עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by soundf,

האלן חברה... הכחלפתי במחשב של אחי את הוינלגון (מסך הפתיחה-"ברוך הבא") וכניראה זה שהחלפתי מקולקל... בכל מקרה בעקבות זאת המחשב לא פועל ... כלומר הוא נידלק אבל שמגיע למסך הברוך הבא כמובן שאני צריך לבחור בין המשתמשים ... אם יש לי מסך שחור(כך גם בF8) ואז אין לי אפשרות בחירה... אשמח להצעות פיתרון.. דרכים שחשבתי עליהם... 1.לקחת WINLOGON חדש ולהציב אותו במקום הישן בכך שאני יחליף מהמחשב שלי (יביא תהרדיסק) 2.לקחת תהרד דיסק לגבות את C ואז לפרמט שוב ..( אם חייב) אשמח לקבל פיתרונות אחרים אם יש לכם רעיונות ושתגיבו אם הגיוניים שלי... תודה רבה! :s05:

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  2. Started by re5pect,

שלום! אם זה לא שייך לפה, תעבירו אני אצל חבר, ויש לו XBOX מוסב, המכשיר נתקע והנורית שלו מהבהבת בצבעי אדום וירוק, המכשיר לא מראה כלום על המסך. אין בעיה של התחממות, אודה לכם אם תעזרו לי או תפנו אותי למקום שיוכל לעזור לי. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  3. Started by uzana2004,

לחבר שלי יש כרטיס מסך מהסוג הנ"ל ומופיעה לו השגיאה הבאה במקום להראות את ההגדרות של הכרטיס מסך: התקנו דרייברים הכי חדשים לאחר הסרה של הישנים וזה לא עזר...מה לעשות(הסרנו עםדרייבר קלינר פרו).. מה עוד אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  4. Started by mados,

היי , לפני כמה זמן הייתי פה עם בעיה של הדרייברים פתרתי את בפרמוט (כמו טמבל , פשוט נמאס לי כבר לנסות ) עכשיו צצה לי עוד בעיה זה סיפור ארוך אז שבו ותתרווחו על הכיסא . לאחר שפירמטתי את המחשב הכרטיס פעל לי מצוין לשעה אולי (חחחח..) בהתחלה התחיל להיות מין קווים במסך ואחרי עוד כמה דקות של משחק הכל כבר התחרבש . והמחשב הפעיל את עצמו מחדש והדבר הראשון שראיתי זה פשוט חירבוש של התמונה של יצרן הלוח אם וככה גם נראה כל חלק עליית המחשב וגם בווינדוס רואים חירבוש . אז אמרתי טוב כנראה הכרטיס הלך אולי הוא פגום . אהה שחכתי לומר שלפני שהתקנתי את הכרטיס קניתי ספק חדש של 460W. ודרך אגב שום חלק אחר במחשב לא קרה לו משהו . אוקי יום למחרת נסעתי לחנות וKSP החליפו לי את הכרטיס כמו גברים בלי לעשות שום …

• 11 תגובות
    • 817 צפיות
  5. לא ידעתי אם לשים את זה פה או בWINDOWS. אם יש צורך אז להעביר אסף (רק תענה קודם ;D) באתי לחבר שלי, והתקנתי לו את הצורב החדש שלו (LG X52) במקום הCD הישן X24 שהיה לו. ההתקנה הלכה חלק ולא היו בעיות. הפעלתי את המחשב כמה פעמים רק בשביל לבדוק שהכל בסדר ולא ראיתי בעיה כלשהי. התקנתי נרו, והפעלתי מחדש שוב, ולא הייתה בעיה. אחר כך, ראיתי שיש לו מלא מלא תוכנות שמופעלות לו עם הטעינה של הWIN אז ביטלתי את העליה שלהן דרך הMSCONFIG והפעלתי מחדש - שוב בלי בעיות. לפני כמה דקות הוא מתקשר אלי ואומר לי שהמחשב לו עולה. כל פעם הוא מגיע לטעינה של הWIN, מתחיל בדיקת שגיאות ועושה ריסט. כל פעם. גם לבטל את הבדיקה לא עזר, וגם לא להפעיל את הWIN במצב בטוח וגם לא כל שאר המצבים בתפריט ההפעלה. יש עצות למ…

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  6. Started by ehud101,

שלום אנשים, לפני כשבוע המחשב שלי הפסיק לעבוד. כלומר כשמשדליקים אותו הספק עובד ונראה שעוד מס' רכיבים עובדים אך על המסך לא רואים דבר. ואני מתכוון- שום דבר, מסך מושחר לגמרי (אך שומעים את מאווררי המחשב עובדים) שלחתי את המחשב למעבדת תיקון ולאחר יום זוהי אבחנתם: הדיסק הקשיח נדפק. את מבינים איפה הלב שלי יושב עכשיו? בכל מקרה, בתור אחד שמבין רק קצת, קיבלתי את אבחנתו אך יש לי תחושה לא נוחה לגביה. האם כך נראים תסמינים של הארדיסק דפוק? אפילו המסך של הביוס בהתחלה לא עולה. ממש לא רואים כלום בשום שלב. בבקשה עזרה! תודה רבה

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  7. Started by qwerty2,

הורדתי ביטורנט ועכשיו למי שמכיר את התוכנה אז יש אתרים ואז לוחצים על הקובץ הורדה ואז זה מוריד יענו למחשב ונפתח בתוכנה עצמה אז שאני לוחץ הורדה ואני עושה שמירה בשם/פתח אז זה מופיע לי חלון שגיאה שכתוב בו שההגדרות "של אבטחה האינטרנט שלי לא מאפשרות להוריד את זה" וניסיתי לשחק הגדרות וזה וכלום לא עזר..מה אני עושה? ואני 90% מההורדות של ה-HTTP הרגילות גם לא יכול להוריד....

• 8 תגובות
    • 634 צפיות
  8. Started by Skid,

המחשב מסרב לעלות כל האורות של המקלדת מהבהבים בלי הפסקה. ניסיתי הכל חוץ מלהחליף ספק ומעבד... יש רעיונות?

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  9. Started by Cynd7us,

אהלן ח'ברה, אתמול קניתי מחשב חדש. אבל משום מה הקול לא עובד לי בווינדוס, ניסיתי לחבר אוזניות, רמקולים - שום דבר לא עובד. אם אני עובר ללינוקס, אז הכול מתנהל כרגיל. מה לעשות? (ניסיתי לפרמט את המחשב כבר). תודה

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  10. Started by ModChiP,

במשחקים MOH Warfighter וBF3 יש בעיה בקול, הקול קופץ ולא יציב ולפעמים הוא בכלל לא קיים, למשל ב BF3 בסרטונים של הקמפיין הקול בסדר, אבל במשחק הוא קופץ- גם במולטי, אני על ההגדרות הכי נמוכות שאפשר בלי כל הפילטרים. תודה! המפרט בצד.

11. בעיה בסאונד- המערכת קולנוע ביתי שלי שהיא 5.1 עובדת עכשיו רק עם 2 רמקולים קדמיים, האחוריים לא עובדים וגם הסאב וופר והסנטר לא. כרטיס הקול הוא של Realtek ותומך ב 7.1, הוא אונבורד על לוח של Gigabyte GA-P35-DS3R. המערכת עובדת 100% במחשב הישן שלי - גם בו יש לי כרטיס קול אונבורד של Realtek מדגם ישן יותר. חיברתי את המערכת ליציאת ה S/PDIF בלוח, גם האופטית וגם הקואקסיאלית, אותה תוצאה. הגדרתי את ה5.1 בוינדוס גם בלוח בקרה וגם ב Realtek - השוויתי לאותן הגדרות במחשב הישן, שניהם Windows XP- פרט לתוכנת ה Realtek שקצת שונה. ניסיתי מספר דרייברים אחרונים של הכרטיס הזה- אותה תוצאה אין שום שמע מהרמקולים האחרים פרט לשניים. היות שהמערכת קולנוע עובדת 100% במחשב אחר אני מניח שהבעיה בכרטיס קול, מצ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by עידןאופיר,

היום כמעט שברתי תמחשב בגלל האוזניות כי זה קורה לי כבר 10 פעמים כל פעם שאני קונה אוזניות אחרי חודש זה קורה שמעתי באוזניות שירים פתאום שומעים רק תמנגינה ואי אפשר לשמוע את השיר המילים לא מובנות ושומעים כל מיני רעשים מהאוזניות מה אני צריך לעשות כדאי לתקן את זה כל פעם מחדש זה קורה שומעים את המגינה טוב ואז שזה מגיע לזמר לא שומעים טוב אני חייב שתגידו לי למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by Sroh,

היי, יש לי אוזניות ATH-M50 של אודיו טקניקה. לאחרונה רכשתי לפטופ חדש, Dell XPS 15, וכשחיברתי את האוזניות היה להן מין 'הד' כזה, שבסופו של דבר הצלחתי 'לתקן', ההד הפסיק, אבל אני לא מצליח להבדיל במשחקים לדוגמא מאיפה באים צעדים. במחשב הישן האוזניות היו עובדות טוב, אבל במחשב החדש היו לו תקלות (ההד, כמו באסים חזקים) ששיפרתי כשעשיתי דאון-גרייד לגרסא יותר ישנה של הדרייבר של הקול, אבל שוב - אני שומע סבבה אני פשוט לא מצליח להבין מאיפה הצעדים באים, וניסיתי בין כמה משחקים. חייב לציין שקראתי באינטרנט שיש כמה בעיות עם המחשב הזה, ועם התוכנה Waves MaxAudio שבאה איתו. משום מה נכנסתי ללשונית "Dimension" בתוכנה בתקווה שזה יעזור, אבל זה אפילו לא קולט את האוזניות (אבל זה כן נות…

14. Started by rico,

שלום חברים, דגם: Razer ManO'War 7.1 Analog/Digital Gaming Headset Green Edition https://support.razer.com/gaming-headsets-and-audio/razer-manowar/ לצערי המיקרופון של האוזניות הנ"ל עושה בעיות, כשאני מדבר למיקרופון אפשר לשמוע את מה שאני שומע דרך האוזניות עצמם, ממש מוזר. הדריבר של Razer מותקן כראוי, ויש כול מיני אפשרויות של- Mic Volume Mic Monitor Mic Sensitivity Volume Normalization Ambient Noise Reduction ודרך הכבל 3.5mm של האוזניות יש סוג של הגברה והורדה של השמע ואיזה מפסק קטן כזה, למעלה רואים אדום בקטן ולמעטה לא רואים אותו (שחור). החיבור שלו הוא USB אשר מחובר U…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by No buddy,

שלום לכולם. יש לי את האוזניות Plantronics DSP-500 ופתאום קרה לי דבר מוזר.... אני לא שומע באוזניה השמאלית, ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר וזה לא עבד, גם ניסיתי להוציא ולהכניס את החיבור מאחורה וגם לא עבד. אם מישה יודע איך לעוזר לי זה יהיה סוווף הדרך!! האוזניות ממש יקרות וחבל לי לא לתקן את הבעיה! תודה לכל מי שיעזור! ??? ??? :-[

• 13 תגובות
    • 912 צפיות
  16. שלום לכולם. יש לי את האוזניות הנ"ל, והבעיה היא שגם שאני מוריד את הווליום ל0% אני עדיין שומע חזק יחסית. בדיקה בגוגל הראת לי שעוד סובלים מהבעיה הזאת אבל לא הצלחתי למצוא פיתרון... ניסיתי להתקין דרייבר מהאתר של מיקרוסופט שהפנו אליו באחד הפוסטים שבהם התלוננו על זה, אבל זה לא עזר. תודה מראש לעוזרים עריכה: שחכתי לציין שאני עם חלונות 7 64 ביט

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אופיס 2003 המיילים מכמה אנשים ספציפיים מגיעים צמודים לשמאל, כמו באנגלית. אותם אנשים שולחים לאחרים והכל רגיל, רק במחשב הספציפי הזה מקבל מהם אימיילים הפוכים, צמודים לשמאל, יש רעיונות?

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  18. Started by k22,

שלום יש לי 2 מחשבים בשתיהם cd room עובד יש דיסק מסוים שהוא קורא במחשב אחד ובמחשב השני הוא לא קורא הדיסק נקי משריטות, לפני הפירמוט (וינודס xp ) הוא מצא לעשות התקנה של חומרה בשם (madie) והוא לא הצליח לעשות את זה זה קשור?

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  19. שלום לכולם... יש לי שלושה הארדיסקים של סמסונג. שניים של 1 טרה בייט זהים ועוד אחד של 2 טרה בייט. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=774445 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741875 את ה1tb הזהים קניתי כשהרכבתי את המחשב ועבד יפה עד שקניתי את ה2tb. זה היה לפני הרבה זמן אז אני לא זוכר אם הבעיה התחילה בדיוק אחרי התקנת ה2tb. הבעיה: המחשב נתקע כשאני פותח תיקיות ל5-10 שניות וזה קורה הרבה, בזמן שהוא נתקע, יש רעש מהמארז כמו שריקה כזאת. יש לי i7, לוח אם של גיגהבייט ud5 (נראה לי, אם זה חשוב אני אברר). טכנאי ניסה לפרמט, שינה את ההגדרות בביוס הכחול הזה וכלום לא עזר, ניסה לשים כל כונן לבד ולא עבד... הבעיה היא שאין לי מושג איזה הארדיסק עושה את הבעיה והחנות שקניתי ממנה פשטה את…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום לכולם , בזמן האחרון התחילה הבעיה כאשר אני פותח חלק מהתיקיות בכונן (WD 1TB BLACK ) היה לוקח המון זמן למחשב לציג את הקבצים ולפעמים הוא היה קופא. ביומיים האחרונים התחילה הבעיה להופיע גם כשאני מנסה לפתוח תיקיות אחרות בכונן וגם את הכונן כולו, המחשב התחיל להיתקע ולקפוא . אני חייב לציין שבכונן אחר (SAMSUNG 1TB F1 ) אין את הבעיה הזו הוא מציג את הקבצים מהר ולא נתקע. עשיתי לכונן בדיקה עם הכלי של WD כמה פעמים והוא יצא תקין ,בדקתי גם את הזכרונות עם MEMTEST והם תקינים,בדקתי גם את הכונן שעליו מותקנת המערכת הפעלה (INTEL SSD X25 40) עם INTEL SSD TOOLBOX וגם הוא תקין. התקנתי שוב ווינדוס, המערכת הציגה לי בהתחלה את הקבצים במהירות וללא שום בעיות אבל לאחר זמן מה הבעיה חזרה רק באותו כונ…

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  21. Started by dragon772,

זה התחיל שהמחשב נתקע פתאום עשיתי ריסט אבל לאחר מכן לא ראו כלום במסך, לאחר כמה דקות כן ראו שהדלקתי את המחשב אבל הכל היה מעוות היה ברור שזה כרטיס המסך שעושה בעיות, אז פתחתי תמחשב וניסיתי להוציא אותו ולנקות אותו אך לא היה ניתן להוציא אותו כאילו הוא מולחם לסלוט של הלוח, לבסוף הצלחתי להוציא את הכרטיס מסך לנקות ולהחזיר ומאז שאני מדליק תמחשב לא רואים כלום במסך ויש צפצוף ארוך ו 2 צפצופים קצרים בעת פתיחת המחשב , בדקתי וגיליתי שזאת התראה על בעיה בכרטיס מסך, פתחתי תמחשב שוב הוצאתי תכרטיס מסך והחלפתי בכרטיס אחר שקיבלתי מחבר, אך גם זה לא עבד להפתעתי, נראה לי שיש בעיה בסלוט של הלוח אם תקנו אותי אם אני טועה, עכשיו זה בעיה להשיג לוח של AGP וסוקט של פנטיום 4 לא מצאתי באף חנות שחיפשתי ומחש…

22. Started by yakir8,

שלום אחד מהמאווררים שלי במארז הפסיק לעבוד רציתי לדעת אם זה שהוא הפסיד להסתובב זה אומר שבטוח הוא הלך או יכול להיות שצריך לנקות/לשמן אותו כי קניתי אותו רק לפני שנה וחצי.... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  23. Started by felixb,

שלום, ראו את הדיון שהתחלתי בפורום WINDOWS http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=486084.0 כיוון שהבעיה לא נפתרה וככל הנראה מדובר על בעיית חומרה ולא תוכנה, ממשיך את הדיון כאן. כאמור, בהמשך למה שהמליצו לי, פתחתי את המחשב ניקיתי, שאבתי אבק, העברתי את כרטיס הזכרון (512) מ SLOT אחד לשני. המחשב עבד יום שלם בלי לקפוא ובלי שום דבר, אבל אתמול בערב הוא התחיל לקפוא שוב, אחרי שהוא קופא ועושים לו RESTART הוא עולה עד WIN ועושה לעצמו שוב RESTART עד שאני נכנס ל SAFE MODE עושה משם RESTART מסודר ואז הכל שוב עולה. מה תוכלו להמליץ לי?[br]פורסם בתאריך: 1.01.2011 בשעה 11:27:08 תוספות קטנה, מדי פעם בביצוע פעולות שונות במחשב, למשל פתיחת ה task manager, מתקבלת הודעה כמו:the instruction at…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by mushnush,

יש לי את הדרייבר של הSSD ופתאום כשאני מדליק את המחשב הוא כותב שהוא לא פעיל עשיתי פתרון בעיות של ווינדוס הוא הגיע לכמה דברים שלא כל כך הבנתי מה לעשות איתם השאלה מדוע פתאום הSSD הפסיק לעבוד ככה ומה הפתרון המחשב נקנה פחות מחצי שנה http://www.siz.co.il/my.php?i=dgkzo4lywtom.png http://www.siz.co.il/my.php?i=lnhy0immqdmg.png http://www.siz.co.il/my.php?i=mlyzn5w3mjyl.png

25. Started by shake7,

קודם כל אני חייב להגיד שאני חדש ואם זה לא הפורום הנכון - אני מצטער. עכשיו לבעיה : כשאני מנסה לעשות איחוי דיסק אני מקבל את השגיאה הזאתי : http://img150.imageshack.us/img150/611/problem9tq.jpg חשבתי שצריך להריץ משהו בדוס, אז הרצתי והנה מה שאני מקבל : http://img231.imageshack.us/img231/4716/problem21vm.jpg עשיתי Y ( שזה יבדוק אחרי שאני יעשה ריסט ), עשיתי ריסט וניסתי שוב פעם לעשות איחוי וזה לא נתן. מה לעשות? תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 979 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.