עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by AvivHalevy,

קניתי מחשב חדש התקנתי עליו WIN 7 ULTIMATE הכל טוב ויפה עד שעשיתי למחשב ריסטארט וזה מה שקורה כזה לפעמים מאפשר לי להיכנס ל SAFE MODE זה עובד אבל אין לי אינטרנט אין לי כלום

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. יש לי שם מידע של שנתיים , פתאום הבוקר הפך RAW אשמל לעזרתכם כיצד להחזיר את ההרד דיסק לפעיל מבלי לאבד מידע בבקשה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by rico,

שלום לכולם, המאוורר של המעבד בן 4 שנים בערך, בזמן האחרון הוא מתחיל ל"הרעיש כמו טרקטור" לצערי. הרעש מתחיל מהדלקת המחשב, אם זה מצב שינה וכו' (ברגע שמתחיל לעבוד) משך הרעש החזק נמשך בערך כ- 5 דקות מרגע ההפעלה ולאחר מכן "נרגע", חוזר להיות שקט. חושש שקורה שם משהו בפנים. מה שמוזר כשלוחצים על המארז, מהצד של הכבלים (הצד השני של המחשב), אז הרעש "נרגע" כשלא לוחצים על צד המארז אז המאוורר שוב מרעיש. ממליצים לקנות מאוורר חדש או ששימון\לחץ אוויר יכול לעזור? המאוורר המרעיש היינו: Zalman SZ CC92HS Cpu Fan המארז: Sharkon T5 Value Black ATX Case חוץ מזה, כמו שכתבתי שהמאוורר בן 4, כך גם המחשב עצמו, יש לו מעבד i5 2400 3.1 , אם אצטרך להחליף מאוורר, יש המלצה למעבד חדש אולי או שלא כדאי? ולצערי …

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by amosexy,

היי חברים, אשמח לדעת אם יש למישהו פה ניסיון בהתקנת מערכת הפעלה על dell vostro 3450 קראתי קצת באינטרנט ובגלל הדיסק שלו, משהו Advance format disk אני לא יכול להשתמש בהתקנה רגילה של הוינדוס.. אשמח לעזרה תודה רבה

• 20 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. Started by Or1987,

שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש התקנתי ווינדוס, מאז ישנם מספר אתרים כמו פייסבוק ומיקרוסופט שלא עולים לי, פירוואל ביטלתי עדיין לא עובד, אנטי וירוס גם לא, גם ביצעתי סריקות לא מצא שום דבר, CCLEANER גם, שנכנסתי לCMD ורשמתי פינג על האתר המבוקש הוא רשם לי FAILURE, הגדרות הIP והDNS מהראוטר מסומנות על אוטומט. כבר אובד עצות מה יכולה להיות הבעיה?

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. שלום רב, לאחר סופת ברקים שהתחוללה - המחשב נדלק אבל אין Post או תצוגה על המסך. מדובר במפרט על בסיס 775: מעבד- Q9550 לוח אם - ג'יגבייט EP45 זכרון - 8 ג'יגה (2 ג'יגה X ארבעה סטיקים) ספק - Corsair vx550 כ.מסך- GTX 470 HD - ארבע טרה מחולק ב-3 כוננים על פניו, קיים מתח מהספק: מאווררים עובדים, נורות חיווי על לוח האם דולקות - אבל אין צפצוף תקין בדרך לPost כפי שהיה בעבר. ניתקתי כל חיבור מיותר בלוח (כרטיס מסך חיצוני, סטיקי זכרון חמעט אחד, מאווררים וכו'..) ללא שינוי בסטטוס. משיקולים כלכליים בעיקר, אני מעוניין לזהות את הרכיב התקול ולהחליפו עצמאית. מעדיף להמנע מהגעה לבדיקה במעבדה והחלפה ע"י טכנאי. האם ניתן לבודד את מקור התקלה, כשהשערתי מכוונת בעיקר למעבד או לוח אם? תוד…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום המחשב -- וינדוס 7 אני מעלה וינדוס - ולא נוגע במחשב - ואז אחרי כמה דקות המחשב עושה ריסטרט חשבתי שאולי יש בעיה עם הכפתור של ההדלקה וניתקתי אותו מהלוח (וגם של הריסט) וזה לא עוזר.. אין לי הודעות שגיאה ואין וירוסים. (גם בדקתי מתחים והכל תקין) יש למישהו רעיון

8. http://youtu.be/1cNNW2pV_98 בקישור אפשר לראות צילום מהמסך שלי. כשמדליקים את המחשב יש קפיצות בתמונה במשך כמה דקות, אבל אם מפעילים משחק הכל עובד כמו שצריך. אני חושב שזה קשור לטמפרטורה של כרטיס המסך. הכרטיס עדיין באחריות של KSP. שווה להראות להם את זה? אתם חושבים שזה מצדיק החלפה?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by Kirma,

היי התחדשתי בכונן 5TB חיצוני STBV5000100 והפכתי אותו לפנימי, מחובר על SATA 3 הביצועים שלו לא יציבים בכלל. אני מעתיק אליו קבצים מכונן אחר, בהתחלה קצב הכתיבה היה על כ 110 MB\s אבל משום מה הוא צונח ל 4-5 מגה לשנייה ושוב אחרי כמה דקות מטפס חזרה ל 100+ ניסיתי לאחות את הכונן אחרי שמיליתי אותו בטרה אבל עדיין לא ברור מה גורם לחוסר יציבות הזה יכול להיות שהכונן דפוק ?

• 19 תגובות
    • 4k צפיות
  10. היי חברים, מותקן אצלי ווינדווס 7 בתקופה האחרונה המחשב שלי נהיה איטי עד לאיטי מאוד וחסר שימוש. כשהפעתי מחשב הוא העלה לי את ההודעה Reboot and select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot Device נכנסתי לביוס והביוס כן מזהה את ההארדיסק. המחשב היה דיי מאובק אז ניקיתי אותו ועדיין לא פתר את הבעיה. חיברתי וניתקתי את ההארדיסקים, ושוב, לא פתר את הבעיה. קראתי פוסט פה: http://www.tomshardware.com/forum/69599-63-reboot-select-proper-boot-device-error-message שבו בחור הגיב ואמר שהוא פירק לגמרי את ההארדיסקים וניקה מאבק אני שוקל לעשות את זה גם - ושזה בסוף חזר לעצמו. בחור אחר אמר שהוא מצליח להתחבר להארדיסק שלו דרך משהו שאני ממש מבין מה זה אז אני אשמח להסבר ושהוא מ…

• 18 תגובות
    • 5.8k צפיות
  11. מדובר במחשב די ישן שכל פעם שהוא עולה אחרי windows boot screen המחשב פשוט עושה ריסטרט יש למישהו רעיונות ממה זה נובע? תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by ariel007,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם כניסות USB שבקידמת המארז. מדובר על לוח אם ASRock H87M, ומארז ANTEC VSK-4000. במארז יש שני חיבורי USB מקדימה שאיני בטוח אם הם USB 2 או USB 3. הצבע שלהם כחול, אם זה אומר משהו. יש לי גם שני DOK: אחד הוא USB3 של קינגסטון (דאטה טרבלר 100), והוא מזוהה ועובד בשני חיבורי ה-USB, ואילו ה-DOK השני, סאנדיסק CRUZER שהוא USB2, עובד רק בחיבור אחד מהשניים ולא מזוהה בשני. יש לי גם בעייה עם כמה כבלים של USB שאני מחבר איתם מצלמה או טאבלט למחשב. גם בכבלים, חלק עובד בשני החיבורים ויש כבל אחד שעובד רק בחיבור אחד מהשניים. איך אני יכול לדעת מה לא תקין פה? מישהו נתקל פעם במקרה כזה? תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by I7210I,

שלום אני מחפש אנטי וירוס שיעבוד לי ישר שאני מחבר DOK למחשב אם יש משהו שיכול להתפשט מהמחשב לDOK וכן חסימה של כל דבר מהמחשב לDOK כל עוד לא אישרתי לו יש לציין שמדובר על DOK עם EASY2BOOT עליו תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by AvivHalevy,

קניתי מחשב חדש מפרט: Intel core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Cooler Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, intel h97, DDR3 1600, 2xPCI-E,VGA,DVI,HDMI G.Skill 2X4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 gigabyte GTX960 WindForce OC 2GB GDDR5 2XDVI HDMI DP PCI-E Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1 TB Sata III Samsung SH-224DB/BSBS DVD+- RW x24 Black Sata On Board 7.1 Channel Audio On Board 10/100/1000 Antec 550W Active PFC 80+ VP550P PSU Antec P100 אני רוצה להתקין עליו WIN 7 מה אני צריך לשנות ב BIOS חוץ מזה שהכונן דיסקים יעלה לפני ה HARD DISK?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by tzahi20,

שלום קניתי מחשב חדש עם לוח gigabyte h97-m -d3h שקיימים בו חיבורי VGA HDMI ו DVI-D יש לי מסך מחשב LCD ישן עם חיבור VGA בלבד ומסך טלויזיה ישן עם חיבור VGA. אני רוצה לחבר את שניהם למחשב אבל לא מצליח. יציאת ה DVI-D לא תומכת במתאם VGA-DVI ניסיתי לחבר את הטלויזיה עם כבל HDMI-VGA שיש לי וגם לא עובד, הוא לא מזהה את הטלויזיה. מישהו יודע למה ?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Or1987,

שלום, קיבלתי היום את הכרטיס 280X DUal X המשומש מ TMS, לאחר שהרכבתי וחיברתי אותו הכרטיס עולה עם פסים על המסך, לאחר התקנת דרייבר בכלל לא עלה, הסבירות היא שהבעיה בכרטיס נכון? גם כרטיס הONBOARD עובד בסדר מחשב חדש עם ספק Huntkey apfc 700W

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by I7210I,

שלום ברשותי הטאבלט WINBOOK TW100 10.1 אינצ' היה מותקן עליו windows 8.1 with bing אבל העברית שם לא היתה משהו לכן התקנתי windows 8.1 רגיל ושם יש לי עברית אלא שאז לא היתה לי אפשרות והגילוי של הUpdate לא גילה את הדרייברים ..מפה לשם הצלחתי להשיג גיבוי עדכני של כל הדרייברים המלאים למכשיר מאותו המכשיר אבל חדש ובאמת הכל עובד אלא שמשום מה הדיוק של המגע לא טוב אני לא מצליח להגיע לנקודה הכי ימנית קיצונית במסך, נסיתי לעשות כיול למסך אבל היות ואני לא מצליח להגיע לנקודה אז אינני יכול לכייל את צד ימין כראוי. מה ניתן לעשות? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by nissim segev,

שלום לכולם, יש לי דיסק גיבוי חיצוני שהכבל שמחבר בין הדיסק למחשב היתקלקל החלפתי כבל ועדיין המחשב לא מצליח להוציא את הנתונים מהדיסק האם יש דרך אחרת להוציא את הנתונים מהדיסק? תודה

19. Started by Idan Moshe,

קצת על המפרט של המחשב בתמונות המצורפות. כרטיס מסך NVIDIA GeForce GT610 60GB RAM כאשר 3.49GB שמישים Windows 7 Ultimate 32 bit לוח אם: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3310#ov ה-2GB RAM הינו כרטיס ישן שעבד עם המחשב זה תקופה ארוכה, קניתי 4GB RAM DDR3 של A-DATA מאייבורי והוספתי למחשב. כאשר אני מנסה להתקין Windows7 או 8 (או אפילו 10) של 64 ביט ההתקנה נתקעת עוד בהתחלה במסך של "Starting Windows" (כאשר אמור להופיע לוגו של Windows). ניסיון להעלות את המחשב עם ה-4GB RAM גורם למחשב לעשות ריסטרט לעצמו מחדש לאחר כמה שניות מרגע שהמחשב עולה(לא עובר מסך שרשום עליו PASSING MEMORY TEST משהו כזה). עידכנתי את גרסת ה-BIOS, עידכנתי דרייברים, קניתי הארד-דיסק, צורב, וכרטיס …

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. הרכבתי מערכת מבוססת AMD ASROCK 990 EXTREME 3 AMD PHENOM 2 X4 965 C3 3.4GHZ COOLER MASTER 212X HYPER 2X4 GB G.SKILL 1333MHZ SNIPER SAPPHIRE HD7950 3GB OC DP CORSAIR CX750W ANTEC P280 SEAGATE 1TB 7200RPM LG DVDRW X24 הסתכלתי במדריך של הלוח יש שם הנחייה לגבי כרטיס מסך יחיד , שמומלץ לשים על PCIE2 כשאני שם את הכרטיס מסך על החריץ הרחבה הוא נוגע בצורה קצת מלחיצה על החיבור של הSATA בלוח אם (זה כרטיס מסך DUAL PLATE) השאלה היא אם זה כזה משנה אם אני אחבר את הכרטיס מסך בPCIE2 או PCIE3 מבחינת מהירות עבודה או בכלל אם יש חשיבות לחריץ הרחבה ראשי שיהיה PCIE2 או PCIE3 ? ובנוסף כשהכרטיס מסך על חריץ PCIE2 הוא מעל לסוללה של הביוס , אני מניח שזה כרטיס מסך שמתחמם... , זה לא עלול להזיק ? כמו כן …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום אילו בדיקות\תוכנות מומלצות בעת קנייה של מחשב נייד יד שנייה? כדי לבדוק שהכל תקין ולא יקרוס בזמן הקרוב מסך,מעבד, כונן SSD, כרטיס מסך..? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום לכולם התקנתי בהצלחה Windows 8.1 דרך דיסק און קי boot הבעיה שלי היא כזו, היה לי כונן אחד טרה שנעלם לו, ובמקומו מופיע הדיסק און קי, תחת השם e: אם אני נכנס ל mange אני רואה את הדיסק של האחד טרה, אך לא ניתן לעשות איתו כלום, כמו כן אם אני מוציא את הדיסק און קי מהמחשב, בביצוע ריסטארט המחשב לא עולה. מערכת ההפעלה הותקנה על כונן ssd אשמח לעזרה תודה רבה שי

23. ברגע שעובר עם הסמן האייקונים חוזרים. כשמקטין ומגדיל מחדש- חוזר תקין. זה קורא לא רק בוורד אלא גם בPBRUSH וכד' ווינדוס 7 . מה יכולה להיות הבעיה?

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. Started by Mike_Shinoda,

שלום, יש לי כאן מחשב נייד של אסוס. הדגם X73E. בעלת המחשב טוענת שהוא לא נדלק לה בכלל. אבל כל פעם שהוא מגיע אליי הוא ללא בעיות. יש לה שני מטענים (אחד מקורי בוודאות, זה שאצלי) כך שלא נראה לי שהבעיה במטען. יש לכם הצעות? רעיונות? מישהו כאן נתקל בזה? מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב המחשב בין יותר מ-3 שנים. במהלך תקופתה אחרית זה קרה פעם אחת וכשהיא שלחה את זה למעבדה קרה להם בדיוק מה שקורה אצלי. הוא פשוט נדלק ועל כן הם לא סידרו כלום. עכשיו הוא כבר לא באחריות והיא לא רוצה סתם לשלם כסף על בדיקה שלא תעזור כי המחשב עובד. בתודה מראש. בברכה, ליאור.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by ikehgl,

שלום למה יש לי בעייה בהקלדה בפרום שלכם ? אני נאלץ ללחוץ על כל מקש בחוזקה ולאט, אחרת אין הקלדה. זה נכון לגבי אותית, סימני פסיק ונקודה או מקש רווח.

דיונים חדשים בפורומים