תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
היי המחשב בעיקרון מרבית הזמן אינו "סוחב" ומתקשה באופן כללי. ברוב הפעמים, פתיחת טאבים ומעבר אליהם לוקחת זמן, פתיחת תוכנה אופיס רגילה לוקח זמן, ואפילו כפתור ימני על שולחן העבודה קשה לו. בקיצור הכל לא עובד חלק - ואי אפשר ככה. המפרט: CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2 3800+ nVIDIA GeForce 6100, AMD Hammer 1GB RAM בשני סולטים של 500MB, ואין עוד סולטים פנויים. עכשיו, לא צריך להיות גאון על מנת להבין ששידרוג של הראם יהווה שידרוג כלשהו, השאלה אם במצב כזה, נניח אני קונה סטיק של 2GB, הצוואר בקבוק ייפתח, או שגם ככה, אפילו אם יהיה מספיק מרווח של ראם, חלק אחר במפרט יהווה גורם לאיטיות בעבודה רגילה כפי שתיארתי למעלה. מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני חדש פה ולא כלכך בטוח באיזה פורום למקם את השאלה.. בכל אופן, רציתי לדעת אם יש פה למישהו את הלוח הנ"ל ואם זה עובד לא כמו שצריך עם VISTA, כמו כן מה שאר המפרט שלו. פשוט אצלי יש בעיות נוראיות ואני לא יודע אם זה בגלל ש: 1. הלוח תקול 2. הוא לא מותאום לויסטה 3. שאר המפרט חלש מידי... אשמח לתשובה ממי שמכיר, תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם יש למישהו מחשב שנתקע בצורה רנדומלית, לאחר ניקוי המחשב לגמריי מבחינת TEMP ודברים אחרים. המחשב עובד בסדר אבל נתקע כל מס' דקות רנדומליות. יכול להיות שזאת בעיה בספק כוחו - אפשר לבדוק ב BIOS. אבל אם הבעיה היא בלוח אם, איך אני יכול לבדוק את זה? גם דרך הBIOS?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה שכתבתי בכותרת זה מה שמופיע אצלי אחרי מדליק את המחשב יש לי קשיח מסוג HD103SJ בעל נפח של 1TB. הקשיח פועל, הוא חי וקיים. כשאני מדליק את המחשב משום מה הוא לא מזהה אותו, אבל דווקא הוא כן רושם בהתחלה את הסוג של הקשיח (יש זיהוי של הדגם, אבל לא מצליח לעלות דרכו את הווינדוס) אני כרגע הרכבתי את הקשיח השני שלי ואני משתמש בו. כשאני מחבר את שני הקשיחים ביחד הקשיח הזה לא מזוהה. למישהו יש מושג מה עושים? יש אולי תוכנה שיכולה לבצע תיקונים של הקשיח או לבדוק אותו? (אפילו שהווינדוס לא מזהה) *בדקתי כמה פעמים שהכל מחובר. הגדרתי אותו ב-BIOS שיעלה ראשון אבל לא עזר. תודה רבה.. אני מקווה מאוד ששום מידע לא יאבד לי.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז כך במשחקים ובתוכנה 3DMARK 2001 הגפיקה כאילו נכתכת כזה במיוחד בגפיקה מהירה כל התמונה כאילו נכתכת כזה ולפעמים במחשק SERIOS SAM 2 הוא ניתקע כזה בהבה מקומות ושלא נדבר על מקס פיין שיש הרבה דמויות זה גם איטי! מה עושים? יש לי לוח אם חייתי EPOX 8KHA+ זכרונות DDR 128 של SAMSUNG ומעבד אחלה ביותר DURON 1200 עם ליבת MORGAN החדשה שהוא ממש בביצועים דומא ל ATHLON ! אז מה אני עושה? יש אולי הגדרה מסוימת תגידו לי כל מה שניתן לעשות אני ינסה תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
Well, i don't know much about hardware... lets say that even close to nothing but I wanna build a computer with an AMD Athlon XP 1.9+ and GFroce 4 MX 460 I only need a mother board , memmory and a case to add to this and il'l build up the computer wioth my old hard disk and my nice sound blaster live! if you could post what hardware i should buy... meaning, what M.board and which kinda memmory and how much will it cost and also include a simple case that will do the job ... oh and, do i need any extra cooling systems ? thanks a lot ;D
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב שלום לכולם!! אני חדש אוקיי יש לי בעייה מעצנבת מאוד במחשב היא התחילה לפני כמה ימים...... אני פותח תמ'חשב הוינדוס עולה אחרי איזה 5-30 דקות המחשב נתקע ממש, אי אפשר להזיז את העכבר, המקלדת מתה...לאחר מכן אני עושה ריסת דרך הלחצן והמחשב מצפצף ואי אפשר לכבות אותו . מפרט: AMd Athlon xp 2000 nvidia geforce 4 mx440 Motherboard Name Gigabyte GA-7VAX 256 ram תודה מראש לעוזרים אגב לקחתי לטכנאי, הוא לא פתר את הבעיה!!!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רק הכפתור של ה POWER ו RESET עובדים גם הכפתור של ה SPEAKER לאר עובד מה עושים ? בדקתי לפי החוברת הכול תקין ! GA-K8NS
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני משתמש במחשב די ישן Dell D630 עם 4 ג'יגה זיכרון שהוספתי לו והארדיסק 1 טרה הבית. כבר מעל שנה שהמחשב במפרט הנ"ל עובד מצויין ! אך בשבוע האחרון משהו נדפק בו בלי שום סיבה מיוחדת.. הוא פשוט עובד בצורה איטית להחריד - אני אסביר: לחיצה על "התחל" לוקחת כ10 דקות עד שהתפריט עולה. אם חלון בסייר הקבצים עולה אחרי רבע שעה זה מזל ! הפעלתי את המחשב במצב בטוח וביצעתי סריקה ב2 תוכנות אנטי וירוס - אחת מהם היא NOD32 ולא מצאתי שום דבר. כמו כן, ביצעתי ניקוי תוכנתי למחשב ועדיין ללא הועיל. פתחתי את המחשב פיזית וניקתי אותו בלחץ אוויר על מנת לנקות ממנו את האבק. הרכבתי ועדיין המצב אותו מצב. חשבתי אולי בעיה בוינדוס. ניסיתי לבצע שחזור לנקודת שיחזור לפני שבוע והוינדוס נותן שגיאה שלא ניתן…
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב קופא לי באמצע העבודה. בערך 10 דקות לאחר הדלקת המחשב הוא פשוט קופא, העכבר והמקלדת לא מגיבים וניתן לצאת מהמצב רק ע"י boot בנוסף שמתי לב לרעשים מוזרים מהמחשב, אני חושב שהם מגיעים מהספק אבל לא בטוח. בבקשה עיזרו לי... נתוני המחשב: p4 2.4 G (אגב טמפ' המעבד בזמן שהמחשב נתקע היא בערך 35-40 מעלות) לוח אם asus p4s533-vm 512 DDR המארז והספק סטנדרטים שקיבלתי עם המחשב, אני חושב 300W אני חושב שזו בעיית חומרה משתי סיבות, האחת שהרצתי את כל תוכנות האנטי וירוס, spyware וכו' ולא מצאתי כלום והסיבה השניה היא שיש לי גם מערכת הפעלה לינוקס על המחשב וגם שם זה קורה אם כי בתדירות פחותה. תודה מראש לכל העוזרים , תצילו אותי....
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צהריים טובים, יש לי בעיה במחשב, כשאני מדליק אותו אחריי כמה שניות הוא עושה צפצוץ כפול וריסט באופו קבוע.. השאלה שלי - במה יכולה להיות התקלה? לוח-אם? מעבד ? זכרון? מודה מראש לכל העוזרים...
-
- 10 תגובות
- 942 צפיות
-
-
האם נורמלי רעש כזה "טיק" כאשר מכבים את המחשב או כאשר עוברים למצב שינה היברנייט או רגיל?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מקווה שזה קשור לפורום הזה.. הייתה לי בעייה במחשב: כאשר הפעלתי אותו, הוא שאל האם להעלות ווינדווס רגיל/ safe mod, במסך השחור הזה... לא משנה איזו אפשרות בחרתי, הוא עשה ריסטרט וחזר לאותו מצב, כאילו לופ אין-סופי... עכשיו, אני רוצה לפרמט את המחשב ולמכור אותו, אז חיברתי את הדיסק הקשיח למחשב אחר והעברתי את כל המידע שהייתי צריך. חיברתי את הכונן הקשיח למחשב בחזרה, ועכשיו עולה לי המסך ההתחלתי (ממנו אפשר להיכנס לBIOS) אבל גם כאן- לא משנה מה אני עושה, המכשב כאילו נכבה- מסך שחור, אבל המאווררים והכול ממשיכים לעבוד! ניסיתי לאפס את ביוס, להוציא את הבטריה, וזה לא עוזר! עריכה: שחכתי לומר שהוא רושם לי: CMOS checksum error - default loaded מה לעשות??
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיית קריסות רצינית. המחשב שלי נופל לפעמים סתם במהלך עבודה רגילה, כמעט תמיד במהלך הלילה שאני משאיר את האימיול פתוח, ובזמן הרצת משחקים (למשל אובליביון, half life/cs/tf2). המשחקים מקוריים. ניסיתי להוריד את רמת הגרפיקה בשביל להוריד עומס, אני סוגר את כל התוכנות שפעולות ברקע וכלום לא עוזר. המפרט בצד לא מעודכן, יש לי כרגע ג'יגה זיכרון והחלפתי את הכוננים של ה-40 וה-30 בכונן של 300 ג'יגה. זה ממש מפריע ולא מאפשר לי לעבוד כמו שצריך על המחשב.. אם למישהו יש רעיון זה יעזור מאוד. תודה! -עריכה- בטעות לא שמתי לב באיזה פורם אני כותב.. אם אחד המנהלים יוכל להעביר ל"תמיכה טכנית" אני אודה לו.
-
- 10 תגובות
- 981 צפיות
-
-
לפני מספר ימים התחלתי לקבל הבהוב של מספר שניות בכול פעם שאני מדליק את המחשב או בכול פעם שהוא מתעורר ממצב שנה. הבהובים אלו התחילו ממש לפני כשבוע. מה זה יכול להיות לדעתכם? אני עובד עם WIN7 כרטיס המסך שלי הוא מובנה והדרייברים שלי עודכנו לפני כחודשיים והכל היה בסדר. האם יש סיכוי שבעיה זו קשורה להתקנת דפדפן כרום של גוגל? זה התחיל כיומים אחרי התקנת הדפדפן הזה.
-
- 10 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
היי, המעבד מגיע לטמפרטורה מטורפת. מה אני יכול לעשות בנוגע לזה? יש למעבד מאוורר ייעודי
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם הנייח שלי מסרב לעלות ומתי שאני נכנס לתפריט הBIOS SETUP הוא אומר לי ש: PRIMARY IDE MASTER: NOT DETECTED PRIMARY IDE SLAVE: NOT DETECTED מה זה אומר? איך מסדרים את זה? חייב עזרה תודה
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי אז ככה, לפני כשבועיים קניתי 4GB ראם במקום 2GB שהיו לי, אם זה משנה הראם במהירות 667mhz של G.Skill חיברתי אותם והכל היה בסדר (היה לי 32bit ולכן הוא השתמש רק ב 3ראם) אז התקנתי windows 7 64bit וכמו שאתם יודעים 32bit משתמש עד 3ראם ו64 ל3ראם+ אחרי שזה סיים לחצתי התחל > קליק ימני על המחשב ומשום מה זה לא השתנה עדיין רשום שהמחשב קולט 4GB ראם אבל הוא משתמש רק ב 3GB ראם האם יש לכם פיתרון לזה? בבקשה תעזרו לי כי לא היתכן שקניתי 4GB ראם ואני יכול להשתמש רק ב3 כמו שאתם רואים המחשב קולט שיש לי 4GB ראם אבל הוא משתמש ב3GB ראם למרות שמותקן עליו קראתי גם מלא בגוגל דברים ומלא דרכים לסדר את זה וכלום לא עזר לי מישהו יודע איך לסדר את זה? =\
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Intel Quad Core i7 4770 3.5Ghz S1150 Noctua NH-L9i Gigabyte GA-H87-D3H S1150 8GB Crucial DDR3 1600Mhz NVIDIA Gigabyte GeForce GTX980 Ti SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty Corsair 500R Carbide Black Seasonic X-Series 750W GOLD Modular זה המפרט של המחשב.. בניתי אותו ב2013. עכשיו המאוורר של הקירור Noctua NH-L9i הפסיק להסתובב.. ניקיתי אותו כמה פעמים עם אוויר דחוס, אבל הוא חוזר ומפסיק לפעול.. הטמפרטורות של המעבד בגלישה באינטרנט הם בין 40 ל55 מעלות. ניקיתי את המחשב עם אוויר דחוס אבל המאוורר של המעבד לא מתחיל לפעול, גם לא שמשחקים במשחק rdr2 והטמפרטורות מגיעות ל70 ו80 מעלות. רציתי לדעת אם…
-
- 10 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
מה קורה? יש לי עכבר ומקלדת מתוצרת לוג'יטק, שניהם אלחוטיים (אבל כל אחד מדגם שונע...משמע יש 2 מקלטי רדיו) עכשיו החלטתי בשביל למנוע סיבוכים של חוטים ומקום שאני ישים אותם בתוך המארז... עכשיו השאלה שלי היא האם יכול להיות שהם לי תחומרה בגלל הגלי רדיו? או שזה לא קשור?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שלי פתאום קפא באמצע גלישה באינטרנט וזה לא קרה אף פעם אז עשיתי ריסט מהכפתור ואחרי זה המסך לא נדלק ושאני מחבר לכרטיס המובנה זה עובד.. המאווררים של הכרטיס עובדים. מה לעשות
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי מחשב שנוטה להכבות מעצמו, נתחיל בזה שכל המאווררים עובדים ותקינים, נמשיך בזה שהכיבויים ללא כל רצף הגיוני (לא קורה לאחר זמן מה שהמחשב דלוק, יכול להיות שבוע שלם ללא כיבוי, ויכול להיות כיבוי כל חמש דקות או חצי שעה) מה שגורם לי לחשוד בספק עצמו, או רכיב כלשהוא שמקצר. האם ההמלצה המיידית תיהיה להחליף ספק קודם כל בשביל לבדוק את הנושא הזה? לנתק זכרונות אחד אחד.. ? מה נראה הגיוני לנסות? בנוגע ללוח האם - בדקתי את הקבלים והם תקינים , יכול להיות שזה משהו אחר בנוגע ללוח ? תודה רבה -אדם.
-
- 10 תגובות
- 826 צפיות
-
-
קניתי לנובו E530 ללא מערכת הפעלה. התקנתי ווין 7 במחיצה חדשה (יש שם איזו מחיצת דוס שמגיעה עם המחשב ואי אפשר להתקין עליה את מערכת ההפעלה). הבעיה היא שווינדוז לא מזהה שום חומרה במחשב (נותנת מסך גנרי, לא מזהה את מתאמי התקשורת ולכן אין רשת), וגם כל ההוט קיז לא עובדים. מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-שלום לכולם, קיבלתי מחבר כרטיס מסך zotac 9500gt (שעבד אצלו במחשב) וניסיתי לחבר אותו היום למחשב. המחשב שלי: לוח אם gigabyte GA73PVM s2h (יש לציין שכרגע אני עובד עם הכרטיס המובנה שעל הלוח geforce 7100). ווינדוס 7 32bit. לאחר החיבור הראשוני (כמובן מחשב כבוי וחיברתי לPCIE) הדלקתי את המחשב והוא נתקע כמה דקות בעליית ווינדוס ולכן כיביתי אותו. בהדלקה חוזרת, (לפני כן עברתי על המדריכים כאן), עברתי על הביוס, והגדרתי את הכרטיס המובנה שיעבוד תמיד ואת החיבור pci -e בעדיפות ראשונה מבחינת בחירת הכרטיס מסך. לאחר שמירה והדלקה חוזרת -גם זה לא עבד ( הפעם כן עבר את השלב של startup windows אבל נשאר על מסך שחור אחרי השלב עם התמונה של החלונות) ניסיתי לחבר פעם את המסך למובנה ופעם אל הכרטיס- שניה…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, יש איזה תקלה ממש מוזרה שקרתה לפני כמה זמן וראיתי את זה - יש לי במארז 4 מאווררים (מאוורר אחד של המעבד) ואחד בחלק העליון של המארז...עכשיו אני במקרה הבטתי על החלק העליון ופתאום אני קולט שהמאוורר מאט ומפסיק לעבוד! פתחתי את המארז לבדוק אם יש איזה בעיה בחיבור או משהו אבל לא ממש מצאתי את הבעיה...המאוורר מחובר לספק כוח שעדיין עובד והכול נראה תקין מלבד המאוורר ששבק חיים ??? מה עושים במקרה כזה? תודה
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-