עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ImpZ,

אז ככה, פתאום נעלם לי הקול במחשב אין לי מושג למה.. ב device manager הכל בסדר אין תקלות.. ניסיתי להתקין תדריברים מחדש וכלום לא עזר גם בדקתי ואין MUTE בשום מקום ואין, עדיין לי קול במחשב.. אני זוכר לפני כמה זמן היתה לי אותה בעיה ומישהו הביא לי איזה קובץ REG שהייתי צריך להכנס לadministrative tools ושם לעשות משהו אני כבר לא זוכר זה היה מזמן אבל זה עזר באותו הרגע למישהו יש איזה פתרון להביא לי? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by moshe_91,

מה המצב אנשים ?! לפני חודש החלפתי את כל החלקים במחשב שלי חוץ מהארד דיסק, CD ROM ומארז . לפני איזה שבועיים התחילה בעיה במחשב . הופיע לי פתאום מסך כחול . הנה קישור תמונה שלו: http://img528.imageshack.us/img528/7033/dsc00029mq6.jpg בסדר לא התייחסתי כי זה הופיע פעם אחת ... אחרי שבוע יענו עכשיו אני נכנס למשחקים ובאמצע שאני משחק יענו אחרי כמה דקות או שנתקע לי המחשב ואני צריך להפעיל אותו מחדש או שאני מקבל את אותו המסך הכחול כמו שבתמונה או שהמחשב מפעיל את עצמו לבד ... אני חושב שזאת בעיה בכרטיסי הראם ... בדקתי את הטמפרטורה במחשב שלי והיא תקינה לגמרי ! התקשרתי לחנות ששם ביצעתי את הקניה + את ההרכבה וסיפרתי להם את הבעיה והם אומרים שזה יכול כמה דברים ... או שה - Chipset של הלוח אם לא …

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  3. Started by man-of-God,

שבוע טוב לכולם , יש לי צורב DVD-RW מזה שנה וחצי (רכשתי אותו עם המחשב). מהיום בערב (מוצאי שבת ) הכונן לא מופיע תחת המחשב שלי. נכנסתי למנהל ההתקנים ומופיע לי שגיאה (סימן קריאה בצבע צהוב על הכונן המדובר) בפרטים מופיע לי: ‏‏ל- Windows אין אפשרות להפעיל התקן חומרה זה מכיוון שפרטי התצורה (ברישום) אינם שלמים או שהם פגומים. (קוד 19) הפעולות שביצעתי : 1. הסרה של ההתקן , והתקנתו מחדש - לא עזר 2. כיבוי והפעלת המחשב - לא עזר 3. החלפת כבל SATA וחיבור לחיבור אחר בלוח אם - לא עזר 4. כיבוי המחשב המחשב + ניתוק מהחשמל למשך מספר דקות - לא עזר עד היום בערב הכל עבד כמו שצריך (ביום שישי צרבתי איתו בפעם האחרונה) האם יש דרך לפתור את הבעיה הזו ? תודה לכל מי שיוכל לעזור לי

• 2 תגובות
    • 5.4k צפיות
  4. היי כולם. אני מנסה לצפות בסרטונים כלשהם (אני לא מוריד אותם למחשב.. אלא צופה דרך הדפדפן דרך מדיה פלייר). הבעיה היא שכאשר אני מזיז את הסרטון מעט קדימה, או אחורה אז אני לפתע שומע רק קול והתמונה מפסיקה לזוז (וזה לא מסתדר עם הזמן), ואז כשאני מנסה להזיז שוב חזרה או למקום אחר על ציר הזמן אז הסרטון נתקע לגמרי וגם אין קול... חשוב לי לציין דבר נוסף - ניסיתי גם בפיירפוקס וגם באקספלורר ובשניהם הבעיה קיימת. כשניסיתי בגוגל כרום , התבנית של מדיה פלייר בכלל לא מופיעה ואני רואה רקע אפור במקום. איך אני פותר את הבעיה הזאת? תודה!</blockquote>

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  5. Started by oh,

שלום לאחר שהחולף לי לוח אם וגם הארד-דיסק, כבר כמעט והתייאשתי מכיוון שהמחשב לא מפסיק לעשות לי "צרות". הבעיה כרגע היא באתחול המחשב , בשלב ההתחלתי בו רואים את ציור הBIOS, ישנם מספר צפצופים. עשינו (גם המעבדה וגם אני אישית) בדיקות חומרה להכל! - זכרונות, הארד-דיסקים, לוח אם, כרטיס מסך וכו'. כביכול הכל תקין. גיליתי משהו "מעניין" שברגע שלמחשב מחוברים רק כבל המסך, כבל החשמל, העכבר והמקלדת - יש צפצוף אחד בלבד (תקין). ברגע שאני מתחיל לחבר חיבורי USB שונים, הצפצופים מתחילים (רק באתחול כמובן). לדוגמה- מצלמת רשת, כבל לאל-פסק, כרטיס רשת אלחוטי (TP-LINK), מחבר BLUETOOTH - כאשר הם מחוברים - ישנם צפצופי אזהרה ! ממה זה נובע? מה הבעיה כאן????? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  6. Started by סער,

שלום לאחרונה קניתי מחשב חדש [ 5 חודשים] בחנות ניסיתי לצרוב דיסק ולא הצלחתי אז לא הבנתי חשבתי אני לא עושה משהו טוב... אני באתי הביתה ניסיתי שוב, ולא הצלחתי אמרתי טוב מחר זה יסתדר לא מזמן לקחתי את המחשב לחנות אמרו לי נחלףילך את הצורב ותפרמט את המחשב, הוא עמוס וזה בגלל זה. פירמטתי את המחשב,החליפו לי צורב אני משתמש בנירו 6 - 7 ולא מצליח לצרוב. מה לדעתכם אמורה להיות הבעיה? סוג המחשב: E6400 צורב מדגם neck 2 GB זיכרון 250 HD נ.ב יש דבר כזה עידכון בקר לוח אמ? תודה סער

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  7. שלום, אני כבר שנה משתמש בכרטיס מסך הנ"ל וכל פעם שהיתי מחבר אותו לטלויזיה כדי לראות סרטים/סדרות הכל היה תקין וצבעוני, פתאום כשאני מחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה (S-video) אני רואה שחור לבן. כאשר אני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך, לא משנה איזה פורמט שידור אני בוחר זה לא עוזר (PAL/NTSC)... יש לי טלויזיה של sony רגילה. מה ניתן לעשות ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. קיבלתי את המחשב החדש שלי : Q9400 GA- EP43-DS3L 2048X2 KINGSTONE HYPERX1066MHZ בתוכנה CPUZ הוא מזהה את הזכרונות אבל רשום שהם עובדים על תדר 400 MHZ מישה ויודע למה ?? המחשב נקנה מ KSP

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  9. Started by H3c!f0r,

שלום יש לי בעיה. כשאני לוחץ קליק ימני על המחשב שלי זה מראה לי שיש לי 4GB ראם וליד זה רשום בסוגריים ניתן להשתמש רק ב 2.99 הינה תמונה למי שלא הבין: http://www.fastup.co.il/v.php?file=63264840.jpg תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  10. אהלן חברים, לא מזמן החלפתי לוח אם למחשב, ומאז יש לי בעיה: כמה זמן אחרי ההדלקה(לא קבוע), יש מין רעש של פצפוץ לשניה מהרמקולים, והמחשב קופא. הכוונה היא שאמצעי הקלט אינם מגיבים (מקלדת, עכבר). המסך אינו משתנה, קופא על המסך הקיים. לפעמים גם אנימציות ממשיכות לרוץ(כמו קבצי GIF) לזמן מסוים, לא יודע אם בלי הפסקה. מפרט: Gigabyte GA-MA69GM-S2H Amd Athlon X2 5600+ Geforce 8800GTS 512 Mb Kingston 2GB RAM (1GB*2) ENERMAX LIBERTY 400W Samsung Flashpoint F3 500GB לוח אם קודם: Asus m2n-e תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שאני רוצה לכבות את המחשב דרך הSTART זה עושה לי ריסט במקום כיבוי, עשיתי ריפייר וזה לא עזר, יש פתרון אחר?

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  12. אז ככה יש לי בעיה אבל זה התחיל מאז ששיפרתי את המחשב שמתי לו מלא דברים טובים ועשיתי פרמטים והכל כלום לא עוזר.. עכשיו הבעיה זה רק במישחקי רשת =\ הכל ניתקע ואז אני מקבל הכל מרוח ומגעיל ואי אפשר לשחק אמרו לי אולי זה בעיה בשרת במישחק אבל זה במלא מישחקי רשת וגם מישחקים שהיו עובדים חלק במחשב הקודם אז הינה תמונות ומיפרט של המחשב =] מקווה שזה המקום מיפרט: ווינדס אקס פי intel core 2 duo cpu 2G RAM 2.54GHZ כרטיס מסך ג'י פורס 9800GT והכל בסדר שלחתי את זה לתיקון זה לא תחמם יותר מידי והכל מתאים ביחד אז זה לא הבעיה..=\ הינה כמה תמונות http://img49.imageshack.us/i/client2009070903595596.jpg/ מקווה שתוכלו לעזור =\ אהה ועוד כמה דברים.. מישחקים לא של רשת אני מרית חופשי וטוב! …

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  13. שלום לכולם. הסלולארי שלי - nokia n73 הפסיק לתקשר עם המחשב/המחשב הפסיק לתקשר איתו. בעקרון אחרי התקנת הPCSUITE הכל עבד נורמלי, עד שניסיתי להתקין את התוכנת עדכונים למכשיר, ומאז המחשב הפסיק לזהות את המכשיר. הסרתי את התוכנה, הסרתי גם את הPCSUITE והתקנתי מחדש, כלום לא עוזר. בנוסף, המחשב לא מתקשר כמו שצריך עם העכבר החדש שקניתי (logitech MX 400). לאחר התקנת התוכנה של העכבר (setpoint) גיליתי שהעכבר לא מופיע בתוכנה ולכן אין אפשרות לתכנת את המקשים שלו. ניסיתי את מה שאמרו באתר של לוגיטק - הם הסבירו שאם העכבר מופיע בDEVICE MANAGER לא בתור לוגיטק אז צריך לעדכן את הדרייבירים. ניסיתי לעדכן עם הדרייבירים שהם ציינו והמחשב לא מוכן לעדכן. מה אפשר לעשות? האם יש דרך כלשהיא לאפס את כל מה שהמחשב…

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  14. יש לי שלט xbox שנקנה לפני כשנה- שנתיים עד עכשיו לא הייתה בעיה הכל עבד טוב. לפני כשבוע התחילה התקלה, בזמן שאני משחק פתאום המשחק קורס מופיעה הודעה שהיישום הפסיק לפעול וwindows מחפש פתרון(הוא אף פעם לא מוצא). התקלה הזאת לא קורת במשחק מסוים וגם לא בזמן מסוים אחרי הפעלת המשחק. ניסיתי לחבר שלט xbox של חבר והמשחק עדיין קורס כך שזה כנראה משהו במחשב. המשחק לא קורס כאשר אני עם המקלדת והעכבר! אם מישהו נתקל בכזה דבר בבקשה שיכתוב. תודה

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  15. Started by tomer512,

יש לי מחשב חדש עם לוח אם intel blkdh67bl שאני מחבר רמקולים ליציאה הכתומה(רשום בתוכנה- רמקול מרכזי/סאב-וופר יוצא) או ליציאה השחורה(רשום בתוכנה- רמקול אחורי יוצא) זה לא משמיע שום דבר חיבורי הקול שכן עובדים לי הם החיבור מקדימה והחיבור הירוק מאחורה, אבל מאחורה החיבור כבר תפוס עם אוזניות... ד.א. - אני לא ממש בטוח אם זה קשור לתוכנה או לחומרה...

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכולם בכל פעם שאני מבצע תנועה עם העכבר , אחוז ה CPU עולה בכ20 - 40 % וכך הביצועים של המחשב תוך כדי משחק יורדים. וכן: עידכנתי כרטיס מסך , סרקתי את המחשב , החלפתי עכבר. תודה מראש :)

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. יש לי מסך כחול הנה: המסך הכחול בא לי אחרי שהתקנתי אנטי וירוסAVG ישר אחרי זה הוא רושם לי שגיאה של מסך כחול ושם רשום מלא דברים וסוג הבעיה היא! 0X00000050 אני יכול להיכנס למצב בטוח ושם מחקתי כל זכר לאנטי וירוס AVG אבל עדיין אני לא מצליח מישהו יכול לעזור לי! * אני במחשב אחר עכשיו המחשב שלי לא עולה להזכירכם

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  18. Started by shedon123,

שלום! אני חדש כאן.... לפני בערך שלושה שבועות התחיל כרטיס המסך שלי "להזיע" 9800gt הfps החל לרדת לי במשחק שאני משחק בו אם אתם מכירים cs1.6 בקיצור כל 5 שניות הfps ירד מ100 ל 60 ! דבר הנוגד את האתיקה של הכרטיס הזה שאמור לתפקד בלי כל בעיה במשחק cs 1.6 בדרך כלל לפני זה הfps שלי עמד על מספר הfps הגבוה במשחק 100 ולא זז לשום מקום . כעבור שבוע נשרף לי הכרטיס מסך והזיכרון . למזלי הייתי לי אחריות על הכרטיס ושילמנו רק על הזיכרון או אני לא יודע על מה איזה 300 שקל . הטכנאי מחשבים התקין לי כרטיס מסך 9800gt אותו כרטיס רק עם משהו יותר טוב גרסא או משהו ddr3 שיש בזה hd ... כולי הייתי שמח ונרגש כי חשבתי שבעית ה"הזעה" של הכרטיס נפסקה והכל יהיה טוב ויפה ויהיה לי 100 fps כמו מקודם ויותר מזה כ…

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  19. אהלן יש לי בעיה, שאני מדליק את המחשב הוא מראה שהוא מפעיל את הווינדוס ,מגיע לרקע של המחשב ואז כלום. אין שום פריטים של שלוחן עבודה ,אין כלום. ניסית הכל מצב בטוח, ctrl+alt+delete ,לכבות ולהדליק,לחבר למסך מחשב אחר. כלום לא עוזר פשוט מראה לי את הרקע של המחשב ואת העכבר וזהו אין שומדבר, מתי שאני עושה מצב בטוח אז הוא מראה לי 2 חשבונות אחד לי ואחד של המנהל וברגע שאני לוחץ על אחד מהם הוא מראה לשהוא נכנס ואז לשבריר שנייה את המסך ואז מתנתק וחוזר שוב ל2 חשבונות מה אפשר לעשות בבקשה?? תודה רבה !

• 15 תגובות
    • 7.4k צפיות
  20. Started by yadin,

יש ל אחותי מחשב ניח לא יודע מה יש לו לפעמים מאתחל לפעמים מסך כחול אבל רוב מסך כחול רציתי לדעת מה השגיעה הזות אומרת +++ STOP 0x00000007,0x00000CD4,0xE20FA9E0

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  21. Started by asaf556,

לפני 3 ימים המחשב החל להשמיע רעש חזק מאוד בהדלקה ואחרי כמה שניות זה עבר אחרי אתמול והמחשב התחיל לכבות מדי פעם והיום הוא פשוט לא נדלק מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  22. Started by rafi20,

שלום . לפני כמה חודשים השגתי את ידי על nvidia 6800. ושמתי לב בביוס שה aperture size היה מסומן על PCI 64MB אז חשבתי שאני ישנה ל AGP 256 מאז כל פעם (כמעט) שאני עושה ריסט מפעיל מחדש וכ"ו המסך מתכבה עד שה bios startup. מגיע לנקודה כלשהי ונדלק. ניסיתי הכל לשנות בחזרה , לשנות גודל וכ"ו להוציא את הבטריה.. שהוצאתי את הבטריה זה קצת עזר לפי דעתי אבל הייתי חייב לשנות את שעת המערכת וכששמרתי זה שוב נכבה. מישהו נתקל בבעיה שכזו? ה 5200 הכרטיס מסך לפני היה רושם בכל הפעלה שהוא מזוהה על יהיה הביוס. הכרטיס הזה לא רואה שהוא מזוהה. P4S800D Bios Date: 09/17/2004 Rev 1.xx אני חושב שאולי עידכון הביוס יכול לעזור ? קצת דואג לעשות את זה. מקווה שאני שואל בפורום הנכון

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  23. טוב הבעיה המחורבנת הזו שלפי המחקר הקטן שעשיתי באינטרנט חזרה, היא הייתה קיימת בדרייברים ישנים יותר ועכשיו גם בדרייבר 8.12. להלן תמונה: http://zix.co.il/viewer.php?id=802528103.jpg אם מישהו כאן יודע איך לטפל בבעיה בבקשה עזרה, אני מתקין בפעם השלישית את הדרייבר מחדש[8.12] אם הוא לא יפעל אני יתקין ישן יותר.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  24. אם מישהו יודע מה זה אומר ואיך לפתור את זה אני לא מצליח לעדכן את הביוס שלי

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  25. Started by gal555,

לחבר שלי יש בעיה כשהוא מדליק את המחשב הוא הוא עובר פוסט ורושם boot0: error ולא עולה מה לעשות בבקשה?

• 10 תגובות
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.