תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
הרבה זמן יש לי רעשחזק מהמחשב, לפעמים כשאני מדליק אותו הוא נשמע ממש כמו הנעת אוטו קטן, לפעמים זה פחות חזק אבל עדיין אני יודע שזה לא הרעש הטבעי של המחשב ומשהו לא בסדר שם. (לפעמים גם אין בכלל רעש) אני מכיר 4 מאווררים במחשב- על המעבד, על הכרטיס מסך, כללי ובספק, וכולם עובדים בסדר, אין שום חוט שנמצע שם וגורם לרעש המיותר. הפתרון המיידי שלי בא כאינסטינקט של קווקזי, זה לבעוט במחשב עד שהוא נרגע, עם זאת, אני מבין שזה פתרון מיידי ויכול לגרום נזק למחשב, או לרגל. (הפינה של השולחן, עם האגודל... לא נעים בכלל) אני ממש נואש למישהו יש פתרון?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. מוכרת לכם התופעה? "התקנתי לפני יומיים את הwindows מחדש והכל עבד כרגיל. יש לי במחשב שני ארדיסקים SATA - MASTER IDE - SLAVE אני מדליק את המחשב ושומע צפצוף מוזר מהארדיסק IDE המחשב הפסיק לזהות אותו לא בביוס ולא בwindows. הצפצוף קורה כאשר הארדיסק מקבל חשמל (לא משנה אם הכבל נתונים מחובר או לא) המחשב לא מזהה את הארדיסק גם כאשר הוא מחובר בעזרת מתאם IDE לUSB לאחד מיציאות הUSB של המחשב." שחזרנו דיסק כזה למצב של 100% ועוד רבים קשים ממנו. לעבודה מקצועית, מהירה במחיר הוגן -> 077-440-4806 http://www.whereismydata.co.il שחזור מידע מקצועי. הבדיקה חינם! מוזמנים לקרוא ממכתבי תודה שקיבלנו מלקוחות: http://www.whereismydata.co.il/Feedback תמונה של הצ'יפ המתחמם (שאר הצ…
-
- 10 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
קניתי דנגל בלוטוס ואני מנסה להתחבר אילו לאוזניות בלוטוס שיש לי הבעייה היא שאני לא מציח לעומת זאת אני מצליח להתחבר לפלאפון שלי עם הדנגל אני לא יודע מה הבעיה אבל העלתי אופצייה בראש אולי בגלל שהדנגל הוא Bluetooth v1.6 והאוזניות הם Bluetooth V2.0
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
hello evrybody! i discover that i have a bad sectors in my HD,now how can i fix the bad sectors? thanks. P.S i cannt tape in Hebrew because i make a format to my pc.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כאשר מדליקים את המחשב , נשמעים צפצופים מהרמקול הפנימי של המחשב ולא עולה כלום במסך. הכרטיס מסך,המסך,זכרונות,קשיח,ספק, כולם תקינים בוודאות. לכן הבעיה נמצאת בלוח אם\במעבד שאלתי היא במידה ומוציאים את המעבד, הביוס יכול לעבוד? אמור להיות מוצג משהו במסך תודה לכל העוזרים, מנור.
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
טוב אז ככה פתחתי נושא חדש שיהיה יותר מסודר נתחיל במחשב שלי : מעבד : E8400 לוח אם : EP43 DS3L זיכרונות : 2X1GB G Skill 800 Mhz ספק : FSP Blue Storm 400W והכי חשוב כרטיס מסך : Club3D HD4850 הבעיה שלי היא שהמחשב עושה ריסטים / מסכים צבעוניים בזמן משחקים וכדי לצאת מזה חייב לעשות ריסט במשחק GRID אחרי כמה דקות המסך נתקע ונהיה צהוב/אפור/לבן/ירוק עם לופ של המוזיקה אתמול מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך שהיה מותקן [8.9] והחלפתי ל8.10 התחלתי לשחק אני רואה 10 דקות 15 20 30 הייתי מבסוט חשבתי שהסתדר בדיוק באתי לצאת מהמשחק פתאום בלי שום מסך צבעוני ישר המחשב עשה ריסט. בFar Cry 2 שיחקתי בערך 20 דקות ופתאום היה ריסט, אותו דבר קורה גם בCrysis Warhead ופעם קרה גם בAC ובCOD4 אבל החלפתי כ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשחבר שלי מפעיל את המחשב לא מופיע לו כלום על המסך. המחשב עצמו נדלק (וגם יש את הצפצוץ הזה שיש כשמפעילים את המחשב). הוא אומר שהמסך והחיבורים שלו למחשב בסדר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לעשות המחשב כל שניה נכבה ונדלק מחדש אני חושב שהבעיה היא בספק כח כי המאוורר שלו לא פועל זה ספק ג'נרי 400W עכשיו רציתי לדעת איזה מאוורר צריך להתקין עליו ?זה מסובך ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי השבוע קניתי מחשב חדש. המחשב הגיע בלי וינדוס ולכן אני זה שהתקנתי אותו . אחרי התקנת כל הדרייבים אני שם לב שאין לי סאונד במחשב (אחרי התקנת הדרייבר)+אחרי בדיקה בביוס שהכל תקין ומאושר שם הכרטיס קול הוא על הלוח ONBORAD מערכת הפעלה : Microsoft Windows Xp Professioal Service Pack 3 הלוח אם : Gigabyte GA-EP43-DS3L כרטיס קול : Realtek ALC888 7.1 תמונה עוד אחת ועוד אחת ממנהל התקנים אגב אני חדש פה אז עם עשיתי משהו לא נכון תתחשבו בי קצת שמעתי רק טוב על הפורום הזה במידה ולא במקום הנכון תעבירו מנהלים
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי יש לי מחשב יחסית ישן. P4 2.4GHz, ולוח אם אינטל מסידרה 845. לפני שנה הוספתי זיכרון 512 ל-256 הישן שהיה לי, ולפני חצי שנה הוצאתי את ה 256 כי הוא התקלקל. אגב, הלוח אם תומך במהירות זכרון עד 333 והכרטיס שקניתי הוא במהירות 400~. לפני מס' חודשים שמתי לב שלפעמים המחשב פשוט נתקע: מצב freeze, לא מגיב לשום דבר כולל מקלדת ועכבר, והדרך היחידה להוציא אותו מזה זה ע"י ריסטרט מהכפתור בלבד. הוא יכול להתיקע באמצע עבודה/סרט, ולפעמים הוא אפילו לא עולה (כלומר נתקע עוד בדרך...) אני חשבתי שמדובר בבעיה של זיכרון או לוח אם. כדי לנסות לבודד את הבעיה פשוט הוצאתי את הזיכרון לפני מס' שבועות והחזרתי אותו לחריץ השני שבלוח אם. לשמחתי העסק עבד טוב ולא נתקע וחשבתי שהבנתי שהתקלה כנראה בחריץ הספציפי של הל…
-
- 10 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
המחשב שלי עושה ריסט כל שעה בערך כבר הרבה זמן חשבתי שאולי זה מערכת הפעלה וזה לא חשבתי שזה ספק כוח והחלפתי אותו ומה שנותר לי לדעת עם זה טמפטורה או משהו אחר שאתם חושבים לפי הSpeedFAN הטמפרטורה : Core 0: 40 Core 1: 34 Core 2: 38 Core 3: 36 המפרט של המחשב שלי הוא Q6600 Geforce 8600 2G ram
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך של radeon 1950x pro של saphire. הבעיה הופיעה לא מזמן, לפני זה הוא עבד מצוין. מה שקורה הוא שאחרי שאני משחק במשחק כבד כ 10 דקות, המחשב ניתקע והמסך מיתנתק ל no signal. בדקתי את כל המאווררים, כולל הזה שנימצא על הכרטיס עצמו, כולם עובדים, אבל לכל מיקרה גם ניקיתי אותם. כמו כן אני לא חושב שזאת בעיית חום כי הוא לא מתחמם יותר מדי, ונישאר יחסית חם, וגם יש לי מארז גדול עם ארבעה מאוורירים והכל מסודר בו לזרימת אוויר טובה. במשחקים הקלים (ישנים) זה לא קורה לי והכל עובד ניפלא. התקנתי גם מחדש את הדרייבר מהדיסק שהגיעה איתו, וזה לא עזר. עוד תופעה שיש היא שעם אני מסתכל סרט בווינדווס מדיה פלייר, ושם אותו על pause אז אחרי כ-5 דקות התוכנה ניתקעת, אני לא יודע עם זה קשו…
-
- 10 תגובות
- 927 צפיות
-
-
קודם כל, ספק חדש [גנר'י אומנם] , כרטיס מסך ON BOARD , מעבד פנטיום 4 , 2 סלוטים של זכרונות תפוסים 2x256mb. וכו' ... עכשיו , הרצתי בדיקות של המסך הכחול , ממה הוא נובע, בחלק מהמקרים רשמו לי שגיאה memory_corruption , בחלק מהמקרים 0x0000007f [כשל מערכתי] . אין בעיה , memory_corruption ? , הרצתי בדיקה בmemtest86+ , בדיקה של תבייש אף זיכרונות , מעל ל80 פעמים שעבר תבדיקה . אבל ! יש שגיאה ! , רק כשהוא בDual Channel , כשהזכרונות לא במצב של Dual Channel [סלוט אחד כל פעם] , הם עוברים תבדיקה כמו שצריך אפילו 80 פעמים , בdual channel אחרי 8דק' בערך קופצת שגיאה בmemtest86+ , מה שמעלה את החשד שלי לגבי פגימות של הלוח אם . [ובדקתי את 2 הבנקים של הזיכרונות , עשיתי 4 בדיקות , 1 עם זיכרון …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום היום קניתי זכרון חדש 2x2gb. התקנתי אותו על המחשב, המחשב עושה boot ומראה על 3.4 גיגה זכרון, אין ציפצופים או משהו ברגע שהמחשב מגיע לטעינה של windows xp הוא נתקע או עושה restart מישהו נתקל בבעיה זו ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, הגיע לי אתמול מחשב חדש.. עם כרטיס מסך 9800GT. ושאני פותח את המחשב אני מקבל את ההודעה הזאת: מה זה באמת אומר? איך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הזאת ntoskrnl.exe ( nt+22c37 ) זה דרייבר של הרשת ? כל הדרייברים במחשב שלי הכי עדכניים שיש .
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והוא הגיע היום, הוא הגיע מורכב וכשאני פותח אותו אני רואה את כל החלקים בפנים... הנה המפרט: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1503 הבעיה היא שהוא לא נדלק. תודה לכל מי שיעזור לי.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחח איזה ייאוש.. קניתי לוח אם מדגם GA-EP43-DS3L ומעבד E8400 +קירור NEXUS 2300 אתמול וניגשתי לבנות מחדש את המחשב. הלכתי לפי ההוראות בדיוק, שמתי את המעבד בסוקט כמו שצריך, מרחתי משחה תרמית על גבי המעבד והתקנתי את הקירור(מה שהיה די קשה). חיברתי את כל החיבורים הפנימיים בדיוק כמו שרשום בחוברת של המארז ובחוברת של הלוח אם. חיברתי את המחשב לחשמל הפעלתי והמחשב דלק לחצי שניה בדיוק עם הבזק של הלדים ומיד כבה.. פתחתי אותו שוב ווידאתי שהכל מחובר כמו שצריך, שהקוטביות של החיבורים נכונה, סגרתי וחיברתי אותו שוב. הפעם המחשב דלק למשך 10 שניות, נכבה ושוב נדלק אחרי שניה ונכבה שוב. החדר התמלא ריח שרוף ופשוט לא הבנתי מה הבעיה והפעם הרגשתי שהכל נדפק. מתוך הרגשה שאין לי מה להפסיד פירקתי הכל והרכבת…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Symbol search path is: C:\WINDOWS\Symbols Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) MP (4 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x8055d720 Debug session time: Sun Nov 30 00:03:11.624 2008 (GMT+2) System Uptime: 0 days 9:28:31.841 Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe Loading Kernel Symbols ... Loading User Symbols Loading unloaded module list .....................................…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא יודע מה קרה... עשיתי ריסט,המחשב עלה ואז עשיתי כמה פעולות, ופתאום קפץ מסך כחול כזה...משהו עם CRASH DUMP המחשב עשה ריסט,הויסטה לא עולה, זה ממשיך לעשות ריסטים בלי לעלות את הויסטה מה לעשות !!!!!!??!?!? דרך אגב בSAFE MODE הוא עולה...
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום , לפני כ 5 חודשים קניתי מחשב מאייבורי ( יש לי נסיון איתם , היה לי מחשב ודי נהנתי איתו ) . קנייתי AMX QUAD 9550 , 9500 GT עכשיו ככה , מאז שקניתי את המחשב היו לי בעיות , במשחקים הגרפיקה הייתה מיתעבתת, נגיד משחק מכוניות אז המכונית משנה צבע, על המסלול יש סתם תמרורים לא קשורים קיצר עיוות, קיצר לא ידעתי מה הבעיה בכלל , התקנתי מחדש את הדריברים עידכנתי אותם וכלום לא עזר . עכשיו לפני שבועים התחיל לי מסכים כחולים שכתוב בהם nv4_disp.dll , כמובן הבאתי לחברה לתקן את זה , הם החליפו לי כרטיס מסך + לוח אם (K9N SLI V2 AM2 AMD MSI ) , המחשב חזר ןעדיין אותו בעיה עם העיוות גרפיקה, שזה גרם לפעמים לזה שמחשב נתקע . נמאס לי פשוט נמאס . עכשיו המחשב חזר אחרי ההחלפה ועכשיו יש לי מסך כחול שכתוב…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כבר כמה חודשים המחשב שלי עושה את זה. המפרט שלי : כרטיס מסך : Albatron nVidia GeForce 8800GT 512MB מעבד : Intel C2D Dual Core 2.66 זכרונות : Corsair XMS2 2GB ספק + מארז : Compucase HEC BA19 + ספק 400W. לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L מסך : LG 226WTQ המחשב לא עבר אוברקלוק ונוסף לו מאוורר קדמי לא מזמן. עכשיו לבעיה - כשאני נמצא הרבה זמן בתוך משחק מסויים (לצורך העניין - Crysis, Unreal Tournament 3, Team Fortress 2, Insurgency, World of Warcraft) ואפילו המצב מתדרדר לGTA San Andreas כשאני משחק במשחק - בד"כ חצי שעה בערך או קצת יותר, כשזה מגיע למקום עם אקשן או שיש גרפיקה קצת יותר חזקה שצריך לטפל בה המחשב פשוט קורס, המסך נכנס ל"Power Saving Mode", המאווררים של המחשב עדיין עובד…
-
- 10 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אוקיי יש לי את הכרטיס הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1464 ויש לי איתו כמה בעיות.. בערך כל 5 דקות המסך נהיה שחור,ואז אני מקבל את ההודעה הזו: וזה גם קורה לי בזמן טעינת משחקים,ואז המחשב נתקע. הכרטיס גם לא מופיע לי בתוכנה EVEREST ושם כתוב שאין לי כרטיס מסך.. יש לי את הדרייברים הכי חדשים אם זה משנה עכשיו אולי זה הספק כוח שגורם את זה?או משהו אחר? הספק כוח שלי הוא EZCOOL 450W REAL תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי אתמול מחשב חדש, מפרט מלא בצד. עד לפני כשעה הכל היה טוב ויפה עד שפתאום הווינדאוס התחיל לעשות ריסטרט לבד, בלי הודעה מוקדמת, בלי חלון כחול, פשוט בפתאומיות. ישר אחרי בדקתי את טמפ' המעבד בביוס והיא עמדה על 39, ולוח האם על 33. ריסטרטים קרו כמה פעמים אחרי גם... אם זה קשור, הפיירפוקס קורס המון בעצמו (מקבל הודעה של פיירפוקס שחלה תקלה וצריך לעשות לתוכנה ריסטרט). מה זה יכול להיות? אני די חושד בספק הכוח, אבל קשה לי להבין למה יום שלם הוא עבד בסדר?! עוד לא התחלתי לשחק במשחקים אגב, סך הכל עבד ברקע פיירפוקס וביטורנט...
-
- 10 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום רב, במחשב בן כמה שנים של אחי בעל לוח אם MS7095 (כרטיס מסך OB)התחילו בעיות לפני כמה חודשים. בהתחלה המסך היה מראה שאין אות והמחשב נראה כאילו הוא ממשיך לעבוד. כאשר ניסיתי לסדר את העניין והשכבתי את המחשב הכל עבד כמו שצריך, אבל עכשיו גם זה לא עובד. המסך מראה שאין שידור גם כאשר אני מנסה לשים כרטיס מסך AGP ישן ולראות דרכו. העניין שלעיתים זה כן עובד ואני לא מבין מה העניין. בדקתי קבלים שרופים או כל פגם פיזי נראה לעין ולא הבחנתי בכלום. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? יש מצב שהלוח אם סיים את הקריירה? כדאי ללכת לטכנאי וזהו, או שביקור אצלו יעלה לי כבר כמו לוח אם חדש? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 919 צפיות
-