עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לאחרונה לפעמים לפני שהאקס-פי עוד עולה אני מקבל מסך בצבע כחול שכתוב : ואני מתנצל מראש על טעויות כי אני רושם מהזיכרון זה היה רשום לשנייה ונעלם... win xp has detect a problem שורה הבאה לא הספקתי לקרוא ואז היה רשום משהו can damge your computer ... so win xp must restart ואחרי ריסט הוא עובד טוב... אבל אז אני מקבל הודעה "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" , והקספרסקי proactive defence מדווח שקובץ בשם dumprep.exe בתקייה system32 מנסה לעשות משהו.... (זה לא קובץ מזיק....אל דאגה,זה קובץ מערכת מוכר ) וזה בעצם לדעתי ה"שיחזור" הזה שההודעה מדברת עליה. סרקתי בקספרסקי אבטחת אינטרנט 6(מעודכן ובגרסא הכי חדשה....) סרקתי גם ב spybot וגם ב ad-aware ..אין כלום . חשבתי אולי יעזור....אז …

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by amit_amit,

אני לא יודע עד כמה זה קשור לפורום הזה אבל מי שקנה מחשב חדש של קיאספי קיבל מדבקה שאומרת שאם מורידים אותה אז אין אחריות עכשיו המדבקה נמצאת במקום ככה שאם פותחים את נמארז אז היא נקרעת... אני רוצה לפתוח את המארז ולא יודע מה יהיה עם האחריות...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by dorian13,

יש לי דיסק קשיח WD 320G שהיה מותקן במחשב הקודם ועבד טוב. לדיסק יש פחות משנה. קניתי מחשב חדש חוץ מדיסק קשיח. חיברתי את הדיסק הקשיח והוא לא מזוהה בביוס. שמתי את הדיסק המצורף של הלוח אם, נתתי לו לפעול וזה מה שהוא רשם לי: IDE Drive doesn't exist or ALL primary partitions are occupied הלוח אם מסוג gigabyte GA-EP43C-DS3 הכונן אופטי מזוהה רק הדיסק הקשיח לא. (חיבור SATA) תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by natalimat,

קניתי סט מקלדת עכבר אלחוטי של לוג'יטק, שחיברתי למחשב הם לא עובדים ושהוא מזהה את החומרה, הוא כותב שגיאה בהתקנת מנהל התקן פנה לספק החומרה. המקלדת הגיעה ללא דיסק, במחשב אחר היא עובדת בלי בעיה וגם היא עובדת בביוס של המחשב אבל לא בווינדוס, ניסיתי לעשות enable בביוס, אבל זה גם לא עזר. המקלדת והעכבר הקודמים היו מחוברים בחיבור הסגול והירוק. בנוסף במנהל ההתקנים יש סימני שאלה צהובים ליד המקלדת והעכבר החדשים. מה עושים???

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by amir321,

שלום, יש לי מחשב ישן כ-6 שנים עם 2 יציאות USB מקדימה ו-4 מאחרונה. לאחרונה נתקלתי בבעייה שכאשר אני מחבר ל-USB מקדימה או לכמה יציאות USB מאחור המחשב מבצע restart כל פעם מחדש. האם הבעייה בלוח אם ? האם צריך להחליף אותו ? ברצוני לציין גם שבעבר היתה לי בעייה שהמחשב היה מבצע restart מיידי פעם וזאת "כנראה" בגלל המאוורר של הכרטיס מסך. אומנם החלפתי אותו ועכשיו המחשב עובד אבל נראה שעדין הוא כבד מיידי. מה דעתכם ?

• 10 תגובות
    • 894 צפיות
  6. Started by bob24,

קניתי מיקרופון מאופיס דיפו ב10 שקלים חיברתי אותו כמו שצריך והוא לא עובד! בדקתי בהגדרות כל מיני דברים ועדיין לא עובד.. אצל המחשב של אח שלי הוא כן עובד בלי שום בעיה! יש לי windows xp sp2 בעברית.. מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by iDanZ,

קניתי כרטיס מחברת XpertVision - Radeon 8500, בהזמנה היה כתוב LE אבל על הקופסא לא מוזכר LE בשום מקום. לאחר נסיונות רבים ואפילו פורמט, אני עדיין מקבל ביצועים נמוכים ( בעיקר במשחק unreal tournament ), ירידות FPS חדות מאוד, מ40 ל 120, ציפיתי להרבה יותר מ 50 FPS בממוצע וזה ממש מפריע הירידות FPS הזה המפרט שלי הוא: מעבד duron 800 זכרונות 133 רגילים לוח מסריח של Aopen וזהו בערך... זה לא נורמלי בכלל מכיוון שבוודו 3 הישן שלי הוא פעל לי ביותר FPS...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. יש לי ספק של HEC 300W ולוח אם של Gigabyte K8NF... אחרי שאני מכבה את המחשב, האורות במקלדת עדיין דלוקים והנורה האדומה של העכבר גם דולקת, למרות שהספק לא עובד בכלל ! רק אחרי שאני מכבה את הספק מכפתור ה - ON/OFF שלו, רק אז האורות במקלדת ובעכבר נכבים.... למה זה קורה ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום. יש לי בעיה מוזרה מאוד, כשאני מדליק את המחשב הכל הולך כרגיל אבל לא רואים כלום על המסך, הכפתור פשוט ממשיך להבהב, זו לא בעיה במסך)אני עובד עליו עכשיו על מחשב אחר ( . גם כשאני מפעיל את המחשב, נורת הLAN על המודם ADSL שלי מתחילה לפעול. יש לי שתי יציאות בכרטיס מסך ושניהן לא עובדות וניסיתי עם שתי מוניטורים שונים. הלוח אם שלי זה EPOX 8RGA+ והכרטיס מסך זה הGF4 המובנה בו. יש לכם מושג מה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 936 צפיות
  10. Started by hike101,

שלום רב. לא בטוח שזו בעיית חומרה, אני עדיין מנסה לאתר את התקלה. אולי מישהו ממכם נתקל בזה בעבר. התופעה היא, שבזמן עבודה רגילה על המחשב, המסך נהיה שחור לכמה שניות וחוזר. המחשב ממשיך לעבוד, כלומר אני יכול להמשיך להקליד פקודות ולהזיז את העכבר וכדו' אבל המסך שחור לחלוטין למספר שניות. המסך לא נכבה והמחשב לא מבצע פעולות מיוחדות. האם מישהו נתקל בתופעה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by idoyi,

יש לי את המשחק החדש need for speed most wanted והמשחק נתקע לי כזה...המכונית פתאום זזה לאט זה קורה כשאני מעלה את הרזולוצייה למעל 640*480 יכול להיות שהכרטיס מסך שלי כבר עייף למשחקים החדשים או שיש לזה סיבה אחרת?? (המפרט של המחשב שלי למטה) תודה...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by nim901,

מדי פעם המחשב מתכבה לי בלי קשר למה שאני עושה למה? וגם לפעמים שאני משחק ב ET הוא פתאום יוצא לי מהמחשק

• 10 תגובות
    • 772 צפיות
  13. דבר ראשון שלום לכולם אני חדש פה, קוראים לי שגיא ואני בן 21 עכשיו לבעיה יש לי מחשב פנטיום 4 1.5GHZ 478 עם מערכת הפעלה XP ו512DDRAM כ.מסךGEFORCE FX5200 ככל שידוע לי המחשב שלי מעולם לא סבל מבעיות חום כאלה או אחרות והוא עובד טפו טפו טפו פיקס. עד ש....היום בבוקר ובערב פעמיים הוא נכבה בצורה מסתורית... החלטתי להוריד את SPEEDFAN ואלה הנתונים שהיא מראה לי הבעיה שאני לא כל כך מצליח להבין אותה אז צירפתי תמונה כמו שאתם רואים בתמונה יש לי שם משהו שנקרא TEMP3 והוא די גבוה... עכשיו אני יודע שיש לי במחשב שני מאווררים על המארז ומעבד אחד על המעבד מן הסתם אז השאלה היא למה מתכוונת התוכנה למאוורר? ואם כן לאיזה מהם? צירפתי עוד תמונה שאולי תוכל לעזור דרך אגב פתחתי את המחשב ובדקתי…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. דיייי! זה לא יכול להימשך! ניסיתי הכל! לא משנה מה, בעיית ה INFINITE LOOP ממשיכה! הנה פירוט הבעיה (באנגלית): http://planet.nana.co.il/punani/ati מסתבר שלהמון אנשים יש בעיה כמו שלי... הנה האשכול שפתחתי באתר RAGE3D.COM: http://www.rage3d.com/board/showthread.php?s=&threadid=33620804 תראו אם אתם מבינים ומה לדעתכם ניתן לעשות? איך בדיוק ניתן לגורם ל ATI להבין שהבעיה הזאת היא כוללת ושהם יעשו משהו בנידון?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by ybe,

ברשותי מדפסת HP940C,לאחרונה המדפסת התחילה לשבש את צבעי ההדפסה. למשל :במקום חום אדום,במקום שחור כחול וכו'. החלפתי את ראש הדיו בראש דיו צבעוני אחר מקורי של HP , אך ללא תוצאות. לאחר מכן הסרתי את הדרייברים של HP וניסיתי להדפיס עם הדרייברים שלXP WINDOWS (שדרך אגב הם הרבה יותר טובים) ושוב ללא תוצאות. התקנתי שנית את הדרייברים העדכניים ביותר מבית HP ,אך ללא הואיל. אנא האם יש למישהו פתרון?????

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  16. שלום לכולם, קניתי היום הארדיסק חדש של WD בנפח 250 GB. חיברתי אותו בנוסף להארדיסק 80GB שכבר יש לי במחשב.. (שניהם מחוברים ב SATA..) העלתי שוב את המחשב והביוס זיהה אותו בהצלחה. עכשיו, כשהווינדוס עלה קפצה לי ההודעה הזאת בבועה הצהובה שזוהתה חומרה חדשה - כונן דיסקים והיה רשום שם גם את דגם הכונן.. השאלה היא = למה הכונן לא מופיע לי במחשב שלי ?! אני רוצה לפרמט אותו !! הכוננים מופעים לי תחת = לוח בקרה = מערכת = חומרה = מנהל ההתקנים , מה שאומר שהמחשב מכיר בכונן ויודע שהוא שם (מופיע אפילו הנפח שלו והכל..) אבל איך לעזאזל מאתחלים אותו ומתחילים לעבוד איתו !? האם אני חייב להשתמש בתוכנה מיוחדת כמו PARTITION MAGIC או לפרמט דרך דיסק ההתקנה של ווינדוס בשביל דבר כל כך פשוט ?!! *נ.ב= אי…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by E-Bear,

קניתי WD Raptor 36GB, צורב DVD של LITEON ן CD-ROM חדשים. התקנתי את כולם במחשב והתחלתי בתהליך של פירמוט המחשב במטרה להתקין את ה windows על הכונן החדש במקום על ה maxtor 80GB הישן שלי. המחשב כל הזמן עושה לי מסכים כחולים ותהיתי אולי זה קשור בעובדה ששני הכוננים הקשיחים שלי מוגדרים כmaster.. אם כן, האם הקוניפגורציה שלהם תלויה בג,מפרים שנמצאים בגבו של כל כונן? ראיתי שיש שם 4 זוגות של ג'מפרים אך אין לי מושג מה הם אומרים... עיזרו לי בבקשה! :s05:

• 10 תגובות
    • 860 צפיות
  18. Started by SS2.Vegeta,

מי שיכול לעזור לי אני אנשק לו את הרגליים בחיי. אוקי הבעיה כזאת. תכננתי לעשות פורמט למחשב שלי אבל לא היה כח לצרוב הכל. יש לי בערך איזה 11 גיג'ה גיבויים ולצרוב את זה זה פשוט נואש. אז קניתי את התוכנה PartitionMagic 8 של PowerQuest ועשיתי כונן G: שהוא כונן גיבוי, למיטב זכרוני עשיתי אותו סוג Logical. שמתי בו 12 ג'יגה בערך ושמתי שם הכל לגיבוי !ללא! גיבוי מהימן אחר. לאחר שעישתי פורמט לכונן סי ודי גיליתי שאני לא יכול להכנס לכונן G:. בנקודה זאת נשברתי הייתי בשלבי הכחשה וכ"נ וכ"נ. היה לי שם את כל הדברים שלי (ושל אח שלי הגדול שד"א כמעט פיצץ אותי מכות כשהוא שמע על זה). עכשיו הקטע שחסר לי באמת כמה גיג'ה בשני הכוננים (12) ולכן אני מניח שהמידע עדיין קיים רק אי אפשר לגשת אליו. כבר שמעתי …

• 10 תגובות
    • 891 צפיות
  19. Started by HilaX3,

שלום, אני דיי חדשה אבל כרגע זה לא הנושא~ אני לא כ"כ מבינה במחשבים, ליתר דיוק, כמעט בכלל לא, לכן פניתי לפורום הזה. יש לי מחשב מאוד יש, פנטיום 4 למי שמכיר. [בקרוב יקנו לי חדש.] הבעיה שלי היא שכשאני מדליקה אותו, זה מראה לי מסך של פנטיום 4 הכחול, וזהו. נתקע על המסך הזה. לפעמים הוא טוען אבל רק מסך שחור עם מן קו לבן קטן מהבהב. אני לא יודעת מה לעשות או מה הבעיה.. האם ניתן לסדר זאת עד שיגיע החדש?

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. Started by Or ei,

אני מקבל מבך כחול על פעם שאני מעלה את הXP unmountabel boot drive מישהו יודע מה זה ואיך מסדרים ? המחיצה של הXP הלכה או משהו ?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Oranili,

שלום חברים ...... הופיע לי כמה פעמים מסך כחול באמצע סרטון וידיאו של YAD2 ... VISTA 64 דרייברים מעודכנים כרטיס קול כרטיס מסך זיכרונות חדשים ... מה יכול להיות ? הנה קבצי MINIDUMP http://www.upfree.net/8387414 טמפרטורות תקינות 50 של הכרטיס מסך 76 במאמץ מעבד 55 מעלות במאמץ לוח 55 גם במאמץ הארדיסק 32... איזה באסה זה להיתקע עם מסכים כחולים זה כזה מעצבן! בבקשה תנסו לפתור לי את הבעיה! תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 823 צפיות
  22. Started by Behemoth,

המחשב כל כמה זמן נכבה לי בלי כל סיבה (לפי מה שאני רואה..) , נגיד אני סתם רואה סרט , ורק הקוויק טיים או מדיה פלייר והמירק פתוחים, המחשב פתאום נכבה אחריי כמה דקות, או נגיד כשאני משחק cs זה גם קורה אחריי כמה דקות , או כשהפצצה מתפוצצת וכו'. במנוחה יש לי 44-45 מעלות, וכשבדקתי בפעולה , לא ראיתי שזה עבר את ה 57 מעלות. ניסיתי לשים מתחת ל HDD מאוורר או שניים , כי שמתי לב שהוא חם, אבל זה לא עזר. הזכרון גם לא חם בכלל. זה לא מציג לי שום הודעה, ופשוט מכבה את עצמו, אני צריך להוציא את הכבל מהספק לכמה שניות כדיי להפעיל את המחשב , כמו אחריי שמשחקים בביוס ושמים הגדרות לא נכונות. חשבתי אולי זה בעיה בלוח אם, אבל אין לי מושג איך לבדוק בעיות שם, שום דבר לא נראה שרוף והמאוורר הזה שם על הצ'יפ פו…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by ras81,

שלום התקנתי 6600GT של leadtec ועכשיו המחשב שלי נתקע בלי שום סיבה (לרוב בהתקנת תוכנות, אבל לא תמיד) וגם עושה איתוחולים (שוב זה קרה לי בתהקנה) מה העיה? יש לי ספק של HEC 475

• 10 תגובות
    • 727 צפיות
  24. הי! לחבר שלי יש לוח אם - Msi 865-PE Neo 2 P4 3.0Ghz Prescott 1024 Mb Ram (2X512) Geforce Fx5700. היום הוא ניקה את המחשב עם שואב אבק, ואחרי שהוא ניסה להדליק את המחשב, המחשב נדלק לכמה שניות, כשכל המאוררים פועלים אבל לא רואים כלום על המסך ואין שום צפצוף ואז מיד הוא נכבה. יש לכם מושג איך אפשר לסדר את זה? (אני לא יודע אם זה קשור או לא, אבל הוא טוען שיש חוט שמגיעה מקדמת המחשב, שיכול להתחבר לאחד החריצים ליד ה- Sata בלוח אם אבל כרגע הכבל מנותק.) זה קצת דחוף, ותודה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by scorpions,

היי לכולם יש לי בעיה מאוד מוזרה (ונעבור לבעיה) אז ככה קודם מיפרט המחשב לוח אם dfi pa61v4 מעבד פנטיום 766 כרטים מסך voodoo4 4500 agp tv זה המחשב השני שלי ויש בו שלושה ארד דיסקים 13gb 80gb 40gb וצורב עכשיו על הPRIMERY יש את ה13GB בתור מאסטר ועליו מותקנים 98 + XP ובתור סקנדארי נימצא 80GB ועל הSECNDERY נימצאים הצורב בתור מאסטר ו40GB בתור סקנדרי ולבעיה הכבל של ה SCENDERY נידפק לי בעמצע כך שלא יכולתי לחבר את ה40GB לאחר שבוע השגתי כבל חדש וחיברתי כמו שהיה ואז הביוס לא זיהה אותו בלבד כאשר שמתי את ה 40GB בתור מאסטר הביוס לא זיהה גם את הצורב ניסיתי את הארד דיסק על מחשב אחר והוא עבד ללא שום בעיה בכל מצב שבוא שמתי אותו מה אתם חושבים שעלי לנסות חוץ ממה שכבר עשיתי כי אני לא יודע מ…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.