עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by BlackBird71,

יש לי בעיה במדיה פלייר הוא נפתח אבל הוא לא מצליח לפתוח סרטים זה אומר שהוא משמיע את הקול שלהם אבל נתקע על התמונה הראשונה של הסרט.. הוא לא מעלה שום הודעה שצריך מקודד או משהו יש לי WIN 7 ULT 64 BIT תומנה

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  2. Started by rMaNe,

ברשותי מחשב אינטל C2D E6700 עם לוח ג'יגהבייט P35-DS3L ושני ג'יגה זכרון - מאז שהדלקתי את המחשב היום (כמה שעות) אני לא יכול לגשת לכוננים שלי (יש לי 2 צורבי סאטה, אחד סמסונג והשני LG - השני נרכש לאחרונה כיוון שחשבתי שהישן התקלקל, אבל אחרי ניקוי פיזי של המחשב התברר ששניהם עובדים), יש לציין כי הם מזוהים בביוס וכי מתח עובר (נפתחים ונסגרים). ההודעה שאני מקבל במנהל ההתקנים היא סימן קריאה צהוב על כל אחד מהכוננים ושגיאה code 19 בנוסח כדלקמן - Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) אני באמת לא נתקלתי בבעיה כזו בעבר, ואשמח אם תוכלו לעזור לי בהקדם תודה מראש, rMaNe

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  3. Started by ocraft,

סאפ פורום תמיכה? טוב כדי שיהיה יותר מובן אני ירשום בשלבים בדיוק מה אני עושה: אני מכניס את דיסק הWindows XP Prof.. אני מאתחל את המחשב מגיע למסך הכחול שטוען את הקבצים הוא משכתב לי שלא ניתן לזהות את ההארד דיסק ולבדוק אם הוא מחובר למחשב או תקין מה עושים ?הדיסק לא פגום - פרמטו איתו לפחות כמה פעמים לפני ואחרי שניסיתי..

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  4. קודם כל, שלום לכולם... משתמש חדש בפורום, נחמד להצטרף לקהילה גדולה כזאת :biggthumpup: עכשיו לנושא, יש לי בעיה מסויימת שנתקלתי בה דווקא בתקופה האחרונה ולא ממש ברור לי ממה זה נגרם. לפעמים המחשב מגיע למצב של כמעט קריסת מערכות מבחינת CPU Usage והזיכרון, יש לי טוויק של וינדוס 7 שמראה את צריכת הנתונים של המעבדים והזכרונות. במצב רגיל ללא הרבה פעילות חוץ מגלישה בדפדפן ומסנג'ר ודברים קטנים זה מראה לי: CPU Usage 3-6%, זיכרון RAM בערך 28% שזה יוצא בערך 1100MB פלוס מינוס. אבל לפעמים, משום מה הטוויק מראה לי כמעט צריכה מלאה של הזיכרון (RAM (4GB, שמתוכם נשאר לי לפעמים 50MB. המעבדים מתחילים לעבוד על פול גז ומגיעים לכמעט 100% ניצול כל אחד, וכמובן זה משפיע דרסטית על המחשב והוא מתחיל…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם, החלפתי לכונן SSD במחשב הנייד שלי (מחשב נייד מסוג Y700 Touch-15ISK Laptop (ideapad) - Type 80NW). לאחר החלפת הכונן התקנתי Windows 10 באמצעות חיבור כונן חיצוני וחיבור לאינטרנט קווי. כרגע אני נמצא בבעיה שאין לי אפשרות לאינטרנט אלחוטי בכלל במחשב, יש לי כרטיס רשת מסוג: Intel dual band wireless-ac 3165. חשוב לציין כי התקנתי את כל הדרייברים הדרושים למחשב וכל דרייבר הגיוני שיכול היה לסדר את בעיית ה-WIFI (באמצעות תוכנה לחיפוש דרייברים של Lenovo ו-Intel). מצ"ב תמונות של כל הדברים שיסבירו את הכל יותר טוב: מנהל ההתקנים: פתחתי את המחשב שוב ובדקתי שהכרטיס רשת מחובר ושלא נותק בטעות.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by edendolev,

שלום. יש לי בעיה , לאחר ההדלקה הוא מציג את המסך מספר שניות מראה את סמל הטעינה של אקס פי ולאחר מכן נכנס למעין מצב המתנה שבו אין תצוגה הבעיה אינה במסך ואין גם צפצופים לדעתי הבעיה אולי מאשף ריבוי התצוגה של nvidia שהתעסקתי איתו לפני הבעיה וכעת אין תצוגה לא במסך הטלויזיה, ולא במחשב . כמו כן אין אפשרות גם לפרמט , גם הכנסה של דיסק איתחול של ווינדוס אני לא רואה את שלב ההתקנה למישהו יש מושג איך אפשר להחזיר התצוגה למסך????!!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by extreme2611,

אז ככה יש לי בעיה בהרד דיסק יש לי 2 הרדיסקים מחוברים למחשב אחד שכולו מלא במידע שלי ואחד ריק שתכננתי לעשות ממנו דיסק גיבוי.. אבל יש בעיה איך שאני נכנס אליו כל המחשב נתקע.. וזה מחייב ריסטארט.. האם יש דרך לסדר אותו? נסיתי את התוכנה HDD Regenerator אבל ברגע שאני מפעיל אותה המחשב נתקע נסיתי פירמוט ב-58 אחוז נתקע.. מקווה שלא קרה לו כלום

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  8. Started by rata,

שלום, אני מנסה להתקין מתאם הרשת האלחוטי מדגם TEW-444UB . לאחר התקנת הדרייבר העדכני, חיברתי את המתאם והמחשב לא מזהה אותו!! מדובר על WIN XP כל הדרייברים של ה USB במחשב מותקנים כראוי (במנהל ההתקנים). גם כשבדקתי התקן USB אחר המחשב מזהה אותו. במחשב אחר המתאם מזוהה כראוי. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ? תודה!

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  9. ככה, ברשותי מחשב מבוסס אינטל c2d e6700 - לוח אם ג'יגבייט P35-DS3L - זכרון 2 ג'יגה DDR2 800, ואם תצטרכו עוד פרטים ספציפיים אז תשאלו ואפרסם כי פשוט כרגע לא עולה לי בראש משהו ספציפי נוסף... בכל אופן עד הפרמוט האחרון שבוצע לפני שבועיים הייתי יכול לראות את המחשב גם במסך המחשב (LG L1750HQ) וגם בטלויזיה (Benq VJ3212 - טלויזית LCD למען הסר ספק), גם בו זמנית וגם כל אחד מהמסכים בתורו... משום מה מאתמול שמתי לב שאני לא יכול לראות בטלויזיה את המחשב יותר, ניסיתי עדכון דרייבר לגרסה האחרונה של NVIDIA והעדכון כשלעצמו הצליח אבל לא פתר את הבעיה. מישהו נתקל בזה ? יש פתרון ? תודה מראש, רועי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Stoned Junglist,

אהלן חבר'ה, לאחרונה יש לי הרבה קריסות במחשב, זה התחיל בריסטרטים אוטומטיים.. ניקיתי את המחשב והריסטרטים נעלמו בערך... כנראה היה התחממות יתר.. עכשיו לאחרונה מופיע לי מסכים כחולים עם התקלה הבאה: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL המחשב עולה אחרי ריסטרט אבל הבעיה מדאיגה אותי.. עידכנתי את הדרייברים החדשים של NVIDIA ואני מקווה שזה לא יחזור ..מה שמעניין אותי לדעת עכשיו האם מה שעשיתי הוא נכון או שזהוי לא תקלה של הדרייברים הנכונים? אולי דרייברים של INTEL שגם אותם אוריד עוד מעט.. העלתי קובץ MINIDUMP של ה-CRASH האחרון... אשמח לעזרה והסבר לתקלה.. תודה דרך אגב , איך פותחים קובץ DMP ומאבחנים התקלה? תודה. [attachment deleted by admin]

11. Started by barca150,

יש לי את האוזניות steelseries 5h v2 usb ופיתאום התחילה לי בעיה שהאוזניות מתנתקות לי ואני לא שומע כלום.. מתי שאני עושה ריסט למחשב או מנתק את האוזניות מאחורה מה USB ומחבר זה מסתדר לי.. ואז אחרי כמה דקות זה שוב מתנתק. התקנתי דרייברים לאוזניות מחדש וזה לא סידר. הייתי בטוח שהבעיה הזאת באוזניות, אז קניתי חדשות ועדיין יש את אותה הבעיה! אז מה שניראה לי שהבעיה היא או במחשב או שאני צריך להחליף דרייברים של הלוח אם. כי לא החלפתי מאז שקניתי אותו (שנתיים+) מישהו יכול אולי להביא לי דרייברים ללוח אם? כי לא הצלחתי למצוא משהו שניראה לי טוב.. וזה הלוח אם שלי: ASUS P5B DELUXE או שיש למישהו רעיון איך לסדר את זה? או שפשוט לקחת את המחשב לתיקון? =\ תודה רבה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  12. Started by אליאורן,

יש לי בעיה במסך, לא יודע מה קורה לו.. הוא עושה Auto Adjusting לבד בלי שאני לוחץ על הכפתור, הוא עושה את זה לפעמים כל 2 שניות נרגע ואז אחרי 5 דק' קופץ שוב עשיתי פירמוט עדכנתי דרייברים ניתקתי את המסך מהמחשב וחיברתי שוב שום דבר לא עזר מישהו יכול לעזור לי בבקשה בפיתרון הבעיה ? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  13. ישלי בעיה במחשב לאחר אוברקלוק הוא לא נדלק למרות שהוצאתי את הבטריה והחזרתי הוא נדלק ונכבה נדלק ונכבה ככה הוא יכול להיות שעה , ניסיתי לנתק אותו מהחשמל ולא עזר , מישהו יודע איך אני מסדר את זה? לוח אם ep45 ud3l מעבד q8400 זיכרון ראם Kingston 2gb x 2 800mhz

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  14. דבר ראשון תודה לכולם שנכנסו ואני מעריך מאוד את העזרה שלכם אז ככה, במשך הרבה זמן היה לי ריסטרטים במחשב, במשך כמה שנים כמעט מאז שקניתי תמחשב, ולפני איזה חצי שנה התעצבנתי ולא מצאתי שום פתרון פתחתי מלא נושאים והעלתי קבצי דמפ של המסכים הכחולים ולא מצאתי כלום, התעצבנתי והתחלתי לשחק בהגדרות של המחשב בDELETE ולא זוכר מה קרה בידיוק המחשב איתחל את עצמו ופתאום היה לי הודעה של הFAN ERROR של המעבד ושצריך ללחוץ F1 כדי להמשיך, ומאז שהופיעה ההודעה המחשב לא התכבה לי, כאילו זה פעל מעולה ועכשיו היה לי וירוס פירמטתי כי היה לי בלאגן ואיכשהו הF1 בהתחלה לא מופיע לי, והריסטרטים חזרו, קראתי על הבעיה הזאת של הFAN ERROR ועל הF1 וראיתי שאצל כולם זה לרעה אבל משום מה אצלי זה עשה משהו, עכשיו רציתי לדע…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. פרטים של המחשב שלי: כרטיס מסך: Nvidia GF 8600GT 1GB DDR2 מעבד: Intel P4 3.20GHz זיכרון: 2 GB DDR2 עכשיו אני יתחיל. תמיד היה לי במחשב בעיה של חום במעבד היה לי קירור סטוק משו דפוק. היום קניתי את הקירור ARCTIC COLLING Freezer 7 Pro עכשיו שחברתי את הקירור החדש לא היה אפשר ליסגור את המארז ביגלל שבעבר הוספתי מאוורר 220V למארז והוא היה מקרר לי את המחשב אז היום הוצאתי את המאוור הגדול שהיה לי שעובד על 220V ועכשיו יש רק את הרשת של המאוורר במקום המאוור והרשת!. שהיה לי את הקירור הקודם למעבד! הטמפרטורה היתה 70 60 בעומס ו50לא בעומס עכשיו זה 39 40 לא בעומס ובעומס זה 45 50 סבבה? לא יודע למההההההה הנחס הזה המחשב לא זז עגלהה כל פעם ניתקע לי אפילו שפתחתי את האשקול הזה עכשיו אני רוצה לדעת מה…

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by IceDragon,

הורדתי BF3 BETA ושמתי לב למשהו מוזר... זה על HIGH והמשחק רץ לי על 50 FPS בערך אבל זה ממש מקרטע, ואם אני שם את זה על מסך קטן(בלי לגעת בהגדרות אחרות כמו רזולוציה) אז ה-FPS עולה ב-20 ואין בכלל תקיעות. אם אני משחק במסך גדול ואני מוריד את האיכות מ-HIGH ל-LOW אז עדיין זה מקרטע אבל אם אני מוריד את הרזולוציה אז זה הולך חלק מאוד. אבל מה שהכי חשוב פה זה מה שאמרתי מקודם, שבחלון קטן ה-FPS הרבה יותר גבוה מבמסך גדול... איך זה יכול להיות? GTX460 I5 760 4GB

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  17. עד לפני שנה המחשב שלי היה בסדר גמור פתאום אחריי שעשיתי פורמאט אחריי שנה שלא עשיתי המחשב בקושי מחזיק שבוע ואז נהרס או שהוא מתחיל להיתקע וממש לא לזוז והכול קפוא כזה ואז הוא עושה ריסטרט ולא מצליח לעלות בחזרה לווינדוס או שהוא עושה לעצמו ריסטרט לבד ולא עולה לווינדוס... בערך פעמיים היה לי מסך כחול והיה כתוב משהו כזה PHISICAL MEMORY בבקשה אני חייב עזרה זה כבר מעצבן כל פעם נימחקים לי דברים מהמשחק עד שאני משיג אותם כל פעם אני צריך לעשות פורמאט ואז המחשב מחזיק שבוע שבועיים ועוד פעם נהרס... אם צריך אז המפרט של המחשב שלי כזה מעבד INTEL PENTIUM 4 3.2GHZ 32BIT לוח אם ASUS P5GD1 ראם SAMSUNG 512X2 כרטיס מסך GEFORCE 6600GT 128MB הארד דיסק חדש 500GB SATA 32MB של סייגט ווינדוס XP PRO SERVIC…

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  18. Started by country84,

שלום רב, לפני כחודש שידרגתי את הכרטיס מסך שלי ל-GIGABYTE ATI RADEON HD4850 וגם את ספק הכח (כדי שיתמוך בכרטיס, עלה 400 שקל בערך). הכל עבד יופי עד שפירמטתי את המחשב, פתאום לא היה סיגנל במסך.. לא עזר כלום, חיברתי את המסך לכרטיס המובנה של הלוח אם. בDEVICE MANAGER הכרטיס מסומן כלא מזוהה, וכמובן ניסיתי להתקין את התוכנה מדיסק ההתקנה המקורי של כרטיס המסך אבל היא טוענת שהיא אינה תומכת בסוג הכרטיס שיש לי.. מוזר. שוב לא עזר כלום, לא דרייברים מהאינטרנט, לא איפוס של ה-ביוס ולא 3 פירמוטים למחשב. לקחתי את הכרטיס למעבדה ושם אמרו שהוא תקין ושהבעיה אצלי, כנראה שאולי בPCI SLOT. האם יש תוכנות שיכולות לבדוק \ לאבחן (אולי לתקן?) בעיות בPCI? או שמישהו מבין בזה ויודע איך לעשות את זה? תודה רבה!…

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  19. Started by moshe_91,

מה המצב אנשים ?.. יש לי כרטיס מסך בשם GeForce 4 MX 440 64 MB . כשאני מכבה את המחשב ואז אני מדליק אותו נגיד אחרי כמה דקות או אפילו ישר אחרי שהוא מכובה - המסך לא נפתח ואז אני צריך להוציא את הכרטיס מהמקום ולהחזיר אותו חזרה וככה זה כל הזמן מחדש . יש מצב שהספק מספק לכרטיס מסך יותר מדי חשמל ?.. כי זה לא יכול להיות שהוא לא מספק מספיק חשמל כי זה ספק די טוב (Enermax EG365AX-VE 350 watt) מפרט המחשב: Intel Pentium 4 2.8 Northwood Asus P4S800D-X Enermax EG365AX-VE 350 watt 4x256 Ram GeForce 4 MX 440 64 MB Maxtor 40 GB Asus 52x32x52 תודה מראש, משה

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  20. דבר ראשון, יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 9500GT 1GB .... לכרטיס מסך יש שתי יציאות DVI אבל הן קצת שונות אחת מהשנייה .... בקיצור, חיברתי כבל אחד למסך מחשב ורואים הכל כרגיל והכל טוב ויפה ככה : וכבל שני חיברתי לטלוויזיה אבל בטלויזיה אני רואה משום מה צבע מוזר מאוד ושונה מהצבע הרגיל שאמור להיות : ( טלויזיה PANASONIC) ניסיתי לבדוק בהגדרות של התוכנה NVIDIA אולי הצבעים שונים בין המסכים אבל בדקתי ואותם ההגדרות על שני המסכים.... אשמח לקבל פתרון לבעיה שלי ...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by yoyo_shir,

לפעמים הסאונד במחשב דרך בקרת העוצמה נשתק ופועל נשתק ופועל... זאת אומרת שהאייקון של הרמקול בסרגל כלים מהבב כזה בין הסימן הזה של השתק לבין הסימן שזה פועל.. ואז ששומעים צליל שומעים אותו מקותע. כאילו אני משחקת עם הבקרת קול.. אני חושבת שזה וירוס.. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  22. Started by vaxum,

שלום לכולם יש לי מחשב כבר שנה-שנה וחצי ואפעם לא היה לי תקלות תכניות עם המחשב אבל בזמן האחרון (חודש+) המחשב שלי הפסיק לעבוד כמו שצריך! ניהיה לי FPS נמוך במשחקי מחשב מסכים כחולים (לפעמים 5 פעמים ביום או 3 ברצף) ותוכנות מפסיקות להגיב ( פוטו שופ מפסיק להגיב, מערבל עוצמה, COD4) עכשיו חבר שלי אמר שכנראה הלך לי הדיסק קשיח ואמר לי להחליף ל:http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11985 עכשיו אני לא יודע אם זה קשור אבל המפרט שלי הוא מעבד - intel core 2 quad CPU Q8300 @2.50 GHz 2.50 GHz RAM - 4GB כרטיס מסך - ATI Radeon HD 5700 Series win7 64 bit בבקשה עזרה !

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  23. Started by guy113,

יש לי כרטיס מסך Nvidia Geforce 6600 והורדתי לו תדריבר החדש של Nvidia אחרי שעשיתי ריסטרט למחשב זה הראה לי שגיאה מוזרה מאוד והבעיה הזאת משפעיה על הגרפיקה בחלק מהמישחקים זאת השגיאה : http://img187.imageshack.us/img187/1618/problam5xl.jpg הייתי רוצה לדעת איך אפשר לסדר את זה

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  24. Started by fucible,

כשאני מדליק את המחשב אז ה - svchost מתחיל לאבד שליטה. בהתחלה הוא רגוע, ואז כשהכל מסיים לעלות הוא מאבד את הצפון \: הוא מגיע ל- 95~99 תפיסה ב- CPU. זה ממש לא טוב וסרגל הכלים לא מתפקד עד שהוא לא נרגע. *הערה זהו svchost SYSTEM. *הערה נוספת. הורדתי את כל הדברים שלא נחוצים ב - msconfig. מה לעשות ?

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  25. Started by yaniv.s,

יש לי מחשב די ישן 3 וחצי 4 שנים בערך.. לפני שנה בערך קניתי הארד דיסק של 150 GB (לפני זה היה לי 120) הוספתי אותו לקודם שהיה לי והוא לא עשה בעיות השנה רציתי להגדילל את המקום של המחשב אז במקום ה150 קניתי אחד חדש של 500 עכשיו ההארד דיסק היה חדש יחסית ועכשיו מאז שהחלפתי ל500 המחשב מתכבה לי מדיי פעם (עם המסך הכחול ) והוא עובד גם קצת לאט.. עכשיו חשבתי אולי עוד הארד דיסק מעמיס אבל לא נראלי הגיוני כי לפני זה הכל היה בסדר גמור.. עלה לי רעיון שזה אולי בגלל הספק.. יכול להיות שהוא חלש מדיי ?! ובגלל שהארד דיסק חדש אז הוא צורך יותר חשמל ובגלל זה המחשב מתכבה ועובד לאט.. יש מצב כזה? אם לא יש למישו עוד רעיון ?! תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.