עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ruli yeret,
    • 0 תגובות
    • 864 צפיות
  2. האתר הזה - http://www.fxp.co.il/ לא עולה לי כבר משעות הבוקר ולאחרים הוא כן. נכנסתי אליו דרך הפלאפון כשאני לא מחוברת לאינטרנט האלחוטי והוא עבר וכשהתחברתי לאינטרנט האלחוטי הוא לא עבד. ניסיתי לכבות ולהדליק את הראוטר ולא עזר. אני גולשת בדפדפן כרום ומחקתי את העוגיות ואת נתוני הגלישה ולא עזר. מה אפשר לעשות? זאת ההודעה שמופיעה לי כשאני מנסה להיכנס לאתר - http://prntscr.com/6eml3s

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by arigo,

שלום יש לי מפרט: GAMA785GM-US2H AMD Athlon || X3 425 @2700 4GM ATI RADEON HD 4200 מעוניין לשדרג ולהאיץ לעבודות משרדיות בעיקר וגם אינטרנט תקציב 500 ש"ח רעיונות ?

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. נראה כמו תקלה בבוטינג אז ככה: יש פה כונן SSD חדש לאחר שהHDD המקורי שבק חיים. זה עבד נהדר כמעט חודש ועכשיו לעיטים המחשב עולה רגיל ולעיטים יש את המסך הסימפתי הזה. אמרתי נפרמט לצורך שלילת אפשרות של בעיית תוכנה, בשלב של בחירת הכונן להתקנת המערכת הוא לא זיהה כוננים כלל, החלון היה ריק. נכנסתי לביוס ושם הכונן כן הופיע. נכנסתי להתקנת ווינדוס שינית והפעם הכונן כן הופיע . . . מוזר. מה הולך פה ?

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. היי לאחרונה התחדשתי בכונן 5TB חיצוני של SEAGATE דגם STBV5000100 פירקתי אותו וחיברתי פנימי למחשב. דגם הכונן לאחר הפירוק ST5000DM000 לאחר שהרכבתי אותו שמתי לב לביצועים לא יציבים (ראו דיון כאן) לאחר כל הניסיונות השונים לא נפתרה הבעיה.. אבל, שמתי לב שהכונן לפעמים כבה אבל עדיין יש בוא שימוש.. לדגומא, במהלך צפייה בסרט HD ששוקל כ 10 גיגה לשעה וחצי סרט הסרט מתנגן בצורה רגילה אבל שאני מחליט להפעיל משהו אחר במקביל, פתאום הכונן נדלק ומתחיל לשמוע את הכונן מסתובב.. דוגמא נוספת, אני יכול לדפדף בקבצים בכונן במשך דקות אחדות ורק ברגע שאפעיל קובץ מסויים הכונן יתחיל לעבוד (ישמע רעש שהוא נדלק, מסתובב ואחרי כמה שניות הוא יגיב לפעולה [אחרי שיופעל]) משהו שלא קורה בכוננים אחרים (בכוננים האחרים…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by ikehgl,

שלום יש לי Windows 7 Home Premium כשומר מסך יש לי שיקופיות צתחלפות. משום מה המחשב לא נכנס למוד שינה--השיקופיות כל הזמן מתחלפות על המסך. מה עלי לעשות ?

7. Started by masteryoda91,

כבר כחודשיים לקבל מידי פעם BSOD הורדתי תוכנה BlueScreenView ויש שוני מידי פעם בסיבת המסך הכחול (מצרף תמונה) ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא הבנתי במה מדובר

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by tidan31,

שלום! התקנתי את התוכנה vdownloader לאחר מכן הסרתי אותה וקיבלתי הודעה לעשות ריסט למחשב עשיתי ריסט ולאחר מכן קיבלתי מסך שחור ועשיתי שוב ריסט ועדיין לא קיבלתי תצוגה על המסך כיביתי את המסך והדלקתי אותו וקיבלתי תצוגה על המסך מה הסיבה לתופעה הזו? נ.ב. ברצוני לציין שאף פעם התופעה הזו לא קרתה לי.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום, נפל לי הארד דיסק, והוא לא מזוה לי במחשב שלי. ניסיתי לבדוק קצת וראיתי שהוא מזוהה בניהול דיסקים אבל לא מצליח לגשת אליו מה אני יכול לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. רציתי לשדרג את הזיכרון במחשב מ-4 ל-8. קניתי סטיק קינגסטון 1600 של 4GB, אני מצליח לזהות אותו ב-BIOS אבל יחד עם שני הסטיקים הנוספים 2+2 הוינדוס עצמו לא עולה. נתקע בלוגו של Windows Loading הזיכרון הקיים הוא 2 סטיקים של 2GB 1333. ב-BIOS הוא מאפשר לראות שיש סה"כ 8GB. כמו כן, אם אני שם את הסטיק 4GB החדש לבד המחשב לא עולה ונכנס ללופ של ריסטרט (מוזר). מחיפוש הבנתי שאולי צריך להעלות את המתח לזיכרון. הלוח אם - GA-P55A-UD4P זיכרון חדש 4GB - KVR16N11S8/4 אני קצת חושש לעשות עדכון ל-BIOS, כי מצד אחד הוא מזהה אותו ב-BIOS יחד עם הסטיקים האחרים אז למה כן לעדכן. האם לבקש החלפה לסטיק של 1333? למרות שהלוח אם תומך ב1600 ומעלה אפילו. האם זה בעייתי שזה 3 סטיקים? לא אכפת לי מ-dual channel. קרא…

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. איזו תוכנה יודעת להוריד סרטון מהאתר הישראלי MAKO.CO.IL ?

• 1 תגובה
    • 7k צפיות
  12. Started by haim.gds,

יש לי מחשב עם לוח אם Asus P7P55D ועם i5 מואץ (2.4 ל 3.7) שעובד אצלי 24/7. בשנה האחרונה הוא עשה מספר בעיות בזמן עלייה (במיוחד לאחר הפסקות חשמל) בצורה של קפיאה בזמן הדלקה (מדליקים אותו ונורת הדיסק דולקת רצוף בזמן שלא יוצא סיגנל וודאו) שנפתרו ע"י מספר נסיונות הדלקה עד שהוא עלה. אתמול החלטתי להחליף את אחד מהמאוורים במארז ולאחר מכן המחשב נתקע בזמן שהוא מציג את מאפייני לוח האם. החלפתי כרטיס מסך, לא עזר. הלד המעיד על בעייה בזיכרון נדלק למספר שניות בהתחלה. הכנסתי/הוצאתי זיכרונות, החלפתי בין הסטיקים, לא עזר. הלד המעיד על בעייה באיתחול נשאר דולק וזהו. האם התקלה ניתנת לתיקון? (אפילו באופן זמני) האם התקלה היא בלוח האם, מעבד או זיכרונות?

13. Started by KerA,

אז ככה קורה לא מעט שסרטון ביו טיוב פשוט חשוך לי ויש רק סאונד אם הסרטון חשוך י ביוטיוב אז סרטונים במחשב בפורמט MP4 או MKV חשוכים ואז פתאו זה מסתדר לכמה דקות\שעות ועוד פעם הבעיה חוזרת לכמה דקות ככל הנראה זה משהו שקשור לקידוד h.264 המחשב שלי דיי חדש עם כרטיס AMD Readon R9 270x דרייברים מעודכנים FLASH מעודכן זה מתחיל לעצבן

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום רב. תופעה מוזרה במחשב שלי. נותרת ללא מענה מצד בזק או הוטנט. במחשב שמחובר בכבל רשת אין גלישה בדפדפן. מתקבל פינג אך בגלישה הוא נתקע במצב "ממתין לתשובה" או משהו בסגנון. החלפתי כבל רשת, ואף החלפתי לראוטר חדש ללא שינוי. בווי פי אין בעיה. הכל תקין. במחשב המחובר בכבל לאחר הרצת הפקודה לריסט לכרטיס רשת בCMD וריסטרט עובד תקין לזמן קצר ושוב נתקע. התופעה מופיעה במספר מחשבים כאשר הם מחוברים בחיבור כבלי כל אחד בנפרד, כך שהבעיה אינה לוקלית של המחשב הספציפי או בכרטיס רשת ספציפי. ראוטר חדש, כבל רשת אחר, מחשבים שונים והבעיה רק בחיבור קווי ולא באלחוטי. רעיונות מישהו?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. שלום לכולם, היום בבוקר הדלקתי את ה PC שלי, נכנסתי לchrome וחטפתי blue screen עצבני שכיבה את המחשב שלי. לא הצלחתי לראות מה היה כתוב בblue screen. מאז, המחשב לא מצליח להידלק. כל פעם שאני מנסה להדליק אותו, הוא פועל למשך 2-3 שניות ואז נכבה, והתהליך הזה חוזר חלילה בלופים. המחשב בן קצת פחות משנה וחצי. מה יכולה להיות הבעיה? המפרט של המחשב הוא (המפרט הורכב באתר): מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪858 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W לוח אם: Gigabyte GA-H77-DS3H מארז: באנדל Core 3000 + FSP RAIDER 450W - בקניית מחשב חדש זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד קשיח למחשב שולחני: Seagate Barr…

• 6 תגובות
    • 4.7k צפיות
  16. המחשב הינו נייח או נייד?נייד שפת מערכת ההפעלה : עברית מהו קצב הביט, 32 או 64 סיביות? 64 תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: קנו לחברה שלי מחשב נייד חדש של lenovo מסוג g50 עם מעבד Intel i5 ללא מערכת הפעלה. התחלתי להתקין את המערכת הפעלה (לא פעם ראשונה שלי) לפי המדריכים שמצאתי בפורום מוכר ופתאום הופיעה התקלה הזאת: וכשלחצתי על אישור הופיעה התקלה הזאת וכשאני לוחצת על עיון זה מה שמופיע ואז אני לוחצת על אחד מהם והתמונה השנייה מופיעה ממתי התקלה קיימת?מהיום, מחשב חדש האם בוצעו שינויים כלשהם בחומרה, או שהתקנתם תוכנות לאחרונה? אם כן, פרטו אותם: לא

• 9 תגובות
    • 7.3k צפיות
  17. יש לי לוח אם Sabertooth X58 של Asus עם 6 חריצים, שתומך עד 24 ג'יגה זכרון בטריפל צ'אנל. שאלה שלי, מה עדיף מבחינת הביצועים לשים 6X4 או 3X8? הבדל במחיר 80 ש"ח תודה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Ofer Vardi,

מממממממממממממממממממממממ

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by דןזט,

צריך תרופה. כפי שניתן לראות היה לי וירוס שהסתנן לרשת (אולי בעקבות איזו תוכנה שהותקנה). כנראה שהוא שינה לי את הגדרות ה- DNS של הראוטר, כך שלעיתים די קרובות קפץ לי אותו באנר בכל מחשבי הרשת. אז הבנתי שהוירוס התעסק לי עם הראוטר, ולכן איפסתי אותו. זה עזר לכמה שעות עד ששוב הבעיה חזרה (וגם קיבלתי שלל באנרים חדשים, בעיקר ברוסית). פירמטתי אחד מהמחשבים שחשבתי שהוא הבעייתי ואיפסתי שוב את הראוטר, אבל גם זה עזר אולי לכמה שעות. מחשב אחד נסרק ע"י קספרסקי וע"י Malewarebytes ונמצא ללא רבב, האחרים נסרקו ע"י נוד וגם שם לא התגלה כלום. האם לדעתכם אין לי ברירה לפרמט את כל המחשבים ולאפס את הראוטר או שאולי יש עוד מה לעשות? יש עוד משהו שאני חושב שקצת מוזר: היה לי איזשהו אתר *ורנו שקפץ כל הזמן בכל…

• 22 תגובות
    • 4.6k צפיות
  20. שלום לכולם, אני סוחב כבר זמן רב את התקלות הבאות: - מחשב נתקע לגמרי (קופא) + לפעמים ג'ליצ'ים של סאונד - BSOD עם הודעות memory management וכד' - קריסות וריסטרטים וכו'. חשדתי שמדובר בכרטיס מסך ובדרייברים שלו, אבל ליתר ביטחון החלטתי לפרמט הכל ולבודד את הבעיה. אחרי הפרמוט וההתקנה מחדש של הכל - כולל דרייברים חדשים מאתר היצרן - הבעיות ממשיכות להופיע. דבר נוסף שגיליתי הוא שהדרייברים שמומלצים ע"י היצרן מתקינים את הכרטיס הלא נכון על המחשב שלי. כלומר על המחשב מותקן הכרטיס AMD radeon R7 200 series. שזה כרטיס שונה לגמרי ממה שיש לי (sapphire HD 7770) מה עלי לעשות? היכן אוכל למצוא דרייברים עדכניים שלא מקריסים לי את המחשב כל הזמן? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by eldar4455,

טוב אז יש לי בעיה אין לי מושג ממה היא נובעת.. יש לי עכבר Razer naga epic wireless ..בזמן האחרון הוא נתקע לי תקיעות קטנות כאלה לשניה אבל עכשיו הוא לפעמים מפסיק לעבוד לגמריי ויש אור אדום מהבהב..(יש לי בטריה). בכל מקרה ניסיתי לחבר עכבר אחר יותר פשוט של Microsoft וגם הוא לפעמים קופא ונתקע..וכבר יש לי אותו שנתיים והכל היה בסדר.. האמת גם שפירמטתי את המחשב לפני כמה חודשים אולי זה מידע רלוונטי שיוכל לעזור לכם לעזור לי=].. בכל מקרה אשמח לתשובה ופתרון.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. שלום, יש לי מסך LG flatron w2346 ברגע שמדליקים אותו, התוצאה מופיעה לכמה שניות (משתנה בין פעם לפעם) ולאחר מכן נכבית. אם אני מסתכל חזק מקרוב אני רואה שהתצוגה עצמה עדיין עובדת ורק התאורה האחורית כבויה. מקריאה באינטרנט אני מבין שזה כנראה האינוורטר. זה משהו שאפשר להחליף לבד? איפה קונים אם כן? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. יש לי מחשב ACER ASPIRE V5-573G - 9491 ונהרס לי ה WIFI הכבל שלו ואני מעוניין לקנות אחד חדש אבל לא מצאתי למחשב שלי בדקיו לנייד שלי ומצאתי את זה רק http://www.ebay.com/itm/Genuine-Acer-Aspire-V5-571-Wireless-WiFi-WLAN-Antenna-Cables-/161580390993?pt=UK_Computing_Other_Computing_Networking&hash=item259ef11a51 Acer Aspire V5 571 OEM Left Right Wifi Wireless Antenna ואני צריך ל Acer Aspire V5 573G זה יתאים לו ???

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by alex542,

ברצוני לקנות שמן במיוחד למאווררים, קראתי איפשהוא שכדאי לקנות שמן של מכונות תפירה אך איני בטוח. איזה שמן כדאי לקנות למטרה זו?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום לכולם! המחשב של חבר שלי לא מצליח לזהות את ההרדיסק. לכן השתמשתי בדיסקונקי עם מערכות הפעלה כדי לנסות לגשת לקבצים. הקטע הוא שהצלחתי, אבל רק דרך מערכות הפעלה של לינוקס (אובונטו ועוד) אבל לא דרך מערכת הפעלה מבוססת וינדוס (erd commander, ועוד כל מיני). יש למישהו רעיון מה הכיוןן של הבעיה? תודה מראש...מחכה לתשובה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים