עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by WHITE_ZOMBIE4,

הזזתי את המחשב נקודה ועכשיו כל פעם שאני נוגע מאחורי המארז כדי לנתק או לחבר משהו אז אני מקבל זרם האם זה יכול להזיק לרכיב מסויים במחשב?,בנקודה הקודמת זה לא קרה לי... תודה

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by yanushka,

לאחר הופעת מן רעש שורק במארז, החלטתי לבדוק מה מקור הרעש וגיליתי שהמאוורר/החרא הקטן הזה שמוצב על הצ'יפ של של הלוח הוא מקור הרעש. או- ברוב חכמתי הכנסתי לשם מברג (כי אצבע לא נכנסת ) וזהו..המאוורר חדל מלהסתובב וגם מלעשות רעש. הבנתי מחבר שגם לו זה קרה, ושבכלל, זאת בעיה נפוצה בלוחות של ABIT, שאחרי כמה זמן המאווררצ'יק הזה משמיע רעשים וכ'ו. שאלתי היא כזו- האם יכולה להיגרם סכנה בכך שהמאוורר לא פועל? כי לפי התוכנה של ABIT לניטור מעלות הלוח והמעבד (ABIT EQ), הטמפ' ירדה

• 10 תגובות
    • 855 צפיות
  3. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב עם לוח ASUS P7P55D, לפני כמה שנים שמתי עליו הארד דיסק של סיגייט 3TB. ברגע ההפעלה ראיתי שניתן להשתמש רק ב2TB, חיפשתי פתרון באינטרנט ומצאתי תוכנה (לא זוכר את שמה) שגרמה ל746GB הנותרים להיראות כמו הארד דיסק נוסף, (היום מקריאה באינטרנט אני מבין שכניראה היא המירה את המחיצה לפורמט GPT). היום התקנתי מערכת הפעלה ווינדוס 10 על הארד דיסק חדש, ולאחר מכן מחקתי את מחיצת מערכת ההפעלה מהדיסק הישן ופירמטתי אותה. עכשיו אני רואה שהמחשב מזהה רק 2TB שוב, ואני לא מצליח לגשת ל746GB שהיו במחיצה שזוהתה כדיסק קשיח נוסף. ניסיתי לחבר את ההארד דיסק למחשב אחר יותר חדש וללא הצלחה, הלוח לא הצליח לזהות את המחיצה הזאת. מה אפשר לעשות כדי לגשת לקבצים ולגבות אותה?

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. מצב מוזר מאד במחשב של אחי. מערכת ההפעלה עולה (שומעים ברמקולים), אבל אין תצוגה במסך. ניסיתי מסך אחר, ניסיתי להוציא את כרטיס המסך ולחבר לחיבור ה-VGA המובנה - עדיין כלום. ניסיתי את חיבור ה-HDMI המובנה בחיבור לטלויזיה - גם כאן אין סיגנל. איפה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by RONEN1N,

שלום יש לי מחשב שאחרי שעתיים עבודה בערך הוא מראה מסך כחול ונכבה ואני לא מצליח לפתור את הבעיה הנה הדמפים והמסכים הכחולים האחרונים: http://www.mediafire.com/download/jtsatica6ub50aa/%D7%9E%D7%A1%D7%9B%D7%99%D7%9D+%D7%9B%D7%97%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D.zip

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. שלום ניסיתי להוסיף עוד 512 PC3200 לזיכרון 256 PC2700 ללוח אם של גיגבייט המחשב לא עלה לאחר הוספת הזיכרון אז החזרתי את המצב למה שהיה בהתחלה והמחשב לא עולה מצפצף ללא הפסקה וניקתעה בשלב הביוס לאחר שהוא אומר את סוג המעבד ואמור לספור את הזיכרון ניסיתי להפעיל רק אם הזירכון החדש ניסיתי את שני הסלוטים גם אם הישן וגם אם החדש כלום לא עובד הצילו, תודה !!

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  7. היי לפני כמה חודשים קניתי מחשב חדש בהתחלה הכל היה סבבה עד ששמתי לב שבמשחקים מסוימים HALO למשל יש לי בעיות גרפיות חמורות מאוד מכתמים מוזרים כאילו אני מנסה להריץ את זה על TNT2 לFPS נמוך מאוד זה מעצבן אותי כי ביזבזתי 3000 שקל על מחשב חדש למשחקים וזה קורה לי לא מספיק החיים שלי בזבל עכשיו זה :< השתמשתי בAIDA 32 כדי לאסוף פרטים על המפרט שלי בתקווה שתוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה. זה נע מכתמים מוזרים על קירות ומודלים,מודלים מרוחים וקירטועים רצחניים אז בבקשה תקדישו לי מזמנכם כדי לעזור בתקווה שאני אוכל לשחק כמו בן אדם נורמלי. תודה מראש שלכם :> אמיר. CPU Type Intel Pentium 4HT 2600 MHz (3.25 x 800) CPU Alias Northwood Hyper Threading CPU Stepping D1 Original Clock 2600 MHz L1 …

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by rafiba52,

שלום מחפש cd boot התומך ב dvd בחיבור sata. יש לוחות אם ש DVD SATA לא נתמך ברמת הביוס (כך נדמה לי). לכן דרוש דרייבר ל cd boot המתאים לתמיכה בDVD. תודה לעוזרים בברכה, רפי

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. מקווה שזה הפורום המתאים לאחרונה המאורר של הלוח אם עושה המון רעש, מישהו יודע ממה זה נובע ואיך אפשר לסדר? לוח אם: abit nf7

• 10 תגובות
    • 765 צפיות
  10. Started by tulicooli,

יש לי בעיה בצורב פיליפס אחרי קנו לי מחשב חדש אז שמתי את הצורב והוא לא צורב לי טוב אין לי מושג למההוא אכילו נכון השהוא צורב הוא עושה עיגול כזה מאחורי הדיסק אז עכשיו הוא עושה לי עיגולים עם רווחים מישהו אולי יודע מה קרה ויכול לעזור לי?? :s05:

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  11. אהלן, אז הנה המפרט של המחשב: intel core 2 quad 6600 2*1gb kingston ram לוח אם p5q pro של אסוס כרטיס מסך ג'יפורס 9600gt הארד דיסק 160 ג'יגה ide של wd בנוסף צורב dvd חדש sata של Lg הכל חדש מהניילון, והמחשב מעתיק קבצים (בהתקנת xp או vista) לקח המון זמן להתקין קבצים, לדוגמא: בהתקנה דרך הדוס, כמה דקות אחרי שמכניסים דיסק התקנה של הווינדוס (במסך הכחול) לקח 20 דקות להעתיק קבצים... לא הגיוני, מחשב חדש לגמרי. שבת שלום ותודה.

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  12. אני זוכר כאשר רכשתי את הרמקולים בהתחלה עלה לי איזה שהוא תוכנה בה אני יכול לשחק עם ההגדרות שלהם. עכשיו אני מנסה למצוא שוב איך מגיעים לשם ולא מוצא... זה משגע אותי. אם זה משנה משהו אז הרמקולים שיש לי הם microlab m 700 איך אני יכול למצוא את התוכנה היעודית שלהם?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום, אני רוצה לדעת אם יש דרך ודאית וחד משמעית באמצעות תוכנה או פנייה לאיש מחשבים מקצועי שבאמצעותה אני יכול לדעת אם יש איזשהו פגם באחד מרכיבי החומרה במחשב שלי. תודה רבה לכם על העזרה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם, בתקופה האחרונה אנחנו נתקלים בבעיית רשת מוזרה מאוד במחשב מסויים במשרד. אתחיל עם פירוט הרשת במשרד: מודם כלשהו של בזק - > ראוטר Checkpoint 620 Firewall - > בכבל רשת אחד לסוויץ TL-SG1016 - > פאץ' פאנל (אם אינני טועה) - > שקעים ברחבי המשרד (בני מאתיים, אבל זאת לא הנקודה). מבחינת אנטי וירוס וfirewall - לכולם מותקן Bitdefender Gravityzone Endpoint, שמנוהל מרחוק - על כל המחשבים מוחלת אותה מדיניות. כל המחשבים, כולל זה, מריצים Windows 8.1. כל המחשבים והמדפסות ברשת עובדים בסדר גמור, ללא יוצא מן הכלל. גם ברשת הפנימית, וגם בגישה לאינטרנט. בראוטר הכל מוגדר (לדעתי) כמו שצריך. כל מחשב מקבל IP על פי כתובת MAC, ואין שום התנגשות. בסך הכל יש 7…

• 10 תגובות
    • 6.7k צפיות
  15. שלום. היה לי הפסקת חשמל וכשאני מדליק את המחשב ממש עוד בהתחלה לפני ספירת הזיכרון המסך תקוע ומציג את ההודעה הבאה: הוא כותב שהוא מזהה את המעבד.. main processor amd athlon 3200... ופה השורה המוזרה (cpuid : 0ff0 patch ID:003A) זהו..שום דבר לא מגיב ..למשהו יש מושג מה זה ?! הקיצור פתחתי תמחשב ניקיתי הכל.. הוצאתי ת'בטרייה הזו אבל עדיין ההודעה קיימת.. מפרט: amd athlon 3200 939 gigabyte ga-k8nf גיגה זיכרון a-data 400ddr x800xl pci-e 120sata1 גיגה wd ספק hec 400 *המקלדת לא מגיבה לא ניתן להכנס לביוס.נסיתי 2 מקלדות. *טוב נראה לי הבנתי משהו.. לפי דעת הלוח הלך למה? בגלל שאפילו המקלדת לא פועלת..מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by yo,

שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה. אני שומע את כל קבצי הקול למיניהם (MP3, WAV...) במהירות כפולה ללא קשר לתוכנת ההשמעה. לעומת זאת דיסקים של מוסיקה דרך ה - CDROM אני שומע במהירות רגילה. מישהו מכיר את הבעיה ואיך להפטר ממנה? (WIN2000) בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Pentium D,

יש לי תקלה במחשב שהתחילה רק אתמול. אחרי זמן ממושך (או אף קצר) שאני משתמש במחשב, לפתע הוא נתקע, ולאט לאט המסך מתחיל לההפך למטושטש. (הצבעים נמרחים) אני לא יכול לעשות שום דבר כי זה יכול לקרות כל רגע שאני באמצע משהו חשוב. אחרי שזה קורה ואני עושה ריסט, אז כשהמחשב עולה (שולחן העבודה) מופיעים פסים לבנים על רקע שחור ולאחר כמה שניות המסך נהפך שחור כולו. אז אני צריך לכבות אותו ולחכות כמה זמן (לפעמים הרבה זמן) ואז זה עובד רגיל. אם למישהו יש מושג מה לשעות,תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by hellyeahmofo,

מה הסיבה ל PageFile גבוה ומה עושים נגד זה , אחרי ריסט זה עומד על 180 אחרי שעתיים זה כבר מכפיל את עצמו מבלי לפתוח מספר שיא של תוכנות בנוסף לזה ה cpu usage "רוקד" 12 - 70 - 36 - 8 - 98 (האחוזים) זה כמובן משפיע על התפקוד של המחשב

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  19. היי, כל פעם שאני מדליק את המחשב אני מחזיק אצבעות. ברב הפעמים המחשב עולה כרגיל, אבל בלי כל תמונה על המסך, המסך רושם "No Signal". בחלק מהמקרים לחיצה על כפתור ההדלקה מדליקה את הנורות במארז בדיוק לחצי שניה ולאחר מכן מתכבה, אם אנסה להדליק מחדש אתקל באותה הבעיה. אם המחשב עלה, ויש תמונה על המסך, הוא נדלק מחדש בפתאומיות אחרי כחצי שעה- שעה, היום בלילה הוא נדלק מחדש כ6 פעמים עד שנמאס לי ופשוט כיביתי אותו. המסך עובד כמו שצריך, עבד ברצף 4 חודשים מחובר ללפטופ. מפרט המחשב- לוח Gigabyte m57sli S4 מעבד AMD 4200+ AM2 כרטיס מסך PowerColor 4850PCS+ זכרונות Gskill 2X2GB ספק 400W של טרמלטק. תודה מראש לכל עזרה, אני באמת מבולבל ולא מבין מה הבעיה ואיך לבדוק את זה תודה ושבוע מצוין! -=עריכה=- שמ…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by onadiv,

שלום, אתמול אני הפעלתי תוכנת auto clicker שמה שהיא בעצם עושה זה ללחוץ אנטר כל 5 שניות ונכנסתי להתקלח, שיצאתי המחשב היה כבוי, אני חושב שראוי לציין שאני משתמש בתוכנה כחודש ועד עכשיו לא היו בעיות. כשאני מנסה להדליק את המחשב הנורה שלו אפילו לא נדלקת. היות והמחשב שלי מחובר לאל פסק חשבתי שאולי הוא תקול וחיברתי את המחשב לחשמל ללא האל פסק ולא חל שינוי במצב,המחשב לא נדלק. ניסיתי קצת לשחק עם החיבורים כי חשבתי שאולי זאת בעיה של מגעים אבל גם עם שקע חשמל אחר המחשב לא עלה, אולי יעזור לכם להבין את הבעיה משהו קטן ששמתי לב אליו: לאחר שאני מנתק את החיבורים ומחבר שוב לעיתים, לא תמיד, הנורה של המחשב נדלקת לשניה ונכבית בן רגע, לי זה היה נראה כאילו נגמר לה ה"כוח" האור שלה נחלש לאט כזה. המחשב ה…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Sunny Jim,

לפני כמה חודשים כרטיס המסך שלי החל להראות ארטיפקטים על המסך בזמן מאמץ. כמה חודשים לאחר שקניתי את המחשב(לפני שנה), הוספתי לו דיסק קשיח נוסף, WD 120JB, כלומר PATA. לא חשבתי על זה בזמנו, והאמת עכשיו אני גם לא בטוח, אבל יכול להיות שהארטיפקטים החלו זמן קצר לאחר שהוספתי את הדיסק הקשיח. לפני כחודש סוף סוף פיניתי לעצמי זמן לממש את האחריות של כרטיס המסך, ואחרי סיפור ארוך ומייגע עם החנות, החליפו לי את הכרטיס. כשהם החליפו את הכרטיס, הדיסק הקשיח השני לא היה מחובר לספק הכח. בדקתי את המחשב על המקום במעבדה, הרצתי עליו ATI TOOL במשך כמה דקות והכל היה תקין. כשחיברתי את הדיסק בחזרה לספק הכח, הכרטיס כמעט מיידית החל להראות ארטיפקטים בזמן מאמץ, ודקה בתוך משחק מחשב, המחשב נתקע, ובRESTART, המחש…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by infernal goat,

שלום לכולם יש לי מחשב ישן, פנטיות 2 450, 128 מגה זיכרון, והיה לי כרטיס מסך ג'יפורס 2 אמ איקס 440 64 מגה זיכרון. הכל התחיל כאשר פתאום המחשב נכנס למסך הכחול המרגיז וכשעשיתי ריסט הוא לא זיהה את הכרטיס, התקנתי אותו מחדש, שום משחק לא פעם בטענה שיש שגיאה מסוימת, סרטים לא פעלו גם. לקחתי מחבר שלי כרטיס מסך אחר, ג'יפורס 4 64 מגה, הכל עבד טוב, לא היו שום בעיות, עד ששוב אותו הדבר קרה, ומאז כלום לא עובד, זתומרת בוינדוס יש גרפיקה, סרטים עובדים, אבל משחקים לא עולים, הודעה שגיאה משהו c++ (?). אחרי כמה זמן הצצתי בחלקים, נגעתי במעבד, הוא היה רותח בצורה לא נורמלית, יש מצב שהכרטיס נשרף? אם כן, למה הכל עובד כרגיל חוץ ממשחקים תודה לכולם

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by SalsaGuy,

שלום לכולם, בדיוק רכשתי מחשב חדש ובכל פעם שאני מעלה משחק אחרי כשתיים-שלוש דקות המחשב פשוט קופא. אני כבר משתגע מנסיונות לפתור את הבעיה הזאת. ניסיתי כמעט כל דבר אפשרי. למישהו יש רעיון? מפרט מערכת: P-4 3 Ghz Asus P5GDV 512 Mb Dual-Band Geforce 6600 256mb wd 160gb sata תודה מראש !!!

• 10 תגובות
    • 812 צפיות
  24. Started by Domovoi,

אהלן,התקנתי Windows 8.1 64 bit על כונן מכני (בהתקנה הוא זיהה את ה-SSD ) מדובר ב Сrucial MX100 256gb.אני לא מוצא את הכונן ב-"This pC" . ב-BIOS כן רואים את הכונן.

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by Domovoi,

היי,כאשר אני מכניס CD לכונן אני לא רואה אותו ב-My computer,כאילו הכונן לא רואה אותו.. ניסיתי עם כונן אחר ויש את אותה בעיה,אזה כנראה זה משהו בתוכנה. יש למישהו רעיונות?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.