תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
יש לי Windows 7 וכשאני מסתכל בתיקיה מסויימת עם תמונות בתצוגה של תמונות ממוזערות אני לא רואה את התמונות אלא רק אייקון. מה יכולה להיות הבעיה ? זה לא היה לי בעבר.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להעיר את המחשב שלי (Windows 8.1) עם WOL. לצורך זה פתחתי את הפורט הרלוונטי (UDP Port 9) בפיירוואל ובנתב. בעזרת אפליקציה באייפון שלי אני מצליח להעיר את המחשב אם אני מחובר לאותה רשת עם ה-Wi-Fi וכשאני בודק בעזרת סניפר Wireshark אני רואה את הפקטות מגיעות אולם כאשר אני סוגר את ה-Wi-Fi ומשתמש ב-3G זה לא מעיר את המחשב וכאן אני גם לא רואה את הפקטות מגיעות למחשב שלי. מה יכולה להיות הבעיה שלי ? עשיתי כל מה שאני יכול ופתחתי את הפורטים גם בנתב וגם בפיירוואל.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
lenovo thinkpad x230 בן שנה וחצי האם זו בעיה במסך או בתוכנה?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ווינדוס 7 אולטימט דפדפן ie 11 המעודכן ביותר. יש לי תופעה מעצבנת עך סף המטורפת, אני נזקק לעדכן את הפלאש פלייר מידי יום כמעט. הייתי שמח להתעלם מכך ,אבל הוא מנטרל כל תצוגה של פלאש בדפדפן. כל מה שמובסס על פלאש הופך לסימן אפור עם סימן קריאה. אז הברירה היחידה שנותרת לי זה להכנס לאתר adobe לעדכן, ואז הכל מסתדר. במחשבים אחרים שאני משתמש בהם זה בכלל לא קורה. איך אני מונע את התלות הזו? בלי להחליף דפדפן. תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מדובר בDOK של סנדיסק שעבד מצויין עד לפני דקה. הוא מזוהה אך בלי נפח, ולא ניתן לפרמט אותו (מקש ימני FORMAT נותן שגיאה: Windows was unable to the complete formating). ---- פתרון ---- פתיחת הקובץ diskmgmt.msc, הכונן היה מוגדר כ- unlocated, הוגדר מחדש והסתדר. הסתדרתי תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה אני נתקל באיזו תקלה מוזרה. במחשב נייד מוגדרת כתובת IP קבועה (בשימוש בעבודה). מעבר לחיבור קווי בעבודה לא מתחבר עם המחשב קווי אלא רק בWIFI. לעיתים אני מנתק את המחשב מהרשת וכשאני חוזר ומחבר לרשת הקווית בעבודה הIP הקבוע נמחק. האם מישהו נתקל בזה? תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מחשב אחד ברגע שאני מדליק לפעמים המסך עולה לפעמים לא. ניסיתי להחליף כרטיס מסך לא עזר לכן אני חושד אולי בספק אבל לא רוצה ללכת סתם לקנות. מחשב שני אחרי התקנת דריבר של מדפסת אולי המקלדת והעכבר הפסיקו לעבוד לא משנה מאיפה מחברים. תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי. מדובר על נייד של LENOVO 50-70. אני מנסה לפרמט אותו ואחרי שאתחלתי את המחיצה של ה1TB ל2 מחיצות בכל אחת מהם זה רושם לי ''אין אפשרות להתקין את WINDOWS בדיסק זה.הדיסק הנבחר שייך לסגנון המחיצה GPT. יש במחשב הזה גם כונן של SSD של 8GB. אולי לא הגדרתי משהו נכון בביוס? הנה תמונה מהביוס. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה כל פעם שמדליק את המחשב נתוני הביוס עולים מצויין ורגע לפני עליית הווינדווס הכ.מסך נכבה ועל המסך לא מופיע כלום. לאחר מספר ריסטארטים המחשב לבסוף עולה והווינדוס עולה. מה לדעתכם הביעה? תודה מראש יש לי מחשב- מעבד: intel core 2 due 6600 2GB ram 360GB HD כ.מסך: Sapphire radeon hd 4670
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כשאני מנסה להוריד קבצים דרך ה utorrent אני מקבל שגיאה cyclic redundancy check error/ ניסיתי לעשות checkdisk ותיקון של השגיאות שהוא מוצא. אבל זה לא עזר. קראתי שזה יכול להיות בעיה של מתח, אם החליף כבל sata' האם זה יכול לעזור. בנוסף לעיתים מעלם לי הכונן מהמחשב שלי ושאני עושה הפעלה מחדש הכונן חוזר
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היום נתקלתי בזה פעמיים.. צילום: בתוכנה BlueScreenView אני לא מצליח למצוא תקובץ Minidump התקיה קיימת אך היא ריקה
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה שנמשכת כבר כמה חודשים, להלן: כאשר אני מוריד קבצי Torrent, בין אם זה עם uTorrent או Bitlord, יש לי בעיות שונות. ראשית, אני מוריד משחקים של Reloaded שהם נחשבים להכי אמינים ואני מוריד אותם מאתרים אמינים, כגון Torrentleech. הבעיה מתחלקת ל-2: 1. הקובץ יורד בתור תיקייה שבתוכה יש קבצי rar שיש לחלץ אותם, בעת החילוץ הוא מתריע על קבצים פגומים. 2. הקובץ יורד בצורה של קובץ iso אשר אני פותח אותו עם Daemon tools, וכאשר אני מתקין את המשחק, אני מקבל שגיאות של קבצים חסרים או שגיאה של Decompression error. יש לי מחשב Windows 7 professional x64 עם 8 גיגה זיכרון, מעבד i3 וכרטיס מסך geforce 650 gtx. לפני כשנה החליפו לי את לוח האם מכיוון שהוא נשרף, וכעת יש לי לוח של giga…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
בגדול: למישהו יש רעיון מדוע שמחשב פתאום לא יזהה את הכרטיס מסך שלו? פרטים: יש לי מחשב ישן (בן כ-6 שנים) בבית. לאחר שקניתי מחשב חדש העברתי אליו את הספק כח שהיה חדש יחסית. המחשב הישן ישב כמה חודשים במחסן. כעת, על מנת שלא סתם לזרוק את המחשב הישן, העברתי אליו את הספק כח הישן של המחשב של ההורים שלי, על מנת לתת להם את המחשב הישן שלי. הוספתי אליו גם את ההארדיסק הישן שלהם (סתם כדי שיהיה להם אחסון כפול). אבל, מסיבה לא ברורה: לא רואים כלום כאשר המסך מחובר לכרטיס מסך, שעבד מצוין כאשר היה בחזקתי. מדובר בכרטיס מסך ישן יחסית שלא דורש חיבור לספק כח כך שלא מדובר במשהו שהספק כח לא עומד בו או משהו בסגנון. כרגע המחשב מחובר למסך דרך היציאה של הלוח אם ודרך שם הכל עובד תקין. אפילו לא ברור לי אם…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מכייל את המסך דרך ההגדרות הרגילות של תאימות מסך, הכל באמת משתפר באמת ברמה גבוהה . אבל אין אפשרות לשמור את הכיול כל פעם שהמחשב עובר למצב שיינה או שאני מכבה המסך חוזר לקדמותו ואני כל פעם צריך לחזור על הכיול. מה אפשר לעשות ? תודה לעוזרים !!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. נתקלתי בבעיה אחרי הרכבת במחשב אסביר את העניין בקיצור כדי שתדעו על מה מדובר. קניתי מחשב חדש זה המפרט שלו. Motherboard MSI X99S XPower AC (MS-7881) ╚►CPU Type HexaCore Intel Core i7-5820K, 3300 MHz ╚►Motherboard Chipset Intel Wellsburg X99, Intel Haswell-E ╚►Disk Drive Samsung SSD 840 PRO Series ╚►Video Adapter nVIDIA GeForce GTX 970 (G1) gigabyte ╚►Memory 16GB (DDR4-2400 DDR4) ╚►Case 900D ╚►Sound Card ASUS Xonar DX 7.1 ╚►Monitor 24 LCD ASUS HDMI 1920 X 1080 1080P ╚►Power Supply 1000W Gold! 80 Plus! COUGER CORSAIR Hydro Series H110 Extreme Performance Water/Liquid CPU Cooler. 280mm היה לי בעיה בעידכון של הביוס ונדפק הלוח כי ברוב טיפשותי דפקתי גם את הביוס …
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום!יש לי דיסק קשיח (WD) שהיה מותקן עליו WIN XP. אתמול נמחקו הרבה תיקיות מערכת (בערך כל תיקיית WINDOWS). עכשיו הWIN לא עולה, כותב שחסר לו קובץ HAL.DLL (די מובן).אני צריך לשחזר תיקיות שהיו מאוחסנות במסמכים שלי ועל שולחן העבודה, אבל כשאני מחבר אותו למחשב אחר, אין לי גישה לתיקיות המשתמשים.יש דרך לעשות את זה? אני לא רוצה לשחזר את WIN, רק להוציא את הקבצים.תודה רבה לעוזרים, העניין קריטי...
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בנוסף הבחנתי בהודעת שגיאה לצורב שעבד לפני כמה ימים, לא הצלחתי להתקין מחדש את ה Cdrom (לא הועיל) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. הdirectx הפסיק לפעול תחת 32bit ,ב64 אין שום בעיה ניסיתי כבר כמה פטרונות מהאינטרנט כולל עידכון של DX וגם הסרה של driver של כ.מ ועדכון ישירות מאתר אינטל גם זה לא עזר. מחשב ASUS UX31A עם כרטיס מסך מובנה של אינטל. מערכת WIN7 HOME PREMIUM 64bit חייב את 32bit להפעלת KODI. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אם מישהו פה יצליח לפתור אותה יבורך http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=492&threadid=178028
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי קניתי כרטיס מסך חדש, ואני רוצה לחבר אותו לספק כוח אבל אין לי מושג איך... אני לא רואה שום חיבור שמתאים. ובלי קשר, הכבלים שקיבלתי עם הכרטיס מסך לא מספיק ארוכים בשביל להגיע לספק כוח... צירפתי תמונה http://postimg.org/image/i668jiref/
-
- 6 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
היי אני לא יודעת אם זה קשור לכאן.. אני מנסה להריץ תכנית בשפת C בטרמינל. מזינה תווים, ויוצא לי מן ריבועים כאלה או סמיילים (בטרמינל אחר) מצרפת תמונה מישהו יודע...?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שידרוג ופירמוט המחשב (הוספת זיכרון והוספת כונן SSD המשמש ככונן C, בו מותקנת מע' ההפעלה Windows 7) אני חווה ירידה משמעותית בקצב הגלישה (ירידה של 90% !!!). המחשב (נייח) מחובר ישירות למודם ע"י כבל רשת. (אני לא משתמש בראוטר כלל). תשתית האינטרנט שלי: HOT והספק: Hot net במסלול של "100 מגה". כאשר אני מבצע בדיקת מהירות (באתרים שונים, בזק, 012, 013 Speedtest.net וכו') התוצאה המתקבלת היא: 9.5Mbps כאשר אני מחבר מחשב נייד, אחר, ישירות עם אותו כבל רשת, התוצאה שמתקבלת מראה כ 100Mbps. אציין שהמהירות הייתה בסדר גמור גם לאחר הפירמוט. כאשר אני מריץ בדיקת Windows Network Diagnostics, מתקבלת ההודעה הבאה: "Your computer appears to be correctly configured, but the device or res…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, משום מה ביומיים האחרונים כל עמוד אינטרנט שאני פותחת מתפרש כמעט על כל המסך ומכסה גם את השורה של "שולחן העבודה" בתחתית המסך. הכוונה לאותה שורה בה יש אפשרות לראות את סרגל השפה, כפתור התחל וכו'. המשמעות היא שבכל פעם שאני רוצה לעבור מדף אינטרנט למסמך וורד למשל, אני צריכה לסגור את חלון האינטרנט, לחזור למסך הבית ואז לגשת למסמך הפתוח. מצרפת דוגמא בקובץ המצורף. המסך לא מוגדר על מסך מלא (F11)!!! איך אני מבטלת את זה? האם מדובר בעדכון של ה-CHROM?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כל הזמן שיש שידור חי של ספורט כדורגל כדורסל וכו' אני נכנס לאתר ויש לי פוברינג השידור נתקע ויש לי חבילה של 100MB ב HOT לפני זה הייתי בבזק והיה לי חבילה של 40MB וגם שם השידור היה נתקע זה משגע אותי אני רוצה לראות שידור ספורט וכל דקה שתיים השידור נתקע ולפעמים כל 10 שניות ... הספק שלי זה " אורנג " 100 מגה ואני חושד שהם הצרה הגדולה , אני לא סגור על זה אבל יש מצב שהם הבעיה ? או שסתם השרתים עמוסים עד 0 מקום מה שמביא אותי לשאלה מה זה שווה 100 מגה או 6000 מגה אם השרת יוצר צוואר בקבוק ורוב השרתים הם עמוסים כמו הורדות קבצים או צפיה בסרטים ולמעשה יותר 100מגה בייט שזה 12.5 מגה בייט לשניה זה סתם על הנייר . כמה מגה צריך שידור חי ? השרתים העמוסים בכלל לא תואמים לחבילה של האינטרנט יש …
-
- 15 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום אבא שלי חושב שהמחשב שלו לא בסדר. תכנית שהוא צופה בה נתקעת, מה שלא קרה בעבר. לדעתי זה לא קשור למחשב. אבל יש בעיה שנראית יותר רצינית: הוא לא מצליח לכבות אותו. כל פעם שהוא מנסה לכבות המחשב נדלק מחדש. מה דעתכם? ארי
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-