תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
היי, קניתי את הראוטר archer C2 והתקנתי אותו לפי הספר. כל המכשירים בבית מזהים את הוופי (שני לפטופים והנייד של הבת זוג) אבל הנקסוס 4 שלי לא מזהה אותו בכלל. ניסיתי לבטל את האבטחה לחלוטין אבל זה לא שינה משהו. יש למישהו מושג מה ולמה ואיך אפשר לסדר את זה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית רשת עם חיבור סיבים של סלקום. לרשת מחוברים בהצלחה מחשבים ניידים ונייחים. קיבלתי לפטופ של דל. הוא מצליח להתחבר לרשת גם בצורה קווית וגם אלחוטית. הבעיה היא שהוא לא מצליח להגיע לאף אתר אינטרנט. אפילו לא ל Google com. אפילו כשאני מחבר אותו קווית ישירות לראוטר. אם אני מפעיל נקודה חמה דרך טלפון נייד הוא גולש בלי בעיה על הנקודה החמה. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, יש לי בעיה זה קורה לרוב שאני משחק המקלדת שלי תנתקת לכמה שניות ואז חוזרת, זה בלתי אפשרי לשחק ככה, המקלדת בסדר גמור האורות עדיין דולקים כשהיא מנותקתזאת מקלדת PS/2 PORT זאת בעיה נפוצה אבל אני לא מבין איך פתאום זה קורה אחרי שנתיים ויותר שאני איתה, ניסיתי לעשות Reinstall בDevice Manager ועשיתי ריסטארט אבל זה לא עזר. להחליף מקלדת זאת לא אפשרות, אז תחסכו בבקשה, כי אני יודע שהמקלדת תקינה וזה אפשרי לתיקון, תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי בעיה בנייד שפשוט מתסכלת אותי , והייתי שמח אם היה קם הגאון שהיה יודע מב הבעיה אז בבקשה תיזרקו כל רעיו שיש לכם ואני אשמח לבצע אותו. הבעיה: בנייד היה win 7 שהתחיל לעשות בעיות אז האחיין שלי הלך והתקין ubuntu, ומאותו רגע התחילו כל הבעיות . המחשב היה ניתקע כל הזמן לא היה אפשר למחוק כלום , עד שבסוף פירקתי את הדיסק קשיח ומחקתי אותו. עכשיו אני מעוניין להתקין win 7 חדש אבל המחשב פשוט לא עושה boot משום דבר לא cd ולא usb. אז איך אני יכול לתקן את הבעיה הזאת חשוב לציין שלפני שהותקן ubuntu הכל אבד פיקס מבחינת ה-bios ויכולתי לעשות boot מאיפה שאני רוצה. אז אם למישהו יש רעיון איך אני יכול להתקין את ה-win אז אני אודה לו מאוד. תודה רבה ויום טוב חברים.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב שיחקתי עם ההגדרות של הניהול וביטלתי בטעות את ההרשאות עקב קח שפתחתי בישביל להעביר קבצים ( באבטחה וכרגע מופיע לי שגיאה שכונן C חסום ואין לי דרך פתוח אותו אולי למישהו יש מושג איך מחזירים את זה בחזרה . לא ניתן לעשות גם שיחזור מערכת זו השגיאה .
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מהי הדרך המומלצת לנקות את המגעים של כ. הרחבה וזיכרונות למינהם ? אני בד"כ הייתי מנקה עם מחק, אבל אני לא יודע אם זה באמת מומלץ (אבל זה עושה את העבודה). יש אולי דרך אחרת לנקות שתיהיה יותר יעילה ? יש סיכון בלנקות עם מחק ? ואת הסלוט עצמו, יש עוד דרך לנקות חוץ מלחץ אוויר, פן, שואב וכו' . . .
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים במהלך עבודה על המחשב (ליתר דיוק צפיה בפרקים של south park מהאתר הרשמי) קיבלתי מסך כחול וקריסה של המחשב. בהדלקה מחודשת המחשב לא עבר POST. כרגע אחרי כמה בדיקות, אני חושב שהבעיה היא כזו: *יש לי 4 כרטיסים עם 2G כל אחד 1. עובר פוסט עם 2G 2. עובר POST על 4G בתצורת DUAL CHANNEL 3. לא עובר POST עם 4G ללא DUAL CHANNEL 4. לא עובר POST עם 6G ללא DUAL CHANNEL 5. לא עובר POST עם 8G עם DUAL CHANNEL בדיקות שעשיתי: * בהתחלה החלפתי כרטיס מסך כשחשבתי שאולי זו בעיית תצוגה. -שני הכרטיסים עובדים. * כל כרטיסי הזכרון וכל הסלוטים בלוח האם עובדים. בדקתי תצורות שונות כמו שפירטתי מקודם ונראה שלא משנה באיזה סלוטים או באיזה כרטיסים אני משתמש, כולם עובדים. מה שלא עובד זו התצו…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לרכוש כונן שיתאים לשני לוחות האם הבאים: GA-H310M-DS2 1151 DDR4 GIGABYTE H310 MSI PRO B660M-A WIFI אני משער שאין אופציה לחבר כונן nvme לראשון? מה האופציות שלי? מעוניין בכונן שיחובר רק באופן זמני מדי פעם ולכן לא מחפש משהו שיקח זמן כל פעם להרכיב. האם יש אופציה לכונן חיצוני? חשוב לציין שהוא יהיה הכונן היחיד שיהיה מחובר באותו זמן ואני צריך שיהיה מסוגל להריץ מערכת הפעלה של וינדאוס 11.
-
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
חיבור LINE-IN מקבל כבל מיציאת האוזניות של הטלוויזיה. חיבור LINE-OUT יציאה לרמקולים, לא עושים רעש כאשר לא מחוברת יציאת הLINE-IN הכרטיס Realtek HD כלשהו, הרמקולים של Harman Kardon מה אני אמור לעשות כדי להפטר מהזמזום שיוצאת כניסה הLINE-IN מהטלוויזיה, אני פשוט רוצה להשמיע דרך הרמקולים של המחשב דרך בקרת סאונד מהמחשב את הסרטים בטלוויזיה ללא רסיבר(הרמקולים מספיק טובים) תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא יכול לראות אף סרט ביוטיוב ככה פתאום ! פעם זה עבד נהדר ופתאום מלפני כמה ימים אני לא יכול לראות שום סרט וזה ההודעת שגיאה שאני מקבל: Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player. Get the latest flash player. התקנתי את המקרומדיה הכי חדש וגם ג'ווה סקריפט הכי חדש וגם ניסיתי בתמיכה של האינטרנט שאפילו שהם לא תומכים בזה הוא ניסה לעזור לי וכלום לא עוזר!!! מה לעשות ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם ניתן לאתר את מיקום המחשב הנייד בדומה לאיתור מכשיר הסלולרי באמצעות פיינד מיי אייפון? אם לא כיצד אני יכול לאתר את מיקום המחשב הנייד?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אנשים, נתקלתי אתמול בבעיה מוזרה, היה לי יחסית הרבה מקום בשני הכוננים הראשיים שלי, C ו D, ואתמול בערך תוך חצי שעה שהתמלאו שניהם כמעט עד הסוף (משהו כמו 100G בחצי שעה), אז סימנתי את כל התיקיות כדי לראות מאיפה מגיעה הבעיה ובכונן D רשום שיש עדיין הרבה מקום פנוי לפי סימון כל התיקיות > קליק ימני > מאפיינים, אבל במחשב שלי רשום שהכל תפוס, צירפתי תמונה כדי להסביר. יש למישהו מושג מאיפה זה יכול להגיע? הסימון של התיקיות כולל גם תיקיות נסתרות, וגם עוד משהו מוזר זה שמאתמול פוטושופ דורש אישור מנהל מערכת בשביל לפעול, מוזר לי שזה קשור אבל שניהם התחילו אתמול בערך באותה השעה. גם בדקתי בתיקיית temp והקובץ הכי גדול שם שוקל 115 מגה והקבצים האחרים יחסית קטנים. גם הרצתי את McAfee Stin…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב ניידASUS N55SF, המחשב הוא מחשב חדש שנקנה לפני שבוע. המחשב הזה אמור להיות די חזק עם מעבד i7, זיכרון 8 GB, וכרטיס מסך NVIDIA GT 555M 2GB.. התקנתי עליו את המשחק Battlefield 3 והמשחק פועל באיכות מעולה ברזולוציה של FULL HD אבל.. שמתי לב לדבר שאני לא מצליח להבין אותו, כשאני משחק בלי לחבר את המחשב לחשמל כלומר רק על הסוללה אז המשחק קטוע בצורה בלתי נסבלת ואחרי 5 דקות של משחק המשחק פשוט ניתקע ואני צריך ללחוץ על ctrl+alt+delete בשביל לצאת ממנו. בהתחלה חשבתי שאולי יש לי בעיה עם הכרטיס מסך אבל אז חיברתי את המחשב לחשמל ושוב ניכנסתי למשחק ושיחקתי שעתיים רצוף והכל פעל חלק אבל אחרי שעתיים המשחק שוב ניתקע. אחרי זה שוב ניתקתי את המחשב מהחשמל ושוב המשחק קרס.. ואז הבנתי שהבעיה הי…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה החלפתי כרטיס מסך ל- ATI RADEON HD4650 בפורמט AGP. בהוראות ההפעלה של הכרטיס נאמר שהוא תומך בהעברת וידאו וגם שמע במוצא DVI שמועבר דרך HDMI. יש הערה שעל-מנת לתמוך ב HDMI מלא יש צורך לרכוש מתאם אורגינאלי של ATI DVI-HDMI. במקום זאת חיברתי כבל DVI-HDMI והתקנתי גם את הדרייבר ATI HD AUDIO DRIVER (משהו כזה). עכשיו לבעיה: כמובן שאני לא מקבל שמע בטלוויזיה. כמו-כן אני לא רואה את הדרייבר שהתקנתי במנהל התקנים. חשוב לציין גם שאני משתמש בכרטיס קול sound blaster. מה שאומר שרכיבי השמע realtek לא פעילים על לוח האם. על-אף שהתקנתי את הדרייברים של realtek ac 97 אני לא רואה אותם במנהל ההתקנים. יתרה מזאת אני רואה שהוא לא מצא (בצהוב) התקן מולטימדיה. איך מכל הבלגן שתיארתי אני יכול, אם בכלל…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן! כל משחק שמצריך שימוש בגרפיקה מתקדמת כלשהי, המחשב מתחיל להרעיש בצורה מטורפת, וקשה לדעת מאיפה זה בדיוק... מספיק שאני עושה ALT + TAB והמחשב נהיה שקט שוב, עד שאני חוזר למשחק. זה מהכרטיס מסך? כי פעם בדיוק באותו משחק המחשב היא שקט... מה הבעיה והפתרונות האפשריים? תודה!
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן המפרט שלי : ספק כח - Thermaltake Toughpower 650W מעבד - QuadCore Intel Core i7 920, 2833 MHz לוח אם -Gigabyte GA-EX58-UD5 Intel Tylersburg X58, Intel Nehalem זכרון - 3gb ddr3-1333mhz KingStone כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GTX 260 (896 MB) כונן קשיח - 500GB WD SATA2 לפעמים המחשב קופא ומצריך אותי ללחוץ על הריסטרט, כשהמחשב עולה הוא לא מציע להעלות במצב בטוח. בהתחלה זה היה קורה בהתקנה של משחקים שונים, ועכשיו לפעמים זה קורה פעם ב.. כשאני מפעיל איזה תוכנה. וזה תמיד אקראי. לא תוכנה מסויימת. דרך אגב מותקן אצלי winxp pro sp3 32 עשיתי בדיקה עם REAL TEMP 3.0 + PRIME95: מה זה יכול להיות ?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברי הפורם חג שמח ובכן אני מקבל מדי פעם הודעה שה IP של המחשב לא חוקי ואו קיים במחשב אחר אני מאתחל המחשב ומכבה הראוטר כולל פותר בעיות אוטומטי ולא תמיד מצליח לי ואני עושה כל מיני נסיונות עד שחוזר המחשב לעבוד אשמח לקבל הדרכה לפתרון הבעיה יש לי ממערכת עלה WIN10 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב מתמלא לי באבק כל שבוע!! וזה משגע אותי אז לקחתי מאוורר מהמחשב הישן וחיברתי אותו כשהמחשב דולק נגעתי באיזה חוט של הספק והוא נשרף..האם זה יכול לגרום לעוד משהו להשרף?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! חיברתי את המיקרופון שלי למחשב נייד(לא אוהב להשתמש במובנה), עכשיו שאני מדבר במיקרופון אני שומע את עצמי שכמה מאיות השניה אחרי, כלומר שהאקו כביכול גבוהה דבר שנותן את ההד למיקרופון. איך יש לי אפשרות לשחק בהד הזה של המיקרופון בווינדוס 7? יש איזה פתרון לבעיה הזאת? וזה קורה בעוד מקרופונים. דרך אגב ב-XP שאני מחבר את המיקרופון שומעים חלק ומצויין. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתמול התקנתי את ה HARDCANON 2 (ובשביל זה הייתי צריך לפרק את ה HDD), אחרי שחיברתי את ה HDD והדלקתי את המחשב הוא עלה ממש לאט (XP) ועבד יחסית לאט לדוגמא: כשאני מזיז את העכבר במעגלים הוא ניתקע לי לעשירית השניה, או שאני שומע מוזיקה ונגיד פותח עוד חלון של אקספלורר אז זה נתרע לחמש שניות, או אפילו שרשמתי את ההודעה וזזתי עם החצים לצד זה זז לאט, בדקתי מה זה יכול להיות וראיתי שב HDD יש פין שקוע םנימה, יכול להיות שזה זה, אבל אני לא בטוח כי אחרת המחשב לא היה עובד בכלל, מישהו יודע מה גורם למחשב להיות כל כך איטי?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום!! בזמן האחרון המחשב שלי קורס (מסך כחול). אשמח לעזרה, תקשיבו! 1. המחשב קורס במהלך משחקי רשת וסתם משחקים.. 2. ארטיפקטים (?) - מדי פעם מופיעות נקודות אדומות וכחולות על כל המסך. לא קשור למשחק או לתוכנה! 3. צירפתי תמונה של המסך הכחול מפרט: 1. מעבד Intel Core i5 2500 2. כרטיס מסך Sparkle nVidia Geforce GTX 560 Ti 3. RAM 8GB
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבוע התחלתי לחוות כל מיני תקלות גרפיות במשחקים (מריחות למיניהן בעיקר). לפני מספר ימים, לאחר שהפעלתי משחק קיבלתי את הודעת השגיאה הנהדרת "nvlddmkm stopped responding and has recovered". ניתן לקפוץ לכיתוב הכחול, כל השאר זה הסברים על מה עשיתי לאנשים שאולי התקלה אצלם וזה יכול לעזור גם להם... לא רלוונטי למי שאין לו את התקלה ויכול לעזור לי. חיפשתי בכל הפורומים שיכלתי למצוא (אפילו קיים אתר מיוחד בשביל התקלה www.nvlddmkm .com), התקלה הזאת בגדול אומרת "יש משהו לא בסדר במחשב שלך"... לך תחפש במה מדובר. אני רוצה לשתף אתכם בפעולות שעשיתי לפני שאני משלם סתם כסף לטכנאים בחנות שבה קניתי את המחשב... אגב, רק לשם פורמליות- זה המפרט שלי (למרות שלפי דעתי הוא לא כל כך רלו…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ההודעה המעצבנת :-\ הזו מופיעה כל פעם שאני מנסה לנגן סרט ב media player או ב divx player וכדומה, התוכנה פשוט נתקעת או נסגרת מעצמה ומציגה את ההודעה שיש בעיה בזיכרון הוירטואלי. חשוב לציין שאני יודע מה זה זיכרון וירטואלי (על הדיסק הקשיח) והעלתי אותו אבל הבעיה לא נפטרה. נתונים: זיכרון ה RAM במחשב הוא 256MB מסוג SDRAM . HDD MASTER 40G HDD SLAVE 10G מערכת הפעלה נוכחית XP PRO בעבר (אם אותה הבעיה) W2K PRO . ברירת המחדל כרגע ב virtual memory הוא: initial size - 384mb maximum size - 640mb חשוב לציין!!! שיש לי מספיק מקום פנוי על הדיסק הקשיח (למעלה מ 90%) וניסיתי לשנות את גובה הזיכרון הוירטואלי פעם הזיכרון הפיזי כפול 1.5 ופעם כפול 2.5 ואין שום תוצאה עדיין נתקע... אולי הבעיה…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי מספר נסיונות כושלים החלטתי לפנות לעזרתכם בקשר לבעיה לא מובנת לי... לפני כשבועיים חיבור הUSB במחשב הפסיק לפעול, הוא מוציא מתח אבל לא מזהה שום דבר שאני מחבר, יש לי חיבור מובנה על הלוח וגם כרטיס הרחבה שתיהם לא עובדים, יש לי שתי מערכות הפעלה שונות ובשניהם זה לא עובד כך שהבעיה היא לא בדרייברים, אני חושב... אני חייב לציין שהחלפתי ספק באותה תקופה כך שאולי זה קשור למרות שחיברתי את הכל. תודה מראש על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין וינדוס על לפטופ, ומקבל באמצע הההתקנה את השגיאה למעלה ניסיתי עם CLEAN ISO, עם ISO פרוץ, עם התוכנה של הוינדוס עשר, עם התוכנה של וינדוס שבע, עם DOKים בעיקר היו הניסיונות למעט אחד עם דיסק, כל פעם מגיע לשגיאה המייאשת הזאת. הורדתי גם ISO נקי של שבע, והשגיאה עדיין צצה. הדיסק קשיח מפורמט. אשמח לפתרון.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-