עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by israelHW,

פתחתי חשבון origin של EA ושכחתי את הסיסמה . כשניסיתי לשחזרה ראיתי שהמייל שהכנסתי ברישום היה שגוי וזה לא מייל שלי. בקיצור אני תקוע. יש לציין שחשבון origin מקושר לחשבון הPSN שלי אם זה יכול לעזור תודה רבה מראש לכל מי שיעזור.

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  2. Started by excalibur64,

הכרטיס מסך שלי GTX 970 4GB לא מזוהה במנהל התקנים לאחר הסרת הדרייבר האחרון לWIN 10 ניסיתי לנתק את הכרטיס ולהחזיר אותו וזה לא עזר. ניסיתי לנקות את הסלוט גם לא עזר. מה הפתרון?

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  3. Started by Gidi Fisher,

היי, לפני יומיים המסך שלי התחיל להבהב לשחור באופן רנדומלי, נדלק שוב כשאני מקבל הודעת שגיאה - driver crashed and recovered. ניסיתי לעדכן גרסה של הדרייבר (לא עזר) ניסיתי לשנמך לגרסה ישנה וזה גם לא עזר. הסרתי את ההתקנה וניסיתי להכנס לsafe mode לעשות sys restore אבל משום מה לא היו לי אופציות ישנות מההתקנה האחרונה (כן, סימנתי את הV של תראה עוד אופציות ) אבל הווינואז התקין עצמאית מחדש את הכרטיס והכל חזר לעבוד כשורה. למחרת כשניסיתי להדליק את המחשב הוא נתקע על מסך שחור אחרי המסך של windows is starting עם הלוגו. הצורה היחידה להעלות את המחשב היא בsafe mode ואז לעשות disable לכרטיס מסך. ניסיתי עוד כמה פעמים התקנות (נקיות כמובן), אפילו מצאתי את הדיסק התקנה שקיבלתי עם המחשב, ז…

4. Started by Meir Yazdy,

שלום מערכת הפעלה-ווינדוס 7. 64 ביט. שלום יש ברשותי את המחשב כשנה,השבח לאל המחשב אין תקלות. היום כשהפעלתי את המחשב זה מה שאני רואה: אני מעוניין שהמחשב יחזור לעבוד כרגיל. אשמח לעזרה,בתודה מראש. [ATTACH=CONFIG]9707[/ATTACH]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by I7210I,

שלום התקנתי וינדוס על כונן C שהוא הארד דיסק חדש SSD ומשום מה הוא עשה לי מחיצה נוספת בכונן F כמו בתמונה: http://jpg.co.il/view/5615066363a83.jpg/ כרגע המצב הוא שמותקנת מערכת על C ולדעתי לא מספיק מהר זה עובד,משהו לא תקין מופעל SECURE BOOT אבל אני לא יודע אם זה הקינפוג הכי מהיר שאפשר בביוס,אשמח לעזרתכם תודה

• 35 תגובות
    • 6.9k צפיות
  6. Started by eurekas300,

שלום רציתי שתעזרו לי עם בעיה ישנה שאני כבר התייאשתי ממנה אך אני עדיין רוצה לפתור אותה. יש לי קריעות תמונה במחשב בסרטים ומשחקים וזה ממש מציק ומפריע, מה ניתן לעשות? לפי מה ששמתי לב זה כמאט על כל המסכים בבית. למשהו יש רעיון?

7. אהלן חברים,אני צריך את עזרתכם,אני רואה סרטים במקוטע,בצורה ממש מעצבנת,אמרו לי שצריך לעדכן דרייברים,אבל כל מה שאני עושה לא מצליח,יש אפליקציה מובנית בלנובו שיכולה לעדכן דרייברים בצורה אוטומטית ושאני מנסה לעדכן דרכה אז יש שגיאה וכתוב : an error occurred while gathering user information בבקשה אם מישהו יכול לעזור אז אשמח,תודה !

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  8. Started by Zinger777,

היי, הנייח שלי (מפרט בסוף הפוסט) נתקע בזמנים אקראיים. לפעמים לפני עליית הווינדוס ולפעמים אחרי. לפעמים בזמן שהמחשב לא היה עמוס בתוכנות כבדות ולפעמים תוך כדי משחקים. אין צפצופים מהBIOS (אני חושב שאין רמקול שמחובר ללוח האם). קראתי קצת ברשת והבנתי שזה יכול להעיד על מעבד חם ועל אבק בסוקטים של הראם. השתמשתי בspeedfan בשביל לברר את החום וראיתי שיחסית נמוך (40-50 כשנתקע). הוצאתי מהחשמל, ניקיתי אבק עם אוויר דחוס והחזרתי את הRAM. זה עדיין קורס. זה היה גם עם ווינדוס 8.1 וגם אחרי השדרוג ל10. מה אפשר לעשות? המחשב בן 5-6 שנים. תודה, Zinger777. מפרט: ל"א - אסוס M4N68T-M מעבד - AMD פנום 2 - 945 כ"מ - ATI 5770HD של חברת HIS 4 GB RAM של G-SKILL סיגייט HD 1TB 7200 RPM צורב DVD של סוני ספק5…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by רועי וולדפוגל 29,

לאחר פירמוט והתקנה וינדוס 7 כולל דרייבים מאתר החברה יציאות USB לא עובדות מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים

10. Started by Zahi Elimeleh,

קניתי את המחשב שלי לפני 3 שנים עם I7 וזיכרון של 8G שהמחשב ירוץ טוב. יש לי מחוג שמראה לי את האחוזים שהמחשב משתמש בזיכרון ראם. תוך שימוש המחשב אני מבין ורואה כבר תקופה שהאחוזים רק עולים והזיכרוןניהיה בשימוש לא משנה מכמה תוכנות אני יוצא או מבטל. לפעמים זה מגיע ל 80% אחוז שרק האפלקציה של ה G502 ׁוהאנטי וירוס עובד ככה שלפעמים המחשב כל כמה שעות נתקע כי הוא פשוט נחנק ויוצא לעשות 2-3 ריסטים ביום. אז לפני כחודש חידשתי את הנורטון שלי ואכן הוא עזר לי בבעיות רבות אבל לא בזאת. החזרתי את הווינדאוס 7 במקום ה-10 כי חשבתי שאולי זה עשה את הבעיה וגם לא. לאחר פשפושים באינטרנט והמלצות הורדתי את malwarebytes anti-malware ועדיין שום דבר למרות שמראה לי שהוא מוצא הרבה זבל שתופס לי את הראם עדיין ז…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום: כאשר הפעלתי את המחשב של אימי, לקראת סיום טעינת מערכת Windows 7 32bit הופיע מסך כחול (ראו קובץ מצורף). מה הסיבה לכך?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ramiben,

שלום, יש לי 2 מחשבים בקונפיגורציה זהה (בני כ 3 שנים) שמידי פעם "קופאים" וממשיכים בעבודה תקינה Intel I7 2600K Asus P8H61-M LE למעבד קירור מים SCKTN-3000 4G RAM בדיקת טמפרטורה בעזרת SpeedFan ו HWMonitor מראה ערכים "מפחידים" בעבודה משרדית רגילה. (רצ"ב תוצאות הבדיקה) המאורר עובד כשורה במגע יד התחושה שגוף הקירור בטמ"פ סביבה פחות או יותר. האם זה נורמלי ? אם לא מה הבעיה? תודה

13. Started by liadpr,

היי יש לי בעיה עם המסך לפעמים בזמן שאני לדוגמה משחק במחשב (נגיד ליג) אז המסך נכבה לשניה ונדלק וזה קורה פעמיים ברצף. ומאז שזה התחיל, הfps התחיל להשתגע, עד היום הוא היה על 60 fps קבוע (בליג לפחות) ועכשיו הוא לא מפסיק לשחק בין 120 ל10 הוא כל שניה מחליף למספר אקראי שבדרך כלל בטווח הזה. למישהו יש רעיון למה זה קורה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  14. 1. סמלים בדסקטופ משנים מיקום וגודל כל דקה בעיה נפתרה עם שינוי 2 מפתחות ברג'יסטר HKEY_CLASSES_ROOT\Wow6432Node\CLSID\{42aedc87-2188-41fd-b9a3-0c966feabec1}\InProcServer32\ HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{42aedc87-2188-41fd-b9a3-0c966feabec1}\InProcServer32\ ב-InProcServer32 יש לערוך כך: דאבל קליק על Default ולשנות את %SystemRoot%\SysWow64\shell32.dll ל: %SystemRoot%\system32\windows.storage.dll 2. הגדרות תצוגה של תיקיות מתאפסות מדי כניסה לתיקיה (לדוגמא במקום תצוגת סמלים הוא מציג תצוגת פרטים אפילו כשעושים 'חזור') 3. מקלדת אלחוטית מגמגמת ובדכ לא מגיבה או קופאת (הבעיה לא קשורה למקלדת ולא לסוללות ולא למתאם USB שנמצא מרחק של 20סמ, במחשב אחר אין שום בעיה וזה התחיל רק לפני שבוע) העכבר ש…

15. מדובר במארז של אנטק P100. כשאני מדליק את המחשב-המאוורר הקידמי מרעיש. פתחתי את המחשב כדי לראות במה מדובר וגיליתי משהו מאוד מוזר. הוא תמיד מתחיל כשהוא לא עובד-ואז הוא מרעיש מאוד. וכשאני מסובב אותו ידנית-הוא פתאום מתחיל לעבוד והרעש מפסיק-עד שאני מדליק את המחשב שוב. כלומר, הוא מרעיש רק כשהוא לא עובד. האם אפשר להגדיר אותו שהוא יעבוד תמידית? יתכן שיש הגדרה בביוס שמבטלת אותו בעת הפעלה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by mickeydi,

לפני מספר דקות המחשב הנייח הפסיק לעבוד. כיביתי את הספק והפעלתי מחדש. הדלקתי את המחשב, המאוורר התחיל לעבוד אבל מיד הפסיק והמחשב כבה. העכבר והסלולרי שמחוברים לUSB עדיין מקבלים זרם. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  17. Started by leon2810,

שלום לכולם, יש לי את הלוח האם :GA-X58A-UD3R (לא בטוח איזה REV) אני רוצה לשדרג זיכרון...השאלה האם הוא תומך ב-1600 MHZ? כי באתר רשום Support for DDR3 2200/1333/1066/800 MHz memory modules זה נישמע מוזר שדילגו על זה האם כדאי להתשמש בTRIPLE CHANEL? ואיזה סוג זיכרון כדאי לקנות בKSP אילת? בנוסף אני רוצה לקנות SSD 120 גיגה... על איזה אתם ממליצים?הבנתי שחשוב שיתמוך בTRIM...איך בודקים? תודה רבה לכם, וחג שמח

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. במחשב הנייח שלי מערכת ההפעלה לא עולה (win7) , לא מצליח לאושש אותה, חיברתי את הדיסק הקשיח לתוך קופסא של כונן חיצוני כדי להציל את הנתונים, הלפטופ שלי מזהה את הכונן אבל כשאני מנסה לגשת לתיקיית users שבה נמצאים רוב הדברים שאני רוצה להעתיק אני מקבל שגיאה שאין לי הרשאה להכנס לתקייה הזאת, אשמח לעזרה אם מישהו מכיר פתרון, תודה

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  19. היי, המחשב שלי נמצא בחדר אחד, הטלוייזיה בחדר אחר. האם קיים מתאם כלשהו שיכול לעזור לי לשדר את המחשב לטלויזיה? כרטיס המסך שלי הוא gtx780 תודה!

20. Started by Chiko2015,

אהלן ובוקר טוב חברים. יש לי בעיה בנחשב נייד Lenovo G580 אתמול לפני שהלכתי לעבודה הוינדוס ביקש ממני לעשות אופ דייט (לציין שמדובר במערכת 8.1) לפני שהלכתי לעבודה שמתי את העידכון. כאשר חזרתי מהעבודה ראיתי כי המחשב מבקש לעשות הפעלה מחדש כאשר עשיתי הפעלה מחדש נהיה לי מסך שחור ללא לוגו של Lenovo פשוט נהיה לי מסך שחור. ניסיתי אופציה אחרת יש כפתור קטן איפה שעושים ריסט למערכת \ איפוס מערכת זה הראה לי לאחר בחירה כלשהי לא משנה מה אני בוחר המסך ממשיך להיות שחור. למרות שהוא מראה לי 4 אופציות וכל אחד מהם לאחר שאני בוחר מראה מסך שחור חשוב מאוד לציין כי המחשב עובד אך המסך נשאר שחור ניסיתי כלמיני אופציות כגון: הוצאת זיכרון, ניקוי פנימי, ניקוי מגהים, ניסיון פירמוט, הוצא…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by yoni8866,

קניתי מחשב נייד, שמותקן עליו ווינדוס 8.1. אני הולך לעשות לו עדכון לווינדוס 10, אבל אני לא יודע איזה אופיס עובד עליו. יש לי אופיס 2013, האם זה יעבוד עם ווינדוס 10 או שאני צריך אופיס חדש יותר? תודה.

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  22. Started by Ariel Reys,

שלום, אני פרמטתי את המחשב לא ממזמן ואז פתאום אני מזיז קצת את העכבר הוא עושה לי פריז לשנייה וככה כל כמה שניות ואני לא יודע מה לעשות תמונה של המעלות: [ATTACH=CONFIG]9670[/ATTACH]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום רב יש לי מחשב גיימינג חדש יחסית (כחצי שנה). זמן רב שהמחשב עושה בעיות בתצוגה של משחקים ואף בוידיאו לעיתים. הבעיות מתבטאות באופן של לאגים קצרים של חצי שנייה או פחות אך מתמשכים. רמת ה"לאגים" הללו משתנה ממשחק למשחק. אך ניכרת בכולם. דוגמא: במשחק heros of the storm כל תזוזת הדמויות והאפקטים נתקעות לשנייה או פחות. עליי להגיד שיש מחשב נוסף בבית על אותו רשת אינטרנט, שבו המשחקים והמדיה השונה פועלים כראוי. המחשב נשלח לתיקון פעמים, הוא עבר הרצה של כל הרכיבים במחשב, אך לטענתם לא נמצאה כל תקלה במחשב. האם מישהו עבר משהו דומה בעבר? או מישהו יודע איזה חלק במערכת עליי לבדוק או למה יכולה להיות קשורה הבעיה בתוך המערכת הכוללת? וכמובן האם ניתן לפתור אותה? תודה מראש וערב טוב CPU: Intel® Co…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום שמתי לב שבעת הגלישה שלי לא לאתר מסויים אלא סתם כך לפעמים כל הדפדפנים מתחרבשים - התוצאות מגוגל הופכות להיות דרך אתר אחר, ההגדרות משתנות, משהו עובר על הכרום והIE, בדקתי וגיליתי שבכלים>אפשרויות אינטרנט>חיבורים>הגדרות LAN>מסומן כשזה קורה V והשורה הבאה מופיעה : http://wpad.com.gr/proxy.pac , אני לא מצליח למחוק אותה, מה עושים בנידון (בתקווה שזה זה הבעיה) תודה

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים