תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש לפני שבועיים i7 2600 h67a-ud3h עכשיו זה קורה לפעמיים אני מזכיר מראש הסאונד לפעמיים לא מגיב וזה רק ביוטייב או במשחקים. בשירים במחשב ותוכנות דיבור זה עובד פיקס עם אני עושה צא או ריסטרט זה מסתדר מה לעשות מקורי windows7 64bit home permium
-
- 10 תגובות
- 982 צפיות
-
-
היי שלום . יש את המקשים של ה-Fn שמשמשים להורדת/הגברת ווליום , הורדת/העלאת בהירות מסך ועוד מגוון אופציות . אני פירמטתי את המחשב לאחרונה והמקש הזה לא מגיב , אין לי אופציה להשתמש באף אופציה ... לפני הפרמוט עבד רציתי לדעת אם יש איזה משהו בהגדרות שהופך את הלחצן הזה לפעיל או לא פעיל שיכול להיות שזאת הסיבה .
-
- 10 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני משהו כמו 3 חודשים החלפתי חלקים במחשב שלי מאז הוא שקט אבל יש בעיה: המחשב שקט ותאום הוא עושה רעש כמו טנק ואז נותנים מכה ואז הוא שוב שקט ואז שוב ככה.. ד"א המחשב נמצא בתוך מרובע כזה צמוד לקיר,אולי כדאי להעביר את המחשב לדבר כזה על גלגלים כדי שיהיה לו יותר אוויר? המפרט של המחשב: Field Value Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack - DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Motherboard CPU Type AMD Sempron, 1600 MHz (8 x 200) 2800+ Motherboard Name Gigabyte GA-K8NS (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN) Motherboard Chipset nVIDIA nForce3 250, AMD Hammer System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type Award Mod…
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש. הרכבתי הכל שניתי בביוס את הFERST BOOT לCDROM ואני מגיע לחולן הזה ( http://zix.co.il/images/1314843407.JPG ) וזהו אין מה לעשות זה כל הזמן נימצא בחלון הזה מה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 982 צפיות
-
-
קניתי את המחשב שלי לפני 3 שנים עם I7 וזיכרון של 8G שהמחשב ירוץ טוב. יש לי מחוג שמראה לי את האחוזים שהמחשב משתמש בזיכרון ראם. תוך שימוש המחשב אני מבין ורואה כבר תקופה שהאחוזים רק עולים והזיכרוןניהיה בשימוש לא משנה מכמה תוכנות אני יוצא או מבטל. לפעמים זה מגיע ל 80% אחוז שרק האפלקציה של ה G502 ׁוהאנטי וירוס עובד ככה שלפעמים המחשב כל כמה שעות נתקע כי הוא פשוט נחנק ויוצא לעשות 2-3 ריסטים ביום. אז לפני כחודש חידשתי את הנורטון שלי ואכן הוא עזר לי בבעיות רבות אבל לא בזאת. החזרתי את הווינדאוס 7 במקום ה-10 כי חשבתי שאולי זה עשה את הבעיה וגם לא. לאחר פשפושים באינטרנט והמלצות הורדתי את malwarebytes anti-malware ועדיין שום דבר למרות שמראה לי שהוא מוצא הרבה זבל שתופס לי את הראם עדיין ז…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, במחשב שלי מותקן וינדוז XP ואני מעוניינת להתקין וינדוז 8 או 10. האם אוכל להתקין על המחשב עם הנתונים הבאי: AMD ATHLON ׂTMׁ64X2 DUAL+CORE PROCESSOR 4000 RAM של 1.87 GB 2.09 GHZ פשוט חבל לי לקנות סתם, אולי פשוט אעדיף להחליף מחשב. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב, אז בביוס הגדרתי שהוא יעשה בוט ראשון מהcd, אבל הוא לא עושה שום בוט, והכנסתי ווינדוס מקורי, ושוב לא עשה בוט מהדיסק, הוא רושם: booting from cd... ואז עולה רגיל, לא מאתחל את ההתקנה של ווינדוס. וניסיתי לשנות שוב את סדר הבוט בביוס, ושאני נכנס לביוס הוא נתקע, ולא מגיב לשום פעולה פרט לריסט. help? :s05:
-
- 10 תגובות
- 989 צפיות
-
-
המחשב שלי קורס(נדלק ונכבה) לעיתים לאחר זמן מה ולעיתים בהפעלה של דברים כגון משחקי מחשב ודפדפני איטרנט. (המחשב הריץ את כל הדברים בקלות עד לא מזמן). אשמח לעצות. מערכת הפעלה: Windows 7 Basic מעבד: Intel core 2 Duo 2.33GH זיכרון: 2GB בתודה מראש, ליעד
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום וברכה. הזמנתי מחשב נייד חדש, המגע עם כונן SSD בנפח 256 ג"ב. אני רוצה להגדיל את נפח האכסון עם כונן SSD נוסף. שאלותיי הן- א) האם ניתן להתקין כונן נוסף או רק להחליף את הקיים? אם כן, האם זה פשו להתקין לבד או שצריך מעבדה (אני לא מבין גדול בחומרה)? ב) במידה ואי אפשר להתקין נוסף, האם כונן SSD חיצוני מהווה פתרון טוב? אם כן, אשמח לדעת איך זה בדיוק פועל (כמו דיסק או קי? אפשר, למשל להתקין עליו תוכנות/משחקים? איך הוא מסתנכרן על מערכת ההפעלה של המחשב?). תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי win7 32bit השעה כל הזמן מישתבשת\מתאפסת ל 2/1/2003 אני מחזיר את זה וכשאני מדליק את המחשב יום למחרת זה שוב מיתאפס וזה חוסם לי אתרים... התקלה בערך כמה חודשים ככה... יש לי גם כמה בעיות את הביאוס ההגדרות כל פעם נימחקות שם... כל פעם שאני מדליק את המחשב אני לוחץ על F1
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי זכרון של חברת OCZ בנפח 512 כשאני מחבר אותו למחשב המחשב מזהה את הזכרון כ256 בלבד עכשיו ניסיתי לעדכן את הביוס וזה לא עובד- אולי אני צריך גרסה יותר חדשה ממה שמצאתי? דגם הלוח אם Intel 845PESV תודה
-
- 10 תגובות
- 636 צפיות
-
-
לוח INTEL P965L. לא מצליח לשנות RPM של שום מאוורר. 3 מאווררים מזוהים ע"י הלוח. בתוכנה של אינטל רואים את הRPM אבל לא ניתן לשנות. SPEED FAN בכלל לא רואה את הRPM שלהם. מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של TOSHIBA QOSIMO F25 . עכשיו התקנתי ויסטה על המחשב בזה.... כמעט הכל עובד טוב, חוץ מהכרטיס קול, הקול יוצא צורם ולא טוב בכלל, כאילו כמעט שלא שומעים. אני כמה ימים מחפש דריבר מתאים בכל רחבי האינטרנט אבל לא מצאתי כלום. מצאתי דריבר לכרטיס שתומך בויסטה אבל כשאני מנשה להתקין הוא אומר לי שחסר קובץ מסוג SYS .... הכרטיס הוא בנוי על הצ'יפס לפי מה שהבנתי, ושמו SOUNDMAX אתם חייבים לעזור לי למצאו משהו, אני כמה ימים רק מחפש את זה ולא מצליח... תודה מראש, לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי תפייברבוקס של הוט בבית וכל סרט בפורמט mkv שאני מנגן דרך הממיר (ודרך הסרביו שעל המחשב) פועל בלי קול,מדוע זה? שאר הסרטים עובדים עם קול.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
בהתחלה הייתה הנורה שעל הלוח אם מהבהבת כשהוא נכבה פתאום ולא נדלק. התחלתי לקרוא ברשת על מה מרמזת הנורה המהבהבת והתגובות היו שהבעיה באחד מהגורמים הבאים: 1- ספק גוסס או 2 - לוח עם רגל אחת בקבר לכן נסעתי לחנות והבאתי ספק (500W אנטק) לבדיקה ועכשיו המצב נהייה יותר גרוע לאחר כמה פעמים של ניסיון הדלקה הסוללה נדלקת לשניה אחרי התקנת הספק ונכבת! הערה:הבדיקה נעשתה כשללוח מחוברים רק כרטיס מסך(וגם הוא הוסר על מנת לבדוק בלעדיו) זיכרון ומעבד! עיצותכים?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב הוא משמיע כמה ציפצופים ואז מעלה את מערכת ההפעלה,אבל המסך לא נידלק. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי חברים, מנסה לחשוב על פיתרון אידיאלי למצב הבא: יש לי פינת עבודה בבית עם מחשב שולחני חזק שבה אני עובד מרבית שעות היום. בשעות הלילה אני רוצה לעבוד במקום אחר בבית שנמצא כ12 מטרים מאיפה שנמצא המחשב השולחני. האם יש איזשהוא פיתרון של מסך מחשב אלחוטי + עכבר ומקלדת שיוכלו לתת מענה לעניין הזה בהתחשב בנתונים שציינתי למעלה? המטרה שלי היא להמשיך לעבוד דרך אותו מחשב שולחני בצורה מהירה ומבלי שימוש בפתרונות ביניים כמו למשל למקם לפטופ בפינת העבודה השנייה שיהיה מסונכרן למחשב השולחני כי זה יגרום להאטה רצינית מבחינתי בקצב העבודה. העברה של המחשב השולחני מפינה אחת לפינה השניה היא גם לא אופציה עבורי. יש למישהו רעיון לפיתרון אידיאלי לעניין הזה? …
-
- 10 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אוקי השבוע קניתי מחשב חדש. המחשב הגיע בלי וינדוס ולכן אני זה שהתקנתי אותו . אחרי התקנת כל הדרייבים אני שם לב שאין לי סאונד במחשב (אחרי התקנת הדרייבר)+אחרי בדיקה בביוס שהכל תקין ומאושר שם הכרטיס קול הוא על הלוח ONBORAD מערכת הפעלה : Microsoft Windows Xp Professioal Service Pack 3 הלוח אם : Gigabyte GA-EP43-DS3L כרטיס קול : Realtek ALC888 7.1 תמונה עוד אחת ועוד אחת ממנהל התקנים אגב אני חדש פה אז עם עשיתי משהו לא נכון תתחשבו בי קצת שמעתי רק טוב על הפורום הזה במידה ולא במקום הנכון תעבירו מנהלים
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה יש לי תבעיה הזאת מלפני חודש בערך ולא מצאתי פתרון אז חשבתי שכאן זה המקום למציאת הפתרון. הכול התחיל כשניסיתי לחבר שתי מאווררי מארז ביחד (לא קניתי אותם זה מ"אלתור מספקים ישנים") אז ככה זה הלך, היה לכל מאוורר שני חוטים אדום ושחור חיברתי אדום לאדום ושחור לשחור ואז חיברתי את האדום והשחור (שחיברתי מקודם ביחד) לדבר כזה (שחור עם שני חורים) שמתחבר ללוח אם ואז הפעלתי את המחשב שתי המאווררים פעלו, ואז החוטים בטעות התנגשו והיה כזה "קצר" ואז המאווררים הפסיקו לפעול, ואני לא ידעתי למה זה הפסיק לפעול ואז ניסיתי לחבר לפינים האלו שבלוח אם, עוד מאוורר לבדוק אולי שם הבעיה ופתאום אני רואה שהמאוורר לא פועל ואז ידעתי שהבעיה היא בלוח אם. אתם יודעים השלוש פינים שמחברים אילהם מאוורר לצ"פסט ו…
-
- 10 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי חברה האם יש אפשרות לשכפל דיסק און קי? יש בו התקנה של גרסה ישנה של וינדאוס ואני רוצה להעתיק אותו כך שתהיה אפשרות להתקין מדיסק און קי אחר את הוינדאוס. (זה דיסק און קי שיצרתי בו התקנה של וינדאוס עם הכלי שיש באתר של מיקרסופט) תודה
-
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
לאחרונה מחיצת C שלי הוגדרה כunknown בכל מקרה זה סיפור ארוך אז אני לא ארד לפרטים... העברתי ת'HDD שלי למחשב של אחי שם העברתי תוכני תיקיות חושבים ותמונות ghost שהיו לי. עכשיו מכיוון שלא יכולתי לפרמט את C ,אני חייב לעשות zero fill full (מה שאני עושה ברגעים אלו),והשאלה שלי היא כזאת ,לקחתי את הגדלים של כל מחיצה תכננתי לאחר מכן להגדיר שוב את אותן מחיצות לפי אותו גודל וסוג מערכת כשם שהם היו,להתקין ת'ווינ רק בשביל להתקין את הnorton ghost ומשם לעשות שיחזור,אבל אני מפחד ,כי אני לא ממש מכיר ת'אלגוריתם שלו , ככה שפאני מפחד שאם לא אגדיר מחיצה מסויימת בדיוק בדיוק כשם שהיא מוגדרת בתמונה(אם בכלל כן)משהו לא ילך שם...אני מפחד שהוא עושה reallocation או משהו כזה... בכל מקרה אני מוכן לנסות אבל…
-
- 10 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לעשות המחשב כל שניה נכבה ונדלק מחדש אני חושב שהבעיה היא בספק כח כי המאוורר שלו לא פועל זה ספק ג'נרי 400W עכשיו רציתי לדעת איזה מאוורר צריך להתקין עליו ?זה מסובך ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לשמחתי/צערי עברתי לפיירפוקס עקב בעיית אי חזרה לשפה העברית בגוגל כרום למי שמעניין הנה השרשור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=519851.new#new עברתי לפיירפוקס, הדפדפן דיי בסדר אך יש לי בעיה קטנה שאשמח שתעזרו לי לפתור אותה. הרזולוציה כאן נמוכה, אני רואה את האתר במרכז המסך ומשני צדדיו יש מרווחים ריקים וזה נורא מפריע. ידוע לי שעל ידי לחיצה על CTRL+גלגלת פנימה הרזולוציה תגדל, אך הפיירפוקס לא שומר את ההגדרה הזו וזה בלתי אפשרי בכל אתר בכל פעם שאכנס אליו לעשות זום אין. תודה רבה לכם.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1.בכל דבר שאפשר לעלות ולרדת (כאילו עם הגלגלת) זה יורד ועולה לבד, ובאקספלורר זה עושה לי לפעמים הקודם לבד (כאילו חוזר לדף הקודם שהייתי בו) 2.שאני מפעיל את המחשב זה כותב לי איזה שגיאה בקשר לפלופי ולעשות f11 כדי להמשיך, בדקתי והפלופי עובד בסדר מה עושים עם זה? 3.יש לי את השגיאה הזאת שהווינדווס עולה מה זה ואיך מתקנים את זה? תודה רבה לעוזרים 8)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התוכנה Who Crashed מראה את ההודעה הבאה לאחר מסכים כחולים: [לקרוא אני יודע, לאבין מה הבעיה - לא כל כך] On Thu 5/12/2011 5:11:22 PM GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\051211-26785-01.dmp This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x7FD00) Bugcheck code: 0x7F (0x8, 0x80050031, 0x6F8, 0xFFFFF800031B8406) Error: UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: NT Kernel & System Bug check description: This bug check indicates that the Intel CPU generated a trap and the kernel failed to catch this trap. The cra…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-