תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,281 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם כונן רגיל וגם כונן ssd וברצוני להתקין את ווינדוס 7 על הכונן ssd. הבנתי שיש כמה דברים שמומלץ לעשות כמו לשנות את הIDE לACHI ועוד כמה דברים גם לאחר ההתקנה.http://hwzone.co.il/%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%90-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A7%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%94-ssd-%D7%A9%D7%9C%D7%9B%D7%9D/1/ ראיתי את המדריך הזה ואני לא בטוח שגם היום צריך לשנות את כל ההגדות לאחר ההתקנה כי יש שם הערה כזאת שלא בטוח צריך אם זה מודרני או משהו כזה. אשמח לקצת סדר בדברים. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה המחשב שלי חדש ועידכנתי את הכרטיס מסך אך שאני נכנס ל screen resolution למה לא כתוב לי את הכרטיס מסך? הוא מחובר בכבל DVI
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם. יש לי בעיה וכבר ניסיתי מספר פתרונות, אני אסביר: אני רוצה לשדרג את הזכרון של המחשב, יש לי 3 כרטיסים של 4 ג'יגה כל אחד של evo potenza. כולם תקינים ואת זה וידאתי ב100%. אמור להיות לי 12 ג'יגה, אבל המחשב מזהה רק 8, ומתוך ה8 האלה ווינדוס משתמש רק ב4. (ווינדוס 8.1) חשבתי שאולי יש בעיה בסלוטים אבל כבר ניסיתי להחליף ולשחק עם זה, והווינדוס עדיין לא קורא את זה. למרות זאת, קשה לי להבין למה הוא מזהה רק 8 ולא 12, כנראה בכל זאת בעיה בלוח אם. אגב לוח אם, זה הדגם: gigabyte GA p55-ud3l. חוץ מלהחליף ולשחק עם הסלוטים, עשיתי עדכון ל BIOS לאחר שהבנתי שזה יכול לפתור את הבעיה. העדכון עבר בהצלחה אבל הבעיה נשארה. CPU-Z מזהה בMEMORY 8 ג'יגה (על SINGLE CHANNEL). אשמח לפתרונות ועז…
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היתה לי בעיה במחשב והוא לא עלה בכלל. התקנתי מחדש את הווינדוס תוך מחיקה של הדיסק. מדובר בSSD של סמסונג 128G לרוע המזל למרות שחשבתי שכל החומר שלי מלבד המערכת נמצא בדיסק השני, בכל זאת היה קובץ אחד ששמרתי בטעות על שולחן העבודה. רציתי לשאול אם יש למישהו רעיון דרך איזו תוכנה לשחזר את הקובץ. אני לא מדבר על שחזור של אלפי שקלים במעבדה. אודה מאוד לכל מי שיעזור
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מסך עם רזולוציה 1280X1024 LCD מרובע אני חושב שזה 4:3 או 5:4 הבעיה היא כזאת : הכרטיס טלויזיה אנלוגי תומך PAL ו PAL זה רזולוציה נמוכה 720X572 אם אני לא טועה ? משמע הכרטיס טלויזיה יוצא צוואר בקבוק לרזולוציה נמוכה יותר נכון ? מעל 720X572 אני לא אקבל ? למשל 1280X1024 ? על המחשב הזה יושב רק הכרטיס טלויזיה ממשק PCI במחשב החדש שלי אין PCI רק PCIE אני מתלבט באיזה רזולוציה לעבוד עם המסך המחשב הזה מיועד רק לכרטיס טלויזיה זה הכול על הנייר 800X600 75 זה הרזולוציה שמתאימה לו נכון ? ושאלה נוספת : יש הבדל באיכות הכבל בין SCART TO RCA או RCA TO RCA ? או שזה אותו דבר ? יש לי את שני הכבלים תודה על העזרה מצטער על החפירה .
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה בכרום. הוא מתרגם לי לבד אתרים אבל לאגלית-עברית. למשל את המילה HELLO הוא לא יחליף לשלום, הוא יחליף לSHALOM. זה מאוד מעצבן, איך מבטלים את זה? אני רוצה שהדפדפן יהיה באנגלית רגילה. הנה תמונה מהאתר IMDB עם הדוגמה:
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה: לפעמים שמסך המחשב מגיע ל- "saving power" (בהגדרות זה "מסך שחור\Black"), בתכלס צריך רק לגעת בעכבר\מקלדת כדי שיחזור לתפקד\מסך ראשי, ולא ישאר ב- "saving power mode". רק אצלי הוא נתקע באותו "מסך כבוי"... הפיתרון האפשרי היחיד הוא: ללחוץ על כפתור הריסטרט (Restart) במארז, מבאס שאי אפשר לשמור כלום באותו זמן. שזה לא באמת פיתרון טוב, אבל זו הדרך היחידה "להתקדם" אחרי שהמסך לא חוזר לתפקד :\ יש לי כרטיס מסך- R9 Vapor-x 280X ומסך מסוג- Dell U2312MH אז בטלתי את האפשרות להגיע למצב- "saving power" , האם זה פוגע במסך או שיש פגיעה אחרת\"כלכלית"? לחצתי על כמה כפתורים על המסך כשהיה "כבוי" (צילמתי), וקיבלתי הודעה שלא מגיע כוח למסך מהמחשב, מדוע? תמונה הממחישה: …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כאשר אני טוען סרטוני וידיאו ביוטיוב לוקח להם משהו כמו 5-10 שניות עד אשר הסירטון פועל- ניסיתי במספר דפדפנים אותו הדבר. כמו גם כאשר אני מפעיל קובץ וידיאו שנמצא על המחשב לוקח לו כמה שניות לטעון ואז הוא קופץ קדימה (תלוי כמה שניות הוא טען את הקובץ). תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יצרתי מכונה והכל עבד כמו שצריך בלי בעיה.. ניסיתי להפעיל אותה עכשיו ופתאום הוא קיבלתי שגיאה בדקתי בביוס וזה על Enable. המערכת הפעלה שלי: Win 7 Ultimate 64Bit מעבד : E5300 Dual Core אני לא מבין איך זה פעם אחת עובד ובפעם השניה פשוט לא עולה משהו מוזר פה.. אשמח לעזרה תודה לכולם!
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, בסיום ההתקנה (אחרי הrestart) מופיעה ההודעה הבאה: https://db.tt/XW4O3x7f אח"כ אני מקבל הודעה שההתקנה נכשלה. התקנתי שוב ואותה תקלה חוזרת. אשמח לעזרה, תודה מראש. מעבד Intel Core i5 S1155 2500 3.3Ghz לוח אם Asrock H67M-GE B3 זיכרון G.SKILL 8192MB (4096MBX2) DDR3 1333 CL9 - RIPJAWS-X דיסק קשיח Samsung F3 1TB SATA2 7200RPM ספק כח Seasonic S12II 430W Bronze מארז Antec Sonata III צורב LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי כמה מחשבים ניידים עם חיבור USB3 , יש לי קורא כרטיסים חיצוני שדרכו אני מעביר חומרים (אני צלם) יש לי גם כמה קוראי כרטיסים USB, של קינגסטון ושל לקסר.. אחרי שהעברתי את מחשבים לחלונות 8.1 פתאום התחילו בעיות בהעברת הנתונים מהכרטיסים למחשב, זה מתחיל העתקה במהירות טובה, ואחר כך המהירות יורדת ל 0 , כאלו יש איזה לאג במערכת והעתקה לא מתבצעת, היא לא מסתיימת ולא מוציאה שגיאה, פשוט לוקחת הפסקה וממשיכה לאחר כמה שניות , ושוב לאחר כמה שניות מפסיקה שוב.. זה הזוי, הכרטיסים במהירות 30 מג"ש , העברה דרך USB3 לכונן SSD שבנייד אחד או HDD רגיל בנייד אחר.. גם עם כרטיס של 90 מג"ש זה קורה.. הזוי. עצות?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב DESKTOP בן 5, תקלה אחרונה שהייתה לי איתו היא שנהרס לי הכרטיס מסך והחלפתי אותו לפני חצי שנה. אתמול פתאום הוא התחיל להיתקע על במסך הלוח אם. אחרי שניתקתי כל חומרה מיותרת ועשיתי ריסט לBIOS המחשב בדרך ככל בהדלקה עושה ריסטרט אחרי שהוא מגיע למסך של הלוח אם ואז ממשיך לעליה מההארד דיסק ושם הוא עושה ריסט שוב. הפעולות שעשיתי ולא עזרו: * ניתוק כל חומרה מיותרת, פרט למקלדת PS2, הארד דיסק, מקל RAM יחיד (ניסיתי להחליף ביניהם וגם ניסיתי לחבר אותם במקומות שונים) * ריסט לBIOS ע"י ניתוק מחשמל ניתוק הסוללה ולחיצה על כפתור הPWR למשך חצי דקה - בעליה עולה שגיעה שרומזת שהBIOS אכן הותחל אבל זה לא עוזר. * כניסה בBIOS והגדרה לעליה ממצב FAIL SAFE - לא שינתה דבר * הכנסת CD של התקנה ש…
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, בחמישי האחרון רכשתי את המחשב הנייד הזה. על פי הפרטים הטכניים, הוא מכיל מאיץ גרפי GeForce GT 840M. עם זאת גיליתי חוסר תאימות: aida64 מציגה שהמאיץ הגרפי/כרטיס מסך הוא Intel HD 4400, בעוד שבדרייברים של NVIDIA שמותקנים במחשב, אכן מאושר שהכרטיס מסך הוא 840M. לא מבין מדוע יש חוסר תאימות... צירפתי צילומי מסך. אשמח לעזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום הבוקר הדלקתי את מחשב הוא רושם לי שמאוורר של מעבד לא עובד אחרי שפתחתי את מחשב וראיתי גם שאחד ממאווררים של כרטיס מסך גם לא עובד אחרי שניקיתי את מחשב ושחקתי קצת מאווררים הם חזור לעבוד. השאלה שלי האם זה הספק כוח שגרם לזה או משהו אחר???
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להבין מאיפה הבעיה הבאה: אני עם ווינדוס 7 והווינדוס אקספלורר נהיה פתאום איטי (לא אינטרנט אקספלורר) כל מעבר לסיפריה לוקח יותר מידי זמן והדסקטופ לפעמים איטי אבל הקטע שזה רק זה, הכרום, תוכנות, וידאו הכל עובד כרגיל.. זה מה ששולל לי בעיית חומרה..נראה לי.. אני לא שניתי משהו מיוחד לאחרונה שזכור לי, מה הנראה לכם הבעיה? מה כדאי לבדוק? מה אומרים? נקודה שאולי קשורה פתאום הופיע לי אייקון של Homegroup לדסקטופ..יש איזה עידכון של הווינדוס שידוע שעושה בעיות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין מחדש SKYPE אבל כל פעם שאני מנסה להתקין קופצת לי ההודעה הזאת http://i.imgur.com/ozziZcK.jpg לחצתי OK ואז קופץ לי ההתקנה אבל עם http://i.imgur.com/mG2K18z.jpg לחצתי מסכים ההתקנה נסגרת קופצת ההודעה הראשונה לוחץ OK על ההודעה בסגנון של התמונה השנייה בקיצור הבעיה היא גם בתוכנות אחרות שאני מנסה להתקין (אבל בסוף לא הצלחתי להתקין...) תודה על העזרה (windows 8.1 64bit)
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי הארד דיסק חיצוני 500GB של samsung. לפני כמה זמן הוא פשוט הפסיק לעבוד, וכאשר מחברים אותו הוא משמיע צפצופים לכמה שניות ופשוט לא עולה. הוצאתי אותו מהקופסא , הארד דיסק כמו של לפטופ בגודל 2.5. ניסיתי לחבר אותו לקופסא חיצונית שעובדת sata to usb (מחובר אלייה הארד דיסק מלפטופ ישן והוא עובד), אך כאשר חיברתי לקופסא הזאת את הארד דיסק המת אותה תוצאה צפצופים והוא לא עולה. אפשר להגיד שהארד דיסק מת סופית ולזרוק אותו? יש דרך להחיות אותו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן יחסית שעבד טוב ופשוט יום אחד החליט לא להידלק יותר הוא היה נדלק ומיד נכבה עכשיו החלפתי לוח אם והמחשב נדלק לדקה אין צפצופים ואז נכבה ניסיתי כל דבר אפשרי ניסיתי עם מעבד אחר עם קירור אחר עם זכרון אחר ובלי זיכרון ניסיתי לאפס ביוס ניסיתי להדליק אותו בלי כרטיס מסך דיסק קשיח והכול ניקיתי מאבק המחשב לא עולה פשוט ונכבה כל המאוורים עובדים והמנורות אני לא חושב שזה הספק כי הוא חדש של seasonic 520w שהשתמשתי בו כמה חודשים רק אני כבר אובד עיצות.. תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, אז ככה, באמצע הלילה המחשב עשה עדכון אוטומטי וריסט את עצמו (שכחתי לבטל עדכון אוטומטי). כשאני מנסה לגשת לאחד הכוננים הווינדוס אומר שאני חייב לפרמט את הכונן.. חיפשתי קצת באינטרנט וכתוב שלרוב chkdsk יעזור במקרה. העניין הוא שסוג הכונן הפך להיות RAW ולא NTFS, ככה שאני לא יכול.. יש איזו דרך לחלץ את הקבצים כמו שצריך (או לשנות את הסוג ללא איבוד נתונים)? בתודה מראש...
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, המערכת: ep45c-ds3r e8400 stock + freezer xtream 4gb ddr3 kingstone saphire hd4870 512 mb + arctic L2 plus corsair vx550w המערכת נקיה ומאווררת היטב. לאחר כמה שעות שימוש התצוגה כבתה, עשיתי RR, הוא עלה וכבה שוב לאחר כמה דקות. מאז הוא לא מראה תצוגה כלל ורק לפעמים, פעם בכמה הדלקות הוא עובר POST ומתחיל לטעון מערכת ואז קורס. הקירור על הכרטיס עבד טוב כבר כמה חודשים. לאחר הדלקה כושלת, דולקת בגב הכרטיס נורת D1601, אחת מארבע נורות אזהרה שמשמעותה: D1601 - Red LED On, shows critical temperature fault אבל בבדיקה אחרונה הכרטיס בטמפ סבירה לגמרי - איזור ה 40, מייצבי המתח לעומת זאת התחממו מאוד (עפ מגע) - כרגע הם קרים לגמרי. הצעות? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה הספק http://www.amazon.com/gp/product/B00EB7UIZU/ref=oh_aui_detailpage_o01_s01?ie=UTF8&psc=1&tag=affilizr-com-472-20 חדש לחלוטין. המאוורר לא מסתובב גם במאמץ. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין WINDOWS 7 על מחשב "חדש" - ibm z60m וברגע שנכנסים להתקנה, היא לא מזהה את הדיסק הקשיח ומופיעה ההודעה device drivers were found ומציעה לי לטעון דריברים מתאימים שכמובן לא ניתן למצוא בשום מקום. גם לשנות את המצב של בקר הדיסק קשיח לא ניתן כי אין הגדרה כזו בBIOS. מה אפשר לעשות?
-
- 8 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
האתר הזה - http://www.fxp.co.il/ לא עולה לי כבר משעות הבוקר ולאחרים הוא כן. נכנסתי אליו דרך הפלאפון כשאני לא מחוברת לאינטרנט האלחוטי והוא עבר וכשהתחברתי לאינטרנט האלחוטי הוא לא עבד. ניסיתי לכבות ולהדליק את הראוטר ולא עזר. אני גולשת בדפדפן כרום ומחקתי את העוגיות ואת נתוני הגלישה ולא עזר. מה אפשר לעשות? זאת ההודעה שמופיעה לי כשאני מנסה להיכנס לאתר - http://prntscr.com/6eml3s
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מפרט: GAMA785GM-US2H AMD Athlon || X3 425 @2700 4GM ATI RADEON HD 4200 מעוניין לשדרג ולהאיץ לעבודות משרדיות בעיקר וגם אינטרנט תקציב 500 ש"ח רעיונות ?
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-