עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by fp581,

הבעיה שלי היא שהעחבר USB לא מגיב בכלל ורשום שהhid mouse לא תקין ניסיתי למחוק אותו ושהמחשב יתקין אותו מחדש או לחבר עכבר לא USB אבל זה לא עזר אני אשמח מאוד לעזרה מהירה כי אומנם אני דיי טוב בעבודה רק עם מקלדת אבל אני לא מספיק טוב חחח (וגם לא ניתן לשחק)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by roittt,

שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח אם של intel dg41rq ומעבד Quad 8300 והוא פשוט יום אחד לא נדלק יותר ישר חשבתי שנשרף לי הספק אבל חיברתי אותו למחשב אחר והוא עבד כמו שצריך ואפילו הבאתי ספק אחר לגמרי ועדיין לא נדלק גם הנורית הירוקה שבלוח אם נדלקת שאני מחבר מתח אבל המחשב לא נדלק בכלל מה אני יכול לעשות ומה יכולה להיות הבעיה תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  3. היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  4. היי, השאלה בכותרת+הרחבת השאלה:העידכון לגירסא הכי עדכנית (אבל היא בטא) עבר בהצלחה,אבל בגלל שזו גירסאת בטא:מה ניתן לעשות בכלל ו/או כדי להחזיר את הגלגל אחורה (בביוס לא ניתן לעדכן לגירסא קודמת)? תודה רבה מאוד מראש .

5. שלום כפי שצינתי מקודם המחשב נתקע בטעינת הבדיקה ב3dmark. מה שמפתיע הוא שהוא לא נתקע כלל בשניה. יש לי כרטיס מסך nevida gt 9600 512mb. מצורפת תמונה. תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 933 צפיות
  6. Started by shaolin,

שלום לכולם קבלתי לפני מספר ימים מחשב חדש אולם יש לו בעיה מוזרה - הוא לא מריץ לי כמעט שום משחק. התקנתי את המשחקים הבאים: DEAD ISLAND CALL OF JUARED DEUS EX HUMAN REVOLUTION רק המשחק הראשון ברשימה עבד. בשני המשחקים האחרים כשאני לוחץ להפעיל אותם אני רואה שהמחשב חושב לכמה שניות (יש את האייקון של העכבר שהופך לעיגול כזה...) ולאחר מכן לא קורה כלום... אני גם לא מקבל שום הודעת שגיאה ו/או אזהרה. יש לי מערכת הפעלה WIN 7 32 BIT DIRECTX 11 - מעודכן (וגם תומך בכרטיס המסך שברשותי). התקנתי את הדרייברים האחרונים ביותר של הכרטיס מסך שלי מהאתר של NVIDIA. וזהו... אין לי רעיונות מה עוד זה יכול להיות... יש כל מיני תוכנות שמשחקים חדשים בדרך כלל זקוקים להן - אולי אחת מהן חסרה לי? הבעיה היא שאין…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by ARIK1984,

שלום פירמטתי את המחשב והתיקנתי וינדוס 7 לאחר לאחר כמה ימים בקטע של "הברוכים הבאים" הוא ניתקע שם כ3 דקות ולאחר מכן הוא עולה ועובד רגיל מה עושים

• 10 תגובות
    • 988 צפיות
  8. Started by oz4225,

יש לי win7 32bit השעה כל הזמן מישתבשת\מתאפסת ל 2/1/2003 אני מחזיר את זה וכשאני מדליק את המחשב יום למחרת זה שוב מיתאפס וזה חוסם לי אתרים... התקלה בערך כמה חודשים ככה... יש לי גם כמה בעיות את הביאוס ההגדרות כל פעם נימחקות שם... כל פעם שאני מדליק את המחשב אני לוחץ על F1

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. היי. אז זאת בעיה שהתחילה אתמול. המחשב מרסט את עצמו בלי שום אזהרה או הודעת שגיאה, רק זמזום קצר שנשמע זמן קצר לפני הריסוט. אני לא בטוח אם הזמזום נשמע מהרמקולים או מהמחשב, אבל אני אבדוק את זה. בעקרון כבר כמה שבועות שאני שומע קליקים ב HDD חדש שקניתי ב RSM ואני מתעצל ללכת לחנות ולהחליף אותו, כך שהוא חשוד (כשאני חושב על זה, מערכת ההפעלה לא מותקנת עליו. אז הוא לא חשוד מרכזי). אני גם חושד בספק הכח שלי, אולי הוא מתחיל להפגין חוסר יציבות (מה לעשות, הוא לפחות בן 3). בכל מקרה, בגלל שאני כבר לא ממש מעודכן בשטח, הייתי רוצה המלצה לתוכנות של בדיקת יציבות הקשיח, בדיקת יציבות ה PSU, בדיקה לזכרונות לא תזיק, וגם למאמץ המעבד והכ.מסך . בנוגע לתוכנה - הדרייברים מעודכנים, וירוסים נבדקים. תודה.

• 10 תגובות
    • 954 צפיות
  10. שלום חברים, קיבלתי היום מסך טלויזיה מסוג Panasonic E30M LED, שאמור לשמש אותי כמסך מחשב וטלויזיה לסירוגין. כאשר אני מחבר אותו למחשב ומגדיר על רזולוציה 1920X1080, התמונה נחתכת בצדדים ולא ברורה. איך אמורים להגדיר את המסך כך שיוכל לעבוד ברזולוציה הטבעית שלו? כרטיס מסך : NVIDIA GTX560TI תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by LRa,

שלום, לאבא שלי יש מחשב סביר יחסית, אך משום מה הוא מאוד איטי, ואני לא מבין למה. יש לו ווינדוס 7 SP1, התקנה חדשה יחסית. אין הרבה תוכנות ובדקתי spyware. המפרט שלו הוא: amd athlon 64 x2 dual core 5000+ 2.6 GHZ 2 giga ram לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ati radeon hd 3200. אשמח לקבל כמה טיפים.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום, כנראה שסוף סוף מצאתי את הבעיה ל CRASH שיש לי עם BF3. בצעתי בדיקה עם MSI STRESS TEST , ולאחר בערך שתי דקות, בעת שהכרטיס מסך הגיע ל 74 מעלות - המחשב ישר נתקע ומיידית לאחר מכן מבצע RESTARTING. לממש אחראיות? יכול להיות שיש בעיה נוספת - ספק כוח (למרות שאצלי הוא איכותי) ? מפרט בצד, אודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by mattanh0,

זאת בעיה שהתחילה לפני כחודש, היתי רואה סרטים במחשב בוא נגיד שהמחשב היה פועל לפחות 3 שעות ברצף, ואז הוא היה מתחיל להוציא רעש מטריד , כאילו חלק בתוך המחשב לא יושב טוב והוא רוטט על המארז . אז כמו מטומטם דפקתי על המחשב כמה פעמים חזק ופתאום נהיה מסך כחול . כיביתי והדלקתי ואז הבעיה נהיתה קבועה. כל כמה שעות המחשב היה מתחיל להוציא רעש , לא היתי מתייחס בתקווה שזה יעבור... אבל אז המחשב היה קופא והיתי צריך לעשות ריסטרט. עד שאתמול זה קרה שוב, ומאז שאני מנסה להדליק את המחשב פשוט אין צפצופים . זורם רק חשמל אבל המסך לא נדלק. שום דבר לא קורה.מה שניסיתי לעשות זה להוציא תבטריה CMOS . הוצאתי את הזכרונות . ניסיתי לשחק קצת עם הלוח אם. אבל שום דבר לא עזר לי ...מה אתם ממליצים לעשות.? ??? ??? ??…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by psychuil,

מחשב נדלק, מאווררים עובדים. המסך מראה no signal. נשמע שאין boot sequence. כרטיס המסך עובד על מחשב אחר, מסך אחר לא פותר את העניין, המסך עובד על מחשב אחר. למישהו יש רעיונות/מושג מה זה?

• 10 תגובות
    • 9.1k צפיות
  15. היי המחשב בעיקרון מרבית הזמן אינו "סוחב" ומתקשה באופן כללי. ברוב הפעמים, פתיחת טאבים ומעבר אליהם לוקחת זמן, פתיחת תוכנה אופיס רגילה לוקח זמן, ואפילו כפתור ימני על שולחן העבודה קשה לו. בקיצור הכל לא עובד חלק - ואי אפשר ככה. המפרט: CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2 3800+ nVIDIA GeForce 6100, AMD Hammer 1GB RAM בשני סולטים של 500MB, ואין עוד סולטים פנויים. עכשיו, לא צריך להיות גאון על מנת להבין ששידרוג של הראם יהווה שידרוג כלשהו, השאלה אם במצב כזה, נניח אני קונה סטיק של 2GB, הצוואר בקבוק ייפתח, או שגם ככה, אפילו אם יהיה מספיק מרווח של ראם, חלק אחר במפרט יהווה גורם לאיטיות בעבודה רגילה כפי שתיארתי למעלה. מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ShorTy,

שלום לכם, אתמול רכשתי בKSP מחשב חדש: CPU : I5 3570K MOBO:ASUS P8Z77-V PRO RAM:2X4GB SNIPER 1600 GPU:SAPPHIRE 7850 2GB PSU: THERMALTAKE 650w GOLD TOUGHPOWER WINDOWS 7 64BIT ULTIMATE לדאבוני, המחשב מסרב לקבל את הדרייבר של הכרטיס מסך, לא משנה מה אני עושה. תחילה התקנתי את הדרייבר שבא עם הכרטיס, זה נתן לי מסך מפוקסל עם הרבה חיתוכים לרוחב המסך. לאחר מכן, מחקתי את הדרייבר הנ"ל, והתקנתי אחד מעודכן יותר מהאינטרנט, והדרייבר פשוט לא מותקן.. כל פעם שאני מתקין את הדרייבר הוא נותן לי את הרישום של ההתקנה ובסוף Error message: Driver installation failed. אשמח לרעיונות, ובעיקרון עוד כ4 שעות~ אם לא אצליח, אאלץ לחזור לסניף ולבקש החלפה לכרטיס. תודה מראש, גל.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by gal426,

שלום לכולם יש לי בעיה במשחקי רשת שהיא שיש לי לאגים וזה מעצבן ניסיתי לבדוק אם מורידים דברים ברשת או משהו אבל כלום במחשב אחר ניסיתי אותו דבר ועובד בלי לאגים נקי ונמוך כמובן. ניסיתי גם לנקות רוגולות ועדיין נכשל אשמח אם מישהו בפורום יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה הזו בבקשה??? תודה לעוזרים ושבת שלום

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. היי חברים יש לי בעיה במסך או כרטיס מסך או לוח אם או ספק אני כבר לא יודע המסך שלי נהייה שחור לשניה והוא נראה מרצד כמו פסים קטנים שרצים במסך (בביוס רואים את זה בבירור מלא קווים קטנים כאלו )שמתי כרטיס מסך אחר לבדיקה ועדיין יש לי את הבעיה . עכשיו הבעיה התחילה לי לפני יומיים שלושה ועכשיו היא החמירה כלומר יותר מידי המסך מתכבה וכמו כן רואים בו הרבה קווים לפני שבוע כמו כן עשיתי ניקוי אבק במחשב והחלפתי HDD חדש SSD לא יודע אם יש קשר בין הדברים אבל כל מידע אני יודע שזה חשוב שכחתי לציין שהמסך שהוא נהייה שחור המנורה שלו עדיין דולקת

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by puuma,

שלום קניתי כרטיס מסך חדש ואחרי ההתקנה שאני בא לשחק המחשב נכבה.. המפרט שלי: ווינדוס 7 64 Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz, 2999 MHz כרטיס מסך gtx 660 oc זכרונות 2 של 2 גיגה כל אחד ספק של סאנשיין 520 לוח אם ep45 ud3l gigabyte

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם, כמו שאפשר להבין מהכותרת, בזמן האחרון מופיעות שלל תופעות/תקלות בלפטופ, ועוד לא מניתי לגמרי את כולן. הלפטופ שלי הוא DELL Inspiron N5010 4504AW7 והוא ברשותי כמעט כשנתיים (מנובמבר 2010) א. נתחיל בזה שלפני כחודש פתאום עלתה הודעה בקשר לסוללה של הלפטופ - יש בעיה עם הסוללה, יש לשקול להחליפה. זה מה שמופיע לי כשאני לוחץ על האייקון של הסוללה למעטה: http://imageshack.us/photo/my-images/443/batterysucks.jpg/ לא התרגשתי כל כך כי סה"כ המחשב מתפקד, והרי במילא אני 99% מהזמן מחובר עם הלפטופ לחשמל (ואני לא אתפלא אם בגלל זה זה קרה מלכתחילה - מין טעינת יתר או משהו כזה) בכל מקרה זו בעיה אחת. ב. יש לי היום מלא קריסות של פלאש/שוקווייב בגוגל כרום (לא בדקתי באמת אם יש בעיה ספציפית עם ג…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. יש לי מחשב דואל קור e4400 2 גיגה זיכרון התקנתי עליו ווינדוס 7 אולטימייט 32 ביט פירמטתי אותו הכל ריק אין בו כלום!!! המחשב מקבל מתח לפי מה שאני מבין הספק בסדר.. עכשיו זה מה שקורה: לפעמים אני מדליק את המחשב הוא נדלק ואחרי 2 שניות נכבה וככה 100 פעם והוא לא מפסיק לפעמים אני מדליק את המחשב והוא עובד חלק בלי להתכבות, ניסתי להשאיר אותו לילה שלם דולק והא לא נכבה הכל עובד מבחינת מאווררים הכל עובד אין מאוורר שלא עובד יש בוא 4 מאוררים כולל הספק ניסתי לבדוק חיבורים רופפים לא מצאתי משו ניסיתי לבדוק אולי הלחצן של הריסט או של הכיבוי נתפס אך לא מצאתי משו עריכה: הנה תמונה של הטמפ' '>http://jpg.co.il/view/50794faab1e38.jpg/"] מה יכול להיות???

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by deluxe,

אני שוקל לקנות כרטיס הרחבה כזה: http://ksp.co.il/?uin=13814 כדי לשפר ביצועי SSD ולקבל תאימות ל-USB3 לצורכי גיבוי. יש לי לוח אם כזה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2842#sp לאיזה חריץ אני צריך לחבר את הבקר כדי לקבל מקסימום ביצועים? חוץ מזה, הרעיון של בקר מתאים לצרכים שתיארתי לעיל? תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by saarxee,

יש לי במחשב הנייד שלי WINDOWS 7 HOME PREMIUM, והוא עובד נורא לאט.. INTEL CORE 2 DUO T5870 1GB RAM כרטיס מסך מובנה.. כדאי להשאר עם 7 או לחזור ל-XP? אין כמעט דברים מותקנים במחשב, אין וירוסים וכלום ..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by orelht,

שלום לכולם יש לי בעיה במחשב אני לא יודע מה זה אני נגיד משחק BF3,MOH Warfight המחשב מביא לי מסכים כחולים אתמול שיחקתי קיבלתי את זה אני באמצע ב Medal of Honor Warfight פתאום הצבעים נמרחו לי כזה ואז שמעתי רעש מוזר וקיבלתי את זה כל פעם זה היה מביא לי מסך כחול אחר http://imageshack.us/photo/my-images/703/screenshot2012102322003.png/ כבר פירמטתי את המחשב ועדכנתי את הכרטיס מסך בדקתי טמפטרטורה ניקיתי את המחשב עדכנתי את הווינדוס והכל בסדר עכשיו זה הפסיק להביא לי את זה אבל המחשב נתקע אחרי 15-20 דקות ואז אני רואה הודעה שאומר המשחק הפסיק לפעול מה לעשות?!?!?! המפרט שלי: מעבד:Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHZ 4 ליבות לוח אם:Gigabyte EP-45 כרטיס זכרון:Kingston 4GB כרטיס מ…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by inrock,

שחום לכולם ביומיים האחרונים אחרי כיבוי מחשב כרטיס הרשת (on board) אינו מזוהה או מזוהה עם סימן קריאה. כמובן שאין אינטרנט באותו הזמן. ע"י כניסה למאפיינים ו ביטול ההתקן ולאחר מכן הפעלתו הבעייה מסתדרת. התקנתי דרייברים אחרונים ואפילו פירמטתי את המחשב והבעייה נשארה. שוב הבעייה קיימת רק אחרי כיבוי. אחרי ריסטרט אין בעייה, רעיונות למישהוא?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים