תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
היי, רציתי להתייעץ מה יכול לעזור למחשב שמתחיל להרעיש ולהתחמם, מחשב 15 אינץ' של אסוס, חשבתי על פתרון של קירור כמו משטח קרור האם זה יעיל? תודה. .
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים יש לי מחשב די ישן, משנת 2008 עם חומרה די בסיסית. אני רוצה לראות סרטי HD 1080p אבל אני לא מצליח לראות אותם כמו שצריך. הם די מקרטעים והמחשב לפעמים נתקע כשאני מפעיל את הסרט. ניסיתי להתקין קודקים חדשים והמצב רק החמיר. אני רואה עם KMPLAYER או VLC. המפרט שלי כדלקמן: Athlon 64 X2 4800+ 2.5 GHZ ram: 4 gb 3.75 usable ATI Radeon HD 3200 on board Windows 7 64 bit כל מה שאני מבקש זה לראות סרטים, לגלוש ולשחק משחקי 2D. האם יש אפשרות לשפר את הביצועים של המחשב הזה מבלי לקרוע את הכיס ולהחליף חלקים "כבדים"? סה"כ הוא מחשב סבבה (720p רואים סבבה)
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי צורב דיוידי pioneer dvd-rw dvr 111d הוא דולק פותח את הכונן וסוגר אך כהוא צריך לקרוא דיסק הוא פשוט תוקע את המסך שמראה את הכונן עד שאני מוציא את הדיסק. אני משתמש ב7 ultimate. כיצד ניתן לפתור את הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי לפני איזה 5 ימים את ה ATI RADEON 8500 , וכשאני מריץ 3D MARK אז במשחק הראשון על LOW DETAIL אני מקבל 40± , שזה נמוך מאוד יחסית לכרטיס שיש לי! והתוצאה הסופית שלי היא 3XXX! שזה לא הגיוני! וניסיתי גם עם הדרייברים שקיבלתי עם הכרטיס , גם עם הדרייברים החדשים של ATI שהורדתי מהאתר שלהם, ואני כבר לא יודע מה לעשות.. :'( יש לי : WIN 98SE P3 733 128 RAM לוח של PC PARTNER..... *מישהו יכול לעזור לי בבקשה? רעיונות? משהו? :'(
-
שלום חברים יש לי מחשב נייד דל XPS אותו אני מחבר עם כבל מיני DP למסך חיצוני של דל. כשהמזגן דולק, אז כל זעזוע קטן בחשמל (כנראה שמדחס מזגן נכנס לפעולה וכדו') מכבה את המסך מידי דקה שתיים לשניה. יש לפעמים שהכבל DP בסדר ולא עושה בעיות, אבל כמה כבלים כבר עשו לי בעיות ואין לי דרך בדוקה לדעת איזה כבל יהיה בסדר.. למישהו יש איזה פתרון לבעיה המעצבנת הזו? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אז ככה, יש לי מצלמה דיגיטלית של קנון PowerShot SD110\IXUS IIs (הIXUS זה השם החדש של הסדרה, או משהו כזה, אני די בטוח שככה קוראים לדגם הזה עכשיו) וניסיתי כבר להעביר תמונת JPG בגודל שהמצלמה מצלמת בו לכרטיס SD, ויכלתי לראות את התמונה בצג של המצלמה. (זה היה סקרינשוט מאיזה משחק, לצורך העניין). עכשיו, חשבתי, שלמה לא לנסות את זה גם עם וידאו. השאלה היא, איך לעזאזל אני ממיר סרטים\סרטונים\משהו כזה לפורמט שהמצלמה משתמשת בו. העלתי קובץ קטן שצולם ע"י המצלמה, אני משער שזה יעזור כדי לבדוק איזה פורמט זה בדיוק. http://planet.nana.co.il/dcstealth/MVI_0275.AVI תודה מראש כמובן למי שיצליח לעזור אחרי שקראתי הבנתי שלא הייתי מספיק ברור: המצלמה, מן הסתם, לא מסוגלת לנגן כל קובץ AVI שאני אתן לה. ואנ…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני על מערכת הפעלה אקס פי פרו.... ולאחרונה שמתי לב שהקובץ driverpg.exe שנמצא ב system32 קורס בלי הפסקה !!!! כל פעם שאני מעלה את המחשב...הוא קורס תוך דקה ואז שוב כעבור 10 דקות וממשיך..... זה מפריע לי לעבוד על המחשב ברציפות.....מוציא אותי מתוכניות וכו... מה עושים? ניסיתי למחוק את הקובץ אבל הוא חוזר כל ריסט!!! מה גורם לו לקרוס ומה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי לפטופ של HP עם ויסטה בלי שום סיבה אחת לכמה ימים היה הכונן נעלם וחוזר נעלם וחוזר ונכון לעכשיו כבר זמן רב שהוא פשוט איננו.. הכונן מחובר ואין בעיה במגעים כי חשמל מגיע אליו הנורה דולקת ונשמע שהוא עובד אך הוא לא מופיע בין כונני המחשב שלי.. אין לי ידע יותר מדי עמוק במחשבים אז אשמח אם התגובות וההמלצות יהיו מפורטות עם הסברים.. בתודה מראש שי [br]פורסם בתאריך: 10.11.2008 בשעה 11:01:41 שכחתי לציין:הכונן הופיע לי בזמנו כהתקן שניתן להסרה בסרגל הכלים של ויסטה כמו שנראה התקן USB כשמחברים אותו.. למרות שלא נראה לי שהסרתי אותו בצורה כזו, אם כן ובטעות לחצתי עליו.. איך אני יכול להחזיר אותו?! איך אוכל לגרום למחשב לזהות אותו? דרך אגב, בהדלקה וכיבוי מלאים הוא לא מזהה מחדש!!!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים המחשב שלי ניהיה ממש איטי בזמן האחרון.. הוא נקי ולא מתחמם אבל הביצועים שלו ממש ירדו.. במשחקים לדוגמא כמו קונטר גו יש לי 100 משהו יכול לעזור בבקשה? אני לא רוצה לעשות פירמוט כי האינטרנט שלי ממש איטי ואני אצטרך להוריד מעל 400 גיגה שך משחקים ואין לי זמן בגלל העבודה.. אני שעתיים גג ביום במחשב.. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. ליפני זמן קצר קיבלתי מחשב ישן מחבר ותיק, החבר הציע שניזרוק אותו מהגג של הביניין שלו (עקב התיסכולים הרבים שהיו לו עם המחשב ). כמובן שאני סירבתי בתוקף להרוג את היצור החמוד וביקשתי ממנו שיתן אותו לי ושאני ינסה לתקן אותו, מרוב ההיתייאשות הגוברת שהייתה אצלו הוא אמר לי שהמחשב שיך לי ושאני יעשה איתו מה שאני רוצה ( ) כשהגעתי לביתי מאושר מאד עם המחשב הישן\חדש שלי דבר ראשון שעשיתי הוא כמובן ליפתוח אותו וליראות מה הולך בפנים.. וגיליתי דברים מאד מוזרים: 1) כל הכבלים שאמורים להיות מחוברים ללוח אם, לא היו מחוברים (זה כולל את הכבלים של הכפתור הדלקה, ריסט, IDE וכו") 2) במקום של המעבד ראיתי מן "חומה" שעלייה כניראה מורכב המעבד 3) על הלוח אם היו שני סטיקים של זיכרון ראם …
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן קראתי בכמה מאמרים שיש אפשרות ב VISTA להפוך התקן USB לשימוש לזיכרון RAM - יש לי HD חיצוני של 250GB ואני רוצה להשתמש ב -2 GIGA ממנו למטרת זיכרון RAM . האם זה אפשרי? אם כן אשמח לדעת איך ?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי הוא נייח. והבעיה היא שאני לוחץ על כפתור ההדלקה של המפחשב.זכרון המחשב לא מצפף. והמסך לא נדלק.ויש לציין שהזיכרון של המחשב חדש.ולא נראה לי בעיית זכרון. מהי הבעיה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1) הBOOT עולה דיי לאט... אני מתכוון כאילו הטעינה של ווינדוז.. הPOST עולה במהירות הרגילה 2)יש לו בעיה עם קבצים מכווצים... במיוחד עם SFXים למיניהם... צריך לפתוח אותם ידנית עם וינראר וגם אז זה לא תמיד עובד לפעמים אפילו יש בעיות עם.cabים מפרט (חלקי) של המחשב שלו: Athlon 1600XP לוח אם ג'יגהבייט לא זוכר את הדגם, זה שמבוסס על 266A וינדוז98SE asus v8200 Gf3 Ti200 ואני חושב שזה כל מה שחשוב.. לא? התקנתי את ה4in 1 שבא עם המאדרבורד.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי צורב LG 52X24X52X ויש לי תוכנת נרו אקספרס גירסה 6 החדש אני קניתי דיסקים לצריבה 48X אני שם את רשימת השירים שלי ולוחץ NEXT ואז יש לי לבחור מהירויות שם אני בוחר מהירות 4X ברגע שאני מכניס את הדיסק לכונן וסוגר את הכונן אין לי אפשרות 4X יש לי הכי נמוך 8X מה אני יכול לעשות שהמהירות צריבה תיהיה על 4X תודה
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעקבות תקלה שהיתה לי עם לוח האם, נאלצתי לפנות לTMS למימוש אחריות. הם סידרו את הבעיה (פחות או יותר - לא רלוונטי לנושא הדיון) מבלי להחליף את הלוח, ועל הדרך עדכנו את הביוס של הלוח - מבלי שביקשתי, אגב. הרכבתי את המחשב מחדש ביום ראשון האחרון, ומאז יש לי בעיות בלתי פוסקות עם כרטיס הרשת (EDIMAX 7711ln, חיבור PCI). בתחילה, המחשב וכל התקניו עלו כמו שצריך, מלבד כרטיס הרשת. התקנה של הדרייבר שהגיע עם הכרטיס לא עבדה. התקנת הדרייבר המוצע באתר היצרן לא עבדה. התקנה של איזשהו דרייבר בטא שמצאתי באינטרנט שבכלל מיועד לוינדוס 8 (לי יש 7) כן עבדה - עד אתמול, לאחר שאתחלתי את המחשב בפעם הראשונה מאז אותה התקנה. אחרי האתחול, הוינדוס לא עלה (נתקע). אחרי שהעלתי אותו במצב last known good configuratio…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים HD103SJ חדש ואני לא מבין מה עובר עליו, בזמן שאני מעתיק עליו מידע - הוא לפתע מתנתק לי באמצע העתקה! וכשהוא מתנתק הוא תוקע לי את כל המחשב עד כדי כך שאני צריך לסגור ולהדליק, כי אם אני עושה ריסטרט הוא נתקע בBIOS בשלב זיהוי התקני SATA. הרצתי עליו בדיקת SMART והכל נראה תקין, פירמטתי אותו Low Level והכל עבר בשלום, העלתי אותו מדיסק בוט Samsung ES-Tool 3.0.1 והוא עבר את הטסטים. ואז חשבתי לעצמי, רגע, למה אני מאשים את ההארדיסק החדש, אולי זה במחשב שלי משהו לא בסדר? כבל SATA? כבל חשמל? זיכרון? ספק כח? המשטח של העכבר? חיברתי את ההארדיסק הארור למחשב אחר, פירמטתי אותו, ניסיתי להעתיק עליו תיקייה במשקל 16GB והוא אכל את זה, אחר כך שכפלתי את התיקייה והוא נתקע באמצע! מחש…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה קניתי היום PDA וUSB בכלל לא מזהה אותו בעוד שבמחשב השני שלי הוא זיהה תוך שניה... אני לא מוצא דריוורים חדשים או אחרים להוריד חוץ מאלה של הwindows שהוא מתקין לבד למחשב יש 6 USB את עכבר הוא מזהה רק אם אני מדליק את המחשב איתו כלומר אם אני ינתק באמצע ויחזיר הוא כבר לא מזהה.. יש איזה בעיה בדריוורים שלהם... ניסיתי להסיר אותם בדיוויס מנג'ר ולא עזר..
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי מחבד מחשב נייד ישן IBM T30 שמתחמם. מפירוק מהיר נראה כי המאוורר עוד לסירוגין. האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות בארץ מאוורר כזה ? בדקתי באיביי ושם זה עולה כ 15$. אצל טכנאי תיקון כזה מוערךף במספר מאות שקלים, כך שאני לא מעוניין להוציא על מחשב ישן. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ניסיתי להתקין ב3 ימים 3 ווינדוסים עשיתי 5 פירמוטים מלאים וכל פעם אני מקבל הודעת שגיאה כחולה על כל המסך כתוב שם אחרי תרגום באנגלית! הודעת שגיאה זאת באה ולהגן על המחשב לפני קריסה! פירוט הבעיה: QUAL_OR_LESS_EQUAL ולפעמיים זה כותב משהו כמו: MEMORY MAGANGET! ואחרי זה הוא כותב לי: אם זה הפעם הראשונה תעשה כך וכך: אבל זה לא פעמים ראשונה זה 50 פעמים קרה לי! למטה כתוב משהו MEMORY PHICHICAL IS DUMP ויש שם גם משהו עם BIOS ואני לא יודע מה לעשות! קניתי את המחשב מפנדה ואני ממש לא מרוצה ואני עצבני. אם זה עוזר לכם זה פרטי הזיכרון לוח אם והמעבד: 7VAXP של GIGABYTE AMD2000 CORSAIR 256MB 3200 BIOS V6 משהו . מתחנן לעזרה :-\ ??? ??? ???
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לפעמים כשאני מעיר את המחשב ממצב שינה המחשב קופא מה יכולה להיות הבעיה? WINDOWS 8.1
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נניח ויש לי בעיה בספק, איך אני אוכל לבדוק שבאמת יש בעיה?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי CDROM של ASUS צורב גם אני עוד מאט קונה של ASUS - והוא IDE HD אחד של WD 40 GB HD של WD 60 GB ועוד אחד חדש HD של MAXTOR 40 GB אין טעם לשאול אותי איך יש לי כל כך הרבה ולמה אני צריך זה פשוט יצא ככה שיש לי הרבה אז..... ותאמינו לי שאני צריך ;D עכשיו כולם IDE ואני לא בטוח שאני יכול לחבר את כולם. כל החומר עכשיו מחוברת חוץ משני דברים : צורב של ASUS (יש לי כרגע צורב אבל הוא SCSI של YAMAHA) ו HD של MAXTOR אני יכול לחבר את ה MAXTOR בלי בעיה, ויש לי עוד כניסה ל צורב (הרי בכל כבל יש שני כניסות...), אבל האם זה יעבוד? וזה אפשרי בכלל?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ati radeon 5750 . הסרטונים והמשחקים זזים בקושי. לאחר עדכון שעשיתי הכל רץ ועובד. העיה שלאחר כיבוי המחשב והדלקתו שוב הכל איטי. ושוב אני מתקין את העדכון של הדרייבר לכרטיס מסך. והתופעה חוזרת על עצמה. מה לעשות ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני התחלתי לקבל את ההודעה הזאת מה זה ? שגיאה ב WINDOWS ? המערכת ההפעלה חדשה !
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים, בגדלים 3TB ו-8TB ולוח אם מסוג P67A-UD3-B3. כשניסיתי להתקין על כל אחד מהם בנפרד Windows 7, הם הומרו אוטומטית ל-MBR והנפח הוגבל ל-2TB בלבד. האם ניתן להתקין Windows 7 על דיסק קשיח GPT גדול בעל נפח מ-2TB מבלי לאבד מהגודל שלו, או שכדאי לשקול קנייה של דיסק קשיח 2TB כדי לא לאבד נפח במידה ולא ניתן לפתור את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-