עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מחשב חדש שעבד חלק, אחרי התקנת WIN וכמה בדיוקות פתחתי אותו לסדר חוטים (ולבדוק לאן מתחבא איזה חוט שיש על המארז, אבל השאתי אותו לא מחובר), אחרי זה המחשב התחיל לפעול, ואחרי הפוסט הוא ריסטט את עצמו בלופים. אחרי שניתקתי את הכבל למעבד (ATX 2X4) הוא עבד, אבל לא היתה תצוגה, כשחיברתי אותו שוב הבעיה חזרה, ניתסי לחבר רק חוט אחד מהשתיים, ואותה בעיה מפרט: Gigabyte 965P-DS3 E6600 BFG 8800 GTX Liberty 400 G Skill 2 GB WD 320 LG H22 תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום רב לכולם, יש ברשותי מחשב אסוס שקניתי בארה״ב. למחשב נשבר החיבור בין המקלדת למסך - המסך עדין מחובר ועובד כרגיל. התיקום שנדרש הוא חיבור החלקים מה שמצריך אולי חלקים חדשים. שאלתי היא האם נראה לכם שיהיה ניתן לבצע תיקון מקומי או שהעניין חמור יותר? והאם למישהו יש המלצה על מקום אמין באיזור הצפון או המרכז

• 10 תגובות
    • 5.4k צפיות
  3. לצוות הפורום שלום ברשותי מחשב P-3 עם לוח אם של אינטל הבעיה שלי שאני מצליח להדליק תמחשב הוא נדלק אך המסך לא תחילה החלפתי כרטיס מסך וזה לא עזר שלב שני ניתקתי את כל הכרטיסים וזה גם לא עזר הוצאתי זכרונות + סוללה של ביוס וזה גם לא פתר נשארו לי 2דברים לעשות או להוריד ממנו את הרכיבים החושבים ואת השאר לזרוק לים אוו להחליף לוח אם לפני שאני עושה תמעשים האלה יש סיכוי שזה ספק כוח ומה האחוזים לכך?

• 10 תגובות
    • 805 צפיות
  4. אוקי העניין הוא כזה. לפני יומיים קיבלתי את ה Volcano 7+ החדש והנוצץ שלי (מ PCH), בזמנו הטכנאים היו עסוקים מדי בשביל להרכיב לי אותו (לא היה לי נסיון בהרכבת היטסינקים, רק תאורטית) אז אמרו לי להרכיב לבד וכך גם עשיתי. את ה HSF הקודם הם כבר הסירו (קיבלתי עליו זיכוי). ניגבתי עם מטלית יבשה וחסרת חשמל סטטי (כמובן) את ליבת המעבד וסביבו מהמחשה הקודמת. מרחתי בעדינות שכבה דקה של החומר הטרמי שבא עם הוולקנו רק על הליבה, בדיוק כמו שראיתי את הטכנאי שלהם עושה את זה כאשר קיבלתי לראשונה את המחשב. הרכבתי את הוולקנו לפי ההוראות בקלילות וחיברתי אותו על הסוקט A. חיברתי את חוטי הכוח/מד מהירות לבורר מהירויות (תרגום גרוע במקרה הטוב) וממנו לספק. אוקי, על החיים ועל המוות עם יד אחת על המפסק של הספק…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. קיבלתי היום את המחשב. הרגע פתחתי את המארז ואני רואה שהמאוורר של המעבד לא מסתובב... HELP נ.ב קירור סטוק. מעבד E4500 עריכה הרגע הוא התחיל להסתובב. עריכה המאוורר נדלק ומתכבה לסרוגין. זה אמור להיות ככה? (המחשב לא במאמץ)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by 6847761,

שלום, האם יש אפשרות להפוך את אחד החיבורים מה6 האחוריים של הסאונד שיוציא את אותו סאונד כמו הירוק? נגיד את החיבור השחור, אני יודע שזה בעיקור למערכות סראונד, השאלה אם אפשרי להמיר את זה. תודה רבה

7. Started by oziz_2,

הי, מצ"ב תמונה המחשב שלי קצת איטי לאחרונה ושמתי לב שבתוכנת Easytune6 הוא מראה שהוא עובד על תדר של 1585 MHz. למרות שבמצב רגיל אמור לעבוד על 2400. מה הסיבה לתקלה? יש לציין שלא עשיתי אוברקלוק מעולם(גם אם אני רוצה אני לא יודע איך). תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  8. שאני מנסה להכנס ל "מחשב שלי לוקח לו הרבה זמן לעלות זה התחיל ביומים האחרונים מה זה יכול להיות?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Dano,

אוקי אני מאוד מקוה שתוכלו לעזור לי, התקנתי מחשב חדש, והמודם של האינטרנט שלי מתחבר למחשב דרך USB, והמחשב זיהה בעצם שיש משהו, אבל כשהוא מבקש להכניס דיסק שממנו יש דריברים למודם הוא לא מוצא שם כלום, ולכן אי אפשר להשתמש במודם... אם מישהו הבין אותי, בבקשה עזרה תודה ד.א. המודם שלי הוא של Thomson TCM משהו

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. OK יש לי לוח NF7-SL של ABIT הלוח מצויין עד עכשיו עבד עם 512MB של TWINMOS הבאתי זיכרונות חדשים של 2*512 של קרוסייר והתקנתי ... והופה לא שורד חצי דקה ב S&M ב PRIME גם מתקלות שגיעות וגם ב SUPER-PI אין בעיה אמרתי לעצמי ובדקתי כל סטיק בנפרד (בשביל לראות מי מהם דפוק) וככל שבדקתי יותר... יותר השתגעתי- שניהם עובדים מצויין בנפרד החלטתי להתחכם שמתי כל פעם סטיק אחד מהחדשים עם הזכרון הישן ... וזה עבד עדכון מהיום: שמתי את שני הזכרונות אצל אח שלי (יש לו בדיוק אותו לוח אם) והכל עובד מישהו יכול להגיד לי מה יכולה להיות הבעיה ? *איך אני מסדר ששניהם יעבדו אצלי כמו שצריך....* תודה מראש

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  11. Started by גדי,

יש לי בעיה עם חיבור מחשב עם כרטיס מסך GT520 לטלוויזיה מסוג SANSUI LD3211 באמצעות כבל HDMI. כאשר אני בוחר ברזולוציה של הטלוויזיה (1080P), שולחן העבודה גולש מהמסך ככה שאני לא רואה את השוליים שלו. כאשר אני משתמש בחיבור VGA באותה רזולוציה הכל נראה בסדר. ניסיתי עם שני כבלי HDMI שונים ובשניהם יש אותה בעיה, ככה שהבעיה היא לא בכבל. יש למישהו רעיון לפתרון? בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. שלום אני חדש כאן - הודעה ראשונה הכרטיס המדובר הוא 6600GT LEADTEK עד עכשיו לא היתה לי שום בעיה איתו, לאחרונה מאז שיצא המשחק GRID אחרי דקה או שניים של משחק המחשב נתקע אחרי בירור הבנתי שזהו הכרטיס מסך שמגיע לטמפרטורה גבוהה - 100C ואז תוקע את המחשב ניסיתי לנקות מאבק ווידאתי שהמאוורר שעליו אכן עובד הוספתי גם שני מאווררים לסירקולציה טובה יותר בתוך המארז אבל עדיין כשאני מריץ תוכנה לבדיקת מאמץ של הכרטיס תוך שניות הטמפרטורה מטפסת כאמור לאיזור ה-100C מישהו יודע מה הולך כאן חברה? מה אפשר לעשות? נ.ב. מה הטמפרטורה האידיאלית ובמבאמץ המומלצת של הכרטיס הזה? תודה מראש ויום טוב לכולם

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי בעיה עם הדיסק הקשיח החיצוני שלי מתוצרת WESTERN DIGITAL... ברגע שאני מחבר אותו המחשב מקפיץ הודעה "טעינת המתקין עבור Volume לא הצליחה. פנה לספק החומרה לקבלת סיוע" מיד אחרי זה קופצת הודעה גם שהמחשב זיהה חומרה חדשה.. ואז שהחומרה החדשה מותקנת ומוכנה לשימוש אם כי יש בעיה... המחשב לא באמת מציג את הדיסק הקשיח החיצוני ב"מחשב שלי" ולא בשום מקום אחר ולכן לא ניתן לעשות בו שימוש.. אני חייב דחוף תשובה לבעיה! תודה לעוזריםםם ! אגב שלחתי הודעה גם ב"אמצעי איחסון" כי לא ידעתי לאיזה חלק מהפורום ההודעה משתייכת, זאת אומרת שאין בכוונתי לעשות פה ספאם.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Hitman_47,

אז ככה מחשב של אחי עושה בעיות ככה יש ריח של שרוף מהספק אבל הוא עובד במחשב נידלק הסידירומים לא עובדים 1 סידירום רגיל 2 צורב ו Rdisk sata ה Sata עובד הסידירומים לא עובדים זיכרון בסדר כרטיס מסך בסדר חבר אומר שהספק דפוק ספק זול של 300W מה אתם אומרים זה הספק ליקנות חדש..?

• 10 תגובות
    • 868 צפיות
  15. Started by CTTA,

עשיתי מעשה טיפשי, ופירקתי את ה-AGP סלוט מלוח האם (חשבתי לתומי שאפשר יהיה להחזיר אותו). כל זאת עשיתי בגלל שהסלוט עצמו היה רעוע במקצת, וכרטיס המסך לא קיבל מתח. מה עושים? אני חייב להחליף לוח אם? האם קיים בעולם מתאם PCI ל-AGP? או שאולי אני אקנה כרטיס מסך PCI נחמד וזול? (המחשב, בעיקרו, לשימוש אינטרנט). תודה. 1. מצ"ב תמונה של הסלוט המפורק. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by orsh99,

שלום לכולם! היום המחשב שלי פתאום החליט שלא בא לו לעבוד. הגעתי הביתה וניסיתי להדליק אותו, הוא נדלק, עשה את ה"ביפ" הרגיל ונכבה אחרי שניה. ניסיתי להחליף ספק וזה לא עזר, ניתקתי הכל והשארתי רק לוח, מעבד וזכרון וזה עדיין לא עבד. ניסיתי לשחק עם הזכרונות (להוציא חלק, להחליף מקומות) ולא עזר. ניסיתי אפילו להדליק את המחשב עם ג'אמפר במקום הכפתור וזה לא עבד. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? המפרט שלי הוא: מעבד: Intel Celeron D 2.8GHz לוח אם:Gigabyte 8-IG1000-G זכרונות: 2*256MB ועוד 1*512MB DDR400 מחברה לא מוכרת ספק ג'נרי. תודה לכולם. בינתיים אני עובד על לאפטופ עתיק (פנטיום MMX עם 32MB RAM וWindows 98) לילה טוב

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אתמול סוף סוף קיבלתי את המחשב החדש. החלקים הרלוונטים - דיסק קשיח של WD 80GB 8MB ולוח אם (Asus A7N8X (non delux כאשר התחלתי את ההתקנה של חלונות XP חילקת את הדיסק ל2 והתקנתי את החלונות בכונן C. שני הכוננים הם במערכת FAT32. כאשר הוא גמר להעתיק את הקבצים ועשה ריסיט קיבלתי הודעת שיגאה: E:\i386\asms Invalid Function ואמר שבלי זה אין אפשרות להמשיך את ההתקנה, פירמטתי את C וניסתי להתקין מחדש אך גם הפעם ההתקנה נכשלה מאותה סיבה אמרתי שכנראה הדיסק דפוק ועברתי לנסות ולהתקין את Win 98. לאחר שהוא גמר להעתיק את כל הקבצים ועשה ריסיט המחשב אמר שהוא בכלל לא מוצא את כונן C ! נאצלתי להכנס ל FDisk למחוק את הכונן ולהחזיר אותו רק כדי שאוכל לפרמט אותו שוב. ניסתי להתקין שוב אך הבעיה שוב …

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. השקע של הכבל המחבר בין המסך למחשב שלי שבור (חלק מהפינים שבורים וחלקם חסרים) מדובר בשקע 15 פינים והכבל מתחבר אל תוך המסך. מדובר במסך 17 אינצ' של LG בן שנתיים וכתוצאה מהתקלה בשקע הוא מראה כרגע רק גוונים של כחול וירוק. הבנתי שצריך לרכוש כבל מתאים בעל שקע תקין, להסיר את השקע שלו ולחברו במקום השקע בכבל הקיים ואני מעדיפה לתת למישהו בעל ידע ונסיון לעשות זאת כדי שלא אגרום נזק... אם יש מישהו מאזור אשדוד או רחובות שמעוניין לעשות זאת תמורת תשלום נא ליצור עימי קשר. כמובן שאביא אליו את המסך וארכוש בעצמי את הכבל המתאים. נא לפנות אלי במייל: fox_23@walla.co.il

• 10 תגובות
    • 757 צפיות
  19. יש לי מחשב חדש(בחתימה) כל פעם שאני מדליק אותו הוא מעלה אתה ווינדוס אבל עד שאני יכול ללחוץ על ההתחל (ושהוא יגיב) לוקח לו משום מה הרבה זמן .... :-\ כל האיקונים בשולחן העבודה עולים טוב ויפה אבל רק בסביבה של ההתחל שם למטה לוקח הרבה זמן (חצי דקה +-) :-[ ראתי שהיו על זה הרבה דיונים פה אבל אף אחד מן הפתורנות לא עזר לי.... טוב עכשיו אני אפרט מה עשיתי עד עכשיו : (אהה עוד משהו פירמוט לא בא בחשבון) נכנסתי לתקיית Prefetch ומחקתי הכל ניקיתי את הTEMP אין ווירוסים ושום רוגלות על המחשב בדוק ! נכנסתי MSCONFIG עשיתי שכל! התוכנות לא יעלו יחד עם המחשב וזה כולל את האנטי ווירוס... רק ה2 איקונים של הרשת עולים אבל זה בטוח לא הסיבה! בקיצור אני חושב שזה מהתקנה לקויה של איזה תוכנה או…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by RJ1,

אהלן, לפני משהוא כמו חצי שנה עדכנתי את המחשב לwindows 10. זה מחשב נייד של Lenovo בן שנה-שנתיים בערך. המחשב עבד סבבה עד לפני כחודש. הקריסה הראשונה הגיע עם הודעת CRITICAL_SERVICE_FAILED והמחשב לא נתן לעלות יותר. גם הניסיונות לתקן את המערכת דרך התיקון שwindows מציע לא עזרו. חילצתי את המידע עם מערכת הפעלה שהעלתי מדיסק און קיי ועשיתי התקנה מחדש, מחקתי הכל והתקנתי מאפס. המחשב קרס כמה שעות אחרי שההתקנה הסתיימה אבל הצליח לעלות. עשיתי בדיקת chkdsk שעזרה ובאמת שבוע שלם לא הייתה קריסה. קיוותי שבזה פתרתי את הבעיה אבל עכשיו הוא שוב קורס עם ההודעה, MEMORY_MANAGEMENT. אני חושד שמשהו נדפק פיזית באחד הרכיבים, האם זה נכון? האם התקנה של windows 8 תפתור את הבעיה?…

• 10 תגובות
    • 5.5k צפיות
  21. שלום לכולם יש לי מיקרופון שהייתי משתמש בו עד לפני כמה ימים במחשב הקודם שלי ואז ביום שני קיבלתי את המחשב החדש עם לוח של ג'יגהבייט ga-m55s-s3 ואני לא מצליח להפעיל את המיקרופון... הוא עבד לי פעם אחת ואחרי כמה שניות הפסיק אני לא זוכר על מה לחצתי בתוכנה הזאת של הכ.ק... מישהו יודע מה עושים? תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Itayz,

שלום רב, יש לי מחשב מסוג: Acer Aspire AM3970G-UW10P במחשב יש 3 יציאות למסכים (כרטיס מסך) ובנוסף יש עוד 2 יציאות בלוח אם מובנה (HDMI וגם VGA). אני רוצה לחבר מסכים אך החיבור שמובנה בלוח אם לא פעיל ואני לא יודע למה. רק החיבור בכרטיס מסך עובד. אשמח שתעזרו לי בבקשה. אני רוצה סה"כ לחבר 3 מסכים למחשב. תודה לעוזרים בברכה איתי

23. Started by Street_Fighter,

אני משאיר בפורום הודעות על בעיה בצורב שלי ואף אחד לא עונה!!!! או שהוא עונה תשובה של מהנדסים למחשבים. (ואני לא מבין כל כך הרבה במחשבים). יש לי בעיה בצורב פיליפס בן שנה שפעל מצוין לפני שעברתי לווינדווס אקס פי. כאשר אני רוצה לצרוב משהו זה לא נותן לי לבחור את המהירות, זה כאילו על ברירת מחדל X2 , ובכל זאת כשאני מתחיל את הצריבה זה מודיע לי תוך 2 שניות:power calibration error אני לא יודע מה לעשות, ואם אתם חושבים שאני צריך לעדכן משהו אז תפרטו לי בבקשה כי אני לא מבין כל כך ואם אפשר גם תתנו לי לינק להורדה. אני משתמש בתוכנת נרו, והחלפתי גם כמה תוכנות, זה לא עזר, אני גם יודע שהבעיה היא לא בספק כי הוא מספיק חזק ואני בטוח בזה. ואני התקנתי את הדרייבר פעמיים כבר. בתודה גדולה ורבה למי שי…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Mda101,

<<< אני מקווה שאני בפורום הנכון... אני מתנצל אם אני טועה >>> אז ככה, כמו שתראו במפרט המחשב שלי, יש לי שני מחשבים, הבעיה הראשונה היא במחשב הראשון (פנטיום 4 2 ג'יגה) משום מה, מיום ליום הוא עובד יותר ויותר לאט, יש לי מספיק מקום פנוי בכוננים (מעל כמה ג'יגה בכל אחד) הוספתי זיכרון וירטואלי... הבעיה קוראת בעיקר שאני עושה כתיבה או קריאה מהכונן... באיחוד בין הכוננים... < שלושת הכוננים יושבים בתוך מגירות אטא100 כולם > (בזמן הרצה של המחשב, אני רואה בטבלה שכולם אטא 100) מיום ליום המחשב עובד יותר ויותר לאט... היום גם התחילה בעיה עם הצורב (אני מאמין שזה בגלל מהירות העברת נתונים איטית...) <<< התוכנה של בדיקת טמפ' עושה לי כרגע בעיות, אבל פעם אחרו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by eranmor,

לפני שעתיים בערך פירמתי מחיצה אחת מתוך השתיים שהיו על כונן המקסטור ועליה התקנתי XP PRO לאחר שבדקתי שאין בעיות כיביתי וחיברתי כונן נוסף של 10GB של WD אך כאן יש בעיה במחשב שלי אני רואה מחיצה אחת בעלת כל נפח הכונן של WD, את שתי המחיצות של המקסטור (שתופסות את כל הנפח שלו) ועוד מחיצה אחת בלתי מוכרת, חסרת נפח או גישה אליה. כשאני מנסה להיכנס אליה אני מקבל הודעה H:\ is not accesible, the parameter is incorrect מאיפה זה בא ואיך אני מעלים את זה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.