסק חדש ועל הדרך פירקתי וניקיתי את כל המאווררים במחשב . אני נוטה לשלול בעיה של טמפרטורות כי כשאני משחק ב BF2 אין קריסות \ האטות משמעותיות במשחק . המחשב נכבה בדרך כלל אחרי כמה שעות של ריצה ללא בעיות או קריסות . אגב, הסיבה שהתקנתי הרדיסק חדש זה שהנוכחי שלי לפעמים משמיע רעשים , אז קניתי אותו לגיבוי וכרגע אני משתמש גם בהרדיסק שעושה רעשים עד שהוא יתפגר . יש סיכוי שההרדיסק הבעייתי גורם לכיבוי המחשב ? (מפרט בצד)
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי dell vostro 5459 ויש לו 4GB של זכרון ראם, עם חריץ אחד. אני רוצה לשדרג את הזכרון ל 8GB והשאלה שלי היא כזאת- האם הוא יקבל זכרון DDR4 או לחילופין זכרון DDR3 במהירות 1866? כרגע הוא עם DDR3 1600 , והכל מרגיש קצת איטי, למרות שאני לא עושה דברים כבדים על המחשב. המהירות של הSSD בסדר, עם 500 לקריאה ו120 לכתיבה (גם המהירות של קבצי 4K קטנים בסדר , לא זוכר כרגע) לכן אני חושד יותר בRAM. זכרון מהיר יותר יעשה הבדל? ו8GB? מחשב אחר שלי עובד עם 2*4 והכל מרגיש הרבה יותר מהיר למרות שהוא די ישן (ועם SSD במהירות דומה)
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב נתקע לי ודפק מסך כחול ובו רשום DRIVER IRQL LESS OR NOT EQUAL מה גורם לזה? בעיית זיכרון?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתמול לקחתי את המחשב מ PCH AMD XP 1700+ 0.13MICRON VOLCANO 7+ EPOX 8RDA+ 2*256 PC2700 SAMSUNG קיצור כל אתמול והיום הוא עבד סבבה היום פתחתי אותו סתם לא עשיתי כלום סגרתי אותו אני מדליק את המחשב והוא לא עולה!!! (אם זה קשור קיבלתי זרם עצבני מהכ.מסך כשחיברתי את המסך) הוא נעצר ממש בהתחלה כשהוא מזהה את המעבד הוא רושם לי ATHLON XP 1700+ וקופא! (הוא אמור לרשום גם כמה מגהרץ וזה הוא לא רושם) מה לעשות??? יכול להות שהלך המעבד? אני מתקשר אליהם היום ד"א
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברה אני מדליק את המחשב והוא נתקע לי אחרי 30 שניות. גם אם אני נכנס לביוס הוא נתקע(פשוט לא מגיב)וגם כשאני נכנס לווינדוס ...באמצע מסך ההפעלה... מה עלי לעשות??? האם הלוח אם שלי נדפק כי ככה אמרו לי או שהמעבד שלי נדפק...אני לא זוכר ממש... בבקשה תעזרו לי...
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, זקוק לתוכנה חינמית לבדיקת חומרת מחשב באופן מקיף ויסודי. הסיבה לכך היא הופעת מסכים כחולים באופן תדיר למדי. התוכנה צריכה להיות מופעלת מה-CD בעת איתחול המחשב. תודה מראש,
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה של מסכים כחולים בוינדוס 7 32bit. יש לי על המחשב גם ויסטה והיא פועלת בסדר. המחשב עצמו בן שנה נראה לי ולא עשיתי OC. המסכים הכחולים מופיעים באופן רנדומאלי, בד"כ כשמחשב חוזר ממצב שינה אבל הם יכולים גם להופיע סתם כך באמצע עבודה. יש מצב שיום אחד יהיו לי 10 מסכים כחולים אחד אחרי השני ושאחר כך ששבוע לא יהיה מסך כחול אחד. לפי התוכנה BlueScreenPreview הבעיה היא בדרייבר ntkrnlpa.exe ות'כלס נגרמת בגלל בעיה בצריכת חשמל של הכרטיס רשת כשחוזרים ממצב שינה או משהו כזה. ניסתי לבטל את האפשרות שהכרטיס רשת יוכל להעיר את המחשב ממצב שינה ושנייה אחרי זה קיבלתי מסך כחול. ניסתי גם להתקין את ה 7 מחדש ולעדכן את כל הדרייברים אבל זה לא עזר. השגיאה שמתקבלת היא תמיד: 0x0000001A. לפי גוגל…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני חווה איזושהיא בעיה כבר הרבה זמן שמתחילה לעלות לי על העצבים. לפני שנה וחצי - שנתיים קניתי את המחשב הבא: intel e5200 Gigabyte 73PVM-S2H 1x2G DDR2 800 (סטיק אחד) מהיום שהוא נקנה אני ממש לא מרוצה מהמהירות שלו. גם אחרי פרמוט נקי (WINDOWS 7), אני מרגיש את המחשב זז באיטיות שאופיינית למחשבים ישנים ממנו בהרבה. סתם לדוגמא התקנתי WINDOWS 7 על מחשב עם מעבד E2180 (מעבד חלש די משמעותית) והWINDOWS פשוט טס. אני חושד שאולי אחת הסיבות זה שיש לי סטיק אחד של זיכרון ולכן הם לא עובדים בDUAL (אני יודע שהתוספת ביצועים היא כמה אחוזים בודדים, פשוט אין לי רעיונות אחרים). אני מבין שזו שאלה מאוד כללית, אבל אני אשמח אם מישהו לפחות ייתן לי כיוון. תודה מראש,
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אתמול פירמטתי את המחשב, הכל עובד מצויין עד לרגע שהפעלתי את הסטים שלי וניסיתי להעלות משחק (לדוג' - BIOSHOCK). כאשר אני מעלה משחק, לא משנה איזה, ולא רק מהסטים אני נתקל בשגיאה. מצ"ב צילום מסך שמראה את הבעיה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קצת פרטים: AMD Athlon x4 640 Gigabye MA-770T-UD3 rev 1.1 3X8Gb ram Nvidia GTX460 1Gb. כשאני מדליק אותו, נשמע צפצוף ארוך והמסך נשאר כבוי. מבירור שעשיתי הרכיב הבעייתי יכול להיות כ.מסך, זכרונות, מעבד או לוח. מכיוון שאין לי מחשב עם פלטפורמה דומה, הרכיב היחיד שיכולתי לנסות לאתר איתו את התקלה היה כ. המסך. כשניסיתי, אותה תקלה המשיכה להופיע. לאחר מכן ניסיתי כל מודול בנפרד, ובסלוטים שונים, כלום. ביאושי פירקתי את הקירור מהמעבד ומכרטיס המסך וניקיתי משחות. כשהחזרתי, המחשב עלה כרגיל, עד שעשיתי ריסטרט. מאז שוב אותה תקלה, לא מוכן להידלק. יש לציין שהוא ממשיך לעלות, אבל לא מוצג כלום. מאחר שיש 2 כרטיסי מסך שאחד תקין בוודאות עם אותה תקלה, אני חושד בסלוט ה Pci-e שעל הלוח. הגיוני? למראית עין…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כל פעם שאני מפעיל את המחשב עולה לי האתר הזה ואין לי מושג איך אני מוריד אותו. יש לי אנטי ווירוס נורטון 360. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-