תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
לפני איזה חצי שנה עשיתי ניקיון כללי כי החלפתי מחשב ושחכתי לגבות איזה קובץ ספציפי... משום מה גם דאגתי למחוק אותו מכל הכוננים החיצוניים ומהדרופ בוקס ככה שלא יישאר לי כלום בחיים. כשהבנתי מה הוללתי אז באותו הרגע היה נראה לי שאפשר לחיות גם בלי זה אבל עכשיו כמה חודשים לאחר האירוע זה מכה בי שנית .. . הקובץ הזה היה מצויי במחשב בכמה אזורים בפריסה שונה, פעם בRAR פעם בINSTALL ופעם בתיקיות. מדובר בדיסק קשיח 500G של מחשב נייח במצב תקין לחלוטין ומתפקד כיום כמחשב משני. הבעיה שהוא עבר איזה 6 פרמוטים מאז (בלי הגזמה, אני בדקתי איזו מערכת תגיב באופן אופטימלי עבורו והתחבטתי בייני לבין עצמי) כמחשב משני הדיסק הקשיח הזה לא מנוצל באותו האופן, יש עליו עכשיו רק מערכת הפעלה ועוד כמה דברים וזהו. הש…
-
- 20 תגובות
- 5k צפיות
-
-
היי, הזמנתי מחשב חדש ע"פ ההמלצות בפורום מחשבים מומלצים - מפרטי מחשב. המחשב אצלי כשבועיים ורק עכשיו התפניתי להתעסק עם דברים שרציתי לעשות כמו להתקין דרייבר של כרטיס רשת על מנת לגלוש באופן אלחוטי. ***מערכת ההפעלה של המחשב windows 7 professional 64 bit להלן מפרט המחשב: מעבד: Intel Core i5 4440 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 לוח אם: בקניית מחשב חדש בלבד - Gigabyte GA-H81M-S2H מארז: בקניית מחשב חדש בלבד NZXT H230 Glossy Black + FSP 650W Raider זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600 כרטיס מסך: Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX with Boost קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB S…
-
- 22 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
מפרט: Intel i7 4770K + קירור טוב כרטיס מסך Nvidia 760 ספק חזק 600W מארז איכותי fractal design R5 כעבור עשרים דקות משחק גל חום מטורף עולה מהמחשב. הישיבה ליד המארז הופכת ללא נעימה בקיץ. מה עושים? מה יכול לגרום לבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא מצאתי פורום שקשור אז הקרוב ביותר היה כאן בתמיכה טכנית במחשבים הביה היא כזו ואני ישמח אם מישהו נתקל בה ויודע מה הפיתרון לדודתי שונה היום הפייסבוק על דעת עצמו ושונתה לה תמונת הפרופיל ל "Fãcêbøøk Sêcuryti" - הזוי אי אפשר למצוא אותה יותר בפייסבוק (רק מי שחבר שלה יכול עוד לשלוח הודעות) ולא ניתן גם לשנות שם אחר אלא רק תמונת פרופיל מישהו נתקל ? זה וירוס פייסבוק חדש או משהו ? לא מוצא שום מידע כלל על זה בגוגל... (הוספתי תמונה) תודה !
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
הי, יש לי בעיה מעצבנת שלא הצלחתי לפתור הרבה זמן. הלפטופ (HP Pavilion) לא מזהה שום כונן שאני מכניס דרך ה- USB (עכבר הוא כן מזהה, מקלדת לא). קניתי מחשב חדש ואני רוצה להתקין Windows Boot על זיכרון ה - USB אבל המחשב לא מזהה אף כונן, גם לא עם אני מכוון את הדרייבר ידנית. אין לי נקודת שחזור, הנייד גם לא עושה עדכוני מערכת וגם לא נכבה כאשר לוחצים על "כיבוי" (טוען יציאה מהמערכת עד אין סוף). איך אני עושה Boot Loader במצב כזה ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב שלי (7 שנים) לפני כשבוע היה נעצר ולאחר הפעלה מחדש חזר לפעילות אבל בתגובה איטית. היום ניתקע ולאחר שהוצאתי את הכבל מהחשמל וחיברתי שוב הוא לא נידלק. פתחתי את המארז וראיתי ברגע ההדלקה המאווררים מתחילים לפעול אך מייד נעצרים. החלפתי ספק לפני כשלושה חודשים.
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום, יש לי בהוספה הסרה הרבה התקנות של [h=1]microsoft visual c++[/h] האם זה משהו שיכול לגרום למסך כחול? האם אפשר למחוק את הכל? מה זה בכלל?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! רכשתי מחשב של לנובו y-70 סיימתי להגדיר את כל ההגדרות והוא נימצא במצב של חשיבה כל הלילה ברצוני לציין שהוא מחובר לחשמל והוא מגיע עם הארד דיסק 1tb+8ssd האם זה מצב נורמלי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, כמו שזה נראה זה מכה לאחרונה, המעבד והכרטיס התחילו להתחמם להרעיש בצורה מטורפת בלי שום סיבה נראית לעין. גם משחקים שבעבר רצו חלק הכרטיס מתחמם לרמות של 100-120 טמפ', אני לא אחד שמוריד שטויות אז באמת לא יודע מאין זה הגיע. מה שמוזר שזה בא והולך, אשמח לתוכנה כלשהי שתוכל להווה פתרון, או אם יש רשימה מסויימת של קבצים שדרכם אוכל להגיע לקבצים הנגועים. תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
לאחרונה המעבד שלי מתחיל להרעיש ולהתחמם וגם על אחוז ניצול גבוה בגלל שחדר לי ביטקוין למחשב, כנראה שזה בגלל אחי שהוריד שטויות. זה קרה לפני כמה ימים והצלחתי איכשהו להסירו עם תוכנות למיניהן, אבל עכשיו זה חזר שוב והמחשב שוב מרעיש. איך נפטרים מהדבר הזה?
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה (3 חודשים) התחילו להופיע לי בעיות מוזרות במחשב. 1) משחקים קופאים פתאום ורק restart מסדר את הבעיה - זה לא קורה תמיד. 2) מקבל הודעה פעם בכמה שעות/ימים שהדרייבר של נוידיה הפסיק לפעול אבל הצליח לשחזר את עצמו. 3) שמתי לב למשהו שלא היה לי פעם, מן פליקרים כאשר אני גורר את העכבר על הדסקטופ (סרטון): כרטיס מסך gtx670 WF2 בן שנתיים וחצי בערך. מישהו נתקל בבעיה? יודע מה גורם לה/ איך לסדר אותה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ טושיבה סטלייט. הבוקר הורדתי עדכונים של ווינדוס, לאחר שהדלקתי את המחשב מחדש פתאום לא היה ניתן לפתוח קבצים קיימים או לשמור קבצים באופיס, להכנס לווינדוס אפדייט (החלון נתקע ולא נסגר אבל אפשר לעשות דברים אחרים ברקע), או לריקברי, תגובה איטית מאוד ללחיצה על אייקונים ולפעמים גם למקשים. אחוז ניצול נמוך של המעבד ושל הזיכרון. מישהו יודע להגיד מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה, או לחילופין להמליץ על מעבדת מחשבים אמינה באזור זיכרון יעקב עד נתניה? (האחריות של מעבדות סלדון, לא מצליחה להשיג אותם וגם די חוששת מהביקורות עליהם). תודה!
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
חשבתי להתייעץ כאן לפני שאני פותח את הספק לראות אם יש קצרים או שמשהו נפוח. המחשב קורס בעיקר בזמן מאמץ וללא שום התרעה(אין BSOD ואין DUMP FILE), דבר מוזר נוסף הוא שניסיתי להריץ Sensor test דרך realtemp והמחשב קרס. אוסיף לציין שההארד דיסק התפגר לאחרונה( נתן אותותיו כבר הרבה זמן כך שאני לא בטוח שקשור),המערכת ההפעלה והמשחקים על הSSD. אשמח לרעיונות? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך עזרה שאני פותח את האווטלוק הוא טוען למשך של 40 שניות עד שנפתח ומאז הכל בסדר האווטלוק מוגדר לחשבון exch העפתי תוספות ומצב שמירה של זיכרון אבל לא פותר לי את הבעיה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי נייד DELL INSPIRION 1015 ומשום מה הוא לא מראה תצוגה הוא נדלק הנורות של הcapslock numLK מהבהבות בלי הפסקה והמסך שחור ולא מראה תצוגה מישהו מכיר את התופעה??? תודה
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום התקנתי כרטיס מסך חדש של amd r9 290 msi והתקנתי את הדריברים שלו גם מהדיסק וגם מהאתר יש לאגים על המסך , מין קוים שרצים אנכית הפכתי את ההכרטיס מסך .) 9600gt (הקודם מסוג נוידיה ללא זמין ומחקתי את הדריברים מא לעשות?
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. היה לי הארדיסק מכאני עם ווינדוס 7, ולאחרונה שמתי במקומו כונן ssd עליו הותקן ווינדוס 8.1. הכל עבד חלק עד שניסיתי להוסיף את ההארדיסק הקודם, וכעט הבוט פשוט נתקע. בבוט כמובן שסימנתי שכונן הבוט יהיה הssd
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן כרום ובשלב מסויים הדפדפן נהיה איטי בטירוף. הומלץ לבטל כל מיני plugins אבל יש לי כולו איזה 4 פלאג אינים בכרום. אחד הפלאגינים הוא FLASH שאני צריך אותו בעיקר בשביל לצפות בסירטונים ביו טיוב או בסטרימינג בTWITCH. נראה לי שברגע שביטלתי את הפלאג אין של פלאש נעלמו כל ההאטות הנוראיות שהיו לי. השאלה היא, האם FLASH באמת עושה כל כך בעיות? או שמע יש לי "ווירוס בפלאש"? או גירסה עם ווירוס? אני יודע שהתקנות אוטמטויות של FLASH וJAVA הם אחת המקורות הכי גדולים להתקנת ווירוסים ותוכנות זדוניות בווינדוס לפחות. כבר קרה לי מזמן שאיכשהוא קיבלתי חלון להתקין JAVA וזה התקין לי ווירוס. יש מצב שבזמנו עוד השתמשתי בEXPLORER. זה היה די מזמן. האם הבעיה אצלי היא באמת הFLASH? ואיך אפשר להתמ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, יש לי לוח אם ConRoe945G-DVI המעבד שמותקן עליו כרגע Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz אני עוניין להחליף מעבד Intel® Core™2 Quad Processor Q6600 (8M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz FSB) האם הלוח יתמוך? במדה וכן האם אני נדרש לעשות שינויים כלשהם בלוח?
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
טוב כבר כתבתי פה לפני כמה זמן על הבעיה הזאת היא פשוט לא עוזבת פעם ביום או פעמיים ביום אני צריך להדליק מחדש את המחשב כי הזכרון מגיע למקסימום זה גורם למשחק לקרוס באמצע להעלאות ליוטיוב להכשל וכל מיני דברים לא נעימים רק כרגע אני מעלה כמה סרטונים ליוטיב כבר כל הלילה ועכשיו נשארה לי עוד שעה ואני לא יכול להפעיל שום משחק בזמן שזה מעלה מפחד שהכל יקרוס וההעלאה תכשל ניסיתי בכל זאת להפעיל WITCHER 3 וברגע שאני מעלה שמירה המשחק קורס לדסקטופ כי אין לו מספיק זכרון לטעון את העולם משחק אז כרגע פשוט צריך להמתין לוידאו שיעלה ואז סוףסוף נוכל לעשות ריסטרט למחשב וזה יפתור לי את הבעיה לכמה שעות עד שהזכרון יתמלא שוב הנה פה רואים איך משחק קורס בזמן אמת בגלל הבעית זכרון בדקה 6:36 https://yout…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי עכבר חדש , חיברתי למחשב והתקנתי את החומרה. העכבר לא עובד כראוי, נתקע ובקושי מגיב. המחשב חדש אין בעיה עם כניסת הUSB, העכבר תקין - עובד מעולה במחשב אחר. איך אני מסדר את הבעיה? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
כשאני עורך סרטים בNEST של 4 שכבות FHD סדר גודל של חצי ג'יגה לדקה, הפלייבק רץ חלק בדיוק 10 שניות ואז הוא מקורטע בDROP FPS שאי אפשר לעשות איתו כלום. עצירה וניגון מחדש לא פותר את הבעיה לטובת 10 שניות חלקות נוספות. אני נאלץ לעבוד עד 3 שכבות על מנת שזה ירוץ חלק וגם אז יש סורסים מסוימים שגורמים לאותם התקיעות... הפחתה ברזולוציית PLAYBACK ו\או רינדור לסיקוונס על פי רזולוציה נמוכה יותר פשוט לא מועילים בכלום. הדבר היחידי שבאמת מועיל זה אם אני מקצץ באופן משמעותי את נפח הקבצים (כלומר פוגע באיכות\רזולוציה שלהם) מבצע את הקטטינג שרציתי במצב 'אוףליין' שכזה ואז טוען מחדש את המדיה המקורית. כשאני מגיע למצב הזה כמובן שהCPU נחנק לי על 100% וכנראה שזה הוא צוואר הבקבוק אך אני לא כלכך בטוח ולכן…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי מחשב ישן שאני משתמש בו כHTPC. היום הוא החליט לא להדלק יותר, כשאני מדליק אותו הוא משמיע צפצוף יחיד כאילו שהכל בסדר ואז לאחר כמה שניות משמיע 2 צפצוצים קצרים או 3 צפצופים קצרים (פעם זה ופעם זה). ניסיתי לנתק הכל חוץ ממעבד ולא עזר, ניסיתי להפעיל עם כרטיס זכרון אחת בכל אחת מהסלוטים ולא עבד, עשה אותו דבר בכולם. אני לא יודע מה לעשות, לפי הבנתי הבעיה קשורה בזכרון (ביוס של AMIBIOS). אשמח מאוד לעזרה! תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב בן 4 בערך אך הכונן הקשיח הרבה יותר זקן, הוא בן 6 בערך. הנה המפרט : אני חושב שהבעיה היא בהארד דיסק ובראם, גם כשהמחשב במנוחה השימוש בראם ממש גבוה בלי סיבה נראית לעין. הנה תצלום של צג המשאבים : מצורפת תמונה מhdtune : אנא עזרו לי כי אני כבר נואש. רוצה לציין שהמחשב נמצא במזגן באופן קבוע.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-