תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
בעודי סורק משהו, המחשב פתאום איכשהוא נכבה. אז ניסיתי להדליקו מחדש.. הוא נדלק, במסך לא ראו כלום - והוא עשה ביפ ביפ ביפ ביפ כמו שזה 05:00 החדשות מפי רועי חזקיה! ניסיתי לפרק לו את הצורה ולחבר מחדש, לא עזר. ניסיתי לאתחל את הבטריה של הביוס (או משהו כזה, ע"י הזזת הג'מפר ימינה וחזרה), לא עזר. ניסיתי להחליף כרטיס מסך, לא עזר. עזרה תתקבל בברכה! אה כן, זה המפרט הוא סלרון 1Ghz לוח של HP או של אסוס, לא בידיוק ברור (גירסאת CUV-NT לכל המעוניינים) זכרונות גנריים 3x128MB כרטיס מסך NVIDIA GeForce4 MX 420 תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, התקנתי כרטיס רשת חדש במחשב, ומא הכרטיס קול והכרטיס רשת המובנה על הלוח הפסיקו לעבוד, והכרטיס שהתקנתי גם הוא לא ממש עבד. הוצאתי את הכרטיס החדש, ועדיין הכל היה מחורבש. איפסתי את הביוס, וזה לא עזר. הכרטיסים שמחוברים מקבלים מתח ונדלקים כאני מחבר להם כבל... פירמטתי והתקנתי מחדש (הכרטיס היה מחובר בזמן ההתקנה ), ושום דבר לא עזר. הכרטיס רשת מוצג כלא עובד עקב CODE 12, בטענה שאין מספיק משאבים. הכרטיס קול מוצג כלא עובד עקב CODE 10, THIS DEVICE CANNOT START. חיפוש קליל העלה משהו על IRQ חופפים בין התקנים, אין לי שמץ מה לעשות עם זה. לפני שאני מפרמט שוב עם הכרטיס רשת מחוץ למערכת, יש לכם הצעות למה לנסות? המערכת: P4 williamette 1.5ghz ASUS p4t-m sound card: terratec dmx…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מת!! אני לא יודע מה לעשות... המחשב בשבוע האחרון פשוט לאחר זמן של עבודה מתחיל לעבוד לאטטטט... ויש לי מחשב חדש. כאשר אני לוחץ על ctrl+alt+del רשום לי בלשונית של processes explorer - 400 mem usage וזה נשאר בטווח הזה של 400+ - וה-CPU Usage עומדת על מאה. ואני יודע שזה לא אמור להיות על מאה!! בבקשה תעזרו לי. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע מה קורה פה ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 906 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא די ישנה אבל היא לא הפריע לי עד לא מזמן לפני 3-4 חודשים קניתי מדפסת וחיברתי אותה לUSB 2.0 שעל הלוח אם (יש לי 4 חיבורים USB 2.0 : שני חיבורים על הלוח ועוד 2 חיבורים ב PCI.. בנוסף עוד 3 חיבורים של USB1.1 ב PCI) אחרי שחיברתי את המדפסת גליתי ששני החיבורים על הלוח אם (לשני היה מחובר מודם ADSL) הפסיקו לעבוד....... מאז.. שני החיבורים על הלוח לא עובדים וכל השאר שב PCI כן עובדים.... השאלה שלי היא איך אני יכול לבדוק אם חיבורי ה2.0 USB שעל הלוח אם פגועים פיזית.... (כאילו שאי אפשר לתקן אותם כתוכנה)... עריכה יש לי עוד 2 חיבורי USB 1.1 בקידמת המארז וגם הם עובדים
-
- 10 תגובות
- 836 צפיות
-
-
איזה ככה לאח שלי יש מחשב 800MHZ של IBM אני צריך לפרמט את המחשב אצל בביוס אני לא מוצא תבאפשרות של שינוי ה"BOOT" (להעביר מ C ל CD) יש מישהו שמכיר ויכול לעזור לי תודה.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי עכבר אופטי פשוט של מייקרוסופט כל פרק זמן מסויים(בערך דקה) העבר מפסיק להגיב ואני צריך להזיז את החוט עד שאני רואה את הלומת קרן הלייזר חוזרת לפעולה ואז אני ממשיך לעבוד איתו עד הקצר הבא, אחרי זמן מסויים הוא משתתק לחלוטין והדרך היחידה להחזיר אותו לפעולתו היא לאתחל את המחשב מחדש. איך אני פותר את הבעיה?????
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם... לאחר שפרמטתי את המחשב והתקנתי את הנרו מחדש הצורב שלי צורב במהירות של X4 לעומת קודם שצרב ב-X8 הצורב הוא:DVD NEC 3500... למה זה וכיצד אני יכול לצרוב מהר יותר...
-
- 10 תגובות
- 715 צפיות
-
-
כחודשיים אני משחק במחשק ניד פור ספיד, לאחרונה באמצע משחק- המחשב קורס ונכבה. משחקים אחרים כמו "הלף לייף" עובדים חלק בלי שום בעיה המפרט של המחשב: AMD 64 BIT 512 זיכרון כ.מ ג'יטי 6600 לוח אם של ג'יגה בייט סוקט 939 לא מבין מדוע נופל לי המחשב בפיתאומיות מבקש לקבל את עזרתכם תודה
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
תראו בזמן האחרון אני שם לב שהעכבר פתאום סתם זז בצורה אחת לשום מקום אבל זה לא קורה לעיתים קרובות אבל עכשיו אני לוחץ לחיצה אחת על הכפפתור השמאלי וזה לוחץ לי פעמיים אפילו 3 פעמיים ובדקתי בהגדרות של העכבר והורדתי את הdouble click להכי נמוך יש עוד רעיונות כי אין לי ממש כוח לקנות עכבר חדש!!
-
- 10 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אתחיל בזה שאני לא בטוח באיזה פורום לפרסם את הבעיה הזאת... הבעיה היא כזאת : התקנתי לחבר ווינדוס 2000 מ-0 לאחר פירמוט, והכל עבד כשורה. הבעיה היא שהמחשב ממש ישן ווינדוס לא מזהה את ה USB. ווינדוס מזהה את ה USB כ unknown usb... בלי סימן קריאה לידו. אין לו דיסקים שבאו עם המחשב, ואני לא מצליח לזהות איזה לוח אם זה, בשביל להוריד לו דריוורים. השבב הוא via VT82C693 והמחשב הוא compaq presario 5700t. למישהו יש פיתרון? האם התקנת WINXP תעקוף את הבעיה ? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 931 צפיות
-
-
הכרטיס שלי עובד שהמחשב עולה ואז לפני שהוא מגיע לשולחן העבודה(בדיוק אחרי שעולה) אז המסך נכבה(יש אור כתום) אני לא יודע מה קרה... אם מישהו יוכל לעזור לי הכי מהר שאפשר אני ישמח.. אני עכשיו אם כרטיס מסך שנת 0 נראה לי
-
- 10 תגובות
- 643 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי מחשב כזה celeron d 2.4 asus p4p800-mx 256*2=512 sata 80GB 7200 8MB עכשיו תקשיבו אני נכנס לביוס ושם אני מסתכל בטמפרטורה שלו וזה קופץ לי בין 50 ל 55 האם זה יותר מדי?? או האם זה בכלל טוב??? בבקשה תגידו לי וגם אם זה לא פסדר תגידו לי מה לעשות ? תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אז ככה יש לי תבעיה הזאת מלפני חודש בערך ולא מצאתי פתרון אז חשבתי שכאן זה המקום למציאת הפתרון. הכול התחיל כשניסיתי לחבר שתי מאווררי מארז ביחד (לא קניתי אותם זה מ"אלתור מספקים ישנים") אז ככה זה הלך, היה לכל מאוורר שני חוטים אדום ושחור חיברתי אדום לאדום ושחור לשחור ואז חיברתי את האדום והשחור (שחיברתי מקודם ביחד) לדבר כזה (שחור עם שני חורים) שמתחבר ללוח אם ואז הפעלתי את המחשב שתי המאווררים פעלו, ואז החוטים בטעות התנגשו והיה כזה "קצר" ואז המאווררים הפסיקו לפעול, ואני לא ידעתי למה זה הפסיק לפעול ואז ניסיתי לחבר לפינים האלו שבלוח אם, עוד מאוורר לבדוק אולי שם הבעיה ופתאום אני רואה שהמאוורר לא פועל ואז ידעתי שהבעיה היא בלוח אם. אתם יודעים השלוש פינים שמחברים אילהם מאוורר לצ"פסט ו…
-
- 10 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום! פירקתי את המחשב כולו כדי לחתוך גרילים מובנים אחרי שחתכתי החזרתי הכל ובאתי להדליק ופתאום לא נדלק :bash: יכול להיות שהלוח נשרף? או מה הבעיה? תודה מראש! נ.ב-ניסיתי הכל אני נואש בבקשה עזרה!
-
- 10 תגובות
- 732 צפיות
-
-
לאחר הופעת מן רעש שורק במארז, החלטתי לבדוק מה מקור הרעש וגיליתי שהמאוורר/החרא הקטן הזה שמוצב על הצ'יפ של של הלוח הוא מקור הרעש. או- ברוב חכמתי הכנסתי לשם מברג (כי אצבע לא נכנסת ) וזהו..המאוורר חדל מלהסתובב וגם מלעשות רעש. הבנתי מחבר שגם לו זה קרה, ושבכלל, זאת בעיה נפוצה בלוחות של ABIT, שאחרי כמה זמן המאווררצ'יק הזה משמיע רעשים וכ'ו. שאלתי היא כזו- האם יכולה להיגרם סכנה בכך שהמאוורר לא פועל? כי לפי התוכנה של ABIT לניטור מעלות הלוח והמעבד (ABIT EQ), הטמפ' ירדה
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
חברה יש לי בעית זיכרון מה לעשות אני יגיד לכם בדיוק מזה אומר לי זה נותן לי הודעה כחולה למעלה רשום בכותרת mmc.exe application error מתחת לזה רשום:the instrustion "0*10009359" referenced memory at "0*10004000".the memory could be "read אני מקווה שתבינו את זה בבקשה עיזרו לי זה מאוד חשוב ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RADEON 9700 PRO של GIGA-BYTE וכשאני מפעיל את המשחק פיפא 2003 הוא מפעיל מסך שחור חושב 10-15 שניות ומפעיל מחדש את המחשב ככה זה קורה לי גם במשחק NEED FOR SPEED כשמחשב עולה מחדש עולה דוח שגיאות ששם הוא רושם שהגורם להפעלה מחדש הוא הדרייבר של הכרטיס מסך ויש לי את הדרייברים האחרונים מה הבעיה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם אנשים, חבר שלי קנה צורב 24X10X40 של סוני, והלכתי לעזור לו לחבר אותו למחשב. עכשיו זהו מחשב של "עתיד מחשבים" (כן אני יודע.. :), Packerd Bell PIII 667 Socket370. הלוח הוא איזשהו לוח עם צ'יפסט של VIA, לא שמתי לב איזה בדיוק. הצורב חובר בתור מאסטר של ה-IDE2, בעוד על ה-IDE1 מחובר ההארד דיסק בתור מאסטר, ואליו מחובר כונן DVD בתור סלייב. המערכת הפעלה היא 98SE בעיברית ( ) ניסנו להפעיל את התוכנה שקיבלנו עם הצורב - לא הלך.. קיבלנו איזשהו Error לא מוכר.. (ד"א על האריזה של הצורב היה כתוב שהוא תומך Win98SE). הורדנו מהרשת Nero 5.5 וסבבה הצלחנו להתקין.. הולכים לצרוב דיסק אודיו וניתן לבחור בין רק שתי מהיריות צריבה - X8 ו-X4... המדיות היו X32 או X24, לא זוכר בדיוק. למישהו…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעיה שעדיין לא פתרתי ... המחשב עושה לי ריסט פתאומי במשחק או ב 3DMark2001 אין לי מושג למה זה קשור איך אתם ממליצים לי לבדוק מאיפה באה הבעיה? כנראה מהכרטיס מסך...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקבל מבך כחול על פעם שאני מעלה את הXP unmountabel boot drive מישהו יודע מה זה ואיך מסדרים ? המחיצה של הXP הלכה או משהו ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם GIGABYTE 7 VRXP וניסיתי דרך הדיסק שלהם לעדכן את הביוס אוטומטי דרך האינטרנט,עכשיו עשיתי ריסט,והוא כאילו מחפש משהו אבל לא מוצא אותו,רושם שהדבר הזה לו הותן כי לא נמצא משהו מתאים ואז עולה הווינדוס! מה לעשות ,איך מחזירים את זה למצב הקודם, בבקשה תעזרו לי!!!!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיה חמורה , לפני כמה זמן קניתי כרטיס קול AUDIGY והתקנתי , מאז ברגע שאני נכנס למשחק המחשב נתקע ומתחיל לצפצף . ניסיתי הכול דרייברים חדשים , פירמוט הכול , פשוט הכול!! . יש רעיונות ? אם מישהו יודע משהו בנוגע לבעיה זו בבקשה שיעזור לי !!!!! תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי מסך סמסונג מדגם SyncMaster 959NF, וכשאני משתמש במע' ההפעלה - חלונות 2000 ברזולוציה של 1280x1024, תדר הרענון המקסימלי "הנתמך" ע"י המסך הוא 90 הרץ בלבד, וברזולוציה של 1600x1200, אפשרי עד 75 הרץ בלבד. כשאני משתמש במע' ההפעלה חלונות XP, אני רשאי לעלות עד 100 הרץ ללא שום בעיה, כמו כן ב 1600x1200 ניתן להגיע ל85 הרץ. בחלונות 2000 ניתן לעבוד ב100 הרץ בשולחן העבודה, אבל זה בתנאי שאני מסיר את ה "V" מ " Hide modes that this monitor cannot display ". הסרת ה "V" פותרת את הבעיה לשולחן העבודה בלבד, אבל כאשר אני בא להגדיר את תוכנת ה Refresh Rate Fix המותאמת לכרטיסי ATI, היא משתגעת ואפילו במשחקים לא מאפשרת לבחור תדר הרענון המבוקש (100 הרץ ב1280x1024 ו 85 הרץ ב 1600x1200) גם…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב היה דלוק יום ו 13 שעות שהלכתי לצבא, שחזרתי בשעה 7, המחשב היה במסך ה LOG ON TO WINDOWS, כאילו מישהו לחץ ריסט... קפיצות במערכת החשמל לא היו 100%, אז מה כן היה פה?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-