עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ofir667,

אני רוצה לפרמט את המחשב, מה הדרך הכי טובה לגבות קבצים שאני רוצה לשמור? ואלה קבצים כדאי לשמור? (יש לי כונן אחד)

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אוקיי יש לי בעיה דיי מוזרה אני מנסה להתקין דרייבר של הכרטיס קול שלי שבגללו החלפתי מערכת הפעלה שלמה מ-98 לאקס פי ועכשיו אני מקבל את ההודעה הבאה windows was unable to save the data for the file \windows\system32\drivers\setd7.tmp the data has been lost. מערכת ההפעלה היא כאמור windows xp pro

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. מה קורה המחשב שלי הוא I7 עם 4 גיגה ראם.. עכשיו הבעייה היא כשאני מעביר נגיד סרט לסידק און קי הוא עובר נורא לאט נגיד בשביל גיגה יותר מ 4 דקות שזה ממש לאט.. יש לי גם כונן קשיח חיצוני שהוא USB 3 שאמור להיות מהיר בערך פי 2 וזה אומר שאמור לעבור בשנייה איזה 500-600 מגה וזה ממש לא ככה.. אז מה יכול להיות הדבר שמעמיס לי על המחשב עד כדי כך שהוא יהיה איטי במצב הזה...? עדכנתי עכשיו את הבדיקת ווירוסים ועדיין אותה בעייה תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by OptiSTR,

שלום המפרט שלי זה: I5-3570 GTX 295 8GB GSKILL לוח אם לא זוכר את הדגם... בכל אופן מה שקורה זה ככה: כאשר אני משחק - בחלק מהמשחקים (!!!) באמצע המשפק המסך נכבה (נכנס למצב המתנה) והמחשב לא מגיב. לפעמים המסך פשוט משחיר והמחשב לא מגיב. הדרך היחידה לצא מזה זה לעשות HARD RESET. בדקתי טמפרטורות, למעבד שלי יש קירור מצויין אז שם אין בעיה בכלל. הכרטיס מסך לעומת זאת מגיעה ל 80 מעלות, אך לאחר בדיקה, מסתבר שדגמי ה GTX מסדרת 200, בנויים לעבוד בטמפרטורות מאוד גבוהות ול GTX 295 בעל ה 2 ליבות 80 מעלות זה בסדר. אז אני לא חושב שהבעיה היא בטמפרטורה. אשמח לכיוון, רמז, כל דבר שיכול לעזור. ה eventlog לא מראה על שום דבר בעייתי (למעט ה KARNEL CRITICAL ERROR שזה בגלל ההפעלה מחדש)

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום, היום שיחקתי ב-COD6. לאחר שעה, המסך קפא עם במצב ששיחקתי והקול חזר בלופים קטנים. יותר מאוחר, שיחקתי TF2 כ-10 דקות. צצה אותה בעיה. יש לכם אולי מושג מה יכול לגרום לבעיה? אני יודע שהכרטיס מסך שלי בעייתי ואני הולך להחליף אותו בקרוב, אך יש לי תחושה שגם המעבד קשור לבעיה. תודה, דור.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. כמו שכתוב בכותרת, אני רוצה להשתמש בהארד דיסק ישן אבל לא רוצה לפרמט אותו כי המידע חשוב לי. אין לי כרגע דיסק קשיח פנוי שאני יכול להתקין עליו מערכת הפעלה. קיימת דרך להשתמש בו מבלי לפרמט אותו? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. הבעיה הזאת בולטת כמעט בכל המשחקים... הדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן, והבעיה היא גם לא בהארדיסק משום שהבעיה הזאת קרתה גם עם ההארדיסק השני... למישהו יש מושג מה יכול להיות הגורם הבעיה?.. אני די מיואש מהבעיה הזאת.. תודה רבה לכל מי שיענה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. התחילו להיות לי blue screen כל פעם חלק מהביעות פתרתי זה בעיה שלא מצאתי תשובה אליה זה הפירוט מwhocrash On Thu 04/09/2014 10:38:00 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\090414-12573-01.dmp This was probably caused by the following module: cdd.dll (0xFFFFF9600069DC51) Bugcheck code: 0x50 (0xFFFFF900C29787A0, 0x0, 0xFFFFF9600069DC51, 0x0) Error: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA file path: C:\Windows\system32\cdd.dll product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: Canonical Display Driver Bug check description: This indicates that invalid system memory has been referenced. This appears to be a typical softw…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. צהריים טובים. לאחרונה פירמטתי את המחשב, זאת לא פעם ראשונה שאני עושה זאת, אני דיי בקיא בנושא. אני לא נוהג להשתמש הרבה בצורב הDVD שלי, אך בסביבות שבוע אחרי הפירמוט כאשר ניסיתי לצרוב, גיליתי שהצריבה היא מאוד איטית ובנוסף בזמן הצריבה כל המחשב נתקע. נתקע זאת אומרת העכבר זז באיטיות ובלאגים, אם יש מוזיקה ברקע, או סתם צליל הודעה בתוכנת מסרים, הצליל נשמע בצורה איטית כאילו הוא בSLOW MOTION. השתמשתי בכונן לפני הפירמוט והכל היה בסדר, וכאשר פירמטתי התקנתי כרגיל את כל הדרייברים המגיעים עם הלוח אם וכו', למרות שאני דיי בטוח שהכונן תמיד משתמש בדרייברים של XP. חשוב להדגיש שהבעיה חוזרת גם בזמן צריבת דיסק, וגם בזמן קריאת דיסק (למשל סרט או שירים שמנוגנים מדיסק). אין לי מושג איך לתקן את בעיית …

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by jacob300,

מחשב נייח Microsoft Windows 7 Ultimate 6.1.7601 - 32bit לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L v2 מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7300, 2666 MHz כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 9400 כאשר המחשב כבוי (לא במצב Sleep ) לאחר הדלקה, שומעים ש Windows עולה אבל המסך לא מקבל את ה Signal וכביכול נמצא במצב Sleep (את כיתוב ה Dos בעלייה לפני עליית ה Windows לא רואים ומסך ה Windows לא עולה), הזזת העכבר או הקשה במקלדת לא עוזר, הוחלף כבל מסך חדש VGA 15 PIN לאחרונה, גם כן לא עזר, נאלץ לכבות את המחשב בכפתור ההדלקה, מה שממש לא בריא, לאחר 2 נסיונות כיבוי והדלקה כאלו המסך חוזר לעצמו, כרטיס המסך עודכן לגירסת הדרייבר האחרונה דרך GeForce Experience - Driver V 340.52 עוד לפני העידכון בעייה זו החלה, בדיקה האם י…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by green3,

היי לפני מספר ימים ניגשתי אל המחשב כשלהפתעתי כונן שלם של 1tb נעלם כלא היה (במחשב מותקנים 2 ssd ו2 הארד דיסקים) התחלתי לנסות לפתור ללא מוצא, ניגשתי לפרמוט. מאז הפרמוט ושימוש קצר של שעה שעתיים המחשב לא עולה יותר (נכנס ללופ של recovery ונתקע בדרך כלל) וכשאני מנסה לבצע התקנה נקייה של ווינדוס שוב נתקל בסוג של מסך כחול עם העכבר, כאילו הרזולוציה לא מסתדרת. כמובן מנסה להתקין את הווינדוס על ssd m2 למען הסר ספק ניסיתי בנוסף לאפס הגדרות בביוס ללא תועלת אשמח לעזרה, תודה! Intel Core i5 7600K 4.0GHZ Arctic Freezer 13 Gigabyte Z270P-D3 Corsair Vengeance 8GB 2400Mhz DDR4 EVGA Geforc…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Blank66,

אהלן חבר'ה, אני חדש פה אני אשמח לקצת עזרה קניתי למחשב בחדר השני כרטיס רשת אלחוטי - USB - של Edimax, הדגם: EW-7711USn חיברתי למחשב, זה מחשב נייח עם Windows 7, על הקופסא של הכרטיס כתוב בגדול Supports Windows 7, נשמע טוב. הכנסתי את הדיסק, בפנים יש ספריית Windows7 שבתוכו יש Setup. נכנסתי לSetup, התקנתי, ובמסך שאני אמור לראות רשימת רשתות אלחוטיות אני רואה את התמונה PS1 שצירפתי. טוב נכנסתי למתאמי רשת, ראיתי את מה שרואים בPS2 שהוא לא זמין. לחצתי כמובן כפתור ימני - הפוך לזמין, הוא כותב "הופך לזמין.." "זמין" ואז כשהpopbox נסגר זה עדיין לא זמין. כשאני מנתק את הUSB של המתאם רואים את התמונת מסך של 3 (כלומר לא מוצג גם המתאם רשת) זה נשמע כאילו הדרייבר לא הותקן טוב אבל מוז…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by ofer_mat,

משהו יכול להגיד לי איזה מתח כל חוט?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אני קונה מחשב גיימינג ואמרו לי שלא צריך לקנות מהחנות ושזה סתם לזרוק כסף ושאפשר לקנות באמזון את הקוד בשביל הווינדוס אבל לא הצלחתי למצוא, צריך עזרה בחיפוש מוכר טוב ואמין. לא רוצה לפרוץ רוצה לשלם באמת ולקבל קוד אמיתי,תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. לא מזמן שיניתי את הצגת התכנית בשורת המשימות, שלא יראה רק קובייה, אלא יראה את כל השם של התוכנית אני לא זוכר איך עשיתי את זה, אני רוצה לבטל את זה ולהחזיר כמו שהיה, חפרתי את כל ההגדרות ואני לא מוצא, אשמח להכוונה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by The Ball,

שאלה בכותרת...

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום לכולם ! אז ככה , יש לי מוניטורים של DYNAUDIO BM6A וכרטיס קול מגדם FIREFACE 400 כמו שאתם מכירים . הבעיה שלי היא , שאני מנסה להפעיל שיר כולשהוא יש לי קפיצות מהמוניטורים אני שומע כמו פלאקים כאלה , טאק טאק טאק טאק משהו כזה ושאני נותן למחשב שלי להתאמץ טיפה זה משמיע קפיצות קצת יותר חזקות , עכשיו האפשריות שניסתי כדי למנוע את הבעיה הם : *ביטלתי את הכרטיס קול המובנה בביוס - לא נפתרה הבעיה *ניתקתי זכרונות חיברתי + כול המחשב פירקתי חיברתי - לא נפתרה הבעיה *פירמטתי את המחשב והתקנתי ישירות את ההתקנה של ה FIREFACE הכרטיס קול - לא נפתרה הבעיה *ניתקתי את כרטיס ה FIRE WIRE שאליו מחברים את הכרטיס קול FIRE FACE , ניתקתי אותו ושמתי אותו בסלוט אחר במחשב - לא נפתרה הבעיה אבל איך …

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Designer,

שלום, יש לי 16GB של זיכרון RAM, ומשום מה הם כמעט תמיד מלאים יותר מידי. למשל כרגע תפוס לי 11.3 גיגהבייט (71%), ומה שפתוח אצלי זה: - 8 כרטיסיות אינטרנט, מתוכן אחת ביוטיוב - סקייפ - uTorrent (ברקע) - TeamViewer (ברקע) - תוכנת הדרייבר של העכבר (ברקע) - OneDrive (ברקע) אני משתמש ב Windows 8.1 64 bit. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. Started by defy,

שלום חברים.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום, הרכבתי לאחותי מחשב חדש עם לוח GA-880GM-D2H. כאשר אני מחבר את חיבור הרמקולים מאחור, קופצת הודעה של התוכנה של הכרטיס קול ששואלת אותי איזה התקן חיברתי ומסומן "רמקול אחורי יוצא", אני מאשר. אך לאחר מכן לא שומעים דבר. כאשר אני מחבר את חיבור הרמקולים מלפנים (לפאנל אשר בחזית המארז), קופצת שוב ההודעה הזו כאשר מסומן בה הפעם "אוזניות", אני מאשר ושומעים נהדר. מה יכולה להיות הבעיה? מדוע לא שומעים ברמקולים כאשר הם מחוברים ליציאה האחורית? תודה רבה, אורן.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by nw,

מאז שהתקנתי כרטיס קול חדש מסוג creative live 5.1 מופיע לי לעיתים די קרובות (לא תמיד אבל בדרך כלל בזמן שאני מריץ קבצי MP3 וסרטים) ניסיתי להחליף לחריץ PCI אחר וזה לא עזר יש לי את גרסת הדריברים הכי חדשה -יולי 2002 למישהו יש בעייה דומה? מישהו יודע מה לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Doron Pagot,

היי יש לי מחשב שקניתי ב KSP, והוא מרסט; לפעמים אחרי עשר דקות ולפעמים אחרי שעתיים מהרגע שפותחים אותו. זה קורה גם בביוס, אז אפשר לשלול את המערכת הפעלה מה שכן, הבאתי אותו לבדיקה כמה פעמים בKSP והם טוענים שזה לא קורה להם. מבחינתם המחשב עובד מצויין בלי בעיות בבית ניסיתי להחליף את הכבל חשמל (ניסיתי 3 כבלים שונים) וניסיתי לחבר לשקעים שונים ברחבי הבית. ניסיתי לנתק הכל חוץ מהכבל חשמל וזה עדיין קרה. בהתחלה חשדתי שאולי זה קשור להתחממות אז קניתי מערכת קירור למעבד. זה לא עזר דברים שלא עשיתי שחשבתי לעשות: לנתק את ההארדיסקים ואת הצורב להחליף ספק לנסות לשים אותו אצל שכנים שלי לעמוד על רגל אחת ולקפץ שבע פעמים בזמן שהמחשב עולה ... הבעיה שהמחשב אצל ההורים שלי אז אין לי כל כך זמן…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by ofir667,

שלום, יש לי מחשב יחסית חדש ומסך Dell U2312HM. כל פעם שאני מפעיל מצב שינה במחשב - המסך נכנס למצב של power save mode ומכבה את עצמו. כשאני רוצה להפעיל שוב את המחשב אז לוקח המון זמן עד שהמסך מדליק עצמו בחזרה. אני חושב שה"בעיה" (אם זה בעיה בכלל) היא במסך, כי כשאני מזיז את העכבר כדי להוציא אותו ממצב שינה המחשב מתחיל לפעול כמעט מיד ורק למסך לוקח זמן. ניסיתי לשחק בהגדרות של המסך ולא הצלחתי לעשות כלום. מישהו יודע מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. קיבלתי כרטיס מסך+טלויזיה ati rage pro turbo agp 2x התקנתי דרייברים מתאימים מאתר החברה וגם את תוכנה multimedia center פועל יפה רק מה? אין קול!! יש למישהו מושג איך אני מטפל בזה או מתמצא בשימוש וקינפוג התוכנה הנ"ל? אגב כרטיס הקול שלי הוא creative sound blaster live value 4.1

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. היי כולם יש לי מסך LG 1970HR כאני מדליק אותו הוא מהבהב כל הזמן בתדירות גובה. מחיפוש קצר שעשיתי בפורומים מצאתי שזה בעיה ב backlight כל שהוא שאני לא ממש יודע מה הוא. יש מישהו שיודע מה זה והאם זאת באמת הבעיה? יש המלצות שלפורומים יותר מעמיקים בנושא אלקטרוניקה של מסכים? פרקתי את המסך עד לשלב שאני רואה שני לוחות אלק' האם הבעיה היא בהם או שאני צריך להמשיך לחפור פנימה?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים