תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
נדפק לי הדיסק קשיח שלי מסוג WD 160 גיגה ,לא ניתן לזהות אותו במחשב ,כיצד ניתן להוציא את המידע מימנו בלי להשקיע אלפי שקלים
-
- 10 תגובות
- 856 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה פול סרטים, מסכים כחולים, מלא מלא תקיעות סתם אפילו במשחקים ישנים כמו UT99 המחשב יכול סתם להתקע ללא תקנה. רוב הזמן אני צריך לעבור 20-30 מסכים כחולים עד שהמחשב עולה לי, רוב הפעמים זה מראה מסך כחול לשבריר שניה ואז עושה ריסטרט ואני לא מצליח לקרוא מה כתוב שם, משהו עם dump. בפעמים שזה לא עושה ריסטרט וסתם מראה מסך כחול זה אומר שיש בעיה עם ntoskrnl.exe ופעמים אחרות זה אומר שיש בעיה במלא allocation units. ברגע זה ממש אני מנסה להפעיל את האייסיקיו בפעם החמישית, כל פעם ווינדואס אומר לי שזה generated errors and will be closed by windows. יש לי ווינדואס 2000, athlon 1700+, 256 mg ram. איזה חלק במחשב עושה לי את כל הבעיות האלה, או איזה כלים יכולים לגלות מי עושה את הבעיות ה…
-
- 10 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי GA-965P-DQ6 מארז Soprano VB1000SNS ספק Thermaltake 470W PFC יש בעיה עם החיבור של ה24 שרק כשהוא קצת בחוץ המחשב נדלק (ישר בלי הכפתור ) גם כשאני מחבר רק את 20 זה ככה זה עובד ככה שצד אחד בפנים ובאמצע יותר בחוץ איפה שהחץ בחוץ פינים 1 2 3 4 13 15 16 17 בפנים בערך ו11 12 23 24 גם http://files.tmp.co.il/2_t0l21197t.JPG והמסך ביינתים לא נדלק
-
- 10 תגובות
- 679 צפיות
-
-
הזמנו את המעבד דאול קור 3800 של amd עכשיו תראו בתמונה זה לא מראה באף מקום כאילו יש שניי מעבדים... [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי מחשב חדש שהגיע אתמול , המחשב כבר עובד 10 שעות ועדיין המאוורים הקדמיים לא עובדים... האם זה אומר 1) הסנסורים אומרים להם שהם לא נחוצים 2) לא עובדים בגלל שהם לא מחוברים. מה אתם אומרים ואיך אני מוודא שהם מחוברים ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! בזמן האחרון יש לי בעיה די מוזרה הייתי אומר.. כל פעם שאני מנסה להריץ סרטים במחשב (במדיה פלייר, נרו שואוטיים, ריל פלייר או כל דבר אחר), המחשב מתחיל לזוז לאטטטטטטטטטטטטטט מאוווד ואני צריך לעשות מנהל המשימות ולסגור משם כדי שהמחשב ימשיך לרוץ רגיל... והקטע המוזר הוא.. אם אני ביוטיוב או בסרטון של ריל פלייר באינטרנט.. המחשב מריץ את זה טוב בלי שום בעיות... אבל שוב אותה בעיה עם מדיה פלייר באינטרנט.. מה זה יכול להיות? הכרטיס מסך חדש, ואני מאמין שאם הבעיה הייתי בו אז הוא בכלל לא היה מריץ סרטים גם באינטרנט.. האם אני צודק? ויש את אותה בעיה כאשר אני פתוח את המסנג'ר החדש... (אני צריך לפתוח את המנהל משימות ורק אז הוא עולה... ) אבל... אם אני פותח את המסנג'ר הישן והפשוט, שום בע…
-
- 10 תגובות
- 762 צפיות
-
-
כל פעם שאני מכבה את המחשב ומדליק אותו בחזרה הוא מועלה בפרופיל שונה זאת אומרת שהרקע עובר לברירת מחדל הכול נמחק ומה שנשאר זה המחשב שלי וסל המיחזור השאלה מה עושים כי תוכנות אי אפשר לשים כי הם מבקשים ריסט למחשב ואז כשוא מתכבה הכול נמחק מישהו יודע מה הבעייה וכיצד ניתן לטפל בה?.
-
- 10 תגובות
- 862 צפיות
-
-
קניתי GEFORC 6600GT וכל פעם שאני מפעיל משחק.. מופיע לי הודעה שהכרטיס מסך זקוק לעוד חשמל... ואין לי מושג מאיך ומאיפה עוד אפשר להוסיף חשמל! הוא הרי מחובר בפנים לחשמל! בבקשה תעזרו לי אני מיואש כבר מזה!! תודה מראש! matankashi
-
- 10 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מה עושם סה"כרציתי לעשות פרמוט[[ http://img328.imageshack.us/my.php?image=imgp2233pk4.jpg הנה קישור
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, פתאום ביום בהיר הצורב שלי, SONY דגם DW-G120A התחיל לצרוב מאד לאד, במהירות X1 למעשה. לא משנה המהירות שאותה אני בוחר בנרו למשל, הצריבה תהיה איטית למרות שנרו כותב שהצריבה מתבצעת במהירות שביקשתי. כך שצריבת DVD שלם לוקחת שעה. מה עושים? מה יכול היה לקרות במחשב? המחשב די חזק, בן 4 חודשים. אובד עצות יואב
-
- 10 תגובות
- 796 צפיות
-
-
קניתי זכרונות G. SKILL 800MHZ ולוח אם DFI 975X/G שלפי האתר כתוב שהוא תומך גם ב800MHZ קיבלתי את הלוח והזכרונות ואת כל שאר הרכיבים חיברתי ואז שמתי לב שכתוב בהוראות הפעלה שקיבלתי עם הלוח DFI שהוא תומך עד 667, רק חיברתי את הרכיבים והדלקתי את המחשב והוא עובד אך עדיין לא התקנתי מערכת הפעלה, האם יש סיכוי שמה שכתוב באתר נכון?
-
- 10 תגובות
- 814 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב לפני כמה ימים ובהתחלה המעבד היה על 35-40 מעלות ללא OC בIDLE היום הטמפרטורה זינקה ל50 מעלות בIDLE וכשאני עושה בדיקת מאמץ דרך EVERST אחרי כ2 דקות המחשב קורס ואני נאלץ לאתחל, הוא עובד בסדר גמור בלי בדיקת מאמץ, יכול להיות שלא מרחתי משחה כראוי? או יש עוד סיבות? כמו כן היום עשיתי OC לכרטיס מסך, לא חושב שזה קשור.
-
- 10 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני יודע שזה שונה מלוח ללוח ולצערי אין לי את החוברת של הלוח http://www.foxconnchannel.com/EN-US/product/motherboard_detail.aspx?ID=en-gb0000041 יעזור לי מאוד אם מישהו יכוון אותי בחיבורי החוטים power led power sw rest sw h.d.d led speaker למעט ה speaker הכתוב ליד החיבורים בלוח מקוצרים או לא מובנים לי. אם תהיה אפשרות לכוון אותי למרות הסרבול שבדבר,זה יעזור לי מאוד. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 981 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 3G כרטיס מסך 7800GT זיכרון 1024 DDR2 533 יש לי בעיה לאחרונה במשחקים כבדים כמו Company of Heroes+FIFA2007+NBA2007 שהמשחק כאילו מקרטע והופך להיות איטי וחוזר להיות תקין ושוב פעם מקרטע מה יכול להיות הבעיה האם זה קשור לכרטיס מסך ??? והאם יש אפשרות לבדוק מה הגורם??? תודה רבה למי שיוכל לעזור ........
-
- 10 תגובות
- 802 צפיות
-
-
איך מחברים את usb מקדימה asusp4p800se data-1 data-2 vcc1 vcc2 data+1data+2 gnd1 gnd2 רשמתי וגם איפה אני מחבר אותם בלוח
-
- 10 תגובות
- 840 צפיות
-
-
השאלה הראשונה שלי זה האם יציאות ה-5.1 יעבדו לי ק עם הדרייוור של הכרטיס קול, ללא תוכנה וכו', יש לי כרטיס של Creative Labs EMU10K1-JFF ואני רוכש בקרוב מע' קולונוע 5.1 של לוגיטק או Creative שבזה אני מתלבט גם איזה מערכת לרכוש, תקציב הגג שלי הוא 500-570 ש"ח, שמעתי ולפיסקירות יוצא שה-logitech X-530 לא רעה. אבל אחרי בדיקה שלי אחרי התקנת הדרייור של הכרטיס קול והפיכת המצב במאפייני שמע ל-5.1 שזה לא עזר בכלל כלום לא קרה רק היציאה הירוקה עובדת לפליטת סאונד, השחורה והירוקה לא עובדת חיברתי עוד מע' רמקולים לשחורה כלום וגם לכתומה ועדיים כלום רק בירוקה, ומפה הבנתי שהשיטה להפוך את זה במאפייני שמע ל-5.1 בכלל לא עוזר וצריך את התכונה של קרייטיב שתיגש לדרייוור של הכרטיס ותפתח את היציאות האלו, …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , את האמת אני כבר מיואש ! קנייתי מחשב מאיבורי ( אל תקנו ) והוא במילים עדינות חרא מחשב - די חדש . עכשיו , המחשב התקלקל , אני מפעיל אותו הוא מגיע לרגע שהוא טוען את הויינדוס, מופיע מסך כחול ועושה ריסטרט (אני לא יכול לראות מה מופיע במסך כחול כי זה מהר ) עכשיו אני הולך לוקח את הארדיסק שלו מחבר למחשב אחר פועל מצויין , אני הולך לאיבורי , הם מחזירים לי את המחשב באותו צורה, אבל מה הם החליפו ? את הצורב שבכלל עבד מצויין ! וכתבו לי הבעיה בווינדוס של הלקוח .. אמרתי טוב עשיתי פירמוט , עדין אותו בעיה , ושוב אניצריך להחזיר להם את המחשב שזה די רחוק .. יש לכם הצעה אחרת ?! תודה אור.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אממ מצאתי הכי מתאים לפרסם את זה פה, אם זה לא מתאים אז אשמח אם תעבירו. יום בהיר אחד המחשב החליט לקרוס באמצע עבודה איתו. המחשב עולה ולאחר זמן מה המסך הופך שחור והמחשב עושה ריסטרט. נראה שכאשר דורשים מאמץ רב יותר מהמחשב אז הוא נוטה לקרוס מהר יותר. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ואיך אפשר לתקן את זה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
לאחר פירמוט המחשב, ה USB שלי נהיה איטי בטירוף... העברת שיר לפלאפון שפעם זה לקח חצי דקה, עכשיו לוקח בסביבות ה- 5 דקות, העברת נתונים מהמחשב לדיסק און קי מאוד מאוד מאוד איטית ( 2 ג'יגה בסביבות ה- 25 דקות!!!!) פעם זה לא היה ככה, לפני הפירמוט העברת הנתונים היתה מהירה. מה לעשות? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי amd athlon 64 3200 לסוקט 939 עם לוח אם msi k8n neo4-f בחצי שנה האחרונה יצא לי הרבה פעמים להתקל בכיבוי אוטומטי של המחשב ברצף של כמה ימים ככל הנראה בגלל שהתחמם יותר מדי, לא התעסקתי בזה יותר מדי כי לא היה לי זמן עד שאתמול כשנסיתי להדליק אותו והמסך מראה שחור, ושומדבר לא עולה נסיתי כמובן להושיב את הזכרונות כמו שצריך, כרטיס מסך, לנתק את כל החיבורים ולחבר אותם שוב, לאפס את הביוס אבל אין תגובה רצוי לציין שהמאוורר של הלוח אם ממש ממש קירטע ולדעתי זו הסיבה שהמחשב לא מגיב יותר ולכן הלוח אם נשרף מה אתם חושבים? יכול להיות שאני טועה? איך ניתן לדעת אם המעבד או שהלוח אם נשרף? אני אשמח לעזרה, תודה
-
- 10 תגובות
- 20.7k צפיות
-
-
טוב קודם כל שלום לכולם! בעיה שהתחילה לא מזמן: כל פעם שאני מפעיל משחק (לא משנה איזה) הכל בהתחלה מתקתק כמו שעון ואחרי ממש מספר דקות מעטות המחשב קורס. עכשיו בדרך כלל המסך פשוט נכבה ולא נדלק (זה השלב שאני עושה ריסט) או לחילופין המסך מתעוות קצת ואז אני רואה מסך כחול שרשום שם שנאסף מידע לקבצי DUMP (נראה לי). זהו... אני לא יודע מה השתנה, עד עכשיו לא הייתה לי את הבעיה הזו ואני לא יודע מאיפה היא צצה או מה גורם לה. אני צריך את העזרה שלכם במציאת מקור הבעיה, אז בבקשה אם למישהו יש רעיון אני אשמח. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אתמול אני הפעלתי תוכנת auto clicker שמה שהיא בעצם עושה זה ללחוץ אנטר כל 5 שניות ונכנסתי להתקלח, שיצאתי המחשב היה כבוי, אני חושב שראוי לציין שאני משתמש בתוכנה כחודש ועד עכשיו לא היו בעיות. כשאני מנסה להדליק את המחשב הנורה שלו אפילו לא נדלקת. היות והמחשב שלי מחובר לאל פסק חשבתי שאולי הוא תקול וחיברתי את המחשב לחשמל ללא האל פסק ולא חל שינוי במצב,המחשב לא נדלק. ניסיתי קצת לשחק עם החיבורים כי חשבתי שאולי זאת בעיה של מגעים אבל גם עם שקע חשמל אחר המחשב לא עלה, אולי יעזור לכם להבין את הבעיה משהו קטן ששמתי לב אליו: לאחר שאני מנתק את החיבורים ומחבר שוב לעיתים, לא תמיד, הנורה של המחשב נדלקת לשניה ונכבית בן רגע, לי זה היה נראה כאילו נגמר לה ה"כוח" האור שלה נחלש לאט כזה. המחשב ה…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה כשהוא מדליק את המחשב הוא הוא עובר פוסט ורושם boot0: error ולא עולה מה לעשות בבקשה?
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לי צורב בIDE וHDDE בIDE ובלוח יש רק יציאה אחת אז ניסתי לחבר את שניהם על אותו כבל אבל המחשב לא מזהה את הצורב ואם אני מנתק את הHDD אז הוא מזהה אותו מה לעשות? בבקשה
-
- 10 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי נרו 9, והיא לא מזהה את הצורב שלי. הבעיה לא הייתה לי בעבר ובגלל שהחלפתי לנרו ישן יותר - ל7 אז פתאום הנרו לא זיהה לי את הצורב, עכשיו כשהחזרתי לנרו 9 זה עדיין לא עובד לי. פשוט הייתה לי בעיה של תקיעה באמצע צריבה, אמרו לי לנסות להוריד גירסא ישנה יותר וכשניסיתי הצורב פשוט לא מזוהה בנרו. מישהו יודע מה אפשר לעשות? הצורב קורא דיסקים והכל.. פשוט לא מופיע לי ברשימה שדרכה אפשר לצרוב.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-