תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
-
שלום , אני מנסה למחוק קובץ מדיסק אונ'י והמחשב פשוט לא מוחק ?! אני נותן לו הוראת מחיקה והוא עוד שואל אותי אם אני בטוח ופשוט לא מוחק . קרה לי דבר דומה כשאני רוצה להעתיק קובץ מדיסק אונקי למחשב וזה גם לא מעתיק?! מה יכןלה להיות הסיבה ? המחשב עם ווינדוס8.1 מחשב חדש ! יכול להיות יש איזו חסימה ? בדיסק אונקי?
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כמובן שבין כניסת ה-VGA של המסך ליציאת ה-HDMI של המחשב חיברתי מתאם. המחשב מנסה לעלות רואים את סמל ה-WINDOWS עולה ולאחר מכן לא רואים כלום על המסך.
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי קופא תמיד סתם ככה, ואי אפשר להשתמש בו עד שלא עושים Restart. מה יכול לגרום לזה? המחשב שלי הוא i5 2500, HD 7950, 8GB RAM, דיסק קשיח Hitachi 500GB ו SSD Kingston V300. ספק כוח 430W של seasonic. זה קורה דווקא כשאין שום שימוש במחשב, אז המסך מתכבה, המחשב (כנראה) נרדם ולא מצליח להתעורר, הוא לא מגיב לשום פעולה של עכבר או מקלדת במצב הזה. לכן אני חייב בריסטארט. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי יחידת קרור המופיעה בלינק הבא: http://www.thermaltakeusa.com/products-model.aspx?id=C_00000796 קישור למאוורר: http://www.xbitlabs.com/misc/picture/?src=/images/coolers/zalman-cnps8700led-ttv1/26_v1_fanb.jpg&1=1 המאוורר מרעיש לאחר שניגבתי ממנו אבק. אני מעוניין להחליף את המאוורר בלבד, הוא מעוגן לתושבת בשלוש נקודות ולא הצלחתי למצוא משהו דומה ברשת. אשמח לשמוע רעיונות.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי דרייבר לביוס והוא קובץ ROM איך אני משתמש איתו? תודה !!
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חבר שדרג את המחשב עם כרטיס מסך Radeon hd 7950 וספק איכותי של סיסוניק Seasonic M12II-620 620W Modular Bulk. בבדיקה בחנות שהמחשב עובד הספק גרם להפסקת חשמל והיו ניצוצות. הם החליפו את הספק לאותו אחד חדש ונדלק בסדר אבל בבית שוב היו הפסקות חשמל בהדלקה ואם המחשב הצליח להגיע לשולחן העבודה אז הוא המחשב ביצע כל הזמן ריסטרט. הבעיה כנראה בספק?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה רכשתי כרטיס מסך חדש (HD7950) וכונן SSD 128GB של סמסונג (ה-evo850). אלו כתוספת למפרט של מחשב יחסית ישן שהיה חזק מאוד (אבל זה כבר לא רלוונטי). זהו שאר המפרט: c2q q9550 2.83GHZ 6GB RAM DDR2 WIN8 64b 2 הארדיסקים נוספים של WD הסיבה לשדרוג היא שיפור המהירות ומתן אפשרות להריץ משחקים. האמנתי שהמעבד עדין יחסית חזק ולכן לא בחרתי לשדרג אותו. אני מנסה בימים אלו להריץ Assassins creed unity וFar cry 4. הראשון קורס לי כל הזמן וטוען שלמחשב נותר מעט זכרון, והשני עוד סביל וקורס פה ושם. אציין שכל הקריסות מלוות בשגיאת your pc is running on low memory, למרות שאני אף פעם לא רואה יותר מ-4 ג'יגה בשימוש. במנוחה משום מה המחשב מנצל 1.5 ג'יגה זכרון (אני מציין זאת כי זה היה נראה לי קצת…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, אולי זאת שאלה לא סטנדרטית. אבל אני ינסה להסביר. כשאני מריץ משחק ברקע (נבדק עם FIFA 15 ו-GTA V), כשאני עושה ALT + TAB, כל המחשב עובד לאט עם דיליי מאוחר מאוד. לצורך העניין כשאני כותב הודעה בצ'אט של GMail, אני מקליד את הכל, ורק אחרי כמה שניות הוא מציג לי תו ועוד תו, עד שהוא משלים את הכתיבה שלי.. וגם סתם שאני עובר בין דפים (טאבים. לא משנה בין כרום ל-FF) זה עובד בדיליי. יש לכם מושג למה זה ככה? (מפרט בצד)
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם , יש לי שני מחשבים ללא שימוש , אחד שעליו מותקן openelec (מחובר לטלוויזיה) , השני עם ווינדוס (כיאלו עכשיו הם בשימוש אבל אם אצליח לעשות איתם מה שאני רוצה אז הם לא יהיו המחשב עם הווינדוס בכל מקרה לא יהיה בשימוש עוד כמה ימים כי קניתי מחשב ביתי חדש ) שניהם מחשבים חלשים יחסית ורועשים טיפה הגודל של המארז טיפה מפריע וגם הרעש . זה שהמחשב חלש לא כל כך מורגש openelec זו גם מערכת קלה השאלה שלי היא כזאת האם אני יכול להרכיב מ-שני המחשבים הללו ? HTPC נורמלי ? ופחות רועש? לא מעוניין לבזבז על זה יותר מ-500 שקל אז אם אין דרך לעשות את זה בזול אז לא צריך . על ה-HTPC אני אתקין openelec אם אני רוצה לעשות את זה , מחשב שקט , וקטן אז אני צריך לקנות רק מארז ואולי …
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
דיסק פנימי מדגם TRANSCEND SSD370 בגודל 128GB לפתע נעלם מהמחשב והBIOS לא מזהה אותו יותר. החלפתי כבלים וכניסת SATA בלוח וגם ניסיתי במחשב אחר ללא הועיל. האם מה שנותר לעשות זה לממש אחריות? (הדיסק נרכש בKSP לפני כחצי שנה)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בכרטיס מסך geforce gtx 970 קרה כבר כמה פעמים פתאום הוא מפסיק לעבוד כשאני באמצע משחק.. המסך הופך צהוב כולו ואז אני מקבל הודעה שהכרטיס מסך לא עובד כרגע או משהו כזה אחרי כמה שניות זה מסתדר לבד כאילו הוא חזר לחיים וקרה גם קרה שזה היה לכמה דקות. אשמח לעוזרים תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על מנת מנת להקליט שירים וכדומה מאתרים אני משתמש בתוכנת Audacity. במחשב הזה יש כרטיס קול מובנה ואין אפשרות להגדיר "עירבול סטריאו" ולכן ההקלטה פועלת דרך המיקרופון. האם יש פתרון א תוכנה לבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני עומד לקנות מחשב חדש עם SSD של 120GB וכונן קשיח של 2TB השאלה שלי היא האם אני צריך SSD ? אמרו לי להתקין את המערכת הפעלה על ה-SSD השאלה שלי היא מה זה עוזר לי עכשיו ה-2TB ?? עם כל הקבצים שלי יושבים רק על ה-128GB ? יש אפשרות להגדיר שכל התוכנות שאני מתקין יותקנו על ה-SSD בשביל שהם יעבדו יותר מהר ? אבל שהקבצים , כלומר שולחן העבודה , והספריות שהווינדוס יוצר " המסמכים שלי, תמונות , מוזיקה , וידיאו , יישבו על ה-2TB ? אם אין אפשרות להגדיר את כל הדברים האלה אז אין לי מה לקנות SSD. מישהו יכול להסביר לי ? תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
לארדיסק לא ניגרם שום נזק ובסך הכל העברתי את הכל לארדיסק אחר ומחקתי מהארדיסק השני. ומאז לא השתמשתי בו, והוא תקין יש תוכנה שיכולה לשחר תיקייה שלמה? זה חשוב מאוד זה שירים שנאספו במשך 10 שנים או יותר. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב כאשר אני מחבר למחשב את הUSB זה מראה לי שהוא מתקין מנהל התקן ואז זה נעלם ולא מופיע דבר. ניסיתי להחליף מיקום ולהחליף דיסק און קיי אך עדיין לא עובד. במנהל ההתקנים יש לי סימן קריאה צהוב,לחצתי על עדכן מנהל התקן אך זה רושם שגיאה (לא ניתן לעדכן) עשיתי ריסט לא עזר מחקתי וירוסים לא עזר מה אוכל לעשות אני מתחרפן, אני מתכוון לעשות פרמוט למחשב אך הבעיה היא שאין לי אפשרות לגבות אלא אם כן אני יכול לבצע פרמוט שזה ישמור לי את כל הקבצים והתמונות ולאחר מכן לגבות את הכל על דיסק און קיי ואז לבצע פרמוט/איפוס מלא. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
יש לי וירוס שמדביק את המחשב שלי כל פעם מחדש. אחרי פירמוטים מלאים והתקנת הווינדוס מחדש (לא ריקבורי אלא התקנה מאפס!) הוירוס מתקין את עצמו מחדש. הסימפטום שחוזר על עצמו כל פעם באותו אופן בדיוק הוא הקפצה של פרסומת כל כמה דקות של איזו חנות באליאקספרס והפעם, אחרי הפירמוט האחרון, גם של איזה כלי להסרת אדוור (איזה כיף זה שאדוור מפנה אותך לכלי להסרת אדוור שהוא גם בטח פיקטיבי). וזה נראה כאילו הותקן איזה תוסף בדפדפן, כי כל כמה דקות הדפדפן "ננעל" באופן שלחיצת עכבר בדפדפן לא גורמת לתגובה אלא משחררת את "הנעילה". תוך הקפצת הפופ אפ. טוב אז אני אומר לעצמי מה יותר הגיוני מזה שאיזו תוכנה חינמית שאני מתקין כל פעם מתקינה לי גם איזה משהו עוין? אז הפעם לא התקנתי שום תוכנה שאולי יכולה להיות בעיית…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , המחשב שלי מרעיש , (רעש של מאוורר) (מחשב שמחובר לטלוויזיה ) 1.האם יש אפשרות להפוך את המחשב לשקט יותר ? אם כן איך ? 2. אם אין דרך , יש לי 2 מחשבים ללא שימוש , הם גם מרעישים קצת . יש חנות שאני יכול למכור לה את המחשבים ולקנות מחשב חדש בכסף הזה ? מחשב לטלוויזיה לא צריך חומרה חזקה , רק שמהחשב יהיה שקט. תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לפתוח קובץ עם רשומות שאני צריך והוא פתאום לא נפתח יותר רושם ככה windows photo viewer cant open this pic because either photo viewer dosent support this file format תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 13.7k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לבני משחק מורטל קומבט באופן חוקי לגמרי. התקנתי. עדכנתי. הכל לכאורה נראה בסדר. כשלוחצים על האייקון לפתיחת המשחק נפתח פריים פתיחה לשנייה ומיד נסגר. ביוטיוב יש מדרכים כיצד לפתור בעיות דומות. נאמר - להיכנס ל %appdata% משם לתיקיית MKKE ולעשות שינויים בשני קבצי טקסט dxdiag ו options. לא קיים אצלי קובץ dxdiag בכלל . אין לי מושג איך הסתבכתי בכל זה. הייתי בטוח שלקנות משחק זה הדרך הקלה ביותר להימנע מבעיות כאלה. אשמח לכל עזרה בעניין תודה
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הכרטיס מסך Gigabyte 7970 3GB קיבל ניצוץ .המחשב נדלק כולל הכרטיס מסך (המאווררים שלו פתאום עובדים חזק )..אבל אני מקבל צג מסך שחור ואת ההודעה " ENTERING POWER SAVE MODE ". יש פתרונות או הלך הכרטיס מסך? המחשב עובד טוב עם הכרטיס מסך המובנה בלוח אם .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב הוא עושה לי מסך שחור(אחרי הלוגו של הווינדוס) עכשיו בשביל שזה לא יקרה אני צריך כל פעם להכנס בsafe modeלמנהל התקנים ולעשות uninstall לכרטיס מסך ואז להכנס למצב רגיל. וגם במצב רגיל הרזולציה לא טובה מה אני עשוה?
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי מקלדת של MICROSOFT סיידוויי X6 הכל עובד טוב חוץ מכמה תוכנות ומשחקים שנתפס הלחצן למטה בדקתי במקלדת היא לא נראת תקולה כך שזה בעיה אחרת לא בעיה במקלדת פיזית!! יש רעיונות ופתרונות לזה??
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 איך אפשר להתקין ווטסאפ על המחשב ?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-