עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by RAZIEL98,

שלום היום שהדלקתי את המחשב פתאום ראיתי שהמחשב מזהה רק כונן אחד במקום 2 אתמול הכל היה תקין והמחשב זיהה שתי כוננים מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by shay.golan,

שלום לכולם אשמח לקבל כל עזרה לגבי פתרון הבעיה של קריעת מסך כרטיס מסך נקנה לפני שבועיים ASUS GTX960 2GB הבעייה התחילה לפני יומיים . מה כבר ניסיתי לעשות : *מקחתי את כל הדרייברים של הכרטיס מסך מהSAFE MODE והתקנתי את הכי עדכניים - לא עזר *החלפתי בין מסך שלי לבין מסך טלויזיה שיש לי בחדר ושם זה לא מופיע.. *החלפתי בין המחשבים שלי לבין של אבא שלי לראות אולי הבעיה במסך שלי אבל לא עדיין המסך שלי בסדר עם המחשב של אבא שלי ... *ניסיתי עוד כמה וכמה טיפים בנושא אבל לצערי כלום לא הועיל .. זה רק בעיה של דרייברים או הגדרות כלשהן אשמח מאוד למושיע בנושא!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by bull,

היי, לאחרונה קרו מספר BSODs במחשב שלי והיום במיוחד לאחר שהתחלתי לשחק ב World Of Tanks בכל פעם שמתחיל קרב. שיחקתי היום לראשונה במשחק לאחר כמה חודשים שבהם לא שיחקתי. לפני שהמשחק עלה התבצע עידכון. המשחק עולה, וכשאני מצטרף לקרב לאחר הספירה לאחור המחשב קורס. זה לא קורה מיד לאחר תחילת בקרב, לפעמים לאחר כמה שניות ולפעמים לאחר דקה או שתיים. רק קרב אחד בלבד הצלחתי לסיים בלי שהמחשב קרס. חיפשתי בגוגל את הסבר ל dumps. atikmpag.sys dxgmms1.sys dxgkrnl.sys הסרתי את הדרייברים והתקנתי מחדש. ביטלתי את ה X-fire. התקנתי OpenHardwareMonitor כדי לנטר את החום מהמעבד כי קראתי שייתכן שזו גם סיבה הטמפרטורה של המעבד לא עברה את ה 67. בפעם האחרונה שקרה BSOD לא שיחקתי ואותם שלושה דרייברים עשו את הבעי…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  4. שלום, נשרף לחברה שלי רכיב במחשב, הוא לא נראה לי כמו משהו שקשה מאוד להחליף לבד, יש לי קצת ידע בהלחמות (בלאוור ומלחם), אבל אני לא מצליח למצוא מאיפה לקנות את הרכיב. המחשב הוא DELL INSPIRION N5010 שנקנה לפני 3-4 שנים. אם מישהו יוכל להפנות אותי למקום שבו ניתן לקנות, או לפחות תגידו לי מה השם של הרכיב הזה שאני אחפש לבד הנה תמונה של הרכיב:

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ronitah569,

אני מדליקה את המחשב, כל המאווררים והכונן דיסקים עובדים, אבל אין תצוגה במסך, המסך כאילו לא מצליח למצוא פלט מהמחשב והוא עובר למצב המתנה. מדובר במחשב ישן שכל החלקים בו חדשים, חוץ מלוח אם ומעבד, לכן חושבת שאחד מהם הלך. חשבתי יותר לכיוון של לוח אם, אבל המאוורר של המעבד שמחובר אליו עובד, האם בכל זאת יכול ללכת? איך אני יכולה לדעת מה התקלקל. יש לציין שהמסך תקין ונבדק גם בחיבור לכרטיס מסך חיצוני וגם ישירות ללוח האם.

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  6. יש לי בעיה כל טורנט שאני מוריד גם אם הוא הכי מהר זה לא עובר לי את ה 250KB. יש לי אינטרנט 100 מגה! עשיתי סריקת וירוסים אך למרבה צער כלום לא אצליח. איך אני פותר את הבעיה הזאת? כל טורנט מהיר שאני מוריד זה עושה לי ככה. פניתי לספקית אבל הם אמרו שזאת לא בעיה אצלם. ניסיתי למחוק את התוכנת טורנט ולהתקין שוב אבל כלום לא עוזר. אני משתמש בתוכנה qBittorrent ניסיתי בעוד תוכנות אך זה לא עבד ועדיין אותה בעיה. ניסיתי להוריד מטארקר פרטי שהוא מהיר וגם יורד איטי. איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת?

• 21 תגובות
    • 6.9k צפיות
  7. Started by ORLY9992,

יש לי במחשב הרבה מסמכי טקסטים. פתאום הם השתנו לבד מעברית לדפים מלאים בסימנים ולא בכתב בכלל ,יותר גרוע מג'יבריש. מה לעשות כדי להציל אותם? הדבר היחיד שעשיתי הוא עדכון של תוכנת הוירוס, הורדתי משם עדכונים והתקנתי. אח"כ כיביתי את המחשב להפעלה חדש. זה קשור לזה מה שקרה? אחרי שהפעתי מחדש רשום לי כך: Service to decrypt the files. To continue please enter the code from the picture in the input field מישהו יודע איך להשיג את הסיסמת עדכון ל- 7.0.317.4 זה קשור לזה בטוח.

• 33 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. שלום, אני נוהג להכנס לג'ימייל לא מעט פעמים ביום. כל פעם אני נכנס מההתחלה, ובסיום השימוש אני סוגר את החלון. השאלה היא האם אני יכול להשאיר את הג'ימייל כל היום פתוח, יש לי איזה פחד (?עתיק) שאולי זה לא בטיחותי מבחינת אפשרויות לפריצה (עובדה למשל שבחשבון הבנק, אחרי כמה דקות אם אתה לא עושה שימוש מנתקים אותך). האם זה איכשהו נכון או שלא ואין שום בעיה להשאיר את הג'ימייל כל היום פתוח?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום יש לי מחשב ביתי חדש עם הארד דיסק SSD שעליו מותקנת מערכת הפעלה וכמה תוכנות של המחשב. ברשותי מחשב מיני PC שנקרא NUC 2820 של INTEL. לצורך בדיקה מסויימת הייתי מעוניין להעביר את הארד דיסק מהמחשב הביתי ל NUC, האם זה אפשרי ? האם יכולה להיגרם בעיה בהחזרה של הארד דיסק שתצריך פירמוט ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by silky,

היי, מזה כשבוע, בכל בוקר, אני מקבל שגיאה כמו זו המצורפת. לאחר מכן אין לי אפשרות לבחור באופציה השניה כי המקלדת (והעכבר) לא מגיבים. אז אחרי 20 שניות עולה ה Startup repair. הוא שואל כמה שאלות לא רלוונטיות, ואז שואל אם לעשות system Restore, כשמסומן כן, אחרי כמה דקות ה Windows עולה, ולמחרת חוזר חלילה. דברים רלוונטיים: ה OS זה Windows Ultimate 64bit (חוקי). מעודכן, עם פיירוול, ו Windows Defender מעודכן. המחשב גם מחובר לראוטר שמאובטח ב WPA2-PSK. לכן אני שולל וירוסים/טרויינים שקשורים לזה. ה OS יושבת על 840 EVO 120GB.(עם קושחה מעודכנת/מתוקנת) סרקתי את כל הכוננים עם HD TUNE ולא מצאתי סקטורים שגויים ב SSD, אלא בודדים ב HD השני. דברים שאולי רלוונטיים: עשיתי את המדריך שפורסם ב Glou…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by alex542,

כיצד אני יכול לגבות את הכונן דרך מחשב אחר?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום, יש לי מחשב נייד מסוג lenovo חדש עם מערכת הפעלה וינדוס 8.1 ועד היום היה לי בשורת המשימות אייקון של בית (ממש ציור של בית) שאני לוחץ עליו נפתח לי החלון כמו של ההתחת במערכות הפעלה הקודמות לא הלחצן שמעביר אותי למסך עם הקוביות. בכל מקרה שאני לוחץ עליו פתאום רשום לי הפריט "HostAppService.exe" אליו מפנה קיצור דרך זה שונה או הועבר,כך שקיצור דרך זה לא יפעל כראוי." איך מחזירים אותו?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי כונן נייד של לפטוב WD1600BEVS עם חיבור SATA האם אני יכול לחבר אותו למחשב הנייח שלי עם לוח אם GigaByte H79M מאחר והוא קטן בגודל איך אני יכול לעגון אותו לתושבת כוננים ... האם אני צריך מתאם ? תודה.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by ngn1,

עזרה בעריכת וידאו ממצלמה ביתית אודה למי שיש לו מידע האם ניתן להפוך כיוון הסרטה של וידאו שהוסרט כשהמצלמה לרוחב ומראה את הדמויות לרוחב?

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  15. אהלן מומחים, בעיה. קניתי מחשב חדש לפני שלושה חודשים, של lenovo מחשב נייח עם ווינדוס 8. הבעיה שהיא שבכל פעם שאני מכבה או עושה ריסט למחשב, כל מה ששמרתי בתוכו מתאפס ונמחק. למשל שמרתי 1000 תמונות בשולחן עבודה הכל נמחק, הוא כאילו חוזר כל הזמן למצב הראשוני של המחשב. אבל משום מה נגיד כל ההורדות שלי שנאי שומר כן נשמרות. מה הסיבה לכך? והאם יש פיתרון?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ORLY9992,

לא קישורים, אלא גירסת דף הדפסה(שכוללת טבלה ) של מחיר נאמר מ- KSP ,איך מדביקים כאן לפורם, אם אין ולא רוצים להתקין וורד או אקסל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. לאחר שימוש בתוכנה Combofix נדפק לי המחשב. זה מה שקורה: שאני מכניס דיסק לכונן או לדימון טולס אז זה מופיע לי תקייה בלי הקובץ ה EXE וגם לא מפיע לי אייקון של הדיסק על הכונן. תמונה של הבעיה: כנל' על דיסק אמיתי שמכניסים לכונן זה עושה לי את אותה בעיה!!! יש לי מערכת הפעלה וינדוס 7 אולטימט 32 סיביות. תוצאות הסריקה של התוכנה באון ליין: https://onedrive.live.com/?cid=C647E236B0E7C07B&id=c647e236b0e7c07b%21176 אני צריך עזרה דחוף.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אני מעוניין לבצע את התיקון הזה: http://support.microsoft.co.il/repair-installation-on-windows-7/ יש לי וינדוס SP 1. השאלה שלי האם אני צריך אותה גרסת מוצר על מנת שתיקון יצליח? זאת אומרת יש לי נניח גרסה מוצא 6.129.25 אז אני צריך אותה הגרסה? או שאני יכול להתקין אניח גרסת מוצר 6.130.25? או שזה לא חשוב הגרסת המוצר רק ה SP1 אלא וגרסת אולטימט? והאם זה בסדר שצרב את הוינדוס על 8X?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by TrytoDie,

שלום לכולם, בזמן האחרון המחשב שלי ניהיה ממש איטי כתוצאה מזה שהוא קורא רק 2GB ram מתום ה4 שיש לי. יש לי מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 ביט ועד לא מזמן עבד ממש טוב. לקחתי את הכרטיסי זכרון לבדיקה והם תקינים לחלוטין. ניתן לראות בתמונה שהמחשב אומר שהוא מנצל רק 2GB מתוך ה4. אשמח לעזרה מכם.

20. Started by Bentel,

מודם של נטויזיון. במצב רגיל לא מצליח לגלוש באינטרנט

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Idan Mastitz,

אהלן, יש לי במחשב כרגע 4GB 800MHZ DDR2 ראם. קניתי 2 GB ראם חדש למחשב, חיברתי אותו לאחד הסלוטים וכאשר אני נכנס לBIOS הוא מראה לי שיש לי רק 4GB. אני רואה שהוא מזהה את הכרטיס אבל בכמות הכוללת הוא מראה רק 4. החלפתי מקומות, חיזקתי את ההידוקים, ועדיין כלום. חשוב לציין שגם במנהל משימות מופיע רק 4GB, וב CPUID מופיע 6GB. הראם שקניתי הוא KVR800D2N6/2G. המפרט של המחשב: E8500 MSI P43 neo gigabyte gtx 275 windows 7 64bit מצרף תמונות. מקווה שתעזרו לי לפני שנגמרת הרגילה ואני חוזר לבסיס תודה רבה! עידן.

• 16 תגובות
    • 7.4k צפיות
  22. שלום לכולם שקמתי בבוקר ראיתי הודעת שגיאה של העדכונים האוטומטיים של ווינדוס, וזה היה נראה כאילו הווינדוס ניסה לעשות ריסטרט אבל נכשל ( לפי זה שהעברתי את העכבר על תוכנות בtaskbar והן נעלמו. אז עשיתי ריסטרט והווינדוס עבר ישר למצב של תיקון אוטומטי. הוא כביכול הצליח, עשה ריבוט, ואחרי מסך החלונות קפץ הblue screen of death. מאז כשאני מנסה לעשות system repair יש לי הודעת שגיאה כך שאפילו זה לא הולך. - os windows 7 64 bit - המחשב מוגן לחלוטין מבחינת וירוסים - הווינדוס לא מגבה את עצמו כי ביטלתי את זה (לא בחוכמה) - בsystem restore יש רק נקודה אחת והיא לאתמול בבוקר. הווידוס לא מצליח לשחזר מערכת. - לא מצליח להכנס לsafe mode - מצליח להכנס לתפריטים של הביוס ראיתי שלכמה אנשים יש בעיה עם הע…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by tomegozi12,

שלום לכולם.כשאני מעלה סרטונים מהפלאפון למחשב.המחשב לא מפעיל אותם בכלל.ואם זה מהמצלמה זה מעלה בלי סרטון בלי קול.האם אתם מכירים איזה תוכנה פשוטה שיכולה לעזור לי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, ברשותי ווינדוס 8 ולפני שעה המחשב קרס והייתי צריך לכבות ולהדליק אותו ידנית. אחרי שעשיתי זאת, יש לי סימן של x על הסאונד והאינטרנט בsystem tray. כשאני נכנס להגדרות רשת, אין שם אף מתאם, לא הethernet שהוא onboard ולא האלחוטי שהוא התקן usb למרות ששניהם מופיעים לי בdevice manager. כשאני עומד על האייקון של הרמקול אני מקבל הודעה the audio service is not running. יש לכן רעיון מאיפה להתחיל?

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  25. Started by ronaldo23,

Intel® Core i7-4790K CPU @ 4.00GHz x 8 ‎(4.00Ghz ram:16 giga NVIDIA GeForce GTX 970 יש לי בעיה במשחקים שאני אמור להריץ בקלות,מופיעים קווים אופקיים על המסך וזה מפריע וגם כשאני מוריד את הגראפיקה לLOW עדיין מופיעים הקווים ברוב המשחקים זה ככה יש כמה בודדים שלא ועדכנתי את הדרייבים של הכרטיס מסך ולא עוזר בבקשה תעזרו

• 2 תגובות
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים