עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dav120,

יש לי מחשב windows 7 64 bit שפה אנגלית וכאשר אני רוצה להתקין משחק המחשב רושם לי : windows cannot find "c:/downloads/skyrim/setup.exe" make sure you type the name correctly, and then try again וזה רושם לי את ההודעה הזאת בכל משחק שאני מנסה להתקין כולל משחקים שכבר התקנתי ומחקתי תודה לעוזרים... תמונה:http://imagizer.imageshack.com/img538/8897/RMb1JR.png תעתיקו את זה ותדביקו כדי שהקישור יעבוד לכם שוב תודה לעוזרים...

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Joli,

אני לא יודע למה אבל כשאני מעביר קבצים מהמחשב להתקני USB הוא מעביר לי רק על 3-4 MBS.. מיותר לציין שגם המחשב וגם ההתקנים תומכים ב USB2.. יש למשהו איזה פתרון?? תודה רבה..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Taco,

אהלן, רק לפני 3 ימים קניתי אותו, ואתמול בערב כאשר כיביתי (דרך הWIN), הוא נכבה כמו שצריך, ולאחר 2 שניות נדלק מעצמו, שוב כיביתי עכשיו מהכפתור ושוב הוא נדלק, וחוזר חלילה עד שכיביתי דרך המפסק של הספק. מפרט: ADM ATHLON 64 3200 AM2 Gigabyte s3 plus WD 250 16M SATA2 samsung 512 667 ddr2 מארז WINSYS פשוט עם ספק 350(True Power) ומאוור 120מ"מ כרטיס מסך OB חשוב - אתמול חיברתי לו כרטיס קול PCI ישן שיש לי כי יש לו יציאת ווליום גבוהה לרמקולים לא מגבר. היה קצת קשה להכניסו ומיד לאחר שנכנס הכטיס אז המחשב נדלק לבד. מה קורה פה? תודה !

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by ITSIK86,

יש לי בעיה במסך שלי לפעמים אני סתם גולש באתרים ופתאום יש נקודות צבעוניות שלא קשורות מופיעות על המסך משהו מוזר, כאילו חלק מהפיקסלים של המסך החליפו צבעים זה קורה לפעמים... בעיקר כשאני בוינדוס לא במשחקים.. ועוד בעיה זה שבחלק מהמשחקים אז המחשב קורס למסך כחול ורושם NV4_Disp שזאת בעיה של הדרייבר נראה לי... מה עושים?

• 10 תגובות
    • 648 צפיות
  5. וגיסי כבר הלך שתי ספקים אחד התפוצץ לו במחשב(גנרי) ואחד פשוט נשרף(גנרי) והשלישי פשוט מתכבה כזה(של HEC) שלושתם 400W מה נראה לכם הבעיה? יש לו 3 הרד דיסקים (2 סטא אחד אידי)-40 מעלות +- 3GHZ של אינטל (הוא לא יודע איזה )-50 מעלות 2 כוננים-צורב ודיוידי כרטיס רשת כרטיס טלויזיה ולוח שהוא לא יודע איזה.. -40 מעלות... כל המעלות במנוחה

• 10 תגובות
    • 826 צפיות
  6. Started by tood,

היי, מחשב נייד לנובו VOSTRO בן שנתיים וחצי ללא אחריות וינדוס 7 מסך מרצד ומהבהב מה הסיבה והאם יש פתרון תודה

• 10 תגובות
    • 12.8k צפיות
  7. בעייה שמופיה לי לאחרונה. כשאני משתמש במחשב המחשב עושה לעצמו ריסט או שהמסך הופך לשחור ולא מראה כלום אבל לא עולה ולא עושה כלום ורק כשאני עושה ריסט (דרך הכתפור על המארז כמובן) המחשב עולה מחדש. חשבתי בהתחלה שזה הכרטיס מסך כי היו כמה פעמים שראיתי מריחות כאלה של צבעים מן כתמים כאלה לא ברורים. בקיצור משהו דפוק בתצוגה. אז שלחתי את הכרטיס מסך לחנות שיבדקו אותו, מעבדה הם אמרו וכו'. לבנתיים אני עם כרטיס אחר עכשיו לי בעייה עם הריסטים האלה ומה שכתבתי למעלה. הסרתי לחלוטין את הדרייבר של הכרטיס מסך והתקנתי את הדרייבר החדש מהאתר של ATI. וזה לא עוזר כי זה קרה לפני שעה וחצי ככה שוב, המחשב עשה ריסט לבד. אין לי בעייה של חום למעבד מה זה עוד יכול להיות?

• 10 תגובות
    • 981 צפיות
  8. יש לי בחדר יחסית הרבה מוצרי חשמל מערכת קולנוע שני מחשבים טלוויזיה בלא בלא בלא קיצר קצת עמוס עכשיו מה שקורה זה שהמחשבים עושים בעיות ויש תקלה מסויימת שחוזרת על עצמה במחשבים שמחוברים בחדר הזה המחשב לא מראה תמונה ונדלק ונכבה ונדלק ונכבה לבד בלי הפסקה (קרה עם שני המחשבים) שני המחשבים שונים לגמרה אחד מהשני ומחוברים יחד עם שאר החדר על רשת של שקעים ומפצלים שמחוברים בסופו של דבר על אותו כפתור בלוח חשמל כשקרה לי התקלה עם המחשב הראשון הלכו לי שני כרטיסי מסך (HD 6950) ועכשיו כשזה קורה במחשב שני אני מבולבל .... משהוא הורס לי אותם אין לי מושג מה אבל זה פוגע בשניהם וזה למה אני חושב על החשמל שהם מקבלים (אולי יש עומס יתר? ) בנוסף לזה יש לי מכשיר של YES (MAX HD) שאם ה…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by scorpion,

לאחר שעידכנתי את הfirmware לצורב שלי נוספה לי פונקציה שנקראת audiomaster הצורב הוא yamaha crw2000ez 1,0e הפונקציה צריכה להיות החל מצורבי crw3200 של yamaha במהירות 24 אז אם למישהו יש את הצורב הנ"ל והוא יודע איך להפעיל את הפונקציה בבקשה שיכתוב כאן בתודה עמרי

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. כאשר מדליקים את המחשב , נשמעים צפצופים מהרמקול הפנימי של המחשב ולא עולה כלום במסך. הכרטיס מסך,המסך,זכרונות,קשיח,ספק, כולם תקינים בוודאות. לכן הבעיה נמצאת בלוח אם\במעבד שאלתי היא במידה ומוציאים את המעבד, הביוס יכול לעבוד? אמור להיות מוצג משהו במסך תודה לכל העוזרים, מנור.

• 10 תגובות
    • 932 צפיות
  11. Started by okpimp,

לא בטוח שזה הכי קשור לפורום הזה אבל.... בזמן האחרון כל המשחקים פועלים לי לאט ואפילו תוקעים את המחשב לפעמים המפרט שלי טוב: E6300 ATI 1900 ו 1024 ?MB זיכרון ויש לי את הדריבר הכי חדש לכ.מסך 7.5 משחקים כמו GTA:SA , כומפני אוף הירוס וטומד ברידר החדש, שאמורים לעבוד חלק עובדים ממש לאט... מתי שנתקע המשחק ואני עושה ריסט למחשב מופעים על הצג נק' צבועוניות עד לעליית הווינדוס חייב עזרה דחוף

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Judas Iscariot,

הסיפור בקצרה: יש לי Lenovo w530 חדש דנדש שמכיל 2 פורטי USB 3 חדשים ונוצצים גם הם. יש לי גם שני כונני WD MY PASSPORT USB 3 וDOK USB 2. לאחר בדיקות כאלה ואחרות, המצב הוא כזה: 1. מכשיר USB 2 עובד בלי בעיות בכל הפורטים במחשב(כולל בפורטי USB 3). 2. מכשיר הUSB 3 עובד *רק* בפורט USB 2. כאשר מחברים אותו לפורט USB 3 מתקבלת הודעת שגיאה על כך ש this device can perform faster (למרות ששוב, למרבה האירוניה - מדובר במכשיר USB 3 ופורט USB 3, כביכול השילוב המושלם) והכונן כלל לא מופיע בווינדוס ואין גישה אליו. 3. "תוספת" חדשה ומרעישה: אם אני מחבר את הכונן USB 3 לפורט USB 3 בזמן שהמחשב כבוי ואז מדליק את המחשב - הכונן מזוהה בלי בעיה! זקוק נואשות לעזרה, באמת שאני מרגיש שכבר ניסיתי הכל. עשיתי א…

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by Lihi Shinozaki Kazane,

אני צריכה לפרמט את המחשב, איך הכי מומלץ לפרמט אותו אם אין דיסק, ומאיזה אתר בטוח להוריד את הווינדוס שבע?

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. זה קרה קודם כל לאחותי כשהייתי בעבודה. אחר כך באתי הביתה וראיתי את התופעה. הדלקתי את המחשב, הוא השמיע רעש של נדלק (רעש תקין), ונכבה. תוך שתי שניות הוא עשה את זה שוב, ואחרי כמה חזרות כאלה פשוט ניתקתי מהחשמל כשהוא היה ב2 השניות שהוא כבוי. המחשב כבר בהרכבה מחדש (הודיעו לנו שזה לוח האם ומחליפים אותו) אבל אני מת לדעת את הסיבה. למה זה יכול לקרות?

• 10 תגובות
    • 995 צפיות
  15. שלום, רכשתי את המחשב לפני שנה זה המפרט של המחשב, מחשב חזק שמתאים לגיימרים. הבעיה איתו שלמרות המפרט החזק שלו המחשב עולה לאט כשמדליקים אותו, עובד לאט בפעולות הכי פשוטות כמו פתיחת תמונה או תיקייה. הייתה לי אחריות שכבר פגה וכששלחתי אותו לתיקון החליפו לי את הדיסק. הבעיה עדין נמשכת אני אצרף תמונה להמחשה. הדיסק כמעט תמיד על 100% כשאני מצבע פעולות פשוטות. יש למישהו המלצה מה אפשר לעשות? תודה.

16. Started by bugosdckh,

שלום. יש לי מחשב שהתקנתי עליו windows על ארדיסק ide ולאר ההתקנה, הוא לא זיהה את שאר ההארדיסיקים. כמו כן גם ב bios הם לא רשומים כעת. מה לעשות? זה דיי דחוף. תודה

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  17. אחרי הרבה "תחקירים" ודברים כאלה.. מצאתי את העמוד הבא: http://windowshelp.microsoft.com/Windows/en-US/Help/e4c434f3-a281-4125-82f0-677ce47769fe1033.mspx#section_2 אני יודע שזה של ויסטה אבל בכל זאת החלטתי לקרוא.. שם ראיתי את השורה הבאה שאומרת: ניסיתי את זה, ואכן משחקים פועלים הרבה יותר טוב - שיפור בצורה משמעותית אך ללא סאונד. יש לי כרטיס קול 5 ערוצים ב20-50 שקל (לא זוכר כמה זה עלה).. של C-Media 8738 משהו פשוט.. בדקתי את זה גם עם הכרטיס קול שלי על Onboard ואותו הדבר.. הלכתי למחשב של אחי ובדקתי שם גם את הדבר הזה (יש לנו בערך אותם מחשבים) רק שלו יש כרטיס קול ב1000 שקל משהו איכותי, ואצלו משחקים תמיד רצים מהר יותר.. השאלה היא ככה, איזה רמה של כרטיס קול אני צריך לקנות בשביל שהמש…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם, לפני כחצי שנה קניתי מחשב נייד dell inspiron 1520: core 2 duo t7300, 2gigs ram, 8600gt. הצלחתי להריץ עם הנייד את cod4 ברזולוציה 1024x768 עם הגדרות גרפיות בינוניות והייתי מקבל 125fps יציב (380 מקסימלי). לפני כחודש התחלתי לחוות תקיעות מטורפות אחרי כמה דקות של משחק וה-fps היה נופל ל-40-30 אחרי 15 דקות משחק. חשבתי שזה משהו שלא קשור לחומרה אז פשוט הורדתי את כל ההגדרות הגרפיות למינימום והורדתי את הרזולוציה ל-800x600, ואכן הצלחתי לקבל שוב 125 fps יציב. הבעיה היא שגם כאן לאחרונה התחלתי לחוות נפילות fps ל-15-35. דבר נוסף ששיכנע אותי לתלות את הבעיה בהתחממות כרטיס המסך הוא שכאשר ה-fps התחיל ליפול הייתי מקבל גם artifacts נוראיים בתוך המשחק וכל הטקסטורות היו משתגעות, חלקים …

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by pbl1,

הבעיה הראשונה היא יש לי ווירוס בלאסטר [שזה לא ממש בעיה קשה] ואני מנסה להתקין את האנטי ווירוס של נורטון והוא כותב שיש שגיאה ועושה מעין אנטי התקנה והשני הוא שאני עושה צפייה מרובת מסכים וצג אחד אני רואה סרטים ובצג שני רואים הכול מלבד סרטים [במקום שבו אמור להיות הסרט יש פס סגול עריכה 1: הבעיה הראשונה נפטרה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by אופיר,

כאשר אני מדליק את המחשב, אני רואה ושומע שקורה משהו אבל המחשב לא מעביר אות למסך, אני לא רואה אור בעכבר האופטי, המקלדת לא מגיבה ל - CAPS או NUM LOCK. גם את הודעות ה - POST לא רואים. לעומת זאת, המגש של כונן ה - CD נפתח אם לוחצים על הכפתור. החלפתי ספק, אבל זה לא עזר. מדובר בלוח אם שאני לא מזהה (עם SB של VIA) ומעבד CELERON בסוקט 478B. למישהו יש רעיון?

• 10 תגובות
    • 762 צפיות
  21. Started by Nightwind,

שלום, קיבלתי היום מחשב שמותקן בו מעבד ath'64 bit 3800X2 d.c am2 amd בקיצור זה מעבד עם 64bit של AMD. עכשיו ניסיתי להתקין עליו win xp pro אבל זה לא הלך... אחרי שזה העביר את כל הקבצים הוא בא לטעון את ההתקנה ואז יש מסך כחול . ניסיתי לשים על המחשב כונן שכבר מותקן בו win xp pro (שעובד במחשב אחר) אבל שוב היה מסך כחול אחרי הטעינה של הxp. השאלה היא האם אני חייב win xp pro 64bit או שזה בעיה אחרת במחשב שלי. ובקשר לתוכנות ומשחקים, הם יעבדו על המחשב למרות שהם על מתוכנתים לעבודה עם 32bit? תודה

• 10 תגובות
    • 755 צפיות
  22. מותקן על המחשב WIN 10, הוא יושב על SSD של סמסונג. עד לפני חודש המחשב היה עולה תוך גג 10-15 שניות. עכשיו לוקח לוינדוס להיטען לפחות 60 שניות. איפה להתחיל לחפש את התקלה?

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by Lowdz,

דבר ראשון שלום לכולם. להלן קצת רקע - לפני כשנה קניתי כרטיס מסוג Leadtek 6600GT AGP 128mb, ואני מרוצה ממנו עד אין קץ. כרטיס מצויין פשוט. לפני כ3 חודשים שמתי לב שהמאוורר שלו מרעיש כל הזמן, שלחתי אותו לבדיקה במעבדת החנות שבה רכשתי את הכרטיס והם אמרו שאין שום דבר פגום בכרטיס או במאוורר ... מאז, כל פעם שהייתי מדליק את המחשב, בפרק הזמן שבין ההדלקה עצמה עד שהווינדוס עלה הכרטיס עשה רעשים, ברגע שהווינדוס עלה הכרטיס הפסיק. לפני כמה ימים שמתי לב להתחממות ניכרת של הכרטיס, 80 מעלות בidle וכל מני artifacts במאמץ, הספיקו לי 10 שניות להבין שמשהו פגום עם המאוורר. הלכתי ורכשתי מאוורר של PrimeCooler וחיברתי לכרטיס, הטמפרטורות ירדו בצורה ניכרת ל30 בidle ולא עובר את ה60 במאמץ ... אבל יש ב…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by avivbar,

כשאני מכניס דיסק לכונן הנורה מהבהבת וזה מראה כאילו זה חושב אבל זה ממשיך ככה מלא זמן ובסוף זה מפסיק להבהב וזה מראה כאילו אין דיסק בתוך הכונן. אפשר עזרה בבקשה????????

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by PT,

לפני שבוע פירמטתי את המחשב, חשבתי שהוא סוף סוף יעבוד חלק כמו שצריך אבל הוא לא. אפילו לאחר הוספת זיכרון מגוכחת עכשיו יש 768MB של זיכרון (אל תשאלו, סיפור ארוך) למשל: אני שומע מוזיקה בוונאמפ ופותח בדיוק ICQ המוזיקה בווינאמפ מאטה ומתחרבשת עד שהICQ עולה. זה אף פעם לא קרה, התחיל רק בחודשים האחרונים בכלל ניגון מוזיקה בווינאמפ לא נשמע כמו שצריך בזמן האחרון (אני עובד עם גרסא 2.81) המפרט שלי מופיע מן הסתם במפרט שלי בצד אשמח אם תוכלו לעזור לי

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.