עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, נכנסתי לאתר בהמלצת חבר ואעריך עזרה מראש. לא מזמן התחלתי להרגיש בבעיה מוזרה , המחשב רץ נורמלי ופתאום קופא ונתקע, אחרי ריסט הוא לפעמים עובד רגיל, לפעמים נתקע ממש טיפה אחרי הריסט ולפעמים מראה שגיאה זו : *Warning: System BOOT Fail* Your system last boot fail or POST interrupted Please enter setup to load default and reboot again. F1 to continue DEL to enter Setup כאשר אני לוחץ F1 המשחב רץ רגיל ולפעמים ממשיך לעבוד רגיל, לפעמים פועל ונתקע אחרי כמה שעות ולפעמים כמה ימים ללא שום בעיה. ניסיתי כמובן להחזיר את הגדרות הביוס לרגילות כמו שרשום אבל זה לא עזר. לאחר שבוע - שבועיים ששרדתי איכשהו עם התקלות האלו והתקיעות, המחשב חזר לעבוד בצורה נורמלית לכמה חודשים טובים. אחר לאחר כמ…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Gam3r,

שלום , אחר הצהרים שהיתי באמצע משחק לפתע המחשב קרס, לפני זה בבוקר לא היתה לי שום בעיה. לאחר מכן כשניסיתי לברר מה זה היה ולנסות להכנס למשחק שוב לראות אם זה חוזר על עצמו המחשב קרס עוד פעם - הוא קרס אפילו באמצע טעינת הווינדוס. לפני הקריסה התמונה נתקעת ומופיעים צורות אדומות על המסך , לדוגמא : http://eliad.org/viewer.php?id=1298748387.jpg ואחריו המסך הכחול : http://eliad.org/viewer.php?id=1298737154.jpg http://eliad.org/viewer.php?id=1298755801.jpg אני לא יודע עם הבעיה בכרטיס מסך או בראם ... תודה לעוזרים !

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by ofirs1,

שלום קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים ובכול שעה או שעתיים ככה הוא מראה לי מסך כחול ומדליק את עצמו מחדש זה ממש מבאס מישהו יודע ממה זה יכול לקרות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. לא מזמן שיניתי את הצגת התכנית בשורת המשימות, שלא יראה רק קובייה, אלא יראה את כל השם של התוכנית אני לא זוכר איך עשיתי את זה, אני רוצה לבטל את זה ולהחזיר כמו שהיה, חפרתי את כל ההגדרות ואני לא מוצא, אשמח להכוונה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. היי. ברשותי מחשב די חדש וחזק כמו שניתן לראות בתמונות המצורפות. משום מה המחשב מרגיש לי כאילו אני על מחשב i3 מלפני 8 שנים ואני לא מבין למה אם יש לו כאלה נתונים. הרצתי בדיקה על הכוננים הקשיחים עם התכנה CrystalDiskInfo ויצא שה SSD במצב טוב (93 אחוז) וגם הכונן השני במצב טוב. מיותר לציין שהווינדוס מותקן על ה SSD. ניסיתי גם את CCleaner אך עושה רושם שהוא לא עוזר יותר מדי. מצורפות שתי תמונות ממנהל הישומים, אולי מישהו כאן יאיר את עיני. תודה. https://imgur.com/a/pzUBJyt

6. הי, מדובר במחשב נייח שמריץ windows 10. לאחרונה מדי פעם המסך מתמלא בפסים מהבהבים והמחשב נתקע (צרפתי תמונה). האפשרות היחידה היא לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה. לפעמים זה פותר את הבעיה ולפעמים הבעיה חוזרת אחרי כמה דקות. לפעמים כשמנסים להפעיל שוב את המחשב, המחשב מצפצף ציפצוף מהיר למשך 10 שניות, מכבה ומדליק את עצמו, ושוב מצפצף 10 שניות ושוב מכבה ומדליק, ממשיך ככה עד שמוציאים אותו מהחשמל. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. היי, אני משתמש ב-Eset Smart Security כבר שנים, מאוד אוהב אותו ומאוד מרוצה ממנו.. תמיד אני שם את ה-Firewall על מצב ידני, שכל דבר שפונה לאינטרנט שיקפיץ לי הודעה של Allow ו-Deny ואני אאשר. לאחר הפירמוט האחרון, התקנתי את ה-Smart Security 8 .. וכרגיל שמתי את הפיירוול על מצב ידני, הוא הקפיץ לי הודעה סתם דוגמא של Google Chrome, עכשיו אני אצרף שני תמונות ואסביר: בתמונה הראשונה, שאף V לא מסומן, הוא מבקש ממני לאשר כתובת אחת, ואז כל אתר שאני נכנס אני צריך ללחוץ מיליון פעמים על Allow, ולא עושים את זה, בתמונה השנייה יש V על Remember Action, שזה מאשר את כל מי שפונה בתוכנה הספציפית הזאת, ובזה משתמשים. עכשיו כאן מתחילה הבעיה, לאחר הפירמוט האחרון, כל פעם שאני מסמן V על Remember …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Alex224,

שלום חברים רכשתי מחשב חדש nuc intel i3 וכאשר אני מתחיל להתקין עליו ווינדוס חדש דרך דיסק או קי הוא לא מזהה לי את הארד דיסק ssd ,יצאתי מההתקנה ל bios וגיליתי שגם שם לא מופיעה לי הארד דיסק אולי יש לכם פתרון

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. אהלן אנשים, נתקלתי אתמול בבעיה מוזרה, היה לי יחסית הרבה מקום בשני הכוננים הראשיים שלי, C ו D, ואתמול בערך תוך חצי שעה שהתמלאו שניהם כמעט עד הסוף (משהו כמו 100G בחצי שעה), אז סימנתי את כל התיקיות כדי לראות מאיפה מגיעה הבעיה ובכונן D רשום שיש עדיין הרבה מקום פנוי לפי סימון כל התיקיות > קליק ימני > מאפיינים, אבל במחשב שלי רשום שהכל תפוס, צירפתי תמונה כדי להסביר. יש למישהו מושג מאיפה זה יכול להגיע? הסימון של התיקיות כולל גם תיקיות נסתרות, וגם עוד משהו מוזר זה שמאתמול פוטושופ דורש אישור מנהל מערכת בשביל לפעול, מוזר לי שזה קשור אבל שניהם התחילו אתמול בערך באותה השעה. גם בדקתי בתיקיית temp והקובץ הכי גדול שם שוקל 115 מגה והקבצים האחרים יחסית קטנים. גם הרצתי את McAfee Stin…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. יש לי מחשב HTPC עם לוח אם ma785gm ומעבד שתי ליבות של amd. המחשב התחיל להכבות בפתאומיות, בד"כ מה שקורה זה שהמחשב נכבה אחרי 10 דקות ואז כל פעם שהוא עולה מחדש אחרי פחות זמן. ניקיתי ושמתי משחה טרמית חדשה וזה עזר ליום יומיים אבל עכשיו זה שוב נכבה - כבר בזמן העלייה של ווינדווס. יכול להיות שזה בעייה של הלוח אם? אם אני אחליף מעבד, יש סיכוי שזה יעזור? יש עוד רעיונות? תודה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by alex28,

שלום רב יש לי WINDOWS 7 64BIT וזיכרון 4GB אבל ה-WINDOWS מחראה לי שהוא רק משתמש ב3.87 ולא ב4 אך אני עושה שישתמש בכל הזיכרון ? אם יש למישהו מדריך לבעיה זאת אני שמח תודה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by ProRules,

טוב אז ככה: לפני שלוש ימים עשיתי OC כמובן עם בדיקות מאמץ והכל כמו בחתימה שלי אבל עם בדיקות ארטיפקטים ולא היו ארטיפקטים בבדיקה האחרונה. אז שיחתי GTA IV הכל פעל מעולה על מקסימום וזה... אז היום אני מדליק את המחשב ופיתאום הכל ניראה מוזר כזה גם בBIOS במקום אותיות לטיניות אני רואה קצת אותיות והרוב סתם דברים מוזרים כאלה. וגם הכל כל הזמן עם דברים כאלה: (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( ((....... ככה הכל! ואז כשזה טוען את הRAM לפני הWINDOWS וכל זה זה מחרבש משהו מוזר עם סימנים. וכשזה מגיעה לWINDOWS זה לא טוען את הWINDOWS וניתקע בטעינה! עזרה! בבקשה זה דחוף? זה הכ.מ? מה אפשר לעשות חוץ מלקנות חדש?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by DORAZABI,

כל פעם שאני מדליק תמחשב נפתח לי מודעה כאתר אינטרנט של RADIBOX STATIONS ...איך נפטרים ממנה? המודעה נפתחת כאתר אינטרנט אבל ללא שורת חיפוש ועם אופציה של הגדרות דף אינטרנט

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום לכולם! קניתי עתה מאמזון הארד דיסק SSD של סאנדיסק ומשום מה איני מצליח להבין מדוע המחשב לא קורא את הדיסק קשיח הזה שנמצא עתה בקייס. קישור לדיסק קשיח: https://www.amazon.com/gp/product/B01F9G43WU?ref=em_1p_3_ti&ref_=pe_3730130_401658780 סוג הקייס: https://www.ebay.com/itm/ORICO-2139U3-CR-2-5-USB3-0-Transparent-5Gbps-SATA-HDD-Case-Hard-Drive-Enclosure-/292841385991?var=&ef_id=CjwKCAjw96fkBRA2EiwAKZjFTSHKX8goBLOnsuhik5yu81qVmFqPJ8d9OKakU8ARgsxxtXcXSgWsPRoCxUwQAvD_BwE:G:s תודה רבה

15. היי, אשמח לעזרה בבקשה לפני כחודש חיברתי לראשונה את הכרטיס החדש שלי -GeForce GTX 1650- עם כבל HDMI והכל היה תקין(עבדו משחקים וכו'), יום אחד כשהמחשב חזר ממצב שינה המסך הראה "אין אות". לאחר כיבוי והדלקה שלא עזרו, החלפתי לכבל DVI to HDMI הצלחתי לראות את הלוגו כניסה של ה-BIOS ואז את הלוגו של ווינדוס אבל לאחר מכן המסך הפך לשחור ללא סמן עכבר. כניסה למצב בטוח של ווינדוס איפשרה לי להיכנס ל-device manager, להשבית את הכרטיס ולהיכנס לווינדוס במצב רגיל בתנאי שהכרטיס מבוטל. כל התקנה מחדש ועדכון נקי של ווינדוס ושל מספר עדכניים לכרטיס מסך לא עזרו. כשניסיתי להתקין את הדרייבירים של Nvidia המסך הופך לשחור באמצע ההתקנה ואני צריך לכבות את המחשב, לעבור למצב …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by ariel007,

שלום, יש לי מסך מחשב ישן יחסית 22" של LG. המסך היה מחובר תמיד בחיבור DVI, אבל לאחרונה החלפתי מחשב והמסך מחובר בחיבור HDMI. הבעייה שכל פעם אם המסך נכבה לפי ההגדרות בצריכת חשמל, יש צליל מהמחשב כמו של ניתוק התקן. כשהמסך נדלק מחדש יש צליל כמו חיבור התקן ולמסך לוקח כ-10 שניות להתעורר. זה קורה גם בהתעוררות ממצב שינה. מה אפשר לעשות? זה קשור בחיבור HDMI? תודה לעונים

17. שבת שלום המחשב לאחרונה החליט שהוא נדלק רק לאחר כיבוי הספק כ10 שניות ולאחר מכן הדלקה רגילה דרך כפתור ההדלקה. יש פיתרון לבעיה הזו? מפרט המחשב: Core i9-13900K Antec Symphony 360 ARGB All-In-One קירור של המעבד 32GB DDR4 במהירות 3200 הרץ של TEAMGROUP T-CREATE ASUS ROG Strix Z790-A Gaming WiFi RTX4070TI 12GB ספק כוח 850 וואט זהב של Pystar תודה רבה!

18. Started by maimon_y,

אתמול בזמן שגלשתי באינטרנט וניסיתי להוריד את התוכנה VLC ניכנס לי וירוס למחשב בזמן שחיכתי שאני יוכל להוריד את התוכנה פתחתי את אותו הדף באקספלור ובפירפוקס עכשיו לא הצלחתי להוריד את התוכנה היה בעיה לינק של ההורדה זה ספר לאחורה כל פעם ולא הוריד את התוכנה ואז לפתע קפצה לי הודעה של האנטי וירוס NOD 32 5 שמאמר שהניכנס לי וירוס למחשב לחצתי על מחק ואז ביקש ממני לעשות ריסט למחשב בזמן הריטס המחשב עשה רעש מוזר של תיקתוקים ואז כשעלה הוינדואס ההתחל לא ממסיק ליקפוץ והמחשב לא מגיב טוב כמה דקות. סרקתי את המחשב מחקתי את הוירוסים שקיימים . עשיתי שחזור מערכת הפעלתי את המחשב במצב בטוח לא עזר. החלפתי דיסק קשיח המחשב והופיע מסך כחול ואז עשה הפעלה מחדש והרעשים לא הפסיקו הרעשים באים מכיוו הכרטיס …

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. החלפתי זיכרון ולא עזר ניתקתי את כונן DVD ולא עזר איך בודקים באם הדיסק תקין ,ללא צורך בפירוק וחיבור דיסק ממחשב אחר?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by אבנר ניר,

הדלקתי את המחשב (חשמלית הוא נדלק), אבל לא הוצג כלום על המסך. ניתקתי דיסקים וכרטיס מסך אחד. המחשב הגיע בשלב מסוים, לא זוכר אחרי מה עשיתי איפוס ביוס וכולי, חזרה למסך ראשוני וכניסה לביוס כמה פעמים אבל אחרי הגדרת מצב הדיסקים לרייד הוא כתב לי שהוא מחפש דיסקים ולא מצא. אחרי עוד כמה נסיונות הוא כבר לא חוזר אפילו לביוס. כיבוי מתאפשר רק אחרי לחיצה של 5 שניות על מתג ההפעלה. פרקתי מתחים, הסרתי סוללת גיבוי וכמובן שניתקתי את המחשב לחלוטין מחשמל למשך כמה דקות. מה לדעתכם הבעיה? לוח אם? עדכון: הלוח אם מצביע על תקלה 00 אם הבנתי נכון במסך לדים קטן שנמצא פיזית עליו. לפי המדריך של הלוח זה קוד לא בשימוש, לפי האתר של ASROCK זה קוד לבדיקת ההתקנה של המעבד. לא יודע מה הנכון. שאלה נ…

21. Started by NemaLa24,

היי, יש לי סטיק יחיד של זיכרון 8GB. כשאני רואה את כמות הזיכרון שיש לי במאפייני המערכת (לחיצה ימנית על האייקון של המחשב---> מאפיינים) אני רואה: Installed memory (RAM): 8.00 GB (7.88 usable)0 זאת אומרת, 7.88 ג'יגה בתכלס במקום 8 ג'יגה. יש לי ווינדוס 7 64bit. למה זה ככה? בביוס זה קורא את הזיכרון כ-8 ג'יגה מלאים, אבל כשזה נכנס לווינדוס נעלמים 120 מגה בייט. איך מחזירים אותם? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by ninjadude333,

היי חברים, יש לי לוח אינטל 58SO2 X58 LGA 1366 עם מעבד אינטל אקסטרים X990 לפני כמה ימים היה לי מסך כחול בווידוס, ומאז המחשב לא עולה. בהתחלה הוא היה נותן לי 3 צפצופים, ואז הוצאתי את הסוללה מהלוח לכמה שעות, וכשהחזרתי פסקו הצפצופים ועכשיו הוא עושה ריסטארט כל 3-4 שניות, בהודעת ביוס PORT80 הוא נתקע על 17, או על 1C או על BF. מה עליי לעשות , לא כל כך פשוט למצוא לוח כזה היום, וממש חבל לי על המעבד...

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום, המסך של המחשב נכנס למצב שינה ולא נדלק ע"י תזוזה של העכבר או מקלדת רק אם אני לוחץ על הכפתור Exit במסך הוא נדלק שוב יש לציין המחשב לא נכבה או יש שגיאות וזה מחשב חדש שנקנה לפני פחות מחודש. חומרה מסך MAG 23 inch מעבד I7 4790K כרטיס מסך 780GTX TI MSI לוח אם Asus z97 sabertooth mark 1 תודההה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by mrraz,

אחרי שפעמיים הוא נתקע. עכשיו לא מצליח להתניע. המחשב נכנס לסדרה של התנעות. אני רואה לפי הנורה של המארז שהיא נדלקת יחד עם הדיסק אבל אחרי מספר שניות נכבית וחוזר חלילה. המסך לא מראה שום תצוגה. היכן לחפש את הבעיה ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. עברתי על כל הלינקים בגוגל ועשיתי כל מיני דברים שרשומים שם אך שום דבר לא עזר והקובץ הזה מאט את המחשב:huh::huh:

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.