עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by DuDsAn,

אהלן חברה. אני מרגיש שהביצועים של המחשב שלי לא תואמים את המפרט... אני מריץ משחקים כמו SC2 heart of swarm , BLCK OPS 2 , BF 3 והמחשב אמור להריץ את המשחקים ההללו במקסימום גרפיקה (במיוחד SC2) בלי יותר מידי בעיות , אלא שהמשחקים לא רצים חלק בכלל.... גם אם אני מוריד את הגרפיקות הדבר לא עוזר יותר מידי... אני לא יודע אם יש לי בעייה במעבד , כרטיס מסך , זכרונות , הארד דיסק... אני צריך את עזרתכם למצוא את הבעייה (אולי אפילו התקנה לא נכונה ב BIOS כי אני זוכר ששקניתי את המחשב היה עם זה בעייה). SPECS : i7 2600k , gtx 680 , 8gb ram , 128gb ssd , p8p67

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. שלום חברה. לאחרונה רכשתי מחשב חדש, הכל טוב ויפה חוץ מה.... שכונן הDVD שלי איטי להחריד! (שתי דקות להעביר 150MB) בעת הקריאה ביצועי המחשב נופלים אני אפילו לא יכול לנגן מוזיקה בווינאמפ. בנוסף הכונן אף מתקשה לקרוא דיסקים של אודיו. מה שמוזר הוא שנתוני המערכת מראים שהRAM פנוי (1700 מ2000) והCPU על 50%. יש לי 2g ram conroe 6600 Msi neo 965 מה עלי לעשות, להחליף כונן? תודה.

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  3. המחשב שלי 1.3 ג"הצ עם 256 מ"ב אבל משום מה כשאני עובד על 98 (דואל 98 ואקס פי) המחשב עובד נורא לאט ונתקע מידי פעם הורדתי את כל הדרייברים מעודכנים ועדיין הבעייה ממשיכה אם למשהו יש רעיון בבקשה

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  4. Started by foxil,

שלום, רכשתי את המחשב נייד לנובו LEGION 5P שמתאים למשחק גיימינג, יש לי שאלות: 1. סוללה, הנני אשתמש הרבה בחשמל מאשר עם סוללה, יש איזשהו אפשרויות שמחשב תוזן רק בחשמל ללא טעינת סוללה מבלי לפגוע באיכות סוללה? כיצד? 2. ממה שהבנתי בכדי לקבל ביצועיים מירביים צריך להיות 100% סוללה במצב חשמל, מצאתי את המאמר שאפשר לשנות באמצעות Maximum processor state דרך Power Option (ראה תמונה) ואני רוצה שמצב חשמל תהיה על 90% סוללה בזמן שסוללה מזין עד 100% ואז תפסיק להזין סוללה , מה דעתכם? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  5. היי, יש לי מחשב נייד DELL PRECISION M4800 עד לפני כשבועיים המחשב עבד תקין אך לאחרונה הרגשתי באיטיות מעיקה. מפה לשם אחרי בדיקות מרובות שמתי לב שכאשר המטען מחובר לחשמל המחשב איטי מאוד, כשהוא עובד על סוללה הביצועים רגילים. כמו כן כשהמחשב מחובר לחשמל אז מהירות הגלישה עומדת על כ- 22MB וכאשר הוא לא מחובר לחשמל ועובד על סוללה המהירות היא מעל 150MB (הורדה). מה יכולה להיות הבעיה? תודה

6. Started by HwareNewb,

שלום ,לא מזמן קניתי מחשב חדש, המפרט: P4 3.2 GHZ 640 2mb chache MSI 925XE Neo Platinum 1024 DDR2 ATi Radeon X850XT W.D 120GB 7200RPM משום מה, כשאני משחק במשחק כמו בטלפילד 2 יש לי הרבה דרופים והמחשק אפילו מקרטע לפעמים, דבר שלא אמור לקרות. כמו-כן, שמתי לב שכרטיס המסך שלי מגיע לטמפרטורה של 80 מעלות במאמץ וחשבתי שאולי זה הגורם.בנוסף,יש לי ספק כוח ג'נרי אז תהיתי אם דבר זה יכול לגרום גם כן לבעיה. נ.ב- יש לי catalyst 5.6 והתוצאה שלי ב3dmark05 היא טובה- 5855 אשמח אם תענו לי בהקדם ותודה מראש

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  7. הרכבתי לי מחשב חדש שמפרטו הוא: E2160 1.8Ghz Gigabyte 965P-S3 rev3.3 2X1GB 667MHZ CL5 Seagate SATA2 3GB 7200RPM SAPPHIRE 2600PRO Samsung DVDRW-DL מריצה XP SP2 הטמפרטורות טובות, אבל ההעברות של קבצים בתוך הדיסק הקשיח היא איטית נורא. כאשר אני מפעיל סרטים DIVX / XVID או קבצי MP3 הם מקרטעים המון. עדכנתי את הBIOS לגרסה האחרונה, מתוך מערכת ההפעלה. יש למישהו פתרון / המלצה כיצד לשפר? ככלל, יש תחושה שיש בעיית עיתויים בין החלקים, כאשר הנורא מכל הדיסק הקשיח.

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  8. Started by hindo,

בזמן האחרון אני חווה ביצועים נמוכים במשחקים, אני אחרי פורמט והמחשב נקי מוירוסים. המפרט שלי הוא: i5 2400 @ 3.10GHz GSKILL 8.00 GB (2x4)@ 624MHz Ge Force GTX460 1023MB Sea gate ST500MD002 500GB 7200RPM ASUS P8H61M X יכול להיות שמשהו גורם לצוואר בקבוק? תודה

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  9. Started by נתנאל לוסקי,

הרכבתי מחשב חדש מעבד 3400G לוח אם B450 AORUS M זיכרון Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 בבדיקת ביצועים מראה לי שיש לRAM בעייה יש לו ביצועים נמוכים משמעותית מהצפוי ממה זה יכול להיות?

10. שלום לאחרונה קניתי מחשב עם הרכיבים הבאים (אני רושם רק את הרכיבים העיקריים, זה לא מה שבחתימה): Evga Geforce 7900 GT CO Pentium D 2.8 Ghz 820 Dual-core GIGABYTE 8I945P-G (S-775+DDR2+SATA2+PCI-E) Corsair DDR-2 667 1 GB x 2 Screen resolution is 1280x1024, 60 Hz (LCD) בהתחלה קיבלתי FPS נמוך במשחק Call of duty 1 לכן חשבתי שיש בעיה בכרטיס מסך, אבל הרצתי בדיקות וראיתי שהכל בסדר בכרטיס מסך. אחת מהבדיקות הייתה גם הרצה של 3DMark06 והתוצאות שקיבלתי היו: 3DMark Score: 4145 SM2.0 Score: 2008 HDR/SM3.0 Score: 2001 CPU Score: 838 זה הדליק אצלי נורה אדומה מכיוון שהציון על המעבד אמור להיות כפול מהציון שקיבלתי (הרצתי את המבחן שוב והתוצאות לא השתנו). ניסיתי כל מי…

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by iDanZ,

קניתי כרטיס מחברת XpertVision - Radeon 8500, בהזמנה היה כתוב LE אבל על הקופסא לא מוזכר LE בשום מקום. לאחר נסיונות רבים ואפילו פורמט, אני עדיין מקבל ביצועים נמוכים ( בעיקר במשחק unreal tournament ), ירידות FPS חדות מאוד, מ40 ל 120, ציפיתי להרבה יותר מ 50 FPS בממוצע וזה ממש מפריע הירידות FPS הזה המפרט שלי הוא: מעבד duron 800 זכרונות 133 רגילים לוח מסריח של Aopen וזהו בערך... זה לא נורמלי בכלל מכיוון שבוודו 3 הישן שלי הוא פעל לי ביותר FPS...

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  12. שלום. יש לי ידידה שקנתה מחשב נייד חדש מדגם HP 350 G1. המחשב נרכש בארה"ב והובא לארץ. למחשב מעבד Core i7-4500u, כונן קשיח רגיל ו- 8GB זכרון RAM. הידידה טוענת שהמחשב מאוד איטי. התייעצה איתי מה לעשות. ביקשתי ממנה להריץ PCMARK7. היא קיבלה תוצאה של 2300 בערך, שהיא תוצאה נמוכה ממה שציפיתי שתקבל. לדוגמה, המחשב הזה קיבל 3000. למישהו יש רעיון איך להתקדם? איך לבדוק האם למחשב יש אחריות בארץ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by michael4il,

המפרט: AMD Athlon II X4 640 Processor עם OC ל3.3 GHZ 460GTX 768MB לוח אם GA-MA78LMT-S2 System Memory 4096 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM) אלו הטמפ' בזמן מנוחה(86 למעבד): ישנם הרבה נפילות FPS במשחקים,TF2 הוא עולה ל120 ויורד ל40 גם כשאני לא עושה כלום (מסתכל עם השמיים\רצפה) ובבטא של BF3 על הגדרות גבוהות הFPS נע מ15-25,וכשהם LOW מ25 ל35.כשלדעתי המחשב אמור להריץ תמשחק הזה חלק ברזלוצייה 1650-1080 של המסך שלי בזמן מאמץ: יש לי גם בעיה אחרת כשאני מתקין משחק הRAM עולה ל90-99% והמחשב איטי בצורה בלתי נסבלת וזה נשאר ככה גם לאחר שסיימתי את ההתקנה,וצריך לעשות ריסטרט. הנה תמונה של הטסק-מנג'ר אני מתקשה להעלות תמונות איך עושים את זה בפורום הזה? [attachment deleted by admin]

14. יש 3 משחקים שאני משחק בהם. HEROES 5 FEAR OBLIVION המפרט שלי AMD 3800X2 NVIDIA 7900GT 1GB MEMORY ניסיתי כרגע לשחק הירוס בדרישות הכי גבוהות. המשחק לא כבד בכלל. אבל בכל זאת, כשאני עושה ZOOM OUT הכי גבוהה. הFSP בקושי 20-30 הקטע המוזר הוא שגם אם אני מוריד AA ושם איכות תמונה על הכי נמוך, שזה בערך כל מה שאפשר להגדיר בנוסף לרזולוציה שהיא 1024*768. הFSP נשאר כמעט אותו הדבר. אז במקום 20 עכשיו 25..... אצל חבר שיש לו מחשב הרבה יותר חלש. עם כרטיס מסך 6600. המשחק טס על כל הדרישות הכי גבוהות. שזה בעצם הדרישות שאני משחק איתן. ואני לא מופתע, למשחק יש דרישות ממש נמוכות. בFEAR כשאני משחק בדרישות הכי גבוהות עם הרזולוציה שרשמתי למעלה, לפעמים הFSP עומד על 75, אבל בקטעים אחרים פתאום הוא יורד…

• 62 תגובות
    • 4.7k צפיות
  15. אהלן, רכשתי מאמזון את ה-SSD NVME חיבור M.2 הנ"ל ומיד הרכבתי אותו על המחשב ופירמטתי. כאשר ביצעתי בדיקת ביצועים עם AS SSD הופתעתי לגלות ביצועים ירודים מאוד, ואני תוהה מדוע זה קורה? האם הלוח אם שלי הוא מה שמגביל את הביצועים? בדף היצרן של הלוח אם רשום M.2 for SSDs drives with up to 10 Gb/s data transfer מפרט: לוח אם - Gigabyte Z97-D3H-CF מעבד - Intel i7 4790 זיכרון - G.Skill DDR3 8GBx2 כרטיס מסך - Radeon R9 280 כוננים קשיחים: Samsung SSD 850 EVO 120GB Samsung SSD 970 EVO 500GB ועוד כונן 1T של WD. ביוס מעודכן לגירסא הכי אחרונה F9. מערכת הפעלה: Win10 1803(April) Pro x64 ביצועים: לפני התקנת Samsung Magician …

16. Started by yuran,

הורדתי את PCMARK2002 והנה התוצאות שקיבלתי: cpu - 5840 memory - 5803 hdd score - 1652 המחשב שלי כולל : cpu- 2.4 Ghz intel (800mhz) mother board p-4- asus (800mhz) memory - 512 mb ddr hd 80 gb + buffer 8mb אם התוצאות סבירות? תודה!

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  17. אני מקווה שזה המקום המתאים אז ככה יש לי מחשב E6750 1GIG 800MHZ KINGSTON 8500GT 512 WD160GB עכשיו אני רוצה לדעת למשל אחרי שאני מסיים לשחק CRYSIS או כל משחק כבד אני יוצא חזרה ל וינדוס ויש דבר מעצבן שלוקח לו איזה 20 שניות לחזור לתפקד כאילו הוא ממש איטי אחרי שאני יוצא מהמשחק כאילו עד שהכל עולה לוקח לו זמן אז אם מישהו שמבין במה זה קשור בזכרון או ב דיסק קשיח ? תודה לעוזרים(:

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  18. תיאור התקלה לאחר תיקון של יציאת האוזניות הקידמית (הפלסטיק בחלק האחורי של המחבר נשבר, הדבקתי בדבק מהיר) לפני כמה זמן השתמשתי ביצאה הזאת שוב לאחר כחודשיים,(לא זוכר בעיה מיוחדת לאחר התיקון) לאחר חיבור האוזניות בהתחלה שמעתי בצורה מוזרה הווליום עלה וירד, וקפץ פתאום ונשאר על 70 בערך כרגע המצב הוא שקבצי Mp3 שומעים בווליום מאוד מאוד נמוך ושבדקתי משחק זה נשמע רגיל האפקטים והמוזיקה הכל נראה נורמלי לחלוטין ?? וביצאה האחורית גם ה mp3 נשמע בסדר תודה

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by yoav9,

הצילו!!!! יש בראשותי כרטיס מסך HERUCLES TI-500 רצה הדבר והייתי צריך להחליף אותו באסוס TI רגיל, בקיצור לאחר ההחלפה ניסינו לשים דריוורים של אסוס אבל לא הלך משום מה והמחשב לא זיהה את הדריוורים לאחר ההתקנה והמשיך להשתמש בדיוורים הרגילים של XP (לא הרשמיים של NVIDIA) לאחר מכן החזרתי את הכרטיס שלי ושוב היתה הבעיה, עכשיו לא יכולתי להתקין את הדריוורים של נווידיה והוא לא זיהה אותם ונשאר בדריוורים של הווינדוז, בניסיון נואש עשיתי DISABLE לדריוור של הXP ולאחר ריסט המסך פשוט לא עולה!!! כלומר ברגע שאני מנסה להגיע לווינדוס, לאחר מספר בדיקות גיליתי ששום מצב לא מעלה את המסך, גם לא SAFE MOD וכדומה... אינני רוצה לפרמט את המחשב!!! מישהו יכול בבקשה לעזור לי ???

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  20. שלום רב. ביצעתי סריקה עם "ספייט בוט" במצב בטוח- להלן תוצאות בתמונות. מה למחוק ומה להשאיר? מטריד אותי בעיקר "מיקרוסופט אנטי וירוס- מרכז אבטחה"- מה זה אומר? עריכה: מחקתי הכל, רק לא את האנטי וירוס. האם למחוק? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  21. Started by xpsdn1,

לא ידעתי באיזה פורום לפתוח את זה אז החלטתי שפה הכי מתאים, רציתי לדעת מה דעתכם והאם TMS רשאים לעשות דבר כזה.. זהו מכתב שכתבתי למועצה לצרכנות היום: שלום, ברצוני לפרט סיטואציה שעמדתי לפניה עם חברת TMS מחשבים שנמצאת בא.ת. פולג נתניה. רכשתי לפני כעשרה חודשים מחשב מהחברה דרך הטלפון שסופק לי באמצעות שליח, הרכיב המרכזי במחשב שהוא כרטיס המסך היה תקול ויצר בעיה של מסכים שחורים ותקיעה של המחשב מתאריך קבלת המחשב, פניתי וידעתי את החברה מיד בקבלת המחשב ולאחר כ9 חודשים פניתי למעבדות למרכז השירות של TMS לתיקון המחשב, TMS הפנו אותי למעבדות שלהם שנקראות וולקום בחולון מכיוון ואינני יכלתי להגיע למעבדות החנות בTMS שבנתניה והם עובדים בשותפות עם מעבדות וולקום. לאחר כשבוע וחצי שלא נמצאה התקל…

• 28 תגובות
    • 6.5k צפיות
  22. Started by garnett,

שלום. יש לי מעבד pentium 3 1000MHZ. השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך אני יכול לשים, בהשקעה של סביבות ה 300 שח. ( אני מעוניין לשדרג כדי שיתאפשר לי לחבר שני מסכים למחשב, למרות שטכנית אני יכול גם עכשיו לעשות זאת, (בעזרת מפצל) אך בהשקעה גבוהה יותר ממחיר של כרטיס טוב יותר שגם מאפשר חיבור מסך נוסף בעזרת DVI ) בתודה. אביב.

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  23. Started by yariv2007,

שלום לצוות הנהדר ולכול העומדים בראשה . רציתי לדעת מה אומר תפריט ה-STANDARD CMOS SETUP בביוס ומה הערך aut ב- type וב-mode מגדיר למחשב .אודה והשמח לתשובה או קישור( אם אפשר בעברית ) תודה והמשך יום נהדר

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  24. היי אני בבעיה קטנה ומוזרה יש לי כונן E שמאז ומתמיד זה כונן של כל מיני דברים C זה כונן מערכת ותוכנות, E {אין לי D} זה כל מיני דברים אחרים שלי יש לי וינדוס 7 אני ניכנס למחשב שלי, מופיע לי 48.6 NB בשימוש. אני ניכנס לכונן והוא ריק, בדקתי בהגדרות תקייה, וסימנתי שיציג לי תוכנן מוסתר, וזה לא עזר, מעניין אותי מה מסתתר שם, יש למישהו מושג מה עושים לסדר את הבעיה הזאת תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by yurtrez,

שלום, אשמח אם תעזרו לי,אין לי מושג כבר מה לעשות אחרי אין ספור של בדיקות. התקנתי כל גירסה אפשרית של חלונות 8 ו 7. עידכונים לכל דרייבר עשיתי. עדין לא משנה באיזה משחק אני משחק הוא יוצא מדי פעם או נתקע. חייב לציין שמחשב שלי מאוד חזק. תודה.

• 1 תגובה
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.