עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by 10 eliko,

שלום רב . מקווה שזה הפורום הנכון .. ביעה היא .אחרי טעינת המערכת אחרי (הכדורים הנעים ).יש מסך שחור .לאחריו יש את מסך בריוך הבא . שאלתי היא .. 1 המסך השחור . 2 המסך ברןך הבא תקוע . לאחר מכן מערכת ההפעלה עולה . ב-msconfig -רק האנטי וירוס עולה . מערכת ההפעלה xpsp3. הדיסק נבדק עם תוכנה של היצרו -סמסונג. אנסה להעלות סירטון שממחיש את הבעיה (אם מותר ).. מעבד p4 +1gb זיכרון +כרטיס מסך radon 9200 se תודה

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. שלום חברים יקרים! התחלתי - בדגש על התחלתי בביצוע אוברקלוק לא רציני וכעת המחשב מסרב להידלק - ברשותי לוח אקסטרים של אינטל - DP55KG ומעבד I5 750 ספק של SS 750 GOLD זכרונות XMS של קורסייר 4 GB מוגן 2 קירור ומארז CM 690 ADVANCE 2 התחלתי לבצע OC וכשהגעתי בערך ל3200 העלתי מתח במעבד ל1.4 כי המערכת לא הייתה יציבה, לפתע כבה המחשב וכעת הוא לא נדלק!!!1 אני לוחץ על ההדלקה והוא נותן זרם לשניה (מאוור נדלק למאית שניה אפילו פחות) ונכבה מיד... חיברתי ספק אחר אותה תוצאה.. הוצאתי זכרונות לא עזר השארתי רק אחד גם לא עזר.. ניתקתי כרטיס מסך וכלום.. הוצאתי סוללה לשעה וכלום ג'מפר נשלף החוצה לשחזור ולא עוזר.. המחשב בן שבוע.. אני די בטוח שהלך לוח האם או המעבד (או שלא??) אבל איך אני בודק מה הלך? א…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. אז ככה. זה התחיל ממזמן אבל עכשיו זה כבר ממש חמור. יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce 2 Mx/Mx400 והבעיה היא כזאת: בעבר יכלתי לשחק במשחקים האלו ולא הייתה שום בעיה. כאשר אני מתחבר\פותח שרת של קאונטר המחשב פשוט נתקע, העכבר לא זז, התמונה קפואה והמקלדת לא מגיבה. המשחק עובד רק כאשר אני מפעיל אותו בSoftWare Mode. אבל הוא עובד נורא לאט ולא טוב. מה הבעיה? האם אפשר בכלל לסדר אותה?

• 10 תגובות
    • 819 צפיות
  4. [לאחר חיפוש מעמיק בפורום לא ניתקלתי בבעייה דומה לשלי לכן אני פונה למומחים שבינכם לפתרון או זיהוי הבעייה... מדובר על פנטיום 2 כ-360M RAM מעבד של 350MHZ מעה"פ XP לאחרונה המחשב התחיל לקפוא (הוא עבד עם XP מצויין כבר יותר משנה) ולכן בלי לחשוב פעמיים החלטתי לפרמט. וכאן התחילה בעייה מאוד מוזרה.... XP בהתקנה בשלב לאחר העתקת הקבצים להתקנה בתחילת המסך הויזואלי המחשב מבצע ריסטארט וחוזר חלילה... התיאשתי, והתקנתי ןןינדוס 98 שעבר בהצלחה אבל אחרי 2 שניות שימוש קפא המחשב או ביצע ריסטארט. בדקתי זכרונות עם MEMTEST - עבר תקין הוצאתי את כל הכרטיסים המיותרים ואפילו החלפתי כרטיס מסך - לא עזר.... החלפתי ספק - גם לא עזר... לוח אם ניראה תקין (לא התנפח שום קבל) בדקתי את הדיסק הקשיח - תקין לחלוטי…

• 10 תגובות
    • 823 צפיות
  5. היי, קניתי מחשב נייד Asus VivoBook 15 X510UQ-BQ663, הוא מגיע ללא מערכת הפעלה, המחשב ללא כונן DVD, אני מנסה להתקין לו Windows 7 דרך דיסק און קי, ולאחר ההפעלה של ההתקנה אני מקבל את השגיאה הזאת: ניסיתי כמה פתרונות שראיתי באינטרנט, ושום דבר לא עזר, יש לכם פתרון? תודה מראש.

6. Started by DF30,

אז ככה... הבעיה היא כזו.. התקנתי מחשב חדש (xp 1800 , radeon 8500 le , וכו'), המודם עבד כמו שצריך... ואז.... פתאום הוא התחיל לתת הודעה שהוא לא מזהה צליל חיוג... עדכנתי לו דרייבר - כלום. פרקתי והרכבתי מחדש - שום דבר... הקו תקין. מה עושים? ? ? ??? ??? ??? דרור :smoke:

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שבוע טוב לכולם יש לי בעיה רציני, אני נכנס לאיבי מספר פעמיים ביום וכבר יומיים שאני לא מצליח להכנס לאתר , הוא כל הזמן זורק אותי מהעמוד הראשי כבר מחקתי את כל הHISTORY COOKIS CASHE מהדפדפן פיירפוקס אבל זה עדיין ממשיך , ניסיתי באדג' וגם שם אותו דבר! פשוט רושם לי : HTTP 403 error Microsoft Edge can’t get to this page וגם בפיירפוקס רשום אותו דבר . מחקתי אפילו את האנטי וירוס של מקאפי שהיה לי ועדיין כלום לא עזר. תודה רבה לעוזרים

8. Started by Clicker7,

מישו יודע איך לפתור את זה ?? בגוגל ראיתי שכנראה הUSB במצב legacy בbios אז כיביתי את הLEGACY ואז הWINDOWS לא עולה הוא ניתקע בטעינה של הקו ובBIOS הUSB נימצא ב2.0 לוח אם M2N-E של ASUS (לא גירסאת הSLI) אני לא יודע מה עוד לעשות מה שמחובר זה ZALMAN RS6F USB 5.1 SURROUND HEADPHONES USB MOUSE 6 LEDED WEBCAM אם אני רוצה מצלמה אין לי אוזניות וההפך

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by fitch,

אהלן חברה! טוב תקשיבו יש לי עכבר אופטי של מייקרוסופט הלבן הפשוט והוא מיתחבר ב-usb . הוא עובד מעולה .. אבל כשאני גולש או משחק או לא נוגע במחשב, אז יש את הציפצוץ כאילו אני שולף את העכבר מהמחשב יעני ניתקתי אותו ואחרי כמה שניות יש שוב את אותו ציפצוץ והוא חוזר לעבוד.... זה קורה כול כמה דקות וזה מעצבן! ואני מציין המחשב חדש הוא אצלי כמה ימים... אז לא ניראה לי יש בעיות הלוח אם. מאוד מקווה שתעזרו לי כי אני ישתגע. ויש מצבים שהעכבר מפסיק לעבוד והוינדוס אומר לי שהו א לא מזהה התקן שמחובר ב-usb .

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  10. Started by AMD Sempron +3100,

יש לי לוח ELITE של פנטיום 3 עם צי'פסט VIA ואני רוצה לעדכן את הביוס ! ניסיתי לחפש את הביוס שלי דיי הסתבכתי באתר של Elite הוא לא קיים בכלל ! איך מעדכנים ביוס בכלל ? עזרה HELP !

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  11. Started by blackwolf,

שלום במחשב שלי נשרף הספק כנראה בגלל שהמאורר של הספק נתקע. אני צריך המלצה לספק כוח מה שהיה לי במחשב היה 300W ג'נרי המפרט שלי : P4 2.4GHZ 512 DDR RADEON 9250 את כל השאר אני לא זוכר מה אתם אומרים על הספק הזה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2839 יתאים?? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 878 צפיות
  12. תקשיבו, זקוק מאוד לעזרה וטיפים לגבי המחשב שלי. לפני שבוע המחשב שלי התחיל לעשות בעיות בהדלקה, מחשב טיפה ישן, היה נדלק ואחרי כמה שניות נכבה, לכאורה נראה שהבעיה בספק הכוח של המחשב. השתגעתי מלמצוא פתרון לבעיה הזו, ואחרי הרבה נסיונות לחבר אותו למקורות כוח שונים בבית\עם האל פסק או בלעדיו ניתקתי הכל כדי לחפש אם משהו מקצר, שום דבר.. אחרי טו מאץ' נסיונות הלוח אם חדל להגיב.. כאילו היה מתח אבל שום מסך ושום כלום.. החלטתי שאוליי הלך הלוח, אז קניתי חדש של ג'יגה בייט עם מעבד icore 7 , חיברתי אותו למחשב, ואותה הבעייה צצה. הסקתי שהבעייה בספק הכוח כי אחרי כמה שניות הוא מפסיק לתת חשמל בכלל, לכן פתחתי אותו וראיתי באמת שאחד מהקונקטורים שעשויי פלסטיק נמס על הפיוז. קניתי ספק חדש של אנרמאקס 620W…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by meir4321,

יש לי מחשב נייד , ניסיתי להכניס דיסק לכונן הדיסקים(כונן דיסקים פנימי) , ולהפתעתי אני רואה שהמחשב בכלל לא מזהה את הדיסק. נכנסתי ל"מחשב שלי" ושם אני שם לב שהכונן D בכלל לא מופיע. מיותר לציין שהכל עבד כשורה עד ש..(אולי ביצעתי עדכוני מערכת וזה קרה?). אשמח לקבל את עזרתכם.

14. שידרגתי תמחשב ועכשיו כשאני מחבר תכבל מהכרטיס מסך מובנה (החיבור הכחול) למסך בחיבור DVI, המסך נידלק אבל עושה שגיאה כזאת "INPUT VIDEO" משהו כזה. המחשב הוא: Intel 5300E GIGABYTE ‏G41M-ES2L (קישור לפרטים על הלוח אם: http://skypc.co.il/sg_product~950030~10~0.htm) 160GB HITACHI מי שיכול לעזור לי בבקשה אני צריך עזרה ממש דחוף!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by omri_ro,

יש לי הארדיסק בנפח 1TB של SAMSUNG , לאחרונה הWIN זורק לי הודעות בסגנון: Windows Disk Diagnostic detected a S.M.A.R.T. fault on disk SAMSUNG HD103SJ ATA Device (volumes C:\;D:\;E:\). This disk might fail; back up your computer now. All data on the hard disk, including files, documents, pictures, programs, and settings might be lost if your hard disk fails. To determine if the hard disk needs to be repaired or replaced, contact the manufacturer of your computer. If you can't back up (for example, you have no CDs or other backup media), you should shut down your computer and restart when you have backup media available. In the meantime, do not save any critical files to this…

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  16. אני משחק משחקים בחיים זה לא קרה לי ופתאום ניתקע לי עכשיו קיבלתי מסך כחול וזה לא קשור לטמפ' למה יש לי קירור טוב וטמפ' נמוכות מישהו יכול להגיד לי רק תמקור של הבעיה הזאת אני כבר יתקן את זה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by valera199309,

היום חיברתי צורב ide כי הצורב הישן sata 2 לא פועל כמו שצריך והמחשב וגם הביוס לא מזהים אותו הצורב עבד מעולה במחשב אחר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 911 צפיות
  18. הזמנו את המעבד דאול קור 3800 של amd עכשיו תראו בתמונה זה לא מראה באף מקום כאילו יש שניי מעבדים... [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 777 צפיות
  19. Started by Jeka90,

לאחר פירמוט המחשב, ה USB שלי נהיה איטי בטירוף... העברת שיר לפלאפון שפעם זה לקח חצי דקה, עכשיו לוקח בסביבות ה- 5 דקות, העברת נתונים מהמחשב לדיסק און קי מאוד מאוד מאוד איטית ( 2 ג'יגה בסביבות ה- 25 דקות!!!!) פעם זה לא היה ככה, לפני הפירמוט העברת הנתונים היתה מהירה. מה לעשות? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אהלן חברי פורום "תמיכה טכנית" היקרים, ברשותי מחשב שעליו מותקן Windows XP (ראו מפרט) על הדיסק הקשיח הראשון מותקנת מערכת ההפעלה, ועוד כל מיני תוכנות למיניהן, ועל הדיסק השני (היותר גדול) מותקנות תוכנות, ושם גם נמצאות ההורדות. ברצוני לשדרג את המחשב - עכשיו אני יודע שמכל הרכיבים העדכניים (לא כולל ציוד היקפי) אני אשמור רק את הדיסקים הקשיחים ואת צורב ה-DVD. אני רוצה לשמור על תוכנם של הדיסקים הקשיחים כמו שהוא, אבל הבנתי שאי-אפשר סתם ככה להחליף לוח אם, מעבד, כרטיס מסך וזכרון ללא התקנה מחודשת של מערכת ההפעלה - צריך איזהשהו תהליך מיוחד. בבקשה, הפנו אותי לאיזה אתר כלשהו (שמעתי גם על FIX ל-Registry שמאפשר לעשות דבר כמו שביקשתי) שמסביר תהליך בטוח לשמירה על המערכת כמו שהיא, מבחינת תוכנה…

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  21. שלום. מצורפת תמונה. הוא לא נותן לי לבחור בכלל את ה700 גיגה כדי לאתחל אותם. מה עושים יש לי מערכת ווינדוס 7, 64 ביט.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by a-gold,

ראיתי פה כבר שאנשים רשמו שיש להם אותה בעיה כמו שלי ניסיתי לעשות מה שרשמו שם וזה לא הלך. אז ככה.....כל פעם שאני עושה משהו שנחשב "כבד" כמו למשל קיבוץ של קובץ ששוקל 300 מגה או שניונת לפני שאני מסיים להוריד סרט או לפעמים סתם ככה הוא פשוט נתקע פשוט קופא והאפשרות היחידה זה לעשות ריסטרט. בדקתי רגולות ווירוסים בדקתי זיכרונות שום דבר לא עובד.... מה עושים???? תעזרו לי?

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  23. Started by psychuil,

מחשב נדלק, מאווררים עובדים. המסך מראה no signal. נשמע שאין boot sequence. כרטיס המסך עובד על מחשב אחר, מסך אחר לא פותר את העניין, המסך עובד על מחשב אחר. למישהו יש רעיונות/מושג מה זה?

• 10 תגובות
    • 9.2k צפיות
  24. שלום רב, במחשב בן כמה שנים של אחי בעל לוח אם MS7095 (כרטיס מסך OB)התחילו בעיות לפני כמה חודשים. בהתחלה המסך היה מראה שאין אות והמחשב נראה כאילו הוא ממשיך לעבוד. כאשר ניסיתי לסדר את העניין והשכבתי את המחשב הכל עבד כמו שצריך, אבל עכשיו גם זה לא עובד. המסך מראה שאין שידור גם כאשר אני מנסה לשים כרטיס מסך AGP ישן ולראות דרכו. העניין שלעיתים זה כן עובד ואני לא מבין מה העניין. בדקתי קבלים שרופים או כל פגם פיזי נראה לעין ולא הבחנתי בכלום. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? יש מצב שהלוח אם סיים את הקריירה? כדאי ללכת לטכנאי וזהו, או שביקור אצלו יעלה לי כבר כמו לוח אם חדש? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 932 צפיות
  25. אני קניתי צורב סמסונג 48x24x48 אין לי מושג למה כשאני בוחר מהירות, ניתן לי לבחור רק עד 24X הנני משתמש בנרו 5.5 ! בבקשה בבקשה עזרה! בדיוק קניתי חבילה של דיסקים שכתוב עליהם שהם מסוגלים לצרוב על 40X.... מה קורה? איך אני מתקן את זה? :saint:

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.