תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום אני פירמטתי מחשבים כבר כמה פעמים ועכשיו יש לי בעיה. אני לוחץ DEL נכנס לכאן: http://img62.imageshack.us/img62/4296/24608908.jpg אחרי זה אני מנסה לדפדף באפשרויות שמה ואני יכול ללחוץ רק על הראשון: http://img59.imageshack.us/img59/3715/41537465.jpg מישהו יודע מה הבעיה ואיך לסדר אותה? תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, היום שיחקתי ב-COD6. לאחר שעה, המסך קפא עם במצב ששיחקתי והקול חזר בלופים קטנים. יותר מאוחר, שיחקתי TF2 כ-10 דקות. צצה אותה בעיה. יש לכם אולי מושג מה יכול לגרום לבעיה? אני יודע שהכרטיס מסך שלי בעייתי ואני הולך להחליף אותו בקרוב, אך יש לי תחושה שגם המעבד קשור לבעיה. תודה, דור.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיה שפשוט מטריפה אותי: הרבה (מאוד!) פעמים בעבודה שוטפת בווינדוס, למשל העברת קבצים מתיקיה לתיקיה וכאלה, יוצאת לי הודעה כזאת: ולפעמים מצורפת אליה גם הודעה נוספת (שכרגע אין לי תמונה שלה, אני אצרף בפעם הבאה שזה יקרה) עם משולש צהוב. עכשיו הקטע הוא, שלפעמים אני סוגר את ההודעה (בין אם בלחיצה על OK, ביטול או סגירת החלון) וזהו, הכל ממשיך כרגיל. ולפעמים מופיעה ההודעה השניה וכנ"ל. אבל לפעמים מופיעות שתי ההודעות או רק הראשונה, ואחרי שאני סוגר אותן האקספלורר כאילו עושה רפרש, השורה של ההתחל נעלמת, כל החלונות שקשורים לאקספלורר ("המחשב שלי", תיקיות למיניהן....) נסגרות. ומשהו ממש מעצבן זה שלפעמים זה קורה לא רק בהעברת/מחיקת קבצים אלא גם סתם בפעולות אחרות (למשל הה…
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא הייתי בטוח לאיזה פורום זה שייך, בסוף חשבתי אולי לתמיכה טכנית. בכל אופן.... איך נורת LED עובדת? תודה, יאיר.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי כולם, בעיה כטנה... אתמול בעזרת חבר פירקתי את כל החלקים ניקית אבק וכו... עכשיו כל שעה בארך לאחר קצת משחקים וכו כול המחשב נתקע FREEZE ורק restart פותר את הבעיה בדקתי הכול, הגדרות ביוס וכו . יש לכם כיוון ?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! כשאני מדליק את המחשב אז בד"כ יש את המסך השחור עם כל הנתונים, אחריו יש מסך כחול-כתום כזה עם לוגו של אינטל ופנטיום 4 וישר אחרי זה עולה הווינדווז. היום כשאני מדליק את המחשב הוא נתקע במסך של אינטל והלוגו של פנטיום ופשוט נשאר ככה עד שאין לי ברירה אלא לכבות אותו. מישהו יודע מה הבעיה פה? אולי לבטל את המסך הזה יעזור? אפשר לבטל אותו בכלל?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חבר'ה, קיבלתי היום מחשב לנובו חדש דגם ideapad 510s כל פעם שאני לוחצת על המקש הימני\שמאלי במשטח העכבר במקלדת נפתח לי מנוע חיפוש בצד של קבצים וכדומה. (ככל הנראה CORTANA) המקשים של המשטח כלל לא עובדים כמו מקש ימני ושמאלי של עכבר רגיל. איך אפשר לבטל את זה?? ובנוסף, אשמח לשמוע עצות לשימוש יעיל ונוח יותר במשטח העכבר. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ושאני מכבה ומדליק שוב, זה עולה רגיל. *קניתי את המחשב לפני חודשיים מ-Ksp [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! קניתי עתה מאמזון הארד דיסק SSD של סאנדיסק ומשום מה איני מצליח להבין מדוע המחשב לא קורא את הדיסק קשיח הזה שנמצא עתה בקייס. קישור לדיסק קשיח: https://www.amazon.com/gp/product/B01F9G43WU?ref=em_1p_3_ti&ref_=pe_3730130_401658780 סוג הקייס: https://www.ebay.com/itm/ORICO-2139U3-CR-2-5-USB3-0-Transparent-5Gbps-SATA-HDD-Case-Hard-Drive-Enclosure-/292841385991?var=&ef_id=CjwKCAjw96fkBRA2EiwAKZjFTSHKX8goBLOnsuhik5yu81qVmFqPJ8d9OKakU8ARgsxxtXcXSgWsPRoCxUwQAvD_BwE:G:s תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התוכנה Who Crashed מראה את ההודעה הבאה לאחר מסכים כחולים: [לקרוא אני יודע, לאבין מה הבעיה - לא כל כך] On Thu 5/12/2011 5:11:22 PM GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\051211-26785-01.dmp This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x7FD00) Bugcheck code: 0x7F (0x8, 0x80050031, 0x6F8, 0xFFFFF800031B8406) Error: UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: NT Kernel & System Bug check description: This bug check indicates that the Intel CPU generated a trap and the kernel failed to catch this trap. The cra…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב כל פעם שאני עושה ריסט הוא נתקע בPOST הוא לא נותן שום שגיאה הוא מזהה את המעבד, עושה את הבדיקה של הזכרון, מזהה כוננים קשיחים, אופטים מסיים את כל מה שהוא אמור לעשות המסך הזה אבל לא ממשיך פשוט נתקע שם גם אם אני עושה עוד ריסטים זה לא עוזר. רק אם אני מכבה ומדליק זה עולה רגיל. אתמול בלילה השארתי את המחשב דלוק והיום שקמתי הוא היה בSTAND BY אבל לא הצלחתי להחזיר אותו הכל דולק אבל הוא לא חוזר לפעולה. תקיית המינידאמפ ריקה כלומר אין שום לוג שם. בEVENT VIEWER מצאתי מלא אזהרות כמה שגיאות צילמתי את הכי מוזרים שאני לא מכיר דרך אגב אחרי שהמחשב עולה הוא בכללי הסדר (קצת איטי יותר מהרגיל אבל אפשר להסתדר) אם מישהו יודע למה זה קורה אני ישמח ואם יש דרך לסדר …
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי שהמחשב שלי דלוק יחסית הרבה זמן (20 שעות נגיד) הוא עושה רעשים מוזרים הרעשים יחסית חלשים אבל עדיין אפשר לשמוע אותם, זה רעש של חריקה רעש בכלל לא חזק, המחשב לא חם או משהו, האיוורור בסדר גמור, איך אני מגלה את מקור הרעש?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יודע שכבר GTX560 TI כבר לא נחשב היום רמה אבל... אני לא יודע למה.. הינה המפרט של המחשב שלי (אני לא יודע אם הבעיה שייכת לפה) GTX 560 TI 8 RAM AMD Phenom II 955 3.20 הוא מריץ לי משחקים על 20 FPS על האיכות הכי גבוהה כמו Assassins creed III/IV ואלה הדרישות שלהם Recommended configuration: Operating System: Windows Vista SP2 or Windows 7 SP1 or Windows 8 (both 32/64bit versions) Processor: Intel Core i5 2400S @ 2.5 GHz or AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHz or better RAM: 4GB or more Video Card: Nvidia GeForce GTX 470 or AMD Radeon HD 5850 (1024MB VRAM with Shader Model 5.0) or …
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בחודשיים האחרונים פעם בכמה ימים, המחשב פשוט מתחרפן ונתקע לבדו כאשר אני גולש באינטרנט ועושה דברים בסיסיים. אין לי מושג כתוצאה ממה זה יכול לנבוע, כי המחשב נקי משטויות, נקי מוירוסים, כל הדרייברים הכי מעודכנים ומדובר במחשב חזק יחסית. ניסיתי לבדוק את המעלות של המערכת, והכל נראה תקין לחלוטין כך שאיני יודע ממה זה נובע. יש תוכנה שיכולה לבדוק את תקינות המערכת?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קונה מחשב גיימינג ואמרו לי שלא צריך לקנות מהחנות ושזה סתם לזרוק כסף ושאפשר לקנות באמזון את הקוד בשביל הווינדוס אבל לא הצלחתי למצוא, צריך עזרה בחיפוש מוכר טוב ואמין. לא רוצה לפרוץ רוצה לשלם באמת ולקבל קוד אמיתי,תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, מדובר במחשב נייח שמריץ windows 10. לאחרונה מדי פעם המסך מתמלא בפסים מהבהבים והמחשב נתקע (צרפתי תמונה). האפשרות היחידה היא לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה. לפעמים זה פותר את הבעיה ולפעמים הבעיה חוזרת אחרי כמה דקות. לפעמים כשמנסים להפעיל שוב את המחשב, המחשב מצפצף ציפצוף מהיר למשך 10 שניות, מכבה ומדליק את עצמו, ושוב מצפצף 10 שניות ושוב מכבה ומדליק, ממשיך ככה עד שמוציאים אותו מהחשמל. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב ניידASUS N55SF, המחשב הוא מחשב חדש שנקנה לפני שבוע. המחשב הזה אמור להיות די חזק עם מעבד i7, זיכרון 8 GB, וכרטיס מסך NVIDIA GT 555M 2GB.. התקנתי עליו את המשחק Battlefield 3 והמשחק פועל באיכות מעולה ברזולוציה של FULL HD אבל.. שמתי לב לדבר שאני לא מצליח להבין אותו, כשאני משחק בלי לחבר את המחשב לחשמל כלומר רק על הסוללה אז המשחק קטוע בצורה בלתי נסבלת ואחרי 5 דקות של משחק המשחק פשוט ניתקע ואני צריך ללחוץ על ctrl+alt+delete בשביל לצאת ממנו. בהתחלה חשבתי שאולי יש לי בעיה עם הכרטיס מסך אבל אז חיברתי את המחשב לחשמל ושוב ניכנסתי למשחק ושיחקתי שעתיים רצוף והכל פעל חלק אבל אחרי שעתיים המשחק שוב ניתקע. אחרי זה שוב ניתקתי את המחשב מהחשמל ושוב המשחק קרס.. ואז הבנתי שהבעיה הי…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי WIN XP וכל פעם שאני סוגר את המחשב הוא מודיע לי שחסר לי זכרון וירטואלי ולפעמיים הוא מהתחל את המחשב עקב כך האם יש דרך להגדיל את הזכרון במחשב עצמו יש לי זכרון של 256MB .
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי בוקר טוב לפני יומיים קניתי כרטיס מסך וספק כוח חדש וטובחיברתי בערב את הספק החדש והכרטיס אבל מסתבר שלא בדקתי לפני ואין לכרטיס חיבור האנלוגי הכחול למסך ויש לו רק HDMI וDVI הלבןאז חיברתי תמחשב לטלויזיה דרך כבל HDMI ועובד ..המחשב עלה והתקנתי דרייבר והכל עבד אתמול שקניתי כבל HDMI TO DVI וחיברתי תמסך לכרטיס מסך ,המסך היה שחור פשוטיכול להיות שהכבל דפוק וצריך לקנות DVI TO DVI?יכול להיות שהכרטיס יצא קצת מהחריץ שלו? כי הוא רוקד קצת ברגע שאני מכניס תחיבור
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי כונן SSD שכל הזמן נתקע ורק אחרי ריסטרט אני יכול לעבוד מחדש בהתחלה חשבתי שזה בגלל שהמחשב מתחמם (סידרתי את זה קניתי קירור נוזלי) אחר כך החלטתי לפרמט מחדש את המחשב ובכל זאת זה קורה זה בעיה מוכרת עם הSSD? כי זה נהיה ממש בלתי אפשרי תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים רכשתי מחשב חדש nuc intel i3 וכאשר אני מתחיל להתקין עליו ווינדוס חדש דרך דיסק או קי הוא לא מזהה לי את הארד דיסק ssd ,יצאתי מההתקנה ל bios וגיליתי שגם שם לא מופיעה לי הארד דיסק אולי יש לכם פתרון
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מה לדעתכם יותר שווה לקנות ומה ההבדלים בין 1070 ל 1070ti? האם יש הבדל משמעותי?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי מחשב דל אינספירון עם 4 GB RAM רציתי להוסיף עוד 4 GB, וראיתי שהוא מסוג DDR3 אבל כתוב לי שה: DRAM frequency הוא 665MHz ראיתי רק זכרונות עם תדרים של 1333, 1600, ו1066 ואנילא יודע מה אני צריך להתקין אצלי... כמו כן הבנתי שקינגסטון היא חברה הכי טובה לזה, מה אמורים להיות המחירים, מאיפה לקנות? והאם אני יכול להתקין אותו לבד, אני קצתמבין בחומרה הפנימית.. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי שהרכבתי כונן ssd , שכמובן לא מסתובב ולא משמיע רעש, התחלתי פתאום לשמוע סוג של תיקים/רשרוש מעצבן מהמאוורר העליון שבמארז שלי ( שכנראה היו גם קודם לכן עם הכונן המכני). אני קצת פריק של מחשב שקט ככל הניתן. האם יש דרך לשמן, או משהו שיעזור לבטל רעש זה? מדובר במארז antec p182. המאורר הוא 120 מ"מ. את שני המאוררים הנוספים של המארז ( אותו גודל) אני לא כל כך שומע.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-