תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום, עד היום הכל היה בסדר. עכשיו אני נתקל בבעיה עם ההארד דיסק 320 GB WD שלמרות שהוא מחובר ל USB במחשב ונדלקת הנורה, המחשב לא מזהה אותו. צירפתי צילומים, אשמח לעזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לפטופ קנית לא מזמן ASUS N551JK. מנסה לחבר אותו למסך של SAMSUNG HDTV - HD READY מקסימום רזולוציה שלו זה 1080 i... בHDMI TO HDMI. והתמונה של המחשב גדולה על המסך ולא משנה כמה שיחקתי ברזולוציה ובהגדרות מסך לא הצלחתי לסדר את זה... ואין לי אפשרויו תשל OVER SCAN או JUST SCREENץץץ אשמח לעזרה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם , החלפתי לוח אם במחשב ללוח MSI Z97 pc mate וגיליתי שעל לוח האם לטובת הכבל של power led מוקצים לי שני פינים אבל הכבל עצמו הוא בגודל של שלושה פינים (האמצעי ריק).... מה עושים? חיים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח בחדר וטלוויזיה בסלון (SMART TV אם זה משנה משהו) אני הייתי רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה אבל זה לא אפשרי למתוח פה כבל בבית... יש איזשהו דרך אחרת ?? (wifi/LAN? מכשיר שמחברים למחשב ומחברים גם לטלוויזיה? ועוד...) תודה לעוזרים (זה לא הכי קשור לפורום הזה אבל זה גם לא קשור לכל פורום אחר פה...) עריכה: ואי שאיזה מנהל יערוך לי את הכותרת יצאתי טמבל חחח (טלוויזיה)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
חבר שלי קנה GTAV מחנות דיגיטלית האם אני יכול להשתמש בקוד שלו כדי להתקין את המשחק אצלי? (בזמן שהוא מוחק מהמחשב את המשחק שלו) ואז אני ישחק רק בקמפיין באופליין. והוא יוכל להמשיך לשחק? יש איזה דרך לעשות קומבינה כזאת? מה יקרה אם שנינו נשחק? האם יש מקום שמוכר את המשחק ממש בזול? (מאה שח ולמטה) (אם זה לא במקום נא להעביר)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מוזר זה ! כמו שכתבתי בכותרת. ראיתי סרטון בפייסבוק ובאמצע הניגון קרס המחשב והופיע מסך כחול (דבר שלא קרה לי בחיים ) . העלתי את המחשב ושוב קרס. כשאני עולה במצב בטוח המחשב עובד שעות כמו שצריך . כרגע אני כותב ממחשב נייד אך אני יכול גם לכתוב ממצב בטוח מהמחשב הראשי . הורדתי תוכנה שעושה ANALYZE, לקבצי DUMP . רשום שם שהבעיה כנראה נובעת בגלל קובץ בשם HAL.DLL . אני אובד עצות . מישו מכיר את הבעיה ? דברים שניסיתי לעשות: טעינת הגדרות ברירת מחדל של הביוס. שחזור מערכת. מחיקת דרייבר של כרטיס מסך . תיקון סקטורים פגומים של הדיסק הקשיח . החלפת קובץ ה- HAL.DLL . ניתוק כל מחברי ה- USB .
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה שמטריפה את דעתי. כאשר אני מסמן קטע של מלל עם העכבר לאחר שאני עוזב את הקליק השמאלי הסימון נעלם. התופעה לא ייחודית לתוכנה מסויימת אלא מופיעה בכל התוכנות ואפילו בלי שום קשר לשום תוכנה. גם כאשר אני מנסה לסמן כרגע בזמן כתיבת שורות אלו מקטע מסויים מהמלל לאחר שאני עוזב את הקליק השמאלי הסימון נעלם. מישהו נתקל בתופעה שכזו?
-
- 5 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
יש סיבה לזה ? למה זה קורה ואך פותרים את הבעיה. בוצעה פריקת חשמל והתקנים אחרים עובדים.
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, לפני כשנה קניתי מחשב חדש, ובחודשים האחרונים יש לי בעיה שהוא לא מצליח לזהות לי כונני DOK שיש לי בבית - המדובר בשני כוננים שונים, שעובדים במחשבים אחרים אך לא עובדים במחשב שלי. כשאני מחבר או שלא קורה כלום או שהוא מודיע את השגיאה הזו של חיבור USB שהוא לא מזהה. ניסיתי מספר יציאות שונות של USB - אותו הדבר בכולם. לצד זאת, יש לי כונן קשיח חיצוני חדש שמחובר אליו ועובד תקין, כמו גם כונני USB אחרים של חברים שניסיתי שעובדים. כאילו יש בעיה רק עם 2 הכוננים האלה. שניהם עבדו בעבר על המחשב הזה, ואז קרה משהו שפשוט מסיבה כלשהי גרמה למחשב להפסיק לזהות אותם (שוב: הם כן עובדים במחשבים אחרים). יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הייתי בפלאפון עם נט סטיק שלהם. כעת עברתי ל 012 , קיבלתי מספר חדש . איך אני מפעיל את הנט סטיק בנייד עם 012 ? מופיע לי עדיין פלאפון - - - תגובה אוחדה: - - - זה הדגם :net stick teilt
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפעמים הזיכרון ram של המחשב נהיה מלא ואני רוצה להסיר חלק מהתוכנות שנדלקות עם פתיחת המחשב (לא להסיר לגמרי רק שלא ידלקו עם המחשב) msconfig-התחלה זה רשימת התוכנות שנדלקות לי אשמח לשמוע מה אפשר להוריד: 01. synaptics pointing device driver 02. synaptics pointing device driver (יש פעמיים?, לא אותה פקודה) 03. intel ® comoon user interface 04. intel ® comoon user interface 05. intel ® comoon user interface (שלוש פעמים, לא אותה פקודה) 06. RUNNFSERV 07. asus webstorage 08. IconUtility 09. iTunes 10. microsoft windows operating system 11. עדכון google 12. Chica password manager 13. clamwin antivirus 14. ATK hotkey 15. microsoft office 2010 16. ATK media 17. AsusWebStorage 18. ado…
-
- 17 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום, כבר זמן מה שאני חווה את הבעיות הדי מוזרות האלו במחשב: ללא שום התרעה מוקדמת, קורה מצבים שהמחשב מתחיל לקרטע, זה ניכר בתנועות העכבר שפתאום נתקע לשניה וחוזר, זה קורה כשאני שומע מוזיקה ברקע או רואה סרטון ביוטיוב ופתאום זה מקרטע / נתקע לשניה וחוזר וממשיך ככה לאורך זמן. לא יודע אם גם זה קשור, אבל יש לי תחושה שזה כן קשור לתופעה הלא ברורה הזאת - יש לי מקלדת מכנית חדשה Razer BlackWidow Chroma, שמתאפיינת בפרופיל עם שלל צבעים. המון פעמים קורה ששינוי הצבעים נתקע על צבע מסויים ומפסיק להמשיך לשנות צבעים.. אין לי מושג מה לעשות עכשיו בשביל לגרום למחשב לעבוד כמו שצריך. המחשב שלי מאוד חזק יחסית: i7 3770K 570GTX 16GB RAM DDR3 1600MHZ Samsung 840 EVO 250GB אני אישית לא מאמין יותר מדי ב…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים, בגדלים 3TB ו-8TB ולוח אם מסוג P67A-UD3-B3. כשניסיתי להתקין על כל אחד מהם בנפרד Windows 7, הם הומרו אוטומטית ל-MBR והנפח הוגבל ל-2TB בלבד. האם ניתן להתקין Windows 7 על דיסק קשיח GPT גדול בעל נפח מ-2TB מבלי לאבד מהגודל שלו, או שכדאי לשקול קנייה של דיסק קשיח 2TB כדי לא לאבד נפח במידה ולא ניתן לפתור את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה cpuz כדי להציץ קצת על המחשב ואני רואה שהוא בלשונית caches נותן לי את l1 l2 l3 ואמרתי לעצמי, לא אמור להיות למחשב L מסויים? איך זה שיש לי את כל הLים? ובלי שום קשר,אל מה הלשונית הזאת מתייחסת? בעקרון רשום לי פעמיים L1 D-Cache size 32kbyets כפול 4 ובdescriptor רשום לי 8way set associative 64 byte line size זה פעמיים, רק שבפעם השניה במקום L1 Dcache הוא רושם לי L1 I- Cache ואז הוא יורד לשורה שלישית ורושם לי l2 cache בsize 256 kbytes כפול 4 ובdescriptor אותו הדבר כמו בקודמים. ובשורה הרביעית הוא רושם L3 Cache size 6mbytes ושם הוא לא מכפיל את זה בכלום ובdescriptor הוא רושם 12way set associativ 64 byte line size וזהו, קיצר סיבכתי הכל, אני מקווה שהייתי ברור, אני ר…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, במחשב שלי לוח GA-EP43-DS3L באמצעות Acronis העתקתי אל כונן SSD את מערכת ההפעלה ועברתי לעבוד עם הSSD. חל שיפור קל מאוד בביצועים: בבדיקה של אתר ssd benchmark קיבלתי דירוג 46% כאשר הדירוג הנמוך ביותר היה בגלל Deep queue 4k של הSSD שקיבל 19%. אותו כונן בדיוק (קניתי 2) שהותקן במחשב נייד שלי קיבל דירוג 70% כאשר Deep queue 4k קיבל 80%. מקריאה ברשת הבנתי שקשור לAHCI בביוס. ההגדרות אצלי בביוס הן SATA AHCI Mode (Intel ICH10 Southbridge) ב- Disabled ו- SATA Port0-3 Native Mode גם Disabled. מלבד כונן קשיח של מערכת ההפעלה ישנם 3 כוננים קשיחים מחוברים (1TBx2 ו- 3TBx1) כשאני משנה את הAHCI ל- Enable מערכת ההפעלה אינה עולה, כותב שחסר איזה קובץ קריטי... כשאני משנה גם את SATA Port0-3 N…
-
- 46 תגובות
- 5.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני חווה לאחרונה הרבה קריסות ובעיות לכן התחלתי להסיר דרייברים ולהתקינם מחדש. מכיוון שראיתי כי אני מקבל שגיאה קריטית במצג האירועים בבדיקה שגרתית לאחר כמה ימים פתאום האנטי וירוס הפסיק לעלות (NOD 32) הסרתי אותו וניסיתי להתקין מחדש אבל נתקלתי בשגיאות רבות. הורדתי אנטיוירוס חדש וכאשר אני מנסה להתקין אותו המחשב קורס ומופיע מסך כחול או שהמחשב קופא ועושה ריסטרט. לא יודע מתי עוד זה קורה בדיוק כי רק זה לאחרונה גורם לקריסה אבל לפי הרישומים בחשב כבר פברואר השגיאה מופיעה לעיתים רחוקות ולאחרונה יותר. אז ככה המסך הכחול לא תמיד מופיע אבל השגיאה תמיד מופיעה במציג האירועים: מקור Kernel-Power מזהה אירוע 41 קטגורית משימה (63) כמובן חיפשתי פתרנות באינטרט אמרו למחוק דרייברים של כרטיס קו…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי כולם, חדש פה אבל כמובן שמכיר את האתר. אחרת לא הייתי בא, זה היה ממש מטופש ולא הגיוני לבוא למקום שאני לא מכיר. לנושא - ניסיתי לחשוב על כותרת שתתאר יותר טוב את המצב, אבל לא הצלחתי. מדי כמה ימים המחשב שלי מתחיל פשוט לקבל קלט שלא שלחתי אליו מהעכבר והמקלדת. זה מתבטא ברעידות של העכבר, הזזה של הגלגלת לשני הכיוונים, לחיצה על שני הלחצנים שלו. ה-WinKey, האסקייפ, הקונטרול והאנטר ודי בטוח שגם החץ למעלה לא חפים גם הם. מיותר לציין שבזמן הזה אני בוהה במסך ולא מזיז את העכבר ולוחץ על כל הכפתורים האפשריים, ככה שאפשר לשלול בעיית PEBKAC. ניסיתי לנתק את העכבר אבל הקלט ממשיך להגיע. הסמן ממשיך לרעוד, הפיירפוקס ממשיך לשחק עם הזום של הדף (בגלל השילוב המקולל של קונטרול וגלגלת) ואני ממשיך לרצות …
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אז יש לי מחשב חדש בן כמה חודשים - http://i.imgur.com/wyNB50I.jpg פתאום יש ריח שמזכיר פלסטיק שרוף ,בעיקר בזמן מאמץ כמו משחקים . פתחתי את המארז ולא ראיתי משהו חריג לדעתי , צילמתי כמה תמונות - http://imgur.com/a/rwKVh מה זה יכול להיות ? אני ממש אשמח לעזרה .
-
- 8 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
ניסיתי לנקות כמה פעמים עם מטלית יבשה את התוף המבריק ובכלל בפנים, המצב מאוד השתפר אבל עדיין יש מריחת צבע אפור. האם אני מנקה לא נכון? אולי יש מקומות שאני מפספס? איך להתקדם - חוץ מלקנות מדפסת שאולי לא תהיה ברירה? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מה קורה כולם, יש לי יציאות קדמיות במחשב(USB3) ואני לא מצליח לחבר דברים מקדימה,רק מאחורה זה קולט, איך אני בודק אם הוא מחובר בכלל ללוח אם? או שזה לא קשור בכלל ואני צריך לבדוק מתוך המחשב? לוח אם:H81M-HD3 אם זה חשוב..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב העתיק של אבא שבק, אז קנינו לו חדש. לא משהו משוכלל במיוחד - מעבד G3260, לוח אם Gigabyte GA-H81M-S2PV, ארבעה ג'יגה של DDR3 1333, דיסק ישן ששכב אצלי חצי שנה במגירה - אבל בהחלט מספיק לגלישה באינטרנט, יותר מזה הוא לא צריך. אבל הוא איטי בצורה שלא תיאמן: התקנת Windows 7 Home Premium x64 מ- DoK לקחה יותר מארבע שעות (לא יודע כמה בדיוק, אחרי ארבע שעות התייאשתי והלכתי, כך שזה יכול להיות קצת יותר או עוד יום שלם), עליה מאיתחול לוקחת לפחות ארבעים דקות (זה מה שהמתנתי עד עכשיו והמחשב עוד לא סיים לעלות) כל ניסיון לעשות משהו כשהמחשב עבד לקח המון זמן, למשל המתנתי יותר מ- 20 דקות לפתיחת ה- event viewer עד שהתייאשתיץ לפי ה- task manager, המחשב לא מתאמץ בכלל: 4% מעבד, 20% זיכרון. אז מה ל…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-