תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש עם מארז Thermaltake SViking VA4000BWS חיברתי אותו והכל עבד טוב יפה... הורדתי את מהירות המאווררים למינימום כדי להפחית מהרעש שלו. אחרי יומיים של עבודה במצב הזה המאווררים הגבירו את מהירותם על דעת עצמם ומאז הם לא מגיבים לוסתים המותקנים במארז :-\ אולי יש לכם מושג מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעייה שמופיה לי לאחרונה. כשאני משתמש במחשב המחשב עושה לעצמו ריסט או שהמסך הופך לשחור ולא מראה כלום אבל לא עולה ולא עושה כלום ורק כשאני עושה ריסט (דרך הכתפור על המארז כמובן) המחשב עולה מחדש. חשבתי בהתחלה שזה הכרטיס מסך כי היו כמה פעמים שראיתי מריחות כאלה של צבעים מן כתמים כאלה לא ברורים. בקיצור משהו דפוק בתצוגה. אז שלחתי את הכרטיס מסך לחנות שיבדקו אותו, מעבדה הם אמרו וכו'. לבנתיים אני עם כרטיס אחר עכשיו לי בעייה עם הריסטים האלה ומה שכתבתי למעלה. הסרתי לחלוטין את הדרייבר של הכרטיס מסך והתקנתי את הדרייבר החדש מהאתר של ATI. וזה לא עוזר כי זה קרה לפני שעה וחצי ככה שוב, המחשב עשה ריסט לבד. אין לי בעייה של חום למעבד מה זה עוד יכול להיות?
-
- 10 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אהלן חברי פורום "תמיכה טכנית" היקרים, ברשותי מחשב שעליו מותקן Windows XP (ראו מפרט) על הדיסק הקשיח הראשון מותקנת מערכת ההפעלה, ועוד כל מיני תוכנות למיניהן, ועל הדיסק השני (היותר גדול) מותקנות תוכנות, ושם גם נמצאות ההורדות. ברצוני לשדרג את המחשב - עכשיו אני יודע שמכל הרכיבים העדכניים (לא כולל ציוד היקפי) אני אשמור רק את הדיסקים הקשיחים ואת צורב ה-DVD. אני רוצה לשמור על תוכנם של הדיסקים הקשיחים כמו שהוא, אבל הבנתי שאי-אפשר סתם ככה להחליף לוח אם, מעבד, כרטיס מסך וזכרון ללא התקנה מחודשת של מערכת ההפעלה - צריך איזהשהו תהליך מיוחד. בבקשה, הפנו אותי לאיזה אתר כלשהו (שמעתי גם על FIX ל-Registry שמאפשר לעשות דבר כמו שביקשתי) שמסביר תהליך בטוח לשמירה על המערכת כמו שהיא, מבחינת תוכנה…
-
- 10 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי! קיימת בעייה אצלי,כאשר אני מדליק את המחשב ולאחר כמה שניות שהוא עובד הוא מתכבה לו פתאום . החלפתי ספק אך הוא עדיין עושה זאת. כיצד אוכל לבדוק מה הבעייה?
-
- 10 תגובות
- 887 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואמרו לי שבהתקנה הראשונה של הווינדואס צריך לפצל את הכונן הקשיח... איך עושים את זה??? האם עושים את זה בתהליך פירמוט ואם כן אז איך בבקשה אני חייב עזרההההה....
-
- 10 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מפעיל את המחשב עולה לי הודעה שיש חומרה חדשה -USB DEVICE ושאני לוחץ להתקין אותה הוא לא נותן לי ואומר שלא ניתן להתקין.... אז איך אני יכול להתקין את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי קנה כרטיס 6800. רציתי לפתוח את הצינורות שלו וראיתי שיש לו דרייבר נורא ישן. התקנתי דרייבר חדש, שיחקנו 3 דקות ופוף! נשרף הספק והקפיץ את כל הבית... אני לא מאמין שיש קשר. מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני חודש בערך כיביתי את המחשב ולאחר כמה שעות ניסיתי להדליק אותו שוב, מה שקרה זה שהמחשב דלק אבל המסך נשאר שחור. ביררתי מאיפה הבעיה מגיעה, והגעתי למסקנה שהלוח אם נדפק. הבעיה בו היא שהוא כל כמה שניות עושה רסטרט ולכן המסך אפילו לא מספיק להדלק. עכשיו כדי להפעיל את המחשב אני צריך לעשות cmos (איפוס ביוס) עם הג'אמפר. רק כך המחשב עולה. אם אני לא עושה איפוס ביוס האותיות שמופיעות לי ב- 7 סגמנט מתחלפות כל הזמן בין c1 ל- 05 , ושזה מה שרשום לגביהן בחוברת של הלוח אם: c1 - detect memory auto detection of DRAM size, type and ECC. auto detection of L2 cache (socket 7 or below) 05 - 1.blank out screen 2. clear CMOS eroor flag יש למישהו מושג מה הבעיה בלוח אם? ואיך א…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המשחק החדש need for speed most wanted והמשחק נתקע לי כזה...המכונית פתאום זזה לאט זה קורה כשאני מעלה את הרזולוצייה למעל 640*480 יכול להיות שהכרטיס מסך שלי כבר עייף למשחקים החדשים או שיש לזה סיבה אחרת?? (המפרט של המחשב שלי למטה) תודה...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי winxp pro ואני צריך לבצע mirror ל20 גיגה כרגע מותקן אצלי raid 0 על 2 דיסקים של 120 גיגה איך אני יכול מבצע שחלק מהדיסק שבraid יבצע mirror לדיסק של ה20 גיגה ? אני מקווה שאני מספיק ברור... :
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, האם שאני מכבה את המחשב דרך כפתור הריסט או דרך כפתור ה-OFF/ON (הכפתור שגם מדליקים איתו את המחשב,) ,או דרך המתג של הספק,זה הורס כלי מהחומרה של המחשב? ואן כן,אז מה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן המחשב שלי נתקע כאשר אני צופה בסרטי HIGH DEFINITION. אני מחפש את הבעיה ויכול להיות שהיא בכרטיס המסך שמתחמם. הורדתי את RIVATUNER כדי לבדוק.. עד לכמה צריכה טמפרטורת ה CORE להגיע? יש לי 6600 עם AMD3000 64 וג'יגה זכרון
-
- 10 תגובות
- 694 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הדיסק הקשיח שלי התחיל לעשות בעיות אז פתחתי את המחשב בעודו מכובה ומנותק והוצאתי את הדיסק הקשיח מהמחשב בדקתי את הכבלים והדלקתי את המחשב כאשר הכל מחובר אבל עכשיו אמנם הוא לא עושה רעשים אבל המסך לא נדלק לי ובדקתי את הכרטיס מסך והמסך עצמו ושניהם מתפקדים פיקס! מה יכולה להיות הבעי?? יכול להיות שצריך לעשות משהו שמחזירים את הכונן הקשיח למחשב? כי המסך פשוט לא נדלק לי! בעיות הכוונה רק לרעשים וכן..חיברתי אותו נכון למחשב...
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח של GIGABYTE , דגם GA-8S661FXM-775 ודיסק קשיח WD 80 SATA מידי פעם (כבר קרה לי לפחות 3 פעמים) המחשב עשה RESTART מעצמו והדיסק פתאום לא זוהה, כלומר הייתה הודעה שאין מערכת הפעלה והדיסק עצמו לא זוהה גם בביוס.. לאחר פתיחת המארז חיבור מחדש של כבל הSATA, הדיסק עלה ועבד כרגיל. לאחר שבועיים שוב אותה תופעה, אז כבר החלפתי את כבל הSATA הדיסק עלה , הכל טוב יפה ושלשום שוב זה קרה. השאלה שלי היא, אם יש דרך מדוייקת (תוכנה למשל) לדעת איפה התקלה בדיסק הקשיח או בלוח אם (בקר SATA) ? המחשב כרגע עובד שוב כרגיל, אך הדבר בטח יחזור על עצמו. תודה,
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי פה כבר שאנשים רשמו שיש להם אותה בעיה כמו שלי ניסיתי לעשות מה שרשמו שם וזה לא הלך. אז ככה.....כל פעם שאני עושה משהו שנחשב "כבד" כמו למשל קיבוץ של קובץ ששוקל 300 מגה או שניונת לפני שאני מסיים להוריד סרט או לפעמים סתם ככה הוא פשוט נתקע פשוט קופא והאפשרות היחידה זה לעשות ריסטרט. בדקתי רגולות ווירוסים בדקתי זיכרונות שום דבר לא עובד.... מה עושים???? תעזרו לי?
-
- 10 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני משהו כמו 3 חודשים החלפתי חלקים במחשב שלי מאז הוא שקט אבל יש בעיה: המחשב שקט ותאום הוא עושה רעש כמו טנק ואז נותנים מכה ואז הוא שוב שקט ואז שוב ככה.. ד"א המחשב נמצא בתוך מרובע כזה צמוד לקיר,אולי כדאי להעביר את המחשב לדבר כזה על גלגלים כדי שיהיה לו יותר אוויר? המפרט של המחשב: Field Value Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack - DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Motherboard CPU Type AMD Sempron, 1600 MHz (8 x 200) 2800+ Motherboard Name Gigabyte GA-K8NS (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN) Motherboard Chipset nVIDIA nForce3 250, AMD Hammer System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type Award Mod…
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד סוג toshiba satellite A10 שקיבלתי אחרי פירמוט. קיבלתי אותו ללא הדיסקים המגיעים עם המחשב ויש לי הרבה רכיבי חומרה המסומנים בסימני שאלה ב-device manger כגון: base system device ethernet controler pci modem ועוד... האם יש איזה אפשרות להוריד את הדיסק המלא לביצוע recover ולהתקנת כל החומרה? אם לא, איפה אני מוצא את הdriver לכל אחד ואחד ? בתודה מראש, גיל.
-
- 10 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RADEON 9800XT עם תושבת AGP והבעיה היא כזאת שמתי לכרטיס מסך מאוורר של של ארטיקקולינג וצלעות קירור לזיכרונות ואת הצלעות הדבקתי עם דבק טרמי ולמאוורר שמתי משחה טרמית כל הטמפרטורות של הכ.מסך היו על 43-45 (טמפ' CORE +זיכרונות) מעלות בבדיקה ע"י ATI TOOLS ולאחר שהתחלתי להריץ 3D MARK לבדיקת ביצועים המחשב קפא והמסך נכבה,אחרי ריסטרט המחשב נדלק בלי ציפצוף שמורה שהכל בסדר והמאוור של הכרטיס מסך מסתובב אבל אין תצוגה בכלל . רק לציון זה קרה לי גם שבוע שעבר בטמפ' יותר גבוהות אבל אז אחרי ריסטרט המחשב חזר לעצמו ניסיתי להפעיל גם את המחשב כאשר רק הכ.מסך מחובר. מה יכולה להיות הבעיה ? ואיך אפשר לפתור אותה ?
-
- 10 תגובות
- 687 צפיות
-
-
טמפרטורה : http://img145.imageshack.us/img145/8940/fanpn8.jpg זה הזיכרון שכלום לא עובד על המחשב והוא עדיין מנצל 60% http://img213.imageshack.us/img213/3673/provl4.jpg http://img218.imageshack.us/img218/1792/pro2bd0.jpg
-
- 10 תגובות
- 819 צפיות
-
-
טוב ככה אני מנסה לפרמט את המחשב אני מגיע כבר לשלב אני צריך לעשות הסכם רשיון אחרי זה אני לוחץ ENTER כדי להתקין ואז באה לי הודעה ענקית במסך כחול.. a problem has been detected and windows has been shutdown to prevent damage to your comuter the problem seems to be caused by following file:partmgr.sys PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA If this is first time you'ue seen this stop erorr screen,restart your computer.If this screen appears again,follow these stop:check to make sure any new hardware or software is properly in stalled.If this is a new installation,ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need If problems continue,disable or remove any ne…
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
המחשב שלי בן חודשיים הלוח שלי הוא gigabyte ga81945p-g rh וכפי שאתם רואים בתמונה המעבד מראה לי על 16 מעלות איך זה יכול להיות? ובמאמץ מקסימום ראיתי 30 מעלות מה הוא מזייף נכון? כי מוזר גם הורדתי מהאתר של ג'יגה בייט את התוכנה שמראה גם טמפרטורות וזה מראה לי את אותם נתונים [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום. חבר הביא לי מחשב לתיקון אבל אני לא מצליח לעלות על הבעיה. לאחר ההדלקה אין שום תגובה מהמחשב, לא מתקבלת תמונה על המסך, לא נשמע צפצוף בעת ההדלקה. ניתקתי את כל הכוננים והשארתי רק דברים חיוניים בשביל ההדלקה אבל עדיין ללא תגובה. דרך אגב, הוצאתי את המעבד אבל לא ראיתי שום סימן שהוא שרוף, האם בכלל ניתן לזהות אם הלך המעבד ? אשמח אם מישהו יוכל לעזור. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם... קניתי היום צורב DVD חדש - LG H10 ויש לי איתו בעיה די מוזרה...(או שלא?) לאחר שאני מכניס לצורב דיסק, הצורב מזהה אותו אבל כשאני לוחץ על "open" כדי לגשת לקבצים שבדיסק המחשב פשוט לא מגיב. לעומת זאת, כשאני בוחר ב-view pictures או autoplay הצורב אכן מגיב. לסיכום, אני לא מצליח לגשת אל הקבצים ולראות אותם, אך אני מצליח להפעיל אותם בדרכים עקיפות. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה מראש !
-
- 10 תגובות
- 843 צפיות
-
-
כלומר: אחד הגיימפדים כל הזמן נלחצים לו כפתורים בלי סיבה. הGAMEPADS לא של חברה ידועה ככה שבלתי אפשרי למצוא דרייברים. אשמח לעצות מועילות. נ.ב- מערכת הפעלה XP SP2.
-
- 10 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מחשב עם ספק TT480 Purepower ולוח ASUS P5P800 מראה 2.9-3.0 במקום 3.3V. לפני חודש הכל היה בסדר. מה אתם אומרים? (כרגע המחשב לא עושה בעיות) עריכה: רציתי להחליף ספק, וגיליתי את זה...
-
- 10 תגובות
- 826 צפיות
-