תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
ברשותי טלויזיה פוג'קום 42" מדגם LC42G72-SD, יש בה 3 חיבורי HDMI, לאחרונה קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך טוב HD6870, וכשאני מחבר את המחשב לאחד מחיבורי ה-HDMI אני מקבל הודעה "לא נתמך" ומסך שחור. עוד אציין כי כאשר אני מחבר את אותו המחשב לטלויזיה פנסוניק 32" הכל עובד תקין כך שברור שאין בעיה במחשב מצד אחד, ומצד שני אין בעיה גם בשלושת חיבורי ה-HDMI שבטלויזיה. ניסיתי לשחק קצת בהגדרות של התצוגה במחשב אך ללא הועיל. מה עושים? תודה, גיל.
-
- 10 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אני החלטתי לאפס את המחשב ולהתקין מחדש את Windows 10 כאשר הגעתי להתקנה מופיע איזה שפה תרצה להמשיך וכאשר ניסיתי לבחור העכבר המקלדת לא עבדו אני לא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מדגם hercules radeon 9800xt 256mb. בזמן האחרון המחשב עושה רעש של מאוורר שעומד לשבוק חיים, פתחתי את המארז הדלקתי את המחשב וראיתי שזה המאוורר של הכרטיס מסך. הוא לעיתים מסתובב חלק אבל לפעמים עוצר למאית השניה וממשיך ועושה המווווווווווווון רעש (שלא אמור לעשות) ולעיתים נדירות מפסיק לעבוד מה שגורם למחשב לקרוס (כדי להגן על הכרטיס). הוצאתי את הכרטיס, פירקתי אותו לגורמים, ניקיתי את כל האבק, גם ניקיתי את המעבד של הכרטיס ושמתי משחה טרמית חדשה - לא עזר בכלום. למישהו יש רעיון? :-\ תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום 1! שמעתי שאפשר לפרמט את המחשב דרך כרטיס הרשת , מישהו מכיר מדריך בנושא ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של PCCHIPS מסוג M756MRT (ישן. ל-P-III) שעשיתי לו שדרוג ל-BIOS וזה הסתיים עם שגיאה. אחרי שלא יכולתי לצאת מתוכנת העדכון אלא רק על ידי הפעלת המחשב מחדש, המחשב הפסיק להגיב (נדלק אבל לא עולה הבן-אלף). יש משהו שניתן לעשות עם הנבלה (חוץ מלעשות Clear ל-CMOS שלא עוזר) או שמקומו בפח?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המצב הוא כזה, היה לי מחשב פנטיום 3, 550, עם כל הרכיבים,כרטיס מסך, וכרטיס קול, ודיסק קשיח, וצורב, והכל עובד. עכשיו לקחתי והחלפתי לו את המעבד והלוח אם, לסלרון 800, עם לוח אם תואם. יש לי וינדוס XP. ועכשיו הוא לא רואה את המקלדת... למה? איך לתקן? ליתר דיוק הוא לא רואה אותה החל מהרגע שבו הוא נכנס לוינדוס, לפני זה אני יכול להיכס חופשי לביוס והכל בסדר. screwy במקלדת דולקת הנורה SCROLL מאוד חלש. החברה שלה היא BROTHER, לא נדרש מעולם דרייבר, התקנת דרבריים שמייקרוסופט ממליצה עליהם לא עזרה. כאשר אני לוחץ על לחצנים רבים הנורה SCROLL דולקת חזק יותר... מה לעשות? תוספת: העברתי את הנושא לפה מכיוון שנאמר לי שהדבר יכול להיות קשור בהגדרות הביוס. אז תגידו, מה לשנות שם?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! קניתי 2 מחשבים לא מזמן עם HDD זהה - 320GB WD AAKS במחשב אחד מופיע ציון של 5.7 ובשני 5.9 שאלתי חבר שגם לו יש את אותו HDD וגם לו 5.9 עכשיו השאלה - למה אני מקבל רק 5.7 במקום 5.9? תודה!
-
- 10 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב אני לא יודע מה זה אני נגיד משחק BF3,MOH Warfight המחשב מביא לי מסכים כחולים אתמול שיחקתי קיבלתי את זה אני באמצע ב Medal of Honor Warfight פתאום הצבעים נמרחו לי כזה ואז שמעתי רעש מוזר וקיבלתי את זה כל פעם זה היה מביא לי מסך כחול אחר http://imageshack.us/photo/my-images/703/screenshot2012102322003.png/ כבר פירמטתי את המחשב ועדכנתי את הכרטיס מסך בדקתי טמפטרטורה ניקיתי את המחשב עדכנתי את הווינדוס והכל בסדר עכשיו זה הפסיק להביא לי את זה אבל המחשב נתקע אחרי 15-20 דקות ואז אני רואה הודעה שאומר המשחק הפסיק לפעול מה לעשות?!?!?! המפרט שלי: מעבד:Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHZ 4 ליבות לוח אם:Gigabyte EP-45 כרטיס זכרון:Kingston 4GB כרטיס מ…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי אחריות הכל חיים אבל אחריות קבלו שבור דוגמא תמונה זה. http://www.ocztechnology.com/ocz-el-...ecial-eol.html תודה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד HP Pavilon ze4523EA אני מעוניין לפרמט ולהתקין חלונות מחשב. הבעיה היא שאין לי את הדיסקים של חומרת המחשב, אני חושש שלאחר הפירמוט אני אדרש לדרייברים של לוח אם / סאונד / כרטיס רשת וכו', כמו כן מותקן איזה דרייבר שמאפשר להשתמש בכפתורים ובמשטח העכבר (עם האצבע) המובנה במחשב (OneTouch למיטב זכרוני). מה עלי לעשות כדי להבטיח שלאחר הפירמוט לא אתקע ? תודה !
-
- 10 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים. לפני יומיים בזמן שהמחשב קצת קירטע עשיתי לו ריסטארט, ומאז הוא לא עולה. אני לא מגיע למסך טעינת הוינדוס. הכל עד לשם עובד ומציג. במקום הלוגו של הווינדוס אני מקבל מסך שחור וכלום משם והלאה. הוא יכול להמשיך ככה עד עכשיו לפחות 3 שעות (מסך שחור) דברים שניסיתי: לנקות את הרכיבים, לפרק זכרונות, להוציא כרטיסים ולחברם מחדש, הוצאתי גם את הבטריה של הלוח אם והחזרתי אותה. חשוב לציין שגם ניסיתי לעשות boot מדיסק ההתקנה של ווינדוס, אך ללא הועיל. למרבה הצער, המחשב לא טוען מאף הארדיסק \ קומפקט דיסק שניסיתי. מפרט טכני: לוח אם p5qc של asus 2 דיסקים קשיחים של seagate כרטיס מסך gtx 260 מעבד q9550 4 ג'יגה זכרונות ספק כח של 650w של hec. המחשב עובד מזה כ-4 שנים, וזו פעם ראשונה …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי gtx980 4gb g1 gaming. בהדלקה של המחשב המאווררים שלו מסתובבים מהר מאוד (לפי דעתי כ 80-90% עוצמה). אבל ברגע שהווינדוס עולה(עם דרייבר) המאווררים מתייצבים. עושה רושם שרק דרייבר פותר את הבעיה. אבל זה לא אמור להיות ככה. ניסית כמה לוחות וספקים ליתר ביטחון. האם יש פה תקלה?, "מחלה" ידוע בדגם ספציפי..? או משהו אחר? אשמח לעזרתכם.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קודם המפרט. E 8400 Ga p35-ds3l Bfg 8800gtx oc2 כמו שאתם רואים חומרה חזקה יחסית ולבעיה בעת עבודה רגילה עם המחשב פתאום ירדה הרזולוציה ורמת הצבע ירדה פלאים בקיצור רואים משובש כמו שכתבתי אתחול המחשב לא פתר את הבעיה כי היא מופיעה גם בשלב של הפוסט. המסך הראשון (זה עם הלוגוו של גיגהבייט) גם הוא מופיע עם אותה בעיה האם יתכן שזה הכרטיס מסך ? או שזה הלוח ?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכוונה שאני מדליק אותו, אז בין המסך שהוא טוען את ה XP(עם הלוגו של הXP) ועד מסך ה"ברוך הבא" עוברים כ15 שניות, שאני חושב שזה די הרבה למחשב יחסית חדש(שמפרטו למטה). המחשב פורמט לאחרונה ודרייברים של הכרטיס מסך עודכנו. מה לדעתכם הבעיה?? מפרט: E6300 945p-s3 His x1950pro. 2 ג'יגה זיכרון.spectek. compucase משהו עם ספק כוח 400 של hec/ WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS תודה לעוזרים. הארד דיסק:
-
- 10 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הצורב LG H30N חיברתי אותו הוא פועל אבל משום מה הווינדוס לא מזהה אותו. (אני חושב).. לדוגמא כשאני בא לצרוב משהו בנרו הוא לא מזהה שיש לי צורב DVD. הצורב לא בא על דרייברים או משהו כזה כך שאני לא יודע מה לעשות.. בבקשה זה ממש דחוףף תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! בזמן האחרון יש לי בעיה די מוזרה הייתי אומר.. כל פעם שאני מנסה להריץ סרטים במחשב (במדיה פלייר, נרו שואוטיים, ריל פלייר או כל דבר אחר), המחשב מתחיל לזוז לאטטטטטטטטטטטטטט מאוווד ואני צריך לעשות מנהל המשימות ולסגור משם כדי שהמחשב ימשיך לרוץ רגיל... והקטע המוזר הוא.. אם אני ביוטיוב או בסרטון של ריל פלייר באינטרנט.. המחשב מריץ את זה טוב בלי שום בעיות... אבל שוב אותה בעיה עם מדיה פלייר באינטרנט.. מה זה יכול להיות? הכרטיס מסך חדש, ואני מאמין שאם הבעיה הייתי בו אז הוא בכלל לא היה מריץ סרטים גם באינטרנט.. האם אני צודק? ויש את אותה בעיה כאשר אני פתוח את המסנג'ר החדש... (אני צריך לפתוח את המנהל משימות ורק אז הוא עולה... ) אבל... אם אני פותח את המסנג'ר הישן והפשוט, שום בע…
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב לפני כמה ימים ובהתחלה המעבד היה על 35-40 מעלות ללא OC בIDLE היום הטמפרטורה זינקה ל50 מעלות בIDLE וכשאני עושה בדיקת מאמץ דרך EVERST אחרי כ2 דקות המחשב קורס ואני נאלץ לאתחל, הוא עובד בסדר גמור בלי בדיקת מאמץ, יכול להיות שלא מרחתי משחה כראוי? או יש עוד סיבות? כמו כן היום עשיתי OC לכרטיס מסך, לא חושב שזה קשור.
-
- 10 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי, שאני מפעיל את המחשב מופיעה לי הודעה: PCI DEVICE NO, LISTING BUS NO , DEVICE NO, FUNC NO, VEDOR/DEVICE CLASS DEVICE CLASS DISK BOOT FAILUFE אני ממש מיואש מה עושים????????????
-
- 10 תגובות
- 968 צפיות
-
-
דיסק תקין (של WD) בחיבור נכון . פורמט לא עוזר . מה יכולה להיות הבעיה וינדוס קספי
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נתקלתי בשגיאה די מוזרה בווינדוס 98. בזמן עבודה עם המחשב, לפתע מופיעה הודעת שגיאה בכל מיני תוכנות: "אין מספיק זיכרון לביצוע הפעולה...". ההודעה באה בואריאציות שונות בתוכנות שונות אבל המכנה המשותף דומה: הודעה כאילו אין מספיק זיכרון. בדקתי את משאבי המערכת. 20% פנויים. בדקתי את השטח הפנוי בדיסק: יש ג'יגה שלם פנוי. אין וירוסים. אין תוכנות מזיקות. למחשב יש 256MB זיכרון. למישהו יש רעיון מה עוד יכול לגרום לזה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לכולם, רציתי לקנות כרטיס מסך חזק יותר בשביל לקבל יותר FPS במשחקים. עכשיו רציתי לדעת אם המחשב עצמו יעמוד בכרטיס חזק יותר,תודה לעוזרים. מחשב קצת חלש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב P4 לוח אם ASUS P4GE-VM המחשב לא נדלק בלחיצת כפתור. וגם לא בקיצור הפינים של ההדלקה. הנורה שעל הלוח דולקת אבל המחשב לא נדלק. האם יכול להיות שהלוח הלך?
-
- 10 תגובות
- 761 צפיות
-
-
THE SECOND NTFS BOOT SECTOR IS UNWRITEABLE תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LG 1960TR כניסות DVI ו VGA ,מחובר ע"י כבל DVI ועובד מצויין. לאחרונה הייתי צריך לחבר אותו למחשב אחר שיש בו יציאה VGA בלבד. התברר שהמסך לא נדלק. ניסיתי לחברו למחשבים אחרים , כולל שלי - דרך VGA - לא עובד. רכשתי מתאם DVI TO VGA - לא עוזר.מה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני שבוע היתה לי בעיה שהמחשב לא נדלק חשבתי שמדובר בכרטיס מסך , כי כאשר החלפתי כרטיס מסך התקלה נפתרה ( X1800 ) הדבר המוזר כשהעברתי את הכרטיס המסך "התקול" למחשב אחר הכל עבד כמו שצריך זה אומר שכנראה לספק החדש שלי אין מספיק כח ( EZCOOL ) נקנה לפני כ חודשיים באייבורי עם 3 שנות אחריות לדעתכם יחליפו לי את הספק ?
-
- 10 תגובות
- 756 צפיות
-