עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by jackhammer,

יש לי בעיה מוזרה במחשב כל פעם שאני עושה ריסט הוא נתקע בPOST הוא לא נותן שום שגיאה הוא מזהה את המעבד, עושה את הבדיקה של הזכרון, מזהה כוננים קשיחים, אופטים מסיים את כל מה שהוא אמור לעשות המסך הזה אבל לא ממשיך פשוט נתקע שם גם אם אני עושה עוד ריסטים זה לא עוזר. רק אם אני מכבה ומדליק זה עולה רגיל. אתמול בלילה השארתי את המחשב דלוק והיום שקמתי הוא היה בSTAND BY אבל לא הצלחתי להחזיר אותו הכל דולק אבל הוא לא חוזר לפעולה. תקיית המינידאמפ ריקה כלומר אין שום לוג שם. בEVENT VIEWER מצאתי מלא אזהרות כמה שגיאות צילמתי את הכי מוזרים שאני לא מכיר דרך אגב אחרי שהמחשב עולה הוא בכללי הסדר (קצת איטי יותר מהרגיל אבל אפשר להסתדר) אם מישהו יודע למה זה קורה אני ישמח ואם יש דרך לסדר …

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אוקיי יש לי בעיה דיי מוזרה אני מנסה להתקין דרייבר של הכרטיס קול שלי שבגללו החלפתי מערכת הפעלה שלמה מ-98 לאקס פי ועכשיו אני מקבל את ההודעה הבאה windows was unable to save the data for the file \windows\system32\drivers\setd7.tmp the data has been lost. מערכת ההפעלה היא כאמור windows xp pro

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. ראיתי שהטמפרטורות שאמורות להיות הם בערך בסביבות ה-30C ואצלי כל הזמן במנוחה זה מינימום 40C עכשיו, המארז שלי זה R4 ולא חם אצלי בחדר, וסך הכל מאוורר, גם כשצד המארז פתוח לגמרי זה לא משנה כלום הנה תמונה מראה את אותם טמפרטורות גם בGPU-Z אשמח לעזרה להבין למה זה קורה ואם אפשר לסדר את זה (אולי עשיתי איזה OC בלי לדעת? ) ואם זאת בעיה של הכרטיס, לממש על זה אחראיות?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. לא מזמן שיניתי את הצגת התכנית בשורת המשימות, שלא יראה רק קובייה, אלא יראה את כל השם של התוכנית אני לא זוכר איך עשיתי את זה, אני רוצה לבטל את זה ולהחזיר כמו שהיה, חפרתי את כל ההגדרות ואני לא מוצא, אשמח להכוונה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by eyal m,

ושאני מכבה ומדליק שוב, זה עולה רגיל. *קניתי את המחשב לפני חודשיים מ-Ksp [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by HWmaniak,

יש ברשותי מחשב עם לוח GA-H81M-S1 וכרטיס מסך GTX660 3GB של גיגבייט גם כן. יש לי ספק כוח 500 של סיסוניק כל מה שעשיתי לא הצלחתי לגרום לכרטיס מסך לעבוד. ביצעתי שינויים של הביוס כולל עדכון ביוס ועדיין אני מקבל תמונה אך ורק מהלוח עצמו. ביטלתי את הכרטיס של אינטל בלוח וזה לא עזר ועדיין אין תמונה מהכרטיס דחוף דחוף בבקשה מה אני מפספס או מה לא בסדר??

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. מאז שקניתי את המחשב שלי יש לי בעיה.כשאני נכנסתי למשחקים המחשב/מסך מתחיל "למצמץ" לאיזה חצי דק' ואז הכל בסדר. הסתדרתי עם זה ולא היה לי בעיה עם זה,כי בסופו של דבר המשחק עבד.הייתי בטוח שהבעיה היא של המסך כי הוא ישן. לפני יומיים הבעיה של המחשב החמירה,המחשב מיצמץ אבל אז מופיעות קוביות בכל מיני צבעים על המסך או שהמסך נהיה כולו לבן והדרך היחידה היא לעשות ריסטארט. עכשיו החלפתי את הצג לצג אחר שבחיים לא עשה בעיות,אבל הבעייה נשארה והמחשב עדיין עושה את זה. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש את הדרייבר של כרטיס המסך אבל הדבר לא עזר והמסך עדיין עושה בעיות. אני ממש אודה לכם אם תוכלו לעזור כי בדיוק עכשיו יש חופש ואני אשתעמם תחת בלי אפשרות לשחק בכלום. תודה.מפרט טכני:אי-5300,כרטיס מסך 4870 HD.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by topgun,

בזמן האחרון יש לי בעיה שפשוט מטריפה אותי: הרבה (מאוד!) פעמים בעבודה שוטפת בווינדוס, למשל העברת קבצים מתיקיה לתיקיה וכאלה, יוצאת לי הודעה כזאת: ולפעמים מצורפת אליה גם הודעה נוספת (שכרגע אין לי תמונה שלה, אני אצרף בפעם הבאה שזה יקרה) עם משולש צהוב. עכשיו הקטע הוא, שלפעמים אני סוגר את ההודעה (בין אם בלחיצה על OK, ביטול או סגירת החלון) וזהו, הכל ממשיך כרגיל. ולפעמים מופיעה ההודעה השניה וכנ"ל. אבל לפעמים מופיעות שתי ההודעות או רק הראשונה, ואחרי שאני סוגר אותן האקספלורר כאילו עושה רפרש, השורה של ההתחל נעלמת, כל החלונות שקשורים לאקספלורר ("המחשב שלי", תיקיות למיניהן....) נסגרות. ומשהו ממש מעצבן זה שלפעמים זה קורה לא רק בהעברת/מחיקת קבצים אלא גם סתם בפעולות אחרות (למשל הה…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Sifo Jen,

לא הייתי בטוח לאיזה פורום זה שייך, בסוף חשבתי אולי לתמיכה טכנית. בכל אופן.... איך נורת LED עובדת? תודה, יאיר.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by For3444,

אני יודע שכבר GTX560 TI כבר לא נחשב היום רמה אבל... אני לא יודע למה.. הינה המפרט של המחשב שלי (אני לא יודע אם הבעיה שייכת לפה) GTX 560 TI 8 RAM AMD Phenom II 955 3.20 הוא מריץ לי משחקים על 20 FPS על האיכות הכי גבוהה כמו Assassins creed III/IV ואלה הדרישות שלהם Recommended configuration: Operating System: Windows Vista SP2 or Windows 7 SP1 or Windows 8 (both 32/64bit versions) Processor: Intel Core i5 2400S @ 2.5 GHz or AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHz or better RAM: 4GB or more Video Card: Nvidia GeForce GTX 470 or AMD Radeon HD 5850 (1024MB VRAM with Shader Model 5.0) or …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום לכולם ! אז ככה , יש לי מוניטורים של DYNAUDIO BM6A וכרטיס קול מגדם FIREFACE 400 כמו שאתם מכירים . הבעיה שלי היא , שאני מנסה להפעיל שיר כולשהוא יש לי קפיצות מהמוניטורים אני שומע כמו פלאקים כאלה , טאק טאק טאק טאק משהו כזה ושאני נותן למחשב שלי להתאמץ טיפה זה משמיע קפיצות קצת יותר חזקות , עכשיו האפשריות שניסתי כדי למנוע את הבעיה הם : *ביטלתי את הכרטיס קול המובנה בביוס - לא נפתרה הבעיה *ניתקתי זכרונות חיברתי + כול המחשב פירקתי חיברתי - לא נפתרה הבעיה *פירמטתי את המחשב והתקנתי ישירות את ההתקנה של ה FIREFACE הכרטיס קול - לא נפתרה הבעיה *ניתקתי את כרטיס ה FIRE WIRE שאליו מחברים את הכרטיס קול FIRE FACE , ניתקתי אותו ושמתי אותו בסלוט אחר במחשב - לא נפתרה הבעיה אבל איך …

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אני מנסה לעשות אימג' למערכת הפעלה ווינדוס 7 דרך גוסט, ניסיתי פעם ראשונה לעשות מדיסק לקובץ אימג' ופעם שניה ניסיתי לעשות מדיסק לדיסק. בשתי המקרים לאחר שהפעלתי את המחשב השני שכביכול קיבל את האימג' אני מקבל הודעה כזאת: Windows boot failure. Windows could not start, a recent hardware or software change might be the cause. "C:\Windows\system32\winload.exe" the file is missing or corrupt זאת ההודעה בערך. יש למישהו מושג למה זה קורה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום, היום שיחקתי ב-COD6. לאחר שעה, המסך קפא עם במצב ששיחקתי והקול חזר בלופים קטנים. יותר מאוחר, שיחקתי TF2 כ-10 דקות. צצה אותה בעיה. יש לכם אולי מושג מה יכול לגרום לבעיה? אני יודע שהכרטיס מסך שלי בעייתי ואני הולך להחליף אותו בקרוב, אך יש לי תחושה שגם המעבד קשור לבעיה. תודה, דור.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by iAvishay,

אהלן, לאחרונה התחילה לי בעיה חדשה עם הכונן דיסקים שלי, כנראה. כשניסתי להשתמש ב-Daemon Tools קפצה לי הודעה שגיאה על משהו שקשור לכוננים. אז התחלתי לחפש בגוגל, ובמהלך ניסוי פתרונות גיליתי שיש בעיה עם הדרייברים שלי: http://imageshack.us/a/img19/2392/4oj1.png (בצד ימין) אז ניסיתי כל מיני פתרונות, ביניהם לעשות Uninstall לדרייברים ברשימה ולהתקין מחדש את ה-Daemon Tools, וזה לא עבד. ואפילו בסוף התקנת ה-DT קפצו לי שתי שגיאות של דרייברים שלא צליחו להיות מותקנים, אחת מהן: http://imageshack.us/a/img32/6797/s20j.png יש למישהו הצעות לפתרון? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Epidem,

מדובר, על המחשב הזה שתיקנתי אתמול בבדיקת ביצועים בכונן SSD עם Samsung Magician הכונן לא מגיע לביצועים כמו במחשב אחר (שלי למשל) AHCI on מחובר לחיבור SATA3 ועדיין איטי יותר מהנייד שלי תמונה ראשונה ושנייה זה מהמחשב הבעייתי, תמונה אחרונה זה מהנייד שלי (להשוואה)

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. (VIA PCI Audio Controller (Wdm אני לא כל כך בטוח שזה הכרטיס קול שלי זה פשוט מה שרשום לי כשאני לוחץ על "מנהל ההתקנים" ואז על "בקרי קול, וידאו ומשחק " תודה מראש לכל מי שמגיב

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by RGB64,

שלום לכולם. כמעט בכל הפעלה בימים האחרונים, לאחר כמה דקות המסך לא מקבל תמונה. לפני כן זה קרה כמה פעמים אחרי שהמחשב נתקע ואני לוחץ RESET. בד"כ הבעיה נפתרת רק אחרי כיבוי והפעלה מחדש לאחר כמה דקות (עד שעוברות כמה דקות והיא חוזרת...) אחרי לחיצה על RESET שלא פותרת את הבעיה, המחשב משמיע 3 צפצופים בהפעלה, הנורה שעל המחשב מהבהבת כמו במצב standby והמסך נשאר חשוך. לפעמים המסך מציג "Out of range" ואת נתוני קצב הרענון שלא תואמים למסך. ה-XP עולה כרגיל (שומעים את צליל הפתיחה) ואפשר לשלוט דרך המקלדת. בעיות אחרות בתצוגה (מופיעות לפעמים): * התצוגה משתבשת (לא נעלמת) גם ב-Safe Mode כמה דקות אחרי ההפעלה. * התצוגה משתבשת לפני שעולה ה-XP. הטקסט הקבוע מבולגן ו"נתקע" על המסך. השבוע שלחתי דו"ח שגי…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by tzahi20,

שלום יש לי מחשב חדש עם לוח [h=1]Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150[/h]ומארז [h=1]Antec GX500 Window[/h] במארז חוץ מיציאות ה USB3 האחוריות גם יש USB 3 מקדימה. כשאני מחבר ליציאות הקדמיות הארד דיסק חיצוני USB3 אני מקבל הודעה מהמחשב "התקן זה יעבוד מהר יותר אם תחבר אותו ליציאת USB3". ובאמת דרך יציאות אלו הארד דיסק החיצוני וגם הפלאפונים שאני מחבר עובדים בקצב העברה איטי. למה זה לא מזהה שחובר התקן USB 3 ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום לחברי הפורום בלפטופ של דל, האפשרות להעיר את המחשב מהמקלדת האלחוטית, לא זמינה. יש לציין שעידכנתי את הביוס ואת כל הדרייבים. בנוסף הפעלתי את האפשרות מהביוס, רק ממנהל ההתקנים האפשרות אפורה ולא זמינה. חיפשתי בהמון פורומים ולא מצאתי פתרון. אודה לכם על העזרה.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום, יש ברשותי 2 כרטיסי מסך HD6870 ב crossfire. ומסך של סמסונג T220P (משהו כזה) הבעיה שלי היא כשאני רוצה להציג את מה שרואים במחשב בטלויזיה. מפני שהרזולוציה של מסך המחשב היא 1920x1200. והטלויזיה היא ב 1920x1080. אם אני מציג את אותו דבר על שניהם, הרזולוציה של מסך המחשב הופכת ל 1920x1080 ואז הכל נראה מעוות. מעבר לזה, אם אני משחק במשחק מחשב, או מפעיל סרט, אני רוצה לראות את זה גם בטלויזיה. כרגע במצב Extended, תמיד אני חייב לגרור את הסרט (תוכנת VLC) למסך הטלויזיה כדי לראות אותו שם. ומשחקי מחשב אני לא יכול לראות (ככל שידוע לי) במסך הטלויזיה. מה אני צריך לעשות בשביל להתגבר על זה? האם זה בכלל אפשרי?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by RMX,

שלום, יש לי צורב דיוידי מבית LG. עכשיו לפני כמה שבועות הצורב התחיל כל פעם לאחר תחילת הצריבה להקפיץ הודעה של failed. עד עכשיו ניסיתי 2 סוגים של דיסקים שעבדו לפני זה בצריבה והכל היה בסדר. אז לפני שאני מתלבט אם לקחת לתיקון מה יכול להיות הבעיה?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום יש לי מזה כשנתיים מחשב עם דיסק קשיח WD קוויר בלו 500GB לאחרונה התחילו לי תקלות חוזרות שנראה שמגיעות מהדיסק הקשיח , פעם בכמה ימים/שעות המחשב פתאום לא "מוצא" את הדיסק הקשיח (לרוב זה קרה במצב מנוחה), אני נאלץ לעשות RESET ואז המחשב מבקש BOOT DISK כאילו אין לו מע' הפעלה,ואז כשאני נכנס לביוס אז הכונן כלל לא קיים , רק הCD ! לפעמים כיבוי ממושך והדלקה עוזרים והוא חוזר לעבוד , פעם אחת המחשב ביקש לעשות RECOVER לכונן ואז זה הסתדר לזמן מסוים. ניסיתי להחליף כבל SATA ולחבר לכניסה אחרת בלוח וזה לא עזר לאורך זמן. השתמשתי בתוכנת REGENERATOR שסרקה את הכונן במשך שעות ותיקנה סה"כ 50 סקטורים מתוך 250GB שסרקה ואז המחשב נתקע (לא הצלחתי לצאת מהתוכנה אז כנראה שנתקע) אחרי שעשיתי ריסט המח…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by RonCohen,

אני שומע רעש כזה של זמזום מתוך הספק שלי זה יכול להיות בעיה כי לא רוצה שאחרי זה יקרה משהו לכל המחשב

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by KoBaYaShY,

שלום לכולם חיברתי SSD למחשב והוא לא זיהה אותו קראתי שצריך לשנות בביוס ל AHCI שיניתי והמחשב קורס בBOOT של WIN7 המפרט שלי בפרופיל. דחוף רוצה לשחק COD:BO

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. יש לי כמה מחשבים חלשים מיותרים בבית. האם יש דרך להשתמש בהם כמחשב אחד? מכירים תוכנה / טכניקה / דרך פעולה / כיוון לדרך פעולה? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים