תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,288 דיונים בפורום זה
-
אהלן, לפי מה שהבנתי אינני יכול להכניס תקליטור DVD, אלא אם כן ארכוש כונן חדש. השאלה שלי במידה ואני רוצה להתקין WIN7 דרך דיסק און קי, האם יש דרך לעשות זאת? האם זה פשוט? אשמח לתשובה , תודה
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
כמן גם אחת משלושת הנורות של המודם (אלקטל) שלא נדלקת. לאחר שחיברתי את המסך והמודם למחשב אחר הכל היה תקין, ולכן נראה שהתקלה היא בחומרה של המחשב. אולי יש למישהו מושג במה מדובר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום. לפני יומיים התחילה בעיה כשאני מנסה לחפש עדכונים הוא כותב - לwindows לא היתה אפשרות לחפש עדכונים חדשים. יש לציין שעד לפני יומיים כל העדכונים שעשיתי היו בסדר גמור ויש לי את כל העדכונים עד לפני יומיים. רק עכשיו זה קרה לי. עשיתי את כל מה שmicrosoft הציעו במקרה של תקלה זו וזה עדיין לא עזר. מישהו יודע אולי מה הבעיה?
-
- 17 תגובות
- 4k צפיות
-
-
לפעמים אני פותח את המחשב האור הירוק למתה עובד והכל המחשב פשוט לא נדלק אחרי כמה ניסיונות הוא פתאום עובד הכל מחובר כמו שצריך גם בכבלים וגם מבפנים ניראה לי שיש לי בעיה במעבד הגיוני?
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מסיבה מסויימת מהבוקר אני לא יכול לרשום במקלדת סימנים כמו סימן קריאה סימן שאלה וסימנים נוספים למרות שחלק אני יכול לרשום חלק למרות שהמקשים עובדים בנפרד shift ו1 ו. והאחרים גם עובדים רק ביחד הם לא יוצרים את הסימנים אשמח לקבל עזרה
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר, בדקתי באפשרויות שהכל על On, והכל על הכי גבוה ועדיין אי אפשר לשמוע כלום. מה עליי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
תראו...אני לוחץ על שיר למשל והמדיה פלייר נשאר לי כמו בתמונה =\ עכשיו תראו אפילו שאני לוחץ על "פועל כעת" הוא לא מראה לי את השיר - וגם לא משמיע. שהתחילה לי הבעיה היה לי WMP 9 ועכשיו התקנתי 10 ועדיין =\ ממה זה יכול להיות? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם Abit AT8 32X חיברתי אלין את כל החיבורים של המארז ואת המעבד והכל בנוסף חיברתי כרגע כרטיס מסך פשוט של ATI RADEON 1550PRO, ברגע שאני מפעיל את המחשב שומעים שהוא עובד אבל לא רואים כלום על המסך? ניסיתי גם כרטיס מסך אחר GEFORCE 6600 וגם לא רואים כלום על המסך, מה אנ יכול לעשות? תודה על העזרה מראש
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
זה התחיל לפני כמה ימים באיזה משחק אסטרטגיה. היום אני משחק Battlefield Bad Company 2 אני משחק פחות או יותר על ההגדרות הכי גבוהות והמשחק עובד חלק וסבבה. הבעיה שראיתי היום היא כל מני ריבועים נוצצים קטנים כאלה כשאני זז ובנוסף חלק מהחיילים אני רואה אצלם כמו משולש ארוך כזה נראה כמו כל הבעיות הקלאסיות האלה של הכרטיס מסך שפתאום רואים משולש ארוך כזה על כל המסך יוצא מהרגל של החייל. בהתחלה חשבתי שמדובר בחימום יתר אבל מאוורר הכרטיס מסך פועל מהר והטמפרטורה על 50 מעלות. כרטיס מסך Radeon hd4870. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
במחשב חדש לגמרי ניסיתי לחבר מודם כנ"ל אך הוא לא מזוהה ע"י windows xp. אני בטוח שהבעיה לא במודם כי ניסיתי שני מודמים שונים שאחד מהם עובד כרגע בצורה תקינה במחשב אחר (שגם בו XP, לכן לא נראה לי שיש קשר למערכת ההפעלה, אבל אני לא שולל את זה לגמרי). יכול להיות שהבעיה בלוח?? מה אפשר לעשות?? תודה!
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי חברה, המחשב שלי (נייח), שיש לי אותו כבר כ 4-5 שנים, התחיל לעשות לי בעיות לאחרונה. כאשר אני מכבה אותו ומדליק מחדש הוא לא מוצא את ההארד דרייב ולא מצליח לעשות boot ולהעלות את מערכת ההפעלה, ואני מכבה אותו, מוציא את הכבל של הספק כוח ואת כבל ה sata שמתחבר להארד דרייב, מחזיר אותם ומנסה להעלות שוב, אך שוב זה לא מצליח. כשאני מנסה להיכנס למחשב ונכנס להגדרות הביוס ועובר לתפריט של ה boot ואז יוצא ממנו (בלי לשחק בתפריט ובלי לשנות שום הגדרה, אלא רק נכנס אליו) פתאום מערכת ההפעלה מצליחה לעלות (חשוב לציין כי בתפריט ה boot בביוס הוא כותב לי שהוא לא רואה את ההארד דרייב). למישהו יש מושג ממה זה נובע או איך אני יכול לתקן את הבעיה הזאת? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
עוד מישהו נתקל ומכיר איך פותרים את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה קצת מוזרה - יש לי מחשב P-4 2.4 ,זיכרון 768 מגה... ,מסך סמסונג 753DF ,נוצרה מין בעיה מוזרה שאני מדליק את המחשב מתחילה לעלות מערכת ההפעלה (WIN XP ) ופתאום ניכבה המסך ,המחשב ממשיך לעבוד ,האם מישהו ידוע מה יכולה להיות הבעיה?? ,וזאת לפני שאני מפרק אותו ומתחיל לבדוק מאורר וכדו.. :s05:
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מדפסת מדגם: LEXMARK X1290 הכל היה טוב ויפה, עד שיום אחד המדפסת החלה להוציא דף פירוט לאחר כל הדפסה! (מצורף צילום מסך). יש לציין שהדף יוצא לאחר הדפסות בוורד\פנקס רשימות. אם אני מדפיס דרך האקספלורר זה לא יוצא.. התמיכה של לקסמרק לא הצליחה לעזור לי, הדבר היחיד שהם ייעצו לי זה להסיר\להתקין מחדש את הדרייבר - מה שלא עזר. להלן צילום המסך: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מציג טמפרטורות! מציג רק הארדיסק ומעבד!!! ניסיתי והתקנתי גם SPEEDFAN וגם תכנה של INTEL ושניהם לא מציגים! SPEEDFAN בכלל מציג לי רק את ההארדיסק. אין אפילו הצגה של מהירות המאווררים! בBIOS אני כן רואה את כל הנתונים הללו. יש למישהו רעיון? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם, עזרתי לחבר להרכיב מחשב חדש לחלוטין - חיברנו את כל החלקים בצורה תקינה (לוח, מעבד, ספק וכו') אך המחשב מסרב להידלק. כאשר מדליקים את הספק, נדלקת הנורה הירוקה על גבי הלוח, אך כאשר לוחצים על כפתור ה-POWER של המחשב שום דבר לא קורה. ביצענו בדיקה שהכבל הדק שיוצא מכפתור ההדלקה מחובר בצורה תקינה אל הלוח, והוא מחובר בצורה תקינה לחלוטין. ניסינו גם לקחת מחשב אחד, ולחבר את הכבל הדק שיוצא מכפתור ההדלקה שלו אל הלוח במחשב החדש, וללחוץ על הכפתור במחשב הישן (רק לצורך סגירת המעגל והפעלת המחשב החדש) אך גם זה לא עובד - מה שאומר ככל הנראה שכפתור ההדלקה במחשב החדש תקין ולא פגום. למישהו יש רעיון כל שהוא ? המצב הזה פשוט משגע כי הכל מחובר בצורה תקינה לחלוטין (לי אישית יש את אותו המחשב בד…
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום שלום אחרי הפסקת חשמל, אחד מהמחשבים שלי לא נדלק חזרה. פירקתי את הספק למנוחה של יום, לא עזר. עשיתי את מבחן האטב המשרדי לספק - המאווררים עובדים. גם ב-KSP עשו לי בדקית מתח קצרה לספק והוא מוציא מתח פיקס. על לוח האם (אסוס) מהבהבים 2 מנורות - אדום (און-אוף) וירוק (RESET) אבל לחיצה על הכפתורים שלהם גם לא מפעילה את המחשב. מה יכולה להיות הבעיה? חפרתי בגוגל כהוגן ולא מצאתי כלום למעט "בעית לוח אם או ספק" אבל זה נראה כאילו שניהם עדיין עובדים... ניתקתי גם את הדיוידי, את המוניטור והעכבר אבל אין השפעה. תודה !
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפני כמה ימים ניסיתי להדליק את המחשב כרגיל והוא לא עלה - המסך מהבהב כמו במצב שינה ואין רעש של ההארד דיסק שעולה או צפצוף שיש בהתחלה שהמחשב נדלק. למרות שכל המאווררים עובדים והלדים נדלקים. לאחר כמה ניסיונית של הדלקה וכיבוי המחשב כן עלה כמו שצריך... אותו דבר קרה מספר פעמים עד שהתייאשתי והחלטתי לנסות לפתור את הבעיה. חשבתי שאולי הבעיה במסך אבל העברתי את המסך למחשב אחר וחיברתי למחשב שלי מסך אחר וגם הוא לא עבד. ניתקתי את הכ.מסך וחיברתי את המסך ללוח אם ועכשיו המחשב עובד בלי בעיות. מה לדעתם דפוק? הכ.מסך או הספק? לוח אם ABIT G31 כ.מסך TWINTECH GF9600GT ספק ג'נרי 420W
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב הוא כביכול נדלק אבל המסך מהבהב כאילו הוא במצב המתנה ושום דבר לא קורה, אפילו הצפצוף שיש בד"כ שהארד-דיסק מתחיל להעלות לא קורה. המאווררים וכל הנורות נדלקות אבל משם המצב לא זז, אפילו הביוס לא עולה. כאשר ניסיתי להוציא את הכרטיס מסך המחשב כן עלה ואח"כ שחיברתי את הכרטיס בחזרה המחשב שוב פעם עלה כרגיל, אך לאחר כמה ריסטים שוב פעם חזרה בעיה. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה המחשב שלי מתקשה לנגן מדיה מכל סוג. בהתחלה, זה התבטא בכך שהVLC פשוט נתקע, אז הייתי סוגר את התהליך שלו - נכנס מחדש והיה חוזר לעובד. לפני כמה ימים הבעיה החמירה, וכשניסיתי לגלוש באינטרנט (כל דפדפן) , הכרום כל הזמן רשם לי שפהפלאגין Shockwave הפסיק לעבוד. לאחר חפירות רבות הגעתי לפתרון כלשהו באינטרנט, לא מוצא אותו כרגע אבל אני זוכר שהרצתי פקודות כמו "sfc /scannow" וכשזו אמרה לי שנמצאו בעיות משהו עם "/dism" (מקווה שהבנתם). אחרי זה כל הבעיות נפתרו, בערך ליום. עכשיו הבעיה של הVLC חזרה, ואני פונה לעזרתכם. תודה רבה ושבת שלום! מעבד: Q9550 כ. מסך: MSI Radeon R7 370 2GB זיכרון: 6GB
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה חיברתי את המחשב שלי לוכשהדלקתי אולתו, ראיתי שהמסך לא עולה. המחשב עולה כאילו הכל בסדר, המאוורים בהתחלה מתאמצים, ואחר כך מגיעים למצב של רוגע, אבל המסך נשאר לא דולק. הנורה שלו בצבע כתום. ניסיתי להחליף מסך - לא עובד. ניסיתי להוציא זיכרונות ולהחזיר - לא עובד. עשיתי ריסטטארט לביאוס - לא עובד. המחשב מדגם פנטיום 4 מיושן. רציתי להחליף משחה טרמית, אבל.. אני לא יודעת להוציא את הקירור של המעבד. המחשב הזה מאוד חשוב לי, ואשמח לעזרה, בתודה, הילה.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה במחשב נייד קצת ישן: dell i-3 M370 2.4Ghz 4gb ddr3 1066Mhz אני מדליק אותו הוא יכול להגיע גם למסך הוינדוס ואפשר להתחיל לעבוד עליו אך פתאום לאחר זמן לא ברור הוא נכבה. מצד שני יש גם מקרים שהניתוק שלו מתבצע כבר בבוט עצמו של המחשב. ממש לא ברור מה קורה, ניסיתי להיכנס בסייפ מוד וגם נכבה אחרי זמן לא ברור. הזמנים של הניתוק נעים בין 5 שניות ל-2 דקות. כמובן שאת הבדיקה עשיתי שהמטען מחובר למחשב. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי בעיה במחשב, הוא קורס בלי סיבה. בהתחלה זה היה קורה תחת עומס, כל איזה חצי שעה- שעה. עכשיו שיחקתי במחשב איזה חצי שעה והוא קרס. פעמיים רצוף תחת עומס. ניתקתי אותו מהחשמל ניסיתי להוציא את הבטריה של הלוח אם. החזרתי ניסיתי שוב לשחק, קרס שוב פעם אחרי שעה.עשיתי אותו דבר שוב, ועכשיו זה הגיע למצב שהמחשב עולה, נכנס לווינדוס, וקורס אחרי בערך 5 דקות (לא תחת עומס). חשבתי על לנסות לפרמט,(למרות שזה לא ניראה לי כמו בעיה בתוכנה..) נכנסתי לSAFE MOD, בשביל לנסות לגבות קבצים, וגם שם הוא קרס אחרי 5 דקות. * אחרי שהמחשב קורס , יש מסך שחור, כל המאווררים מפסיקים להסתובב , הוא כאילו מנסה להפעיל את עצמו מחדש אבל לא מציג שום דבר על המסך וכלום לא קורה. (הנורות של המחשב דולקות) …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי מסך כחול כל הזמן. היום זה התחרפן לגמרי וכל כמה דקות יש מסך כחול. שללתי אפשרות של חום, וגם עשיתי פורמט למחשב. מה זה יכול להיות ?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכם ושנה טובה! ברשותי מחשב חדש יחסית עם Windows Vista SP1. את המפרט המלא תוכלו לראות בקישור בצד. ביצעתי OC למעבד מ2.4 GHZ ל3 GHZ דרך הגדרות הBIOS (הגדרות המתח היו על אוטומט). עבדתי עם הOC הזה במשך תקופה ארוכה יחסית ללא כל בעיות. יום אחד בעת שיחה עם חבר במסנג'ר, קפא לפתע המחשב (כלומר כלום לא זז, גם לא העכבר) ולאחר שניות ספורות, הופיע מסך כחול (ראו קובץ תמונה מצורף). הפעלתי את המחשב מחדש, תוך כדי התעלמותי מהתופעה החד פעמית שקרתה, והמשכתי להשתמש במחשב עם OC כרגיל. עבר זמן די רב (חודש בערך) , ושוב נתקלתי באותו מסך שגיאה כחול שהופיע פתאום באופן דומה לקודם (הפעם צפיתי בסרטון פלאש, קפא המחשב והופיע המסך הכחול לאחר כמה שניות). כמובן שבמקרה השני לא ישבתי בשקט, ולכן החזרתי את…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-