תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש בעית סאונד שאני נתקל בה כבר כמה חודשים ואשמח מאוד לעזרה. יש לי בבית הרבה כבלים, קצרים וארוכים, שהחיבור הקצת מורכב שלהם מתואר בתמונה המצורפת. בעיה שמציקה לי היא רעשי רקע בטלוויזיה. זמזום מציק שממש מפריע לצפות בסרטים. כמו שאפשר לראות, הטלוויזיה מחוברת למחשב בחיבור VGA באורך 10 מטרים, ובחיבור AUX באורך 10 מטרים שיוצא ממפצל קטן שמחובר ללוח האם. כשהטלוויזה במצב PC, יש באופן קבוע רעש לבן שמזמזם, כזה שנעלם אם למשל עושים Mute לטלויזיה וכנראה מקורו בכבל AUX. כאשר אני מחבר מכשיר אחר לכבל הארוך, כגון נגן MP3 או מחשב נייד, אין רעש רקע בטלוויזיה והכל בסדר. ניסיתי להחליף ספק כוח, זה לא עזר. יש לכם המלצות איך לפתור את הרעש הזה? אין לי בעיה להחליף כמעט כל …
-
- 18 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון כמה תוכנות שאני בא להפעיל אותם עולה הודעה "תוכנה זו הפסיקה לעבוד" ושבא להתקין מחדש לא נותן לי. וב') כמה תוכנת לאחרונה שונה להם האייקון ומופיע בצד סמל של מנהל *צורף דוגמא מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה אני סובל ממסכים כחולים ואין לי מושג מה קרה. לא שיניתי שום חומרה במחשב. ניסיתי להריץ את קוד השגיאה בגוגל אבל קיבלתי מבול של בעיות שונות ומגוונות. אשמח אם מישהו יצליח למצוא את מקור הבעיה ויגאל אותי מייסורי. * 75% מהמסכים הכחולים קרו כאשר ניגנתי מדיה (סרטים,סדרות). מפרט המחשב: http://postimg.org/image/ixzh6gup1/ תמונות של השגיאות: http://postimg.org/image/devcg9jq1/ http://postimg.org/image/4l4fz5wrd/ http://postimg.org/image/i3fxp6yah/ http://postimg.org/image/devcg9jq1/ * רוב השיגאות שמצאתי בגוגל מדברות על זיכרון פגום. תודה רבה לכל העונים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי Windows 7 sp1 64bit. במקום שיופיע הסמל עם סימן הקריאה כנהוג כשקיימים עדכונים, מופיע מה שצירפתי להודעה. בתמונה השנייה כך מופיע החלון כשאני בוחר עדכון. מה יכול לגרום לזה?
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי, אתמול בערב המחשב הנייד שלי התחיל פתאום להשמיע רעשים חריגים מהמאוורר אני לא לגמריי בעניינים אבל זה בטוח המאוורר של הספק או יכול להיות מהמעבד? זה התחיל כשהרמתי את המחשב כדי להזיז אותו ואחרי דקה שזה לא הפסיק עשיתי הפעלה מחדש וזה הפסיק. במידה וזה המעבד יש תוכנת בדיקה שאני יכול להריץ? במידה ולא מה כדאי לעשות? כי הוא המשיך לעבוד תקין מאז אבל בכל זאת נשמע שאולי יש בעיה תודה!
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום אני עובד על HP Z600 ומחוברים כרגע 2 כרטיסי Quadro 4000', שני הכרטיסים מזוהיים ומותקנים וכמובן שמחוברים בברידג של SLI, הבעיה היא שמשום מה אני לא יכול להגדיר ב NVIDIA CONTROL PANEL ששני הכרטיסים יעבוד ב SLI, כמובן שהותקנו הדרייברים הכי חדשים . אשמח לשמוע מה עשיתי לא נכון וכיצד אני פותר את הבעיה . תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז אני יתחיל מי זה שמחשב ניקנה מי KSP באילת ולכן ניקנה בחלקים וניבנה במעבדה חיצונית..אז אין לי על מי ליפנות כלכך.. המיפרט I7 4790K Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 G.Skill Aegis 2x8 ti g1 Gigabyte GTX980 SeaSonic 850W 80+ Gold CoolerMaster CM Storm TROOPER Window Black ATX אז ככה נתחיל שאחרי שבוע של שימוש של המחשב נהיו לי בעיות של הדלקה של המחשב .. לאחר הוצאת הכרטיס מסך ובדיקה המחשב עבד חלק והכל תקין החלפתי כרטיס מסך לחדש .. לאחר מיכאן התחילו להופיע שגיאות של זיכרון באת חיבוי המחשב הוצאתי סלוט אחד עובד הוצאתי סלוט שני חברתי את הראשון (לסלוט מיספר 1) עובד שוב חברתי את שני הזיכרונות שסלוטים 1-2 שהם אחד כן אחד לא בהפרדה של צבעים של הסלוטים לא עובד השאלה שלי כאן היא מה היא הבעיה ה…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הרכבתי למישהו HTPC, כעת הוא חוזר עם תלונות על שמע שנקטע לשניה במהלך ניגון וידאו או אודיו באופן רנדומלי. (הבעיה התחילה מהרגע הראשון, לא משהו שהחל כעת), המחשב מחובר לשני טלויזיות, אחת באופן אנלוגי (VGA דרך DVI) ואחת בHDMI. השמע עצמו יוצא מהיציאה האנלוגית לרסיבר (PL to RCA). הכרטיס הוא Realtek מובנה. (לוח Gigabyte כלשהו עם צ'יפסט H97. האסוול ריפרש.) בוצע עדכון דרייברים, והבעיה חוזרת ונשנית בקידודים שונים ובתוכנות שונות (וידאו מתוך WMP, VLC, Power Point). אני יכול לספק פרטים נוספים כמובן. השאלה היא היכן צריך להתמקד.
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
- 1 follower
-
-
כל הקבצים העיקריים אצלי במחשב: doc, docx, pdf, jpg, xls.... אין גישה אליהם בגלל ששונתה להם הסיומת ל: dowuicf אם היה לי לדוגמא קובץ בשם: hello.doc אז הוא שונה ל: hello.doc.dowuicf וגם כאשר אני מנסה לשנות חזרה לסיומת המקורית, אף אחד מהקבצים אינו נפתח: לתמונות אין תצוגה, ולמסמכים יש שגיאה. שמעתי על תוכנות כופר שונות, אך לא קיבלתי שום דרישה לתשלום ואין לי תוכנות ספאם במחשב. סוגי הקבצים שבאופן מפתיע עדיין עובדים כרגיל: avi, bmp, exe, lnk..... יש למישהו רעיון איך ניתן להציל את המידע?
-
- 33 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום. בעיה מוזרה יש לי. יש לי מחשב i7-4790 16 GM ram מחשב די חזק ויש לי את המערכת קולנוע הזו http://www.hye.co.il/LG/entertainment&audio/Home-Theater-System/DH7520T היא מחוברת למחשב ושאני מדליק אותה אני שומע בה והכל טוב. הבעיה שאני מכבה את המערכת. המערכת מחוברת דרך כבל hdmi ללוח האם. לצערי הכרטיס קול ששמו לי מעפן. לפעמים היא נתקעת לכמה שניות ואז כתוב לי במחשב שהמחשב ביצע שחזור ואז חוזר לעצמו אבל ב99 אחוז מהמקרים המחשב פשוט תקוע ולא מגיב לכלום עד שאני מכבה אותו מהכפתור. ממה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי , יש לי ספק כח פשוט כתוב עליו SOLID ב 12V קראתי שרשום 27.5A מסילה אחת 500W במקום לעבוד עם הכרטיס גרפי מעבד רציתי לשדרג את הכרטיס מסך לכרטיס של NVIDIA כדי לעבוד עם 2 מסכים במקביל הכרטיס מסך 107 W המעבד 55 W סה"כ 162W זאת אומרת לא משנה איזה ספק כח אני אשים 162W הוא אמור לתפוס יש לי 2 כוננים קשיחים , DVDRW , זכרונות לוח זה לא אמור לקחת הרבה W סה"כ 200W גג . 162W חלקי 12V יוצא 13.5 A אמפר בהנחה שה 27.5 שלי לא הכי יציב וזה 20 או 15 A אני עדיין באיזור הנכון , אני עדיין מפחד להתקין את הכרטיס מסך עם הספק כח הזה יש סיכון ? ה 107W זה במאמץ במשחקים נכון ? אני אשתמש בכרטיס אך ורק לאינטרנט וסרטים אז אני מאמין שהכרטיס מסך לא יגיע ל 107W אפילו פחות
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום צצה לי בעיה במחשב ה HTPC ורציתי לבדוק אם מישהו נתקל בה ויודע איך לסדר או לפחות לאפיין את הבעיה המחשב הוא של EGLOBAL i3 3217U עבד כמה חודשים מצויין, ואתמול לילה הפעלתי על מנת לראות סרט המערכת עולה עם החלונית הקטנה של הווינדוס באיתחול בצורה תקינה, אבל כשמגיע למערכת ההפעלה עצמה התצוגה מתחרבשת, מעין קווים אפורים לאורך המסך ובלבן-אפור. חשבתי אולי בעיה בכבל או ברסיבר או בטלוויזיה, אז חיברתי עם כבלי HDMI אחרים, חיברתי ישירות לטלוויזיה, וגם לטלוויזיות אחרות והבעיה נשארת. הצלחתי איכשהו לתפעל את הוינדוס וברגע שהורדי את הרזולוציה ל1024X76 זה הראה בצורה תקינה פחות או יותר. לאחר כמה פעמים כמה ברזולוציה הזאת התחילו בעיות בתצוגה. בעקבות זאת חיברתי את המחשב לטלוויזיה ישנה יותר שהיא…
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם קיים רכיב שיכול להגיד לי אם "ספק הכוח" תקין או לא? " " " "לוח-אם" " ? " " " "מעבד" " ? אני שואל משום שקרה לי מקרה בו חשדתי שהמעבד הוא זה שנישרף והכנסתי מעבד תקין ללוח אם שבדיאבד היה שרוף ומה שקרה זה שהוא שרף לי את המעבד התקין. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב נייד של ASUS שהגיע עם win8.1 ואני רוצה להתקין עליו win7. משום מה הוא לא נותן לי לאתחל אותו מהUSB, לא משנה איזו כניסה נסיתי (יש אחת של 2.0 ו2 של 3.0). אפילו שאני מנסה לגשת אליו דרך התפריט של override או דרך מקש Esc (פשוט לאתחל ישירות מהכונן הרצוי) זה מראה לי מסך שחור לרבע שניה ואז חוזר למסך הקודם. אני יודע שזאת לא בעיה בDiskOnKey שלי עצמו מפני שבדקתי אותו כבר על מספר מחשבים והוא עבד נהדר, ומעבר לכך, אותה התופעה מתרחשת גם כשאני משתמש בכונני USB אחרים וגם עם מערכות הפעלה שונות (לדוגמה hirens live-cd, אותה תופעה). נסיתי לשאול את google-sensei לגבי זה אבל חוץ מהמלצות לבטל את הsecure boot (שיש לציין שכבר ביטלתי) לא מצאתי שום דבר שרלוונטי לעניין. אני כרגע עם…
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היו 2 הפסקות חשמל, וכשבאנו להדליק את המחשב, הוא נדלק, המסך לא מראה כלום, והמחשב משמיע צפצופים קבועים, מה קרה למחשב? תודה לעוזרים !
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לקבל יעוץ.. קניתי מחשב חדש עם שני כוננים. קניתי ssd 120g שאתקין עליו רק את המערכת win 7 ,ויש לי עוד כונן נוסף 3T בשביל כל המדיה תמונות שירים וידיאו וכו׳... אני אצור 2 משתמשים לי ולאשתי עם סיסמה,הבעיה היא כשיש כונן משותף לכולם יש גישה לתכנים למרות שיש נעילה לכל משתמש. מה ניתן לעשות בכדי שלאף אחד לא תהיה אפשרות לראות את המדיה והתכנים של השני למרות הכונן המשותף?
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני חווה גמגומים במשחקי מולטיפלייר דיברתי עם בזק אמרו שהכל תקין וכמובן שאין שום בעיה באוף ליין מה עליי לעשות אני נואש יש לי את הדרייברים העדכניים ביותר וכן כבר התקנתי אותם מחדש (הסרה מוחלטת) והתקנתי מחדש את המשחק על כונן SSD והFPS יציב על 60
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לאחרונה חווה מסך\ריסטרטים פתאומיים\מחשב לא עולה. התדירות עלתה בזמן האחרון. לא זכור לי שעדכנתי דרייבר כלשהו. עשיתי בדיקה לזכרונות ונראה תקין. מצ"ב dump אחרון. אשמח לעזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
(מחשב בן 6שנים) אם אני מחבר את העכבר אז המחשב נתקע בעלייה עוד לפני הביוס אם אני מסר את העכבר א ז המחשב עולה לוינדוס XP, לאחר מכן אני מחבר א העכבר->עושה ריסטרט-> ואז מחשב עלה שולוינדוס איך פותרים תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לוח: MSI 970A G43, מעבד: 640 AMD Athlon II X4, ספק: סיני גנרי ב-5$ של Rosewill (על המדבקה 350W), כ. מסך: AMD HD6750. כרגע בהדלקה המאווררים נדלקים, אין תצוגה או צליל בקרה. אין ליבה גרפית במעבד או בלוח, אך בדקתי והכרטיס הנוסף תקין. הבעיה קיימת גם עם ספקים תקינים אחרים (גרועים, זה מה שיש לי כעת). כנראה שהספק אינו המקורי, משום שיש לו חיבור 4pin בלבד למעבד ולא 8pin כפי שצריך. (אין לי ספק עם 8pin כרגע כדי לבדוק). הזמנתי מתאם Molex to 8pin. השאלה היא האם בכלל זו הבעיה, או שלכתחילה הלוח יכל להדלק גם עם 4pin והבעיה היא אחרת. שאלה נוספת, למרות שברור לי שהספק לא מומלץ כלל, לו הבעיה היא בחיבור 8pin החסר, האם הוא יכול בכלל להפעיל את המערכת? או שההספק ההתחלתי של המערכת הזו גבוה מ…
-
- 24 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
צריך עזרה דחופה. הסתבכתי עם 2 חברים :-) בהמלצתי קנו 2 חברים NUC שלאינטל. מחשבים חדשים בני חודשיים. שניהם עם אותה בעייה. נדלקים. אבל המסך נשאר שחור. לא רואים אפילו את הביוס עולה התקנתי להם את הכל. ( כמחשבים לילדים שניהם סבלו מבעייה של ריצוד בתמונה/הבהוהים/ מסך שחור פתאום. ברגע שהוציאו את הכבל DP - display port והכניסו התמונה היתה מסתדרת אך ישר מתחיל להבהב או מריחת צבעים. לקחתי אלי את המחשבים ועשיתי עדכון לדרייברים דרך הכלי של אינטל שמזהה איזה דרייברים צריך לעדכן. בינהם עודכן החומרה הגרפית CHIPSET וגם עדכנתי לBIOS עדכני. בשניהם נעלמה התופעה ואחרי כיבוי והדלקה מספר פעמים כבדיקה לא היתה הבעייה של הריצוד הבהוה וכדומה.. גם כשהשארתי אותם דלוקים מספר שעות. כיביתי אותם והשארתי ב…
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
ה - OC של המעבד שמופיע בחתימה כבר התבטל לפני למעלה מחצי שנה והכל עבד מעולה. אתמול בהאזנה לשירים ביוטיוב, פתאום המחשב נפל וביצע ריסט לעצמו... נכנסתי למנהל משימות בלשונית (ביציועים), שם אני רואה שהתדרים של המעבד קופצים בלי קשר 1.22, 3.71, 2.40 וכו'... חשוב לציין שהמעבד במשך כל התקופה היה בפיקוח מבחינת מעלות ולא התגלו דברים חריגים. במנוחה המעבד עומד על 24-28 מעלות לכל הליבוד ובמאמץ סביב ה - 65/70. מקווה שהמעבד לא עומד לסיים...
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
- 1 follower
-
-
נא להסתכל על תגובות מס 5.6.7 והלאה הבעיה השתנתה
-
- 21 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
היי חברים. הרכבתי מחשב חדש (רק המעבד והזכרונות נשארו מהישן). Intel® Core™ i7-4960X Processor Extreme Edition (15M Cache, up to 4.00 GHz) GV-N98TG1 GAMING-6GD ASUS Rampage IV Black Edition Samsung SSD 850 PRO 256GB X 2 OCZ ZT Series 750W CORSAIR Hydro Series H110 Noctua NT-H1 Noctua NF-A14 PWM X 2 BLS3KIT4G3D1609DS1S00 Corsair 780T בנוסף מחובר צורב DVD, וכונן HDD של סמסונג 1 טרה. לאחר חיבור ווידוא כל החיבורים, אני נתקל בתקלה שלפי עניות דעתי דיי מוזרה. כדי לגרום למחשב לעלות תקין - POST קצר-> עליה של ממשק הRAID->אתחול ועליית מערכת הפעלה. אני נדרש לבצע אתחול ע"י הכפתור במארז כ3 פעמים. עליה ראשונה->POST ארוך מדי ונתקע במסך זה (מקלדת לא מגיבה) עליה שניה-> POST קצר י…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלוםֿ אחרי כמה בעיות שהמחשב קרס ועם הboot sector שווינדוז לא עלה, נתקע וכן הלאה... המחשב עולה ללוגו של ווינדוז ונתקע למסך כחול unmountable_boot_volume לא יכול להעלות לסייפמוד או להפעיל דיסק התקנה של ווינדוז, אין לי restore ו startup repair לא עובד עשיתי בדיקת הארדיסק דרך hiren ומצא רק bad sector אחד אבל אולי הבדיקה לא טובה בchkdsk הוא מזה את c: כ- raw ולא מצליח למצוא אותו ודרך מקום אחר נראה שבמקום 250gb במחיצה יש לי 15 gb ב-boot partition לא שומע רעשים בעייתים מההארדיסק אבל הוא בן 7 ולא היו בעיות קודמות לפני שהמחשב פשוט קרס, לא עלה, עלה פעם אחת לחצי שעה וקרס שוב ומאז מקבל שגיאות שונות אבל לא עובר את הלוגו של ווינדוז אם בכלל מצליח להגיע עד שם ההארדיסק גמור או שיש דרך …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-