תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
רקע: יש לי את המחשב כבר שש שנים, לפני שנה~שנתיים צצה בעיה שחזרה אחת לכמה זמן: המסך קופא ובמקביל הסאונד ממשיך לפעול. הנחתי שזאת בעיה בכרטיס מסך, אבל מכיוון שהבעיה הייתה די נדירה (אחת לכמה שבועות), התעלמתי ממנה (כנראה טעות). אתמול בזמן שעבדתי על המחשב שוב קרתה הבעיה הזאת, עשיתי ריסטרט כבד"כ, אבל פתאום המחשב נתקע בזמן העלייה של הווינדוז (בעבר לאחר ביצוע ריסטרט הבעיה לא חזרה למשך כמה שבועות לפחות), ביצעתי שוב ריסטרט והפעם בקושי ל-POST זה הגיע לפני שהמחשב נתקע. ניתקתי את המחשב מכל הכבלים, ניקיתי קצת אבק בפנים (אין חשש לנזק שנגרם מהניקיון, מדובר בפעולות שטחיות, כשאני נוקט בכל אמצעי זהירות בערך), הדלקתי שוב - ושוב נתקע (הפעם הווינדוס עלה), לאחר מכן ביצעתי ריסטרט, והפעם שום דבר ל…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב...המחשב שלי נתקע ברגע שאני מפעיל משחק קצת כבד לא משנה איזה משחק למשל: LOL Dying Light Middle Earth Shadow Of Mordor וכו' ואף פעם לא הייתה לי את התקלה הזאת אמרו לי להוריד תוכנה שנקראת Heaven Benchmark הורדתי אותה הפעלתי על Extreme וכעבור דקה המחשב שוב פעם נתקע אני לא יודע כבר מה לעשות אני מייואש כל המחשב עובד תקין הכל כולל הכל חוץ ממתי שאני נכנס למשחקים והמחשב שלי לא חלש למשחקים האלה כי שיחקתי בהם לפני 3 חודשים(כן הבעיה כבר קיימת אצלי משהו כמו 3 חודשים) לא היה לי זמן לבדוק את זה לעומק לא עשיתי כלום לכרטיס מסך ועברתי על וירוסים וניקיתי אבק ושום דבר לא עזר אז אני מבקש את עזרתכם תודה רבה ושיהיה שבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני לוחץ על זה זה כותב הגדרות התצורה של NVIDIA עבור התקן התצוגה אינן זמינות . אינך משתמש בהתקן תצוגה המחובר אל יחידה לעיבוד גרפי NVIDIA מה זה אומר ? ולמה אני לא יכול להיכנס ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעבודה אל פסק של חברת GAMATRONIC שזקוק להחלפת מצבר. המעבדה שלהם נותנת שירות רק בירושלים ולא בא לי לנסוע עד אליהם בשביל להחליף את המצבר. יש מקום לקנות מצבר באיזור המרכז ולהחליף לבד? מה הסכנות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, 2 מסכים לחבר למחשב אחד זה פשוט, האם ניתן לחבר למחשב אחד 2 עכברים ומקלדת נוספת שתהיה רלוונטית רק למסך ספציפי? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זו בעיה מחרפנת ומוזרה. אחת לכמה חודשים המחשב מחליט שהוא נדלק אבל המסך לא נדלק ולא מגיב וזה מוזר. נשמע כמו בעיית מגעים אבל זה הזוי שזה קרה לי המון והסתדר איכשהו... יש לכם רעיונות? לא משמיע צפצופים ומתחבר לכרטיס מסך חיצוני... בעקרון המחשב עובד טוב אבל לא מבין למה זה קורה. אני בכל פעם משחק עם זה וזה לא עובד עד שאני משחק קצת בפנים המחשב ועובד. אולי כרטיס בעייתי?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי להתייעץ ולשאול למי שיש או יודע על לוח אם MSI Z97 Gaming 5 יש לו על הלוח הרחבה כזאת שיפור לאיכות קול Enhanchment כזה שנקרא Sound Blaster Cinema 2 לעניין הבעיה, במשחקים ושירים לפעמים יש רעשים מוזרים מהרמקולים זה נשמע כמו קריעת דפים כזה , מה שאני חושב או שדרייבר לא מותקן נכון וניסיתי למחוק ולהתקין מחדש, במאפיינים של התקני השמעה תמונה להמחשה אין שם שום שיפורים בכלל, ובדרך כלל מופיע לי שם ימבה שיפורים, ככה שאני לא יודע אם זה תקין או לא, ברגע שאני מתקין מחדש, אז ה Sound Blaster לא עובד כשהוא לא עובד אז זה מביא שגיאה הוא לא מוצא Audio Device אבל כשמתקינים מחדש שוב את הדרייבר של הבלסטר ואז את הדרייבר של הכרטיס קול אז הכול עובד תקין אבל עדיןי יש רעשים,והשיפורים נוספים לרשי…
-
- 13 תגובות
- 4.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי בבעיה מוזרה. מידי פעם כשאני מנסה לראות סרטונים שראיתי בעבר כמה וכמה פעמים ביו טיוב הסרטון פשוט לא עולה, כלומר, אני נכנס לסרטון אבל מופיע מסך שחור ופס ההתקדמות האדום תקוע על הזמן בו הפסקתי לראות את הסרטון בפעם הקודמת. זה לא קורה עם כל הסרטונים, רק עם כמה שראיתי כמה וכמה פעמים. חיפוש פתרון העלה בעיה שיכולה להיות עם הflash של ADOBE מול הCHROME, אבל כשעבדתי עם המדריך שהופיע, לא הייתה התקלה שהם ציינו שיכולה לגרום לבעיה. אגב, צפייה באותם סרטונים דרך האקספלורר, אפשרית. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה איתי
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל לילה אני מקריא למחשב סיפור לפני השינה, ואחרי הסיפור אני אומר לו במיקרופון שהלילה נועד לשינה הוא נשכב על שולחן העבודה מנסה לישון,אפילו עוצם את המסך ומיד קם בלי שנגעתי בו או עשיתי רעש. איך מלמדים את המחשב לישון בלילה כי הוא מרעיש לי עם המאווררים שלו. יש לי חלונות 9 פרוץ לא 9.1 אלה 9 הפריצה לא עבדה ועשתה לי הרבה בעיות חלקן נפטרו אחרי זמן מה (אולי עדכונים). תעזרו לי קשה למחשב שלי לישון אבל לכבות וריסט הוא עושה רק לישון לא.
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום , כאשר אני מדליק את הלפטופ שלי של אסוס לפעמים קורה שהמסך הוא כחול שקוף ואז חוזר לצבע הרגיל שלו . כאילו איזה מספר שניות . יש לציין שהמחשב חדש יחסית חצי שנה וזה לא היה קורה לפני כן .או שאולי לא שמתי לב . יש לציין גם שזה לא קורה יותר כאשר הצבע חזר לנורמלי . המסך לא מרצד ולא מחליף צבעים . האם יכולה להיות בעיה בכרטיס המסך ? למרות שהכל בסדר .
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי לפטופ של ASUS, מודל K55. משום מה ה CD לא עובד אז אין לי אפשרות להתקין משם. שמתי על DOK מערכת נקייה של WIN7, הוא USB3. הוא מעלה את ההתקנה ב BOOT אבל ברגע שאני נכנס להתקנה עצמה הוא לא מזהה התקנה/כונן או לא יודע מה הוא רוצה מהחיים שלי. חיפשתי באינטרנט לגבי הבעיה הזו (חלק אומרים שזו בעיה בגלל ה USB3). ניסיתי איזה פיתרון שהוצע שאנשים אמרו שעזר להם ולצערי זה מחק הכל כולל נראה לי גם את הפרטישן. מה אני עושה עכשיו ? אני תקוע... אני צריך למצוא DOK שהוא לא USB3 כדי שזה יעבוד ? (ניסיתי גם לחבר אותו ליציאה של ה USB2) תודה רבה לעוזרים נ.ב : אי אפשר לערוך כותרת, יש לי טעות שם.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי התקנתי בלפטופ החדש שלי וינדוס 10 ולאחר ההתקנה גיליתי שהזיכרון שלי מפוצל ללא פחות מ-5 כוננים שונים: [ATTACH=CONFIG]9356[/ATTACH] הוינדוס מותקן על כונן C. כשעל המחשב עוד היה UBUNTU, לפני התקנת הוינדוס, היה כתוב לי שהכונן של ה8GB הוא כונן LINUX SWIPE. כונן D כולל בתוכו את הUBUNTU. השאיפה שלי היא לפרמט ולאחד את כל הכוננים ביחד ואז לחלק את הכוננים ל2. השאלה היא האם כדאי שאעשה את זה, או שחלק מהכוננים האלה חשובים לתפקוד המחשב גם אחרי הפרמוט ואסור לי לגעת בהם? אני לא בקיא בכלל בתגיות של מחיצות ומה כל סוג אומר ולכן אשמח לעזרה...
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
-
יש לי כונן של 2TB שאני מאחסן עליו את כל הקבצים שלי יש SSD שעליו רצה המערכת הפעלה ועוד כמה כוננים שמשמשים לאחסון של קבצים שונים אבל הכונן הראשי שכל החומר שלי נמצא עליו איכשהו מופיע לי עכשיו כריק הדבר האחרון שעשיתי היה לעשות עדכון לווינדוס וריסטרט מאז הכונן מופיע כRAW וכל הקבצים נעלמו יש טעם לנסות לשחזר את הכונן עם איזה תוכנת שחזור חימונית או שיש מצב שאיזה נק' שחזור תחזיר את המצב לקדמותו?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות חוסר מקום משווע בכונן C רציתי לאחד את כונן D (הוירטואלי) אליו. העברתי את כל תכולתו לכונן חיצוני ומחקתי אותה. העניין הוא שכשאני נכנס לכונן D רשום תיקייה זו ריקה, אך כשאני לוחץ על 'מאפיינים' של כונן D הוא מראה שיש 4 GB בשימוש. איך זה ייתכן???( כמובן שוודאתי שאני יוכל לראות קבצים מוסתרים) אני פשוט חושש שיש שם משהו שיגרום נזק לפעילות המחשב אם אפרמט את הכונן. כמו כן כשאני נכנס לניהול דיסק, ורוצה למחוק את מחיצה D, האפשרות מחיקת אמצעי אחסון לא מוארת - לא ניתן לבחור בה. מה ניתן לעשות? כיצד אני יודע מהם ה4 ג'יגה האלה שלא נמחקים? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הי. המחשב עובד עם הכרטיס מסך המובנה אך שמחברים אליו את הכרטיס מסך חיצוני (שקיבלתי עכשיו )הוא לא נדלק אז ככה .היה לי את הכרטיס מסך 7970 . הוא קיבל קצר ולא עבד ( יותר נכון פעל אבל לא היית תצוגה על המסך) .. בגין האחריות הוחלף לי ה7970 לכרטיס אחר . 290X 8GB DDR5 OC TRI-X המחשב בכלל לא נדלק שהכרטיס מחובר אליו. מה הסיבות לכך? יש לציין שגם אחרי שאני מוציא אותו ,המחשב לא ישר נדלק. צריך כמה לחיצות . ואז המחשב נדלק .אחרי זה אין שום בעיות בהדלקת המחשב. בדקתי והאמת שלא היו דרייברים מותקנים. התקנתי -זה לא עזר . אשמח לקבל עצות מה לבדוק .. עד שיצא לי לחבר את הכרטיס למחשב של חבר -אם תהיה אותה בעיה. אז קיבלתי כרטיס שלא עובד. המחשב Intel Quad Core I5 2500K.... Scythe Mugen 2 .... Gigab…
-
- 38 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, יש לי בעיה עם WIN 10 צירפתי תמונה שממכישה את הבעיה בדיוק, בגדול לא מופעים כל האייקונים שהצמדתי וגם כל האייקונים של החלונות הפתוחים. בתמונה ניתן לראות דוגמה ל3 חלונות פתוחים שלא מופיעים בשורה למטה. אשמח אם משהו יודע לפתור את הבעיה. [ATTACH=CONFIG]9339[/ATTACH]
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, שיניתי שם לתיקייה ואני לא יכול להיכנס אליה. ( WIN 10 ) כותב לי is not accessible ונתיב התיקייה. Accses is denied כאשר אני לוחץ בעכבר בכפתור הימני לחזיר את השם הקודם, דורש הרשאה מנהל. מנסה להחליף הרשאה למנהל ואני לא יכול להיכנס.... עזרה בבקשה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני אסביר יש לי כונן אחד שהוא מפוצל C ו D עכשיו ב C יש וינדוס אני רוצה לחבר בנוסף את ה SSD ולהתקין בו את הוינדוס ואני רוצה לעשות שהC הקיים יהפוך לשם אחר יש אפשרות ? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע בערך הורדתי את windows 10 והוא לא היה לי נוח כל כך בגלל כל מני שינוים, אז חזרתי לwindows 7 אבל עכשיו windows 7 בקושי עובד לדוגמא: אחת הסיבות שעברתי ל-10 הייתה בגלל שב-7 סייר windows קרס פעם בכמה זמן, אבל עכשיו הוא קורס יותר. המחשב שלי ממש איטי ועד עכשיו לא הצלחתי לגרום לא להריץ שתי תוכונות בו-זמנית. בגלל בעיות אלה החלטתי לחזור (שוב פעם) ל-windows 10 אבל עכשיו הוא לא מצליח להוריד את-10.... ניסיתי כבר בסביבות ה-5 פעמים והוא כל הזמן נותן לי את אותה תקלה: תקלה מס' 80200013 windows update נתקל בשגיאה לא מוכרת.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה במחשב נייד הזה, גם במערכת הפעלה Windows 8.1 שהיתה לי בו היתה את אותה הבעיה. ועכשיו יש לי Windows 10. כאשר אני מכבה את המחשב, ואז מדליק אותו , הוא לא נדלק , וזה קורה גם לאחר מצב שינה, מה זה אומר "לא נדלק?" המחשב עצמו מראה שנדלק , אבל אין תצוגה, וברמקולים הוא משמיע שהמערכת הפעלה עולה, ואז כשלוחצים סתם ככה על המקשים במקלדת , שומעים רעש של צלילי מקשים דרך המחשב,! למישהו יש פיתרון לבעיה הזו? חשוב לי לציין שכבר עשיתי עדכון ל Bios + כרטיס מסך לדעתי יש איזה עדכון שדופק את זה, אשמח לעזרה! תודה !
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי, הדלקתי את המחשב, עבד בסדר, אחרי 10 דקות נכבה. קרה פעמיים~ בשבוע האחרון אך תמיד היה אפשר להדליק אותו מייד אחרי. שמדליקים אותו מגיע חשמל ללוח אם (נורות דולקות), מאווררים, דיסקים קשיחים וכרטיס מסך אך שום דבר לא קורה. אין כלום על המסך, אין אור במקלדת ואין צפצופים. ניתקתי את כל שיכלתי, דיסקים קשיחים, כרטיס מסך, הוצאתי את הראם לגמרי. הדלקתי ובדיוק אותו מצב, אין אפילו צפצוף אחד. הוצאתי את הסוללה מהלוח אם לחצי שעה וניסיתי להדליק שוב - אותה תוצאה. המעבד לא מתחמם (נגעתי ב heatsink). מעבד core i7 2700k, לוח אם Biostar TH67 (לא זוכר איזה דגם בדיוק). מה סביר להניח שהבעיה (אני נוטה ללוח אם)? האם יש סיכוי שהספק כח תקול? אין לי אפשרות לתקן/לקנות חדש בחודש הקרוב אז אם יש סיכוי שאפשר …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, קצת מביך אבל שידרגתי את מערכת ההפעלה ל WIN 10 היום ובהתחלה התצוגה הייתה דומה לזו שב WIN 7 אבל כנראה לחצתי על משהו ועכשיו אני רואה את שולחן העבודה רק בתצוגת אריחים מעצבנת (מזכיר את WIN 8) ואני לא מצליח להבין איך לחזור לתצוגה שהייתה בהתחלה... למישהו יש פיתרון עבורי? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט שלי כרגע: לוח - GIGABYTE GA-P55-USB3 מעבד - Intel i5 750 זיכרון 4GB DDR3 כרטיס מסך - Saprkle GeForce GT240 512MB GDDR5 128-bit ספק: SeaSonic SS-500ET 500Watt המחשב נקנה לפני כ-5 שנים. כרטיס המסך תקול (מאוורר לא עובד, לא הצלחתי לסדר אותו) אני מעוניין לקנות כרטיס חדש וזול עם ביצועים דומים לכרטיס הקודם. צריך יציאות DVI, HDMI, VGA. האם הכרטיסים הבאים מתאימים למחשב: http://ksp.co.il/?uin=24904 http://ksp.co.il/?uin=24060 http://ksp.co.il/?uin=23433 אני מבין שרק האחרון יעלה עליו בביצועים אבל לא בטוח שכדאי לי להשקיע על מחשב ישן. לגבי משחקים, מתכוון להריץ עליו משחקים שיצאו לפני 3-5 שנים ב-1080p ופיפא אם בכלל.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-