עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by naki,

ראיתי מבחני ביצועים על מערכת דומה לשלי על gta v והביצועים שלי לא טובים, סביב 40 fps בנהיגה. המליצו פה להעלות עדיפות במנהל משימות, ואז ראיתי שאני על 80% ניצול כח, נראה לי קצת גבוה... אני מיזמתי לא צריך כלום פועל ברקע, חוץ מאנטי וירוס והמשחק שאני משחק בו כרגע... המצב הזה תקין? איך משפרים את זה? תודה רבה תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by זוהר05,

שלום רב ברשותי netbook lenovo s10 ,המחשב זוחל בצורה מחרידה. לאחר פירמוט ל WIN 8.1. ביצעתי בדיקה לHD, ה S.M.R.T יצא מצוין, כמו"כ ה error scan, רק ה benchmark נראה לא טוב, האם הבעיה חד משמעית בדיסק קשיח? בנוסף אני רגיל כאשר יש סקטורים פגומים מצב כתיבה לדיסק במנהל המשימות עומד על 100% וכאן זה לא המצב, אשמח לתשובות מהמומחים. תודה מראש. מצורפים צילומי מסך.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by elad932,

שלום, בעת משחק (לא משנה איזה BF, COD, FIFA...) מופיע מסך כחול עם שגיאה STOP:0X00000116 atikmpag.sys. ניסיתי כמה מדריכים ולא פתר את הבעיה. האם מישהו נתקל ויודע איך אפשר לסדר. פרטי מחשב: ווינדוס 7 64X אינטל I5 4570 לוח אם ג'יגה בייט B85M-D3H כונן קשיח SSD CORSAIR 240GB כ.מסך Shapphire Toxic R9 280x 3GB GDDR5 תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by talkats,

שלום ושבוע טוב לחברי הפורום, יש לי מחשב בן שנתיים וחצי . מצורף המפרט שלו. כאשר וינדוס מותקן על הSSD. לאחרונה הוא התחיל לזוז לאט (ממש לאט) כלומר עיקר הבעיה היא בהדלקה ובכיבוי( הדלקה לוקחת כ5-8 דקות וכיבוי אותו הדבר) וכן הגעה ל MY COMPUTER ולתקיות דרך סייר ( 10-15 דקות זמן טעינה) חשוב לציין: 1 - שאני עובד עם תוכנות כבדות - אדובי למיניהן ו SOLIDWORKS- אבל הן עולות במהירות הרגילה שלהן ולא נתקעות והכל זורם במהירות התקינה שלהם כמו גם גלישה באינטרנט - כרום נפתח במהירות והכל זז בסדר. 2 - הבעיה בזמן טעינה קיימת גם כשהמחשב הרגע נדלק ואין אף תוכנה שפועלת ברקע. אשמח לקבל הצעות לפיתרון לניקוי המחשב או רעיונות / הסברים למה הטעינה של תיקיות והדלקה וכיבוי ככ איטיים- בהשוואה ללפני שנ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. הכתם הופיע לראשונה לפני כשנה בתור פיקסל אחד והתחיל להתפשט באמצע המסך, לאחר מכן הוא פשוט הופיע במקום אחר נמוך יותר, וכרגע נמצא באזור השמאלי התחתון. תחילה חשבתי שזה פיקסלים שרופים, אבל פיקסלים שרופים לא יכולים לזוז.. איך אפשר לתקן את זה? יכול להיות שיש איזה חלקיק בתוך המסך שגורם לזה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש סיכוי שספק כוח מקולקל גורם לדברים אלו? שאני מבצע בדיקה בתוכנת מאמץ המחשב נתקע בבדיקה של הספק כוח.

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  7. Started by gkman,

שלום, אני לא בטוח שבחרתי את הפורום המתאים- אז אני מתנצל מראש. אני מתשתמש באפליקציה es file explore על המכשירים הניידים שלי (אנדרואיד) וכפר תקופה ארוכה מרבה להתחבר דרכם לשיתופים שיש לי על המחשב. יום אחד פשוט הפסקתי להצליח להתחבר דרך המכשירים הניידים שלי. זה קורה לי לפעמים ואז אני פשוט מאפס למשתמש איתו אני מתחבר למחשב את הסיסמא- הפעם הפתרון הזה לא עבד. הסרתי את המחשב מהאפליקציה (למי לא מכיר את האפליקציה - כל מחשב ווינדוס שמתחברים אליו דרך האפליקציה צריך "להוסיף") סרקתי מחדש את הרשת אבל מסיבה עלומה כלשהי המחשב שלי הפסיק להופיע. בדקתי ומצאתי שמחשבים אחרים עם ווינדוס 7 כן מצליחים למצוא את המחשב שלי ולהתחבר. באפליקציה כאמור- הוא מזהה (בסריקה של הרשת) את כל שאר המחשבים בבית רק …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. המחשב נכבה מספר דקות אחרי ההפעלה, זה קרה לי בעבר וניקיתי אותו מאבק והוא חזר לפעול, ניסיתי גם הפעם אבל זה לא עזר.

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  9. אין לי גישה למחשב לא מצליח להתחבר למשתמש שלי כנראה בגלל שהתקנתי איזה תוכנה ככל הנראה היה הוירוס,הוא שינה לי את הסיסמא וביטל את הגישה לאינטרנט ואני לא מצליח להתחבר רשום הסיסמא לא נכונה. ניסיתי איזה מדריך הצלחתי להפעיל את המשתמש administrator במצב בטוח והוא גם מסביר איך לאפס את הסיסמא בעזרת הcmd Net user * אבל המשתמש הוא לא local לכן זה לא עבד. האם יש איזה דרך שאוכל לאפס את הסיסמא בלי לפרמט?

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  10. היי, יש ברשותי מחשב נייד מסוג hp g60 (ישן ישן אבל עד עכשיו תפקד מעולה). ללפני שבוע במהלך ריסטרט למחשב כשהוא מחובר לכבל hdmi המסך של המחשב הפסיק לעבוד והיו מעין 2 פסים במרכז המסך שהשתנו לפעמים. כשמחשב מחובר לhdmi הוא מציג תמונה מלאה על המסך החיצוני. שיחקתי קצת עם הפלאט כבל ועם החיבור שלו מאחורי המסך ועכשיו המסך מחשב מתפקד כראוי בווינדוס אבל כשהמחשב עולה עד להטענת הווינדוס המסך עדיין מציג פסים. שדרגתי את הביוס לגרסה האחרונה והכל עבד כמו שצריך לכמה שעות והופ- שוב אותה תקלה, כשהמחשב עולה מוצג 2 פסים וכשנכנס לווינדוס הכל הופך לתקין. בעיית חומרה? תוכנה? דרייבר? למישהו יש מושג על מה מדובר בתקלה המוזרה הזאת?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. פתחתי EVEREST ובמחשב של אחי רשום שהטמפרטורה של הגשר הצפוני ציפסט H61 היא 68 מעלות זה נשמע גבוה מדי , נגעתי בציפסט עצמו בצלעות וזה חם אי אפשר להשאיר את היד קבוע עליו , מישהו פה יודע על כמה מעלות אמור להיות הציפסט ? חיפשתי טמפרטורה באתר של אינטל לא מופרט שם . ועוד שאלה : מה הסיפטום של ציפסט חם ? המחשב ניהיה כבד ? איטי ? מקרטע ?

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  12. Started by adi.c,

שלום מישהו אולי נתקל בבעיה כשאר באמצע העבודה במחשב נפתח הדפדפן באופן אוטומטי כל פעם באמצע העבודה הוא קופץ לבד תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by ohadco5,

שלום, המחשב בבעלותי זמן מה והוא הריץ את כל המשחקים החדשים באיכות גבוהה ובמהירות ( גיטי אי 5 פיפא 15 2k15 לדוגמא) . פתאום כל המשחקים התחילו לעבוד בצורה לא חלקה גם אם אני מוריד את איכות הרזולציה. פירוט: Mainboard : Gigabyte B75M-D3H Chipset : Intel Ivy Bridge Processor : Intel Core i5 3550 @ 3300 MHz (max : 3700) Physical Memory : 8192 MB DDR3-SDRAM Video Card : NVIDIA GeForce GTX 460 הטמפ' של הכרטיס מסך : 73 אשמח אם משיהו יוכל לכוון אותי לתוכנות שיכולות לעזור לי למצוא את מקור הבעיה . תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by drucula,

מאז שקניתי את כרטיס המסך היו לי תקלות משונות (איטיות רגעית פעם ב.. וכו') אך לא התייחסתי לזה. בעקבות רכישת SSD חדש החלטתי להתקין את וינדוס 8, במקום ה7 שהיה לי ,על הכונן החדש ולאחר מכן התחילו הבעיות הרציניות. הבעיה המשמעותית היא קריסה של הדרייבר של כרטיס המסך עד כדי שהוינדוס לא הצליח לשחזר אותו (הכוונה לבלון של "הדרייבר שוחזר בהצלחה") ואז נאלצתי לעשות ריסטרט. בעיות נוספות היו כגון גמגומים של סרטונים (בעיקר סרטוני פלאש ביוטיוב). התקיעות היו יותר תכופות עם הדרייברים שבאו אחרי 13.1 catalyst. עם CCC 13.1 היו תקיעות אך פחות תכופות. גם התקנת מערכת הפעלה מחדש לא עזר. התקנתי 8 מחדש ואז חזרתי ל7. עדיין התקלה מתרחשת. בינתיים חזרתי להשתמש בGTX470 והכל עובד בלי תקלות. אז המסקנה היא שכר…

15. Started by AKEL,

שלום, יש לי הארדיסק שמגיע ל-50 מעלות!!! מה יכול להיות הסיבה? וכיצד ניתן לטפל בזה? דוגמא:

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. אני צריך זיכרון 2GB DDR2 למחשב ישן AMD ושמתי לב למשהו מוזר ב EBAY ו ALIEXPRESS יש זכרונות DDR2 2GB שרשום עליהם " מתאים רק ללוחות AMD " מה לעזעזל ? זה זיכרון מה הבעיה לשים את זה באינטל ? סתם מסקרן אותי DDR2 אמור להתאים גם לאינטל וגם ל AMD לא ? זה בגלל שהם זכרונות גנרי ? ועוד שאלה מה ההבדל בין זכרונות מותג לזכרנות גנרי ? יש לי אפשרות לקנות AMD 2GB DDR2 ב 7.13 דולר זה יוצא 30 שקל +- http://www.aliexpress.com/item/New-DDR2-RAM-4GB-2GB-1GB-800-MHZ-667-MHZ-533-MHZ-Compatible-with-all-motherboard/32328590084.html

17. Started by KF,

המחשב נכבה בפתאומיות ויצא עשן מהספק כוח + אש. אם לא הייתי מוציא את השקע מהתקע סביר להניח שהאש הייתה ממשיכה. גיליתי שהכבל מתח פשוט נשרף ונאכל. האם זו תופעה נורמלית ? האם זה קשור לאוברקלוק או שאין קשר ? מדובר על ENERMAX MODU 425W + כבל מתח לא מקורי (ככה נראה לי,אבל לא בטוח שיש קשר). אגב קניתי כבל חדש ועכשיו זה עובד,אבל לפעם הבאה אני צריך לדאוג ?

18. כשאני מנגן בדיוק את אותו הסרט דרך VLC, או Media player classic, זה עובד חלק עד לרגע שבו אני מנסה לדלג קדימה או אחורה - אז זה פשוט נתקע. כשאני מנגן את אותו הסרט בדיוק דרך פופקורן (מוצג ע"י VLC) הכל עובד חלק. זה כנראה משהו בהגדרות של חלונות?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. בעיה מוזרה לאללה ב Z77 MPOWER שלי. רק בהדלקה שנייה השקעי USB3 מתחילים לתפקד.. לפני זה כאילו מת. במנהל התקנים לא מופיעים אייקונים צהובים. ההשערה שלי למה שקורה: בהדלקה הראשונה, הקבלים של הלוח נטענים, אבל לא מספיק בשביל שהלוח יזהה אותם ב initialize שהוא עושה להתקנים. מישהו נתקל בבעיה הזו או בבעיה דומה? אני יודע שיש לנו בפורום חבר'ה מומחים באלקטרוניקה ושיכולים לתת השערה יותר מושכלת. אני פשוט רוצה לוודא שאני ממצה את כל האפשרויות שעומדות בפניי לפני שאני מתקשר עם היבואן לטפל בבעיה במסגרת האחריות. התמיכה של MSI היו אדיבים, אבל לא הצליחו לפתור את הבעיה, שהיא כנראה ברמת החומרה. מבחינת ביוס וכאלה, אני מעודכן לאחרון ביותר. תודה לעוזרים. עריכה: נראה לי שפרסמתי במקום הלא נכון.. צרי…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. אהלן , אתמול הרכבתי במחשב את הכרטיס מסך החדש שהזמנתי שהוא " radeon r9 270x 4gb 256 bit gddr5" אך הfps במשחק לא עלה .. המשחק הוא לא כבד בכלל ( counter strike csgo) לפני שהרכבתי את הכרטיס החדש היה לי gt 630 עם אותו fps . עם זה עוזר : יש לי מעבד i5 750 2.6hz מישהו יכול לעזור לי ? למה זה ככה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by onetwo,

שלום, זה שאלה למביני gmail לעומק. יש לי כבר שנים alias ב gmail שאני שולח דרכו. הגדרתי את הכל דרך settings=>Accounts and import=>Send email as שם יצרתי אימייל של אתר שיש לי, ועשיתי את כתובת האימייל הזאת להיות דיפולט. עם השנים, שמתי לב שאנשים מחזירים לי אימייל לפעמים לכתובת gmail הפרטית. בדקתי בחיפושים וראיתי שאף פעם לא שלחתי אליהם מהכתובת הפרטית, אלא אך ורק מהalias. אני בטוח בזה (וזה גם הדיפולט, ואין סיבה שהייתי משנה לכתובת האמיתית). מישהו יודע איך זה ייתכן?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. בעיה מוזרה לאללה ב Z77 MPOWER שלי. רק בהדלקה שנייה השקעי USB3 מתחילים לתפקד.. לפני זה כאילו מת. במנהל התקנים לא מופיעים אייקונים צהובים. ההשערה שלי למה שקורה: בהדלקה הראשונה, הקבלים של הלוח נטענים, אבל לא מספיק בשביל שהלוח יזהה אותם ב initialize שהוא עושה להתקנים. מישהו נתקל בבעיה הזו או בבעיה דומה? אני יודע שיש לנו בפורום חבר'ה מומחים באלקטרוניקה ושיכולים לתת השערה יותר מושכלת. אני פשוט רוצה לוודא שאני ממצה את כל האפשרויות שעומדות בפניי לפני שאני מתקשר עם היבואן לטפל בבעיה במסגרת האחריות. התמיכה של MSI היו אדיבים, אבל לא הצליחו לפתור את הבעיה, שהיא כנראה ברמת החומרה. מבחינת ביוס וכאלה, אני מעודכן לאחרון ביותר. הערה: שמתי את האשכול בטעות בפורום לוחות אם.. נראה לי שזה י…

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  23. Started by HWmaniak,

יש ברשותי מחשב עם לוח GA-H81M-S1 וכרטיס מסך GTX660 3GB של גיגבייט גם כן. יש לי ספק כוח 500 של סיסוניק כל מה שעשיתי לא הצלחתי לגרום לכרטיס מסך לעבוד. ביצעתי שינויים של הביוס כולל עדכון ביוס ועדיין אני מקבל תמונה אך ורק מהלוח עצמו. ביטלתי את הכרטיס של אינטל בלוח וזה לא עזר ועדיין אין תמונה מהכרטיס דחוף דחוף בבקשה מה אני מפספס או מה לא בסדר??

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Kineret,

הי, סליחה, קצת ארוך.. קניתי שבוע שעבר מחשב חדש. הכל חוקי.. אני עובדת כמעצבת מהבית וחשוב היה לי שהמחשב יהיה מקצועי איכותי ואמין. לצערי נראה לי שנפלתי על חנות לא טובה שבינתיים לא אציין את שמה. שתי תקלות עיקריות: בעיקרון הזמנתי טכנאי חירום להערב אבל מכיוון שאני לא מבינה בזה הרבה, אשמח לשמוע דיעות נוספות.. 1. התקינו לי כונן בנוסף לכונן C. מהתחלה היו איתו בעיות, לא ניתן היה לפתוח בו תיקייה חדשה, ולהעביר אליו קבצים. (כמובן שיידעתי את החנות אבל לא כלכך חזרו אלי במשך ימים, אמרו רק שפתחו תקלה מה שלא עוזר לי הרבה..) היום עשיתי טעות ובדקתי האם במקרה זה הסתדר ופתאום היה אפשר לבצע את הפעולות הנ"ל. העתקתי לכונן, כדי לעשות סדר, את כל הקבצים החשובים האחרונים.. לאחר מכן עשיתי אתחול (כי…

25. Started by MODI,

יש לי לפטופ של דל דגם XPS 17. לפי המדריך שלהם לFACTORY RESET אני צריך להפעיל את המחשב מחדש וללחוץ על F8, להגיע לFIX COMPUTER ושם למצוא את dell factory image restore, אבל לא קיימת שם האפשרות הזאת. כשאני נכנס לניהול דיסקים אני מוצא מחיצה בגודל של 400MB ואין לי גישה אלייה (לכן לדעתי אמורה להיות האפשרות של פירמוט להגדרות מהמפעל) הדיסק היחידי שיש לי הוא של DRIVERS AND UTILITIES. עריכה: להורדת קובץ ISO של מערכת ההפעלה שלחו מייל ריק לכתובת ywplus@gmail.com

• 4 תגובות
    • 4.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים