עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Omer DA,

אתחיל בתיאור הבעיה, לפני כיומיים החלו זמזומים מאזור ספק הכוח(פירוט הדגם במפרט). לאחר בדיקות עם כבל אחר/שקע אחר ובדיקת המתח המגיע מהשקע הבעיה ממשיכה. לאחר שהגעתי למסקנה שהבעיה נמצאת בספק הקיים החלפתי אותו וכעבור שעתיים הבעיה חזרה בידיוק כמו בספק הראשון והיא שמדי כמה דקות הספק מתחיל לזמזם למספר שניות ומפסיק.בנסיון לבודד את התקלה בדקתי האם הבעיה מופיעה רק בעת מאמץ של אחד הרכיבים ופסלתי את המאפיין הספציפי הספציפי הזה,משום שהתופעה מופיעה גם במנוחה של המחשב.שוב אציין שהרעש מגיע מאזור ספק הכוח ככל הנראה מאחד הקבלים עד שהצלחתי לאפיין(מדובר בספק שני בתוך יומיים בו מופיעה התופעה,חדש לחלוטין). אשמח לדעת האם מישהו נתקל בתופעה/האם יש למישהו רעיון אודות התקלה ופתרונה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי מחשב עם המפרט הבא: Intel core 2 quad 4GB RAM PS: hec 400W GPU: ATI radeon 4800 OS: win7 64bit לוקח למחשב שלי בדר"כ 4-5 דקות להתעורר ממצב שינה. לאחרונה ניסיתי לחבר למחשב מסך נוסף אך הדבר החמיר את המצב לכדי זה שלקח לו כ-10 דקות להדלק. אתמול המחשב קרס לגמרי ורק ניתוק של אחד המסכים הפעיל אותו מחדש. אני מנסה לצמצם את מקור הבעיה כדי לדעת איזה רכיב להחליף וכרגע אני חושב שזה כרטיס המסך. אשמח אם תוכלו לתת לתת לי את דעתכם בנדון או שתתנו לי עצות איך למצוא את מקור הבעיה. תודה ליעד

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום יש לי מחשב נייד מסוג Asus Zenbook . כרטיס מסך מסוג GEFORCE 940M . אבל משום מה המחשב לא מזהה את הכרטיס מסך הזה אלא רק את המובנה של אינטל. בבדיקה במנהל ההתקנים כן מותקן לי הכרטיס של Nvidia ואף ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר. הורדתי את התוכנה everest וגם שם זה מזהה רק את הכרטיס המובנה ואין זכר ל940M. ניסיתי להתקין דרייברים מחדש וזה לא עזר. אני חושב שזה קרה מאז ששדרגתי את המחשב לWIN10. ויכול להיות שזה אולי משהו חומרתי שהתנתק בפנים? (כי גם לא מזמן החלפתי לכונן SSD - ויכול להיות שלא שמתי לב לזה עד עכשיו) אז לפני שאני פותח את המחשב יש עצות נוספות לפתור את הבעיה הזאת? תודה. יש לי Windows 10 Home 64Bit Asus Zenbook UX303LB

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. שלום, חיברתי את המחשב שלי לטלוויזיה באמצעות כבל VGA הכבל מחובר טוב ורואים טוב, אבל כשמתחיל לראות סרט או כל תוכן וידאו בטלוויזיה נראים פתאום סימני ריצודים. ניסיתי להחליף את הכבל אך לא עזר. הדרייברים הכי מעודכנים נמצאים על המחשב (ווינדוס 10). בהגדרות תצוגה ביצעתי "הרחב צגים" במקום "שכפל צגים" ופתאום הריצודים פסקו, אבל כשאני מחזיר לשכפל צגים המצב חוזר. בנוסף זה עובד טוב רק כאשר הטלוויזיה הוא הצג השולט והמחשב הוא המורחב. מישהו יודע איך מסדרים את זה? תודה רבה.

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by eliom,

בפורום XDA יש הסבר איך להתקין windows 7 על סמארטפון ZenFone 2 השאלה האם באמת אחרי ההתקנה יהיה אפשר להתקין עליו תוכונות כמו שמתקינים בדסקטופ? והאם זה בכלל מומלץ?ופה זה ההסבר. http://forum.xda-developers.com/zenfone2/general/zf2-running-windows-7-using-kvm-t3153299 ואני לא מבין אנגלית.אין מדריך בעברית? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. לאחרונה התחילה אצלי בעיה בכרום שמדי פעם אני מקלידה וההקשות לא נקלטות. הבעיה נפתרת זמנית ע"י יציאה מכרום וכניסה שוב. זה קורה רק בכרום ובזמן שזה קורה המקלדת עובדת באפליקציות אחרות (לדוגמה Notepad). חיפשתי בגוגל וראיתי שיש עוד אנשים שסובלים מהבעיה הזו אבל לא ידוע ממה זה נגרם ואיך לפתור את זה. אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Ymac,

שלום, שלשום גיליתי במפתיע, שארבעה מחיבורי ה-USB האחוריים במחשב שלי פשוט הפסיקו לעבוד. גיליתי את ה שמצלמת האינטרנט שלי לא עבדה, והייתי בטוח שהבעיה בה, אבל בחיבור לפורטים הקדמיים היא עבדה! חקירה עמוקה יותר גילתה שמתוך 8 חיבורי USB אחוריים (ששה USB 3 ושניים USB 2) ארבעה חיבורי USB 3 לא עובדים. We've got to go deeper! אז מקריאה באתר של MSI (יצרנית לוח האם שלי, אגב, מדובר ב-BigBang MPOWER Z77) נראה שבאמת ארבעת הפורטים המתפקדים כנראה תחת הבקר של הצ'יפסט, והארבעה ה"מתים" (זצ"ל) תחת בקר של חברת "Renesas" שמעולם לא שמעתי עליה. ב-Device Manager אין שום התראה, אני יודע שזו לא מערכת ההפעלה כי כבר עבדתי עם המצלמה תחת ווינדוס 10. דרייבר לבקר הזה אין ממש, וניתן למצוא רק עד לווינדוס 7 64…

• 20 תגובות
    • 6.6k צפיות
  8. הפוסט המקורי פורסם בפורום מחשבים ניידים אך לא קיבלתי תגובה, אנסה את מזלי כאן: שלום, ברשותי מחשב Toshiba Satellite L355D המחשב הנ"ל כבר ישן אך עדיין איתנו, אני מקווה. בכל אופן, כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק, ומראה סימני חיים(יוצא אוויר, נורות דולקות) אך המסך נשאר שחור, ונראה לי שהמחשב לא מנסה בכלל להתקדם מכאן לאנשהו. כמו כן, גם לחיצה על FN+F5 כשמחובר מסך חיצוני לא מראה סימני חיים או תקשורת בין הצדדים. מה עושים במצב כזה? איזו בעיה יכולה להיות שגורמת למחשב להיות מושבת לחלוטין? אולי נוריות הלד ירמזו על משהו? נורית ההטענה, ההדלקה והסוללה דולקות בהתאם למצב, אבל שאר הנוריות לא דולקות בכלל(אחת שנראית כמו דיסק והשנייה עם ציור של דף) תמונה להמחשה: רעיונות או עצות ל…

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. Started by orenoren1911,

כתוב לי לחפש את זה iros_not_less_or_equal

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by liadpr,

היי, היום ניסיתי להיכנס לאתר קיבינימטיקה: http://kibinimatika.co.il/ , וכשניסיתי להיכנס זה החלון שהופיע לי מישהו יודע איך להסיר את זה? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by odedyac,

נתקע ככה בביוס. בלחיצה על del או f8 לא עושה כלום http://postimg.org/image/paju581hv/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Mike_Shinoda,

שלום, רכשתי מחשב חדש (בחלקים) הרכבתי אותו (לא המחשב הראשון שאני מרכיב) והוא לא נדלק. כשאני אומר לא נדלק זה פשוט שום דבר לא קורה. (גם המאווררים לא מסתובבים, אף אחד מהם) חשבתי אולי הבעיה בספק אבל יש לי מכשיר שבודק ספקי כח של אנטק והוא מראה שהספק תקין לגמרי. חשבתי אולי יש איזה בעיה מפגרת במפסק של ההפעלה אבל ניסיתי גם לחבר את המפסק השני (של הריסט) וזה לא עזר ואפילו ניסיתי לקצר בעצמי עם מוליך בין הפינים הרלוונטים אך ללא הועיל. החלקים נקנו מ- KSP ואני שוקל לתת להם אותו לתיקון. אני פשוט לא יודע איזה חלקים להביא להם? אם יש לכם רעיונות או הצעות מה לעשות בין אם משהו שאני יכול לעשות בעצמי או הצעות איזה חלק יכול לגרום לתופעה אשמח לשמוע. בתודה מראש. בברכה, ליאור.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by kobibo,

היי אשמח לעזרתכם, רכשתי כבל DVI 2 HDMI על מנת שאוכל לחבר את המחשב הנייח שלי לטלוויזיה. חיברתי את ה DVI לכרטיס המסך Nvidia GX460 ואת ה HDMI לאחת היציאות בטלוויזיה PILOT . הדלקתי את הטלוויזיה ואח"כ את המחשב העברתי ל HDMI1 וגם ל HDMI2 אבל לצערי אין סיגנל בין המחשב לטלוויזיה. ניסיתי להחליף יציאות בטלוויזיה להסיר דרייבר של כרטיס מסך אך שום דבר לא עוזר. אני רואה בהגדרות של כרטיס המסך עוד מסך נוסף (מוגדר כמסך דיגיטלי) אך ההגדרות שבו אפורות - לא פעיל. אודה לעזרתכם , אלו פעולות נוספות עלי לבצע ? האם יש מצב שזה קשור לדגם הטלוויזיה ? תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. היי קיימת אצלי בעיה במחשב XP שכל כמה זמן המחשב כבה. מצורפים קבצי minidump או להורדה בקישור הבא: https://drive.google.com/open?id=0B3lYP4CJzGBRd2FjLXJxSXhaYnc תודה על העזרה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by chiffos,

היי לקראת חופשה של כמה ימים כיביתי את המחשב, היום לאחר שחזרתי הוא לא נדלק מה שכן המאווררים מסתובבים הלד בכרטיס מסך נדלק ויש מנורה קטנה בלוח אם שדולקת נראה לי היא חיווי אם מגיע חשמל מה האפשרויות שלי? ניסיתי לאפס ביוס לא עבד איך אני יכול לדעת אם זה מעבד ספק או לוח אם? נראה לי זה בכיוון של לוח אם כי העכבר לדוגמה שמקבל חשמל מusb לא דולק מה נראה לכם?

• 18 תגובות
    • 6.4k צפיות
  16. Started by shlomi7293,

מחשב נייח שהיום עודכן בו - win 7 ultimate. נכנס ל win update מהבוקר עד עכשיו מחפש עדכונים ללא כל הודעת שגיאה וללא מענה. ניסיתי להפעיל את ה - Microsoft Fix it ( קישור: https://support.microsoft.com/en-us/kb/971058 ) רשם כי תיקן מספר בעיות אבל ללא כל הצלחה. מקווה תעזרו לי [ATTACH=CONFIG]9523[/ATTACH]

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by OzZzZz,

שלום, יש לי מחשב שמשמש פיירוול בבית. הספק כוח שלו עם צריכה של 350w. רציתי לשאול מה הצריכה של מחשב כזה? בהשוואה למכשירים אחרים. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Urix,

שלום חברים. לפני כחודש החלפתי את הכרטיס מסך הישן שלי בחדש. יש לי מחשב Core i5 750 עם 8 ג'יגה זיכרון, וספק כוח OCZ 600W. הכרטיס החדש (Sapphire HD7950ׂ) עבד מצוין עד עכשיו. הפעלתי עליו משחקים\סרטים והכל היה מעולה. אפילו GTA החדש עבד יפה מאוד. לפני כחמש דקות, פתחתי Firefox ואת אתר Ynet, נכנסתי לאחת הכתבות ואז סרטון בכתבה התחיל לפעול. שנייה לאחר מכן, כל המסך התחיל להראות פסים \ נקודות לבנים. כמובן שהייתי צריך לעשות Restart למחשב. עכשיו ניסיתי שוב להיכנס לסרטון הנ"ל והכל רץ בסדר. מה דעתכם? כרטיס מסך תקול? דריבר? (אני עם הדריבר המעודכן ביותר כרגע) סתם מקודדים או בעיית מערכת הפעלה? אשמח לעזרה. עריכה: דברים שניסיתי עד עכשיו - ניקיתי מגעים והתקנתי דריבר מעודכן שוב …

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by Rockstatement10,

היום לפתע קמתי מהמחשב, חזרתי אחרי חצי שנה ופתאום הרזולוציה של המסך נמוכה מאוד (640X480) וזה היה על FHD תמיד. ניסיתי לשנות זאת דרך הגדרות תצוגה וזה לא ניתן לשינוי, בצבע אפור. ניסיתי לעשות ריסטרט וגם לא עזר, גם התקנה מחדש של הדרייבר לא עזרה. דרך ממשק הדרייבר של AMD לא ניתן גם לשנות רזולוציה. בדקתי גם ב-MSCONFIG ו-SAFE BOOT לא מסומן.. אני פשוט לא מבין מה קרה כאן. אין לי אפשרות לנסות לחבר את המסך לכרטיס מסך מובנה כי המסך שלי תומך רק ב-HDMI ו-DP. יכול להיות שכרטיס המסך נדפק?

20. שלום, איפה אני יכול לקנות דיסק התקנה של ויסטה או וינדוס 7?

21. עשיתי אתמול חיווט כבלים במחשב שלי ומאז יש לי בעיה שלא מבין אותה. כשאני מכבה את המחשב דרך תפריט ההתחל בוינדוס המחשב נכבה אבל לאחר כמה שניות נדלק אוטומטית שוב... והוא נכבה ולא נדלק שוב רק אם אני מכבה דרך כפתור ההדלקה שלו. רעיונות?

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by erbrt,

שלום חברים, לפני כמה שבוע קניתי זכרונות נוספים למחשב, הקפדתי שאלה יהיו זכרונות מאותו סוג, מאותה חברה וכו'... אפשר לראות בתמונה המצוורפת את 2 הסטיקים החדשים (ה-2 העליונים) ואת 2 הסטיקים הישנים (ה-2 התחתונים). בהתחלה כשהכנסתי אותם ביחד עם ה-2 סטקים הקיימים של ה-4 ג'יגה (כל אחד) המחשב נכנס ללופים של RESTART בלי שהביוס בכלל עלה, כששמתי רק את ה-2 סטקים הישנים או רק את ה-2 סטקים החדשים הכל עבד, אחרי קצת חפירות ועדכון ביוס הצלחתי לגרום לזה לעבוד. אתמול בזמן שהמחשב עבד הוא פתאום עשה RESTART (בלי שנגעתי במחשב) ושוב נכנס ללופים של RESTART בללי שהביוס עולה. שוב פעם ניסיתי שילוב של סטיקים ישנים ו-2 סטיקים חדשים - עם ה-2 סטקים הישנים הכל בסדר אבל הפעם עם ה-2 סטיקים החדשים המחשב לא…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Yonatan Levi,

צריך עזרה דחוף. יש לי בעיה חמורה במחשב אני מנסה להעלות את הווינדוס זה מראה לי את הלוגו של הוינדוס ואז נדלק המחשב מחדש גם בsafe mode זה קורה לי שחזור מערכת זה לא נותן לי תיקון אתחול גם לא נותן נ.ב. הCD dvd Rom לא עובד. תודה לעוזרים :-)

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. זה הלוח שיש לי http://www.asrock.com/mb/Intel/Fatal1ty%20B85%20Killer/ אני מנסה להוריד דרייברים אבל האתר לא נותן לי כשאני לוחץ על השרת העיגול מסתובב אבל הקובץ לא יורד אני מגיע למסך שאומר שלא ניתן לגשת לדף זה. יש למישהו רעיון מה לעשות? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. המחשב לא עושה reboot דרך חלונות, התהליך מגיע עד לשלב הסופי שבו המחשב אמור להתכבות ולהפעיל את עצמו מחדש ופה בדיוק הוא נתקע, הוא נשאר פועל. כרגע אני לוחץ על כפתור reset כאשר הוא מגיע לשלב שבו נתקע והוא מאתחל את עצמו והכל עובד כשורה. אשמח לעזרה.

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים