עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by naorM,

אוקיי יש לי 4 RAM במחשב וזה תמיד לוקח לי 2 RAM קבוע יש לי 64-Bit אז זה לא קשור לwindows אז ניסיתי לבדוק את התוכנות שפתוחות לי על המחשב תמונה: Uploaded with ImageShack.us ועדיין אין מצב שכולם לוקחים 2 RAM אולי זה וירוס??? נ.ב:מה זה התהליך BCU.exe

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  2. Started by simplitech,

אהלן חברה, מה עניינים? קניתי לאחרונה ssd, ועשיתי ramdisk בעזרת התוכנה imdisk. כשעשיתי את זה הכל היה נראה מצוין, ראיתי את הכונן ופתחתי שם תיקיות מתאימות. אך כשאני מפעיל את המחשב מחדש אני לא רואה את הכונן החדש שהגדרתי, גם לא בתוכנה עצמה... ניסיתי לחפש באינטרנט קצת אבל ללא הצלחה...

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  3. Started by Helter Skelter,

שלום עד עכשיו הכל פעל מצוין היום כשנכנסתי למשחק, ראיתי תצוגה מאוד מרצדת של פיקסלים, עד שהמסך פשוט נכבה ל no signal וחוזר אחרי כמה שניות, הדבר הזה אימץ לי את הכרטיס מסך וככה גם תקע את המחשב ומאז כל פעם שאני מנסה להפעיל משחק כלשהו זה קורה לי, גיליתי שהבעיה היא כנראה שהכרטיס מסך מזהה לסירוגין את המסך, וכשהוא לא מזהה אותו הוא עושה force לתצוגת defult כלשהי. חשבתי אולי זה כבל וניסיתי לחבר את המסך עם כבל פשוט ולא DVI אך גם זה לא עזר הורדתי את כל הדרייברים והתוכנות של הכרטיס מסך הכי חדשות וכלום לא עוזר מידי פעם כשמפעילים את המחשב אז כשהוא מגיע למסך הwelcome של windows המסך עובר לno signal. כמו שאמרתי כ. מסך readon x1300 pro, מעבד Pentium D 2.8Ghz Dual Core יש למישהו רעיונות מה א…

• 11 תגובות
    • 967 צפיות
  4. Started by mastercod,

קיצר אני מתקין את התוכנה VEGAS 6 או VEGAS 7 וזה מתקין איתו עוד שתי תוכנות MEDIA MANGER וSQL SERVER אבל בשלב של SQL יש שגיאה וזו: http://img510.imageshack.us/my.php?image=sqlli5.png תודה לעוזרים

5. Started by DORAZABI,

יש לי מחשב נייד חדש שהחלפתי לו מסך(לא יודע אם זה קשור)... בכל אופן הוא היה במצב שינה וכשבאתי לפתוח אותו הופיע לי המסך של הביוס... ואני לא מצליח להיפטר ממנו עשיתי ריסט למחשב ניסיתי f8 כלוום... מה עושים?

6. Started by mastercod,

כשאני מנקה אתה מחשב עם התוכנה TUNEUP 2007 מופיה לי באמצע הניקיו הודעה זו http://img412.imageshack.us/my.php?image=errorla2.png וגם זה לא נקה את המחשב עם התוכנה שבאה עם הוינדוס (המחשב שלי>מאפינים של דיסק קשיח>ניקוי הדיסק) זה ההודעה http://img228.imageshack.us/my.php?image=error2tu4.png

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  7. Started by TrYdEnT,

יש לי gygabyte radeon 9200 עכשיו איך אני עושה שהרזולוציה של ה TV OUT תהיה 600*800 ולא 768*1024 חיפשתי ואני לא מוצא שום דרך לקבע את זה הדרך היחידה לשנות ל600 *800 זה לשנות גם תרזולוציה של המחשב אבל אני רוצה שהמחשב יהיה 1024*1280 והTV OUT יהיה 600*800 מישהו יודע איך אני עושה את זה

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  8. Started by Warped,

כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה, התמונה שמתקבלת בטלויזיה מלאת הפרעות, פסים וריצודים. כשאני מחבר מחשב אחר לטלויזיה, אין שום בעיה בתמונה שמתקבלת. למישהו יש מושג איך לפתור את זה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  9. Started by elad135,

הכרטיס הוא חדש (Radeon 9600Pro 256MB 128Bit), והיציאה של הטיוי אאוט תקינה כי בדקתי אותה היום במקום שבו קניתי את הכרטיס. אני גם רואה שיש חיבור בין הטלוויזיה לכרטיס כי כשהמחשב עולה אז רואים את הכל על הטלוויזיה אבל איך שוינדוס עולה זה נפסק ואני לא מצליח לגרום לזיהוי של הטלוויזיה. אני עובד עם הדרייבים של ATI האחרונים. הנה מה שכבר ניסיתי: ניסיתי כבל S-video אחר שהיה לי. ניסיתי לחבר את הכרטיס לטלוויזיה אחרת. ניסיתי כל מני דרייבים שונים (חדשים, אלא שקיבלתי עם הכרטיס, Omega Drivers). ניסיתי אפילו לחבר הארד דיסק אחר שהיה לי ושמתי עליו התקנה חדשה של וינדוס. ניסיתי לדעתי לשחק עם כל אופציה קיימת בדרייברים. שום דבר מאלה לא עזר. מישהו נתקל בבעיה הזאת ויש לו מושג מה עוד אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  10. Started by dmanbuhnik,

לפעמים אני שם לב לההארד דיסק עובד באיטיות מהרגיל אז אני בודק את ההגדרות ורואה שהוא מוגדר כ pio למרות שמוגדר dma if available הפתרון היחיד שעובד זה uninstall והתקנה מחדש אבל הבעיה חוזרת כול כמה זמן!!!! (יש צורב בIDE 2 שעובד קבוע ובלי בעיות על DMA) כול הדרייברים מעודכנים זו בעיה של הצ'פ סט של via או רק אצלי (kt600)? ממש מציק כול העניין יש למישהו פתרון?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by MDK,

לעיתים כאשר אני משחק בunreal 2 אז הוא יוצא לwindows וכותב לי את ההודעה הבאה: General protection fault! History: UALAudioSubsystem::PlaySound <- APlayerController::execClientHearSound <- (U2PlayerNetTestController Save0.U2PlayerNetTestController4 @ Function U2.U2PlayerController.ClientHearSound : 00C8 line 206) <- UObject::ProcessEvent <- (U2PlayerNetTestController Save0.U2PlayerNetTestController4, Function U2.U2PlayerController.ClientHearSound) <- UObject::execClassContext <- (AssetsHelperGeneric None @ Function U2.AssetsHelperGeneric.HandleMovingOnTexture : 0028 line 85) <- UObject::execClassContext <- (U2PlayerAtlantis Save0.U2PlayerAtlantis0…

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  12. Started by Integer,

אחרי הרבה נסיונות הבנתי מה הבעיה ב USB שלי... הוא פשוט לא מזהה התקנים שאין להם מקור כוח עצמאי (כמו מצלמות אינטרנט וכו') אז איך אני מתקן את הבעיה הזאת וממה היא נובעת...?

• 10 תגובות
    • 763 צפיות
  13. Started by HAGAIW,

שלום! אז ככה עד לפני חודש היואסבי שלי עבד מצוין ממש טוב ישלי מחשב 2.8 ASUS P4P800SE CHIPSET INTEL865PE בקיצר כל המחשב שלי מחובר על היואסבי ופתאום זה אל עובד אם אני מחבר נגן או מצלמה הוא מראה במכשיר שהוא מחובר למחשב אבל במחשב עצמו כלום! כנ"ל ההגה שיש לי הוא מראה שהוא מחובר יש אור צהוב אבלהוא לא רוטט שהיו לוחצים עליו וגם אי אפשר לשחק איתו במחשב גם המקלדת והעכבר לא עובדים בלי היואיסבי וגם המדפסת ניסיתי להוריד דרייברים חדשים של בציפסט של הלוח אם כלום לא עוזר ניסיתי להתקין שובאת הוינדוס ולא עובד בבקשה עיזרו לי מה אפשר לעשות..... לא ניראה לי שהבקר עצמו הלך כי בכל זאת הוא מזהה שהוא מתחבר ומטעין דברים וכנ"ל בבקשה עזרו לי!!!! אני ממש מיאוש! תודה חדי

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  14. Started by I7210I,

שלום אני מנסה לעדכן את הדריבר הזה uli Integrated 21 ואני מקבל הודעת שגיאה בשעת ההתקנה שהיא אפשר להתקין את הדריבר בדקתי שזה מה שאני צריך עם DRIVER GINUS ,אני חושב שזה הדריבר לUSB..והבעיה שלו שלפעמים הוא פשוט לא עובד..שום יציאה!!!! האם זה מה שעלי לעשות ? תודה

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  15. Started by wooper,

שלום יש לי usb של sandisk ומתי שאני מכניס אותו למחשב שלי וניסיתי כמה יציאות usb אז יש צפצופ אבל הוא לא מזהה אותו אבל שהכנסתי אותו למחשב אחר כן היה זהוי :s05:

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  16. Started by wooper,

שלום שפרמטתי את המחשב הusb היה מחובר למחשב עכשיו שאני מנסה להכנס אז הוא אומר לי שאני צריך לפרמט אותו איך אני יכול להשיג את המידע שהיה לי שם?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  17. Started by I7210I,

שלום יש לי בעיה במחשב יש לי USB ומחוברים אליו כמה דברים יש לי 4 יציאות מאחורה אליו מחובר מסך(DELL עם 4 יציאות USB)מדפסת מקדימה יש פאנל שמחובר לUSB שמאחורה בתוך המחשב דרך חיבור USB בלבד ואצלו יש עוד 3 יציאות קורה מידי פעם שהיציאות לא עובדות ורק אלו שמאחורה עובדות.יש גם עוד שתי יציאות מקדימה שמחוברות ישר ללוח והם גם תמיד עובדות. חשבתי שהבעיה היא בספק הכוח בזמנו ולכן החלפתי אותו לספק חזק אבל לא זאת היתה הבעיה ואמרולי שאולי עלי לקנות עוד כרטיס USB2 לPCI מכיון שכרגע כל היציאות USB הם עובדות בעצם תחת כרטיס אחד שקורס. השאלה שלי האם זה יפתור לי את הבעיה?וכן איך אני יכול לדעת האם יש לי מקום להוסיף את הכרטיס הזה במחשב? תודה

• 9 תגובות
    • 912 צפיות
  18. המחשב עבד טוב ופתאום לפני שעתיים הוא התחיל לעשות לי בעיות.. קנו לי בדיוק IPOD Touch היתקנתי מה שצריך העברתי שירים סרטים והכל.. ואז פתאום אחרי כמה זמן הוא לא קולט לי בUSB את הIPOD וגם פתאום זה נהייה לי בעכבר שמחובר מאחורה בUSB הוא כל חצי דקה מזהה אותו עובד נורמלי ואז למשך כמה שניות מפסיק לעבוד ואז שוב חוזר לעבוד ישר.. כיבתי ת'מחשב כמה פעמים וזה לא עוזר.. הייתי חושב שאולי משהו בחיבור נדפק. אבל זה גם בUSB האחורי וגם בקדמי קורה.. יש איזה משהו לעשות?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  19. Started by I7210I,

שלום יש לי בעיה שלפעמים המחשב שלי עושה ריסטים. וזהקורה אחרי שהUSB במחשב מפסיק לעבוד כתבתי את זה פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=371832.0;topicseen זה תמונה http://img261.imageshack.us/my.php?image=26050139fq5.jpg ופה http://hwzone.co.il/community/index.php?action=printpage;topic=383283.0 זה שני דברים שונים!!!!! מה אפשר לעשות?אני חושב שאולי אין לי מספיק כח במחשב להפעיל את היציאות USB שעובדות ביחד האם זה יתכן?איך אפשר לבדוק את זה? כרגע מה שמחובר לUSB זה רק מדפסת שלא עובדת ועכבר ומקלדת(המקלט שלהם)שמחובר ליציאה עם חשמל.וכן מסך המחשב מה עושים? תודה

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  20. Started by nadav_g,

לפני כשבוע נשרף לי הלוח M והיו אס בי של המודם היה עובד עכשיו החלפתי לאותו לוח אם כמו שהיה לי וכל ה USB עובדים חוץ מהמודם אמרו לי לעדכן את הדרייבירים ולהתקין windows xp sp1 מה לעשות..?

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  21. Started by I7210I,

שלום יש לי מסך 2007WFP DELL והUSB שבו לא עובד לי ולא מגיב לי זאת אומרת שאני מחבר משהו לUSB במסך זה לא עובד פתאום! עד ליפני שעה זה עבד (מדובר במקלדת ועכבר אלחוטי) ויש לזה בטריות והכל עובד כי דרך המחשב זה עובד.. מה הבעיה של זה ואיך אני מסדר את זה ? תודה

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by sSs Dragon,

באתי לפני כמה ימים לשים שירים מהMP3 ולהוריד תמונות מהמצלמה, חיברתי אותם לUSB והמחשב לא קלט אותם. שמתי לב גם שאם אני מנתק משהו מ USB אחר הוא לא נקלט בחזרה, אלא אם המכשיר מחובר למחשב לפני שאני מדליק את המחשב. מישהו יודע/שמע על הבעיה הזאת, ממה היא נגרמת ואיך פותרים אותה? תודה לעוזרים.!

• 12 תגובות
    • 880 צפיות
  23. יש לי לוח אם של EPOX 8KDA ותמיד הייתה לי תמיכה בUSB2 הייתי משתמש במצלמה שלי ועכשיו אחרי שפירמטתי פתאום המחשב נותן לי הודעה שהמצלמה משתמשת בUSB2 ולי יש 1.1 התקנתי את הדרייבר של הלוח אמ וSP2.. בדרייבר של הלוח אמ רשום את זה: http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/5608.winXP%20update.doc

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  24. Started by ImAllMostAwake,

הוא נתקע שאני מעביר נתונים או אם הנתונים גדולים מידיי הוא לא מעביר איטי בקריאת והעברת נתונים מה אני עושה, אפשר לבדוק אותו ?

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  25. Started by taleli,

שלום לפני שבוע הופיע לי תקלה בוינדוס ,windows dedicated a hard disk problem ונאמר שיש לגבות את המידע שבHARD DISK ולהחליפו. החלפתי אותו והתקנתי את הוינדוס מחדש ושוב עולה אותה תקלה. יש למישהו פיתרון? תודה

• 1 תגובה
    • 992 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.