עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by gtx980sli,

אני שומע מדי פעם טיקים מהמארז זה מזכיר לי צליל של HDD דפוק אבל הקול לא גורם לכלום. המחשב פועל רגיל מה זה יכול להיות?

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by Cynicoren,

שלום, ניסיתי להתקין כונן SSD, לאחר שניקיתי אבק. עם תרסיס גז. בכל מקרה, לאחר שהשבתי הכל למקומו, ברגע שאני מעביר את המתג מאחור ל ON, המחשב עושה סימנים של התחלה - מדליק נורות בMB, מאווררים מנסים להסתובב - ומפסיק. מנסה שוב ומפסיק. ניתקתי את ה SSD, התקלה עדיין חוזרת על עצמה. ניתקתי את הכל חוץ מה MB, עדיין חוזר על התקלה.מה עושים? תודה!

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Benz0rz,

שלום לכולם קניתי מחשב יד שניה מחבר הוא קנה אותו מאייבורי לפני פחות מ10 חודשים ועדיין באחריות בכל מקרה המחשב אצלי כבר שבועיים בערך ולא היה בעיות עד לפני יומיים בערך שהמחשב קרס לי באמצע משחק שעשיתי ALT+TAB אבל לא חזרה הבעיה שוב.... היום שחזרתי הבייתה הדלקתי את המחשב ופשוט הונידוס לא עולה המחשב מנסה לפתור את הבעיה לבד ולא מצליח ניסתי להחליף הארד דיסק שאני יודע בוודאות שעובד ועדיין אותה הבעיה בבקשה אם מישהו יוכל לעזור לי אני יהיה אסיר תודה מאודד - - - תגובה אוחדה: - - - http://www.siz.co.il/my.php?i=ozmvtn0dakwi.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=zjm3mrizmkwh.jpg הוספתי תמונות של השגיאה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  4. Started by eliom,

האם אפשרי להתקין לינוקס או אובנטו על טאבלט מבוסס אנודרואיד. על טאבלט intel atom?

• 20 תגובות
    • 4.9k צפיות
  5. המחשב הישן שלי התחיל לעשות בעיות אתמול כאשר נסתי להדליק אותו הוא היה נתקע בשלב של הטעינה של וינדואס. החלטתי להתקין לו גירסה נוספת של וינדואס כדי לא למחוק את הדברים החשובים. ההתקנה של הוינדואס התבצע במחשב אחר(המחשב החדש יותר). במחשב הזה הכונן עובד טוב לאחר הפירמוט ואפשר אפילו להפעיל רק איתו את המחשב, אבל במחשב הישן זה מגיע עד לשלב שהמחשב טוען את מערכת ההפעלה עם הסמל של וינדואס עוד לפני שהסמל מושלם נתקע ומבצע הפעלה מחדש. הבעיה שזה קורה רק במחשב אחד, במחשב החדש הוא עובד טוב אבל בישן לא.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by 34N1A1N79,

היי, אני ממש בבעיה עם המחשב (יש לי וינדוס 7 64 ביט) מחקתי אתמול קבצים זמניים של תוכנות אדובי (יש לי את כל התוכנות הכבדות)מהאפליקציה שלהם, ועכשיו שעולה לי המחשב אני מקבלת הודעה כזאת שצירפתי, העניין שהוא שגם ככה המקלדת והעכבר לא מגיבים תמיד שהמחשב עולה לוקח להם איזה 2 דקות עד לתגובה, ועכשיו זה כבר פי 5 או 6 מהזמן, היום לקח איזה 10 דקות עד שהמקלדת הגיבה בכניסה למחשב, הכל בסדר עם עכבר והמקלדת, הם חדשים יחסית וגם ניסיתי עכבר אחר אז זה לא קשור לעכבר, אבל מה שכן, העט עם הלוח טבלט שלי עובד ...ז"א בתזוזה של עט עם טבלט הוא כן מגיב בכניסה למחשב, אבל העכבר והמקלדת השונים לא מגיבים ולוקח להם זמן , כאילו שזה פקודה אחרת, , אשמח לדעת אם מישהו יכול לעזור, תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by VoLcAnO11,

שלום, יש לי מחשב שמורכב מ R9 290 ו i5 2400, ובשבוע האחרון המסך לא מגיב. מופיעה הודעה No video in put , enter sleep mode. הדרייבר שלי לא מעודכן עד הסוף, אבל אני אפילו לא יכול להפעיל את המסך לעדכן. מה עושים? תודה.

8. Started by palsar401,

אני מדליק את המחשב, הכל עולה כרגיל עד לרגע שהדסקטופ אמור לעלות, נהיה מסך כחול (מצורף בתמונה) לדעתי הבעיה היא בכרטיס מסך כי ברגע שאני נכנס לSAFE MODE, הכל עולה כרגיל, ואז כשבדקתי דרך הSAFEMODE את מפרט המחשב, הכל הופיע ( 8 GB RAM, מעבד I5 3.2 GHZ), למעט הכרטיס מסך שלא הופיע והכל היה מסומן N/A, כאילו לא קולט אותו. כשפתחתי את מארז המחשב לבדוק מה הבעיה, המאוורר של הכרטיס מסך פעל. הכרטיס מסך שיש לי זה 460 GTX, נקנה לפני 5 שנים (יחסית ממזמן) המחשב לא עולה מלפני 3 ימים, הקטע עם המסך הכחול קרה לי מלא מאוד פעמים לאחר ששיחקתי בין שעה לשעתיים בBF4, וכשיצאתי מהמשחק היה מסך כחול והייתי חייב לעשות ריסטרט למחשב ואז זה הסתדר, רק שהפעם המחשב בכלל לא עולה. ראיתי במדריך באינטרנט …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by nirbo,

שלום לכולם, קיבלתי והתקנתי היום כרטיס Gigabyte GTX 980 Ti, G1 Gaming. לאחר שהמחשב עלה, שמתי לב שמתוך 16GB של RAM שנמצאים על הלוח, ה-BIOS מזהה 12GB בלבד. גם CPU-Z מזהה רק 12GB ורואה את הלוח כ-Triple channel כשהוא בעצם Quad channel. המפרט שלי: Core i7-3820, Socket 2011 Asus P9X79 LE motherboard - Quad channel 4x4GB DDR3 1600MHz sticks, standard - nothing out of the ordinary Sapphire FirePSU 625W האם יש למישהו רעיון מה יכול לגרום ל-RAM להעלם בצורה כזו? תודה רבה מראש על כל רעיון ו/או כיוון.

10. Started by Mike_Shinoda,

שלום, אתמול רכשתי לוח אם ומעבד למחשב קיים שעשה בעיות. החלפתי את החומרה. התקנתי התקנה נקייה של ווינדוס 7 והכל עבד מעולה. כעת ווינדוס לא מזהה התקני USB. ראוי לציין שקודם הוא זיהה (כלומר גם אחרי ההתקנה הנקייה) לא חסרים שום דרייברים במנהל ההתקנים. מה שכן שמתי לב למשל כשהכנסתי הארד דיסק חיצוני אז לד הבקרה שלו התחיל להאיר ואחרי כמה זמן הוא נכבה ובזמן הזה המחשב לא הראה סימנים שהוא זיהה חומרה (גם לא במנהל ההתקנים גם אחרי רענון ובדיקת חומרה חדשה שהוכנסה) חשדתי בבעיית חומרה אך הביוס מזהה את ההתקנים. יש לכם רעיונות? מה יכולה להיות הבעיה? הדבר היחיד שהשתנה בזמן הזה זה עדכונים של ווינדוס. בתודה מראש על כל עזרה שתינתן. בברכה, ליאור.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. הי במחשב אחד שיש לי אם אני לוחץ על sleep המחשב נכנס לשינה ואין סימן שהוא פועל במחשב החדש אם הוא במצב sleep יש נורה שמהבהבת ככה שאפשר לדעת שהוא עובד נראה לי מסוכן שאני לא יודע שהמחשב ישן או כבוי מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Yaniv1991,

שלום לכולם! בבית הורי יש מחשב ישן עם מעבד מסוג פנטיום 4. לאחרונה אמא שלי מתלוננת על איטיות מרובה במחשב, אני רק אציין שהשימושים שלה במחשב הם בעיקר דפדוף קל באינטרנט (מייל, חדשות וכדומה) צפייה בתמונות של הנכדים, ומעט סרטים באיכות בינונית בלבד. בדקתי קצת את העניין ושמתי לב שבמארז המחשב לא מותקן שום מאוורר מלבד המאווררים של ספק הכח ושל המעבד. פתחתי את המארז והעמדתי מאוורר רגיל מול המארז הפתוח תוך כדי שימוש ואכן רואים שיפור אדיר במהירות. (זה עדיין לא משהו ברמה של המחשבים של ימינו אבל עדיין מספיק בשביל השימושים של הורי.) מה שכן, שמתי לב שמלבד סרטים ישנים בעלי איכות די ירודה כל סרט באיכות "נורמלית", די "מקרטע" בלשון המעטה, שלא לדבר על סרטי HD. (אפילו מספר הסרטות שהעברתי מהאייפון…

13. בוקר טוב לכולם ושבת שלום אז ככה, השבוע שידרגתי ל-WIN 10 ועכשיו אחרי שהתקנתי דרייברים ל-Geforce GT 610 שלי המערכת קורסת לי פעם ב... לפעמיים יש הודעה שאומרת "display driver stopped responding and has recovered" זאת הכותרת שלה והתוכן שלה אומר שכאילו הדרייבר של NVIDIA הפסיק לעבוד... מישהו יודע איך לעזור לי בבקשה? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Ashand,

שלום אולי לא הפורום המיועד...יש לי שאלה: יש לי NAS של QNAP בעל 4 סלוטים, אני רוצה להרחיב אותו ע"י הוספה של הרדיסקים חיצוניים או קופסאת הרחבה של QNAP (יקר@!) מצד שני יש לי מחשב זרוק בצד (CORE I3 2GB MEMORY ) ומארז דיי קטן שבו אני יכול לדחוף את כל ההרדיסקים השונים שיש לי בעלי נפח משתנה עד כאן סבבה, האם יש אפשרות לחבר את המחשב באיזו שהיא צורה ל NAS וה NAS בעצם ישלוט על המחשב אם זה SLEEP , POWER OFF , FILE ACCESS וכו' ?

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  15. Started by shai11,

שלום לכולם. היה לי WIN8 מקורי ביצעתי את השדרוג ל 10(64BIT) הכל עבר חלק, עכשיו לבעיה המסך פתאום קופא והעכבר נתקע שמתי לב שזה קורה בעיקר בצפייה ישירה של סרטים. ב YouTube הוא לא נתקע אבל אם נגיד שאני שם שיר אז שומעים הרבה לאגים ויש קפיאות קטנות כאלה של המחשב אבל הוא ממשיך לרוץ. באתרים אחרים הסיפור שונה ולפעמים המחשב נתקע לגמרי. הרצתי על המחשב סרט עם VLC והכל עובד טוב היום החלטתי לפרמט ולהתקין שוב WIN10 הפעם התקנה נקייה ועדיין אומנם הבעיה הסתדרה טיפה אך עדיין יש קריסות על המחשב מותקנים דרייברים של הכ.קול REALTEK שמותאם ל WIN10 דרייבר לכ.מסך של ATI לצערי הגרסה האחרונה היא מ 2013 ומותאמת ל 8.1 (hd4850)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מתכוון לקנות בימים הקרובים מחשב נייד (כנראה שאת הlenovo ideapad flex 2) שמעתי על בעיה שאני עדיין לא יודע אם לשייך אותה ספציפית למחשב הזה, למחשבים של לנובו או בכלל למערכת ההפעלה (8.1). ברגע שהמחשב מכניס את עצמו למצב שינה, הוא נתקע ולא יעלה מחדש עד שעושים לו כיבוי דרך הכפתור והפעלה מחדש ולעיתים אפילו לא נדלק כלל. חיפשתי המון בגוגל על הבעיה, אכן ישנם המון אנשים שזה קרה להם ולאף אחד אין תשובה מעשית בכדי לפתור את זה באם זה קורה. מישהו פה שמע או נתקל בעצמו בבעיה? יודע אולי איך לפתור אותה? ברור לי שהמקרה לא נפוץ מאוד מאוד וקורה אחת ל.. אבל אני בעיקר מוטרד כי חבר שקנה את אותו המחשב נתקל בבעיה הזאת והיה צריך להחליף אותו לגמרי ובמקרים שקראתי עליהם זה קורה לרוב במח…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם. מחשב נייד ASUS די חדש WIN 8.1. המחשב מחובר למסך חיצוני 40 אינצ'. המסך של הנייד סגור והוא מחובר למקלדת ועכבר אלחוטיים בהם אני משחק(לא ג'ויסטיק). במשחקים ורק רק במשחקים,לאחר 20 דקות בערך המסך מודיע שאין אות מהמחשב(המחשב במצב שינה). כשאני משחק בנייד בלי המסך הגדול אין בעיה לשחק שעות. באופציות שיש בקונטרול פאנל מצב שינה כיבוי וכד' בסוללה או בחשמל,הכל עשיתי NEVER. בבקשה תפתרו לי את הבעיה. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Ymac,

שלום. המחשב בבית הפסיק לזהות כל התקן USB (לא משנה 2 או 3, קדימה או אחורה) אין שום צליל, שום הודעה ושום תגובה מההתקן. (נגיד עכבר, לא מאיר ולא עובד) בביוס העכבר מזוהה ללא בעיות, לכן הבעיה תוכנתית לדעתי. (ביוס UEFI) המחשב זה מחשב האסוול חדש, עם לוח H97M-Pro4 של אסרוק. מריץ Win 8.1 בדיקה ב-Device Manager מראה באמת שהוא לא מזהה \ אין דרייבר לבקר ה-USB של אינטל. אינטל לא עושים דרייבר לרכיב הזה בשביל ווינדוס 8.1 כי הוא אמור להיות מובנה (יש רק ל-7 והוא לא עובד ב-8.1) אני חסר אונים, המחשב לא שמיש (למזלי יש מקלדת PS\2 לכן אם ממש רוצים להשתמש בו אפשר, אבל לילדים שמשתמשים במחשב ולא יודעים שימוש ללא עכבר) הבעיה החלה שחיברתי גלאקסי 2 למחשב ב-Download mode ובתחילה המחשב לא זיהה אותו (US…

• 22 תגובות
    • 14.3k צפיות
  19. היי, טוב, אז אני פונה אליכם כי אני כבר דיי מיואש מלנסות לפתור את הבעיה הזו בעצמי, ניסיתי כבר כל מה שאני יכול ולא הצלחתי להעלות על מה גורם לתקלה אז מקווה שאולי תוכלו לעזור לי. כל כמה דקות המחשב שלי נתקע כולו למשך שניה-שתיים שבזמן התקיעה שומעים צליל של משהו מתחיל לעבוד/להסתובב (אני מתאר לעצמי מאיך שזה נשמע שמדובר בהארד דיסק שמתחיל להסתובב, איזה עוד חלקים זזים יש כבר במחשב? מאוורר זה לא.) מתוך המחשב. זה קורה בעיקר כשאני לא משתמש במחשב כמה זמן ואז חוזר אליו ולדוגמה פותח דפדפן, אז המחשב נתקע, שומעים את הרעש שדיברתי עליו מתוך המחשב ואז הדפדפן נפתח. הבעיה היא שזה קורה לא רק שהמחשב לא בשימוש אלא גם כשאני במשחקים, לפעמים באמצע משחק המחשב נתקע לשניה, שומעים את הצליל ואז הכל חוזר לע…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by adi.c,

שלום לכולם יש ברשותי exel 2013 מישהו יודע איך אני יכול להוסיף לו power pivot אני מוצא רק של 2010 וזה אומר לי שזה לא מתאים תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום, לאחרונה הפעלתי מחדש מחשב ישן שהיה ללא שימוש בבית, הכל עובד פיקס חוץ מהסאונד. חיברתי את הרמקולים שלי בחדר אבל נראה כאילו המחשב בכלל לא מזהה את הכרטיס קול וניסיתי כבר המון אופציות כדי להתקין אותו וכלום לא עזר. מערכת הפעלה Windows XP מחשב נייח חיבורים סאונד קדמיים ואחוריים לא עובדים בצלילים והתקני שמע שבלוח הבקרה מופיע שאין התקן שמע מחובר למחשב בעוד שבתוכנה של realtek שדרכה מנהלים את השמע כן מופיע שהכבל מחובר. לפי EVEREST זה כרטיס הקול - Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] PCI. אם חסרים פרטים תרשמו ואוסיף. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by רועי וולדפוגל 29,

אני מבצע סגירה למחשב לאחר כיבוי המחשב לא ניסגר לגמרי מה ניתן לעשות? שבוע טוב תודה לעוזרים

23. Z77 DS3H 3570K 2X8 RIPJAW 1600 כחולים SEASONIC 850W M12II EVO אז בהדלקה הראשונה המחשב נדלק, אבל בגלל שהלוח הקודם היה H61, המחשב היה עושה BOOT LOOP. הכנסתי את הדיסק של WIN להתקנה וראיתי שהוא מזהה את הSSD והגעתי עד לחלון חלוקת המחיצות, וכיביתי שוב בכדי להוסיף HDD מרגע זה, המחשב נדלק לשניה ונכבה, אפילו לא עושה POST. כשאני מאפס את הביוס עולה מסך הDUAL BIOS ומתעדכן, אבל בסוף שוב הוא נדלק לשניה ונכבה. מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  24. היי לכולם, אז ככה: היה: Win 7 32bit professional, כאשר הלפטופ מחובר לרסיבר שבתורו מחובר לטלויזיה , דרך HDMI. הכל עבד טוב ויפה. הערב, התקנתי Win7 64bit ultimate כדי להנות ממלוא 4GB הזכרון שלי בגדול, ואני סובל משני דברים עיקריים: כאשר כבל ה HDMI מחובר, והרסיבר פועל, התמונה עוברת אוט' לטלוויזיה, רק ששם לא רואים כלום (no signal), וכך אין לי אפשרות אפילו לשחק עם הפרמטרים כדי להגדיר Dual View או כל דבר אחר. כאשר הכבל מנותק/רסיבר כבוי, התמונה חוזרת ללפטופ עצמו, ואז לא מצאתי דרך להגדיר שאם אני מחבר מסך חיצוני, שלא יעבור אליו אוטומטית. דרייברים מותקנים ומעודכנים וה Win עצמו מעודכן (7.1) טיפ טופ. אני מדגיש- הכל עבד טוב ויפה עד התקנת ה Win החדש. הכבל, רסיבר והטלוויזיה תקינים ומוגד…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by bati6,

קניתי את הווינדאוס ממייקרוסופט, עכשיו, כהווינדאוס עולה הוא נכנס למטרו במקום להכנס יש לשולחן העבודה, למה ככה?

• 3 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים