תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,288 דיונים בפורום זה
-
החלפתי דיסק קשיח לבידיוק אותו אחד שניהם יש בהם וינדוס והכל עכשיו הדיסק קשיח הקודם עובד אבל שאני מחבר את החדש ששמתי אז המחשב מגיע לוינדוס ואז עושה ריסט. יש לציין שזה ששמתי במחשב זה אותו דגם כמו ההוא ובמחשב לפני הוא עבד בסדר גמור [WD400] נ.ב היה לי 2 סטיקים של 512 זיכרון של חברה בשם A-DATA הבאתי עכשיו עוד 2 של 512MB TwinMOS והחלפתי בינהם כי לפי דעתי ה512MB TwinMOS יותר טוב אני צודק? חוץ מיזה השארתי סטיק אחד של a-data ביחד עם 512MB TwinMOS כי יש לי רק 3 סלוטים זה בסדר?
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם, הלך לי ההרד דיסק לפני שבועיים, קיבלתי את החדש, שמתי את ה-WINDOWS והתקנתי את הדרייברים של המחשב. בקיצור כשאני באינטרנט אני רואה אתרים לאט חבל על הזמן וכשאני מוריד את הגלגלת למטה באתר זה ממש איטי. רציתי לדעת אם זה יכול להיות מההרד דיסק החדש או אולי בעיה בלוח אם. מה שבטוח זה"זד מחשבים" האלה דפקו לי משהו במחשב. אם יש למישהו מושג ממה זה יכול להיות או איך אני יכול לבדוק את זה (ע"י תוכנה כלשהי או משהו אחר) אז תשפכו. אגב זה לא בעיה באינטרנט כי אצל אחותי עם המודם הזה האינטרנט עובד מצויין. תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
חבר שלי קנה כרטיס מסך חדש למחשב שלו ושם אותו. הכרטיס הינו 450GTS המחשב עלה בצורה איטית. הוא הוריד דרייבר חדש מהאתר של NVIDIA ולקראת סוף ההתקנה המחשב העלה לו מסך כחול ומאז הווינדוס לא עולה לו, ומראה לו כל פעם את המסך הכחול. זו המערכת שלו מעבד: Intel Core 2 Duo e7500 (2.93gh 3m)1 זכרון: DBT GEIL 2GB DDR2 800mhz לוח אם: G41TM-E43 HDMI MSI ספק כוח: 2Y JSP-TECH 450W 12cm FAN EZCOOL כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9400GT 512MB SPARKLE מה הבעיה? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה החלפתי לוח אמ במחשב שלי חיברתי הכל חזרה הכל טוב ויפה המחשב נדלק הכל בסדר. שאני מנסה להתקין מערכת הפעלה [XP] אני מגיע למסך הכל בסדר הוא מתחיל להתקין שהוא מסייים עם המסך הכחול בא להמשיך את ההתקנה אחרי הריסט המחשב נתקע במצב מסויים תמונה: http://up353.*צונזר*/up1/eiojtmmr1d5y.jpg המסך הראשון שאני מקבל שהוא עושה ריסט: http://up353.*צונזר*/up1/mmqvwnx2yjkn.jpgו אחר כך הוא נתקע בתמונה מלמעלה שניסיתי להתקין ווידוס 7 באה לי השגיאה הבאה http://up353.*צונזר*/up3/3yuqjdetomow.jpg יש לציין שהתקנתי כמה פעמים מהדיסקים האלה והם לא פגומים
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
בהרכבתי כרטיס מסוג Gainward geforce 6600 128MB 128BIT הוא מריץ משחקים ממש כבדים כמוFEAR בלי בעיה מוסיקה הכל אבל ברגע שאני מנסה לראות סרטים הוא קופא ועובר למסך כחול אז חיפשתי פה בפורום לצערי לאף אחד לא היתה אותה בעיה בדקתי גם עם PRIME95 יציבות של המחשב יצא פיקס עכשיו אני תוהה מה זה יכול להיות? תודה מראש מתן!
-
- 9 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני מקווה שהנושא מתאים לפה.. יש לי מחשב עם הארד דיסק 160 GB SATA של WD מותקן עליו XP הכל עובד יופי הבאתי אתמול הארד דיסק נוסף של 320 GB וכל השאר אותו יצרן ושהדלקתי היה כתוב DISK BOOT FAILURE אז הייתי צריך לפרמט אבל ידעתי שיש קבצים בC בהארד דיסק הישן שאני לא גיביתי לכן התקנתי את המערכת הפעלה על ההארד דיסק חדש חלקתי למחיצות כמובן והכל.. שסיימתי ובאתי להכנס לקבצים שבכונן C נכנסתי לתיקיה על שם החשבון המשתמש שלי במערכת ההפעלה והיה רשום לי "הגישה נדחתה" ונזכרתי שעשיתי את הקבצים שם לפרטיים..עכשיו זאת בעיה ורציתי לדעת אם יש דרך לעקוף את זה כי יש לי שם קבצים שאני ממש חייבב תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אהלן אנשימים, אחד המחשבים שיש לי בבית הוא מבוסס AMD Socket A, לפני כמה ימים לוח האם שהיה בו הוא ה-7VAX של Gigabyte הלך לעולמו. בקיצור אחרי כמה ימים הזמנתי את ה-GA-7N400S של Gigabyte (מבוסס Nforce2), התקנתי אותו במארז, חברתי הכל... בקיצור הבעיה היא שאחד הקונקטורים של ה-IDE לא מזהה את ההתקנים שאני מחבר אליו, זאת אומרת שכדי לחבר גם הארד-דיסק וגם סידירום למשל אני צריך לחבר אותם על אותו הקונקטור... רציתי לדעת האם למישהו יש מושג מה הבעיה... האם זוהי הגדרת ביוס? האם פשוט החיבור מקולקל? תודה מראש, מתן.
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי אני לא מצליח להתקין את הדרייבר של realtek hd audio driver... אני מצליח לשמוע שירים אבל המיקרופון לא עובד..
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אח שלי התקין אצלי את הדרייבר הזה: http://www.nvidia.com/object/winxp-258.96-whql-driver.html ואחרי ריסטרט שהוא עשה, הרזולוציה שלי השתנתה ל-640 על 480 ו-16 ביט כנראה, ואני לא יכול לשנות! איך אני יכול לתקן את החרא הזה שאחי הטיפש עשה? יש לי WINXP32BIT ו-9400GT.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש ati 2600 pro אבל עכשו כל וידאו שאני מנסה לראות אני מקבל רק תמונה ירוקה אבל יש פס-קול אני לא חושב שזאת בעיה של קודקים כי לפני שהתקנתי אותו כל הסרטים פעלו
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את XP המחשב ביקש לעשות RESTART, אחרי שאני עושה RESTART המחשב כותב לי : BOOT FAILR:SYSTEM HALTED משהו בסגנון הזה (אני לא ממש זוכר), מישהו יכול להגיד לי מה קרה? הרד דיסק WD 40 GB 7200 RPM קיבלתי אותו שילשום .....
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משחק במשחק SRS של המרוצי רחוב שאני יוצא אחרי נגיד עשרים דקות חצי שעה משחק, יש לי מסך שחור ואני רואה את העכבר .... מישהו יודע מה הבעיה? תודה 8)
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
ערב טוב. אחריי שפירמטתי את המחשב והתקנתי VISTA רציתי לעדכן BIOS במחשב הנייד MSI EX 600. את העדכון עשיתי דרך דיכרון פלאש לפי המדריך הזה של חברת המחשב. http://www.msi.com/html/pdf/How_to_flash_MSI_Notebook_BIOS_under_DOS_mode.pdf הבעיה היא שהכל הלך חלק עד סעיף 10 שם נתקעתי ומה שמופיע לי כאשר עולה המחשב זאת תמונה לפני אחרונה, כתוב במדריך שאני צריך ללחוץ F11 ולהמשיך, אך כאשר אני לוחץ לא מתבעת שום פעולה ולא זז שום דבר. זה מאוד דחוף לי כי אני משתמש בנייד כל הזמם. תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום עשיתי עדכון לביוס ואחרי העדכון הוא מסרב לקרוא מקלדת usb בהפעלה אפילו שכל האפשרויות של הusb מסומנות על enable כולל ה usb boot יש למישהו איזה רעיון מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה ראשית כל הלוח אם שיש לי הוא 8IPE1000MK מבוסס על הצ'יפסט Intel 865PE הגרסא הקודמת שהייתה לי היא f9 ורציתי לעדכן ל-f13 האחרונה שהייתה. הורדתי את העדכון של הביוס מכאן: http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-8IPE1000MK.htm הכנסתי אותו לתוך דיסקט ופעלתי לפי ההוראות של המדריך שנמצאות כאן: http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Support/BIOS/HowToReflash/pdf/flashbios_qflash.pdf בחרתי בחלק השני כי הלוח אם שלי הוא לוח אם עם ביוס אחד ולא 2. פעלתי לפי ההוראות עדכנתי את הביוס ובסיום זה אמר לי שהעדכון עבר בהצלחה לחצתי על יציאה ושישמור ויעשה ריסט. נכנסתי לווינדוס והכל עבד מ-ע-ו-ל-ה. ואז נזכרתי שאני צריך גם לעשות את פעולות 6-7 כמו שכתוב במדריך (בח…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. פירמטתי לחברה שלי את המחשב והתקנתי לה וין אקספי 32 ביט ( יש לה מחשב ישן ) יש לה לוח אם של msi דגם n1996 אחרי הפירמוט הוינדוס לא מצליח למצוא דרייבר לכרטיס הרשת האון בורד ובקר vgi משהו כזה ולעוד שני דברים. הבעיה שגם אין אצלה אינטרנט לעשות עידכונים מהאינטרנט. ולפי הדגם של הלוח הם לא הצלחתי למצוא דרייברים ברשת. נסיתי לעשות הסר התקנה להפעיל מחדש וכשהו משזהה את החומרה הגדרתי לו לחפש ישירות מהדיסק של הווינדוס אבל זה לא עזר הגדרתי לו לחפש אומטתי גם לא עזר.. עזרה מישהו משהוווו
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
טוב את הבעיה הקודמת פתרתי אז עכשיו יש לי דיסק אחד מחובר בSATA ודיסק אחד בIDE עכשיו הבעיה היא שלפעמים הווינדוס נתקע שאני עושה משהו שקשור לדיסק הישן (רואה ווידאו משמה או משהו אחר) בתקיעה העכבר נעלם אבל אפשר להעלות רק את טקס מנג'ר (עם CTRL ALT DEL) ואז העכבר נראה ואפשר להזיז אותו אבל אי אפשר ללחוץ על כלום שום דבר אחר לא מגיב
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש תוכנה שהתקנתי בעבר, לפני הפירמוט והיא עבדה מצויין. לאחר שעשיתי פירמוט, כל פעם בסיום התקנת התוכנה המחשב עושה ריסטרט לעצמו. זה משגע אותי כי אין לי מושג למה זה קורה, במיוחד שהתוכנה לא כזאת מעמיסה
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אז ככה למשל עכשיו התקנתי דריבר לכרטיס מסך והכרטיס נמצא אז הכול סבבה ואז אם אני עושה ריסט למחשב או שהמחשב עושה לבד אז הדריבר מתאפס וזה לא מוצא לי תכרטיס כאילו והכול איטי כזה אתם יודעים!! אבל הדרייבר כן נמצא בהוספה והסרה מה עושים? מה כול יום אני הצתרך להתקין מחדש דרייבר ? עכשיו אני בלי כרטיס מסך כאילו ההכול איטי כזה ואין לי כוח להתקין כי מחר אני הצתרך גם אני כרגע אם הדרייבר אבל שיהיה ריסט הכרטיס יעלם לי
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום אחרי כמה דקות (אני חושב רבע שעה או חצי שעה) שהמחשב ללא כל פעולה הוא מכבה לעצמו את המסך (המחשב עצמו עובר למצב שינה אחרי שלוש שעות אני חושב בלי שימוש) כדי לחסוך בחשמל אז אחרי מצב שבו המסך מכובה אני מזיז את העכבר כדי להחזיר אותו לפעולה, המסך נדלק ועובר לצבע שחור אני מנסה לעשות ctrl + alt + delete והמסך עדיין לא מגיב מה אפשר לעשות? יש לי כ.מ 7950 של amd מעבד intel מסוג i5 2500 טנקס
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים רכשתי HTPC לסלון, המפרט: מעבד E7400 לוח GIGABYTE E7AUM-DS2H כרטיס מסך מובנה GF9400 זכרון 4GB DDR2 כונן קשיח WD10EADS - 1TB לפי מה שידוע לי הכונן הזה מהיר מאוד, אבל משום מה ההעברת מידע ופתיחת RARים במחשב מאוד איטית - המהירות לא עולה על 5 מגה לשנייה... אפילו במחשב הישן שלי אני מגיע ל20 מגה בשניה... מישהו מוכן לשפוך לי קצת אור על הנושא? זה פשוט מרגיז. חשוב לציין שהבעיה היא לא בדיסק קשיח כיוון שהוא היה מותקן אצלי במחשב קודם על מנת שאני אמלא אותו בסרטים, ולא הייתה לי את הבעיה הזו. אשמח לעזרה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
המחשב שלי הפך ממש איטי במשחקים אפילו במשחקים הישנים כמו Age of Empires III . בנוסף לבעיה הזאת יש עוד בעיה מוזרה, אני יכול להתקין תוכנה מסויימת ולאחר כמה ימים, היא תראה שגיאה בעת פתיחתה ולא תיפתח יותר עד מחיקתה והתקנתה מחדש. אני כבר מיואש מהמחשב ושואל אתכם מה ניתן עוד לעשות. תודה. מפרט המחשב: מעבד E8400 לוח - אם P5Q כרטיס מסך HD4870 זיכרונות OCZ 4 GB ספק קרוסייר 750 וואט וכונן קשיח של WD
-
- 14 תגובות
- 931 צפיות
-
-
במחשב של גיסי יש בעיה לא מוסברת.. חשבתי בהתחלה שזאת תוכנה אבל גם אחרי פירמוט מלא הבעיה נשארה בווינדוס המחשב עוד עובד בסדר, אבל ברגע שנכנסים למשחק כלשהו בין אם זה GTA IV או JC2 המשחק עובד בקושי רב! גם עם הורדת גרפיקה והכל עדיין עובד ממש לאט ..משהו כמו 5-10 FPS וכמובן שהמשחקים האלה עבדו חלק בגרפיקה סטנדרטית לפני. מפרט: C2D 4600 9600GT 512MB 2GB 800MHZ מה יכולה להיות הסיבה? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
טוב אני מדליק את המחשב ואז כשעולה windows נפתח חלון דוס בו כתוב שregedit מחשפש איזה קובץ reg בשם moo אותו הוא לא מוצא ואז מובאת הודעת שגיאה שהקובץ לא נמצאואז אהי יכול להמשיך עם המחשב איך שבא לי בלי בעיה. לא מדובר בvirus ולא מצאתי שיטה שהדבר לא יעלה מה לעשות. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
שלום ראיתי בדיסק קשיח סיגייט(מכני) ב- win 10 עובד לאט איטי מאוד מאוד. ויש הרבה סקטורים פגומים. ויש גישה לחומר. אני נסיתי לעשות תוכנה ghost מלא בין דיסק קשיח חברה סייגייט(מכני) 500GB ל- טושיבה SSD OCZ 480GB בזמן העתקה עבר עברו 3 ימים הגיע 38% לא מיתקדם העתקה. אני עצרתי את העתקה. הורדתי תוכנה ניקרא aomei backupper נסיתי לעשות Disk Clone וזה התחיל העתקה אחרי דקה קיבלתי הודעה Error לא ניתן לעשות עתקה. בגלל סקטורים פגומים שגיאות. לחצתי כפתור finish נסיתי לצאת מתוכנה ולא ניסגר הוא באמצע לוקח הרבה זמן לצאת. נסיתי להפסיק תוכנה סגירה ידני באמצע. וזה ניסגר תוכנה. עכשיו אני חשבתי במחשב נייד להרכיב דיסק קשיח SSD 480GB חדש. אני עשיתי התקנה חלונות…
-
- 2 תגובות
- 419 צפיות
- 2 followers
-